__MAIN_TEXT__

Page 1

Entrades Les entrades a tots els espectacles són gratuïtes. Per qüestions de seguretat i sanitat hi haurà limitació d’aforament i caldrà reservar l’entrada de forma telefònica, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores al 977 84 21 76. Per últim, i amb cita prèvia, es podran recollir les entrades a les oficines del Centre Cultural. Les entrades es poden demanar 15 dies abans de cada espectacle, amb un màxim 4 entrades per trucada.


Límits de la cia. Fadunito

Dijous 2 de juliol, a les 20 hores Plaça Era del Castell Espectacle solo de teatre físic multidisciplinari on conflueixen el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown. Un al•legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol mena. Una reivindicació de les capacitats i de les possibilitats de les persones. Espectacle recomanat per a majors de 8 anys.

Al voltant de Clara Wieck-Schumann amb Accent>Ensemble

Dijous 9 de juliol, a les 22 hores Jardins de l’Ajuntament Accent>Ensemble, amb la soprano Cecília Aymí com a veu del grup, són un quartet de músics, amb veu, piano, clarinet i viola. Tots quatre són músics de les Terres de l’Ebre que aposten per a la difusió de la música clàssica europea. En aquesta ocasió s’han centrat en la figura de Clara Wieck, pianista i compositora del segle XIX que es casà amb Robert Schumann. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Áureo de la cia. UpArte

Dijous 16 de juliol, a les 22 hores Pista del PP1 (C/ Montserrat Roig) Espectacle de circ que, inspirant-se en la divina proporció i el número π, pretén submergir l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai on les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. A Áureo res és arbitrari. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Ye Orbayu de la cia. Vaques Dijous 13 d'agost, a les 22 hores Jardins de l’Ajuntament

Orbayu és el nom que en asturià es dona a la pluja fina i persistent. Ye, també en asturià, és la tercera persona del singular del verb ser. Un espectacle de circ sense text i amb música en directe, humor i equilibris, on els actors intenten ser com aquesta

pluja fina, persistent i penetrant, per amarar-ho tot al seu pas d’un verd somriure. La resta, poesia visual i “noves dramatúrgies de l’humor”. Espectacle recomanat per a majors de 8 anys.

Havaneres amb Sons del Mar Dijous 20 d'agost, a les 22 hores Jardins de l’Ajuntament

Sons del Mar ens portarà la música més característica i nostrada de l’estiu, les havaneres. El grup reusenc repassarà tots els grans temes d’aquest gènere musical en una nit carregada de bona música. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Cinema a la fresca

Dijous 27 d'agost, a les 21.30 hores Jardins de l’Ajuntament Com cada edició, tindrem cinema a la fresca per a tota la família amb un dels films més taquillers de l’últim any. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Escargots de la cia. Slow Olou Dijous 3 de setembre, a les 19 hores / 21 hores Ajuntament del Morell

Espectacle de carrer amb poques paraules. Espectacle d’humor visual, de creació amb sensacions. Una experiència lenta i plena per a l’espectador. Hi ha temps per tot, en contraposició amb la societat que vivim. Poc a poc ens endinsarem en un món absurd i surrealista on el cargol ens acompanyarà durant tot el recorregut per viure una divertida experiència. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Cafuné de la cia. Du’K’tO

Dijous 3 de setembre, a les 20 hores Plaça Francesc Macià La carícia com a gest relacional: una carícia dolça que en moments amaga sentiments de frustració, una carícia amarga que descobreix les intimitats més sinceres o una carícia juganera que desemboca a una infinitat d’aventures. L’equilibri harmònic entre aquestes avinences i desavinences és el que conforma les relacions humanes. Cafuné és un duet acrobàtic acompanyat per música en directe. Espectacle recomanat per a tots els públics.

Profile for Ajuntament del Morell

Díptic Dijous d'estiu 2020  

Díptic Dijous d'estiu 2020  

Advertisement