__MAIN_TEXT__

Page 1

Concert amb la soprano Olga Miracle

Dijous 8 d'agost, a les 22 hores JardÍ de l'Ajuntament Acompanyada del pianista Jordi Tomàs, la bellesa de veu de l’Olga Miracle ens oferirà un repertori del més conegut de la lírica: Verdi, Puccini, Schubert i fins i tot alguna havanera sonaran en la primera nit d’estiu. I ho faran en un marc més que adient com és el jardí, on la música lírica es podrà escoltar en tota la seva esplendor.

Aladdin

Dijous 29 d'agost, a les 21.30 hores Davant del Centre Cultural El cinema a la fresca torna amb un dels títols de l’any, Aladdin. Potser la història més coneguda de “Les mil i una nits”, i que ja va donar molt de joc a Disney amb la seva versió animada, arriba ara de la mà d’un geni com Will Smith en el seu format cinematogràfic, amb molts colors, molta música i molt ball. * Els assistents hauran de portar la seva pròpia cadira.

Havaneres amb Sopa de Peix

Dijous 22 d'agost, a les 22 hores Rambla Joan Maragall No podia faltar, en una bona nit d’estiu, la música més adient per aquesta època: les havaneres. Aquest any, amb una llarga experiència actuant de municipi en municipi, arriba la formació Sopa de Peix, que ens oferirà un espectacle d’un gran nivell amb el repertori més nostrat d’aquest cant tan català.

Double Chick

Dijous 5 de setembre, a les 22 hores Rambla Joan Maragall El duet format per en Xevi i l’Elsa, amb les seves melòdiques veus i acompanyats solament per la guitarra acústica, ens brindarà un concert on sonaran propostes d’Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse, Alicia Keys i molts d’altres en l’últim dijous d’estiu del 2019.

Profile for Ajuntament del Morell

Dijous d'estiu 2019  

Dijous d'estiu 2019  

Advertisement