Page 1

Casal de Setmana Santa 2018 Del 26 al 29 de març Totes les activitats del Casal són de caràcter intern i per tant no són obertes a les famílies dels participants, en cas contrari, us avisaríem. El punt de trobada sempre és a la porta de l’escola, a les 13h i a les 17h. Us hi esperem per gaudir tots i totes plegats!! Qualsevol dubte o qüestió: Director del Casal Cris - 625377743

EL CIRC Organitza:

Col·labora:


Preus Un any més l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet organitza el Casal de Setmana Santa amb la finalitat de fer gaudir a tots aquells infants d’uns moments inigualables de lleure, oci i diversió!

Empadronats a La Pobla

10 €

No empadronats a La Pobla

15 €

Acollida empadronats a La Pobla

2€

Acollida no empadronats a La Pobla

El Casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys, de P3 a 6è, i es realitzarà, a les escoles velles, C/ Bassal, del 26 al 29 de març.

5€

ORGANITZACIÓ - Els participants del Casal es distribuiran en grups segons l’edat. - Cal portar esmorzar i aigua (excepte avís). - Es recomana anar vestit amb roba còmoda i esportiva.

HORARI Servei d’Acollida de 8h a 9h

ESMORZAR SALUDABLE

Matí

Tarda

de 9h a 13h

de 15h a 17h

És important treballar uns hàbits saludables i mantenirlos. Per això apostem per un format de casal que inclogui aquesta alternança entre fruita i entrepà.

ACTIVITATS Manualitats, esports, cinema, cançons Jocs, ludoteca, teatre, expressió corporal, Circuits, psicomotricitat, contes, danses...

DILLUNS 26 DIMARTS 27 DIMECRES 28 DIJOUS 29 Entrepà

Fruita

Entrepà

Lliure

Tríptic casal de setmana santa la pobla 2018  
Tríptic casal de setmana santa la pobla 2018  
Advertisement