Page 1

18

23


P R O G R A M A

Dimarts,

18 d’abril

A la tarda. Casal Cultural Club de lectura: comentari del llibre “La senyora Stendhal”. 18.30 h. Sala Tarsici Xerrada dels Mossos d’Esquadra: “Riscos a Internet”

Dijous,

20 d’abril

18 h. Casal de la Gent Gran Xerrada dels Mossos d’Esquadra: “Prevenció d’estafes i furts a la gent gran”

Divendres,

21 d’abril

17.30 h. Biblioteca L’hora del conte: “La que escombrava l’escaleta”, amb Invisible titelles. 17.45 h. Casal Cultural Club infantil de lectura: grup de petits.

18 h. Casal Cultural “Què cal fer per ser un científic?” Experiments amb Dani Jiménez (TV3)

Diumenge,

23 d’abril

Tot el dia. Pavelló Campionat territorial cadet/juvenil de patinatge. 18 h. Casal Cultural Concert-lectura de Sant Jordi, amb Joan Masdeu i els membres dels Clubs de lectura infantil i adult. En acabar. Aparcament annex al Casal Lliurament del llibre, punt de llibre i roses de Sant Jordi. Durant l’acte s’oferirà un petit refrigeri.

A partir d’aquest dia. els habitants de La Pobla podran recollir un exemplar del llibre “El Sindicat Agrícola de Sant Isidre. 1917-2017. Cent anys de cooperació agrària a La Pobla de Mafumet”, tot lliurant a l’Ajuntament el val bescanviable que rebran a la seva bústia.

18.45 h. Casal Cultural Club infantil de lectura: grup de grans. 19 h. Casal Cultural Presentació del llibre de Sant Jordi: “El Sindicat Agrícola de Sant Isidre. 1917-2017. Cent anys de cooperació agrària a La Pobla de Mafumet”.

Dissabte,

22 d’abril

Tot el dia. Pavelló Campionat territorial cadet/juvenil de patinatge.

I encara més...

Diumenge,

30 d’abril

Al matí. Pels carrers del poble Trobada gegantera, organitzada per la Mafumada. 19 h. Església. Concert d’orgue.

Set cultural web  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you