Page 1

D E L 7 A L 2 5 D E J U NY


Joan Maria Sardà i Padrell Alcalde Ja arriba l’estiu i, amb ell, torna la nostra Festa Major. Ho fa, com sempre, carregada d’activitats pensades per a tota la família. Hem programat propostes per a la diversió dels més petits, però també per al gaudi dels grans i, sobretot, per a que uns i altres puguin compartir plegats l’alegria de viure una Festa Major, la nostra Festa Major. Perquè, en definitiva, l’objectiu és fomentar la cohesió social, fer poble. Ara tot està preparat i a punt per a que vosaltres, els autèntics protagonistes de la Festa Major, sortiu al carrer i participeu de l’ambient festiu que el nostre municipi viurà durant les properes setmanes. De ben segur hi trobareu moltes propostes atractives, ja que hi tindrem música, arts escèniques, esport, gastronomia, lleure infantil, cercaviles i correfocs, litúrgia religiosa i un llarg etcètera d’activitats per a tots els públics. En total, una quarantena d’actes donen forma al programa de Festa Major. Seran uns dies d’alegria, de participació social, de convivència al carrer, d’integració i, en definitiva, seran l’excusa perfecta per seguir creant bons records i per continuar engrandint el bon nom de La Pobla. Tot és a punt perquè els pobletans i les pobletanes gaudim com mereixem la nostra Festa Major. Visca Sant Joan! Visca La Pobla!


ACTES PREVIS

D I S S A B T E , 1 5 D E J U NY De 10 a 13.30 hores 57a Volta ciclista a la província de Tarragona. Sortida (11 h) i arribada (13.15 h) de la primera etapa. 11 h. Pavelló Exhibició de gimnàstica rítmica, amb el Club Esportiu Gimnàstica Rítmica La Pobla de Mafumet. 17 h. Pavelló Exhibició de gimnàstica rítmica, amb el Club Rítmica Costa Daurada.

D I V E N D R E S , 7 D E J U NY A la tarda. Pavelló Exhibició de totes les activitats extraescolars. Organitza: AMPA de l’Escola Mare de Déu del Lledó. 18 h. Biblioteca L'hora del conte: “Que ve el llop”, amb Joan Boher. D I S S A B T E , 8 D E J U NY 14 h. Pavelló Dinar homenatge a la vellesa amb l’animació de l’Orquestra Banda Sonora.

21 h. Pels carrers del poble Correfoc infantil, amb la participació de l’Associació Juvenil Els Set Pecats Capitals Ball de diables, acompanyats de diverses colles convidades. D I U M E N G E , 1 6 D E J U NY Al matí. Pavelló Trobada de Puntaires i patchwork. Organitza: Associació de Dones “Mare de Déu del Lledó”

18 h. Camp de futbol Triangular d’estiu de futbol, amb els equips veterans d’Espanyol, Nàstic i CF Pobla. 18 h. Casal Cultural Festival de dansa Bea López. Organitza: Associació Familiar Més 30 D I U M E N G E , 9 D E J U NY Tot el matí. Pavelló Trobada ocellaire. D I V E N D R E S , 1 4 D E J U NY 18.30 h. Pista coberta Festival de fi de curs de l'escola. Al vespre. Pavelló Sopar de fi de curs de l’escola.

Food Truck Day 6


ACTES DE F E STA M A J

D I S S A B T E , 2 2 D E J U NY

R

D IV E N D R E S , 2 1 D E J U NY 19 h. Casal Cultural Pregó-conferència a càrrec de José María Gay de Liébana: economista, escriptor, conferenciant i professor universitari.

12 h. Casal Cultural Espectacle infantil: “L’endrapasomnis”. De 18 a 24 h. Parc de les Pobles Food Truck Day Sant Joan i Festa infantil “Summer Fest Pobla”. 19 h. Parc de les Pobles Exhibició de ball en línia, a càrrec de l’Associació de Dones “Mare de Déu del Lledó”. 23 h. Parc del Bassal Chill out, amenitzat musicalment per Sara Amili. 01 h. Part posterior del Pavelló Disco mòbil amb els DJ’s locals DJ Guibons, DJ Alex Sunrise, DJ Salmer i Gabry DC.

En acabar. Sala Tarsici Inauguració de l’exposició fotogràfica de Lluc Semis. L’exposició serà visitable fins al 31 de juliol, de 10 a 14 h (de dilluns a divendres). A continuació. Pels carrers del poble Cercavila fins al Parc de les Pobles, amenitzada per l’Associació Juvenil Els Set Pecats Capitals Ball de diables i l’Au Fènix, amb l’animació de Klimatolokos. Seguidament. Zona de les Moreres Berenar amb coca i xocolata per a la canalla, i espectacle infantil: “Els jardiners i l’Espantaocells”. 23 h. Pista coberta del CEM Concert Jove, amb Cultrum i Doctor Prats. Entrada gratuïta.

Cultrum +6 Doctor Prats


DIUMENGE, 2 3 D E J U NY 9 h. Granja dels Frares Esmorzar popular i tradicional tirada al plat. Organitza: Societat de Caçadors la Deportiva.

24 h. Pavelló Ball de Festa Major amb l’Orquestra Pasarella. 0.30 h. Parc del Bassal Chill out, amenitzat musicalment per Trio Imposible 3. 01 h. Part posterior del Pavelló 11a Disco mòbil Living the Sound.

Al matí. Camí de l’Horta Súper relliscador aquàtic. 12.30 h. Carrer Sant Joan Mafulina electrònica i solidària. 20 h. Casal Cultural “Tribut a Serrat”. Tony Carlo canta a Joan Manuel Serrat. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. 22.30 h. Carrer de les Sorts Encesa de la tradicional foguera de Sant Joan i especial Nit del Foc amenitzada per l’Associació Juvenil Els Set Pecats Capitals Ball de diables.

Nit deJoan ant S6

DILLUNS, 2 4 D E J U NY 11 h. Església Missa en honor a Sant Joan. 12.30 h. Carrer de la Coma Inauguració de la Coma Skate Park. A continuació. Carrer de la Coma Vermut popular.


20 h. Casal Cultural Teatre de Festa Major: “Oh, mami!”, comèdia amb final feliç interpretada per Anna Barrachina, Artur Busquets, Jofre Borràs, Octavi Pujades, Betsy Túrnez i Joana Vilapuig. Preu: 5€. Recomanada per a majors de 14 anys.

s nes Festa dels i nelesnne 6

DIMARTS, 2 5 D E J U NY 22 h. Esplanada del carrer de les Sorts Mascletà pirotècnica, a càrrec de Pirotècnia Tomàs.

De 10 h a 14 h. i de 16 h a 20 h. CEM Jornada de portes obertes i parc d’inflables.

22.30 h. Parc del Bassal Chill out, amb animació musical a càrrec de Pedro Jiménez i Javi Martínez.

18 h. Parc de les Pobles La Festa dels nens i les nenes, amb pinta cares, animació infantil, llaminadures i escuma.


INSCRIPCIONS Colònies d’estiu: primer pagament fins al 31 de maig. Segon pagament fins al 20 de juny. Preus: 170€ empadronats; 250€ no empadronats.

V E N D A D ’ E NT R A D E S Teatre “Oh mami”: del 10 al 14 de juny (empadronats) i del 17 al 19 de juny (no empadronats), a l’Ajuntament, de 10 a 14 h. Preu: 5 € La recaptació íntegra serà destinada a causes benèfiques.


CONSELLS PER A GAUDIR D’UNA R E V E T L L A D E S A NT J O A N S E G U R A Heu de comprar els productes pirotècnics als establiments autoritzats.

No llanceu coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones.

Cal llegir les instruccions de cada article.

No us guardeu petards a les butxaques.

Utilitzeu la pirotècnia de forma segura (amb metxes i similars) i sempre sota la supervisió dels adults.

No subjecteu els petards amb les mans. No els poseu a prop de la cara ni del cos.

Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè us doni temps d’enretirar-vos.

Vigileu que no hi hagi a la vora líquids inflamables. S’encenen fàcilment i els vapors poden explotar.

Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.

Als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, i tancar portes i finestres.

No poseu els petards dins de cap totxana o altre recipient.

No encengueu cap petard dins les cases.

No dispareu els coets en diagonal ni en contra del vent, no els dispareu des de balcons ni patis interiors i utilitzeu un llançacoets.

No llanceu ni manipuleu petards des de balconades ni finestres.

No llanceu mai petards contra ningú.

Davant de qualsevol incident a la via pública, seguiu en tot moment les indicacions dels agents de l’autoritat i d’emergències.

En cas d’emergència, truqueu al 112. Més informació a: www.gencat.cat/revetlles


LOCALITZACIÓ DELS E S PA I S O N T E N E N L L O C E L S AC T E S C/

El Morell Vilallonga del Camp Reus

de l

lbio l’A

C/

1

Parc de les Pobles

2

Carrer de les Sorts

3

Zona de les Moreres

4

Camp de futbol

Jo rag

n

all

Sa

C/

14

S

Ntra. Sra de Montserr at

ies

Ajunt.

ard

Gu

Pl. de la Vila

Casa Balei

Església Parroquial

í del

9

Complex Esportiu

Cam Clos

7

13

Pl. de la Pau

C/ Major

C/

Pl. de la Pagesia

la Co ma

Ma C/

’Or

ad err

C/ de

an

i rd

o tJ

T-750 N-240 Estació AVE Valls Lleida

5

Pavelló

6

Parc del Bassal

7

Casal Cultural - Biblioteca

8

Sala Tarsici Baget (Casa Vila)

9

Església Sant Joan Baptista

Rambla Jaum

eI

11

12

C/ Major

Camí de l’Horta

Tendre C/ Molí

ntoliu m de Mo

Escola Mare de Déu del Lledó

Recorregut Cercavila Recorregut Correfoc Infantil

Av/ Tarragona

C/ Mas Blanc

C/ Mina de Madró

Av/ Gu ille

quieta C/ La Se

ny C/ Codo

I

Joan III C/ Sant Carles

10

C/ de Re

2

C/ Les

1

Sorts

C/ Mina de Madró

Parc de Les Pobles

C/ de Sant Joan

a de la

Marià Fortun y

us

al

4

C/ Bass

3

Av/ Pintor

Avingud

C/ Verg

Poliesportiu

5

General itat

ar e del Pil

C/ de Re us

al C/ Bass

6

Rambla Jaume Cró de S.

T-721 Constantí Reus Aeroport

10

Carrer de Sant Joan

11

Camí de l’Horta

12

Carrer de la Coma

13

CEM - Pista coberta

14

Granja dels Frares

A-27 Tarragona A-7 AP-7

L E S L L OT G E S D E L A F E S TA M A J O R Seran sortejades el dia 20 de juny a les 20:30 hores, a la sala Tarsici Baget. El preu de les llotges és de 5€ i serà vàlid per a la revetlla i ball de Festa Major del 23 de juny. Reserveu ja la vostra llotja a l’Ajuntament.


I recorda que, després tornen les festes d’estiu.

J U NY

>

O CT UBRE

Profile for Ajuntament de La Pobla de Mafumet

Programa de festa Major d'estiu  

Programa de festa Major d'estiu  

Advertisement