Page 1

17 DE MARÇ

14 D’ABRIL

5 DE MAIG

*La recaptació es destinarà a finalitats benèfiques.


Arriba “La Pobla Free Comedy”. Rialles a l’abast de tothom és la nova proposta que, de la mà de Casiveinte Producciones, ens permetrà accedir a un humor de primer nivell, ja que de manera periòdica ens visitaran còmics amb una àmplia i contrastada trajectòria professional. No perdis l’ocasió de riure de valent amb una iniciativa molt saludable i que, a més, ens permetrà col·laborar amb diverses causes benèfiques, ja que la recaptació íntegra d’aquests espectacles serà destinada a finalitats solidàries.

Txabi Franquesa

Xavier Deltell

Javi Sancho

Actor, còmic, presentador, director, reporter, monologuista, guionista, animador...

Nascut a Lleida l’any 1958, després de cursar estudis de Dret i Graduat Social, el 1975 una casualitat fa que entri a la Cadena COPE, com a locutor de ràdio fórmula durant sis anys.

Nascut a Tarragona ara fa uns 30 anys, compta amb una de les trajectòries professionals més llançades del moment.

17 de març

Txabi Franquesa, català, raça caucàsica, 1’9 m, complexió física típica de l’extraradi i un sorprenent ‘48’ de peu: podem dir que va ben calçat!

14 d’abril

Després s’incorpora a la Cadena Catalana (SER), on despunta Neix, creix i té una clara intenció com a showman en diferents magazines. A Barcelona coneix de reproduir-se a Barcelona actors, humoristes i presentasi alguna ànima càndida s’hi dors com Andreu Buenafuente ofereix. Ara bé, si la ciència ho o Toni Clapés, amb els quals permet, és capaç de quedar-se embarassat ell mateix. Un home col·labora en un programa nocturn de Ràdio Barcelona (SER) i pot acollir fins a trigèmins en on forja una relació professional el seu ventre. La panxa de la amb Clapés que el porta, uns majoria dels seus companys de anys després, a ser part de professió així ho demostra. l’elenc d’humoristes del prograA nivell professional, és conside- ma “Efectes secundaris” (TV3). rat un artista “polipatètic”. Toca El 1997 és fitxat per Javier Sardà diversos pals: teatre, cinema i i el seu “Crónicas Marcianas”, televisió. Tot i que tal i com està estrenat aquell mateix any a el tema, pot ser que acabi amb Telecinco. un pal de fregar, netejant els El 2006 s’incorpora al programa inodors de l’estació d’Atocha. Les males llengües diuen que se “UVE, Unidad de Visionado Especial” (Cuatro), treball que l’ha vist en programes com “EI compagina amb intervencions Club de Ia Comedia” “Alguien tenía que decirlo” “Caiga Quien com la realitzada a la Gala Aniversari dels 50 anys de TVE i la Caiga” “Malas Compañías” de jurat de programes musicals i també mig despullat a “The com “¿Cantas o qué?” (Antena Hole”. 3) y “Mira quién baila” (TVE).

poblamafumet.cat

5 de maig

Després de forjar la seva base còmica en els locals de comèdia més populars de Catalunya, ara fa set anys va iniciar una gira nacional de teatres compartint escenari amb Santi Millán en els espectacles “Santi Millan Live!” i “Estamos mejor que nunca”. Malgrat la seva curta edat, ha estat programat fins a sis vegades en el cicle de comèdia “Comedy Zoo” al Club Capitol, havent estat el còmic més jove de la història en aparèixer a la cartellera de la Sala Pepe Rubianes de Barcelona. L’any 2012 dóna el salt a la televisió com a copresentador del programa diari “Fiesta Suprema”. Ha esta col·laborador de “Zapeando” a la Sexta i presentador, amb Santi Millán, del programa de càmera oculta “Sinvergüenzas” a Neox, tot combinant aquestes aparicions amb d’altres en el programa “Sopar de Gansos” de Cuatro i FDF.

la Pobla Freecomedy  
la Pobla Freecomedy  
Advertisement