Page 1

AUDITORI DE GIRONA

1

Auditori de Girona Espai Marfà De setembre de 2012 a gener de 2013

Vostè es troba aquí


AUDITORI DE GIRONA

2

AUDITORI DE GIRONA

3

Us presentem una nova programació musical per a aquest últim trimestre del 2012. Al llarg de la història, els projectes culturals s’han fet a partir de la relectura dels clàssics i sovint, han significat superar antics models, especialment pel que fa a formats, i la seva presentació s’ha ajustat als condicionaments de cada època. Aquesta fórmula obliga a avançar de manera pausada. Tot i aquest moviment lent, l’actual situació ens obre un futur ple d’oportunitats; una situació òptima per repensar l’oferta cultural, i especialment la musical. Ens afecta a tots, artistes, intèrprets, promotors, programadors, públics, sector públic i sector privat. Amb aquesta idea de transformació i de canvi us oferim una programació precisa, estimulant i de qualitat; un conjunt de concerts amb personalitat pròpia, originalitat, risc i grans noms que són possibles també gràcies a l’aliança amb els agents privats. La capacitat d’innovació vol dir apostar per la formació i per la creativitat. Aquesta és la finalitat de la proposta que s’ofereix des de l’Espai Marfà. Des de l’inici, aquest equipament ha esdevingut un centre de referència de la música moderna i avançada. La creació de l’escola EUMES i la posada en funcionament les properes setmanes dels espais destinats a la creació i producció musical, en són una bona mostra. La proposta musical que us presentem ha de ser un estímul per a la innovació i la creació musical, partint del llegat del passat i potenciant el llegat actual. El missatge d’aquesta matèria sonora intemporal, a més de gaudir, ens ajudarà, comprenent el passat, a reflexionar sobre el nostre futur.

Carles Puigdemont i Casamajó Alcalde de Girona i President de la Fundació Auditori Palau de Congressos


AUDITORI DE GIRONA

4

MOLTES GRÀCIES PER FER POSSIBLE LA PROGRAMACIÓ DE L’AUDITORI DE GIRONA

PATRONS

Vostè es troba aquí

MECENES

MITJANS COL·LABORADORS


AUDITORI DE GIRONA

6

AUDITORI DE GIRONA

7

FESTIVAL DE JAZZ DE GIRONA

CÀPSULA 2012

Diumenge 16 de setembre. 20 h Sala de Cambra Preu: 20 €

Divendres 28 de setembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 6,5 €

Divendres 12 d’octubre. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 25 / 20 / 15 €

Isaac Ulam

GIOrquestra

Benny Golson Quartet Benny Golson, saxo tenor Kirk Lightsey, piano Reggie Johnson, contrabaix Guido May, bateria

Creatiu, sofisticat i posseïdor d’una inesgotable riquesa de recursos, Benny Golson és avui una autèntica llegenda viva del jazz. Durant els seus més de seixanta anys de trajectòria ha compartit estudi i escenaris amb figures de la talla de Lionel Hampton, Dizzy Gillespie, Benny Goodman, Art Blakey, Freddie Hubbard i Clifford Brown, amb qui va coincidir a l’inici de la seva carrera i a qui va dedicar la cèlebre balada I Remember Clifford. Com a compositor, Golson és l’únic jazzman viu que pot presumir d’haver signat fins a vuit estàndards de jazz i com a arranjador, ha estat sol·licitat per mestres com ara Count Basie, Miles Davis, Ella Fitzgerald i Quincy Jones. Serà un veritable plaer comptar amb un dels tenoristes més en forma de la seva generació, que actuarà a l’Auditori de Girona al capdavant del seu experimentat quartet.

Murtra

Isaac Ulam, veu i guitarra Lluís Bestard, bateria Alberto Perez, teclats i violí Román Lay, guitarres Púter, baix Aromàtica i mediterrània, les qualitats de la murtra bé podrien aplicar-se a les cançons d’Isaac Ulam, un cantautor dels que ja no en queden. És de Blanes, però es diria que surt d’un altre lloc o d’una altra època, perquè no és un músic com els altres. La seva proposta artística és radical, insubornable. Després d’un primer disc, En els prats més llunyans (2009), que ostenta la categoria de peça de culte, ara presenta a l’Auditori de Girona un excel·lent successor, Murtra, nova joia d’aquest brillant artesà del folk en la seva accepció més weird i psicodèlica.

Prats & Guinovart

Vicens Prats, flauta Albert Guinovart, piano Marcel Sabaté, director Programa: Karl Jenkins: Palladio Malcolm Arnold: Concert núm. 1 per a flauta i cordes op. 45 George Gershwin: I love rhythm (orquestració d’Albert Guinovart) Samuel Barber: Adagio Albert Guinovart: Concert per a flauta, piano i cordes La GIO torna amb força amb la reunió de dos dels solistes més prestigiosos de casa nostra: Vicens Prats, flauta solista de l’Orchestre de Paris, i el pianista i compositor Albert Guinovart, guanyador d’un Òscar per The Artist. Acompanyats per la GIO Cambra, amb 22 músics de corda, i sota la direcció de Marcel Sabaté, oferiran un concert de gran qualitat que entusiasmarà tothom. Sens dubte, Música amb majúscules! Amb la col.laboració de:

Amb el suport de:

ANIOL, ANUBIS Girona, Televisió de Girona


AUDITORI DE GIRONA

8

AUDITORI DE GIRONA

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA ALTA

Dissabte 13 d’octubre. 21 h Sala de Cambra Preu: 15,50 €

Divendres 19 d’octubre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 33,50 / 27,50 / 16,50 €

Dissabte 20 d’octubre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 25 / 20 € · Aforament reduït

9

Marlango Un día extraordinario

© Lourdes R. Basoli

Leonor Watling, veu Alejandro Pelayo, teclats Óscar Ybarra, trompeta Toni Brunet, guitarra

Fanfarlo

Rooms filled with light Simon Balthazar, veu, guitarra i clarinet Cathy Lucas, violí, mandolina, teclats i veu Justin Finch, baix Amos Memo, bateria Leon Beckenham, trompeta i teclats El grup britànic Fanfarlo, que lidera el suec Simon Balthazar, construeix una proposta en la qual les guitarres convencionals cedeixen el pas a un folk-pop orquestrat i luminescent. Per això s’han convertit en grup revelació al Regne Unit. La inclusió, el 2010, de la seva cançó Atlas en la banda sonora de la saga cinematogràfica Twilight (Crepuscle) va incrementar encara més la seva legió de fans. A Girona presentaran temes dels seus dos àlbums publicats, Reservoir (2009) i Rooms filled with light (2012) en una de les seves dues úniques actuacions d’aquesta tardor a Catalunya.

Sílvia Pérez Cruz 11 de novembre

PRESENTACIÓ A GIRONA DE NOU DISC Sílvia Pérez Cruz, veu i guitarra espanyola Raül Fernandez Refree, guitarra acústica, banjo, ukelele, guitarra de dotze cordes i guitarra de joguina Mario Mas, guitarra espanyola, guitarra acústica i llaüt espanyol Miquel Àngel Cordero, contrabaix Joan Antoni Pich, violoncel Dolça, versàtil i autèntica, Silvia Pérez Cruz ha participat en nombrosos projectes que abracen des del flamenc fins al jazz, el clàssic, el folk o la música popular. Ara, arriba per fi el seu primer disc com a solista, 11 de novembre (Universal, 2012), amb composicions i lletres pròpies, i la inclusió de peces que musiquen versos de Maria Mercè Marçal, Maria Cabrera o Feliu Formosa. L’àlbum està arranjat per ella mateixa i coproduït juntament amb Raül Fernandez Refree.

Després de quatre discs, el grup liderat per la cantant i actriu Leonor Watling i el músic Alejandro Pelayo es reinventa i torna amb un nou àlbum, enregistrat íntegrament en castellà. Per primera vegada, Marlango ha decidit escriure les seves cançons en la llengua de Cervantes i el resultat és sorprenent i captivador. Un día extraordinario (Universal Music, 2012) es va publicar l’abril i l’enregistrament va ser en un estudi de TV i amb la banda tocant en directe. L’Auditori de Girona oferirà una fantàstica ocasió per gaudir d’aquestes noves cançons i recordar aquells temes que ja formen part de l’univers Marlango.

Concert en coproducció amb:


AUDITORI DE GIRONA

10

AUDITORI DE GIRONA

11

TEMPORADA ALTA Dimecres 24 d’octubre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 30 / 25 / 20 €

Divendres 26 d’octubre. 22 h Sala Montsalvatge Preu: 22 / 16,50 € · Aforament reduït

Dilluns 29 d’octubre. 12 h Sala Montsalvatge Preu: 11 / 11 / 5,50 €

Antònia Font

Principal de La Bisbal

Montserrat Caballé Montserrat Caballé, soprano Montserrat Martí, soprano Manuel Burgueras, piano Programa: Cançons, àries i duos de Rossini, Donizetti, Gounod, Offenbach, Massenet, Delibes, Puccini, Bizet, Toldrà i Pahissa. “Callas + Tebaldi = Caballé”. (New York Times)

Montserrat Caballé és la soprano en actiu més universal. En les celebracions del 50è aniversari del seu debut al Gran Teatre del Liceu, trepitja per primera vegada l’Auditori de Girona. Intèrpret de més de vuitanta personatges operístics, que van des de l’òpera barroca fins a Verdi, Wagner, Puccini o Richard Strauss, Caballé ha marcat un sostre en papers com ara Norma, Salomé, Violeta, Marschallin, Semiramide o Isolda. Amb una excel·lent tècnica, la seva veu pura, transparent, controlada i potent gaudeix d’un reconeixement internacional. A banda d’un fiato llegendari (escolteu la seva Maria Stuarda), els seus pianissimi són absolutament mítics. Acompanyada en aquest recital per la seva filla Montserrat Martí, serà tot un privilegi tenir La Superba a Girona.

Vostè És Aquí

PRESENTACIÓ NOU DISC Pau Debon, veu i guitarra Joan Miquel Oliver, guitarra i composició Jaume Manresa, teclats Joan Roca, baix Pere Manel Debon, bateria Antònia Font estrena a Girona un nou projecte discogràfic arriscat i molt especial que trenca amb tot el que han fet al llarg de la seva trajectòria. Vostè És Aquí (Robot Innocent, 2012) és un àlbum diferent que la formació, que confessa que es troba en un bon moment creatiu, ha construït sense cap tipus de limitació estilística. Un projecte singular, rar i intransferible que arriba un any després de publicar el seu setè disc, Lamparetes (Robot Innocent, 2011). Una caixa de sorpreses a punt per descobrir.

Maite Mer, soprano Francesc Cassú, director Per a la diada de Sant Narcís, l’Auditori de Girona acull un dels esdeveniments més esperats pels amants de la sardana: el tradicional concert a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal. Consolidada com la cobla catalana de més prestigi -és també la Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya-, la Principal ha obtingut un gran nombre de guardons, com ara la Creu de Sant Jordi, i s’ha convertit en una autèntica ambaixadora de la cultura catalana arreu. Amb la col·laboració de:

“Antics” amics de la Sardana


AUDITORI DE GIRONA

12

AUDITORI DE GIRONA

13

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA ALTA

Dijous 1 de novembre. 12 h Sala Montsalvatge Entrada gratuïta· Aforament limitat

Dijous 1 de novembre. 18 h Sala Montsalvatge Preu: 15 / 15 / 10 €

Divendres 2 de novembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 18 €

Dissabte 3 de novembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 20 €

Cor Maragall

Concert de Festa Major

The Divine Comedy

Jaume Sisa

Concert tradicional de Fires Sara Pujolràs, directora El concert de Tots Sants del Cor Maragall ha esdevingut ja un clàssic dins la programació de Fires de Girona. Enguany, l’eix central de l’actuació constarà d’un petit homenatge a Claude Debussy (en el seu 150è aniversari) i a Xavier Montsalvatge (tot recordant el centenari del seu naixement), juntament amb tres composicions destacades de Gabriel Fauré –Les Djinns, Madrigal op. 35 i Cantique de Jean Racine–. Tot plegat, acompanyat per altres obres corals de temàtica diversa, en la recerca d’un repertori equilibrat, amb autors catalans i internacionals de totes les èpoques.

Òpera i Sarsuela amb Begoña Alberdi

Begoña Alberdi, soprano Miguel Ángel Dionis, piano Cor dels Amics de l’Òpera de Girona Ensemble instrumental Conxita Garcia, directora Programa: W.A. Mozart: Obertura (La Flauta Màgica) G. Caccini: Ave Maria G. Puccini: O mio babbino caro (Gianni Schicchi) V. Bellini: Casta diva (Norma) Bizet: Habanera i Suite (Carmen) M. Penella: Pasodoble (El Gato Montés) J. Serrano: Marinela (La Canción del Olvido) F. Chueca: Polca i Obras Chicas (La Gran Vía) L’Associació dels Amics de l’Òpera de Girona convida a la soprano Begoña Alberdi en aquest primer Concert de Festa Major. Amb ella, el Cor dels Amics de l’Òpera de Girona repassarà alguns dels moments més destacats d’aquest gènere i de la sarsuela de tots els temps. Dins els projectes de l’Associació hi ha la formació i desenvolupament d’un conjunt vocal amb intèrprets vinculats a Girona i comarques. La temporada 2012-2013 el Cor ha participat en la producció La forza del destino de G. Verdi en el Gran Teatre del Liceu.

Una vetllada amb Neil Hannon

Neil Hannon, guitarra, piano i veu Tota una llegenda del pop més elegant i sofisticat, Neil Hannon, alma mater de The Divine Comedy, serà el protagonista d’aquest concert en el qual interpretarà en solitari temes d’aquesta mítica banda irlandesa. Amb un carisma desbordant, una greu i càlida veu i un repertori de pop aristocràtic, Neil Hannon, un dandy exquisit i irònic, s’enfrontarà a les peces més destacades de la seva carrera només amb el seu piano i la seva guitarra. Un concert excepcional per sentir la bellesa intemporal de les composicions de The Divine Comedy, una banda ambiciosa que ha sobreviscut als anys i a les modes gràcies a una creativitat sorprenent.

Qualsevol nit pot sortir el sol Jaume Sisa, veu i guitarra Inventor de la cançó com a vehicle poètic al nostre país, Sisa mai no ha abdicat del que és –o del que hauria de ser– el somni de tot artista: recuperar la innocència. I en això segueix treballant. Qualsevol nit por sortir el sol (Zeleste-Edigsa, 1975) és un espectacle ple d’emoció on el públic descobreix coses sobre si mateix que no recordava que havia oblidat. El trans-cantautor, acompanyat de la seva guitarra, arrenca al Poble Sec de postguerra i descobreix la contracultural Barcelona dels 70. Un viatge al·lucinant a la concepció d’un repertori llegendari.


AUDITORI DE GIRONA

14

CONCERT FAMILIAR

TEMPORADA ALTA

Diumenge 4 de novembre. 12 h Sala de Cambra Preu: 5,50 €

Divendres 9 de novembre. 22 h Dissabte 10 de novembre. 18.30 h i 22 h Diumenge 11 de novembre. 18 h Sala Montsalvatge Preu: 37 / 33 / 27 €

AUDITORI DE GIRONA

15

Dimecres 14 de novembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 28 € · Aforament reduït

Les Arts Florissants Paul Agnew, director

Programa: C. Monteverdi: Quart llibre de madrigals (1603) B. Pallavicino: 2 Madrigals (Libro dei Madrigali a cinque voci, 1600) G. de Wert: 3 Madrigals (11è Libro dei Madrigali a cinque voci, 1595)

Bufa & Sons Guillem Aguilar, cordes i percussió Marc Vila, bateria rara, kora i kalimba Xavi Lozano, quotidiàfons bufats Tres músics a l’escenari ens ofereixen un concert sorprenent per a tots els públics. Bon humor, temes propis i instruments solistes gens convencionals: una escombra, una crossa, una escala, una regadora... ens deixen sentir les melodies que amaguen per demostrar-nos que la música és allà on decidim trobar-la.

Taller: Tubs del món, la inventiva a l’aula. Espai Marfà. 20 d’octubre. Més informació pàg: 31

Mayumana Racconto

Boaz Berman i Eylon Nuphar, directors artístics, fundadors i creadors Roy Ofer, productor i cofundador de la companyia Amir Schorr, codirector Ido Kagan, assessor artístic, videoart, edició i efectes musicals Andreu Buenafuente, veu en off “The Beam Team” Eylon Nuphar i Roy Milo disseny d’il·luminació Aka Thiemele, Arik de Mayo, Asaf Yaniv, Eva Boucherite, Hovav Shoshan, Ido Kagan, Ido standler, Natalie Pik, Omer Zeret, Reut Rotem, Roberto (Beto) Mendez, Sergio Braams, Shachar Gredy, Silvia Garcia de Ves, Tal Magen, Talia Bik i Yael Yamin, artistes Ja han passat 15 anys des que un grup de somiadors es va reunir en un local de Tel Aviv (Israel) per crear Mayumana. Des d’aleshores, la companyia s’ha convertit en un referent escènic mundial, una formació multicultural amb un llenguatge propi basat en la suma de més de 100 talents i un estil avantguardista que mescla música, dansa, teatre, tecnologia i humor. Per celebrar la seva exitosa trajectòria, Mayumana presenta Racconto, un espectacle únic i excepcional.

El mític conjunt que va crear William Christie a París a finals dels anys setanta és una referència mundial. Les Arts Florissants està afrontant els darrers anys una sèrie de programes vocals dirigits per Paul Agnew, entre els quals es troba la integral dels aclamats madrigals de Claudio Monteverdi. El Quart llibre constitueix juntament amb el Cinquè llibre (publicat l’any 1605) un díptic crucial en l’evolució estètica de l’Oracolo della Musica. Els madrigals integrats en aquests reculls estan escrits en l’antic estil polifònic a 5, i ja anticipen el salt a la seconda prattica, una revolució musical al segle XVII.


AUDITORI DE GIRONA

16

TEMPORADA ALTA

CONCERT FAMILIAR

Divendres 16 de novembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 32 / 26 / 16 €

Diumenge 18 de novembre. 12 h Sala Montsalvatge Preu: 5,50 € · Aforament reduït

Diumenge 18 de novembre. 19 h Sala de Cambra Preu: 15,50 €

Dissabte 24 de novembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 31 / 24,50 / 13 €

L’Arca de Noé de Xavier Montsalvatge

Coetus i Eliseo Parra

Albert Pla

AUDITORI DE GIRONA

17

Ismael Serrano

Todo empieza y todo acaba en ti Ismael Serrano, veu Jacob Sureda, teclats Javier Bergia, percussions i veu Ismael Serrano presenta el seu vuitè disc Todo empieza y todo acaba en ti (Universal Music, 2012), un àlbum en el qual, sense renunciar a la seva essència, marca l’inici d’un nou cicle en la seva trajectòria. Les influències de cantautors com ara Aute, Serrat i Sabina, així com el regust de la nova cançó d’autor anglosaxona i l’univers musical de Llatinoamèrica són presents en aquest treball que, més que mai, Serrano presenta en el marc habitual de poesia i compromís social. En temps difícils toca despertar i Ismael Serrano ens serveix en safata les claus per buscar un nou camí a partir dels nostres somnis i la nostra consciència.

© David Ruano

© Juaquín Calle

TEMPORADA ALTA

Orquestra de Cadaqués Alumnes del Conservatori Isaac Albéniz de Girona L’Auditori de Girona acollirà una ambiciosa producció ideada per a un públic familiar. Es tracta del concert L’Arca de Noè, de Xavier Montsalvatge, amb arranjaments d’Albert Guinovart. El concert estarà interpretat per músics de l’Orquestra de Cadaqués i per alumnes del Conservatori Isaac Albéniz de Girona.

Entre Tierras

Eliseo Parra, Judit Neddermann, Ana Rossi, veu Aleix Tobias, Martí Hosta, Dídac Ruiz, Bernat Torras, percussió i veu Antonio Sánchez, Angelo Manhenzane, Acari Bertrán, Alberto Carreño, Anna Tobias, Marc Vila, Fran Lucas, Mariona del Carmen, percussió Xavi Lozano, vents Guillem Aguilar, baix Andreu Hernández, so Coetus és un agosarat projecte d’orquestra de percussions ibèriques decidit a unir aquells instruments que al llarg de la història han servit per acompanyar danses, cançons o processons. El resultat és un espectacle inspirat en els ritmes i sonoritats tradicionals de la península Ibèrica que reinterpreta un llegat musical i el dota d’un so actual. Coetus ha ofert més de seixanta concerts en festivals de Catalunya, Espanya, França, Bèlgica, Itàlia i Brasil. Taller de percussions i ritmes ibèrics. Espai Marfà. 17 de novembre. Més informació pàg. 32

Amb el suport de:

Manifestació

Albert Pla, veu i guitarra Pepe Miravete, direcció artística Jordi Surroca, il·luminació Kei Macias, so David Ruano, fotografia Vet aquí la història d’un home atrapat en una manifestació eterna. Aquest és el punt de partida de Manifestació, el nou espectacle que Albert Pla estrena a Temporada Alta. Després de compartir escenaris amb artistes com ara Diego Cortés, Quimi Portet o Pascal Comelade, Albert Pla torna a plantar-se sol sobre l’escenari per etzibar-nos la seva particular interpretació de la vida. Amb un gran do de l’oportunitat, Albert Pla ens situa en una escena aparentment delirant (enmig d’una manifestació) però, en el fons, no massa allunyada de la realitat. Pedro Paramo, producció Temporada Alta 2012, coproducció


AUDITORI DE GIRONA

18

AUDITORI DE GIRONA

Diumenge 25 de novembre. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 16,50 € · Aforament reduït

Divendres 30 de novembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 25 / 20 / 15 €

Diumenge 2 de desembre. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 30 / 24 / 15 €

El Messies Participatiu

19

En coproducció amb:

G. F. Händel: The Messiah HWV 56

La Cetra Barockorchester Basel La Cetra Vokalensemble Lisa Larsson, soprano Carlos Mena, contratenor Jeremy Budd, tenor Ismael Arroniz, baix

Sanjosex & Chicuelo Carles Sanjosé, veu i guitarra Juan Gómez, “Chicuelo”, guitarra Baba Maiga, percussions David Gómez, bateria Miquel Sospedra, baix David Romero, ball Un dels cantautors a l’alça de l’escena musical catalana coincideix a l’escenari amb el guitarrista de referència del panorama flamenc català. Una trobada que promet injectar nova vida a les cançons de Sanjosex i transitar pels camins musicals més diversos. Històries quotidianes i fresques, introspectives però accessibles, amb denominació d’origen Empordà.

Masterclass de guitarra flamenca amb Chicuelo. Espai Marfà. 24 de novembre. Més informació pàg. 33 Taller: La cançó: fons i forma. Espai Marfà. 27 de setembre i 4 d’octubre. Més informació pàg. 29 Una producció del Festival Connexions, Bankrobber i Taller de Músics

Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya Llegendes del cinema / Movie Legends Nina, veu Cris Juanico, veu Pep Poblet, saxòfon Francesc Cassú, director La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) és un projecte musical pioner i innovador, resultat de la fusió de La Principal de La Bisbal i de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, tutelada per l’Orquestra de Cadaqués. En aquest concert únic, la SCCC ofereix un repertori integrat per bandes sonores de la història del cinema, amb la col·laboració extraordinària dels cantants Nina i Cris Juanico i del saxofonista Pep Poblet. Una vetllada en què tornarà a mostrar-se l’excel·lència interpretativa de la SCCC que abordarà, amb un so molt nostre, un repertori d’incomparable bellesa i d’elevada dificultat. Part dels ingressos de la venda d’entrades es destina a la Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques ASTRID-21

Concert organitzat i impulsat per:

Capella Polifònica de Girona Cor Filharmonia Cor Maragall Cor Preludi Coral del GEiEG Coral Saba Nova Coral Xàntica Coral Amethysta d’Arbúcies i Sant Hilari Sacalm Andrea Marcon, director

Estrenat durant la Setmana Santa de l’any 1741 a Dublín, després de la mort del compositor de Halle, és costum interpretar aquest oratori per Nadal. En el marc dels concerts participatius d’El Messies organitzats per la Fundació “la Caixa” a tot l’Estat, l’Auditori de Girona acull una nova interpretació d’aquesta obra emblemàtica. Sota la direcció d’Andrea Marcon, fundador de l’Orquestra Barroca de Venècia, sonaran la pràctica totalitat dels cors de Girona, La Cetra Barockorchester Basel i un magnífic buquet de solistes vocals.


AUDITORI DE GIRONA

20

CÀPSULA 2012

AUDITORI DE GIRONA

21

NADAL A L’AUDITORI

NADAL A L’AUDITORI

Dissabte 8 de desembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 6,50 €

Dissabte 8 de desembre. 21h Sala Montsalvatge Preu: 10 € · Aforament reduït

Dijous 13 de desembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 40 / 35 / 20 / 12 €

Dissabte 15 de desembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 35 / 30 € · Aforament reduït

Tom Hagan & The Sweet Lies

Jove Orquestra de l’Auditori de Girona

Nina & Ensemble Orquestra de Cadaqués

Soweto Gospel Choir

Muy bien Carlitos

Musicals de tots els temps

Quartet Casals, direcció artística PRESENTACIÓ OFICIAL NOU DISC CONCERT DE PRESENTACIÓ Carles Vidal (Tom Hagan), guitarra acústica, guitarra elèctrica i veus Ricard Humet, baix, guitarra espanyola i veus Óscar Martínez, bateria, percussions i veus Carles Sucarrats, guitarres elèctriques Xavier Salvatella, so Tom Hagan és un mentider: un mentider i dels grossos. Cançó rere cançó ens menteix sobre la seva procedència, el seu idioma, les seves influències i el seu estil. Però menteix bé, deixant-nos encantats amb els múltiples paisatges pels quals viatja. Els seus temes es repeteixen una i una altra vegada en les nostres ments deixant entreveure a un gran compositor, amagat darrere una proposta de cançons rodones amb poc maquillatge. Les seves composicions semblen haver existit abans, no serà que la seva gran mentida és copiar? Segur que no: Tom Hagan menteix, però no enganya.

Creada a partir de l’interès de l’Ajuntament de Girona i amb la participació activa i coneixements de l’Orquestra Athenea i l’Orquestra de Cadaqués, la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona representarà un estímul pels joves músics del nostre entorn. En aquest concert de presentació, el prestigiós Quartet Casals es posarà al capdavant dels primers faristols per cercar un so propi. Una important espurna que donarà vida a aquest excitant projecte. Quedareu seduïts!

Nina, veu Ensemble Orquestra de Cadaqués Jaime Martín, director Després de l’èxit de l’any passat, l’Auditori de Girona torna a convidar l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués i Nina, que presentaran un recorregut per la història del gènere dels musicals, il·lustrat amb els temes més coneguts dels autors de referència. Des de Jerome Kern fins a Albert Guinovart, passant per Cole Porter, Lloyd Webber, Bernstein i Sondheim, i des de Show Boat fins a Mar i cel, My Fair Lady, West Side Story o Cabaret, farem un viatge per les obres més emocionants i conegudes d’aquest repertori.

Soweto Gospel Choir és un impressionant conjunt de veus que ha guanyat, entre altres, tres premis Grammy. Les seves veus han acompanyat grans esdeveniments de la història recent del seu país i han actuat arreu dins el festival Nelson Mandela. Una de les actuacions més destacades fou la que van dur a terme a la gala dels Òscars per la seva nominació a millor cançó pel tema central de la pel·lícula WALL-E. L’Auditori de Girona ofereix la possibilitat de descobrir una proposta de gospel ancestral: una barreja de ritmes i harmonies d’arrel interpretades amb la força i la vitalitat de tot un continent.

Concert en coproducció amb:


AUDITORI DE GIRONA

22

AUDITORI DE GIRONA

23

NADAL A L’AUDITORI

NADAL A L’AUDITORI

NADAL A L’AUDITORI

NADAL A L’AUDITORI

Diumenge 16 de desembre. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 33,50 / 26,50 / 16,50 €

Dijous 20 de desembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 13,50 €

Divendres 21 de desembre. 21 h Sala de Cambra Preu: 12 €

Diumenge 23 de desembre. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 13,50 / 11 € · Aforament reduït

Cor i Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Jazz’Nadal: Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés

Orquestra de Girona

Coral Sant Jordi

Josep Pons, director Programa: Cors d’òpera: Verdi, Puccini, Wagner i sarsuela Josep Pons, el director d’orquestra del nostre país més reputat internacionalment és, a partir d’aquesta mateixa temporada, el director titular de les formacions musicals del Gran Teatre del Liceu. Tot just uns dies abans d’inaugurar, al 2013, les celebracions per als dos grans compositors operístics (Verdi i Wagner), ens visita per oferir al capdavant de l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu un programa de cors d’òpera. Un concert que ens farà vibrar per l’espectacularitat d’aquestes obres.

Manel Camp, piano Llibert Fortuny, saxo Mireia Farrés, trompeta Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés presenten un nou espectacle, amb peces clàssiques de Mozart, Haydn i nadales populars com ara El noi de la mare, Les dotze van tocant, El rabadà, La pastora Caterina i d’altres. Totes aquestes peces, però, les porten al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s’encreua amb idees més actuals. Tot un seguit de cançons prou conegudes per tothom que ajuden a seguir les variacions i improvisacions que els tres instrumentistes creen dalt l’escenari.

Músiques pel solstici

Xavier Puig, director Vladimir Kunça, violí

Christmas Festival Nadales i cançons tradicionals

Lluís Vila i Casañas, director

Programa: X. Montsalvatge: Postals il·luminades X. Montsalvatge: Concertino 1+13 E. Toldrà: Vistes al mar M. López-Godoy: Obra d’estrena. Encàrrec de l’Orquestra de Girona Músiques pel solstici és un homenatge a Xavier Montsalvatge i a Eduard Toldrà, dos grans autors catalans del segle XX. Tot i que els va tocar viure moments complicats, la seva obra sempre va ser brillant. Segurament per això, cada vegada que se’ls interpreta, així com un solstici d’hivern, tornen a renéixer entre nosaltres. Un exemple d’inspiració que perdura, com en el cas del jove compositor Marc López-Godoy, que estrenarà una obra per encàrrec de l’Orquestra de Girona.

Amb el suport de:

Amb la col.laboració de:

Diputació de Girona Ajuntament de Girona i Fundació Auditori - Palau de Congressos

Grup Boira Hotel Penínsular Stringviolins Filharmonia Gironina

Programa: Obres de Mendelssohn, Poulenc, Casals i nadales populars catalanes “Que els cants ens alegrin i ens facin millors” (Invocació a sant Jordi) Per a aquest tradicional concert de Nadal a l’Auditori de Girona, hem convidat un dels cors més emblemàtics del nostre país: la Coral Sant Jordi. Fundada pel celebrat Oriol Martorell fa més de 60 anys, a més d’oferir uns concerts de molta qualitat, són un veritable símbol de la identitat catalana. La Coral Sant Jordi ens presentarà a la sala Montsalvatge un programa integrat per nadales de Mendelssohn i Poulenc, entre d’altres, al costat de cançons tradicionals de casa nostra, en un entorn ambientat per a l’ocasió. Música i una màgica escenografia nadalenca per una nit especial!


AUDITORI DE GIRONA

24

NADAL A L’AUDITORI

NADAL A L’AUDITORI

Divendres 28 de desembre. 21 h Sala Montsalvatge Preu: 40 / 35 / 20 / 12 €

Dimarts 1 de gener. 19 h Sala Montsalvatge Preu: 33,50 / 26,50 / 16,50 €

Gala de Sarsuela de Cap d’Any

Festival de valsos i danses

Ensemble Orquestra de Cadaqués Miquel Ortega, director Just abans d’acabar l’any l’Orquestra de Cadaqués, dirigida pel mestre Miquel Ortega, ens sorprèn amb un programa que reuneix el bo i millor de la sarsuela. En un concert especialment pensat per al cap d’any, les polques, els valsos, els duets i les romances més conegudes d’aquest gènere ompliran l’Auditori de Girona en una vetllada única. Integrada per músics nacionals i internacionals que toquen en les millors formacions europees, l’Orquestra de Cadaqués acomiadarà musicalment l’any.

AUDITORI DE GIRONA

Orquestra Simfònica del Vallès Xavier Puig, director Any rere any, les danses vives i alegres de la família Strauss han conquerit les nostres llars per celebrar l’arribada d’un any nou. Aquest primer de gener de 2013, l’optimisme d’aquesta música ens animarà a començar l’any amb entusiasme. L’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la batuta de Xavier Puig, tornarà a l’Auditori de Girona per celebrar aquest esdeveniment en companyia d’obres dels Strauss.

25


29

ESPAI MARFÀ

Dijous 27 de setembre i 4 d’octubre

La cançó: fons i forma Tècniques narratives per a lletristes

L’objectiu és proporcionar recursos i tècniques literàries per millorar la capacitat narrativa a l’hora d’escriure lletres de cançons. La primera sessió teòrica, Fons i forma, serà a càrrec de Josep Pedrals, que donarà les eines per passar les idees al paper, primer, i després a l’estrofa. La segona sessió, El repte de fer cançons, serà impartida per Carles Sanjosé (Sanjosex), i analitzarà la psicologia de l’autor, l’entorn, els coneixements del compositor, la connexió amb el públic, etc.

Activitats

Espai Marfà

Dijous 20 de setembre

Taller d’assessorament sobre produccions musicals de petit format Què cal tenir en compte a l’hora de plantejar-se si un concert és viable? Com planificar-lo i executarlo? Com fer la preproducció abans del dia de l’actuació? I la producció durant el dia de l’activitat? Es tractaran temes que cal tenir molt presents, com ara els permisos que es necessiten, la potència que caldrà, les necessitats tècniques diverses o les condicions de l’artista.

www.girona.cat/marfa

ORGANITZA: Espai Marfà Secció de Joventut - Ajuntament de Girona Cases de la Música Salt – Girona

Dissabte 22 de setembre 17, 19, 24 i 26 de setembre i 1 d’octubre

Creació d’un videoclip

Si t’interessa aprendre tot el procés creatiu d’un videoclip, aquest taller t’ajudarà molt. Hi podràs veure les fases diverses de realització: treballarem una idea a partir d’un guió, seguidament farem el rodatge i acabarem amb l’edició i el muntatge del nostre primer videoclip.

De 19.30 a 21.30 h. Preu: 30 € / 20€ (participants INTRO 2012)

Inscripcions: Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà Tel. 972 01 02 61 marfajove@ajgirona.cat

Taller de manipulació d’equips de so de petit format Fa més de quatre anys que l’Ajuntament de Girona cedeix a les entitats un equip de so molt vàlid a l’hora de sonoritzar espectacles o actes de petit i mitjà format. Aquesta jornada ens servirà per aprendre a fer-ne un bon ús i, així, adquirir les nocions tècniques bàsiques per poder treure’n el millor rendiment.

De 19 a 21.30 h. Preu: 20 € / gratuït (participants INTRO 2012)

Col·labora: Biblioteca Salvador Allende Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat Concert Sanjosex & Chicuelo Auditori de Girona. 25 de novembre, 19 h. Més informació a la pàg. 18

De 19 a 21 h Preu: activitat gratuïta (cal inscripció prèvia) Inscripcions: Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà Tel. 972 010 261 marfajove@ajgirona.cat

De 10 a 11.45 h Preu: activitat gratuïta (cal inscripció prèvia)

Inscripcions: Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà Tel. 972 01 02 61 marfajove@ajgirona.cat


30

ESPAI MARFÀ

Dissabte 22 de setembre

Taller de manipulació d’equips d’il·luminació de petit format Des de principis de l’any 2010, l’Ajuntament de Girona cedeix a les entitats un equip de llums per il·luminar espectacles o actes de petit format. Aquesta jornada ens servirà per aprendre a fer-ne un bon ús i així, adquirir les nocions tècniques bàsiques per poder treure’n el millor rendiment.

Dilluns 24 de setembre

Eines 2.0 per promocionar els grups de música Veurem com ha de ser un lloc web 2.0, així com les eines per donar a conèixer els nostres continguts musicals i com fer-ne difusió a través de les xarxes socials. També coneixerem com està evolucionant el món d’Internet i com es va creant el que ja s’anomena el web 3.0. L’objectiu final és que l’alumne, que pot assistir a classe amb el seu portàtil, aconsegueixi planificar un pla d’acció basat en eines 2.0 i que el pugui executar ell mateix.

Dijous 18 d’octubre

Tècniques bàsiques d’iniciació al cant El cantant i actor Jordi Homs dirigeix aquest taller en el qual s’experimentaran conceptes bàsics de la respiració i del cos que tenen una incidència directa en el cant. Quan cantem, traslladem els hàbits quotidians al cant, i és molt difícil canviar-los. L’objectiu és entendre i millorar aquests hàbits per tal que els assistents tinguin eines senzilles i útils per millorar el seu estat físic i el seu cant.

31

ESPAI MARFÀ

De 12 a 13.45 h Preu: activitat gratuïta (cal inscripció prèvia)

Inscripcions: Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà Tel. 972 010 261 marfajove@ajgirona.cat

Dissabte 20 d’octubre

Tubs del món, la inventiva a l’aula amb Xavi Lozano El músic “quotidiafonista” i divulgador musical Xavi Lozano té una destresa sorprenent per transformar objectes quotidians en instruments i el so en música. El taller que conduirà a l’Espai Marfà es planteja com a un recurs per al desenvolupament de la creativitat, l’experimentació i la inventiva a l’aula orientat a docents i formadors de música, però obert també a altres persones interessades.

De 17 a 21 h Preu: activitat gratuïta (cal inscripció prèvia)

A càrrec de: Montserrat Peñarroya, sòcia fundadora i directora general de GEA Internet Project Consulting, empresa especialitzada en la comunicació a Internet i en el màrqueting digital internacional. Coorganitza: INTRO 2012 Concurs de Música en Viu del Gironès Inscripcions: Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà Tel. 972 010 261 marfajove@ajgirona.cat

De 19 a 21 h Preu: 5 € (cal inscripció prèvia abans del 13 d’octubre) Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat

D’11 a 13 h Preu: 10 € (cal inscripció prèvia abans del 14 d’octubre) A càrrec de: Xavi Lozano, col·laborador de formacions com ara Bufa & Sons o Tactequeté, i d’artistes com ara Eliseo Parra, Lídia Pujol, Xavier Maristany o Lluís Llach. Ha estat presentador del programa Atrapasons, dedicat a l’educació musical dels infants. Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat Bufa & Sons Auditori de Girona. 4 de novembre, 12 h. Més informació a la pàg. 14

Dijous 25 d’octubre

Taller de manteniment de guitarra i baix Sessió pràctica per a tots aquells guitarristes i baixistes que vulgueu adquirir les nocions bàsiques per tenir l’instrument sempre a punt. Veniu amb el vostre baix o guitarra i apreneu tots aquells aspectes bàsics com ara ajustar, quintar, netejar, fer el manteniment, afinar...

Dijous 8 de novembre

Pedal a fons: Introducció a la utilització de pedals / Efectes de guitarra Sessió teòrica i pràctica per a guitarristes. L’objectiu és familiaritzar l’instrumentista amb els tipus d’efectes bàsics i repassar la seva funció i els paràmetres, així com la seva combinació per tal que el músic tregui el màxim rendiment del seu equip i obtingui més recursos a l’hora de modelar el seu so: distorsions, wah-wah, modeladors, echo-delays, etc.

De 19 a 21.30 h Preu: 5 € (cal inscripció prèvia) Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat

De 19 a 21.30 h. Preu: 5 € (cal inscripció prèvia) Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat


32

ESPAI MARFÀ

Dijous, del 8 de novembre al 13 de desembre

Curs de percussió corporal amb Lu Arroyo

Lu Arroyo, percussionista i ballarina que ha format part de la companyia Mayumana, dirigeix aquest curs per investigar les possibilitats sonores del cos humà. Es plantejaran diferents dinàmiques per treballar la coordinació i la independència de les parts del cos, l’escolta i el ritme en base a les estructures bàsiques del llenguatge musical i la improvisació.

Dissabte 10 de novembre

Taller d’afinar bateries Sessió pràctica d’afinació de bateries per a tots aquells músics que vulguin adquirir nocions bàsiques. Afinacions per estils: jazz, rock, fusió. Podeu portar la vostra caixa, timbal o bombo i si el temps ho permet, podem buscar una afinació al vostre gust.

Dissabte 17 de novembre

Taller de percussions i ritmes ibèrics amb Aleix Tobias Coincidint amb la presentació a l’Auditori de Girona del nou disc de Coetus, el percussionista Aleix Tobias, director d’aquesta original orquestra, impartirà un taller de percussions i ritmes ibèrics a l’Espai Marfà. En el taller es mostraran les particularitats i els orígens de diferents instruments tradicionals de percussió, i es donaran unes nocions bàsiques de la rítmica tradicional i de les tècniques d’interpretació. Per acabar el taller s’intentarà adaptar algun d’aquests ritmes tradicionals a un format de combo. Es pot portar l’instrument.

33

ESPAI MARFÀ

De 19.30 a 21.30 h 5 sessions Preu: 40 € (cal inscripció prèvia abans del 4 de novembre) A càrrec de: Lu Arroyo, percussionista i ballarina Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat

D’11 a 14 h Preu: 5 € (cal inscripció prèvia) A càrrec de: Pep Solà, professor de bateria de l’Aula de Música Moderna del Conservatori de Vic. Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat

De 17 a 19 h Preu: 5 € (cal inscripció prèvia abans de l’11 de novembre) A càrrec de: Aleix Tobias, director de Coetus Inscripcions: Espai Marfà www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat Coetus i Eliseo Parra Auditori de Girona. 18 de novembre, 19 h. Més informació a la pàg. 17 Presentant el resguard d’inscripció al taller a les taquilles de l’Auditori de Girona, l’entrada per a aquest concert costarà 10 €.

Dissabte 24 de novembre

Masterclass de guitarra flamenca amb Chicuelo Juan Gómez “Chicuelo” és un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat els artistes més rellevants del flamenc i ha produït treballs discogràfics per a Duquende o Miguel Poveda, entre d’altres. Chicuelo proposa una masterclass a la carta: a demanda dels participants s’incidirà amb més o menys profunditat en els diferents aspectes que els intèrprets de guitarra flamenca han d’afrontar. Es pot portar l’instrument

De 11 a 14 h Preu: 20 € /15 € * (cal inscripció prèvia abans del 18 de novembre) Inscripcions: Espai Marfà (C. de Baix, 2 17006 Girona) www.girona.cat/marfa Tel. 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat Sanjosex & Chicuelo Auditori de Girona. 25 de novembre, 19 h. Més informació a la pàg. 18 Presentant el resguard d’inscripció a la masterclass a les taquilles de l’Auditori de Girona, l’entrada per a aquest concert costarà 10 €. (*) Descompte amb carnet Qltura Jove


AUDITORI DE GIRONA

34

Regala música, regala Auditori www.auditorigirona.org · Telèfon. 872 08 07 09

Un temps per la música i un espai pel paladar Des d'una hora abans del concert pots gaudir de l'Espai Auditori

Per sopar després del concert, us recomanem que reserveu a: T. 972 20 32 81 castello@pastisseriacastello.cat


VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS

36

Nou sistema de venda d’entrades i paquets online www.auditorigirona.org Sense cues i a qualsevol hora Seleccioneu un o més concerts en la mateixa compra Imprimiu les entrades a casa A partir del 18 de setembre a les 10 h

VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS

CANALS DE VENDA WEB A partir del 18 de setembre a les 10h a www.auditorigirona.org TAQUILLES Excepcionalment, del 18 al 21 de setembre inclosos, l’horari de totes les taquilles serà de 10 a 17 hores. La resta de dies, les taquilles obriran en el seu horari habitual. HORARI DE VENDA HABITUAL (a partir del 22 de setembre): Auditori Palau de Congressos: de dimarts a divendres de 12 a 14 h. Teatre Municipal de Girona: de dimarts a divendres de 13 a 17 h. Teatre de Salt: de dimarts a divendres de 20 a 21 h. Sala La Planeta: Una hora abans de l’espectacle. Auditori CC La Mercè: Una hora abans de l’espectacle. No s’admeten targetes com a mitjà de pagament. Les taquilles romandran tancades els dies 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener.

PAQUETS A LA CARTA I ABONAMENTS A la venda a partir del 18 de setembre a les 10 h. ABONAMENTS AUDITORI DE GIRONA Abonament Auditori: Un 30% de descompte en la compra de tots els concerts de la programació. Abonament Clàssic: Montserrat Caballé / Les Arts Florissants / Jove Orquestra de l’Auditori de Girona / Cor i Orquestra Simfònica del Liceu / Festival de Valsos i Danses. Preus: Zona A: 100 € Zona B: 80 € Abonament Modern: Fanfarlo / Jaume Sisa / Coetus & Eliseo Parra / Sanjosex & Chicuelo / Jazz’Nadal Preu: 50 € ABONAMENTS IBERCAMERA 2013 A la venda a partir del 18 de setembre fins al 31 d’octubre de 2012 Venda telefónica: 933 179 050: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15.30 a 18 h. 972 207 634: de dimarts a divendres de 12 a 14h Venda on-line: www.ibercamera.com Preus: Zona A: 185,25 € Zona B: 163,50 € Zona C: 128,80 € Abonament Jove (llotges B i C): 33,00 €

37

PAQUETS A LA CARTA Els paquets inclouen un mateix nombre d’entrades per cadascun dels espectacles seleccionats. Paquet a la Carta 10: a partir de 10 espectacles amb un 25% de descompte. Paquet a la Carta 6: a partir de 6 i fins a 9 espectacles amb un 20% de descompte. Queden exclosos d’Abonament i Paquets a la Carta els Concerts familiars, Càpsula 2013 i els concerts de Marlango i Soweto Gospel Choir.

VENDA EL MATEIX DIA DE LA FUNCIÓ Taquilles: des d’una hora abans de l’inici es vendran, si en queden, entrades de l’espectacle del dia. Web: fins a mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

DESCOMPTES Descomptes del 15%: a majors de 65 anys, menors de 26 anys, jubilats i aturats, socis del GEIEG, socis del Claustre, La Vanguardia, Club 3sc i carnet de Biblioteques Municipals de Girona. Descompte Qultura Jove: Amb el Carnet Qultura Jove preu especial de 3 €. Places limitades. Zona Amfiteatre. Venda només a taquilles presentant el carnet. · No s’apliquen descomptes als Concerts familiars, Càpsula 2013 i als concerts de Marlango i Soweto Gospel Choir · La pertinença a qualsevol d’aquests col·lectius s’ha d’acreditar al moment de la compra i a l’accés als recintes. · Els descomptes no són acumulables i només es venen anticipadament.

SERVEI ESPECIAL PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA Telèfons de reserva: Auditori Palau de Congressos de Girona: 872 080 709 Teatre de Salt: 972 402 004 Teatre Municipal: 972 419 019 Sala La Planeta: 972 207 754

CONDICIONS GENERALS L’adquisició d’entrades significa l’acceptació de les condicions següents : Reemborsament de localitats: No es retornarà l’import de les entrades en cap cas, excepte anul·lació d’un espectacle. Puntualitat: Tots els concerts començaran puntualment a l’hora indicada i no serà permesa l’entrada al recinte un cop iniciat l’espectacle fins al descans, si n’hi hagués. Un cop iniciada la funció, no es retornarà l’import de l’entrada. Canvis de la programació i dret d’admissió: L’organització de l’Auditori Palau de Congressos de Girona podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en aquest programa i es reserva el dret d’admissió. L’Auditori Palau de Congressos de Girona no es fa responsable del concert i/o activitats programades en les seves instal·lacions no incloses en aquest fulletó.


GUIA RÀPIDA

38

Benny Golson Quartet. 16 / 09 / 2012

P. 06

Isaac Ulam. 28 / 09 / 2012

P. 07

GIOrquestra, Prats & Guinovart. 12 / 10 / 2012

P. 07

Fanfarlo. 13 / 10 / 2012

P. 08

Sílvia Pérez Cruz. 19 / 10 / 2012

P. 08

Marlango. 20 / 10 / 2012

P. 09

Montserrat Caballé. 24 / 10 / 2012

P. 10

Antònia Font. 26 / 10 / 2012

P. 11

Principal de La Bisbal. 29 / 10 / 2012

P. 11

Cor Maragall, Concert tradicional de Fires. 01 / 11 / 2012

P. 12

Concert de Festa Major, Òpera i Sarsuela amb Begoña Alberdi. 01 / 11 / 2012

P. 12

The Divine Comedy, Una vetllada amb Neil Hannon. 02 / 11 / 2012

P. 13

Jaume Sisa. 03 / 11 / 2012

P. 13

Bufa & Sons. 04 / 11 / 2012

P. 14

Mayumana. 09, 10 i 11 / 11 / 2012

P. 14

Les Arts Florissants. 14 / 11 / 2012

P. 15

Ismael Serrano. 16 / 11 / 2012

P. 16

L’Arca de Noé de Xavier Montsalvatge. 18 / 11 / 2012

P. 16

Coetus i Eliseo Parra. 18 / 11 / 2012

P. 17

Albert Pla. 24 / 11 / 2012

P. 17

Sanjosex & Chicuelo. 25 / 11 / 2012

P. 18

Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. 30 / 11 / 2012

P. 18

El Messies Participatiu. 02 / 12 / 2012

P. 19

Tom Hagan & The Sweet Lies. 08 / 12 / 2012

P. 20

Jove Orquestra de l’Auditori de Girona. 08 / 12 / 2012

P. 20

Nina & Ensemble Orquestra de Cadaqués. 13 / 12 / 2012

P. 21

Soweto Gospel Choir. 15 / 12 / 2012

P. 21

Cor i Orquestra Simfònica el Gran Teatre del Liceu. 16 / 12 / 2012

P. 22

Jazz’Nadal: Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés. 20 / 12 / 2012

P. 22

Orquestra de Girona. 21 / 12 / 2012

P. 23

Coral Sant Jordi. 23 / 12 / 2012

P. 23

Gala de Sarsuela de Cap d’Any. 28 / 12 / 2012

P. 24

Festival de Valsos i danses. 01 / 01 / 2013

P. 24

Activitats de l’Espai Marfà

P. 28

Venda d’entrades i abonaments

P. 36


Pg. de la Devesa, 35 17001 Girona Telèfon +34 872 08 07 09 Fax +34 972 21 15 40 info@auditorigirona.org info@gironacongressos.org

40

Glam Comunicació i disseny

AUDITORI DE GIRONA

C. de Baix, 2 17006 Girona Telèfon. +34 972 010 009 espaimarfa@ajgirona.cat www.girona.cat/marfa www.girona.cat

Segueix l’Auditori de Girona a:

Després de fer servir aquest fullet, si us plau, recicleu-lo. Gràcies

www.auditorigirona.org www.girona.cat

Girona Música - Setembre 2012 a Gener 2013  
Girona Música - Setembre 2012 a Gener 2013  

Programació musical per a aquest últim trimestre del 2012 de l'Ajuntament de Girona que es porta a terme a l'Auditori de Girona i a l'Espai...

Advertisement