Page 1


Festival d’Art Independent Pepe Sales

Girona A Cappella Festival

Ibercamera

Festivalot

Del 29-01 a l’11-06

Del 27-05 al 28-05

Black Music Festival

Inund’ART

Festival MOT

Festival IN-SOMNI

Festival Strenes

Ludivers

Del 13-05 al 21-05

Del 26-01 al 07-02

Del 02-03 al 19-03

Del 23-03 a l’01-04

Del 25-03 al 30-04

Del 02-06 al 04-06

Del 08-06 a l’11-06

Del 16-06 al 18-06


Festival Nits de Clàssica Del 29-06 al 26-07

Milestone Project Girona Del 04-09 al 16-09

Undàrius

Girona Jazz Festival

Del 30-06 al 02-07

Del 16-09 al 30-09

Tempo sota les Estrelles

Festival de Cinema de Girona

Del 20-07 al 13-08

Del 27-09 al 30-09

Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG)

Temporada Alta

Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG)

Acocollona’t!

D'octubre a desembre

Del 21-07 al 23-07

Del 29-08 al 02-09

Del 31-10 al 05-11


Festival d’Art Independent Pepe Sales Del 26 de gener al 7 de febrer Àmbit: Interdisciplinari “És un festival urbà, de participació ciutadana, que fomenta i difon la creació independent d’àmbits diversos com la música, la dansa, el teatre, la pintura, el cinema i la poesia” "Se trata de un festival urbano, de participación ciudadana, que fomenta y difunde la creación independiente de ámbitos diversos: entre otros, la música, la danza, el teatro, la pintura, el cine y la poesía" "This is an urban festival featuring citizen participation, designed to promote and publicize independent creation across a number of fields including music, dance, theatre, painting, film and poetry"

www.festivalpepesales.org


pepesales.festivaldartindependent festivalpepesales @PepeSalesFesti


Ibercamera

Del 29 de gener a l’11 de juny Àmbit: Música

“És un cicle musical estable a Girona que vol fer arribar la música clàssica als aficionats gironins amb la màxima excel·lència i també pretén donar suport als joves talents del país” “Es un ciclo musical estable en Girona que quiere transmitir la música clásica a los aficionados gerundenses con la máxima excelencia, y también pretende apoyar a los jóvenes talentos del país” “This is a regular music season in Girona that aims to bring outstanding classical music to local fans while also providing support to the country’s up-and-coming talents”

www.ibercameragirona.cat www.auditorigirona.org


Ibercamera Girona @ibercameragiro


Black Music Festival Del 2 al 19 de març Àmbit: Música “El festival de música negra (blues, jazz, soul, funk, R&B i hip-hop) a Catalunya. El Black Music Festival s’ha convertit en una referència estatal pel que fa a aquests estils, i no només inclou concerts sinó també activitats repartides per la ciutat de Girona” “El festival de música negra (blues, jazz, soul, funk, R&B y hip-hop) de Cataluña. El Black Music Festival se ha convertido en un referente estatal por lo que se refiere a estos estilos, un festival que no sólo incluye conciertos sino también actividades repartidas por la ciudad de Girona” “Catalonia’s premiere blues, jazz, soul, funk, R&B and hip-hop festival. The Black Music Festival has become one of the country’s leading festivals in these musical genres and includes not only concerts but also activities held throughout the city of Girona”

www.blackmusicfestival.com


blackmusicfestival blackmusicfestival @blackmusicfest


Festival MOT

Del 23 de març a l’1 d’abril Àmbit: Literatura

“El MOT és un festival de literatura de Girona i Olot que té com a trets identitaris la qualitat literària dels escriptors convidats i la proximitat amb el públic” “MOT es un festival de literatura de Girona y Olot que tiene como rasgos identitarios la calidad literaria de los escritores invitados y la proximidad con el público” “MOT is a literature festival in Girona and Olot known for the literary quality of its guest writers and for bringing writers and audiences together”

www.festivalmot.cat


festivalMOT @FestivalMOT


Festival Strenes Del 25 de març al 30 d’abril Àmbit: Música

“Girona esdevé un gran espai escènic en el qual els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits” “Girona se convierte en un gran espacio escénico donde los artistas catalanes presentan sus nuevos trabajos discográficos, inician o finalizan sus giras y presentan espectáculos inéditos” “Girona turns into a massive exhibition space to showcase performers from across the panorama of Catalan music looking to present their new albums, start or end their tours and debut new shows”

www.festivalstrenes.cat


FestivalStrenes @festivalstrenes


Girona A Cappella Festival Del 13 al 21 de maig Àmbit: Música “Festival de música a cappella, és a dir, sense instruments i expressada només amb la veu, on tenen cabuda tots els estils musicals del gènere. Emoció, qualitat i originalitat” "Festival de música a cappella; es decir, sin instrumentos y expresada solo con la voz, en el que tienen su espacio todos los estilos musicales del género. Emoción, calidad y originalidad" “A cappella (singing without instrumental accompaniment) music festival that showcases the genre’s range of musical styles. Excitement, quality and originality”

www.gironacappella.cat


gironacappellafestival @gironacappella


Festivalot

Del 27 al 28 de maig Àmbit: Música “Gran festa de la música en família. Un format únic de festival que té l’objectiu d’apropar tots els estils musicals (jazz, clàssica, pop rock...) a grans i petits per gaudir junts de la música en directe” "Gran festival de la música en familia. Un formato único de festival con el objeto de acercar todos los estilos musicales (jazz, clásica, pop rock, etc.) a mayores y pequeños para disfrutar juntos de la música en directo" "Outstanding family music festival. A unique festival format that aims to showcase all musical styles (jazz, classical, pop rock, etc.) so that young and old can enjoy live music together"

www.festivalot.cat


Festivalot Festivalot @festivalot @festivalot_gi


Inund’ART Del 2 al 4 de juny

Àmbit: Interdisciplinari “És una trobada i mostra d’art oberta, participativa i multidisciplinària en què els principals espais públics de la ciutat de Girona es converteixen en una exposició oberta ” "Es un encuentro y una muestra de arte abierta, participativa y multidisciplinaria en la que los principales espacios públicos de la ciudad de Girona se convierten en una exposición abierta" "This is an open, participatory and multidisciplinary art show and festival that turns Girona’s main public spaces into an outdoor exhibition"

www.inundart.org


Festival Inund’ART @InundArt @inundart


Festival In-Somni Del 8 a l’11 de juny Àmbit: Música “Amb la intenció de continuar explorant el camí de la difusió i l’avantguarda musical independent, aquest festival abraça estils com el pop i el rock passant per l’indie i el punk. La programació d’In-Somni es basa en la singularitat creativa musical dels grups” "Con la intención de continuar explorando el camino de la difusión y la vanguardia musical e independiente, este festival abarca, entre otros estilos, el pop y el rock, pasando por el indie y el punk. La programación de In-Somni se basa en la singularidad creativa musical de los grupos" "A singular approach to exploring the cutting-edge of independent music and ways to promote it, this festival encompasses styles from pop rock to indie to punk. The In-Somni programme is based on the creative musical uniqueness of the festival’s groups and artists"

www.in-somni.info


Festival IN-SOMNI @InSomniFestival


Ludivers

Festival de les Cultures de la Imaginació

Del 16 al 18 de juny Àmbit: Interdisciplinari

“Reivindiquem el joc, la joguina i el fet de jugar. Grans i petits exploren plegats els valors de la creativitat, la llibertat en el joc i la imaginació” "Reivindicamos el juego, el juguete y el hecho de jugar. Mayores y pequeños exploran juntos los valores de la creatividad, la libertad en el juego y la imaginación" "We celebrate games, toys and the act of playing. Old and young alike can together explore the values of free, creative play and imagination"

www.ludivers.cat


ludiversgirona @ludiversgirona


mĂŠs de

socis ja gaudeixen dels avantatges del club


FES-TE DEL CLUB GIRONA CULTURA Descomptes i avantatges per viure la cultura www.girona.cat /clubcultura


Festival Nits de Clàssica Del 29 de juny al 26 de juliol Àmbit: Música “Espai dedicat a la música clàssica en què els solistes internacionals més destacats es presenten al costat de músics i formacions del país. El festival ofereix experiències sensorials basades en la unió entre patrimoni i els millors intèrprets” "Espacio dedicado a la música clásica en el que los solistas internacionales más destacados se presentan al lado de músicos y formaciones del país. El festival ofrece experiencias sensoriales basadas en la unión entre patrimonio y los mejores intérpretes" "Space dedicated to classical music that showcases the world’s most outstanding international soloists along with local musicians and ensembles. The festival offers sensory experiences based on the union between heritage and the finest performers"

www.auditorigirona.org/nitsdeclassica


AuditoriGirona Auditoridegirona @nitsdeclassica


Undàrius

Del 30 de juny al 2 de juliol Àmbit: Cultura tradicional i popular “Festival de la cultura popular i tradicional de l’euroregió definida pel triangle Barcelona-Tolosa-Montpelhièr, dins la qual Girona ocupa una posició privilegiada. Hi trobareu música, ball, folk, espectacles de carrer, llengua, cançó, tradicions i gastronomia, entre altres” "Festival de la cultura popular y tradicional de la eurorregión definida por el triángulo Barcelona-Tolosa-Montpelhièr, en la que Girona ocupa una posición privilegiada. Encontraréis música, baile, folk, espectáculos de calle, lengua, canción, tradiciones y gastronomía…, entre otras propuestas" "Festival that focuses on traditional and popular Euro-region culture from the Barcelona-Tolosa-Montpelhièr triangle, within which Girona occupies a privileged position. The festival includes music, dance, folk, street performances, language, song, traditions, cuisine, and much more"

www.undarius.cat


undarius @undariusfest


Tempo sota les Estrelles Del 20 de juliol al 13 d’agost Àmbit: Música “Trenca amb el format clàssic d’un cicle de concerts tot combinant el millor jazz i soul en directe amb espais singulars del Barri Vell de Girona. Ens convida a gaudir de l’experiència musical alhora que degustem vins i tastets en format pop-up” "Rompe con el formato clásico de un ciclo de conciertos y combina el mejor jazz y soul en directo con espacios singulares del casco antiguo de Girona. Nos invita a disfrutar de la experiencia musical al mismo tiempo que degustamos vinos y catas en formato pop-up" "This festival breaks with the classical format of a series of concerts to combine the best live jazz and soul with unique spaces in Girona’s Barri Vell (old town). The festival’s pop-up format invites participants to enjoy live musical experiences paired with wine tastings"

www.temposotalesestrelles.com


temposotalesestrelles @tempogirona


FIMG

Festival Internacional de Mapping de Girona

Del 21 al 23 de juliol Àmbit: Audiovisual “Festival que entrellaça la creació contemporània amb el valor arquitectònic de Girona mitjançant la innovació i les arts audiovisuals” "Festival que entrelaza la creación contemporánea con el valor arquitectónico de Girona mediante la innovación y las artes audiovisuales" "Festival that brings together contemporary creation with Girona’s architectural heritage through innovation and visual arts"

www.fimg.cat


mappinggirona FIMG Festival Internacional de Mapping de Girona @mappinggirona


FITAG

Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

Del 29 d’agost al 2 de setembre Àmbit: Arts escèniques

“Festival internacional de reconegut prestigi dedicat al teatre amateur de tot el món i també a difondre i promoure el de casa nostra” "Festival internacional de reconocido prestigio dedicado al teatro amateur de todo el mundo y también a difundir y promover el propio" "A prestigious and internationally renowned festival dedicated to amateur theatre from around the world and to the promotion of local Catalan productions”

www.fitag.cat


ямБtaggirona @FITAGGIRONA


Milestone Project Girona Del 4 al 16 de setembre Àmbit: Arts visuals

“Aquest festival d’art urbà, que ja forma part de la iconografia dels carrers i dels edificis de la ciutat de Girona, es desenvolupa com expositor, connector i productor d’art i pensament” "Este festival de arte urbano, que ya forma parte de la iconografía de las calles y los edificios de la ciudad de Girona, se desarrolla como expositor, conector y productor de arte y pensamiento" "This celebration of street art, part of the iconography of Girona’s streets and buildings, has been created as way to showcase, connect and produce art and thought"

www.milestoneproject.cat


milestonegirona MilestoneGirona @milestonegirona


Girona Jazz Festival Del 16 al 30 de setembre Àmbit: Música

“El millor jazz d’avantguarda català, europeu i internacional a la ciutat de Girona, amb propostes de primer nivell per a tots els públics” "El mejor jazz de vanguardia catalán, europeo e internacional en la ciudad de Girona, con propuestas de primer nivel para todos los públicos" "The best avant-garde jazz from Catalonia, Europe and around the world takes over the city of Girona, with first-rate works for all audiences"

www.festivaldejazzdegirona.com


gironajazz Girona Jazz Festival @GironaJazz gironajazz


Festival de Cinema de Girona Del 27 al 30 de setembre Àmbit: Audiovisual “Trobada de talent cinematogràfic, que contrasta les darreres creacions de més de 100 països del món davant dels propis autors, el públic internacional i el públic local” "Encuentro de talento cinematográfico, que contrasta las últimas creaciones de más de 100 países del mundo ante sus propios autores, el público internacional y el público local" "An event that showcases cinematographic talent along with previous creations from over 100 countries from around the world in the presence of the creators themselves, an international audience and local participants"

www.gironafilmfestival.com


gironaďŹ lmfestival @GironaFilmFest


Temporada Alta Festival de Tardor de Catalunya

D'octubre a desembre Àmbit: Arts escèniques “Festival internacional d’arts escèniques que presenta una programació per a tot tipus de públic. Des d’espectacles d’èxit fins a estrenes i cicles dedicats a la creació contemporània o propostes familiars” "Festival internacional de artes escénicas que presenta una programación para todo tipo de públicos. Desde espectáculos de éxito hasta estrenos y ciclos dedicados a la creación contemporánea o propuestas familiares" "This international performing arts festival features a diverse programme for all audiences, from widely acclaimed hits to premieres to series dedicated to contemporary creation and family-friendly proposals"

www.temporada-alta.net


temporadaalta festivaltemporadaalta @temporadaalta temporada_alta


Acocollona’t!

Del 31 d’octubre al 5 de novembre Àmbit: Audiovisual “Aquest festival vol ser el punt de trobada dels amants i autors del cinema de gènere, per convertir la ciutat de Girona en un indret clau dins del circuit mundial del cinema fantàstic” "Este festival quiere ser el punto de encuentro de los amantes y autores del cine de género, para convertir la ciudad de Girona en una ubicación clave del circuito mundial del cine fantástico" "This festival returns as a meeting point for lovers and authors of genre cinema, turning Girona into the epicentre of the international fantasy film circuit”

www.acocollonat.com


acocollonat @acocollonat


Amb el suport de:

Amb el patrocini de:


#CiutatdeFestivals www.girona.cat/ciutatdefestivals ciutatdefestivals

@festivals_gi

GironaCultura

gironafestivals

ciutatdefestivals

DL Gi 396-2017

Ajuntament de Girona Plaรงa del Vi, 1 17004 Girona 972 419 402 cultura@ajgirona.cat

Profile for Ajuntament de Girona

Girona Ciutat de Festivals [2017]  

Guia dels 20 festivals de la ciutat de Girona que, sota la marca “Girona, Ciutat de Festivals”, tindran lloc durant el 2017.

Girona Ciutat de Festivals [2017]  

Guia dels 20 festivals de la ciutat de Girona que, sota la marca “Girona, Ciutat de Festivals”, tindran lloc durant el 2017.

Advertisement