Page 1


BLANES FESTA MAJOR

SaluTACIÓ La Festa Major d’una ciutat com Blanes, al bell mig de l’estiu, és el punt de trobada dels blanencs i les blanenques amb els visitants, és l’esclat d’activitat per a petits i grans, és l’ocasió per, després de veure els focs, passejar i gaudir de les actuacions, dels balls o de la Fira. Enguany, la festa s’emmarca en uns moments d’austeritat i d’equilibri, necessaris i imprescindibles en el període de dificultats econòmiques que vivim. No obstant això, el programa és variat amb l’objectiu que tothom hi trobi l’activitat més adequada als seus gustos. Espero i desitjo que gaudiu de la festa, del Concurs Internacional dels Focs de la Costa Brava-Vila de Blanes, que enguany celebra la seva 41a edició, i que tot plegat serveixi per fomentar el civisme i la concòrdia. Josep Marigó i Costa Alcalde de Blanes

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol

3


BLANES FESTA MAJOR

FESTA MAJOR

SANTA ANNA 2011

DIVENDRES 22 DE JULIOL

A 2/4 de 8 de la tarda PREGÓ DE LA FESTA MAJOR A càrrec de Josep Alum i Vilabella, metge, director fundador del grup de teatre El Mirall.

4

A continuació Actuació del SHOWMAN NIKO COSTELLO A la plaça dels Dies Feiners. A 2/4 d’ 11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA. TROFEU VILA DE BLANES

A 2/4 de 12 de la nit GRAN CORREAIGUA , per a petits i grans. Des del moll de Blanes passant per el passeig i fins a la plaça de Catalunya. SA COSTA BARRAKES Accés a partir de les 8 del vespre al camp de futbol dels Pins. Concerts a partir de 2/4 de 12 de la nit Actuacions dels grups: FOREIGN BEGGARS FERRAN IRREVENCIAS

DISSABTE 23 DE JULIOL

Pirotècnia Focs d’Artifici Europlá SL, de València Des de la roca de Sa Palomera A 2/4 de 12 de la nit Actuació de CLAQUÉ amb el grup CLAC & ROLL A la plaça dels Dies Feiners.

A les 6 de la tarda SARDANES amb la cobla GENISENCA Al monument a Joaquim Ruyra. A 2/4 de 7 de la tarda PASSEJADA DELS GEGANTS DE BLANES Recorregut : c. Muralla, c. Raval i c. Ample fins a la plaça d’Espanya.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR A les 7 de la tarda CONCURS DE DIBUIX Organitzat per la Colla Gegantera de Blanes A la plaça d’Espanya. A 2/4 de 8 de la tarda CONCERT amb l’orquestra TERRANOVA A la plaça dels Dies Feiners.

SA COSTA BARRAKES Accés a partir de les 8 del vespre al camp de futbol dels Pins. Concerts a partir de 2/4 de 12 de la nit Actuacions dels grups: SINIESTRO TOTAL FAR’ N’HATE SPOLILERS

DIUMENGE 24 DE JULIOL

A les 8 del vespre TEATRE TENNESSEE (W) Al Teatre de Blanes Preu entrada: 10 €

A les 6 de la tarda ESPECTACLE INFANTIL Amb el grup Orquestrina dels Naps A la plaça dels Dies Feiners.

A 2/4 d’ 11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA. TROFEU VILA DE BLANES

A les 7 de la tarda SARDANES amb la cobla LA PRINCIPAL DE CASSÀ A la plaça de la Verge Maria.

Pirotècnia Fuegos Artificiales Hermanos Ferrández SL, de Múrcia Des de la roca de Sa Palomera. A 2/4 de 12 de la nit BALL DE NIT amb l’Orquestra TERRANOVA A la plaça dels Dies Feiners.

Homenatge a Eduard Ventura A les 7 de la tarda Muralla/ Pg. de Dintre A 1/4 de 8 de la tarda Plaça d’Espanya A 2/4 de 8 de la tarda Pg. de Dintre A les 8 del vespre Plaça dels Dies Feiners Actuació de l’Escola de l’Esbart Joaquim Ruyra.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol

5


BLANES FESTA MAJOR DILLUNS 25 DE JULIOL

A 2/4 d’ 11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA. TROFEU VILA DE BLANES Pirotècnia Malta Fireworks, de Malta Des de la roca de Sa Palomera.

6

A 2/4 de 12 de la nit FESTIVAL FOLKLÒRIC DE SANTA ANNA Homenatge a Eduard Ventura Esbart Joaquim Ruyra de Blanes A la plaça dels Dies Feiners. SA COSTA BARRAKES Accés a partir de les 8 del vespre al camp de futbol dels Pins. Concerts a partir de 2/4 de 12 de la nit Actuacions dels grups: EL COMBO LINGA MILAGRO SUR DERROTA

A les 11 del matí MISSA A L’ASIL, amb motiu de la festivitat de Sant Jaume. Actuació dels capgrossos i la Cobla del Col·legi Santa Maria. A les 6 de la tarda TARDA INFANTIL amb els Tallers de Reciclatge de Marta Soriano A la plaça dels Dies Feiners. A les 6 de la tarda 100 ANYS DE LA REFORMA DEL C. AMPLE Recreació històrica “Un dia de plaça” A les 7 de la tarda arribada de les autoritats i inauguració oficial del carrer Jaume Ferrer de Blanes A 2/4 de 8 de la tarda audició de SARDANES amb la cobla CIUTAT DE MATARÓ Al carrer Ample. A 2/4 d’ 11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR TROFEU VILA DE BLANES. Pirofantasía Carlos Caballer SL, de València Des de la roca de Sa Palomera. SA COSTA BARRAKES Accés a partir de les 8 del vespre al camp de futbol dels Pins. Concerts a partir de 2/4 de 12 de la nit Actuacions dels grups: MANEL ELS CATARRES THE WEDNESDAY LIPS

DIMARTS 26 DE JULIOL SANTA ANNA De bon matí REPICAMENT GENERAL DE CAMPANES des de tots els campanars de les esglésies de la vila. A 3/4 d’12 del migdia Des de l’Ajuntament, sortida de la COMITIVA OFICIAL acompanyada pels GEGANTS DE BLANES fins a la parròquia de Sta. Maria.

A les 12 del migdia SOLEMNE OFICI RELIGIÓS en honor a la patrona de la vila, Santa Anna. Parròquia de Sta. Maria. A la 1 del migdia BREU AUDICIÓ DE SARDANES a càrrec de la COBLA DEL COL·LEGI SANTA MARIA. Al passeig de Dintre. A 2/4 de 2 del migdia BALL DE MORRATGES (30è Aniversari Recuperació del Ball) A càrrec de L’ESBART JOAQUIM RUYRA. Al passeig de Dintre. A 2/4 de 6 de la tarda FESTA DE L’ESCUMA A la plaça d’Espanya Organitza: Patronat Municipal de Turisme Col·labora: Ok Titans. A les 6 de la tarda SARDANES amb la cobla SELVATANA Al passeig de Dintre.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol

7


BLANES FESTA MAJOR A 2/4 de 8 de la tarda CONCERT DE FESTA MAJOR amb L’ORQUESTRA SELVATANA A la plaça dels Dies Feiners. A 2/4 d’11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA. TROFEU VILA DE BLANES. Pirotècnia Parente Fireworks, d’ Itàlia Des de la roca de Sa Palomera.

8

A 2/4 de 12 de la nit BALL DE FESTA MAJOR amb L’ORQUESTRA SELVATANA A la plaça dels Dies Feiners. SA COSTA BARRAKES Accés a partir de les 8 del vespre al camp de futbol dels Pins. Concerts a partir de 2/4 de 12 de la nit Actuacions dels grups: O’FUNK’ILLO UGE ELECTRIC FLY KILLERS

DIMECRES 27 DE JULIOL De 5 a 8 de la tarda GRAN FESTA INFANTIL ( Infables, Segway...) A la Platja de Blanes , davant del Port Organitza: Patronat Municipal de Turisme Col·labora: Ok Titans. A les 7 de la tarda SARDANES amb la cobla LLUÏSOS DE TARADELL Al monument a Joaquim Ruyra. A 2/4 de 9 del vespre Presentació del curtmetratge El DARRER MESTRE D’AIXA. Entrada gratuïta aforament limitat al Teatre de Blanes. A 2/4 d’ 11 de la nit 41è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA. TROFEU VILA DE BLANES. Pirotècnia Zaragozana SA, de Saragossa Des de la roca de Sa Palomera.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR A 1/4 de 12 de la nit TABALADA de la Colla de Sa Forcanera i 2 colles més. Passeig de Mar( cruïlla c. Ample), c. Ample, i c. Raval, plaça de Mn. Joan Quer, i plaça de l’ Església.

DIJOUS 28 DE JULIOL

A 2/4 de 12 de la nit GRAN CORREFOC amb la Colla de Diables de Sa Forcanera, Diables Ratpenats Infernals de Malgrat i els Diablefolls de Palafolls. Recorregut: plaça de l’Església, c. Raval i Rbla. Joaquim Ruyra fins a plaça de Catalunya. Col·labora :

A les 9 del vespre SOPAR POPULAR de pollastre amb samfaina Preu del sopar: 5 € Venda de tiquets a Unnim. (Of. Passeig Cortils i Vieta)

A les 12 de la nit CONCERT D’ HOTEL COCHAMBRE A la plaça dels Dies Feiners.

A les 6 de la tarda SARDANES DE L’APLEC DE L’AMOR amb la cobla JUVENIL DEL COL·LEGI STA. MARIA A la Cala Bona.

A 2/4 de 10 de la nit CONCERT DE L’APLEC DE L’AMOR LA BICI DE JUAN ASÍKIDES I TAL BEN ARÍ Músiques de Grècia i del Mediterrani oriental. Servei de carrilet des de la plaça de Catalunya fins a la cala i tornada.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol

9


BLANES FESTA MAJOR ALTRES ACTIVITATS: Del 15 al 27de juliol FIRA D’ATRACCIONS Per a grans i petits Dijous dia 21 de juliol, dia del nen Pg. de Mar i esplanada davant de l’estació d’autobusos. Del 22 al 27 de juliol Caseta de la Casa de Andalucía de Blanes Al darrere del Pavelló Poliesportiu Actuacions gratuïtes a partir de les 23.00 h. Diumenge 17 de juliol A les 6 de la tarda TROBADA DE PUNTAIRES Al passeig de Dintre.

10

XXXIX SALÓ ESTATAL DE FOTOGRAFIA - TROFEU QUILLAT - i XX TROFEU COMARCA DE LA SELVA. del 9 de juliol al 7 d’agost Lloc : Casa Saladrigas. Els Serrat i la fotografia. Blanes 1950-1970 Del 15 de juliol al 21 d’agost Sala García-Tornel. C/ Ample, 9 Oberta cada dia de 18 a 21.

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR

11

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR ELS FOCS DIA A DIA 41 è. Concurs internacional de focs d’artifici de la Costa Brava. Trofeu Vila de Blanes. Els focs es dispararan cada dia a 2/4 d’11 de la nit des de la roca de Sa Palomera. Dia 22 de juliol Pirotècnia EUROPLÁ VALÈNCIA Dia 23 de juliol Pirotècnia HERMAnos FERNÁNDEZ MURCIA Dia 24 de juliol Pirotècnia MALTA FIREWORKS MALTA Dia 25 de juliol Pirotècnia PIROFANTASIA C. CABALLER VALÈNCIA Dia 26 de juliol Pirotècnia PARENTE FIREWORKS ITÀLIA Dia 27 de juliol PIROTÈCNIA ZARAGOZANA SARAGOSSA COMISSIÓ TÈCNICA:

12

SRA. LARA TORRES LLEDÓ SR. SALVADOR TORDERA PÉREZ SR. FERNANDO GÓMEZ LÓPEZ SR. ENRIC PÉREZ I GUARDIOLA SR. JAVIER LÓPEZ BELLIDO SR. JOAN BURCET I TORDERA SR. JOAQUIM GALLART I GALLART SR. JORDI BACARDIT I PUIG SR. JAUME PUJOL SAGARÓ SR. SALVADOR ROS VALLS

JURAT QUALIFICADOR:

SR. JOSEP MARIGÓ I COSTA SR. JOSEP TRIAS I FIGUERAS SR. JOAN SALMERÓN CROSAS SR. JOSEP LLAMBI GONZALEZ SRA. MAITE BORRAZ GASCÓN SR. AITOR ARISTIMUÑO SURIS SRA. DOLORS SURÍS SALA SRA. MONTSE ARISTIMUÑO SURÍS SR. ANSELMO ANTEQUERA ARIAS SR. JORDI RABAT CUDINACH SR. RAMON BRUNAT BORRÀS SRA. ANTONIA MARTINEZ GUERRERO SR. ISRAEL MONTERRUBIO MARTÍNEZ SRA. ANNA MORANT HORTA SRA. MERITXELL CASTILLA CASADO SR. XAVIER GALLART I ALIU SR. FRANCISCO COBOS MOLINA SR. ALFONSO REVALIENTE ÁLVAREZ SRA. TERESA CRESPO SALA SR. JOSÉ CANTALEJO SR. AMADEU NUALART I FELIP SR. PERE VALERA ORENCH

SRA. NÚRIA PLA ALBERTÍ SR. FRANCESC GONZÁLEZ MARTÍNEZ SR. MIQUEL ALVENTOSA RIERA SRA. JOSEFINA CAÑAS OLIVERA SR. RAFEL MARTÍN FIGUERES SRA. MIREIA BUSQUETS PASCUAL SR. XAVIER MARESMA COLL SR. JOAN B. PLANELLS  PLANELLS SRA. M. DÈLIA PLANELLS CALDERÓN DE LA BARCA SR. CARLES MATEU ESTRAGUÉ SR. JOAQUIM PUJAL  ALIAS SRA. GLORIA MUÑOZ  GARCIA SR. JOAQUIN GARZÓN DE LA GRANJA SRA ELENA BERNATALLADA FERRER SR. XAVIER MARTÍNEZ AGOUT SRA. ANNA HANSEN OVEJERO SR IVAN GARRIGA SR. JOSÉ CARMONA AGUAYO SR. JOSÉ ANTONIO CARMONA MARTORELL SR. ROGER ESPANYOL POBLET SR. KOLDO HERNÁNDEZ CENTENO SR. PEDRO CORRAL QUIJO SR: ESTEBA PUIGDOMENECH VALLE SRA. FRANCISCA PÉREZ PÉREZ SRA. MARIA SUREDA GELMÀ

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


BLANES FESTA MAJOR MESURES DE SEGURETAT I SUGGERIMENTS Els carrers del centre de la vila es tallaran, aproximadament, tres hores abans dels focs. Utilitzeu gratuïtament les zones d’aparcament habilitades. En acabar els focs, no sortiu immediatament de la població; així evitarem col·lapsar les sortides. Absteniu-vos d’entrar dins del recinte de seguretat de la zona de llançament dels focs. En cas d’urgència, adreceu-vos als punts de socors. En cas necessari, seguiu en tot moment les indicacions dels membres de seguretat. Tel. CENTRE RECEPTOR D’ALARMES 972 35 86 66.

13

SANTA ANNA 2011 Del 17 al 28 de Juliol


Profile for Ajuntament de Blanes

Santa Anna 2011 (PM)  

Programa de ma de la festa major de Blanes: Santa Anna 2011

Santa Anna 2011 (PM)  

Programa de ma de la festa major de Blanes: Santa Anna 2011