Page 1

24

www.odena.cat

agenda de tardor setembre octubre novembre 2017

Amb el suport

Organitza


agenda de tardor setembre | octubre | novembre de 2017

SETMANA DE LA JOVENTUT I L’ESPORT De l’1 al 7 de setembre. Per motius d’organització, s’ha posposat als dies de l’1 al 7 de setembre. Es publicarà programa apart. WWW.odena.cat

agenda de tardor setembre | octubre | novembre de 2017 Divendres, 6 d’octubre 21:00 h CONCERT a càrrec de CELLOBOE, duet format per Edmon Bosch (violoncel) i Marta Vara (oboè). Una formació poc habitual que presenta un original repertori amb obres de Bach i Händel, arranjaments per a aquest duet fets per Salvador Brotons i Juan Jurado, així com composicions del mateix Edmon Bosch. Lloc: Capella de Sant Miquel. Entrada gratuïta.

Divendres, 10 de novembre

MERCAT “EL PLA DELS DIUMENGES” De setembre a desembre Tots els diumenges de 9 a 14h en el carrer Lleida d’Òdena, on hi havia hagut la Rosdor, pots comprar de tot : fruita, roba, sabates, etc.

CELEBREM LA DIADA Dilluns, 11 de setembre Lloc: Torre del Castell d’Òdena Hora: 10:00h Canvi de senyera amb la participació dels membres de pubillatge, el consistori i tothom que s’hi vulgui afegir. Organitzen: Ajuntament d’Òdena

ACAPTA DE SANG Dimecres, 13 de setembre Lloc: Saló de sessions de l’Ajuntament Horari: de les 17:00h a les 21:00h Organitza: Banc de Sang i Teixits, amb el suport del servei de Salut de l’Ajuntament d’Òdena

IV CICLE DE CONCERTS A LES CAPELLES DE SANT MIQUEL I DE SANTA MAGDALENA El 9 de juny, va tenir lloc el primer dels concerts a la capella de Sant Miquel amb AURA DUET, duo format per Pau Sandaran, piano i Montserrat Seró, veu. Els propers concerts tindran lloc els divendres 8 de setembre, 6 d’octubre i 10 de novembre.

Divendres, 8 de setembre 21:00 h CONCERT a càrrec de LIMNOS QUARTET Quartet de saxofonistes, que Interpreten des de repertori representatiu de l’escola tradicional del saxofon a transcripcions d’obres originals per a altres formacions, passant per un ampli ventall d’obres de compositors actuals. En aquest darrer camp, han tingut l’ocasió de treballar directament amb els compositors Salvador Brotons, Dimitri Tchesnockov i David Salleras. D’aquesta col·laboració, neix el seu primer treball discogràfic “Identitats Sonores” (2015). Com a grup de cambra han rebut formació de saxofonistes de reconegut prestigi com Eric Devallon, Claude Delangle, Juan Jiménez, Christophe Bois i Luis Ignacio Gascón. Lloc: Capella de Santa Magdalena. Entrada gratuïta.

2

www.odena.cat

21:00 h CONCERT a càrrec del duet NUSKA CORRIÀ I SANTI MENDEZ flautes de bec i guitarra, amb la col·laboració del tenor JOAN EUDALD CASTELLTORT, un duet de flautes de bec i guitarra amb obres del s.XVIII al s.XX. Lloc: Capella de Santa Magdalena. Entrada gratuïta.

FIRA DE LA VINYALA Diumenge, 17 de setembre Lloc: Plaça Major i carrers adjacents. Horari: de les 10:00h a les 14:30h: Amb la participació de diversos restaurants i establiments d’alimentació i elaboradors de vins i caves. És una fira essencialment per al tast de diferents plats en què l’ingredient principal és la vinyala. En el marc de la Fira, tindrà lloc la Festa de la Verema, l’homenatge a l’home i la dona més grans d’Òdena i també l’homenatge als matrimonis odenencs que durant el 2017 hagin fet 50 anys de convivència.

6a FIRA DE LA CERVESA ARTESANA DE L’ESPELT Dissabte, 23 de setembre Lloc: Entorn de la Plaça del Centre de l’Espelt Horari: de les 11:00h a les 24:00h Es preveu la participació de 14 cervesers i hi haurà diversos concerts que ja s’anunciaran oportunament. Organitza: Associació La Bromera Amb el suport de: l’Ajuntament d’Òdena.

PROJECTE STILLBIRD Dissabte, 23 de setembre 11:00h Conferencia i exposició sobre el dol sobre la pèrdua del fill o filla durant l’embaràs o poc després de néixer. A càrrec de Norma Grau, psicòloga. La majoria de famílies que perden un nadó durant l’embaràs o al poc de néixer no tenen cap fotografia del seu fill. A l’absència física del nadó, s’hi afegeix la falta de records, tot això sumat al fet que en molts casos no puguin inscriure’l al registre civil, dificulta als pares el reconeixement com a família, i la identitat del seu fill, que de vegades els és negada. Amb aquest projecte, es pretén aconseguir una fotografia de família que inclogui de forma simbòlica als nadons que van morir, i que els pares puguin sentir-la com un record físic del seu fill. Lloc: Saló de Sessions de l’Ajuntament

www.odena.cat

3


agenda de tardor setembre | octubre | novembre de 2017

SERVEI DE GUIES AL CASTELL D’ÒDENA Els diumenges 24 de setembre, 22 d’octubre i 26 de novembre, de 12:00h a 13:30h hi haurà visites guiades a les ruïnes del castell d’Òdena. Les persones interessades s’han d’esperar al peu de la torre. La visita i el servei de guia són gratuïts.

HOMENATGE A LA IAIA I L’AVI MÉS GRANS DEL CASAL D’AVIS D’ÒDENA Diumenge, 24 de setembre 12:15h Missa a Església Parroquial de Sant Pere Apòstol 13:00h Acte d’Homenatge, al Teatre Centre Unió Agrícola. 18:00 h Ball amb Santané, al Teatre Centre Unió Agrícola Organitza: Casal d’Avis d’Òdena

ESPECTACLES ORGANITZATS PEL BIBLIOBÚS PER FOMENTAR LA LECTURA Dimarts, 24 d’octubre Des del Bibliobús s’ha organitzat l’activitat anual de foment de la lectura que tindrà lloc al Teatre Centre Unió Agrícola. Al matí, a les 11 h., espectacle, Mô, a càrrec de Mô clown cia combina el clown, el teatre clàssic i la poesia visual. A la tarda, a les 15:15 h., l’espectacle Galaxis, a càrrec de la Companyia Teia Moner, s’hi barregen titelles, objectes i màgia i s’inspira en contes que parlen de l’univers escrits per autors universals com Umberto Eco, Gianni Rodari o Claude Clèment. Entrada: Gratuïta TAMBÉ US INFORMEM QUE a partir de setembre de 2017 el bibliobús es trasllada a la Plaça Mestre Vila Vell d’avant del pavelló esportiu, en el mateix horari, els dimarts laborables de 16 a 19 h. Organitza: Bibliobús Montserrat. Diputació de Barcelona.

agenda de tardor setembre | octubre | novembre de 2017

CASTANYADA AL PLA D’ÒDENA Dissabte, 31 d’octubre 19:00h Cercavila Pels carrers del barri de Sant Pere i Pla de la Masia. Els nens i nenes disfressats per halloween, passaran pels carrers. Doneu-los caramels. 20:00h Castanyada i animació Començarà la castanyada i hi haurà animació per a petits i grans. Lloc: Pista poliesportiva del Pla d’Òdena Organitza: Associació de Veïns la Coraza.

CASTANYADA DE L’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS DEL BARRI DE SANT PERE I PLA DE LA MASIA Dimarts, 31 d’octubre Hora: 19:30h Lloc: Centre Cívic del Pla d’Òdena Organitza: Associació de Jubilats del Barri de Sant Pere i Pla de la Masia.

DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES Divendres, 30 de novembre Hora: 20 h TEATRE FÒRUM a càrrec de NUS Teatre i Acció Social amb l’obra “ÉS DE CONYA?”adreçada a joves, llurs pares i mares i educadors i educadores. (activitat pendent de confirmació) Lloc: Teatre Centre Unió Agrícola Organitzen: Ajuntament d’Òdena.

DINAR DE LA GENT GRAN DE L’ANOIA Diumenge, 30 de setembre Gran trobada de la gent gran. A les 12:30h animació amb el grup de batucada Konkatrons. A les 13 h concert amb la Rondalla “Els Trobadors de l’Anoia” davant del pavelló i després, a partir de les 13:30h, entrada al pavelló Mestre Vila Vell o tindran lloc els parlaments i el dinar i a les15:30 h el ball amb el grup Liberty. Inscripció a través dels casals de jubilats i jubilades d’Òdena i del Pla d’Òdena. El preu del tiquet és de 18 euros.

4

www.odena.cat

www.odena.cat

5

Programa tardor Òdena 2017  
Programa tardor Òdena 2017  
Advertisement