Page 1

24 de febrer de 2012


malgratconfidencial.cat | “Maquillaran” el transformador de la riera

portada | qui som | publicitat | contacte

24/02/12 09:19

Divendres 24 de febrer de 2012

>> actualitat - societat

- política - economia - medi ambient - successos - cultura - educació - esports - opinió des de la butaca - publinotícia - vídeos Estàs aquí: Inici -> Detall notícia

SOCIETAT

“Maquillaran” el transformador de la riera El govern descarta un canvi d'ubicació. L'oposició s'havia queixat de l'impacte visual que exerceix la construcció a la zona

els transformadors de Malgrat de Mar i Girona

24/02/2012

El transformador de la llum, ubicat a la rambla per a vianants que s'està fent en el tram de la riera entre els carrers de Passada i Fonlladosa de Malgrat de Mar, es queda on està. Així ho ha decidit el govern local després d'avaluar un canvi d'emplaçament, tal i com es va suggerir des de l'oposició durant el darrer ple municipal. Conxita Campoy, alcaldessa del municipi, ha explicat a malgratconfidencial.cat que es descarta una nova ubicació ja que fer-ho “seria un problema”, argumentant que els serveis ja hi estan instal·lats. La solució que s'ha trobat des del consistori, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte visual, és embolcallar el transformador amb una pèrgola de fusta -com les existents a la part de la rambla urbanitzada- i plantar-hi heures amb la intenció que s'hi enfilin i tapin la caseta. També s'hi plantaran arbres als costats i es pintarà d'acord amb l'entorn. De fet, ha confessat l'alcaldessa, l'operació de maquillatge té la seva font d'inspiració en el model implantat a Girona, als voltants del carrer Joaquim Vayreda.

Compartir al Facebook

Twittear

http://www.malgratconfidencial.cat/452/maquillaran-el-transformador-de-la-riera.html

Página 1 de 2


Ràdio Palafolls | Malgrat torna a engegar les bonificacions pels usuaris de la deixalleria

24/02/12 09:20

Cercar Search for:

Go

Cerca !

Programació A la carta Qui som Contacte Publicitat // Notícies

Comarcal Malgrat torna a engegar les bonificacions pels usuaris de la deixalleria Per Ràdio Palafolls ⋅ febrer 23, 2012 ⋅ Per 4t any consecutiu el municipi engega la campanya per promocionar i incentivar l’ús de la deixalleria local. Ho fa bonificant fins en un 20% del rebut de les escombraries a aquells ciutadans que facin diferents viatges a la deixalleria per dur-hi residus que s’han de tractar en aquesta planta. D’aquesta manera quantes més vegades es vagi a la deixalleria, més descompte s’aconseguirà del rebut d’escombraries municipal. La campanya està adreçada a particulars empadronats a Malgrat i cal fer un mínim de sis viatges en sis mesos diferents per començar a gaudir d’aquests descomptes. Així si es fan 6 viatges en 6 mesos el descompte del rebut serà del 10%, arribant al 20% pels qui facin més d’11 viatges. Els residus que comptabilitzaran per a la campanya de bonificació són aquells que no tenen contenidor específic al carrer -és a dir que no siguin paper, cartró, envasos, embalatge lleuger o vidre.

Durant cada visita a la deixalleria, es facilitarà un albarà amb el nom, l’adreça, la referència cadastral de l’habitatge i la tipologia i quantitat de residus. Caldrà guardar cada albarà per aconseguir els descomptes en el rebut del 2013.

Per altra part, els veïns que fan compostatge casolà podran rebre també bonificacions si es tanca el cicle de la matèria. La campanya consistirà a rebre una bonificació del 10% sobre la taxa d’escombraries d’aquest 2012. Qui vulgui prendre part en la campanya cal comunicar-ho a l’Ajuntament abans del 31 de març. Aquest descomptes es poden sumar als de la deixalleria.

http://www.radiopalafolls.cat/2012/02/23/malgrat-torna-a-engegar-les-bonificacions-pels-usuaris-de-la-deixalleria/

Página 1 de 3


12.02.25.  

Recull de premsa