Page 1

TERVETULOA

Yhteisvalmistujaisiimme!


Aini: “2007, Ylioppilaskirjoitusten jälkeen päätin lähteä viettämään välivuotta Englantiin, muutamaksi kuukaudeksi ennen pääsykoerumbaa ja yliopisto-opintoja Suomessa. Nyt, yli neljä vuotta myöhemmin loydän itseni viittä vailla valmis Bachelor of Events Management tutkinto takataskussa, Englannin etelärannikolla Bournemouthissa, jonne päädyin puolivahingossa tuon välivuoden seurauksena. Tutkinnon suorittaminen ja opiskelu Englannissa on ollut aivan mieletön kokemus, olen ystävystynyt, rakastunut, matkaillut, tehnyt alan toitä Lontoossa, ja istunut kirjaston uumenissa viikkokausia vääntäen lopputyötä, josta olen ihan oikeasti ylpeä. Ja Toukokuussa, valmistumisen kunniaksi, ja siksi etten tiedä yhtään mistä loydän itseni seuraavan neljän vuoden kuluttua, ja siksi että rakas siskoni valmistuu kanssani samaan aikaan, ja siksi että on ihana suomalainen alkukesä, aiomme pitää pienet iloiset puutarhajuhlat!”

La Tomatina 2011, Bunol, Espanja


Kaisa: “Aloitin Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa vuonna 2009 ja vaikka olin silloin todella innoissani koulupaikasta ja musiikin ammattiopiskelusta, osa minusta oli huolissaan että onkohan tässä mitään järkeä! Päätin silloin että käyn tämän kolmevuotisen koulun loppuun ja mietin sitten uudestaan, eihän siitä mitään haittaa ainakaan voi olla. Olen saanut kuitenkin suureksi onnekseni huomata että tämä taitaa olla oikea polku minulle. Päiväni ovat täyttyneet kaikesta musiikkiin liittyvästä, harjoittelusta, bänditreeneistä, konserteista ja keikkailusta. Haluan ehdottomasti opiskella vielä pitkään, Suomessa ja ulkomailla. Tässä ammatissa tuskin koskaan on "valmis". Yksi etappi on kuitenkin saavutettu ja sitä on syytä juhlistaa!”


Aini ja Kaisa Juhlivat yhteisvalmistujaisia rentojen ja iloisten puutarhajuhlien merkeissä, toivottaen teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea musiikista! ~~~ Sunnuntaina 27.5.2012 Kello 15-19 Nyyrikintie 2, Tapiola


Toivomme, ett채 p채채set juhliimme, mutta ilmoitathan Maijalle, 0505520942 Liisalle 0505844188 tai Tapiolle 0503826765 jos saamme syod채 myos sinun palasi mansikkakakkua!

Kutsukortti  
Kutsukortti  

Ainin ja Kaisan Kutsu

Advertisement