Page 1

English Day 2014


Introducció: L'English day és una activitat que fem escoles de Sant Just per practicar a base de jocs l'anglès d'una manera més divertida, coneixent nens d'altres escoles i passant una estona agradable.


Activitats: Aquest any els nens de primer d'ESO de l'IES Sant Just, com cada any hem participat a aquesta gran activitat de moltes formes, hem practicat diferentes prĂ ctiques que comprenen l'ENGLISH DAY.


Activitats- Quiz Els anomenats "Quiz" són 10 apartats de preguntes sobre temes diferents amb 10 preguntes cadascun. en total 100 preguntes, en anglès, sobre els països d'Anglaterra i la seva cultura.


Activitats-Conte Els nens de sisè van fer diferentes mascotes i nosaltres vam triar a la guanyadora. A partir d'aquesta vam formar un petit conte sobre ella. Els nens de sisè van il¡lustrarlo.


Activitats- Vídeo Totes les classes vam haver d'escriure la lletra d'una cançó i fer una coreografia. Vam triar la cançó,Trumpets de Jason Derulo. Ens vam inventar la lletra i la vam gravar en àudio. Finalment ens vam inventar el ball i el gravarem.


Dia English Day Finalment va arribar el dia de l'English Day, on vam jugar a moltes activitats amb nens d'altres escoles. Els nois i noies de batxillerat van fer de monitors. A l'acabament de les activitats van lliurar els premis i vam marxar cap a l'institut.

English day 2014  
English day 2014  

:)

Advertisement