Page 1

Aikalomat Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti 1/ 2014

AIKAlomailija - ja nautit lomastasi

Kuusamoon!

HäikäiseväBrasilia aikalomailija Rio de Janeirossa

Henkilöesittelyssä Toni Laukkanen


Sisällys 1/2014

s. 4

s. 8 2 3 4-6 7 8-9

s. 10 10-13 14 15 16

Pääkirjoitus Kutsu: Asiakasmatka Kreetalle! Kuusamo Aktiivinen perhe nauttii vuosittain useista lomaviikoista Henkilöstöesittelyssä Helsingin myyntipäällikkö Toni Laukkanen

Unelmalomailija Riossa Ruskaretki Imatralla Musiikkia sydämellä! Aikalomat pähkinänkuoressa

Koko vuosi matkailua edessä! Helsingin Sanomat listasi 28.12.2013 tulevan vuoden kuumimmat matkailukohteet. Listan ensimmäisenä koristeli maailman kauneimmaksikin kaupungiksi tituleerattu Rio de Janeiro, joka on ajankohtaisesti tämän Aikalomailijan sivuilla esiteltynä. Rio on vaihtolomailijan uskomaton kaukokohde: täynnä kulttuuria, upeita hiekkarantoja ja häikäiseviä maisemia. Hesarin listalla toisena oli kokemuksien Meksiko, jossa Aikalomailija seikkaili viime numerossa. Olisiko kesän lehdessä luettavissa juttu listan kolmosesta Kapkaupungista Etelä-Afrikassa vai otammeko vuoroon suomalaisten perinteisiä listavoittajia, kuten Kreikka, Thaimaa tai Espanja? Ehdota! Maailma on iso ja valinnanvaraa paljon. Aikalomailija haaveilee - Haaveile sinäkin ja toteuta aina uudelleen uusi unelmiesi matka lähelle tai kauas. Avartavaa on jo matka yksinään - ei pelkkä päämäärä. P.S. Helsingin Sanomien lista on luettavissa kokonaisuudessaan Aikalomien Facebook-sivulta. Matkakuumeessa,

Irina Viitala päätoimittaja

2

Aikalomat Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti Kustantaja/julkaisija: Aikalomat Oy Päätoimittaja: Irina Viitala

Ulkoasu ja taitto: Paula Lindelöf/Lte Holding Oy Paino: AS Ecoprint Painos 15 000 kpl

ISSN-L 1799 0424


- ja nautit lomastasi

Platanias - Kreetan suosikkikohde!

Kutsu

Platanias kutsuu aikalomalaisia! Lähdemme yhdessä nauttimaan välimeren aurinkosaaresta 17.5.-24.5.2014. Luvassa on kreetalaiskylän tunnelmaa, leppoisaa oleilua aurinkotuoleissa altaan ja meren äärellä, herkuttelua kreikkalaisilla antimilla sekä paljon kulttuurihistoriallista nähtävää. Majoitumme viihtyisässä Troulakis Village huoneistohotellissa, Plataniaksessa:”Siisti, useammasta rakennuksesta koostuva huoneistohotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä Plataniaksen keskustan yläpuolella ja lyhyen kävelymatkan päässä rannalta (300 m). Suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.” Aikalomailijoiden hinta matkalle on alkaen 580 €, huonetyypistä riippuen 580-645 €. Hinta sisältää majoituksen Troulakis Villagessa yhdelle, aidon kreikkalaisen illan (illallinen, juomat ja ohjelma), lennot (sis. ateriat) sekä kuljetukset kentän ja hotellien välillä. Lisäksi yhteistä mukavaa ohjelmaa: kevyttä liikuntaa, visailua ja pikkuretkiä. Lisämaksusta saatavilla aamiainen 46 € / vk. tai puolihoito 110 € / vk.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh. (09) 436 6050 tai tapahtumat@aikalomat.fi Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 15.2.2014 mennessä. Varaa paikkasi nopeasti, matka on mitoitettu n. 40 aikalomalaiselle!

3

Aikalomat varaa oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Kutsu koskee ainoastaan tahoja ja henkilöitä, joiden kanssa omistat yhdessä Aikalomien viikko-osakkeen.


Kuusamoon! Talvi ja kesä samassa paketissa

J 4

ylhien maisemien kodikas Kuusamo tarjoaa matkailijalle raikkaan ja puhtaan luonnon, paljon laadukkaita ulkoiluaktiviteettejä, viihtyisän kylpylän sekä kattavat palvelut ja ostosmahdollisuudet.


Kuusamon Tropiikissa nautit kasvo- ja vartalohoidoista, perinteisistä ja aromahieronnoista. Kylpylä kätkee sisällensä kaksi poreallasta, useita hieromapisteitä, runsaita putouksia, altaat lapsille sekä vauhdikkaan liukumäen. Angry Birds Activity Parkissa vietät vauhdikkaita hetkiä perheen notkeiden kanssa.

K

uusamon jylhissä erämaamaisemissa mieli lepää ja keho virittyy aktiviteetteihin.

Valittavana on runsaasti erilaisia tervehenkisiä vapaaajan vietteitä: Rukatunturin rinteet kutsuvat laskettelemaan sydäntalvella, kesällä Kuusamo Golfin uusi kenttä laittaa pallot lentoon Petäjäkankaalla, Oulangan kansallispuistossa rentoudut lenkkeillen luontoa ihaillen sekä hiihdät Kuusamon laduilla, joita riittää seudulla yli 200 kilometriä!

L

asten ja lastenmielisten kannattaa suunnata uuden Angry Birds Activity Parkin temppuradoille - var-

ma tapa poistaa ylimääräinen energia perheen villikoilta. Ja mainittakoon vielä, että kukapa ei tahtoisi rentoutua terhakkaan päivän päätteeksi tunnelmallisessa ja rauhallisessa kylpylässä.

R

iista- ja matkamuistomyymälä Riipisen löydät Kuusamosta. Kotiin vietäväksi löytyy niin porontaljoja,

Lapin herkkuja kuin paikallisia käsitöitäkin. Voit myös nauttia makoisan aterian riistaravintolassa Rukatunturilla.

Ulla Raatesalmi toivottaa vieraat tervetulleiksi Riipisen riista- ja matkamuistomyymälään.

Jos kotona huomaat että tuliaiset maittavat, voit tilata tuotteita myös www-sivuilta, www.riipisen.fi.

5


Kuusamon Lomaparatiisi on hyvä esimerkki kodikkaasta loma-asunnosta Petäjäveden rannalta, aivan kylpylän palveluiden ääreltä.

Kuusamo-info opastaa

K

uusamo-info ja Metsähallituksen palvelupiste Karhuntassu palvelee. Löydät saman katon alta

tiedot koko seudusta ja hankit samalla vaikkapa kalastusluvat kuntoon! Monipuolisesta valikoimasta löytyvät niin latu- ja moottorikelkkakartat kuin vaellus- ja matkailukartatkin.

R

ukan vastavalmistut kävelykylä on myös tutustumisen arvoinen. Kävelykylästä löydät niin ravinto-

Perhe Poutiainen tohkeissaan hetkeä ennen loman ensimmäistä laskua.

Hyödyllisiä linkkejä Kuusamon kävijöille: www.aikalomat.fi/kuusamo_ruka www.aikalomat.fi/kuusamo_kuusamontropiikki www.ruka.fi www.kuusamogolf.fi www.rukaland.fi www.luontoon.fi/oulanka

6

loita, ohjelmapalveluita kuin ostosmahdollisuuksiakin.

Yhteydet Ruka sijaitsee n. 25 kilometriä Kuusamon keskustasta. Ruka-Kuusamoon pääsee kätevästi lentäen, bussilla tai junabussilla (juna Helsingistä Ouluun ja Oulusta bussilla Kuusamon). Omalla autolla huristelee Helsingistä n. 10 tuntia. Välimatkat Helsinki - Kuusamo 796 km Seinäjoki - Kuusamo 540 km Tampere - Kuusamo 694 km Oulu - Kuusamo 215 km Kuopio - Kuusamo 415 km


Aktiivinen perhe nauttii vuosittain useista lomaviikoista. Sanna-Maija ja Kalevi Riippa ovat aktiivisia matkailijoita, jotka reissaavat monipuolisesti niin Suomessa kuin ulkomailla. Tätä nykyä Tampereen Näsijärven rannalla vaikuttava pariskunta on kotoisin KeskiPohjanmaalta: Kalevi Kälviältä ja Sanna-Maija Kaustisilta. ”Tampereella olemme asuneet jo 43 vuotta ja viihdymme oikein hyvin. Aikalomien Tampereen toimipisteestä hankimme vuonna 2004 ensimmäisen oman vapaa-ajan osakkeemme Katinkultaan tuotepäällikkö Kristiina Vanha-Majamaa kutsuessa meidät esittelyyn”, Kalevi muistelee. ”Ensimmäinen osakkeemme oli joulukuinen viikko 50 Katinkullan tunnelmalliselta vanhalta puolelta. Sittemmin tämä vaihdettiin kevättalven viikoksi 15, jolloin käymme Katinkullassa aina liikkumassa ja harrastamassa yhdessä lasten perheiden kanssa. Vuonna 2008 hankimme toisen viikkomme Loma-Laukaalla, joka oli kytketty pisteisiin; tätä viikkoa käytimme itse vain muutaman kerran, sillä vaihtaminen muihin kohteisiin kävi helposti. Laukaan viikko-osake vaihdettiin kuitenkin viime vuonna Kuortaneelle viikolle 36, jossa olimme tutustumisviikolla toukokuussa. Kuortane on aktiivisesti harrastavan unelmakohde, siellä voi nauttia kokonaisvaltaisesti liikuntaa. Suosikkejamme ovat Kuortaneella iso uima-allas ja allasosasto ylipäätään sekä monipuoliset ulkoilumaastot. Alkusyksyn viikkoja olemme aina käyttäneet aktiivisesti, sillä Kuortaneella on juuri tuolloin puolukkaaika, kuten Loma-Laukaalta löytyi vastaavasti suppilovahverot perheen tarpeisiin.” Aikalomien asiakasretkillä viihdytään ”Perinteeksi muodostunut Ruskaretki Imatralle oli meidän kohdallamme toinen Aikalomien asiakasretkemme. Ruskaretkellä pääsimme nauttimaan upeasta luonnon väriloistosta ja oli ilahduttavaa huomata kylpylän uusi moderni ilme. Ensimmäinen jäsenmatka suuntasi meille jo entuudestaan tuttuun Espanjan Fuengirolaan, jossa myöskin viihdyimme oikein hyvin. Aikalomien asiakasmatkat ovat olleet erinomaisia, olemme viihtyneet.” ”Tammikuussa lähdemme Teneriffalle, maaliskuussa golfmatkalle Tunisiaan ja toukokuussa matkustamme 6-vuotiaan pojanpoikamme kanssa ulkomaille, kohdetta vielä mietitään”, Kalevi Riippa avaa lomasuunnitelmiaan.

Vapaa-ajan viikot on valittu systemaattisesti harrastuksiin sopiviksi! t Katinkullan viikko 15 on keväthankien hiihtoviikko, joka keskittyy aina liikuntaharrastuksiin. t Hiekkaniemen viikkoon 31 liittyy golf-osake, joka sijoittuu aikataulullisesti juuri sopivasti ennen koulujen alkamista. t Kuortaneen syyskesän liikuntaviikko tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti: Suosikkeina ovat muun muassa kuntosali, uimahalli sekä tietenkin golf, sillä kenttä sijaitsee hienosti osakkeesta vain 5 km päässä. Lähikentät Seinäjoki ja Ähtäri ovat myös puolen tunnin ajomatkan päässä.

7


Henkilöesittelyssä Toni Laukkanen, Helsingin toimipisteen uusi myyntipäällikkö

Karismaattinen Toni Laukkanen johtaa Helsingin myyntitiimiä hyvällä yhteishengellä: ”Asiakkaiden henkilökohtaisessa esittelyssä kartoitetaan kunkin asiakkaan lomatarve ja toiveet, kerrotaan vapaa-ajan osakkuuden tuomista hyödyistä ja eduista sekä sovitetaan edellämainitut yhteen.”

8


— Työskenneltyäni ulkomailla lähes viisi vuotta vapaa-ajan osakkeiden parissa, myyntipäällikkönä, kaipuu Suomeen ja kotimaiseen työilmapiiriin kasvoi kasvamistaan. Kun vielä sain vinkin ystävältäni, että Aikalomat on etsimässä myyntipäällikköä Helsingin toimipisteelle, syntyi päätös paluusta välittömästi. Työ vapaa-ajan osakkeiden parissa on niin antoisaa ja mielenkiintoista, että alalla pysyminen oli minulle itsestäänselvää ja ehtona kotimaahan muuttamiselle. — Aloitin urani Gran Canarialta -99. Olin siellä myyjänä yhden talven, jonka jälkeen muutamilla alan eri yrityksillä myyntipäällikkönä siitä lähtien. Parhaina kokemuksina on jäänyt mieleen ensimmäinen vuoteni, jolloin lähdin Espanjaan töihin neljän päivän varoitusajalla. En ollut ikinä edes istunut lentokoneessa ja niin vain lähdin yksinäni ulkomaille töihin puoleksi vuodeksi kiintyen timesharemaailmaan syvästi. Toinen huippukokemus syntyi muutamia vuosia sitten, kun sain ulkomailla työskennellessäni tehtäväkseni kasata tyhjästä ison myyntitiimin, kouluttaa uudet myyjät alalle ja tehdä vieläpä niin hyvän tuloksen, että 14 myyjän kanssa rikoimme silloiset ennätykset kyseisessä yrityksessä. Työntekijöiden motivointi, hyvinvointi ja sitä kautta onnistumiset asiakastilanteissa ovat ehdottomasti työn parasta antia ja osaamistani. — Mukavan haasteen työhöni luovat asiakkaiden poikkeavat lomailutoiveet. Yhdessä miettien saamme kiillotettua toiveista todellisuutta juuri oikeanlaisen vapaa-ajan viikon valinnassa. Toiveita on yleensä paljon ja ne ovat juuri niin erilaisia kuten ihmiset ylipäätään. Pyrkimykseni on aina luoda positiivinen asiakaskohtaaminen ja saada onnistuneen tilaisuuden päätteeksi tyytyväisen osakkaan hymy huulille!

Tervetuloa esittelyyn Henkilökohtaisessa esittelyssä kartoitetaan kunkin asiakkaan lomatarve ja toiveet, kerrotaan vapaa-ajan osakkuuden tuomista hyödyistä ja eduista sekä sovitetaan edellämainitut yhteen. Vapaa-ajan osake on monipuolinen lomailutuote ja yleensä löydän asiakkaille yhden tai useamman merkittävän hyödyn, joiden avulla timeshare parantaa lomakokemuksia entisestään.

että kannattaa perehtyä hankintaansa huolella ja sisäistää kaikki sen tuomat edut ja hyödyt. Ja siten nauttia monipuolisesta ja edullista tavasta lomailla laadukkaasti Suomessa ja ympäri maailman! Kehotan osakkaitamme AINA ottamaan yhteyttä minuun tai asiakaspalvelumme sekä selvittämään mahdolliset mieltä askarruttavat kysymykset.

Tonin lomailuun kuuluu vauhdikas urheilu.

Usein niihin lötyy nopea ratkaisu ja vuosien kokemus. Esittelyssä pyritään antamaan mahdollisimman hyvät eväät osakkuuden omistamiseen, mutta koska hyötyjä ja käyttötapoja on niin paljon, on aivan normaalia kysyä lisätietoja.

Tonin matkassa — Viime vuosina olen pitkälti asustellut talvet ulkomailla työskennellen, mutta suosituimpia lomakohteitani ovat olleet mm. Thaimaa, Kanaria ja tietenkin kaupunkilomat. Seuraavaksi olen suunnitellut käyväni lomalla Kanarialla, josta aloitin uranikin -99. Sieltä löytyy todella vakuuttava kattaus huippuhyviä osakekohteita, jonne tietenkin meidän osakkailla on mahdollisuus matkustaa. Huhtikuussa vuorossa on Thaimaa, jonne lähden sporttisesti viettämään MAAILMAN suurinta vesisotaa, — Toni päättää hyväntuulisena.

— Vinkkinä uudelle osakkaalle antaisin sen,

9


Rio de Janeiro - ”Cidade Maravilhosa”, Suurenmoinen kaupunki.

R

io de Janeiro on Brasilian toiseksi suurin kaupunki, sykkivä miljoonakaupunki ja valtavan kulttuurimaan tärkein turistikohde. Häikäisevien maisemien, nähtävyyksien ja bossa novan kotina se on todellinen lomanvaihtajan unelmakohde, jossa nähtävää ja koettavaa riittää viikoiksi.

10


Rytmejä & elämyksiä

Urheilujuhlan huumaa

R

R

ion kuuluista sambakarnevaalit juhlitaan vuosittain helmikuussa, mutta vaikka mat-

kailijalta jäisikin ne kokematta, pääsee kuumia la-

io de Janeiro on kiihkeä urheilukaupunki ja toimii lukuisten perinteikkäiden jalkapallo-

seurojen kotikaupunkina. Vierailijoille tämä ei jää

tinalaisrytmejä todistamaan ympäri vuoden kes-

epäselväksi: televisiot ja valkokankaat pauhaavat

kustan tuntumassa sijaitsevassa Lapan kaupun-

urheilua jokaisessa ravintolassa ja kuppilassa hä-

ginosassa. Lapaan kannattaa suunnata perjantai-

myisiä Jazz-klubeja myöten.

na tai lauantaina, jolloin kadut ja klubit täyttyvät elävänmusiikin nautiskelijoista.

R

io on vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestaruuskisojen sekä vuoden 2016 kesäolym-

pialaisten isäntäkaupunki!

11


”Koe nostalginen Cobacabana ja eläydy Latinalaisen Amerikan rytmiin.”

Hiekkarantojen klassikot

C

obacabanan ja Ipaneman legendaariset hiekkarannat kehystävät sambakaupungin reunoja. Elokuvateollisuudestakin tutun Copacabanan neljä kilometriä pitkä hiekkaranta toimii loisteliaiden

juhlien ja urheilukilpailuiden näyttämönä. Rantaa kiertävä mustavalkoinen mosaiikkijalkakäytävä on jo koko Brasilian tavaramerkki. ”The Girl from Ipanema” - maailman tunnetuin bossa nova -kappale on nimikkorantansa veroinen, tunnelma Ipanemalla on kuin pysähtynyt 60-luvulle kauniiden naisten ja iloisen portugalin kielen sekoituksesta.

Sunnuntaikävely Ipaneman rantabulevardilla.

12


Nähtävyydet

S

okeritoppavuorelta avautuu huikeat maisemat hiekkarannoille ja kukkuloiden syleilystä

nouseville pilvenpiirtäjille. Näkymä on häikäisevä panoraama yli kaupungin, kohti Kristus-patsasta. Sokeritopan huipulle kuljetaan Babilônian ja Urcan kautta kulkevaa 1400-metristä köysirataa pitkin.

K

ristus-patsas on koko Brasilian symboli. Huima 38 metriä korkea patsas rakennettin kym-

menessä vuodessa 700 metrin korkuisen Corcovadovuoren huipulle. Vuorelle pääsee nopeinta reittiä autokuljetuksella. Korkeuserojen vuoksi, sekä Sokeritopalle että Kristus-patsaalle kannattaa suunnata kirkkaalla säällä, muuten maisemat alas kaupunkiin voivat kadota pilviverhon taakse.

F

avelat - ne kuuluisat Rion köyhät kaupunginosat. Faveloihin matkataan turvallisuussyistä

aina luotettavan oppaan johdolla.

V

inkki: Rion kuuluisat nähtävyydet vaativat hyvän jonottajan hermot, jalkaan sopivat ken-

gät, päälle aurinkorasvaa ja laukkuun vesipullon. Jos vesi kuitenkin unohtuu, niin Riossa palvelu pelaa: jonoihin kaupitellaan vettä ja hedelmiä kohtuullisella hinnalla!

Perille

A

ivan suoraan Suomesta ei Rioon pääse, mutta yksi pysähdys riittää. Tyypillisimmät reitti-

vaihtoehdot kulkevat Helsinki-Vantaalta Lontoon tai Pariisin kautta. Lentoaika alkaen 16 tuntia.

Seikkailijoille

A

ikalomailija kokeili kahden pysähdyksen taktiikkaa: Yölento ja makeat unet Riosta

New Yorkiin, aamuherätys isossa omenassa ja kentältä suoraan nauttimaan koko päiväksi Manhattanin vilinästä ennen Iltalentoa Zürichin kautta Helsinkiin. Junamatka lentokentältä Empire State Buildingin vierelle kestää vain n. 30 min.

V

aikka matkustamiseen menee aikaa, seikkailija saa näin lentoliput edullisesti ja kaupan-

päälle kokonaisen päivän New Yorkissa, ilmaisek-

Manjaana - aika Sokeritopan jonossa saattaa venähtää.

si!

13


Kohde-esittely:

Avarassa olohuoneessa takkatulen lämmössä viihtyy isokin seurue.

Imatra Spa Resort

Hyvin varusteltu keittiö kutsuu kokkaamaan.

Imatra Spa Resort -lomakeskuksen modernit paritalot on rakennettu nykyaikaiset vaatimukset huomioon ottaen. Kussakin paritalossa on kaksi yksikerroksista huoneistoa, tai kaksi kaksikerroksista lomasviittiä. Huoneistoissa on vuodepaikkoja 4-8 henkilölle. Kaikissa huoneistoissa on nykyaikainen keittiö ruokailuvälineineen ja kodinkoneineen, laajakaistayhteys, oma sauna ja terassi sekä kuivauskaappi.

RuskaRetki

Asiakasmatkalla Imatran RuskaRetkellä 11.-13.10.2013 aikalomalaisia hemmoteltiin upealla ruskasäällä, kylpylä Taikametsän kutsuvilla porealtailla, mentalisti Pete Poskiparran huikeilla tempuilla sekä tanssittiin Tapani Kansan ja Meiju Suvaksen rytmien tahdittamina.

14


Jan Dubrowolski - musiikkia suurella sydämellä, tunnelmallisesti. Aikalomilla juhlittiin joulukuussa peräti neljättoista pikkujoulut Helsingin pääkonttorilla. Yleisön viihdyttämisestä vastasi tunnettu hanuristi Jan Dobrowolski yhdessä poikkihuilisti Helena Parkkosen kanssa. Glögiä, perinteisiä jouluherkkuja ja lämminhenkistä yhdessäoloa - sellaisia ovat Aikalomien pikkujoulut.

Pentti Niemenmaa, Kristiina Vanha-Majamaa ja Jussi Rajahalme, aikalomalaiset, virittäytyvät pikkujoulutunnelmaan!

Jan Dubrowolski jäi hiljattain eläkkeelle, mutta hollolalaisen ammattimuusikon kalenterista tätä ei juuri

huomaa. Jo 70-luvulla Puolasta Suomeen muuttaneen musiikinopettajan ja varsinkin hanuristina tunnetun taiteilijan työmoraali on aina ollut korkea - eikä eläkkeelle siirtyminen vaikuta muuhun kuin palavereiden vähentymiseen ja vastaavasti keikkojen lisääntymiseen kansalaisopiston opettajan tehtävistä vapautuneella ajalla. ”Erityisen vaikeaa olisi kieltäytyä hyväntekeväisyyskonserteista ja -keikoista. Esimerkiksi sairaaloissa voi luoda musiikin avulla unohtamisen hetken sairastuneille, joten musisointi niissä lämmittää mieltä ja sydäntä.”

Ajan myötä oppii soittamaan Poikkihuilu, viulu, haitari ja monet muut instrumentit ovat Dubrowolskille tuttuja kuin omat taskut. Niiden oppimiseen tarvitaan etenkin kannustava ympäristö, mutta soittimet ovat erilaisia: viulua pitää osata soittaa ja sen oppimiseen kuuluu aikaa ja kärsivällisyyttä. Poikkihuilu on puolestaan soittajalleen armollisempi, melodiat helppoja ja tekniikka yksinkertaista, Dubrowolski opastaa.

Tavaramerkkinä läsnäolo Elävä musiikki on läsnäolevaa eikä huku ympäristöön, kuten mekaaninen musiikki. ”Tavaramerkkinäni on pitää yleisö mukana musisoinnissa tavalla tai toisella. Elävä musiikki on yhteinen kokemus, johon vaikuttaa vahvasti paikalla oleva yleisö, se hetki - yhdessä.” Vinkiksi matkaileville aikalomalaisille Jan antaan selkeän ohjeen: ”Lomalla kannattaa aina käydä konserteissa ja tutustua eri paikkojen omaleimaiseen musiikkitarjontaan. Lisätietoja

15


- ja nautit lomastasi Aikalomat Oy on kotimainen, neljätoista vuotta toiminut perheyritys, joka on yksi Suomen suurimmista vapaa-ajan osakkeita markkinoivista yrityksistä. Oma vaihto- ja lisäviikkojärjestelmä sekä tiivis yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa mahdollistavat asiakkaillemme lähes rajattomat lomailumahdollisuudet. Nähdään messuilla! Olemme mukana kevään 2014 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Matka 2014 17.-19.1. GoExpo/Retki 7.-9.3. OmaMökki 3.-6.4. sekä Kotimaan Matkailumessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.-13.4. Aikalomailija - talleta käyttämätön viikkosi ja nauti seuraavana vuonna tuplasti! Kysy tarvittaessa neuvoa asiakaspalvelustamme. AIKALOMAILIJAN PÄIVYSTYSNUMEROT Aikalomien asiakkaille (24 h) kotimaassa puh. 0400 418 987 ulkomailta puh. +358 400 418 987 LOMAVIIKKOJEN TALLETUKSET JA VUOKRAUKSET ma-pe 12:00-18:00 Terttu Rahikka, terttu.rahikka@aikalomat.fi puh. 09 4366 0520

AIKALOMAT OY HELSINKI Kalevankatu 3 B 00100 Helsinki Puh. (09) 436 6050

TAMPERE Hämeenpuisto 8 33210 Tampere Puh. (03) 211 0280

KIHNIÖ Prunnintie 39820 Kihniö Puh. (03) 448 5094

KUORTANEEN LIIKUNTAHOTELLI Opistotie 1 63100 Kuortane Puh. (06) 516 6292

IKAALINEN Wegeliuksenkatu 3 H 151 39500 Ikaalinen Puh. (09) 436 6050

AVAINHENKILÖT

MYYNTI

Toimitusjohtaja

Pia Aronen Heli Savander Paula Soini Teemu Niiranen

Pentti Niemenmaa

Hallintojohtaja Terttu Rahikka

Palvelujohtaja

Jussi Rajahalme

Avainasiakaspäällikkö Sirpa Salo

Tuotepäällikkö

Kristiina Vanha-Majamaa

ASIAKASHANKINTA Lea Koivu Katja Holmalahti Niina Pitkänen Tapani Törmä Maria Naukkarinen

Myyntipäällikkö, Tampere Jarkko Nenonen

MARKKINOINTI JA PROMOOTIO

Myyntipäällikkö, Helsinki

Irina Viitala

Toni Laukkanen

w w w. a i k a l o m a t . f i

Aikalomailija 1 2014