Page 1

Autors i autores: Els Coets, escola Mas Rampinyo de Montcada i Reixac Jugadors de pilota a la platja, escola Els Alocs de Vilassar de Mar Les Flors, escola Emili Carles-Tolrà de Castellar del Vallès Il·lustradors I il·lustradores: Les Flors, escola Emili Carles-Tolrà de Castellar del Vallès

-1-


Hi havia una vegada una princesa que es deia Margarida. Vivia en un castell al mig del mar encantat. No estava sola, vivia amb un vampir que es deia Aluc i no la deixava sortir. L'Aluc deixava al taur贸 Plac vigilant a la princesa, que no podia sortir del castell.

Un dia, la Margarida va veure una barca amb un pr铆ncep...

-2-


Quan la princesa Margarida va veure el príncep va tenir una idea: escapar! Va agafar un paraigües i quan el tauró Plac estava despistat va obrir la finestra i va saltar amb el paraigües obert!

L'Aluc tenia una barca, així que la princesa la va agafar i va córrer en busca del príncep. Un cop a l'aigua, el príncep va sentir un soroll i de seguida va veure la barca amb la princesa Margarida. Tots dos es van mirar i de seguida es van enamorar...

-3-


De lluny, van veure una illa i van decidir anar fins allà perquè estaven molt cansats de remar.

Però en arribar..., un exèrcit de pirates els estaven esperant. El príncep i la princesa es van espantar molt, però no havien de tenir por de res, ja que aquells pirates eren bons.

-4-


Van decidir fer una gran festa, van menjar "nachos amb ketchup" i van ballar fins molt tard.

Mentrestant el vampir Aluc va arribar al castell i quan va veure que la princesa havia marxat es va enfadar molt铆ssim i va renyar molt al taur贸!

-5-


El vampir Aluc estava tant empipat que va agafar el seu bot salvavides i se’n va anar a buscar la princesa.

Abans d’arribar a la illa, el príncep, que tenia una vista de linx perquè menjava molt puré de pastanaga, va veure el vampir que s’apropava remant amb la seva barca. Així que va llençar l’espasa contra el vampir, però no va encertar. Ho va tornar a provar amb el seu ganivet. I aquest cop, el ganivet va quedar clavat al bot salvavides i el va punxar.

-6-


El bot va començar a desinflar-se. Al vampir se li va enredar la corda del bot salvavides al peu, va intentar desfer-se el nus, però no va poder. Així que a mesura que el bot s’enfonsava fins el fons del mar, el vampir també.

-7-


Llavors, el taurò Plac que passava per allà una mica endormiscat no va veure l’Aluc i a l’obrir la boca per badallar, se’l va empassar.

El príncep, que no sabia ben bé el que havia passat sota del mar, però sí que sabia que el vampir havia desaparegut, va proposar començar una nova gran festa. I van passar tota la nit fent jocs de nit, explicant històries de por i fent jocs d’ombres.

I catacrac catacric aquest conte ja ha finit, catacric catacrac aquest conte s’ha acabat! -8-

LA PRINCESA I EL VAMPIR  

Una princesa està tancada en un castell per un vampir. Un dia veu una barca amb un princep. Aconseguirà escapar-se?

LA PRINCESA I EL VAMPIR  

Una princesa està tancada en un castell per un vampir. Un dia veu una barca amb un princep. Aconseguirà escapar-se?