Page 1

NR. 14-2017

03.10 (ora 09:00) - 23.10 (ora 21:00)

Sărbătoreşte

IUBIREA PENTRU CEI DRAGI

Catalogul 14 2017 (03.10 - 23.10)


SĂRBĂTOREŞTE IUBIREA PENTRU CEI DRAGI Pentru că îţi iubeşti familia mai mult decât orice, eşti întotdeauna alături de ei. Zi şi noapte. În clipele fericite şi în cele dificile deopotrivă. Dar acele momente de tandreţe sunt cele mai preţioase – semne inconfundabile ale unei vieţi împlinite de familie. O familie care se simte protejată şi cu adevărat iubită. Îţi prezentăm noua gamă Loving Care cu produse delicate de baie & corp pentru îngrijirea întregii familii. Bucură-te de momentele de tandreţe şi petrece clipe minunate împreună cu cei dragi!

MOMENTE ÎN FAMILIE CE TREBUIE PROTEJATE Grija pentru micile detalii, precum îngrijirea mâinilor şi picioarelor, duce adesea la cele mai largi zâmbete. Menţine vie această dragoste cu Loving Care.

PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Lapte natural de migdale Folosit de secole pentru proprietăţile sale delicate, laptele natural de migdale este cunoscut pentru conţinutul bogat în vitamine şi minerale ce hrănesc şi îngrijesc pielea.

NOU! 150 ml

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsul şi simte aroma!

 C remă multifuncţională Loving Care

Pentru faţă, mâini şi corp

Cremă multifuncţională ce asigură o hidratare delicată pentru faţă, mâini şi corp, potrivită pentru întreaga familie. Formulă infuzată cu lapte natural de migdale şi un parfum încântător. 150 ml

34332 27.90 2

14.99

3


150 ml

PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

300 ml

HRĂNIRE

ŞI CATIFELARE

NOU!   Cremă de mâini Loving Care

Cremă hidratantă pentru mâini, potrivită pentru întreaga familie. Infuzată cu lapte natural de migdale şi parfum încântător. 150 ml

34061 19.90

9.99

Sunt acele momente preţioase pe care le petreceţi împreună într-o armonie perfectă... când ştii că familia ta se simte iubită, protejată şi îngrijită.

  Săpun-cremă lichid pentru

mâini Loving Care

Săpun lichid pentru mâini ce curăţă delicat, catifelează şi îngrijeşte pielea. Potrivit pentru întreaga familie. Infuzat cu lapte natural de migdale şi parfum încântător. 300 ml

34069 27.90 

16.99

  Săpun pentru faţă şi corp

Loving Care

125 g

Săpun solid cu acţiune delicată pentru faţă şi corp, potrivit pentru întreaga familie. O formulă infuzată cu lapte natural de migdale şi parfum încântător. 125 g

34066 14.90

7.99 4

5


400 ml 

400 ml

400 ml

PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

NOU!

 

  Şampon & balsam de păr

2-în-1 Loving Care

Şampon şi balsam 2-în-1 ce hrăneşte, îngrijeşte şi lasă părul mătăsos la atingere, suficient de delicat pentru întreaga familie. Cu lapte natural de migdale şi parfum încântător. 400 ml

34060 29.90

19.99

  Cremă de duş Loving Care

DIN DRAGOSTE PENTRU FAMILIE

Acele momente frumoase din viaţa de familie care se întâmplă doar atunci când cei dragi se simt iubiţi, protejaţi şi fericiţi. Menţine vie această dragoste cu Loving Care. 6

Cremă de duş ce curăţă delicat, îngrijeşte şi catifelează pielea, potrivită pentru întreaga familie. Formulă cu pH echilibrat, cu lapte natural de migdale şi parfum plăcut. 400 ml

34058 27.90

16.99

  Loţiune de corp Loving Care

Loţiune de corp cu proprietăţi de îngrijire, hrănire şi catifelare a pielii, potrivită pentru întreaga familie. O formulă delicată cu pH echilibrat, cu lapte natural de migdale şi parfum plăcut. 400 ml

34063 34.90

21.99

7


EDIŢIE LIMITATĂ

• 100% bumbac frotté • Super-moi • Absorbante

CELE MAI MOI PROSOAPE

PROMOŢII

NOU!

Prosoapele sunt frumos împachetate şi legate cu o fundă de satin

DIN BUMBAC PREMIUM

PROSOP DE CORP 140x70 cm

PROSOP DE FAŢĂ

70x50 cm

COMANDĂ SETUL DE PROSOAPE CU NUMAI

59.99 LEI

 S et prosoape Northern Beauty

Set cu două prosoape moi şi luxoase de culoare turcoaz, unul de dimensiune mare pentru corp, iar celălalt mediu pentru faţă. Frumos împachetate şi legate cu o fundă de satin. Material: 100% bumbac. Dimensiuni: 140 x 70 şi 70 x 50 cm.

29555 99.99 8

LA ACHIZIŢII DE PRODUSE ÎN VALOARE DE 69 LEI* DIN ACEST CATALOG * Codul 29555 nu se include în calculul valorii minime solicitate de 69 lei

ECONOMISEŞTI 40 LEI 9


02 NOU! 10

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

42 ACCESORII 48 PARFUMURI 62 PENTRU EL ÎNGRIJIREA CORPULUI & 76 A PĂRULUI

Produse de machiaj cu rezultate reale – fapt testat şi dovedit! De unde ştii că un produs pe care îl cumperi va avea rezultate cu adevărat? În Oriflame, ne asumăm responsabilitatea de a-ţi oferi produse cu rezultate reale, demonstrate. De la început, toate produsele noastre sunt dezvoltate pentru a-şi îndeplini promisiunile cu care sunt lansate.

94 INSPIRATE DIN NATURĂ

116 ÎNGRIJIREA PIELII NE GĂSEŞTI ŞI PE: facebook.com/oriflamero www.twitter.com/oriflamero

youtube.com/OriflameTrends Credem în calitatea produselor noastre şi oferim garanţia satisfacţiei 100%. Dacă nu sunteţi mulţumit de un produs, îl returnaţi în termen de 30 de zile calendaristice şi primiţi banii înapoi. Oriflame este membru al Asociaţiei companiilor cu vânzare directă, ceea ce reflectă hotărârea noastră de a aplica cel mai înalt nivel al eticii în domeniu. Pentru a afla detalii legate de politica Oriflame în ceea ce priveşte protejarea animalelor, te rugăm să vizitezi: www.oriflame.ro. Prin colaborarea noastră cu Alianţa Rainforest, depunem eforturi să ne asigurăm că toată hârtia pentru cataloagele noastre provine din păduri atent gestionate. Iniţiativele noastre caritabile permanente sprijină copiii şi tinerele femei printr-o gamă diversă de programe educaţionale.

10

IMPORTANŢA CURĂŢĂRII Curăţarea pensulelor de machiaj este necesară dacă îţi doreşti să îţi protejezi investiţia şi să te asiguri că pensulele tale îşi păstrează forma. Îţi recomandăm să le cureţi atent şi în mod regulat. Pensulele pentru produsele tip cremă sau lichide (de ex. fond de ten, corector) au nevoie de o curăţare mai frecventă.

Ştim acest lucru pentru că produsele noastre sunt testate de oameni reali, în condiţii reale, pentru a obţine rezultate reale. Astfel încât, atunci când afirmăm faptul că rujul The ONE Power Shine este cu 50% mai strălucitor decât un ruj obişnuit, poţi fi sigură că este adevărat!

110 WELLNESS

instagram.com/OriflameRomania

INSTRUMENT DE CURĂŢARE A PENSULELOR

MOD DE FOLOSIRE:

Ştiai că, uneori, facem studii de cercetare pentru un produs ani de zile înainte ca acesta să apară în catalogul nostru? În cadrul laboratoarelor noastre de cercetare şi dezvoltare, supunem produsele la riguroase teste clinice şi de consumator, pentru a-ţi garanta eficacitatea şi siguranţa acestora.

NOU!

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

ÎN ACEST CATALOG:

INDEX

Umezeşte pensula de machiaj. Aplică un gel de curăţare delicat, precum un şampon pentru copii sau un săpun lichid pentru mâini. Roteşte peria pe butonii mici pentru a face spumă. Deplasează peria dintr-o parte în alta peste canale, pentru a scăpa de murdăria persistentă. Clăteşte cu apă curată şi lasă peria la uscat pe o suprafaţă plană.

Având la dispoziţie atâtea produse emblematice în portofoliul Oriflame, milioane de femei din întreaga lume ştiu deja că vor obţine rezultatele dorite, de fiecare dată când le cumpără. Încearcă-le şi tu şi află de ce - dovada constă în eficienţa produselor!

 I nstrument pentru curăţarea

pensulelor de machiaj

Instrument din silicon special creat pentru curăţarea pensulelor de machiaj. Curăţă eficient pensulele umede sau uscate, de toate formele şi mărimile, fără să le modifice forma. Instrucţiuni de utilizare incluse. Dimensiuni: 7.3 x 5.4 x 3 cm.

29580 19.99

9.99

11


NOU!

OMOGENIZARE PERFECTĂ Pensulă moale şi   Pensulă pentru aplicarea densă cu o formă fondului de ten Precision conică, pentru Lungime: 16.5 cm. Diametru: 1.3 cm. omogenizarea fardului 29674 39.99 de pleoape.

PUNEM ACCENT PE CALITATE…

19.99

  Pensulă pentru aplicarea

corectorului Precision

Lungime: 15.2 cm. Diametru: 0.9 cm.

29597 29.99

14.99

  Pensulă pentru aplicarea pudrei Precision

PERI ARTIFICIALI

Perii artificiali din nailon sunt un element cheie pe care îl vei regăsi la toate pensulele noastre noi de machiaj o alegere firească în comparaţie cu perii naturali, fiindcă nu implică cruzimea faţă de animale. Noii peri se simt incredibil de fin pe piele, sunt mai uşor de curăţat, mai rezistenţi, astfel că pensulele îşi păstrează forma pentru mai mult timp.

Lungime: 18 cm. Diametru: 1.5 cm.

29655 39.99

  Pensulă oblică pentru aplicarea

fardului de obraz Precision

Lungime: 17 cm. Diametru: 1.3 cm.

29594 29.99

14.99

MÂNERE DE BAMBUS DIN SURSE RESPONSABILE

Alegerile responsabile în ceea ce priveşte produsele de înfrumuseţare ne oferă beneficii tuturor. De aceea, ca parte din angajamentul faţă de tine şi faţă de mediu, toate mânerele noilor pensule sunt fabricate din bambus - o plantă regenerabilă, care creşte rapid.

SPRÂNCENE PERFECTE O pensulă de sprâncene cu unghi precis de înclinare a perilor pentru a crea arcul perfect.

12

APLICARE UNIFORMĂ Pensulă plată pentru aplicarea fondului de ten, cu o formă uşor conică

CORECTARE PRECISĂ Pensulă compactă, plată, cu formă conică, pentru aplicarea corectorului.

EXPERTUL PUDREI Pensulă mare şi moale pentru aplicarea pudrei

POMEŢI DEFINIŢI Pensulă oblică moale pentru aplicarea fardului de obraz.

OCHI CAPTIVANŢI   Pensulă oblică pentru Pensulă extra-fină cu sprâncene Precision o formă ergonomică, Lungime: 15.3 cm. Diametru: 0.7 cm. pentru aplicarea 29593 19.99 tuşului de pleoape.

RECOMANDATE DE MAKE-UP ARTIŞTI "Fiecare pensulă este creată pentru o utilizare specifică şi dezvoltată pentru a-ţi oferi un control perfect al mişcărilor, astfel încât să poţi stăpâni orice detaliu şi să obţii acel look trendy, intens sau discret pe care ţi-l doreşti."

AMBALAJ SIGILAT LA CALD Fiecare pensulă este livrată în ambalaj individual cu etichetă, sigilat cu grijă la cald. Aceasta este o soluţie igienică, sigură, care îţi oferă garanţia că îţi vei primi mereu pensulele în stare perfectă, gata de utilizare.

19.99

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

SECRETUL STĂ ÎN PRECIZIE

Lydia Smeds, Make Up Artist

9.99

  Pensulă înclinată pentru aplicarea

tuşului de pleoape Precision

Lungime: 11.2 cm. Diametru: 0.5 cm.

29591 19.99

9.99

  Pensulă pentru aplicarea fardului

de pleoape Precision

Lungime: 16.7 cm. Diametru: 0.9 cm.

29598 29.99

14.99

13


ÎNCEARCĂ ACUM

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

WONDER LASH

CU NEGRUL CEL MAI INTENS! Pentru a sărbători a 50-a aniversare Oriflame, lansăm mascara 5-în-1 Wonderlash cu cea mai intensă nuanţă de negru. Într-un ambalaj festiv de culoare roşie şi cu legendara perie de separare a genelor, ce îţi conferă un look pur şi simplu fermecător.

FORMULA NOASTRĂ 5-ÎN-1: Alungeşte Amplifică volumul Arcuieşte Separă Hrăneşte

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

 M ascara The ONE WonderLash

Celebration

Formula unică 5-în-1 amplifică volumul, alungeşte, arcuieşte, separă şi îngrijeşte genele, iar această ediţie festivă le conferă cea mai intensă nuanţă de negru. 8 ml

 29.90 33568 Blackest Black

14

14.99 15


"OCHI DE PISICĂ"

100% EFECT SMOKEY

PIGMENŢII DE INTENSITATE MARE asigură obţinerea unei culori puternice – 99% sunt de acord**

TRASEAZĂ, ÎNTINDE, OMOGENIZEAZĂ

Realizarea unui look smokey îţi este la îndemână atunci când foloseşti acest creion kohl pentru ochi, cu textură fină şi pigment bogat. Îţi este atât de uşor să trasezi linii şi să omogenizezi!

INSPIRAŢIE

Îndrăzneşte să ieşi în evidenţă cu lookul pe care ţi-l conferă tuşul pentru ochi. Încearcă şi ultimul trend lansat de podiumurile de modă: machiajul aripi de fluture. Sau poţi alege un efect dramatic, desenând o aripă pe pleoapa superioară, pentru o interpretare modernă a lookului Cleopatrei.

 34.90

19.99

32294 Nude 32293 Grey

24 ORE*

CAPTIVANT Pentru priviri intense, colorează conturul genelor superioare şi conturul interior al genelor inferioare cu o nuanţă închisă de creion kohl.

pentru creioane

Dimensiuni: 3.5 x 2.8 x 2.5 cm.

Din plastic rezistent, cu două ascuţitori

27730 11.90

6.99

  Pensetă

Materiale: oţel inoxidabil. Dimensiuni: 9.6 x 0.9 x 0.5 cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

26862 16.90 

6.99 

16

Ideală pentru pensarea sprâncenelor sau îndepărtarea părului facial

BENEFICII MULTIPLE O textură fină ce se aplică uşor 30475 Black

  Ascuţitoare dublă

30476 Brown

*Testarea consumatorilor **Testarea consumatorilor, eşantion format din 67 femei

Formulă sigură pentru conturul interior al genelor inferioare Potrivit pentru ochii sensibili

32292 Brown

pleoape The ONE

0.8 ml

  Creion dermatograf

pentru ochi The ONE Kohl

32291 Black

32292 Brown

Creion kohl, cu pigmenţi de intensitate mare şi textură moale, pentru obţinerea unor linii precise sau a unui look smokey. 1.3 g

 22.90 32293 Grey

32294 Nude

9.99

32291 Black

  Tuş-stilou pentru

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

OBŢINE LOOKUL PERFECT

17


AMPLIFICĂ HIDRATAREA

MAXIM IMPACT

32583 Nude Shimmer

100% REZISTENTĂ LA APĂ

*

Hidratează-ţi instantaneu buzele şi conferă-le strălucire cu un accent perlat de culoare. Protejează buzele, având FPS 15

 34.90

31577 Iced Sand

31578 Arctic Silver

31582 Charcoal Dusk

32722 Aqua Crush

32723 Peacock Nacre

32724 Lilac Reef

 30460 Black

  Mascara 5-în-1

  Mascara The ONE

 29.90

 29.90

31577 Iced Sand

rezistentă la apă The Featherlight ONE WonderLash 8 ml 8 ml

Elena Gheorghe Cântăreaţă

31581 Amazon Night

  Mascara The ONE

  Mascara The ONE

8 ml

8 ml

 29.90

 29.90

pleoape The ONE Colour Unlimited

1.2 g

 26.90

19.99

cosmetice The ONE

19.99

31580 Mauve Lava

  Geantă pentru

19.99 Volume Blast

31579 Sahara Bronze

Hidratează instantaneu, efect ce se menţine timp de 24H*

  Fard stick pentru 32436 Deep Blue

DE 24X MAI MULT VOLUM

Infuzat cu ULEI DIN GERMENI DE GRÂU hidratant & ALOE VERA calmantă

Alina Eremia Cântăreaţă

32421 Black

18

CU 47%

1.3 g

33004 Black

32435 Deep Black

DEFINIRE 360° PENTRU OCHI

19.99

32587 Mint Dust

24.99 

Hypnotic Depth

32586 Lilac Lustre

pleoape The ONE Featherlight

LEJERĂ PRECUM O ADIERE

19.99

32585 Taupe Glow

  Fard-pulbere pentru

 

32584 Peach Twinkle

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

PRIVIRI DE

Geanta pentru cosmetice din poliester negru este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi păstra în ordine produsele cosmetice preferate. Prevăzută cu închidere cu fermoar, suporturi elastice pentru perii şi buzunar deschis. 19 x 13 x 13 cm.

29250 54.90

44.99

  Balsam de buze

The ONE BB Balm

Balsamul ideal pentru buze - conferă strălucire, calmează şi protejează. Asigură hidratare de durată, de până la 24H *. Reduce aspectul de buze crăpate şi estompează liniile fine. 4 g

30717 25.90

14.99

*Testare clinică, folosind un dispozitiv special de măsurare

19


50% MAI STRĂLUCITOR DECÂT UN RUJ OBIŞNUIT* FPS 12 protejează buzele împotriva deteriorărilor cauzate de razele UV

30438 Raspberry Sorbet

Cu particule MetaShine pentru o finisare ultra-strălucitoare

30430 Lustrous Nude

30439 Brilliant Fuchsia

30431 Pink Hypnotic

30440 Glazed Currant

30435 Vibrant Blush

30441 Red Ovation

30436 Clover Haze

30442 Trendy Berry

30438 Raspberry Sorbet

30443 Sexy Plum

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

RUJUL POWER SHINE ESTE CU

 R uj The ONE Power Shine

Ruj perlat şi strălucitor, cu grad mediu de acoperire. Conţine perle MetaShine, pentru strălucire amplificată, şi complex Lip Kiss, pentru buze netede şi catifelate. 1.7 g

 29.90

11.99 20

Machiajul modelului: Ruj The ONE Power Shine 30438 Raspberry Sorbet.

*Testare cu un dispozitiv de măsurare a strălucirii 21


EFECT SUPER-INTENS DE LUCIU PENTRU BUZE

Combină textura lejeră a unui gel cu o finisare ultra-lucioasă şi vei obţine buze super-glossy de o intensitate uimitoare.

RUJ 3-ÎN-1

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

RUJ GEL

CULOARE INTENSĂ – MENŢIONATĂ DE 97% DINTRE FEMEI* Culoare intensă şi de durată ce conferă buzelor strălucire pe parcursul întregii zile

APLICATOR practic, formulă non-lipicioasă, culoare cu grad maxim de acoperire PIGMENŢII de intensitate mare şi particulele perlate îmbracă buzele într-o culoare superbă PERLELE CU GRAD RIDICAT DE STRĂLUCIRE reflectă lumina, pentru un efect metalic incredibil şi un luciu ca de oglindă

Elena Gheorghe Cântăreaţă

The ONE Lip Sensation Vinyl

 39.90 22

27.99

32444 Tangerine Tango 32449 Malibu Blush

Rujul lichid cu formulă ultra-lejeră de gel alunecă uşor pe buze, conferind o finisare super-lucioasă şi o claritate perfectă a culorii. Formulă non-lipicioasă cu grad maxim de acoperire. Formulă cu ingrediente de îngrijire pentru buze catifelate. 5 ml

32453 Grape Splash

32445 Sunset Burst

32452 Purple Rumba

32448 Hot Flamingo

32451 Magnetic Magenta

32449 Malibu Blush

30980 Spectacular Nude

30981 Ravishing Rose

30982 Sublime Pink

32450 Pink Mambo

30984 Amazing Berry

30985 Stunning Clover

30986 Explosive Pink

*Testarea consumatorilor pe un eşantion format din 79 femei

  Ruj The ONE Triple Core

30983 Striking Coral

30987 Dazzling Plum

30982 Sublime Pink

  Ruj-gel cu finisare lucioasă

Elena Gheorghe Cântăreaţă

UNTUL DE SHEA, în combinaţie cu ULEIUL DIN PLANTE calmează şi hidratează buzele

Rujul Triple Core combină culoarea vibrantă, strălucirea şi îngrijirea - totul dintr-un singur pas. Nuanţe de impact, senzaţie de hidratare întreaga zi şi un aspect final strălucitor, ce pune în valoare forma buzelor tale. 4 g

 34.90

19.99

23


 Pudră The ONE IlluSkin

Pudră de înaltă calitate pentru faţă, ce asigură pielii un aspect final natural, mat. Tehnologia HaloLight™ conferă luminozitate tenului. Textura nu se strânge în liniile fine de pe faţă*. 8 g

PENTRU ÎNFRUMUSEŢAREA ŞI ILUMINAREA PIELII 01

Textura satinată şi LEJERĂ a fondului de ten pune în valoare frumuseţea şi strălucirea naturală

Obţine un grad mai mare de acoperire în zonele cu imperfecţiuni, folosind corectorul.

L 12 30 6

ight

02

*Testare consumatori, eşantion format din 102 femei

32686 Luminous Rose

32687 Lustrous Peach

32688 Radiant Bronze

03

Fair Lig 615 h

+  

05

3

Aplică fondul de ten Illuskin începând din centrul feţei spre exterior şi omogenizând prin mişcări scurte. Foloseşte o cantitate care să îţi asigure obţinerea unui look natural. Conferă luminozitate zonei din jurul nasului şi al ochilor, folosind corectorul IlluSkin.

30

t

34.99

16 Nude Pin 06

k

Pielea capătă o senzaţie de hidratare* Formulă fără ulei, zero luciu

 54.90

98

N ude Pin

59 7

F air N u

k

30

6 01

O l i ve B

eig

  Fard-pulbere de obraz

The ONE Featherlight

Professional

Burete pentru machiaj, ce asigură precizie de expert şi uniformizare optimă în aplicarea fondului de ten, a corectorului şi pentru îndepărtarea imperfecţiunilor machiajului. Poate fi folosit uscat sau umed. Dimensiuni: 4 x 6 cm.

27686 19.90

12.99 24

27.99

32687 Lustrous Peach

  Bureţel pentru machiaj 

 39.90

  Oglindă cosmetică

Oglindă multifuncţională din sticlă cu ramă de plastic şi mâner ajustabil, ce îţi permite să o agăţi sau să o sprijini în picioare. Oglindă normală pe o faţă, una cu lupă (măreşte de 3x) pe cealaltă. Diametru: 15.5 cm. Dimensiuni: 22 x 8 cm.

29043 36.99

24.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

06

00

ei

ge

de

N at ur al B

  Fond de ten The ONE IlluSkin

Fond de ten de înaltă performanţă, cu efect de reflexie a luminii. Formula fără ulei conferă tenului o strălucire naturală. Cu tehnologia HaloLight™, perfecţionează şi iluminează tenul. 30 ml

 49.90

29.99

30

59 9

or

y

Alina Eremia Cântăreaţă

30

3

Fardul-pulbere pentru obraz conferă pielii o culoare frumoasă. Uşor de omogenizat, pigmenţii minerali ultra-fini asigură o acoperire graduală, pentru o finisare diafană, subtilă sau un look mai bine definit, mai îndrăzneţ. 2 g

CORECTOR

30614 Dark

FOND DE TEN

30613 Medium

e

30612 Light

3

IMPECABILĂ

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

TEHNOLOGIA HALOLIGHT™

PENTRU O FINISARE

Light Iv

Corectorul ILUMINEAZĂ zona de sub ochi şi reduce aspectul cearcănelor**

  Corector The ONE IlluSkin

Corector de înaltă performanţă ce conţine tehnologia HaloLight™ cu efect de amplificare a luminozităţii. Estompează imperfecţiunile, pentru un aspect final perfect. Formulă lejeră, non-grasă. 10 ml

 19.90

9.99

*Testare consumatori, eşantion format din 92 femei **Testare consumatori, eşantion format din 104 femei 25


30521 Ice Pink

30524 Lilac Silk

30526 Rose Diamond

30527 Night Orchid

30528 Fuchsia Allure

30529 Red Sky at Night

30530 London Red

30531 Ruby Rouge

31194 Amethyst Rock

33285 Hypnotic Lilac

33286 Festive Merlot

33287 Spring Grape

33288 Watermelon Punch

33289 Orange Sorbet

33290 Rosy Nude

33291 Grey Moss

33292 Mystic Forest

33293 Royal Blue

33294 Midnight Ocean

33508 Purple Lily

33509 Ocean Wave

33510 Crystal Water

33511 Golden Beach

USCARE RAPIDĂ!

Acum, te poţi bucura de o manichiură fabuloasă într-o clipă, cu top coatul The ONE cu uscare rapidă. Îţi place să ai unghii superbe tot timpul?! Protejează-le culoarea şi creează o finisare lucioasă super-rapid. Stratul ce protejează împotriva radiaţiilor UV va menţine intensitatea culorii ojei pe unghiile tale.

1.

Aplică oja pe unghii şi aşteaptă până când se usucă la suprafaţă.

2.

Aplică un strat generos de top coat cu uscare rapidă peste oja colorată, apăsând uşor cu pensula pe unghie.

3.

Observă cât de repede se usucă!

Un top coat ce îţi usucă oja instantaneu pe unghii, aşa că nu mai eşti nevoită să aştepţi! Protejează culoarea ojei favorite şi creează o finisare super-lucioasă cu top coatul The ONE cu uscare rapidă. Menţine aspectul perfect al unghiilor tale, adăugând un strat super-lucios cu protecţie UV – se usucă într-o clipă! 8 ml

Wear

8 ml

 21.90

33520 24.90

14.99 ÎNGRIJIREA UNGHIILOR – TOP COAT CU USCARE RAPIDĂ

26

Rezistenţă la ciobire, exfoliere şi estompare a culorii

O finisare mai rezistentă

 T op coat cu uscare rapidă The ONE

 O jă The ONE Long

USCARE RAPIDĂ

Machiajul modelului: Ojă The ONE Long Wear 30531 Ruby Rouge, Top coat cu uscare rapidă The ONE 33520.

30520 Tiramisu

NOU!

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

LUCIU PERFECT,

27


PASUL

01

PILA curbată 4-în-1 asigură netezimea unghiilor tale: 1. pilire 2. uniformizare 3. netezire 4. strălucire

  Bază & top coat

The ONE

8 ml

31029 24.90

Prelungeşte rezistenţa ojei

Hidratează unghiile deshidratate, fragile

Hrăneşte unghiile

  Top coat gel

  Ser 5-în-1 pentru

  Gel hidratant

8 ml

8 ml

pentru unghii The ONE 8 ml

32581 24.90

32580 24.90

33519 24.90

The ONE

unghii The ONE

Catifelează şi îndepărtează REVITALIZEAZĂ cuticulele delicat cuticulele uscate & unghiile   Exfoliant pentru

  Cremă pentru

7 ml

10 ml

31035 24.90

31031 24.90

cuticule The ONE

cuticule The ONE

14.99

PASUL

02

31478 Rose Lace

  

31476 Peach Pearl

  Ojă pentru

manichiură franţuzească The ONE

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

PRO D U S E E S E N Ţ I A L E PE N T R U U N G H I I I N C R ED I B I L D E F R U M OA S E

3 PAŞI PENTRU MANICHIUR A FR ANŢUZEASCĂ

8 ml

 24.90

14.99

 

PASUL

03

  Benzi protectoare

pentru unghii The ONE

  Cleşte cuticule

Cleşte pentru îndepărtarea cuticulelor, din oţel inoxidabil cu finisare mată. Dimensiuni: 9 x 4.8 x 0.9 cm.

28433 24.90 28

  Trusă manichiură

The ONE

Dimensiuni: 10.3 x 6.9 x 2.4 cm.

24855 34.90

ANTIOXIDANŢI şi ULEIURI ESENŢIALE, ce hrănesc şi protejează

Îmbogăţit cu EXTRACT DIN KIWI şi VITAMINELE C şi E, pentru unghii mai lungi şi mai rezistente

  Ojă albă pentru

vârful unghiilor The ONE

40 benzi pe coală.

8 ml

27997 3.90

31482 24.90

2.99

PROTEJEAZĂ & FORTIFICĂ, pentru unghii mai rezistente

14.99

  Bază protectoare

pentru unghii The ONE

8 ml

31030 24.90

14.99

Forma ERGONOMICĂ asigură o mai bună netezire a unghiilor

  Ulei pentru unghii The ONE

  Tratament pentru creşterea

  Pilă de unghii The ONE

31033 24.90

8 ml

27570 14.90

8 ml

14.99

unghiilor The ONE

31032 24.90

14.99

Dimensiuni: 18 x 2.1 x 1.6 cm.

7.99

29


32980 Pearly Peach

32981 Pearly Coral

32982 Shimmering Coral

32983 Bright Orange

32984 Bright Red

32985 Soft Red

32986 Soft Raspberry

32987 Shimmering Red

32988 Soft Coral

32989 Bright Pink

32990 Shimmering Rose

32991 Pearly Rose

32992 Pearly Fuchsia

32993 Shimmering Cherry

32994 Pearly Berry

32995 Soft Burgundy

OJĂ 33257 Soft Lavender

4 g

 19.90

33404 Natural Beige

  Fond de ten Colourbox

33405 Dark Beige

Fondul de ten Colourbox cuprinde patru nuanţe cu acoperire translucidă spre medie şi are o formulă hidratantă, uşor de aplicat. 30 ml

 24.90

17.99 30

33114 Light Beige

33115 Rose Beige

  Pudră Colourbox

Pudra compactă Colourbox cuprinde două nuanţe şi conferă o senzaţie plăcută pe piele. 6 g

 29.90

21.99

33195 Black

33429 Dark Olive

33430 Intense Blue

33431 Warm Brown

33432 True Black

33263 Soft Red

33264 Bright Raspberry

33265 Soft Berry

33266 Soft Plum

pleoape Colourbox

 21.90

  Fard mono pentru

Îţi conferă gene incredibil de voluminoase şi o nuanţă intensă de negru. 8 ml

14.99

33262 Bright Red

2 g

  Mascara Colourbox Fat Lash

 21.90

33261 Soft Pink

  Creion pentru

ochi Colourbox Black

0.7 g

33433 19.90

  Ojă Colourbox

Oja Colourbox este disponibilă în 10 nuanţe uşor de purtat, într-o sticluţă compactă. Acum, poţi purta câte o nuanţă în fiecare zi! 5 ml

33261 Soft Pink

33403 Light Ivory

MASCARA FAT LASH

33428 Soft Lilac

33266 Soft Plum

33402 Porcelain

PUDRĂ PENTRU FAŢĂ

33427 Shimmering Taupe

33257 Soft Lavender

FOND DE TEN

33426 Pearly Pink

33260 Pearly Pink

LOOK

  Ruj Colourbox

33425 Sparkling Beige

33259 Pearly Nude

Cum obţii acest

33115 Rose Beige

33258 Bright Nude

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

32979 Shimmering Caramel

33258 Bright Nude

32978 Soft Cinnamon

33260 Pearly Pink

32977 Pearly Pink

33262 Bright Red

33114 Light Beige

33195 Black

334 02 Porcelain

32976 Shimmering Pink

 19.90

11.99 31


34368 Bright Pink

34369 Bright Fuchsia

34370 Bright Red

34371 Soft Plum

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

34367 Soft Pink

LUCIU DE BUZE

34366 Soft Peach

NOU!

MOD DE FOLOSIRE Presează tubul şi întinde luciul pe buze cu ajutorul aplicatorului. Reaplică oricând este necesar. 32

34370 Bright Red

SĂRUTĂ-MĂ!

 L uciu de buze ColourBox

Găseşte-ţi strălucirea cu luciul de buze ColourBox. Este disponibil în şase nuanţe cu acoperire medie, la un preţ accesibil. Cu luciurile ColourBox vei avea mereu buze glossy, ce se cer sărutate! 8 ml

 19.90

9.99

33


39.90

 19.90

30 ml

10 ml

31439 Real Red

31440 Smoke Red

31437 Vibrant Pink

31438 Coral Ideal

 Creion retractabil pentru buze 31160 Porcelain

31161 Fair Nude

31162 Nude Pink

31598 Translucent

31163 Natural Beige

31600 Medium

EverLasting

 49.90 33154 Vanilla

33155 Porcelain

33156 Fair Nude 33158 Light Ivory

33157 Nude Pink 33159 Natural Beige

32592 Light

 Trusă corectoare The ONE

 39.90 30977 Pink Glow

Aquaboost

30 ml

32283 Vanilla

32284 Porcelain

32285 Natural Rose

32286 Natural Nude

32287 Light Ivory

32288 Natural Beige

Everlasting Extreme

31588 Fair Nude

31589 Light Ivory

31590 Warm Beige 31591 Natural Beige

 Fond de ten The ONE Matte

 39.90 34

31444 Nude

31443 Natural Pink

Spa

30628 Nude Reflection 30635 Plum Dimension

31651 Melted Caramel

31652 Rosewood Matte

31653 Rose Parfait

31654 Fuchsia Toffee

33544 Very Burgundy

33545 Deep Purple

30659 Fuchsia Hype

31655 Succulent Pink

31656 Taupe Delight

31657 Coral Creme

31658 Wrapped in Red

30664 30663 Mysterious Cranberry Blush Pink

30677 Warm Nude

30671 Red Passion

30665 Warm Peach

30629 Rose Glacier

30631 Soft Coral

30632 Iridescent Blush

Stylist Cream 4 g

 29.90

30679 Vintage Rose

30969 Black Pearl

30970 Bronzed Brown

30973 Pink Mauve

30976 Forest Green

30971 Silver Grey

 Fard duo pentru pleoape

The ONE Colour Match

2 g

31944 Toffee Cream

31945 Satin Rose

31946 Coral Dream

31947 Red Velvet

31948 Plush Peach

31949 Pink Velour

31950 Raspberry Cloud

31951 Rouge Suede

32256 32257 Soft Boysenberry Mulberry

 Ruj-mousse cu finisare mată

The ONE Lip Sensation

5 ml

5 ml

 39.90

ONE Power Shine

 29.90

31865 Pink Menthol

DOUĂ NUANŢE INTENSE ÎNTR-UN SINGUR CREION

31557 Onyx Black

31558 Midnight Blue

31559 Amazon Green

321 85 N

ight

G lo

w

Very Me Colour Mania

 17.90

lec 89 E 321

t ric

Pur

ple

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG 

APLICĂ-L USCAT SAU UMED

  Creion

dermatograf dublu pentru ochi Very Me Double Trouble

26819 Lady Lilac

1.38 g

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

 18.90

 Creion dermatograf retractabil

pentru ochi The ONE High Impact

31789 Silver Chrome

31790 Grey Smoke

31791 Sparkling Green

31792 Dazzling Taupe

 Creion dermatograf retractabil

pentru ochi The ONE High Impact Metallic

0.3 g

 22.90

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

EDIŢIE LIMITATĂ

0.3 g

 22.90

5 g

31560 Deep Plum

32186 Mocha Loca

  Balsam de buze 31866 Orange Zest

30672 Irresistible Red

 Ruj 5-în-1 The ONE Colour

 Luciu de buze The

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

 Ruj 5-în-1 The ONE Colour

 39.90

 Balsam de buze The ONE Lip

 25.90

33543 Erratic Orange

 29.90 31442 Transparent

 39.90

Stylist Featherlight

33542 Eclectic Pink

4 g

 39.90

ÎNAINTE SĂ FIE PREA TÂRZIU!

 Ruj 5-în-1 The ONE Colour

33541 Ballerina Pink

30666 30668 Coral Charisma Coral Ideal 30675 VIP Beige

CUMPĂRĂ-LE ACUM 

Stylist

IlluSkin

1.7 g

Velvet

30979 Luminous Peach

4 g

30 ml

30 ml

30978 Shimmer Rose

 Fard de obraz The ONE

 Fond de ten FPS 30 The ONE

31587 Porcelain

30661 Clover Haze

6 g

 Fond de ten FPS 20 The ONE

 49.90

32593 Medium

32719 Mulberry Meringue

ol

30 ml

32718 Violet Velvet

k M e nth

 Fond de ten The ONE

32717 Taupe Touch

31866 Orange Zest

 49.90

32714 Rose Petal

 29.90

 19.90 7 g

32713 Peach Pavlova

4 g

0.3 g

 Pudră pulbere The ONE

32716 Coral Caresse

Pin 318 65

31164 Light Ivory

31599 Light

The ONE Colour Stylist

32712 Pink Cloud

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

 Corector The ONE EverLasting

31435 Perfect Pink

e

 Cremă BB FPS 30 The ONE

31434 Spicy Nude

3 B lu

31167 Fair Beige

32 5 6

31166 Light Nude

31596 Medium

30429 Steel Grey

31595 Light

32187 Goddess Green

31594 Fair

26816 Downtown Grey

26819 Lady Lilac

26820 Aqua Blue

26821 Sweet Olive

26822 Deep Green

30427 Midnight Blue

30428 Simply Black

30429 Steel Grey

32563 Blue

  Fard de pleoape Very Me

  Creion Very Me Soft Kajal

  Mascara Very Me Extenda

1.9 g

 22.90

8 ml

Soft N' Glam

 22.90

14.99

1 g

14.99

Colour

 18.90

12.99

32185 Night Glow

32186 Mocha Loca

32189 Electric Purple

  Creion dermatograf dublu

pentru ochi Very Me Double Trouble

1.38 g

 18.90

9.99

35


Aspectul pielii tale va fi mai uniform, întinerit, graţie fondului de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold. Un fond de ten ce asigură o acoperire naturală, infuzat cu extract din trufe albe rare, de calitate superioară, şi FPS 8. Pentru o finisare desăvârşită, aplică-l cu pensula plată.

32047 Porcelain

32048 Light Rose

32049 Light Ivory

32050 Rose Beige

32051 Natural Beige

32047 Porcelain

UN TEN DESĂVÂRŞIT

FPS

8

Cu extract din trufe albe, pentru o piele mai uniformă şi întinerită

Machiajul modelului: Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold 32047 Porcelain.

  Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold

36

Fond de ten ce uniformizează nuanţa tenului, pentru un aspect vizibil întinerit *. Formulat cu extract din trufe albe rare, de calitate superioară, cu proprietăţi antioxidante, fondul de ten conferă un aspect mai luminos şi înfrumuseţează pielea printr-o finisare netedă şi fină. 30 ml

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

UN DUO ELEGANT PENTRU

 59.90

34.99   Pensulă plată pentru aplicarea

fondului de ten Giordani Gold

Pensulă pentru aplicarea fondului de ten, cu mâner din lemn, capăt plat şi peri foarte moi din nailon. Dimensiuni: 12 x 1.5 x 2.3 cm

Pensulă cu capăt plat Asigură acoperire perfectă pentru o finisare uniformă

28526 29.99

19.99

*Testare consumatori 37


FPS

12

32317 Nude Rose

32323 Bright Berry

Uleiul preţios de argan asigură hidratare şi confort

  Oglindă Giordani Gold 32414 Pink

Diametru: 6.7 cm.

28292 19.90

12.99

334

98

Ro

se

33497 Nude

32414 Pink

Balsamul cu strălucire subtilă conferă buzelor catifelare, îngrijire şi hrănire. Aplicatorul moale permite o aplicare delicată şi precisă.

32414 Pink

33497 Nude

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

Bucură-te de eleganţa rujului Iconic, cu o finisare mată somptuoasă. Rujul Iconic Matte în nuanţe mate intense, cu un grad foarte ridicat de acoperire, este infuzat cu ulei de argan, pentru o senzaţie de confort pe buze, pe parcusul întregii zile*.

32321 Orange Coral

MAT SENZUAL – culoare intensă –

l 31382 Cora

CULOARE DIAFANĂ – îngrijire & hidratare –

33498 Rose

32317 Nude Rose

32318 Pink Touch

32319 Fresh Pink

32320 Perfect Peach

32321 Orange Coral

32322 Violet Pink

32323 Bright Berry

32324 Dusky Rose

32325 Forever Red

32326 Dark Burgundy 32326 Dark Burgundy

de întinerire Giordani Gold

Balsam cu proprietăţi de îngrijire şi hidratare, cu acid hialuronic pentru întinerirea şi redefinirea buzelor*, pentru un aspect mai neted şi mai tânăr. Redă hidratarea buzelor, asigurând un efect de volum şi de fermitate* . Protejează pielea delicată a buzelor tale, cu FPS 12. 10 ml

 39.90

29.99 38

  Creion de buze Giordani Gold

Creion pentru conturul buzelor cu textură luxoasă, cremoasă. Culoarea intensă şi hidratantă rezistă întreaga zi fără să se întindă şi fără să se adune*. Este prevăzut cu o pensulă, pentru aplicarea şi uniformizarea rujului. 1.6 g

 34.90

24.99

31381 Nude

31382 Coral

31383 Rose

*Testare consumatori, eşantion format din 72 femei

  Ruj FPS 12 Giordani Gold Iconic

Matte

Ruj cremos cu textură bogată şi finisare mată, ce asigură culoare de mare intensitate şi un grad ridicat de acoperire. Infuzat cu ulei preţios de argan, pentru o senzaţie de confort pe durata întregii zile*. Cu FPS 12. 4 g

 39.90

27.99

* Testare consumatori

  Balsam de buze cu efect

39


31805 Rose Beige

 Fond de ten

31806 Natural Beige

rezistent FPS 15 Giordani Gold Mineral

30 ml

32081 Natural Radiance

 59.90

 Corector cu

 Mascara

2.7 ml

Giordani Gold Iconic

8 ml

30445 Satin Beige

30446 Creamy Nude

30447 Pink Nude

30448 Pearly Pink

32254 Medium

 49.90

32576 44.90

30449 Rose Petal

30450 Peach Pink

30451 Lucent Pink

30452 Raspberry Blush

32082 Natural Bronze

32083 Natural Peach

30453 Fuchsia Divine

30454 True Red

30455 Red Fatale

30456 Muted Plum

30457 Lavender Lustre

30458 Copper Shine

32252 Light

efect iluminator Giordani Gold

32084 Dark Bronze

 Perle bronzante 32919 Vanilla

32920 Porcelain

32921 Light Ivory

32922 Natural Beige

25 g

 69.90

 Fond de ten

32923 Amber

 Pensulă pentru

 69.90

12.5 x 2.3 x 2.3 cm.

31809 Natural

32057 Translucent

 Pudră

compactă Giordani Gold Mineral 9 g

 79.90 30556 Natural

aplicarea pudrei Giordani Gold Black

31401 Black 31404 Midnight Blue

32089 Natural

33111 Coral Glow 33112 Bronze Glow

40

30772 Black

32250 Black

5.5 g

 64.90

 39.90  Mascara

32079

Giordani Gold Incredible Length

8 ml

 44.90

Giordani Gold Iconic

33092 Blonde

4 g

 39.90

32076 Divine Brown

32077 Radiant Plum

  Creion pentru

sprâncene cu perie încorporată Giordani Gold

1.2 g

 37.90

24.99

EDIŢIE LIMITATĂ 32820 Pink Chic

32821 Radiant Coral

32068 Pink Carat

32072 Passionate Red

O nuanţă mată pentru definire intensă Trei nuanţe cu strălucire fină pentru uniformizare şi iluminare

 Ojă Giordani

32073 Noble Burgundy

Gold Intense Shine

8 ml

 27.90

 Pensulă

31366 Light

32 0

77

ia R ad

nt P

lum

33272 Luminous Burgundy

33269 Lustrous Peony

33270 Vivacious Coral

pentru perlele de pleoape Giordani Gold

33271 Elegant Red

 Ruj Giordani

Gold Iconic Heritage

4 g

 39.90

31367 Medium

Cu extract din plante cu proprietăţi antiîmbătrânire, ce contribuie la estomparea cearcănelor şi pungilor de sub ochi, pentru o privire luminoasă, cu aspect împrospătat, întinerit*

Dimensiune: 12.7 cm. 33268 Silky Nude

33093 Brown

Nu uita să conferi lookului tău nota maximă de sofisticare, cu acest creion luxos pentru sprâncene, proiectat pentru a le da culoarea şi forma perfecte.

32075 Smokey Grey

28280 19.99

 39.90

4 ml

30459 Cherry Love

 Ruj FPS 15

Dimensiuni: 9.5 x 0.9 cm.

pleoape Giordani Gold Calligraphy 0.8 ml

pentru pleoape Giordani Gold

 Fard-stick

Giordani Gold Radiant

 27.90

 Tuş lichid

Gold Jewel

9 g

 79.90

dermatograf pentru ochi Giordani Gold

 Tuş pentru

 69.90

4 ml

 Creion

 34.90

Giordani Gold Invisible Touch

pentru sprâncene Giordani Gold

Defineşte-ţi privirea cu texturile somptuoase ale produselor Giordani Gold. Plăcere pură la aplicare... o senzaţie fabuloasă, atunci când le porţi.

Giordani Gold

31403 Charcoal Grey

1.8 g

 Pudră pulbere

 Pudră Giordani

31402 Brown

 Gel colorat

– opulenţa culorii intense –

 Pensetă

28759 29.90

10 g

32088 Light

31431 Brown

lichid FPS 12 Giordani Gold Silk

30 ml

31808 Light

31430 Blonde

Giordani Gold

OCHI FERMECĂTORI

PRODUSE DE MACHIAJ CU REZULTATE DEMONSTRATE

31804 Light Ivory

31366 Light

31803 Light Rose

33092 Blonde

31802 Porcelain

29178 16.90

9.99

  Corector Giordani

Gold Secret

2 g

  Fard de pleoape

 44.90

Giordani Gold Quad

29.99

5.2 g

 69.90

59.99

*

Bazat pe ingrediente. 41


AM U RG

Cel mai minimalist trend al acestui sezon se concentrează pe linii monocrome, în nuanţe neutre, şi experimentează volumul şi combinaţiile surprinzătoare. Bijuteriile geometrice adaugă un plus de personalitate ţinutelor, iar împreună duc întregul look de la casual la super-elegant.

Bijuteriile cu design atemporal întâlnesc o paletă de culori opulente, dezvăluind frumuseţea momentului în care noaptea se transformă în zi.

ÎN TENDINŢE! Pandantivul jumătate metal/jumătate polirăşină este inspirat de formele vintage Art Deco.

ACCESORII

G E O M E T R I E C A P T I VA N TĂ

 

Cum este la interior? Are o căptuşeală roz

 

  Set coliere Twilight

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

  Set cercei Twilight

42

Set de coliere cu două lănţişoare aurii, fiecare cu câte un pandantiv cu piatră una verde închis, cealaltă într-o nuanţă de mov prăfuit. Le poţi purta împreună sau separat. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Lungimi: 40 cm, 45 cm + 6 cm extensie.

29680

49.99

  Set brăţări Twilight

Set cu două perechi de cercei, una tip buton cu pietre faţetate de culoare verde închis, iar cealaltă, suspendată, cu pietre de culoare mov prăfuit. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Dimensiuni: 1 cm, 2.8 cm.

Set de brăţări chic şi totodată discrete cu două lănţişoare aurii cu design diferit, fiecare cu câte o piatră - una verde închis, cealaltă mov prăfuit. Le poţi purta împreună sau separat. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Lungime: 18 cm + 3 cm extensie.

29682

29681

39.99

39.99

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

  Inel Still

Dimensiuni: diametru interior: 17mm, lăţime inel: 3mm. Mărime ajustabilă. Materiale: metal, piatră din polirăşină

29722

19.99   Cercei asimetrici Still

  Eşarfă Still

Dimensiuni: 42cm + 6cm extensie Materiale: metal, piatră din polirăşină

Dimensiuni: 70mm (L) x 10mm (l) Materiale: metal, pietre din polirăşină, sistem de prindere din oţel inoxidabil hipoalergenic

Dimensiuni: 200cm x 80cm Materiale: amestec de poliester şi vâscoză

  Geantă Still

29721

29720

29719

29717

  Colier Still

49.99

39.99

59.99

Dimensiuni: 40cm x 20cm x 31cm Materiale: PU, poliester

129.99

43


Cerceii pot fi purtaţi împreună sau separat.

EDIŢIE LIMITATĂ

2 moduri de a-l purta: cu detaliul auriu în faţă sau în spate  

DETALII: Închidere cu fermoar metalic, decoraţiune floare, buzunare interioare cu & fără fermoar.

ELEGANŢĂ MONOCROMĂ

ACCESORII

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

Colecţia Classica Monogram ilustrează ultimele tendinţe ale toamnei printr-un model grafic ce conferă un look elegant şi sofisticat.

DETALII Închidere cu fermoar cu accesoriu trendy din imitaţie de piele, căptuşeală din poliester de culoare bej, 1 buzunar mare deschis, 1 buzunar cu fermoar.

DETALII Căptuşită integral cu material alb, prevăzută la interior cu două buzunare deschise şi unul cu fermoar.

  Geantă Linchao

Geanta Linchao din imitaţie de piele poate fi purtată în diverse moduri. Cu clapetă trendy, pentru a fi purtată pe post de plic, sau cu curele ataşabile pentru umeri. De un alb imaculat, cu model plisat. Mânere din cercuri mari din metal. Imprimată cu logo Linchao Zhang. 38 x 33 x 5 cm

29528 44

129.99

  Cercei Linchao

Tonuri aurii asociate unor nuanţe intense de bej şi negru. Minimalism scandinav combinat cu forme fluide. Cerceii pot fi purtaţi împreună sau separat. Cercel rotund: 4.2 x 6.5 cm Cercel lung: 6 cm

  Portofel Camel Classica

29531

Portofel clasic tip plic din imitaţie de piele, cu o decoraţiune floare pe partea din faţă. Închidere cu capsă. Compartiment cu fermoar pentru monede, compartiment pentru bancnote şi 12 fante pentru carduri. Dimensiuni: 19 x 3 x 10.5 cm.

  Colier Linchao

29333

19.99 Colier tip guler cu detalii în tonuri aurii şi şnururi din poliester. Se prinde cu zale aurii mari şi carabină supradimensionată din oţel inoxidabil. O piesă statement în garderoba ta de vară. 44.5 + 7 cm extensie

29530

49.99

69.99

 G eantă Classica Monogram

  Geantă Camel Classica

  Eşarfă Camel Classica

Eşarfă dreptunghiulară din poliester, cu model pe diagonală. Imprimeu modern în tonuri de roz şi roşu pe un fundal caramel. Dimensiuni: 90 x 190 cm.

Geantă în tonuri de bej şi negru din imitaţie de piele Saffiano. Iese în evidenţă cu un model monogramic avangardist, mânere în culori asortate şi detalii aurii. Dimensiuni: 35 x 15 x 27 cm.

29332

29334

29678

Geantă clasică din imitaţie de piele. Închidere cu fermoar metalic. Buzunare interioare spaţioase cu & fără fermoar. Dimensiuni: 35 x 15 x 27 cm.

129.99

44.99

129.99

45


  Geantă-plic Earthed

29549

ZORI DE ZI LINIŞTITE

  Eşarfă Dew

Dimensiuni: 24.5 x 17 cm.

Dimensiuni: 190 x 95 cm.

64.99

29546

59.99

ACCESORII

Pe măsură ce zorii zilei se ivesc, natura se trezeşte încet, dezvăluind detalii complexe şi treceri subtile de culoare ce insuflă un sentiment magic de romantism şi linişte.

 

  

NOU!

Faţă-spate în culori diferite

EDIŢIE LIMITATĂ

DETALII Etui detaşabil din poliester mov, pentru obiectele importante. Închidere magnetică, interior mov.

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

  Inel Earthed

Diametru interior: 1.7 cm.

29536

19.99   Colier Earthed

Diametru interior colier fix: 13.3 cm. Lungimi lănţişoare: 30, 31, 35 cm.

29534 46

49.99

  Geantă Dew

  Portfard Dew

Dimensiuni: 70 x 70 cm.

Geantă cu design clasic, din imitaţie de piele de culoare bleu-gri cu model floral decupat cu laser pe o parte. Curelele perfect dimensionate îţi permit să porţi geanta ţinând-o confortabil în mână sau pe umăr. Etui detaşabil în interior. Dimensiuni: 30.5 x 15 x 29 cm.

29547

29545

29544

29535

39.99

  Eşarfă Earthed

29.99

Lungime lănţişor: 42 cm + 6.6 cm extensie. Lungime pandantiv: 3.2 cm.

29537

39.99   Set brăţări Dew

Circumferinţă interioară: 16 cm. Mărime universală.

  Set cercei Earthed

Diametru bile: 0.8, 1.3 cm. Diametru buton: 0.8 cm. Lungime lănţişor: 4.5, 5, 6 cm.

  Colier Dew

129.99

Portfard cu design elegant din imitaţie de piele de culoare bleu-gri cu model floral decupat cu laser pe una din părţi. Închidere cu fermoar accesorizat, interior şi margini de culoare mov intens. Dimensiuni: 22 x 13 cm.

34.99

29538

29.99   Cercei Dew

Lungime: 2.3 cm.

29540

29.99 47


& încrezătoare

Atunci când port un parfum, transmit un mesaj. Mă face să mă simt excepţional. Este modul în care îmi pun în valoare stilul unic şi mereu actual.

Natura te defineşte

SUBTILĂ

& armonioasă

PROASPĂT FLORAL

Atunci când mă dau cu parfum, simt cum mă conectez cu natura. Mă face să mă simt fericită, relaxată. Mă simt bine în propria mea piele.

grapefruit, pepene, mosc   Apă de toaletă Ice

Îndrăzneaţă şi captivantă, apa de toaletă Ice vrăjeşte prin notele sale ozonice răcoroase şi delicateţea înrourată a aromelor florale. 30 ml

22434 44.90

CUM ÎŢI DOREŞTI

pagina 54

PARFUMURI

ÎNDRĂZNEAŢĂ

SĂ TE SIMŢI ATUNCI

ORIENTAL VANILAT FRUCTAT

pagina 50

panseluţă, ulei de cuişoare, ambră   Apă de toaletă Fire

Aroma pasională Fire te "devorează" cu notele sale orientale de panseluţe, ulei condimentat de cuişoare şi ambră. 30 ml

CÂND PORŢI UN PARFUM?

22435 44.90 FLORAL - MĂRGĂRITAR

coacăze negre, lăcrămioare, gardenia   Apă de toaletă Air

Notele vrăjite, floral fructate, ale aromei Air emană feminitate şi libertate totală. 30 ml

FEMININĂ

& graţioasă pagina 52 48

Parfumul meu îmi oferă un plus de încredere în propria feminitate. Este un element esenţial prin care mă afirm ca femeie. Mă simt autentică.

SENZUALĂ

22436 44.90

& elegantă

Parfumul este cel care îmi oferă un moment de graţie, doal al meu. Este răsfăţ pentru simţuri, îmi înveseleşte ziua şi mă face să mă simt mai atractivă.

FIECARE PARFUM CU

pagina 56

22.99

49


ALTE AROME din această categorie:

PARFUMURI

M A I E S TATE A

S A ,

Tuberoza

  Apă de toaletă 

NOU!

Eclat Mademoiselle

50 ml

32871 89.90

  Apă de toaletă 

My Little Garden

50 ml

33241 79.90

  Apă de toaletă 

Tenderly Promise

50 ml

31875 79.90

Magnifica tuberoză înfloreşte noaptea. În roua primilor zori ai zilei, notele proaspete şi dulci ale tuberozei ating maximum de intensitate. Acest moment ameţitor este recreat cu ajutorul celor mai fine flori de tuberoză culese responsabil.

ÎNCEARCĂ-MĂ! 

Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă

Women's Collection Sensual Jasmine

50 ml

33168 69.90

  Apă de toaletă

Women's Collection Delicate Cherry Blossom

50 ml

32440 69.90

  Apă de toaletă 

Northern Beauty

30 ml

33423 44.90 50

CHYPRE FLORAL

acorduri de ruj, patchouli, esenţă de trandafir   Apă de parfum Giordani Gold Incontro

Retrăieşte emoţia momentelor încărcate de romantism, pe notele apei de parfum Giordani Gold Incontro. Acordurile de ruj şi esenţele de trandafir se armonizează fermecător cu notele de patchouli. 50 ml

26458 99.90

69.99

  Parfum Sublime Nature Tuberose

50 ml

33415 159.90

99.99

Mereu luminoasă, eşti atrasă de aromele efervescente şi proaspete inspirate de natură. Buchetele de note florale proaspete, de ierburi şi condimente îţi încântă latura vibrantă ce preţuieşte echilibrul şi armonia interioară. Îţi doreşti un parfum care îţi oferă acea strălucire unică şi spune despre tine că te simţi minunat.

SUBTILĂ & ARMONIOASĂ 51


PARFUMURI

ALTE AROME din această categorie:   Apă de parfum

Volare Gold

50 ml

33448 139.90

ORIENTAL CITRIC LEMNOS

  Apă de parfum

Volare Forever

petale de iasomie, mandarină, lemn de santal

50 ml

31495 89.90

  Apă de toaletă Eclat Femme

  Apă de toaletă 

Venerate pentru frumuseţea delicată şi complexitatea lor, florile de iasomie sunt inima şi sufletul acestui parfum fabulos. Cultivate pe tărâmul parfumurilor fine, în Grasse, Franţa, aceste flori au fost alese pentru luminozitatea incredibilă şi esenţa lor nobilă. 50 ml

Eclat Femme Weekend

50 ml

31293 99.90

  Apă de toaletă

50 ml

31300 89.90   Apă de toaletă 

Elvie Firefly

50 ml

31119 79.90   Apă de toaletă

Lovely Garden

  Apă de toaletă

Lucia

50 ml

23223 89.90 52

59.99

frunze de violetă, petale de trandafir, acorduri de piele   Apă de parfum Volare

Delicată, senzuală şi romantică, apa de parfum Volare este o nouă interpretare a emblematicei flori de trandafir, pusă în valoare de fuziunea diafană dintre notele de violete şi petale de trandafir. 50 ml

30025 89.90

64.99

FLORAL FRUCTAT LEMNOS

50 ml

23838 79.90

FLORAL TRANDAFIR VIOLETĂ

Elvie

  Apă de toaletă

50 ml

32235 79.90

Atinge sticla şi simte parfumul!

30128 99.90

Wonderflower

ÎNCEARCĂ-MĂ!

osmanthus japonez, floare de bumbac, floare de măr   Apă de toaletă My Naked Truth

O compoziţie delicată, cu accent pudrat de floare de bumbac, ce îşi înnobilează aroma cu sofisticare specific feminină şi un plus de intimitate, fără efort... asemenea unei îmbrăţişări calde. 50 ml

31121 89.90

64.99

FEMININĂ & GRAŢIOASĂ

Elegantă, feminină şi romantică, iubeşti compoziţiile subtile ce combină buchetele luminoase de flori albe, iasomie, liliac, magnolie şi trandafir cu note lemnoase discrete. 53


PARFUMURI

ALTE AROME din această categorie:

  Apă de parfum

Possess

50 ml

30886 139.90

  Apă de toaletă

FLORAL LEMNOS CHYPRE

Enigma

50 ml

13850 99.90 

  Apă de toaletă

  Apă de parfum Divine Idol

Divine

50 ml

11355 89.90 CHYPRE FRUCTAT PROASPĂT   Apă de toaletă 

Power Woman

50 ml

26769 89.90

fructe roşii, iris galben, ambră gri

floare de lotus, turmalină, bujor   Apă de parfum My Destiny

50 ml

Eşti o divă! Dezvăluie-ţi splendoarea! Acest parfum opulent chypre floral lemnos acaparează atenţia cu inima sa maiestuoasă de iris galben, purtându-ţi apoi admiratorii într-o transă hipnotică de senzualitate rafinată. 50 ml

31297 89.90

59.99

32535 139.90   Apă de parfum 

VIP Only

50 ml

99.99

FLORAL FRUCTAT LEMNOS

31998 89.90

  Spray parfumat 

pentru corp VIP Club Bali

33635 39.90

99.99

75 ml

54

iasomie roşie, pudră annatto, coacăze   Apă de parfum My Red

50 ml

25403 139.90

Nu eziţi în faţa parfumurilor intense şi îndrăzneţe. Îţi place să porţi un parfum semnătură, ce lasă o adiere plină de arome fascinante în urma ta, precum combinaţii florale puternice şi esenţe lemnoase sau chiar note ciprate clasice.

ÎNDRĂZNEAŢĂ & ÎNCREZĂTOARE 55


 Apă de parfum 

Amber Elixir Crystal

50 ml

33044 99.90

PARFUMURI PARFUMURI

ALTE AROME din această categorie: PARFUMURI PREMIUM*

  Apă de parfum

Love Potion

50 ml

22442 99.90

FLORAL LEMNOS

  Apă de parfum

Love Potion Secrets

50 ml

31493 99.90

bergamotă calabriană, flori de portocal, lemn din Toscana

  Apă de parfum

Giordani Gold Original

50 ml

  Parfum Giordani Gold Essenza

32150 99.90   Apă de parfum 

Giordani Gold White Original

50 ml

33137 99.90

FLORAL LEMNOS MOSCAT

  Apă de parfum 

pentru ea So Fever

50 ml

31099 89.90   Apă de parfum Miss Giordani

50 ml

30399 99.90   Apă de toaletă 

Happydisiac Woman

50 ml

31630 89.90 

  Apă de toaletă

pentru ea Incognito

50 ml 56

32538 79.90

piper roz, petale de iasomie, mosc

SENSUAL

& indulgent

  Apă de parfum Paradise

50 ml

23853 139.90 FLORAL PROASPĂT FRUCTAT

guava verde, picătura paradisului, arbore de foc   Apă de parfum Amazing Paradise

50 ml

32504 139.90 *Parfumurile premium sunt create de cei mai buni parfumieri şi cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Passionate and sensual, you’re attracted to the seductive warmth of spices, oriental ingredients, incense, musk and sweet blossoms.You appreciate nuance, finer detail and want a fragrance that gives sensory pleasure to you as well as the people around you.

Conceput în jurul notei exclusiviste Luxury Essenza a florilor de portocal, parfumul luminos Giordani Gold Essenza evocă povestea luxului autentic şi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil şi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraţie înaltă şi în acelaşi timp subtil. Un parfum premium florallemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos. 50 ml

31816 159.90

119.99

SENZUALĂ & ELEGANTĂ

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

Pasională şi plină de senzualitate, eşti atrasă de căldura seducătoare a condimentelor, tămâie, mosc şi flori dulci. Apreciezi nuanţele, detaliile fine şi visezi la un parfum ce îţi oferă plăceri senzoriale ţie şi celor din jurul tău. 57


PARFUMURI

S EC R ETU L S E N ZUALITĂŢI I TALE ! ORIENTAL VANILAT LEMNOS

ÎNCEARCĂ-MĂ!

39.99

Atinge sticla şi simte parfumul!

ambră, heliotrop, mandarină

 A pă de parfum Amber Elixir

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™

58

Inspirat de frumuseţea misterioasă a ambrei, parfumul Amber Elixir emană o aură încântătoare de senzualitate şi linişte. Notele calde de coacăze negre şi mandarine se armonizează cu aromele senzuale şi seducătoare ale heliotropului, ambrei şi moscului. 50 ml

11367 99.90

59


PENTRU EL

  Deodorant spray

  Deodorant spray

75 ml

150 ml

31706 29.90

32496 29.90

  Deodorant spray

  Deodorant spray

75 ml

150 ml

31705 29.90

31698 29.90

  Deodorant spray

  Deodorant spray

75 ml

150 ml

31704 29.90

31697 29.90

pentru corp Paradise

pentru corp Eclat Femme Weekend

pentru corp Love Potion

PĂ PROSTRE SPE AZĂ ŢIM -ŢI EA !

antiperspirant Possess Man 

antiperspirant Eclat Homme

antiperspirant Flamboyant

FIEC RO ARE CU LL-O N

9.9 9

PARFUMURI

PENTRU EA

PENTRU EA

  Deodorant roll-on parfumat

Volare

50 ml

32492 16.90   Deodorant roll-on parfumat 

Giordani Gold Original

50 ml

32160 16.90

FIEC DE SPR ARE CO AY RP CU 1 60

4.9 9

  Deodorant roll-on parfumat

Volare Forever

50 ml

32495 16.90  

PENTRU EL

  Deodorant roll-on

antiperspirant Giordani Gold Man

50 ml 

32176 16.90   Deodorant roll-on

antiperspirant Signature

50 ml

31291 16.90   Deodorant roll-on

antiperspirant S8

50 ml

32171 16.90

61


antiperspirant 24H North for Men Original

150 ml

32006 29.90 

   Săpun North

for Men Original

100 g

Şamponul & gelul de duş 2-în-1 îţi lasă corpul şi părul revitalizate şi hidratate

Atât de curat,

ATÂT DE PROASPĂT!

PENTRU EL

  Deodorant spray

32007 7.90   Set North for

Men Original

250 + 50 ml. Conţine un şampon/gel de duş şi un balsam răcoritor după ras.

Arctic Pro Defence: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

32018 29.99

   Şampon/gel de duş

revitalizant North for Men

  Cremă de faţă cu efect

250 ml

anti-îmbătrânire North for Men Advanced

32011 24.90

200 ml

Cremă-gel cu textură lejeră, ce se absoarbe imediat şi asigură hidratare până la 24 ore**. Îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea pielii, totodată reducând vizibil aspectul ridurilor*. Produs testat dermatologic. 50 ml

32009 34.90

32014 39.90

  Gel de ras

revitalizant North for Men

  Deodorant roll-on   Spumă de ras

North for Men Original

Spumă de ras ultra-consistentă, ce asigură un bărbierit fin, o piele moale şi hidratată. 200 ml

32002 29.90

revitalizant 48H North for Men

50 ml

  Deodorant spray

revitalizant 48H North for Men

150 ml

32013 16.90

32012 29.90

22.99

19.99

 

  Cremă cu efect

200 ml

50 ml

15 ml

32016 29.90

32017 29.90

32015 29.90

North for Men Sensitive

62

  Spumă de ras

calmant North for Men Sensitive

  Cremă de ochi cu efect

anti-îmbătrânire North for Men Advanced

*Testare consumatori **Testare instrumentală

29.99

  Şampon & gel de duş

North for Men Original

Acţiune de curăţare şi îngrijire, ce lasă pielea şi părul revitalizate şi hidratate. 250 ml

32005 24.90

17.99

  Şampon anti-mătreaţă

North for Men Original

Combate semnele vizibile ale îmbătrânirii: 79% sunt de acord*

Scapi de mătreaţă după o singură spălare*

Şampon cu spumă bogată, ce curăţă părul şi scapă scalpul de mătreaţă după o singură spălare. 250 ml

32001 24.90

17.99

63


Zinc: Acest mineral esenţial

MASCULIN

Parfumul este un mijloc de afirmare a masculinităţii. Este o delectare pentru simţuri, mă binedispune şi mă face să mă simt mai atractiv.

Un parfum îmi dă un impuls de energie. Îmi pune în valoare forţa masculinităţii, îmi conferă încredere de sine şi îndrăzneală.

& elegant

ARCTIC PRO DEFENCE: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

SENZUAL

LOŢIUNE DUPĂ RAS

Loţiune după ras ce răcoreşte pielea proaspăt bărbierită

& clasic

CUM ÎŢI DOREŞTI SĂ

protejează pielea, părul şi scalpul împotriva factorilor de mediu şi razelor dăunătoare UV, pentru un aspect tonifiat şi întinerit.

Uleiul esenţial de lemongrass

pagina 66

are un parfum intens energizant, revigorant şi cu efect de împrospătare, ce amplifică vitalitatea şi trezeşte simţurile.

pagina 68

CÂND PORŢI UN PARFUM?

BALSAM DUPĂ RAS

TE SIMŢI ATUNCI

Calmează instantaneu pielea proaspăt bărbierită* şi asigură hidratare 24 de ore** * Testare pe un eşantion de consumatori **Testare instrumentală

CASUAL

EDIŢIE LIMITATĂ   Loţiune după ras

North for Men Unlimited

Loţiune după ras uşor absorbabilă ce calmează faţa după bărbierit. Îţi revitalizează pielea cu uleiul esenţial de lemongrass şi aroma sa revigorantă. O singură aplicare te va pregăti să faci faţă cu brio zilei care tocmai începe! 100 ml

33162 49.90 64

19.99

  Balsam după ras North for Men Original

& versatil

Balsam cremos şi răcoritor, cu complexul Arctic Pro Defence şi zinc, ce se absoarbe imediat pentru a calma şi proteja pielea proaspăt bărbierită. Ameliorează instantaneu deshidratarea pielii şi senzaţia de "piele care strânge", asigurând hidratare 24 de ore. 50 ml

32004 19.90

7.99

pagina 70

Parfumul meu mă face să mă simt bine, în largul meu. Are acele acorduri naturale ce îmi conferă senzaţia absolută de prospeţime.

ÎNDRĂZNEŢ

& carismatic

Atunci când port un parfum, transmit un mesaj. Mă face să mă simt excepţional. Este modul în care îmi pun în valoare stilul unic şi mereu actual.

pagina 72 65


PENTRU EL

ALTE AROME din această categorie:   Apă de toaletă 

Paradise Man

75 ml

32997 139.90    Apă de toaletă

Giordani Gold Notte

LEMNOS FRUCTAT

75 ml

32797 99.90

nucşoară, pară, vanilie

  Apă de toaletă 

pentru el So Fever

75 ml

  Apă de toaletă Signature

31074 89.90 AROMATIC TONIC   Apă de toaletă 

Signature Zoom

75 ml

31288 89.90

patchouli, frunze de cedru, cătină   Apă de toaletă pentru el Incognito

  Apă de toaletă

Intră în jocul iubirii cu această combinaţie îndrăzneaţă de cătină efervescentă, suculentă, prinsă în mrejele unei inimi de frunze de cedru cu acorduri senzuale de patchouli. 50 ml

75 ml

32540 79.90

Be the Legend

59.99

Cu tonuri lemnoase şi fructate, apa de toaletă Signature este special creată pentru bărbatul căruia îi place să iasă în evidenţă. Note de pară, pentru un plus de originalitate, nucşoară pentru un strop de dramatism şi vetiver pentru eleganţă - apa de toaletă Signature este cartea de vizită a bărbatului creativ şi rafinat. 75 ml

12190 89.90

59.99

30468 89.90 LEMNOS VETIVER 

  Apă de toaletă

Glacier Rock

100 ml

31145 74.90   Apă de toaletă 

Glacier

100 ml

8150 74.90 66

bergamotă, piper negru, vetiver   Apă de toaletă pentru el Giordani Gold Man

Având aceeaşi aromă unică şi rafinată de vetiver, acest parfum emblematic întruchipează sofisticarea şi farmecul bărbatului care apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă. Înviorată de vibraţia bergamotei şi a piperului negru, această sublimă aromă vetiverlemnoasă este dedicată bărbatului care îşi trăieşte viaţa cu pasiune. 75 ml

32155 99.90

69.99

Perfecte pentru bărbatul carismatic şi creativ, aceste parfumuri sunt construite cu note ce provin din regiuni exotice ale lumii: condimente, plante tropicale şi esenţe lemnoase aromatice. Răspândesc senzualitate şi căldură, conferind o aură de sofisticare şi mister.

SENZUAL & ELEGANT

67


PENTRU EL

ALTE AROME din această categorie:

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

LEMNOS ACVATIC

piper roz, acorduri de piele întoarsă, bergamotă   Apă de toaletă pentru el Eclat Sport

AROMATIC FOUGERE

AROMATIC FOUGERE

grapefruit, lavandă, acorduri de piele cordovan

pepene, ace de pin, ambră neagră

  Apă de toaletă Eclat Lui

  Apă de toaletă Excite Force

Cu acordurile rafinate de piele Cordovan, parfumul intens şi sofisticat exprimă o atmosferă atemporală cu influenţe moderne. 75 ml

32950 89.90

64.99

31639 79.90

31236 99.90

59.99

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

100 ml

75 ml

75 ml

32503 79.90

15560 79.90

30173 99.90

Excite by Oriflame

59.99

  Apă de toaletă

Venture

68

Pune-ţi în valoare forţa masculinităţii cu Excite Force. Prospeţimea suculentă a pepenelui şi aroma inconfundabilă a acelor presate de pin creează un acord plin de persistenţă, în timp ce ambra neagră lasă în urmă o notă de o masculinitate memorabilă. 75 ml

Notele subtile de piele întoarsă se combină armonios cu acordurile intens revigorante de bergamotă din sudul Franţei, creând apa de toaletă pentru el Eclat Sport. O fuziune acvatic-lemnoasă, ce exprimă vitalitatea exuberantă şi eleganţa firească, pentru bărbatul de succes, care ştie să se bucure din plin de fiecare aspect al vieţii sale. 75 ml

Eclat Homme

Păstrează-ţi prospeţimea şi încrederea cu aceste compoziţii prin excelenţă masculine. Aromatice şi pline de prospeţime, cu acorduri calde, sunt perfecte atât pentru birou cât şi pentru timpul liber. Cea mai clasică alegere pentru bărbaţi, conferind o senzaţie de prospeţime şi eleganţă firească.

MASCULIN & CLASIC

69


PENTRU EL

ALTE AROME din această categorie:

BUCHET DE CONDIMENTE

măr verde, boabe tonka, vetiver

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă pentru el

Full Moon

Nota energizantă de măr, cea senzuală a boabelor tonka şi acordul clasic de vetiver se contopesc în aroma magică a apei de toaletă Full Moon pentru El. 30 ml

22383 44.90

29.99

LEMNOS-FRUCTAT 

mandarină, stejar californian, ambră   Apă de toaletă Venture Beyond

Un parfum energizant lemnos-fructat pentru bărbatul care îndrăzneşte să îşi depăşească limitele. Notele de vârf fructate, vibrante şi efervescente îţi întăresc spiritul îndrăzneţ, în timp ce acordurile viguroase de stejar californian îţi stimulează masculinitatea. 100 ml

32799 79.90

39.99 

 

  Apă de toaletă Men´s

  Apă de toaletă Men's

  Apă de toaletă

75 ml

75 ml

75 ml

30059 69.90

30058 69.90

32159 89.90

Collection Dark Wood

70

Collection Citrus Tonic

Happydisiac Man

Parfumuri condimentate cu acorduri efervescente care împrospătează, oferind totodată un accent de eleganţă. Un stimulent pentru bărbaţii plini de viaţă, aventuroşi, ce îşi doresc o doză de energie în fiecare zi.

CASUAL & VERSATIL

71


PENTRU EL

ALTE AROME din această categorie: ORIENTAL LEMNOS CONDIMENTAT

şofran, scorţişoară, boabe tonka coapte   Apă de toaletă Manful

Dorinţele îţi sunt aprinse de această fuziune ameţitoare a notelor de şofran exotic, scorţişoară şi boabe coapte de tonka. 75 ml

26764 89.90

64.99

ORIENTAL LEMNOS

busuioc, lemn dulce, praline   Apă de toaletă S8 Night

Creează o impresie unică, purtând acest parfum impetuos! Combinaţia dintre acordurile lemnului de cedru, mosc şi praline îi conferă o senzualitate modernă. 50 ml

15183 79.90

59.99

ORIENTAL FOUGERE

grapefruit, frunză de dafin, rădăcină de iris   Apă de toaletă pentru el Possess

Un parfum carismatic, ce evocă succesul prin combinaţia surprinzătoare a fructului aproape copt, proaspăt şi amărui, de grapefruit cu uleiul de dafin, învăluită definitiv în farmecele irisului seducător. Pentru bărbatul a cărui tărie de caracter aminteşte de Spartacus şi al cărui destin este să cucerească lumea. 75 ml

31825 114.90

79.99

  

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

  Apă de toaletă

75 ml

75 ml

50 ml

10919 89.90

19639 89.90

32636 79.90

Ascendant

72

Flamboyant

S8 Icon

Complexe şi persistente, acestea sunt parfumurile ce captează atenţia, potrivite pentru veritabilul trendsetter. Combinaţiile îndrăzneţe de esenţe lemnoase cu note vibrante de fructe sau ierburi sunt pline de masculinitate chic şi amprentă urbană, lăsând o impresie puternică.

ÎNDRĂZNEŢ & CARISMATIC

73


COOL LAVENDER

FOUGERE - AROMATIC - ACVATIC

PARFUMURI

OCAZIE UNICĂ pentru ea & el!

piper, lavandă, lichen de mare   Apă de toaletă Men's Collection

Cool Lavender

Lavanda ce creşte la ţărmul mării este punctul de inspiraţie şi inima apei revigorante de toaletă Men’s Collection Cool Lavender. Parfumul său îţi creează senzaţia incomparabilă de libertate inspirată de peisajul natural mare-nisip-vânt. 75 ml

33349 69.90

FLORAL LEMNOS MOSCAT

ÎNCEARCĂ-MĂ!

AROME PUR ŞI SIMPLU ÎNCÂNTĂTOARE O COLECŢIE ORIFLAME INSPIRATĂ DE COMORILE VIBRANTE ALE NATURII

Atinge sticla şi simte parfumul!

frunze verzi, liliac alb, heliotrop   Apă de toaletă Women's Collection

Innocent White Lilac

Te poartă paşii către o grădină în plină floare, pentru a fi întâmpinată de note înviorătoare de frunze verzi. În adâncul ei, inima floral-pudrată de liliac alb este învăluită de acorduri catifelate de heliotrop şi note lemnoase de bază. 50 ml

32438 69.90

FIECARE CU

74

39.99

75


PROSPEŢIME ŞI RECONFORTARE

Descoperă cele mai bune produse Oriflame de îngrijire personală ce îţi împrospătează, curăţă şi îngrijesc corpul şi părul, înfrumuseţându-ţi fiecare zi.

DEODORANT CREMĂ ACTIVELLE 24H

90%

AXILE NETEDE ŞI CATIFELATE * Eficienţă bazată pe rezultatele testelor de consumator, cu grupuri formate din 69 până la 86 femei.

*

Deodorant 50 ml

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

  31270 Deodorant

roll-on antiperspirant 48h Activelle Extreme Protection   23725 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Invisible

16.90

PROTECŢIE AVANSATĂ A SUBRAŢULUI

Simte protecţia reconfortantă întreaga zi cu deodorantele noastre antiperspirante cu eficienţă 24H. Acestea îţi menţin prospeţimea şi încrederea, totodată conferind pielii tale catifelare.

COMPLEX MINERAL PROTECT

Complexul Mineral Protect, prezent în formula fiecărui deodorant Activelle, asigură prospeţime garantată 24 de ore, fapt demonstrat clinic. Acest complex eficient conţine minerale naturale bogate în silică, ce contribuie la reducerea umidităţii în mod natural. Prin limitarea transpiraţiei excesive şi a producerii mirosurilor nedorite, complexul Mineral Protect menţine prospeţimea axilelor întreaga zi.

AR TREBUI SĂ FOLOSESC UN ROLL-ON... SAU UN DEODORANT CREMĂ?

11.99

Cu TEHNOLOGIA DRYCONTROL – reduce eficient excesul de transpiraţie

  Deodorant cremă

Asigură PROTECŢIE de încredere împotriva mirosurilor nedorite şi nu lasă urme albe pe haine

Deodorantul roll-on este perfect pentru o utilizare zilnică: se aplică uşor, se usucă rapid, asigurând protecţie instantaneu şi încredere pe tot parcursul zilei. Deodorantul cremă este opţiunea ideală după epilat, datorită formulei delicate şi formei special adaptate pentru o aplicare netedă.

  Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Green Tea Fresh 50 ml

30332 16.90

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R AŢ I A N OA S T R Ă™ 76

  Deodorant roll-on

  Deodorant roll-on

50 ml

50 ml

25281 16.90

23718 16.90

antiperspirant 24h Activelle Cotton Dry

antiperspirant 24h Activelle Pure Care

antiperspirant 24h Activelle Pure Care

50 ml

30137 16.90

11.99

ÎNCREDERE MAXIMĂ PE TOT PARCURSUL ZILEI!

77


O PIELE FINĂ PRECUM MĂTASEA

system

8

CONTRIBUIE LA: PENTRU FAŢĂ 10 benzi cu ceară duble

PENTRU PICIOARE ŞI CORP Îndepărtează părul nedorit în doar 3 minute

Recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani

Prevenirea cariilor 

 

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Cu formule îmbunătăţite, produsele Silk Beauty de îndepărtare a părului nedorit asigură rezultate rapide şi eficiente, pentru o piele frumoasă şi mătăsoasă pentru mai mult timp!

Prevenirea plăcii dentare

Prevenirea formării tartrului Prevenirea eroziunii smalţului   32598 Benzi cu ceară

Menţinerea sănătăţii gingiilor

Conţine 8 benzi cu ceară pe ambele feţe + 2 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

Respiraţie proaspătă

 32601 Gel pentru ras Silk Beauty 150 ml

Îndepărtarea petelor

epilatoare Silk Beauty

34.90  

Întărirea dinţilor

22.90  

 31279 Cremă de corp

Silk Beauty 200 ml

34.90  

 31365 Deodorant

Set de 3 aparate de ras cu trei lame, pentru un epilat fin şi confortabil

antiperspirant 24H Silk Beauty 50 ml

16.90

Periuţe de dinţi Optifresh   27979 Periuţă de dinţi cu peri   Benzi epilatoare

  Set cu 3 aparate

Conţine 10 benzi cu ceară pe ambele feţe + 4 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

Dimensiuni: 12.9 x 2.3 cm.

pentru faţă Silk Beauty de ras pentru femei

32599 29.90

19.99 78

29321 21.90

14.99

  Săpun Silk Beauty

Săpun cremos, infuzat cu proteine de mătase şi ulei din primula de seară, pentru o senzaţie de piele fină la atingere, pentru 24H. 100 g

31281 7.90

5.99

  Cremă depilatoare

Silk Beauty

Conţine 1 tub de cremă depilatoare + 1 spatulă + instrucţiuni de utilizare. 100 ml

32600 32.90

22.99

  Cremă de duş

Silk Beauty

Gel de duş ultra cremos, infuzat cu proteine de mătase şi ulei din Primula de seară, ce curăţă delicat pielea. 200 ml

31280 21.90

12.99

de duritate medie Optifresh mov   27981 Periuţă de dinţi cu peri moi Optifresh - roz   28266 Periuţă de dinţi cu peri moi Optifresh Kids - roz

11.90 FIECARE CU

5.99

  Pastă de dinţi Optifresh

Kids Strawberry

50 ml.

31133 11.90

6.99

  Pastă de dinţi Optifresh

System 8 Crystal White

100 ml

31131 19.90

11.99

79


Produsele gamei Feminelle au formule delicate cu pH echilibrat şi acid lactic, fiind special create pentru îngrijirea zonei intime. Graţie combinaţiei de arome feminine cu ingrediente delicate, îţi păstrezi prospeţimea, confortul & siguranţa de sine.

cu efect de împrospătare pentru zona intimă Feminelle

Infuzat cu aloe vera, pentru a proteja şi calma pielea sensibilă

Îngrijire delicată pentru zona intimă

NOU!

  Deodorant

75 ml

24890 21.90

TESTAT ÎMPOTRIVA ALERGIILOR

  Gel calmant

pentru igiena intimă Feminelle

300 ml

24891 26.90

Formule delicate, cu pH echilibrat, fără săpun

  Şerveţele

intime cu efect de împrospătare Feminelle

Testate dermatologic şi ginecologic

20 buc

30004 19.90

Cu extra vitamine & acid lactic

Prospeţime delicată şi încredere în fiecare zi Bucură-te de prospeţime şi încredere cu noua formulă delicată a gelului Feminelle pentru igiena intimă cu extract din floare de muşeţel. Pentru o senzaţie delicată de prospeţime şi protecţia pe care ţi-o doreşti în fiecare zi.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

  Balsam   Gel protector

pentru igiena intimă Feminelle

Gel delicat pentru igiena intimă cu extract protector de aloe vera, acid lactic natural şi vitamine, pentru protejarea zonei intime împotriva deshidratării şi diminuarea senzaţiei de disconfort. Produs testat dermatologic, alergenic şi ginecologic. 300 ml

hidratant pentru zona intimă Feminelle Special Care+

75 ml

32340 19.90

31326 26.90

17.99

ÎNCEARCĂ-MĂ! 

  Gel pentru

igiena intimă cu efect de împrospătare Feminelle

300 ml

33022 26.90 80

Atinge produsul şi simte aroma!

  Gel delicat pentru igiena intimă

Feminelle

Gel delicat pentru igiena intimă cu extract din floare de muşeţel şi o aromă feminină cu efect de împrospătare. Testat dermatologic, ginecologic şi alergologic. Suficient de delicat pentru a putea fi utilizat zilnic. 300 ml

33459 26.90

17.99

81


PROSPEŢIME!

Aromă înviorătoare de ienupăr sălbatic şi note acvatice

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

ÎNCEPE FIECARE ZI CU 

NOU!

Descoperă miresmele dealurilor de o frumuseţe uimitoare din Toscana, cu noua gamă Tuscan Sunset. Inspirată de culoarea şi aroma strugurelui de Toscana.

 

O aromă revi gorantă ce îm floarea de sânger & ly bină chee Un parfum vi brant care te . energizează.

82

le de vară ii amintiri te v ză a re a Păst le delic cu note vandă de la

Lasă ienupărul aromatic şi apa proaspătă să te poarte către o zi însorită de vară lângă ocean, în peisajul virgin al Islandei!

Geluri de duş 250 ml

  30133 Săpun Discover Miami Spirit

  30132 Gel de duş Discover Miami Spirit

  31253 Săpun Discover Icelandic Purity

  31252 Gel de duş Discover Icelandic Purity

  34047 Săpun Discover French Provence

  34045 Gel de duş Discover French Provence

6.90

16.90

3.99

FIECARE CU

Discover Icelandic Purity   33461 Gel de duş Discover Tuscan Sunset

29.90

Săpun solid 90 g

FIECARE CU

  31672 Gel de duş

12.99

GELURILE DE DUŞ DISCOVER

XXL 750 ml

19.99

83


ALIATUL TĂU PENTRU O PEDICHIURĂ PERFECTĂ!

  Spray de

protecţie pentru tălpi împotriva frecării de încălţăminte Feet Up Advanced

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

100 ml

33035 29.90 Separatoare din spumă moale pentru degete, ce facilitează realizarea pedichiurii

  Gel calmant

pentru picioare şi tălpi obosite Feet Up Advanced

EXFOLIAZĂ & PURIFICĂ ÎN PROFUNZIME PIELEA USCATĂ, ASPRĂ

150 ml

MOD DE FOLOSIRE: Înainte de utilizare, te rugăm să citeşti cu atenţie şi în întregime instrucţiunile de folosire incluse.

33197 29.90

REPARĂ VIZIBIL CĂLCÂIELE CRĂPATE ÎN DOAR 3 ZILE*

  Mască intens

hidratantă pentru tălpi Feet Up Advanced

33028 32.90 

SET DE

Conţine: unghieră, pilă pentru unghii, ustensilă pentru cuticule.

2

  Ser intens

hidratant pentru tălpi Feet Up Advanced

* Testare clinică - in vivo

100 ml

CONTRIBUIE LA CONTROLUL UMIDITĂŢII & LA PREVENIREA MIROSURILOR NEPLĂCUTE

30 ml

33030 27.90 Pentru rezultate optime, recomandăm înlocuirea capătului rotativ la fiecare 3 luni

  Trusă pedichiură

O trusă esenţială pentru pedichiură, perfect dimensionată pentru călătorii. Conţine: unghieră, pilă pentru unghii şi ustensilă pentru cuticule. Toate într-un etui din plasă colorată de poliester cu fermoar. Dimensiune etui: 14.5 x 11 cm.

29019 19.99

14.99 84

  Separatoare de unghii

pentru pedichiură

Set cu 2 separatoare pentru degete, din spumă moale roz şi mov. Dimensiuni: 13.5 x 5.5 x 0.8 cm.

28287 9.99

4.99

  Pilă electrică pentru tălpi Feet Up

Pilă electrică pentru tălpi, prevăzută cu mâner. Capătul rotativ granulat, cu înveliş din carbură de siliciu, poate fi înlocuit. Potrivită pentru utilizare umedă sau uscată. Necesită 4 baterii tip AA (nu sunt incluse). Produs aprobat în Europa Centrală. Dimensiuni: 19.5 x 7 x 3.5 cm.

29455 129.99

89.99

  Cremă intens exfoliantă

pentru tălpi Feet Up Advanced

75 ml

33033 29.90

  Capete rezervă pentru pila

17.99

electrică de tălpi Feet Up

Set cu două capete rotative rezervă, din carbură de siliciu, pentru pila electrică de tălpi Feet Up (29455). Conţine un capăt rotativ cu textură grosieră pentru îndepărtarea pielii îngroşate & uscate şi un capăt rotativ cu textură mai fină pentru netezirea pielii. Ambele pot fi spălate cu apă. Dimensiune standard.

29461 34.90

19.99

  Cremă pentru tălpi cu efect

  Spray antiperspirant pentru

tălpi 36H Feet Up Advanced

150 ml

33034 32.90

19.99

COMPLEX MINERAL4E

Complexul Mineral4E este un amestec bogat în proteine, compus din minerale recunoscute efectele lor benefice pentru piele.

de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up Advanced

75 ml

33027 27.90

16.99

85


 Apă de toaletă Oriflame

  Şampon & gel de duş

Parfum fructat Cars 3, având o legendă pe ambalaj: Fulger McQueen! Special formulat pentru pielea delicată a copiilor, fără alcool şi testat dermatologic. 100 ml

Şampon & gel de duş cu acţiune dublă şi aromă fructată. Special formulat pentru pielea sensibilă a celor mici. Formulă fără săpun, fără lacrimi, testată dermatologic. 200 ml

  Săpun Oriflame Disney Cars 3

33470 29.90

33472 22.90

33471 6.90

EDIŢIE LIMITATĂ

19.99

Oriflame Disney Cars 3

Săpun cu imaginea lui Fulger McQueen în relief. Cu aromă fructată şi o formulă blândă, testată dermatologic, specială pentru pielea sensibilă a copiilor. 75 g

14.99

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Disney Cars 3

EDIŢIE LIMITATĂ 

EDIŢIE LIMITATĂ

FIECARE

SĂPUN   Gel de duş Oriflame

  Apă de toaletă Oriflame

Gel de duş cu aromă fructată, cu imaginea strălucitoare a lui Dory pe ambalaj. Formulă testată dermatologic, fără săpun, special creată pentru pielea delicată a copiilor. 200 ml

Apă de toaletă cu aromă fructată şi proaspătă, cu imaginea strălucitoarei Dory pe sticlă. Special formulată pentru pielea delicată a celor mici. Formulă fără alcool şi testată dermatologic. 100 ml

Disney Finding Dory

32823 22.90

14.99

CU

Disney Finding Dory

3.99

32824 29.90

19.99 

  Săpun Oriflame Disney

Finding Dory

Săpun cu chipul lui Dory în relief şi o aromă jucăuşă. Cu formulă delicată, testată dermatologic, cu acţiune blândă asupra pielii sensibile a copiilor. 75 g

  Săpun Oriflame Star Wars

Săpun în forma robotului R2-D2, cu o aromă fructată şi jucăuşă. Formulă delicată, testată dermatologic, perfectă pentru pielea sensibilă a copiilor. 75 g

32826 6.90

32763 6.90 86

87


CURĂŢĂ

Spală-ţi părul cu acest şampon, pentru curăţarea şi hrănirea acestuia.

1

REPARĂ

Aplică acest balsam regenerator pentru a repara părul coafat în exces. Clăteşte după câteva minute.

2

PROTEJEAZĂ

Pulverizează spray-ul pe părul umed. Pentru a preveni despicarea vârfurilor, piaptănă-le delicat. Părul se usucă cu foehnul sau se coafează ca de obicei.

PENTRU PĂR FRAGILIZAT

3

CURĂŢĂ

Elimină sebumul în exces şi impurităţile acumulate din mediul extern pe păr şi scalp*

1

STIMULEAZĂ

Masează loţiunea tonică pe scalpul curat, de două ori pe zi. Părul poate fi umed sau uscat. Nu se clăteşte!

2

3

AMPLIFICĂ VOLUMUL Pulverizează loţiunea pentru volum pe părul umed, apoi coafează-l ca de obicei. Truc: Usucă părul cu foehnul, pentru extra volum.

PROTEJEAZĂ PĂRUL PÂNĂ LA

230°C

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

PENTRU PĂR DETERIORAT

   

PENTRU ONDULARE

Peria rotundă va conferi onduleuri, bucle şi un volum fabulos părului tău.

  Perie rotundă

L: 24.5 cm x Dia: 5 cm.

L: 23.2 cm x l: 4.5 cm x Î: 4 cm.

27132 26.90

27133 22.90

12.99   Balsam de păr Hairx

  Spray de protecţie

250 ml

200 ml

150 ml

32998 24.90

32999 24.90

30552 22.90

Repair

16.99 88

Ultimate Repair

16.99

PENTRU USCAREA CU FOEHNUL

Peria perforată este ideală pentru coafarea rapidă a părului în timpul uscării cu foehnul, întrucât spaţiile goale facilitează circulaţia aerului.   Perie perforată

pentru păr

  Şampon Hairx Ultimate

pentru păr

12.99

  Şampon HairX Advanced

pentru coafare la cald HairX

14.99

TOATE FORMULELE CONŢIN

[6-GINGEROL]

ÎNGRIJIRE PENTRU SCALP

*Autoevaluarea unui eşantion format din 85 bărbaţi şi femei cu păr fragil, care au utilizat toate produsele gamei

[6-GINGEROL]

ÎNGRIJIRE PENTRU SCALP

NeoForce

  Loţiune tonică pentru

200 ml

scalp HairX Advanced NeoForce 100 ml

31140 24.90

31141 39.90

17.99

27.99

  Loţiune pentru volum

HairX Advanced NeoForce

150 ml

31142 24.90

17.99

89


[6-GINGEROL]

POVESTEA UNUI PĂR SUPERB ÎNCEPE DE AICI...

ÎNGRIJIRE PENTRU SCALP

Stil ŞI ÎNGRIJIRE

82%

Fiecare produs este creat pentru a asigura EFECT DE DURATĂ, coafuri ce NU ÎNCARCĂ ŞI NU LIPESC PĂRUL.

CONFIRMĂ: ÎNDEPĂRTEAZĂ EXCESUL DE SEBUM*

  Perie ovală pentru păr

ŞAMPON USCAT 

Perie concepută special pentru descurcarea părului, fără a-l rupe sau deteriora. L: 25 cm x l: 6.5 cm x Î: 3.8 cm.

 

48H

SFAT:

*Testarea consumatorilor, eşantion format din 97 femei cu păr fin/gras

PENTRU PĂR DETERIORAT

PENTRU SCALP CU MĂTREAŢĂ

  Şampon reparator

ŞAMPON 400 ML

250 ml

  30180 Şampon pentru păr vopsit HairX

HairX

26642 21.90

14.99 90

PENTRU PĂR VOPSIT

  30879 Şampon anti-mătreaţă HairX

27.90

19.99

PENTRU PĂR GRAS   Şampon uscat

echilibrant HairX

150 ml

30065 29.90

21.99

27131 22.90

14.99

aplică spuma cu ajutorul periei pentru o distribuire uniformă.

VOLUM

24H

EXCELENTĂ PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

TOAT E F O R M U L E L E C O N Ţ I N

  Spumă de păr pentru volum HairX

10 BENEFICII + COMPLEXUL OMEGA

Spumă aerată cu keratină ce conferă volum imediat şi permite mişcarea naturală a părului. Rezistenţă până la 24H. Nivel de fixare 4. 200 ml

30550 26.90

17.99

  Fixativ HairX Supreme Hold

Fixativ HairX Supreme Hold cu ultra rezistenţă 48H, ce conţine keratină, asigură şi menţine coafura, conferindu-i în acelaşi timp elasticitate, pentru mişcări naturale. Nivel de fixare 5. 200 ml

30551 27.90

19.99

  Cremă CC de înfrumuseţare

a părului HairX

Cremă 10-în-1 fără clătire, ce conferă protecţie, hidratare şi fortifiere. Se utilizează după uscare sau oricând părul tău are nevoie de un impuls de înfrumuseţare. 150 ml

32142 32.90

22.99

91


 30331 Şampon reparator HairX 400 ml 27.90     26671 Balsam reparator HairX 200 ml 21.90     26673 Mască reparatoare pentru păr HairX 200 ml 39.90    26674 Ser reparator pentru vârfuri despicate HairX 30 ml 44.90 

   

PENTRU PĂR GRAS

PENTRU PĂR VOPSIT

  Şampon

  Şampon pentru păr

echilibrant HairX Pure Balance

250 ml

250 ml

30064 21.90

26666 21.90   Balsam pentru păr

vopsit HairX

200 ml

PĂR REPARAT,

Tratament hrănitor non-gras pentru toată lungimea firului de păr, de la rădăcină până la vârf, perfect pentru toate tipurile de păr, inclusiv cel uscat şi deteriorat.

vopsit HairX

PROTEJAT ŞI MAI REZISTENT

Hrăneşte intens firele de păr pentru a le conferi rezistenţă

PENTRU PĂR USCAT & DETERIORAT

26672 21.90

  Ulei de păr Eleo

Ulei cu textură lejeră, mătăsoasă şi non-grasă, infuzat cu uleiuri de argan şi trandafir. Hrăneşte şi reface structura firului de păr din interior. Se utilizează înainte de uscarea părului cu foehnul sau ca un produs de finisare. Pentru toate tipurile de păr. 50 ml

PENTRU PĂR MATUR

  31275 Şampon anti-îmbătrânire HairX Advanced TimeResist 200 ml 24.90     31393 Balsam anti-îmbătrânire pentru păr HairX Advanced TimeResist 150 ml 24.90     31276 Ser anti-îmbătrânire pentru păr HairX Advanced TimeResist 30 ml 49.90 

  Spumă de coafare

pentru păr ondulat HairX

  Mască de păr

Hairx Ultimate Repair

200 ml

 

92

31090 26.90   Gel pentru coafare

33000 39.90

  30179 Şampon pentru volum HairX 400 ml 27.90     26670 Şampon pentru volum HairX 250 ml 21.90     26675 Balsam fără clătire pentru volum HairX 150 ml 24.90     26676 Şampon uscat pentru volum HairX 150 ml 29.90     31091 Fixativ pentru volum HairX 200 ml 27.90 

200 ml

HairX Invisible Hold

100 ml

31092 16.90

PENTRU PĂR FIN, SUBŢIRE

PENTRU O COAFURĂ UŞOR DE REALIZAT

PENTRU PĂR DETERIORAT

MOD DE FOLOSIRE: 1. Pentru un păr cu lungime medie, pune 2 picături de produs în palmă. Ajustează cantitatea, în funcţie de lungimea părului. 2. Încălzeşte uleiul în palme. 3. Aplică-l uniform pe părul umed sau uscat. Nu se clăteşte.

31613 59.90

39.99

  Mască pentru păr Eleo

Mască intens hrănitoare pentru păr, infuzată cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, ce reface structura firului de păr din interior spre exterior, pentru a-i conferi mai multă rezistenţă, netezime, strălucire şi un parfum divin. Pentru toate tipurile de păr. 125 ml

31611 49.90

37.99

PENTRU PĂR ELECTRIZAT

1

  30066 Şampon împotriva electrizării părului HairX 250 ml 21.90     30067 Balsam împotriva electrizării părului HairX 200 ml 21.90    1 30881 Cremă pentru îndreptarea şi netezirea părului HairX 150 ml 27.90 

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

PENTRU PĂR DETERIORAT

DESFĂTARE

MĂTĂSOASĂ PENTRU PĂR 

  Ulei pentru păr

cu vârfuri despicate Eleo

  Ulei pentru păr

cu efect de protecţie Eleo

50 ml

50 ml

31616 52.90

31614 52.90

  Balsam pentru păr Eleo

150 ml

31610 29.90

  Şampon Eleo

200 ml

31609 29.90 93


Efect energizant

MENTĂ & ZMEURĂ

SIMTE ENERGIA!

Efect relaxant

LAVANDĂ 

Efect hrănitor

ULEI DE MIGDALE

INSPIRATE DIN

INSPIRATE DIN NATURĂ

NATURĂ

Încă de la începuturile noastre din 1967, am manifestat un respect profund pentru natură, în tot ceea ce am întreprins. Alegem cu grijă cele mai bune ingrediente din Suedia şi din întreaga lume, pentru a-ţi pune în valoare frumuseţea — în mod natural!

ŞTIAI CĂ... Love Nature este gama noastră pentru îngrijirea corpului şi a părului, cu ingrediente din natură ce miros fantastic şi conferă o senzaţie minunată. Fiecare produs a fost creat pentru a oferi beneficii pentru corp, respectând totodată natura.

LOŢIUNI DE CORP 200 ML   32603 Loţiune de corp

energizantă cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature   32613 Loţiune de corp relaxantă cu ulei de lavandă Love Nature   32617 Loţiune de corp hrănitoare cu ulei de migdale Love Nature

34.90

FIECARE CU V I S U R I L E TA L E – I N S P I R AŢ I A N OA S T R Ă™ 94

19.99

95


DE PROSPEŢIME & ENERGIE!

Cu particule abrazive naturale

GEL DE DUŞ EXFOLIANT

Efect hrănitor ULEI DE MIGDALE

Efect energizant

NOU!

Nu conţine silicon

ŞAMPON REGENERATOR GRÂU & ULEI DIN NUCĂ DE COCOS

Pentru păr uscat şi deteriorat

CANTITATE XXL

ULEI DE MĂSLINE & ALOE VERA

LAVANDĂ

MENTĂ & ZMEURĂ

Pentru îngrijire

Efect relaxant

INSPIRATE DIN NATURĂ

O DIMINEAŢĂ PLINĂ

750  ml

  Gel de duş exfoliant

cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature

250 ml

32602 24.90

  33334 Gel de duş cu ulei de

măsline şi extract din aloe vera Love Nature   33336 Gel de duş relaxant

cu extract din lavandă Love Nature

29.90

FO

ulei relaxant de lavandă Love Nature

BIO

DEG

R

200 ml

32614 24.90

Toate produsele Love Nature ce necesită clătire sunt biodegradabile şi nu afectează mediul acvatic după utilizare.

19.99

EDIŢIE LIMITATĂ

   Gel de duş exfoliant cu

FIECARE GEL DE DUŞ

500 ML CU NUMAI

96

RMUL

  Exfoliant de corp cu

Ă

BIL Ă DA

cu ulei hrănitor de migdale Love Nature

16.99

A

  33335 Cremă de duş

19.99

  Burete pentru

baie Versatile

12.3 cm x 17 cm.

29449 11.99

extracte din mentă şi zmeură Love Nature

750 ml

33640 39.90

29.99

  Şampon pentru păr uscat şi

deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos Love Nature

750 ml

33641 39.90

27.99

97


ULEI DE MĂSLINE & ALOE VERA

ULEI DE AVOCADO & MUŞEŢEL

Pentru îngrijire

Pentru toate tipurile de păr 

Curăţă şi catifelează pielea

Şamponul cremos 2-în-1 curăţă delicat şi îngrijeşte părul

Curăţă delicat & conferă netezime, fără să afecteze culoarea părului vopsit

Săpun parfumat cu ingrediente naturale

INSPIRATE DIN NATURĂ

ULEI DIN SEMINŢE DE IN & MĂCEŞE

Pentru păr vopsit

Infuzat cu agenţi hidratanţi, curăţă şi catifelează mâinile

   Perie de baie

OFERĂ PĂRULUI TĂU DIN FRUMUSEŢEA NATURII!

Bamboo

Mâner: bambus; peri: nailon; sfoară: bumbac. Dimensiuni: 31 x 7 x 2.8 cm; sfoară: 9 cm.

28022 36.99

27.99

O PIELE CATIFELATĂ ŞI ÎNGRIJITĂ!

  Pieptene din lemn

19.90 FIECARE CU 98

14.99

FO

BIO

DEG

R BIL Ă DA

extract din măceşe şi ulei din seminţe de in Love Nature   32621 Şampon pentru păr vopsit cu extract din măceşe şi ulei din seminţe de in Love Nature

Ă

A

  32622 Balsam pentru păr vopsit cu

RMUL

Şampon şi balsam de păr 250 ml

  Şampon 2-în-1

pentru toate tipurile de păr cu ulei de avocado şi extract din muşeţel Love Nature

250 ml Toate produsele Love Nature ce necesită clătire sunt biodegradabile şi nu afectează mediul acvatic după utilizare.

32624 22.90

16.99

Pieptene din lemn prevăzut cu dinţi rari pentru părul ondulat şi dinţi deşi pentru cel drept. Partea cu dinţi rari asigură o descurcare uşoară a părului, în timp ce partea cu dinţi deşi conferă coafurii o finisare netedă. Dimensiuni: 15.7 x 5.2 cm.

29454

16.90

Planta aloe vera este o sursă bogată de proteine & minerale, având o concentraţie ridicată de nutrienţi cu proprietăţi hidratante pentru refacerea pielii uscate. Uleiul de măsline contribuie la protejarea pielii împotriva efectelor radicalilor liberi şi este bogat în vitamina E, recunoscută pentru catifelarea şi refacerea pielii.

  Săpun lichid pentru

mâini cu ulei de măsline şi extract din aloe vera Love Nature 300 ml

32606 24.90

17.99

  Gel de duş cu ulei de

  Săpun cu ulei de

250 ml

75 g

32608 19.90

32609 7.90

măsline şi extract din aloe vera Love Nature

11.99

măsline şi extract din aloe vera Love Nature

4.99

99


Ţine părul la distanţă de zona feţei în timpul curăţării.   Cremă de faţă

Îndepărtează machiajul, excesul de sebum şi impurităţile

Ecobeauty

50 ml

Redă strălucirea naturală a tenului tău cu ingrediente organice, benefice pentru piele

32199 84.90

   Cremă de ochi

Ecobeauty

cu extract din arbore de ceai Love Nature

25 buc

31078 19.90

  Şerveţele demachiante

15 ml

12.99

INSPIRATE DIN NATURĂ

MASCĂ PURIFICATOARE PENTRU FAŢĂ

TOATE

Ten normal & mixt VÂRSTELE

32200 39.90 PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

  Bentiţă pentru păr

Dimensiuni: 24 x 8 cm. 

  Ulei facial

Ecobeauty

50 ml

32201 109.90

20574

14.90   Stick corector cu

Aplică masca pe pielea în prealabil curăţată, las-o să acţioneze timp de zece minute, apoi clăteşte cu apă din abundenţă. Pentru rezultate optime, masca se utilizează o dată pe săptămână.

"MASCĂ INTENSIVĂ PENTRU PIELEA CARE ARE NEVOIE DE EXTR A ÎNGRIJIRE"

  Lapte

demachiant Ecobeauty

200 ml

32197 39.90

EcoBeauty

75 ml

32202 99.90

79.99 100

ARBORE DE CEAI PURIFICATOR

4 g

30155 19.90   Ulei purificator

10 ml

33023 29.90 

  Loţiune tonică

200 ml

32198 39.90   Mască facială

din arbore de ceai Love Nature

Ecobeauty

Conferă tenului tău un aspect revitalizat şi strălucitor cu ingrediente cu proprietăţi de îngrijire: argila roz remineralizează graţie micronutrienţilor esenţiali, menta organică revigorează şi aloe vera organică previne deshidratarea.

extract din arbore de ceai Love Nature

  Gel pentru

curăţarea tenului cu extract din arbore de ceai Love Nature 150 ml

30153 22.90 

  Loţiune de faţă

cu extract din arbore de ceai Love Nature

  Loţiune tonică

  Ser Ecobeauty

30 ml

32203 89.90

ULEIUL DIN ARBORE DE CEAI, cu proprietăţi antibacteriene, este cunoscut pentru acţiunea împotriva coşurilor şi pentru purificarea tenului în mod natural.

pentru faţă cu extract din arbore de ceai Love Nature 150 ml

30126 22.90

50 ml

30124 22.90

11.99

Loţiunea de faţă purifică şi matifiază pielea 101


antiperspirantă pentru tălpi Feet Up Comfort

75 ml

32368 19.90

EDIŢIE LIMITATĂ

Proaspăt & fructat!

Cremă pentru tălpi Pătrunde rapid în piele, lăsând tălpile netede şi catifelate

150 ML

  Cremă pentru tălpi

Feet Up Summer Fresh

75 ml   Cremă

hidratantă de noapte pentru tălpi Feet Up Comfort

33637 19.90 EDIŢIE LIMITATĂ

Spray de picioare

75 ml

Efect dezodorizant pentru tălpi împrospătate şi fără miros nedorit

32370 19.90   Exfoliant

energizant pentru tălpi Feet Up Comfort

9.99

EDIŢIE LIMITATĂ

75 ml

  Spray pentru tălpi Feet Up Summer Fresh

150 ml

33639 29.90

16.99

  Piatră ponce Summer Fresh

92 x 57 x 30 mm. Şnur: 80 mm.

29457 14.99

ÎMPROSPĂTARE & ÎNGRIJIRE PENTRU TĂLPI

CANTITATE XXL

75 ml

32644 19.90   Spray

32372 29.90

Dimensiuni: 8 x 3.8 x 4.4 cm.

28435 19.90 102

EDIŢIE LIMITATĂ

Şosete cu textură elastică, pentru a se mula perfect pe tălpile tale. Fără cusături la vârf şi cu tălpi antiderapante. Pot fi purtate ca papuci de casă sau în cizmele de iarnă. Mărime EU: 36-39.

29134

14.99

Creme pentru tălpi 150 ml   32369 Cremă pentru tălpi cu efect

pentru tălpi Feet Up Comfort Jumbo

de catifelare Feet Up Comfort

250 ml

32643 34.90 EDIŢIE LIMITATĂ

SE PULVERIZEAZĂ PE TĂLPI ŞI ÎN ÎNCĂLŢĂMINTE!   Spray revitalizant

  Şosete de casă Lilac

150 ml

pentru îngrijirea picioarelor

Piatra ponce Summer Fresh îndepărtează prin exfoliere pielea uscată şi aspră, conferind tălpilor tale catifelare şi netezire.

revitalizant pentru tălpi Feet Up Comfort

  Set 4-în-1

250 ML

Piatră ponce Pulverizează spray-ul pe tălpile uscate şi curate, insistând pe zona degetelor.

EXTRA HRĂNIRE cu ceară de albine şi ulei de migdale

  Cremă

pentru îngrijirea  tălpilor cu efect răcoritor Feet Up Comfort

Hidratare esenţială zilnică cu arnică şi jojoba

Păşeşte în lumea serenă a frumuseţii lipsite de stres cu gama Feet Up Comfort, formulată cu extracte şi uleiuri naturale.

7.99

32373 19.90

INSPIRATE DIN NATURĂ

  Cremă

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

24.99

Împrospătează instantaneu: Spray revigorant cu eucalipt şi mentă

  32371 Cremă hrănitoare

pentru tălpi Feet up Comfort

27.90

12.99

FIECARE CU

103


atingere

Secretul pielii hidratate este Tender Care - balsamul care calmează şi hidratează!

Curăţă şi catifelează pielea

Ulei din seminţe de merişoare cu proprietăţi de hidratare

Protejează cu ceară de albine naturală

 EDIŢIE LIMITATĂ

Hrăneşte intens pielea, conferindu-i catifelare, supleţe, un parfum plăcut şi hidratare întreaga zi

TENDER CARE 15 ML

  32537 Balsam protector cu

miere organică Tender Care 15 ml

EDIŢIE LIMITATĂ

17.90   

  31602 Cremă hrănitoare pentru mâini

31603 29.90 104

19.99

  Burete de baie

Milk & Honey Deluxe

7.5 x 8 cm.

15891 24.90

16.99

  Cremă de corp

Milk & Honey Gold Ediţie Specială

250 ml

33441 39.90

19.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG!

şi corp Milk & Honey Gold 250 ml 39.90    31708 Şampon Milk & Honey Gold 200 ml 21.90     31709 Balsam pentru păr Milk & Honey Gold 200 ml 21.90    31605 Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold 200 ml 29.90    31601

Burete super-absorbant prevăzut cu şnur pentru o uscare igienică. mâini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold 300 ml

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

 33954 Balsam protector Tender

Care 50th Anniversary 15 ml

19.90  

  Săpun lichid pentru

INSPIRATE DIN NATURĂ

CEA MAI TANDRĂ

O PIELE FRUMOASĂ & REVITALIZATĂ

Exfoliant cu zahăr pentru corp Milk & Honey Gold 200 ml 39.90    32542 Cremă hrănitoare de zi Milk & Honey Gold 50 ml 34.90    32543 Cremă hrănitoare de noapte Milk & Honey Gold 50 ml 34.90    31604 Săpun cremos cu efect de catifelare Milk & Honey Gold 75 g 9.90    31710 Mască pentru păr Milk & Honey Gold 250 ml

32.90

 33445 Balsam protector cu ulei din seminţe de afine Tender Care 15 ml

17.90 CALMEAZĂ: Reconfor tează şi protejează pielea iritată ÎNGRIJEŞTE: Hidratează şi înmoaie buzele & zonele cu piele uscată ÎNFRUMUSEŢEAZĂ: Netezeşte cuticulele uscate, modelează sprâncenele, conferă un luciu proaspăt buzelor şi pomeţilor

TENDER CARE 15 ML   1276 Balsam multifuncţional

Tender Care   33446 Balsam protector cu ulei din

seminţe de merişoare Tender Care

17.90 FIECARE CU

7.99 105


 31363 Cremă de mâini

Silk Beauty

13.90

  31345 Cremă hrănitoare

pentru mâini SoftCaress

16.90

100 ML

FIECARE CU

7.99

75 ML    

Uleiul auriu de jojoba se absoarbe rapid, pentru a hrăni, catifela şi întineri pielea, lăsând-o netedă şi fină. Vitamina E acţionează precum un antioxidant, contribuind la neutralizarea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, în urma expunerii la razele UV.

ÎNCAPE PERFECT ÎN GEANTĂ 30ml!

Extracte din surse organice Cremă de mâini 75 ml   31606 Cremă hidratantă

de mâini Milk & Honey Gold   33447 Exfoliant pentru mâini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold

19.90

FIECARE CU 106

Glicerina reţine elementele hidratante, lăsând pielea netedă şi catifelată.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

TESTAR

Cremă de mâini 100 ml

CREMĂ INTENS HRĂNITOARE pentru mâini cu piele deshidratată

FORMULĂ INTENS HIDRATANTĂ / Conferă supleţe şi catifelare 24H

O ATINGERE DE AUR PENTRU MÂINI SUPERBE

RMATO IC Ă

Exfoliant pentru mâini Contribuie la îndepărtarea pielii aspre şi uscate cu particulele exfoliante din coajă de migdale

DE

G LO

Cremă de mâini Lasă pielea mâinilor încântător de catifelată şi suplă

E

9.99

  Cremă de mâini

Oriflame Golden Edition

Crema perfectă pentru hidratarea mâinilor oriunde şi oricând. Formulată cu glicerină hidratantă şi infuzată cu ulei auriu de jojoba şi vitamina E, pentru catifelarea, netezirea şi protejarea mâinilor. Dimensiunea compactă practică îţi permite să o iei cu tine oriunde mergi. 30 ml

33196 9.90

4.99

107


BINE AI VENIT ÎN LUMEA SERENITĂŢII

SWEDISH SPA

SET PENTRU O PIELE CATIFELATĂ CU

39.99 LEI

COMANDĂ COD SET: 711918

Pielea ta are nevoie de o îngrijire specială în această perioadă a anului. Oferă-ţi un tratament spa în confortul căminului tău, pentru a te bucura de o piele purificată şi hrănită. Învăluie-te în texturile bogate şi somptuoase ale produselor din colecţia Swedish Spa şi vei simţi răsfăţul unei oaze de relaxare pură.

  Exfoliant hrănitor pentru corp Swedish Spa

150 ml

30837 39.90

200 ml

30838 29.90

+

  Mănuşă exfoliantă

Mărime universală: 18.5 x 16 cm.

108

UNT PENTRU CORP

Swedish Spa

SETUL CONŢINE:

EXFOLIANT PENTRU CORP

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsul şi simte aroma!

  Unt hrănitor pentru corp

+

EXFOLIERE: Masează-l delicat pe pielea umedă pentru a o netezi, catifela şi a-i conferi strălucire.

MĂNUŞĂ EXFOLIANTĂ

28021 11.90

HRĂNIRE: Aplică untul cu generozitate pe întregul corp pentru o hrănire intensă.

PREGĂTEŞTE-ŢI PIELEA PENTRU HRĂNIRE: Începe cu exfolierea, utilizând o mănuşă şi un exfoliant. Îndepărtarea stratului de celule moarte va facilita o mai bună absorbţie a nutrienţilor în piele. 109


Suplimente special dezvoltate • Îndeseşte părul • Reduce căderea părului • Conferă unghiilor rezistenţă • Reduce exfolierea şi ruperea unghiilor   Complex hrănitor

pentru păr şi unghii

42 tablete x 730 mg. Se administrează câte 2 tablete pe zi, în timpul mesei.

28507 69.90

PENTRU BĂRBAŢI & FEMEI

WELLNESS

Formule perfect echilibrate cu

12 VITAMINE şi 10 MINERALE

dezvoltate în Suedia

• Susţine funcţiile creierului, ochilor şi sistemului nervos • Îmbunătăţeşte sănătatea sistemului cardiovascular

  Omega 3

Cantitate suficientă pentru 30 de zile. Se administrează 2 capsule în timpul mesei.

• Conţine doza zilnică recomandată de CROM, SELENIU şi ZINC

15397 64.90

  Multivitamine & Minerale pentru femei   Multivitamine & Minerale

O combinaţie echilibrată de 12 vitamine şi 10 minerale, dozată special pentru a asigura necesarul nutriţional zilnic al femeilor. Se administrează câte o tabletă pe zi, în timpul meselor principale. Un flacon conţine 60 de comprimate filmate. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi întunecos.

• Protejează pielea împotriva radicalilor liberi • Reduce ridurile

22794 64.90

  Complex Suedez

de Înfrumuseţare Plus

Cantitate suficientă pentru 30 de zile.

25414 74.90 110

•C onţine doza zilnică recomandată de FIER, CALCIU şi ACID FOLIC

ACUM CU NUMAI

pentru bărbaţi

O combinaţie echilibrată de 12 vitamine şi 10 minerale, dozată special pentru a asigura necesarul nutriţional zilnic al bărbaţilor. Se administrează câte o tabletă pe zi, în timpul meselor principale. Un flacon conţine 60 de comprimate filmate.

22795 64.90

49.99

FIECARE 111


APORT DE VITAMINE, PENTRU COPII SĂNĂTOŞI! Copiilor li se recomandă să consume 5 fructe şi legume proaspete în fiecare zi. Cu Pachetul Wellness, ai garanţia că asiguri copiilor tăi o nutriţie optimă.

PĂSTREAZĂ-ŢI TINEREŢEA PENTRU MULT TIMP!

COPII SĂNĂTOŞI. PĂRINŢI FERICIŢI

Abonează-te şi primeşti al 4-lea Pachet Wellness

Abonează-te şi primeşti al 4-lea produs WellnessKids

CADOU! 

BENEFICIILE PACHETULUI WELLNESS

CADOU!

Cere consultantului tău mai multe informaţii

Cere consultantului tău mai multe informaţii

IMUNITATE • Vitaminele A, C, D • Zinc, Seleniu • Omega 3 OCHI • Vitamina A, Riboflavină • Zinc • Omega 3 OASE & DINŢI • Vitaminele D, K • Calciu, Magneziu ENERGIE & MUŞCHI • Complex vitamina B • Calciu, magneziu • Fier, crom

  Multivitamine şi minerale

Copii 3–9 ani, o tabletă pe zi. Copii 10-14 ani, două tablete pe zi. Conţine 21 de tablete x 1.1 g.

Omega 3 din ulei de peşte, cu aromă naturală de lămâie. Conţine acizi graşi esenţiali, necesari pentru creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor. Pentru copii cu vârsta 3+. 105 ml. 1 linguriţă (5 ml) pe zi.

28241 59.90

22467 64.90

pentru copii WellnessKids

112

  Ulei omega 3 WellnessKids

CREIER & SISTEM NERVOS • Omega 3 • Complex vitamina B • Iod, zinc

INIMĂ • Îmbunătăţeşte sănătatea inimii • Reduce nivelul colesterolului

Nutrienţii tăi zilnici, într-un pliculeţ: 2 x Omega 3 1 x Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus (astaxanthin + extract de afine) 1 x Multivitamine & minerale

PIELE • Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi nivelul de hidratare • Reduce efectele negative ale razelor UV şi estompează ridurile SISTEM IMUNITAR • Îmbunătăţeşte sistemul de apărare al organismului • Reduce inflamaţiile

BENEFICII principale WellnessKids

Pachetul Wellness combină astaxanthinul - un antioxidant puternic - cu omega 3 şi vitamine & minerale esenţiale. Acoperă-ţi deficienţele nutriţionale şi simte beneficiile în întregul organism.

WELLNESS

PACHETUL WELLNESS. NUTRIENŢII ZILNICI ESENŢIALI ÎNTR-UN PLICULEŢ.

VEDERE • Protecţie UV îmbunătăţită • Ochi mai puţin obosiţi MUŞCHI & ARTICULAŢII • Îmbunătăţeşte rezistenţa şi forţa musculară • Reduce inflamaţiile şi durerile   Pachet Wellness pentru femei

Un pliculeţ conţine 2 capsule moi Omega 3, 1 capsulă moale Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus (astaxanthin & extract de afine), 1 comprimat filmat Multivitamine & Minerale pentru femei. Se administrează 1 pliculeţ zilnic, după micul dejun. Conţine 21 de pliculeţe.

22791 124.90   Pachet Wellness pentru bărbaţi

Un pliculeţ conţine 2 capsule moi Omega 3, 1 capsulă moale Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus (astaxanthin & extract de afine), 1 comprimat filmat Multivitamine & Minerale pentru bărbaţi. Conţine 21 de pliculeţe.

22793 124.90 113


54.99 LEI

SHAKE NATURAL BALANCE PLIN DE NUTRIENŢI - CU PUŢINE CALORII!

Aportul ridicat de proteine îţi menţine senzaţia de saţietate timp îndelungat. Nu conţin organisme modificate genetic, gluten, lactoză, coloranţi artificiali sau conservanţi.

la achiziţia oricărei supe sau shake

  Recipient Wellness

Premium

14.5 x 11 cm.

Ştiai că? 1 shake Natural Balance îţi asigură:

27728 79.90  S hake-uri Natural Balance

Abonează-te şi primeşti a 4-a supă

NUMAI

76

CADOU!

KCAL

Cere consultantului tău mai multe informaţii

Shake delicios şi sănătos, ce conţine un amestec de proteine, acizi graşi omega 3 & 6, carbohidraţi cu indice glicemic redus şi fibre. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi contribuie la reducerea senzaţiei de foame şi poftă. Creat şi dezvoltat în Suedia. Se amestecă 1 lingură cu vârf de shake (18 g) cu 150 ml apă rece şi se agită bine. Conţine 21 de porţii. 378 g.

PROTEINE Precum într-un ou FIBRE Cantitate echivalentă cu cea regăsită într-un morcov GRĂSIME La fel de puţină precum într-o porţie de fasole albă

124.90   25386 Fructe 

NUMAI

65

CARBOHIDRAŢI Cantitate echivalentă cu cea regăsită într-un ardei gras CALORII La fel de puţine precum într-un măr

CALORII!

Alimentele din imaginile de mai sus conţin şi alţi micronutrienţi care nu se regăsesc în Shake-urile Natural Balance

 

28583 124.90

Măsoară ŞI AMESTECĂ!

  Supă Natural Balance Sparanghel

  Shaker şi linguriţă mov

Capacitate 250 ml.

Batoane 100% naturale, sănătoase şi hrănitoare, disponibile în două variante de arome delicioase. Fiecare cutie conţine 7 batoane. 280 g (7 x 40 g).

28584 124.90

25479 16.90

64.90

  Supă Natural Balance Roşii & Busuioc

420 g

420 g 114

WELLNESS

100% NATURALE ŞI SĂŢIOASE!

POŢI COMANDA RECIPIENTUL CU

  25385 Ciocolată  B atoane Natural Balance

Abonează-te şi primeşti al 4-lea shake

CADOU! Cere consultantului tău mai multe informaţii

  15447 Căpşuni   22138 Ciocolată   15448 Vanilie 115


TOATE VÂRSTELE

PENTRU TEN GRAS

ÎNGRIJIREA PIELII

ÎNGRIJIREA PIELII

Curăţă în profunzime şi previne formarea coşurilor. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

ALEGEREA TA PENTRU O PIELE IMPECABILĂ

Atunci când tenul tău străluceşte de tinereţe şi sănătate, încrederea de sine prinde şi ea strălucire. Indiferent de vârsta sau de tipul tenului tău, în gamele Oriflame de îngrijire a pielii îţi vei găsi produsele potrivite.

PENTRU PUNCTE NEGRE Foloseşte capătul cu orificiu. Apasă-l direct pe punctul negru, pentru a elimina impurităţile şi a curăţa porii.

  Gel exfoliant de curăţare

2 în 1 pentru faţă Pure Skin

150 ml

Mască purificatoare cu acţiune profundă de curăţare a punctelor negre. Se utilizează o dată pe săptămână.

32647 26.90

12.99

  Ustensilă cu două capete

pentru îndepărtarea coşurilor

Dimensiuni: 0.7 x 11.5 cm.

26825 16.90

9.99

  Mască de faţă cu efect de

O PIELE IMPECABILĂ ÎNCEPE DE AICI

Fie că pielea ta are nevoie de curăţare intensă şi purificare, fie că simţi cum se formează un coş, gama noastră Pure Skin îţi asigură toate mijloacele pentru a acţiona.

VALORIFICĂ PUTEREA SUPER-FRUCTELOR

Rodia, papaya şi guava sunt cunoscute drept super-fructe cu beneficii extraordinare de purificare a pielii. De aceea, le-am selectat ca ingrediente pentru gama noastră Pure Skin.

îndepărtare a punctelor negre Pure Skin 50 ml

TEHNOLOGIA DETECT CU ACID SALICILIC

32650 16.90

9.99

Tehnologia Detect cu acid salicilic caută, identifică şi acţionează asupra bacteriilor, controlează producţia de sebum, pentru a asigura pielii un aspect curat, fără luciu inestetic şi cu mai puţine imperfecţiuni.

  1 Exfoliant & 2 Mască

purificatoare pentru faţă Pure Skin

2 x 6 ml.

32652 4.90 Exfoliază şi purifică. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

V I S U R I L E TA L E – I N S P I R A Ţ I A N OA S T R Ă ™ 116

2.99

PENTRU COŞURI ALBE Apasă delicat bucla pe capul alb al coşului.

PÂNĂ LA

-50%

117


TOATE VÂRSTELE

Diferite tipuri de ten

HYDRA RADIANCE

TOATE VÂRSTELE

PENTRU TEN GRAS 

TOATE VÂRSTELE

  Gel pentru

spălarea tenului cu efect energizant Pure Skin

150 ml

33526 26.90   Gel purificator

pentru spălarea tenului Pure Skin

150 ml

32646 26.90

  Gel de curăţare

  Loţiune tonică

  Cremă de

cu efect de împrospătare pentru toate tipurile de piele Optimals Hydra 150 ml

  Cremă pentru

cu efect de conturul ochilor împrospătare Optimals Hydra pentru toate tipurile Seeing is Believing de piele Optimals 15 ml Hydra 200 ml

  Cremă de zi

calmantă pentru ten uscat/sensibil Optimals Hydra Care 50 ml

noapte cu efect calmant pentru ten uscat/sensibil Optimals Hydra Care 50 ml

32415 27.90

32464 34.90

32468 37.90

32469 37.90

33995 27.90

EVEN OUT

TOATE VÂRSTELE

cu efect de împrospătare Pure Skin

 

150 ml

32648 26.90   Loţiune de faţă

cu efect matifiant Pure Skin

50 ml

32649 26.90 

  Gel cu acţiune

profundă pentru îndepărtarea coşurilor Pure Skin Spot SOS 6 ml

  Cremă de zi

protectoare FPS 20 Optimals Even Out

  Cremă de noapte

  Cremă pentru zona

  Ser iluminator

50 ml

hrănitoare Optimals Even Out

50 ml

30 ml

15 ml

32479 49.90

32480 49.90

33108 59.90

33226 39.90

OPTIMALS BODY  

de contur a ochilor Optimals Even Out

Optimals Even Out

AGE REVIVE

32651 26.90

35+ Pentru toate tipurile de ten

?

ten normal/mixt Optimals Hydra Radiance

Cremă hidratantă de zi ce lasă pielea catifelată, suplă şi împrospătată. Cu o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia, minerale Aqua, vitamina C şi agent împotriva efectelor poluării. Pentru ten normal/mixt. Testată dermatologic. 50 ml

32462 37.90

Pentru toate tipurile de ten

  Loţiune tonică

HIDRATEAZĂ PIELEA ÎNSETATĂ   Cremă de zi hidratantă pentru

* Testare consumatori

PENTRU TEN NORMAL/ MIXT

ÎNGRIJIREA PIELII

PURE SKIN

OPTIMALS HYDRA

9/10

femei sunt de acord* Redă hidratarea pielii

BENEFICII

• Îmbunătăţesc şi menţin hidratarea pielii • Protejează împotriva agresorilor de mediu • Amplifică luminozitatea • Neutralizează luciul inestetic

  Cremă de noapte hrănitoare

pentru ten normal/mixt Optimals Hydra Radiance

Cremă hrănitoare de noapte ce lasă pielea împrospătată şi energizată. Cu o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia, minerale Aqua şi vitamina E. Pentru ten normal/mixt. Testată dermatologic. 50 ml

10/10

femei sunt de acord* Menţine şi îmbunătăţeşte hidratarea pielii

32463 37.90 

  Perie dublă

pentru faţă

Perie: 14.9 x 4.6 x 3.5 cm. Şnur: 8 cm.

29458 24.90 118

  Gel anticelulitic

cu cofeină şi extract din frunză de lotus Optimals Body

  Gel pentru

abdomen şi bust cu cofeină şi extract din nut grass Optimals Body

  Loţiune de corp

pentru fermitate cu peptide din plante Optimals Body

  Cremă de zi

anti-îmbătrânire FPS 15 Optimals Age Revive

150 ml

125 ml

250 ml

50 ml

31317 54.90

31983 36.90

31314 39.90

32474 49.90

1 cu 26.99 lei Oricare 2 cu 19.99 lei fiecare 119


femei sunt de acord cu faptul că aceste produse curăţă în profunzime, îndepărtând impurităţile şi machiajul* – atunci când sunt utilizate atât laptele demachiant cât şi loţiunea tonică

| Toate tipurile de ten

O combinaţie de plante din Suedia: Coacăze - contribuie la combaterea liniilor fine şi ridurilor Ulei de in - omega 3 şi 6 contribuie la hrănirea, netezirea şi refacerea pielii Cătină - vitamina C antioxidantă amplifică luminozitatea pielii Mesteacăn argintiu - contribuie la prevenirea formării petelor pigmentare

 

120

200 ml

anti-îmbătrânire Optimals Age Revive 200 ml

32416 27.90

32417 27.90

32475 49.90

16.99

16.99

AMPLIFICĂ INSTANTANEU LUMINOZITATEA ZONEI DE SUB OCHI

24.99

Coacăze roşii - contribuie la combaterea liniilor fine şi ridurilor

  Ser anti-îmbătrânire Optimals Age Revive

Ser ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Contribuie la reducerea liniilor fine şi ridurilor, hidratează instantaneu şi asigură un efect de re-umplere a pielii, micşorează aspectul porilor şi amplifică luminozitatea. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi acid hialuronic. Pentru toate tipurile de piele. 30 ml

32477 59.90

Optimals Age Revive

  Loţiune tonică cu efect

CATIFELEAZĂ ŞI HRĂNEŞTE PIELEA

Cremă de noapte ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Hidratează şi hrăneşte intens pielea în timpul nopţii, pentru a reduce aspectul liniilor fine şi ridurilor. Pielea este refăcută, luminoasă şi întinerită dimineaţa. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi un agent de fermitate. Testată dermatologic. Pentru toate tipurile de piele. 50 ml

efect anti-îmbătrânire Optimals Age Revive

PLANTE CU BENEFICII MULTIPLE sunt utilizate pentru a crea combinaţiile suedeze de ingrediente naturale ale formulelor Age Revive. Fiecare dintre acestea te ajută să obţii o piele mai frumoasă, mai tânără, acţionând asupra semnelor multiple de maturizare.

CONTRIBUIE LA REFACEREA BARIEREI LIPIDICE

  Cremă de noapte anti-îmbătrânire

  Lapte demachiant pentru faţă şi ochi cu

COMBATE SEMNE MULTIPLE ALE ÎMBĂTRÂNIRII - FAPT DOVEDIT

ÎNGRIJIREA PIELII

8/10

35+ *Fapt confirmat în cadrul testelor de consumator, de către femei care au folosit rutina de îngrijire a pielii Optimals Age Revive

O PIELE CURATĂ, CATIFELATĂ & RECONFORTATĂ

29.99

Mesteacăn argintiu – contribuie la prevenirea formării petelor pigmentare.

  Cremă de ochi anti-îmbătrânire

Optimals Age Revive

Cremă de ochi ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Contribuie la reducerea liniilor fine şi ridurilor, amplifică luminozitatea şi estompează cearcănele şi pungile de sub ochi. Stimulează microcirculaţia pentru a reduce semnele de oboseală. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi cafeină. Testată dermatologic. 15 ml

32476 39.90

19.99

121


Întinereşte pielea cu

  Tratament regenerator de noapte Diamond Cellular

PRECIZIA DIAMANTELOR!

Tratament foarte performant de noapte, ce contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozităţii şi reînnoirea stratului exterior al pielii. Se aplică în fiecare seară, înainte de culcare. 30 ml

18437 109.90

CREMĂ DE ZI ŞI DE NOAPTE

Aniversarea a 50 de ani de visuri împlinite!

  Soluţie de curăţare a

tenului Diamond Cellular

Soluţie multifuncţională luxoasă, ce îndepărtează machiajul, curăţă tenul şi îl tonifiază. Îndepărtează impurităţile dintr-o singură mişcare, fără a folosi apă. 200 ml

Nu este un secret faptul că cercetătorii noştri din Dublin şi Stockholm studiază, testează şi optimizează, ani la rând, fiecare tratament pentru îngrijirea pielii. Utilizând tehnici de vârf în domeniu, aceştia creează tehnologii unice. Rezultatul? Produse excepţionale de îngrijire a pielii, pur şi simplu indispensabile pentru femei şi bărbaţi din întreaga lume. Aşa cum este crema noastră antirid Diamond Cellular – acum, la un preţ aniversar!

122

21339 49.90

ACUM CU NUMAI

64.99

Redă luminozitatea tenului, estompează liniile fine şi ridurile, are efect de lifting şi contribuie la redefinirea contururilor faciale.

  Cremă antirid de faţă Diamond Cellular   Cremă tratament 

pentru conturul ochilor Diamond Cellular

Atenuează cearcănele şi pungile de sub ochi, corectează ridurile şi liniile fine, hidratând intens pielea din jurul ochilor. 15 ml

22419 62.90

Cremă consistentă ce acţionează direct asupra semnelor vizibile de îmbătrânire, dezvăluind un ten care nu îşi arată vârsta. Formula cu pudră de diamante veritabile contribuie la redarea luminozităţii tenului. Reduce aspectul liniilor fine şi ridurilor, datorită extractului din trufe albe. Complexul de proteine are efect de lifting şi contribuie la redefinirea contururilor faciale. 50 ml

13659 109.90

123


55+

Piele vizibil MAI NETEDĂ

40+ Pentru toate tipurile de ten

Pentru ten foarte matur

Mod de folosire capsule: Răsuceşte capătul capsulei şi aplică conţinutul pe faţă, pentru o piele instantaneu netezită

GENISTEINASOIA ŞI AMINO+

Întinereşte vizibil şi netezeşte pielea în zona feţei, gâtului şi bărbiei

Super combinaţie de proteine, isoflavonă şi peptide ce acţionează la nivel genetic pentru redarea densităţii pielii, rezultând astfel un ten cu aspect mai tânăr.

ÎNGRIJIREA PIELII

Întinereşte FAŢA, GÂTUL & CONTURUL FACIAL

Conferă fermitate şi reconturează zona din jurul ochilor

  

Redă pielii în perioada post-menopauză toate atributele tinereţii

Liniile fine şi ridurile au un aspect minimizat

   Loţiune tonică cu efect calmant Royal Velvet

200 ml

  Ser de întinerire pentru faţă & gât

22423 34.90

Time Reversing Intense SkinGenistII

  Cremă de zi FPS 15 Time Reversing

Intense SkinGenistII™

50 ml

24185 79.90   Cremă pentru conturul ochilor

Time Reversing Intense SkinGenistII™

15 ml 124

24667 44.90

Ser anti-îmbătrânire cu formulă mătăsoasă, special creat pentru faţă, gât şi contur facial. O combinaţie eficientă de ingrediente active, ce acţionează pentru a conferi fermitate, a reface densitatea şi elasticitatea pielii. Tenul capătă o senzaţie şi un aspect de lifting specifice tinereţii. Pentru rezultate optime, aplică serul sub crema de zi sau sub crema de noapte Time Reversing. 30 ml

30836 114.90

69.99

  Cremă de noapte Time Reversing

Intense SkinGenistII™

  Lapte demachiant Royal Velvet

22421 34.90

Cremă revoluţionară anti-îmbătrânire, ce acţionează asupra tuturor problemelor pielii în perioada postmenopauză. Cu genisteină SOIA şi complex Amino+, umple ridurile adânci, îmbunătăţeşte contururile faciale şi densitatea pielii. 50 ml

FPS 15 Royal Velvet

24188 79.90

  Cremă de noapte cu efect

49.99

*exclusiv pentru uz extern

200 ml

  Cremă de zi cu efect de fermitate

50 ml

22424 69.90

reparator Royal Velvet

50 ml

22814 69.90

  Capsule cu efect de fermitate Royal Velvet

Un amestec lejer, însă foarte hrănitor de 5 uleiuri preţioase şi Infuzie de Iris Negru, ce lasă tenul neted şi catifelat, reduce vizibil liniile fine şi ridurile. 28 de capsule, pentru 4 săptămâni de utilizare.

24547 104.90

59.99

  Cremă cu efect de fermitate pentru conturul ochilor Royal Velvet

Formulă ce întinde şi reconturează pielea din jurul ochilor, atenuând aspectul cearcănelor şi al pungilor de sub ochi. 15 ml

22815 34.90

19.99

125


REZULTATE VIZIBILE DE LA PRIMA UTILIZARE:

ÎNFRUMUSEŢEAZĂ TEXTURA PIELII & ESTOMPEAZĂ ASPECTUL PORILOR*1

*1Testare pe un eşantion de consumatori

O PIELE VIZIBIL ÎNTINERITĂ DUPĂ 6 SĂPTĂMÂNI*1

NOU!

8 ORE

HIDRATARE & HRĂNIRE INTENSE DE LA PRIMA UTILIZARE -

92%

*2

  Cremă lejeră de zi

cu efect antirid NovAge Ecollagen

  Gel micro-exfoliant NovAge

Cremă de zi de înaltă eficienţă, ce corectează ridurile, catifelează, netezeşte şi împrospătează aspectul tenului. Formulă lejeră. Hidratează intens. Îmbogăţită cu Tri-Peptide şi extracte de celule stem din plante din familia Solanaceae. Ideală pentru tenul normal spre gras. 50 ml

Gel pentru o exfoliere delicată a tenului. Îndepărtează celulele moarte, machiajul, impurităţile şi excesul de sebum de pe piele. Netezeşte şi amplifică instantaneu luminozitatea, înfrumuseţează vizibil textura pielii în timp. Îmbogăţit cu acid lactic natural, micro-particule abrazive şi unt de shea. 100 ml

32655 84.90

32645 39.90

59.99 

30 ml

33944 69.90

  Capsule cu ulei facial

a porilor şi liniilor fine NovAge

NovAge Nutri6

30 capsule.

32631 119.90

  Cremă de zi cu efect

intens de protecţie FPS 50 NovAge

82%

  Demachiant 

pentru ochi cu efect reconfortant NovAge

30 ml

150 ml

34143 64.90

32664 39.90

O PIELE FRUMOASĂ ÎNCEPE CU UN SOMN ODIHNITOR.

Bucură-te de un ten cu aspect luminos şi odihnit la prima oră a dimineţii cu masca de noapte NovAge cu efect intens revitalizant, dezvoltată pentru a valorifica la maximum beneficiile de care se bucură pielea în timpul somnului. Infuzia intensivă de nutrienţi asigurată de uleiul Inca Inchi şi de untul de Cupuaçu contribuie la redarea nivelului optim de hidratare şi la refacerea barierei de protecţie a pielii, iar acidul hialuronic intensifică hidratarea.

RECOMANDAT PENTRU

TOATE VÂRSTELE   Spatulă pentru aplicarea

măştii faciale

Recomandată de profesionişti pentru o aplicare uşoară a măştilor de îngrijire a pielii şi exfolianţilor. Se reduce la minimum risipa de produs, iar vârful din silicon este igienic, curăţându-se uşor. Materiale: silicon, aluminiu, plastic PS. Dimensiuni: 17.4 x 2.7 x 1.3 cm.

29589 22.90 *1

16.99

  Mască de noapte cu efect intens

revitalizant NovAge

*2

29.99

  Bază de netezire

SOMN DE FRUMUSEŢE ÎNTR-UN PRODUS

DIMINUEAZĂ INTENS SEMNELE DE OBOSEALĂ DE LA PRIMA UTILIZARE -

ÎNGRIJIREA PIELII

MOD DE FOLOSIRE:

Se utilizează 1-2 ori pe săptămână. Se aplică cu o spatulă, după crema obişnuită de noapte. Se lasă să acţioneze peste noapte.

Bucură-te de un ten cu aspect împrospătat şi revitalizat, la prima oră a dimineţii. Masca de noapte fără clătire cu ulei intens hrănitor Inca Inchi, unt de Cupuaçu şi acid hialuronic pentru stimularea hidratării şterge semnele de oboseală, conferind tenului un aspect odihnit, la prima oră a dimineţii. Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, după crema de noapte. 50 ml

33490 99.90

69.99 

*1 *2

Testarea consumatorilor. Testarea consumatorilor, % sunt de acord.

127


Recomandat pentru

O PIELE DE

11X

MAI LUMINOASĂ* – FAPT DEMONSTRAT CLINIC!

Fiecare set NovAge este însoţit de o CUTIE perfectă pentru cadou!

AMPLIFICĂ REZULTATELE FOLOSIND ÎNTREGUL SET

pentru curăţarea feţei NovAge

128

efect de reînnoire a pielii NovAge

33%

Fiecare set NovAge este însoţit de o CUTIE perfectă pentru cadou!

** 

– FAPT DEMONSTRAT CLINIC

AMPLIFICĂ REZULTATELE FOLOSIND ÎNTREGUL SET

Set cu produse de îngrijire avansată a pielii, având la bază tehnologia patentată Tri-Peptide şi extract de celule stem din plante din familia Solanaceae. Corectează vizibil ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura pielii, pentru un ten neted, luminos şi plin de elasticitate. Gel-spumă pentru curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28971 379.40

189

  Loţiune tonică cu

REDUCE RIDURILE CU PÂNĂ LA

 S et NovAge Ecollagen

Set cu produse pentru îngrijirea avansată a pielii, îmbogăţit cu extract din arbore de mătase şi extract de celule stem din acai. Hidratează intens şi purifică, pentru un ten cu aspect proaspăt şi plin de luminozitate. Contribuie la amânarea apariţiei primelor semne de maturizare a pielii. Gel spumă pentru curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

  Gel spumă

CORECTEAZĂ RIDURILE, uniformizează nuanţa & netezeşte textura pielii

 S et NovAge True Perfection

28970 337.40

30+

ÎNGRIJIREA PIELII

Pentru o piele hidratată, înfrumuseţată, CU ASPECT ODIHNIT

**Testare clinică pe durata a 12 săptămâni, cu un eşantion format din 31 femei

20+

*Testare clinică pe durata a 2 zile, cu un eşantion format din 22 femei

Recomandat pentru

  Cremă de ochi

200 ml

200 ml

cu efect iluminator NovAge True Perfection 15 ml

32596 39.90

32128 39.90

31981 37.90

  Ser iluminator

  Cremă NovAge True Perfection regeneratoare de 30 ml noapte NovAge True Perfection 50 ml

31979 79.90

31980 69.90

  Cremă hidratantă

de zi NovAge True Perfection

219

  Gel spumă pentru

curăţarea feţei NovAge

  Loţiune tonică cu

efect de reînnoire a pielii NovAge

  Cremă de noapte

antirid NovAge Ecollagen

  Cremă de zi antirid FPS 15 NovAge Ecollagen

50 ml

200 ml

200 ml

50 ml

50 ml

31978 69.90

32596 39.90

32128 39.90

31545 84.90

31544 84.90

  Ser antirid NovAge

Ecollagen

30 ml

31547 89.90

  Cremă de ochi

antirid NovAge Ecollagen

15 ml

31546 39.90 129


Fiecare set NovAge este însoţit de o CUTIE perfectă pentru cadou!

MAI MULTĂ ELASTICITATE ÎN 12 SĂPTĂMÂNI*

În formulele cremelor de zi şi de noapte

70%

CU

SETUL TĂU CU REZULTATE OPTIME

50+

*Testare consumatori

Recomandat pentru

Pentru o piele mai fermă, REDEFINITĂ ŞI PERFECT HRĂNITĂ

ÎNGRIJIREA PIELII

Pentru o piele mai întinsă, CU ASPECT ÎNTINERIT

94%

Fiecare set NovAge este însoţit de o CUTIE perfectă pentru cadou!

DINTRE FEMEI CU PIELEA MATUR Ă AU AFIRMAT CĂ ELASTICITATEA ŞI TEXTURA PIELII SUNT ÎMBUNĂTĂŢITE*

40+

*Testare clinică pe durata a 12 săptămâni, eşantion format din 34 femei

Recomandat pentru

ÎNGRIJIRE ESENŢIALĂ PENTRU PIELEA MATURĂ

   Set NovAge Time Restore

Îngrijire completă şi reînnoire pentru pielea matură. Pentru o piele cu structură mai densă, mai elastică, cu contururi mai bine definite, riduri adânci şi pete de vârstă estompate. Set cu produse de înaltă performanţă, având la bază Tehnologia GenisteinaSOIA şi extract de celule stem din plantago◊. Lapte demachiant, loţiune tonică, cremă pentru conturul ochilor şi buzelor, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

  Set NovAge Ultimate Lift

Conceput pentru a reda elasticitatea pielii şi pentru un look sculptat, ferm. Set cu produse de înaltă performanţă, creat pentru rutina de îngrijire a pielii cu efect de întinerire. Lapte demachiant, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28968 459.40

  Ser concentrat cu

269

  Lapte demachiant

efect de lifting NovAge cu efect de netezire Ultimate Lift NovAge

130

  Loţiune tonică cu

efect de catifelare NovAge

  Cremă de zi cu efect

de lifting FPS 15 NovAge Ultimate Lift

30 ml

200 ml

200 ml

50 ml

31543 119.90

32597 39.90

32742 39.90

31540 104.90

  Cremă de noapte cu efect de lifting & definire a conturului facial NovAge Ultimate Lift 50 ml

  Cremă cu efect

31541 104.90

31542 49.90

intens de lifting pentru zona de contur a ochilor NovAge Ultimate Lift 15 ml

28972 464.40   Cremă pentru

zona de contur a ochilor & buzelor NovAge Time Restore 15 ml

32629 54.90

  

269

  Ser revitalizant

NovAge Time Restore

30 ml

32630 119.90

  Lapte demachiant

cu efect de netezire NovAge 200 ml

32597 39.90

  Loţiune tonică cu

  Cremă de zi

  Cremă de noapte

200 ml

corectoare FPS 15 NovAge Time Restore 50 ml

32742 39.90

32627 104.90

32628 104.90

efect de catifelare NovAge

regeneratoare NovAge Time Restore 50 ml

131


NOU!

O FORMULĂ CU: TEHNOLOGIA MULTI-BRIGHT + EXTRACT DE CELULE STEM DIN GARDENIE

TEHNOLOGIA PATENTATĂ MULTI-BRIGHT DEZVOLTATĂ DE CĂTRE CERCETĂTORI ORIFLAME ÎN DOMENIUL PIELII DIN SUEDIA Rezultatul a şase ani de cercetare, tehnologia patentată de iluminare a pielii Multi-Bright reprezintă combinaţia a doi agenţi pe bază de plante – acid dioic şi Rumex Occidentalis: • Inhibă producţia de melanină • Corectează diferenţele de nuanţă a pielii şi petele pigmentare • Previne formarea petelor pigmentare noi

EXTRACT DE CELULE STEM

DIN GARDENIE

Degradarea colagenului este cauza apariţiei ridurilor. Preţiosul extract de celule stem din gardenie contribuie la menţinerea nivelului de colagen în piele şi la netezirea ridurilor: • Intensifică sinteza de colagen în celulele fibroblaste • Reduce formarea enzimelor ce cauzează degradarea naturală a colagenului 132

Recomandat pentru TOATE VÂRSTELE

ESTOMPEAZĂ PETELE PIGMENTARE CU PÂNĂ LA

50%

*

TEHNOLOGIA PATENTATĂ MULTI-BRIGHT: ACID DIOIC + RUMEX OCCIDENTALIS

ÎŢI PREZENTĂM O INOVAŢIE ŞTIINŢIFICĂ PENTRU UN TEN IMPECABIL Tehnologia patentată Multi-Bright are rezultate, demonstrate in vitro, de inhibare a producţiei de melanină în toate cele trei etape ale sale – (A) biogeneză (producţia de melanină este declanşată de stimularea fiziologică a melanocitelor), (B) sinteză (melanina este produsă) şi (C) migrarea – transportarea melaninei către celulele keranocite. Prin pătrunderea în baza epidermei, Multi-Bright acţionează direct asupra melanocitelor, inhibând producţia de melanină pentru a reduce vizibil pigmentarea, iluminând şi uniformizând nuanţa tenului, estompând petele pigmentare existente şi prevenind formarea unora noi.

*Testare clinică pe un eşantion format din 42 femei timp de 12 săptămâni 133


2

MINUTE ori pe zi

PENTRU ILUMINAREA ŞI UNIFORMIZAREA NUANŢEI TENULUI

NOU!

PASUL 1:

PASUL 2:

Îndepăr tarea machiajului şi a altor impurităţi permite produselor tale performante să se absoarbă mai bine în piele şi să asigure rezultate optime. Gelul de curăţare şi loţiunea tonică Bright Sublime îţi lasă pielea curată, luminoasă şi împrospătată.

Pielea din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială. Crema de ochi intens iluminatoare Bright Sublime are o formulă super-fluidă, special creată pentru a asigura acestei zone delicate beneficiile tehnologiilor noastre eficiente.

CURĂŢARE ŞI TONIFIERE

  Gel de curăţare cu

  Loţiune tonică cu

  Cremă de ochi intens

200 ml

200 ml

15 ml

32656 39.90

32657 39.90

32804 44.90

efect iluminator NovAge Bright Sublime

efect iluminator NovAge Bright Sublime

iluminatoare NovAge Bright Sublime

PASUL 3:

PASUL 4:

Serul intens iluminator Bright Sublime are o formulă fluidă cu o tehnologie ce îi permite să pătrundă mai adânc în piele, pentru rezultate eficiente şi o mai bună eficacitate a cremelor tale de zi şi de noapte.

Crema de zi intens iluminatoare FPS 20 Bright Sublime asigură protecţie împotriva radiaţiilor UV, în timp ce acţiunea antioxidantă a cremei de noapte intens iluminatoare inhibă producţia de melanină în timpul somnului.

STIMULARE & AMPLIFICARE

  Ser intens iluminator

NovAge Bright Sublime

30 ml

32805 99.90 134

ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR

PROTECŢIE & ILUMINARE

  Cremă de zi intens

  Cremă de noapte

50 ml

50 ml

32803 94.90

32658 94.90

iluminatoare FPS 20 NovAge Bright Sublime

intens iluminatoare NovAge Bright Sublime

*Demonstrat clinic, comparând utilizarea unui gel de curăţare/lapte demachiant şi a cremei de zi NovAge cu utilizarea întregii rutine NovAge.

ÎNGRIJIREA PIELII

4 PAŞI PENTRU O PIELE MAI LUMINOASĂ, CU O NUANŢĂ MAI UNIFORMĂ

REZULTATE DE CEL PUŢIN 

7X

MAI BUNE

CU RUTINA ORIFLAME DE ÎNGRIJIRE A PIELII CU EFECTE DE ÎNTINERIRE*   Set NovAge Bright Sublime

FPS

20

Set de îngrijire a pielii cu efect intens de iluminare şi de uniformizare a nuanţei tenului, de reducere a petelor pigmentare şi de netezire a ridurilor. Pentru o piele luminoasă, impecabilă. Cu tehnologia Multi-Bright. Gel de curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. Conţine 6 produse la dimensiune standard.

28969 414.40

239

135


31396 10.90

31395 29.90

9.994.99

Cremă de zi protectoare cu FPS 10

 Cremă de zi anti-îmbătrânire FPS 10 Love Nature

50 ml

31394 29.90

9.99

RO 119940.1

15 ml

Copyright ©2017 Oriflame Cosmetics AG

 Cremă anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor Love Nature

RO

50 ml

30+

REDUCERE

65%

Ofertele prezentate în acest catalog sunt în limita stocurilor disponibile. Toate produsele electrice sau electronice au inclusă în preţ taxa de timbru verde.

 Cremă de noapte anti-îmbătrânire Love NatureCremă regeneratoare de noapte, cu formulă catifelatăCremă hidratantă de ochi

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Cosmetics Oriflame România SRL, Strada George Enescu nr.11-11A, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010301, CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center: *7000 (Orange, Vodafone, Telekom, Cosmote). Apel cu tarif normal. 7000@oriflame.ro; www.oriflame.ro

TINEREŢE INSPIRATĂ DIN NATURĂ PÂNĂ LA

Catalog c 14 2017  
Advertisement