Page 1

NEWSLETTER - NOVEMBER


Скъпи читатели, За нас е огромно удоволствие да ви запознаем с дейностите, с които се занимаваше Локален офис Свищов през изминалия месец... Началото на месец ноември бе белязанo с навлизането на нови членове в семейството на AIESEC Свищов! Горди сме да обявим, че направихме отличен подбор и новите ни попълнения отлично допълват екипът ни.

В края на втората седмица от месеца се проведе ежегодният есенен Локален въвеждащ семинар. В него взеха участие новонабраните членове, както и тези, които това лято са били само на стаж, но имат желание да останат в организацията. Изказваме благодарност на екипа, който пое отговорността за провеждането на тази инициатива: Росен Костов – лидер, Стела Краева – отговорник продажби, Габриела Михова – отговорник логистика, Диана Христова – отговорник комуникации.


След приключването на Локалния въвеждащ семинар работата в локалния офис продължи с “пълна пара”. Екипите на Комуникации, Заминаващи стажанти и Развитие на таланта предприеха първата есенна кампания за набиране на стажанти за зимният период. Резултати очакваме през следващия месец.

В периода 24- 27 Ноември в Долни Лозен се състоя Националната конференция ACHIEVE. Офиса в Свищов бе с втората по-големина делегация.


По време на третият ден от конференцията бяха наградени с отличителни грамоти девет от нашите алумнита. Гордост за офиса ни са: Тихомир Утев, Димитър Петков, Анна Нинова, Илян Лазаров, Антон Вълков, Мария Грозданова, Пламена Христова, Милена Миланова, Любомира Велчева. Тихомир Утев спечели и награда за цялостен принос към AIESEC България.

През месец декември стартира Първата зимна кампания за набиране на стажанти за зимния период. Тя цели студенти от Стопанска академия „Д.А. Ценов“ да заминат още тази зима на стаж, като централен аспект има международният проект „Make it Possible“. Държавите участнички са: България, Гърция, Сърбия, Полша, Италия и Потугалия, като последната е иницатор на проекта.


Радваме се да отбележим, че Локален офис Свищов осъществи и първата реализация по националния социален проект „Meeting Diversity”. За първи път AIESEC България има стажант от Съединените щати. Скот е последна година в Niagara University и ще прекара 3 месеца в Свищов. Поздравления за добрата работа на екипа „ Devoted teachers”!

Специални поздравления за най-новите лидери на Локален офис Свищов – Диана Христова за националния проект “Make it possible” и Биляна Николаева за „Бизнеса в действие“ 2012. Желаем на екипите бъдещи успехи и ползотворна работа през предстоящите месеци.

Надяваме се това, което сме свършили през този месец да е било интересно за вас, защото продължаваме в същия дух и през декември. Очакваме Вашите отзиви... AIESEC Свищов

Newsletter Members - November  
Newsletter Members - November  

All news from LC Svishtov.