Page 1


A la nit, quan gairebe tothom dorm, sovint hi ha encara una llum en forma de Kiconico a l'habitaci贸 del Ferran i l'Ahinoam. Quan la Miyuki i la Natsumi no poden dormir, s'asseuen davant la finestra i contemplen les estrelles parpellejants.


De sobte, una estrella cau directament al costat de casa seva, sobre la gespa. Rapidament, es posen a rascar la porta per sortir al carrer. Quan per fi l'amo els hi obre la porta baixen al carrer. I, en efecte, no era cap somni: sobre la gespa hi havia una petita estrella. Amb molta cura, la Miyuki l'agafa amb la boca i s'he l'emportà a l'habitació.


En caure l'estrella, s'he l'hi ha trencat una petita punta. Sort que a la farmaciola, l'Ahinoam hi té una tireta per engantxar-l'hi. La Miyuki i la Natsumi s'acotxen al llit dels amos. Encara no es creuen que hi hagi una estrella de veritat al seu coixí. Finalment es queden adormides i molt feliçes.


Quan es desperten, l'endemà al matí, el primer que fan les dues gatetes és mirar damunt el coixí. Molt tristes, s'en adonen que la petita estrella ja no hi és. La busquen per tot arreu, però ha desaparegut. Va ser només un somni? Durant tot el dia la Miyuki i la Natsumi només pensaven en l'estrella i no tenien ganes de jugar. Per consolar-les el Ferran, el seu amo els hi ha preparat el bol de mejar amb el seu pinso favorit, tanmateix, aquesta nit el pinso no té el mateix gust de sempre. I, l'Ahinoam tampoc les podia animar amb les seves bromes


Tristes, després de sopar, van tots a dormir a l'habitació. Amb prou feines podien donar crèdit els seus ulls en tornar a veure l'estrella damunt el coixí.

Llavors, se 'n adonen que durant el dia no es poden veure les estrelles. Com ho van pdoer oblidar! Després de jugar una estona amb l'estrella i llegir juntes un dels llibres preferits de la Miyuki i la Natsumi, s'adonen que la petita estrella ja no brilla tant com la nit anterior.


La Miyuki i la Natsumi comprenen que l'estrella ha de tornar al cel. S'ho pensen uan estona, i s'els hi acut una idea, encara hi ha globus a casa. Una mica tristes s'acomiaden de l'estrella, li lliguen els globus, obren la finestra i la deixen anar per tal que arranqui a volar. La segueixen amb la mirada durant una estona llarga. I sempre que la Miyuki i la Natsumi no poden dormir, miren per la finestra i tenen la sensaci贸 que una estrella parpalleja nom茅s per elles.

FI


L'estrella de la Miyuki i Natsumi  

un conte infantil dels meus gats

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you