Page 33

PROGRAMA · FESTA MAJOR 2013 DIMARTS 20 D’AGOST 18.00h Carrer Garraf, 11 Inauguració de l’exposició de la imatge de sant Bartomeu. A càrrec de Mn Josep Pausas, rector de la parròquia, que romandrà exposada al domicili del Pendonista, el senyor Esteve Ferré i Planas, al carrer de Garraf número 11, fins el dia de la Vigília a l’hora de la Processó Cívica. Després de la inauguració, l’exposició romandrà oberta fins a les nou del vespre.

19.00h Carrers de la Vila PASSACARRERS amb la Sidral Bass Band i INAUGURACIÓ DE LES BARRAQUES, organitzades conjuntament per l’Associació de DJ’s de Sitges, l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, l’Ateneu Popular, la Colla Jove de Castells de Sitges, el Casino Prado Suburense i la Societat Recreativa El Retiro, amb el suport de la Comissió. Les Barraques seran emplaçades al passeig de la Ribera, al costat del Monument a El Greco. Des d’allà s’iniciarà el passacarrers, que recorrerà les seus de les entitats organitzadores.

19.30h Palau del Rei Moro Lectura del PREGÓ SATÍRIC de Festa Major a càrrec de Jordi Cubillos, Críptic. Tot seguit es presentarà la Pubilla i l’Hereu de l’entitat i es durà a terme el reconeixement al soci. Els nous cabeçuts d’en Santiago Rusiñol i n’Enric Morera donaran la benvinguda als assistents. La festa clourà amb un petit refrigeri i una copa de cava. Acte organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

22.30h Plaça de l’Ajuntament PREGÓ DE LA FESTA MAJOR a càrrec de Xavier Gimeno. El pregó estarà interpretat en Llengua Catalana de Signes. En cas de pluja o mal temps, el pregó es farà a l’església parroquial. En acabar, i per celebrar l’inici de la Festa Major, es servirà una copa de cava.

Tot seguit, davant del Monument a El Greco, CONCERT amb les exitoses formacions Kayo Malayo, Pirats Sound Sistema –a càrrec de l’organització de les Barraques- i de diversos DJ’s, que culminaran amb alegria la primera nit de la Festa.

DIMecres 21 D’AGOST d’11 a 14h / de 18 a 22h Carrer Garraf, 11 Exposició de la imatge de Sant Bartomeu. D’onze del matí a dues del migdia i de sis de la tarda a deu del vespre, EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DE SANT BARTOMEU, patró de la nostra Vila, al carrer de Garraf núm. 11.

19.00h Passeig de la Rivera Festa Infantil Davant del Monument a El Greco. Amb mini Festa Sonora, animació i actuacions per a petits i grans. Acte organitzat pel col·lectiu de les Barraques.

19.00h Palau del Rei Moro XERRADA sobre FESTES MAJORS, O NO, PECULIARS DE CATALUNYA, moderada per Joan Ignasi Gómez, i amb la participació de Joan Ribet en representació de la Festa dels Pirates de Premià de Mar, de Paco Cruz en nom de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers, i d’Edgar Mata com a representant de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia. En acabar, s’obsequiarà els assistents amb una copa de cava. Acte organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

21.00h Passeig de la Rivera Festa sonora

21.00h Jardins del Retiro Concert BLAUMUT I CATARRES EN CONCERT. Les entrades, al preu de 10€, són a la venda de forma anticipada a El Retiro, al Bar El Cable, al Janio’s Bar i a l’Ateneu Popular. El mateix dia del concert es podran adquirir entrades a taquilla al preu de 15€.

Davant del Monument a El Greco, FESTA SONORA amb DJ’s locals. Funk, rock, electro, new wave, tech house, espectacle de llums i projeccions que ens faran ballar fins la matinada. Acte organitzat pel col·lectiu de les Barraques.

33

FOGALL nº30 any 2013  

Revista de cultura popular de l'Agrupació de Balls Populars de Sitges

Advertisement