Page 12

La Junta Directiva de l’ABPS impulsa una modificació d’Estatuts i dels Reglaments de Règim Intern de l’entitat Amb la voluntat d’aconseguir ser una entitat referent dins de la societat sitgetana i millorar la participació entre els associats, la Junta Directiva està redactant una proposta de modificació d’Estatuts i dels Reglaments de Règim Intern de les colles adultes i infantils que es presentarà públicament després de Santa Tecla amb la intenció de ser aprovats a finals d’anys en una Assemblea Extraordinària. La intenció de la Junta Directiva és modificar els Estatuts per reconèixer nous òrgans consultius com poden ser el Consell de Balladors o el Consell d’Experts, i reconèixer noves responsabilitats dins l’organigrama de la Junta com el Coordinador de Balls, tant d’adults, com d’infantils. El Consell de Balladors seria un òrgan que es convocaria un parell de cops a l’any i on hi participarien tots els balladors per a ser consultats i debatre aspectes importants del dia a dia de l’entitat i dels balls dels quals formen part. La intenció del Consell d’Experts és que

sigui el punt de trobada entre expresidents de l’entitat i persones designades per la Junta. Com en el cas del Consell de Balladors, aquest nou òrgan també serviria per debatre aspectes del dia a dia de l’Agrupació. Altres aspectes que també portarà la Junta en la proposta de modificació d’Estatuts serà la possibilitat de no haver de convocar les Assemblees per carta ordinària i així estalviar-se la despesa que comporta l’enviament massiu de cartes. La presentació publica als socis i sòcies de les propostes de modificacions, tant dels Estatus com dels Reglaments, es realitzarà el 19 d’octubre a les 18 hores al Palau del Rei Moro. Posteriorment hi haurà un període de 45 dies abans de l’Assemblea Extraordinària per aprovar-los, perquè es puguin presentar esmenes i propostes.

Estrenem nova pàgina web i disseny del Fogall

La Festa de la Mare de Déu del Carme se celebra també al Palau

Amb motiu del 30è número de la revista de cultura popular que l’entitat edita i que teniu entre mans, El Fogall, l’Agrupació de Balls Populars ha estrenat un nou disseny i maquetació de la revista molt més actual i moderna, on les imatges grans, els espais en blanc, i les columnes, agafen protagonisme. Juntament amb l’estrena del nou disseny d’El Fogall, l’entitat també ha estrenat nou disseny de la pàgina web adaptada a totes les plataformes de navegació a internet i amb gairebé el mateix disseny de la publicació en paper. Amb la nova pàgina web es vol remarcar encara més la secció del Blog, i s’estrena la secció de botiga, on podreu adquirir productes de l’entitat.

Sitges ha viscut aquest any una Festa del Carme amb una agenda d’actes més àmplia que els altres anys i on el Palau ha tingut especial protagonisme amb una exposició fotogràfica ,‘Retalls d’abans’, i una xerrada del gestor cultural Bienve Moya on va parlar sobre les festes de l’aigua del cicle de la Mare de Déu del Carme. La voluntat de l’Agrupació de Balls Populars és col·laborar amb totes aquelles activitats que es vulguin desenvolupar a la seu de la nostra entitat.

12

FOGALL nº30 any 2013  
FOGALL nº30 any 2013  

Revista de cultura popular de l'Agrupació de Balls Populars de Sitges

Advertisement