Page 1

NOTÍCIES AGRUPACIÓ LOCAL PALMA-EEIXAMPLE

Número 23 -- 20 de maig de 2010

Col·laboració amb Joventuts Socialistes La secretària general i el secretari d’organització de l’agrupació socialista de l’Eixample es varen reunir amb els representants de Joventuts Socialistes, Antoni Bujosa i Víctor Manuel Robles, per planificar una major col·laboració i treball en equip. Es va acordar que Víctor Manuel Robles participàs a les reunions del Comitè Local de l’Eixample com a enllaç amb Joventuts i també que es posaria en contacte els afiliats menors de 30 anys amb l’organització dels joves socialistes i que aquests participarien més activament a les activitats organitzades per la nostra Agrupació.

Toni Sampol i Susanna Moll amb els representants de Joventuts Socialistes, Víctor Manuel Robles i Antoni Bujosa

Presentació del PlanE 2010 El passat dissabte dia 15 de maig, a la seu del partit, carrer Miracle, la nostra batlessa, Aina Calvo i el regidor d’Infraestructures, Paco Donate, varen presentar el II PlanE, 2010. Sota el el títol de “Cap a una ciutat més sostenible” i davant un nombrós públic, presentaren un projecte que suposarà:


D’entre els 45 projectes, Paco Donate destacà sobretot els següents, que explicà més en profunditat:

Solucions a les inundacions de la Vileta És una reivindació de més de 30 anys i garantirà la seguretat de les persones i dels habitatges.

Bici pública: Garantirà una major sostenibilitat urbana, un transport menys contaminant i més seguretat vial. És un dels projectes clau per assolir el nostre model de ciutat.

Aparcament Sayonara: És una reivindicació històrica al barri i permetrà la rehabilitació d’un espai públic a El Terreno amb 30 places per a vehicles, 2 places per a persones amb discapacitat, 2 zones per a bicicletes i 2 zones per a càrregues i descàrregues.

Corredor Verd Parc de les Vies: Des del c/ Argelaga (tram final de Jacint Verdaguer) fins al torrent de Na Bàrbara es crearà un espai verd de 31.163 m2 amb 200 nous arbres.

1ª fase del Parc de la Façana Marítima: Per a una Palma oberta a la mar, recuperarem el front marítim i millorarem la qualitat paisatgística amb la creació d’un parc de 20.727 m2. El parc de la façana marítima tindrà 40.000 m2 i formarà part del Corredor Verd del Mar, de més de 125.000 m2. Això permetrà la creació de rutes per a la mobilitat sostenible.


Millores a Arxiduc Lluís Salvador: Es renovaran les xarxes pluvials, d’enllumenat i aigua potable; s’instal·laran 30 contenidors soterrats; hi haurà wifi, carril bici i accessibilitat universal.

Horts urbans: Es crearan 5 horts urbans, un a cada districte, per a devers 500 usuaris.

Eix cívic Santa Catalina: Es tracta d’un projecte que es consensuarà amb veïns, restauradors i comerciants, per vertebrar la vida de barri, amb paviment continu, nou mobiliari urbà per crear llocs on conviure, nou enllumenat públic més eficient, millores a la jardineria, contenidors soterrats, xarxa de drenatge de pluvials i substitució del clavegueram, soterrament de línies de baixa tensió i telefonia i actuacions per millorar l’accessibilitat de tota la zona.


Servei d’Acollida i Promoció Social: Ubicat a la prolongació del carrer Joan Maragall, serà un espai per a 46 usuaris, en 4 plantes.

2ª fase Poliesportiu de Son Ferriol: Construcció d’una piscina de natació coberta de 25 m, vestuaris, oficines i magatzem.

Edifici Intergeneracional: Ubicat entre els carrers Socors i Enric Lladó, serà un lloc de trobada de persones majors i joves, amb sales de reunió i ordinadors, gimnàs i hort. Es construirà amb materials reciclats i incorporarà energies renovables i noves tecnologies.

Agrupació Socialista Palma-Eixample

agrupacio.eixample@gmail.com

Notícies23  
Notícies23  

El nostre noticiari

Advertisement