Page 1

Directori d’empreses i de professionals 2

per als col·legiats


Directori d’empreses i de professionals Conegueu alguns casos reals Els directoris professionals del portal web del COEAC són la plataforma per donar impuls a la vostra empresa. Gràcies a la secció “Empreses d’Agronomia” del Portal del COEAC el Francesc, l’Eduard i el Llorenç tenen un espai a Internet on donar a conèixer la seva empresa amb el suport explícit d’un col•legi professional reconegut, que els aporta solvència i prestigi. Tu com a col•legiat/ada del COEAC també et pots beneficiar d’aquesta avantatge per a la teva empresa.

Encara no formeu part dels directoris de professionals i empreses del COEAC? Com podeu disposar d’aquest serveis. Amb el vostre usuari d’accés als serveis privats del web del COEAC, podeu accedir a un formulari des d’on publicareu la informació de la vostra empresa.


Nom: Francesc Primé Vidiella Núm. col•legiat: 595 Propietari d’Agro3

La possibilitat d’estar a la pàgina web del Col•legi dóna als meus clients una garantia de professionalitat i aporta una promoció de qualitat. Per a mi, ser d’un col•lectiu professional, en lloc d’anar per lliure, és la millor carta de presentació davant dels clients. En aquest temps de crisi, els clients exigeixen garanties de la feina ben feta i de responsabilitat professional. A l’igual que en el món sanitari, on busques la millor clínica i procures tenir el millor professional especialista, en el món de l’enginyeria pots trobar en la pàgina web del Col•legi els millors especialistes que responguin a cada necessitat de cada client. Com a gran aparador de la professió, l’efectivitat de la pàgina web del Col·legi, m’ha animat a dissenyar una nova pàgina web de la meva empresa. La suma dels dos portals m’aporta efectes sinèrgics en la promoció de Agro-3.


Directori d’empreses i de professionals El formulari de publicació de la fitxa d’empreses és a Directori de col•legiades i col•legiats/el meu pefil / empreses

En primer lloc heu d’editar l’apartat “Dades per contactar amb clients”:


Nom: Eduard Roca Morató Núm. col•legiat: 1056 Propietari d’INGAL, Ingeniería y Consulting, S.L.

Valoro molt positivament l’oportunitat que tinc de promocionar la meva empresa des del Portal del COEAC. El Col•legi et permet fer publicitat de la teva empresa en una altre web que no sigui la pròpia. També crec que és molt interessant que la web del Col•legi faciliti que entre els enginyers es donin a conèixer i permetre així la col•laboració entre els propis enginyers en futurs projectes.


Directori d’empreses i de professionals A continuació heu d’editar l’apartat “informació corporativa”:

I finalment heu d’editar l’apartat “Activitats destacades de l’empresa”:

Podeu donar d’alta tantes empreses com vulgueu, només cal que feu aquestes tres passes per cada empresa.


Nom: Llorenç Frigola Vidal Núm. col•legiat: 491 Propietari de GEI-2A

Trobo molt interessant la possibilitat de promocionar la meva empresa d’enginyeria agronòmica a través de la web www.agronoms.cat. És un bon ajut per donar-nos a conèixer tant a l’Estat Espanyol com a l’estranger, sobretot ara que una de les poques sortides, és l’exportació. Tot el que sigui promoció, màrketing i donar a conèixer les activitats, és sumar.


El COEAC vol millorar i potenciar el servei al col·legiat. Volem explorar nous camins que aportin més valor afegit i que es tradueixin en un benefici real per als col·legiat.

Si continuem mantenint-nos cohesionats les oportunitats i avantatges seran més importants per cadascú de nosaltres.

Directori d'empreses i professionals 2  
Directori d'empreses i professionals 2  

Beneficis Reals per als col·legiats, amb els directoris d'empreses i professionals.

Advertisement