Page 1

ASSEGURANÇA

LLAR

per als col·legiats


CONDICIONS ESPECIALS

en la contractació d’assegurances de la llar El COEAC ha signat un acord amb La Mútua dels Enginyers/Serpreco per oferir a tots els col•legiats i col•legiades unes condicions molt interessants per a la contractació de l’assegurança de la llar.

Oferta específica i exclusiva per al col•lectiu de col•legiats i col•legiades del COEAC i seus propers. Assegurança de la llar Condicions: Assegurança de gamma alta, amb totes les garanties incloses. • Millor assegurança de la llar segons els consumidors • Premi “Líder en Excelencia 2009/2010” • Descompte d’un 25% sobre la prima de la tarifa.

Assegurança oferta per Zurich Insurance Plc. Sucursal a Espanya

CONEGUEU UN CAS REAL Nom: Joan Gené Albesa Núm. Col•legiat: 477 L’habitatge: Casa unifamiliar de 500 m2, construïda l’any 2007 dins d’un casc urbà de menys de 100.000 habitants.


per als col·legiats

Cobertures de l’assegurança Continent: 600.000 €, Contingut: 100.000 € Responsabilitat civil: 150.000 € R.C. Sublímit per víctima: 150.000 € (En cas de danys corporals, la indemnització queda limitada a 150.000 € per víctima amb un màxim per sinistre de 300.000 €)

Garanties contractades segons els capitals anteriors: Cobertura Incendi i complementaris Danys per aigua Inundació Fenòmens metereològics Desfangat i extracció de lodes Impactes Trencaments Vandalisme Robatori espoliació i furt Viatges i trasllats temporals Despeses addicionals i altres prestacions Accidents corporals Assistència a la llar Protecció jurídica Assistència de viatge Teleassistència informàtica Servei de recuperació de dades

INCLOSA

NO INCLOSA


CONDICIONS ESPECIALS

en la contractació d’assegurances de la llar

Assegurança anterior

Assegurança actual

Companyia: Reale Seguros Generales

La Mútua dels Enginyers/ Serpreco, segons condicions pactades amb el COEAC.

Quota anual: 848,22€

Quota anual: 683,34€

Gràcies a les condicions pactades per el COEAC el Joan

s’estalvia 164,88 € / Any. Tu com a col•legiat/ada del COEAC també et pots beneficiar d’aquest estalvi i a més, gaudeix d’unes garanties addicionals úniques!


per als col·legiats

abans

848 €

ara!

683 €


Conegueu un cas real Nom: Joan Gené Albesa Núm. Col•legiat: 477

Gràcies a les condicions pactades per el COEAC en Joan

s’estalvia 164,88 € / Any Tu com a col·legiat/ada del COEAC també et pots beneficiar d’aquest estalvi! A més, gaudeix d’unes garanties addicionals úniques!


CONDICIONS ESPECIALS

en la contractació d’assegurances de la llar Amb l’assegurança de la llar contractada amb el COEAC t’estalviaràs diners i, a més, disposaràs d’unes cobertures addicionals millorades de les quals destaquem les següents: Danys per aigua provinent de vivendes adossades o superiors. Trencament de tot tipus de vidres, miralls, plaques vitroceràmiques, mampares de polièster translúcid o similars, metacrilat, roca artificial, granit, etc Cobertura automàtica de joies fins un màxim de 6.000 euros. Cobertura automàtica d’objectes especials amb un màxim de 6.000 euros. Cobertura per a béns en trasters fins un màxim del 10% del capital de contingut. Cobertura per a béns d’ús professional fins un 15% del capital de contingut amb un màxim de 3.000€ Responsabilitat civil:

Particular Familiar Patró Pràctica d’esports com a aficionat Propietat o ús d’embarcacions fina a 5 hp. Animals domèstics Propietat o ús de bicicletes Propietat o ús de vehicles infantils a motor Propietat o ús de vehicles per a persones discapacitades Vianant Pràctiques de bricolatge Càmping Caravanes estacionades

Marge de tolerància per a l’aplicació d’infraassegurança de capitals fins un 15%, o en sinistres inferiors a 1.800€ Reclamació en contractes de serveis sempre que l’import de la mateixa superi els 150 euros, per incompliment dels contractes d’aigua, gas, electricitat i telèfon que afectin a la vida particular de l’assegurat i dels que sigui titular i destinatari final. Assistència informàtica on-line. Assistència informàtica a domicili. Còpia de seguretat 15 Gb d’espai en disc. Recuperació de dades. De conformitat amb les condicions generals i especials de la pòlissa.


per als col·legiats

Com podeu disposar d’aquests serveis? Presencialment a la seu de Barcelona del COEAC. Podeu trucar a la secretaria tècnica per sol•licitar una cita amb l’equip de professionals.

Per telèfon o correu electrònic, contacteu amb: La Mútua dels Enginyers / Serpreco, Via Laietana, 39, 2n 08003 Barcelona colectivos@mutua-ingenieros.com Tel.: 932 954 300 calconchel@mutua-enginyers.com Tel.: 647 849 722 jbalufo@mutua-enginyers.com Identifiqueu-vos sempre com a enginyers agrònoms

Suport i assessorament professional per a la contractació i gestió de les assegurances El Col•legi ha posat en marxa un nou servei d’assessorament en tot tipus d’assegurances, tant personals com professionals, amb un tracte directe i personalitzat. Per a qualsevol dubte o qüestió relacionada amb les vostres assegurances els assessors professionals del COEAC us atendran personalment, analitzaran les vostres necessitats particulars i trobaran l’assegurança que més bé s’adapta a les vostres condicions, amb les millors prestacions, serveis i amb el millor preu. Demaneu una cita prèvia amb els especialistes en assegurances del COEAC i beneficieu-vos de la millor cobertura al millor preu, per a tot tipus d’assegurances que necessiteu. Serveis d’assessorament i contractació d’assegurances oferts per Serpreco corredoria d’assegurances inscrita en la DGSFP amb el núm. J00609.


CONDICIONS ESPECIALS

en la contractació d’assegurances de la llar


per als col路legiats


Beneficis reals: Asseguarnça de la llar  

Informació sobre els serveis de contractació de l'asseguanrça de la llar per a col·legiats del COEAC

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you