Page 1

Stendahls. 593 18 25-44 CA.

PRODUCTES PER AL BOSC I EL JARDÍ 2018


CONTINGUT

SÈRIE AMB BATERIA

Les eines Husqvarna per a boscos, parcs i jardins han sorgit d’una relació única entre home i màquina, entre la nostra empresa i els usuaris que fan servir els nostres equips per donar forma a la natura dia rere dia i necessiten eines de debò per treballar com cal.   Quan les condicions es tornen dures, les eines Husqvarna encara ho són més. Quan les tasques es fan pesades, les nostres eines resulten més lleugeres, còmodes i fàcils d’utilitzar. Quan heu d’arribar amunt, nosaltres us ajudem a apuntar més alt. La nostra tasca és ajudar-vos a assolir tot allò que us proposeu amb més rapidesa, facilitat i seguretat que mai.

READY WHEN YOU ARE 4

MOTOSERRES

14

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES NORMALS / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

28

TALLABARDERS

42

BUFADORS

46

CONCEPTES PER TALLAR LA GESPA

50

TALLAGESPES ROBOTITZATS

52

RIDERS

60

TRACTORS DE JARDÍ

68

TALLAGESPES DE GIR ZERO

74

TALLAGESPES

78

MÀQUINES DE RENTAT A PRESSIÓ

84

MOTOAIXADES

88

BUFANEUS

92

EQUIP DE PROTECCIÓ

96

SERVEI HUSQVARNA

112

TROBAREU MÉS OPCIONS A HUSQVARNA.ES Husqvarna desenvolupa productes de forma contínua i es reserva el dret de canviar models, especificacions i nivells d’equipament sense previ avís. Tots els productes amb peces mòbils poden ser perillosos si no s’utilitzen correctament.  Llegiu sempre les instruccions atentament. L’equipament i el rendiment poden variar d’un mercat a l’altre. Pregunteu al vostre distribuïdor per l’equipament i el rendiment disponibles al vostre mercat. Quant al disseny i ús de la indumentària reflectora, comproveu quins són els requisits legals del vostre país.  Totes les dades tècniques són actuals en el moment de la impressió. Tanmateix, aquestes dades estan subjectes a canvis a causa del desenvolupament dels productes. No assumim cap responsabilitat en cas d’errors d’impremta.


4

SÈRIE AMB BATERIA

SÈRIE AMB BATERIA

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

SENSE MOLÈSTIES Poc soroll: el silenciós motor proporciona un entorn de treball còmode i pràcticament no molesta ningú.

DURACIÓ MÀXIMA Els productes de mà Husqvarna amb bateria disposen de savE™, una modalitat d’estalvi de bateria que es pot escollir en cas de voler maximitzar el temps de funcionament.

NETEJA MÍNIMA El capçal de tall de les nostres retalladores amb bateria pot girar en ambdós sentits. Amb aquesta pràctica funció es pot dirigir l’herba tallada fora de les àrees pavimentades i evitar així haver de netejar després.

FEU QUALSEVOL TASCA SENSE SOROLLS NI EMISSIONS La sèrie amb bateria de Husqvarna ofereix tota la potència, el rendiment i el disseny intuïtiu que es pot esperar de Husqvarna. La nostra gamma de productes altament eficients, equipats amb bateries d’ió liti, us garanteix un funcionament molt més silenciós, amb menys vibracions, un manteniment mínim i cap mena d’emissió directa. El sistema de bateries, amb un ampli ventall d’opcions, es pot utilitzar en tots els nostres productes i us ofereix la màxima flexibilitat.

GRAN RENDIMENT Els nostres motors elèctrics sense escombretes ofereixen un parell elevat i continu a baixes revolucions, suficient per a les tasques més exigents. Els motors, encapsulats, estan dissenyats per prescindir de manteniment.

RESPECTE AL MEDI AMBIENT Sense gasolina, fums ni gasos d’escapament: fins i tot es pot fer servir en interiors.

SISTEMA DE BATERIES ÚNIC Tots els productes de mà i tallagespes Husqvarna amb bateria poden fer servir les bateries de la gamma BLi. La càrrega és extremadament ràpida, de manera que la bateria estarà llesta de nou en el temps que es triga a dinar.

5


6

SÈRIE AMB BATERIA

SÈRIE AMB BATERIA

SÈRIE AMB BATERIA DE HUSQVARNA: SILENCIOSA I POTENT Les bateries d’ió liti de Husqvarna estan dissenyades per oferir la màxima potència fins que es descarreguen del tot. Suporten condicions dures i un ús intensiu durant un total de fins a 1.500 cicles de càrrega. El sistema de refrigeració i l’electrònica integrada protegeixen la bateria contra sobrecàrregues, descàrregues profundes i temperatures excessives de funcionament. També es pot connectar i desconnectar la bateria del carregador en qualsevol moment.

Les bateries de motxilla Husqvarna estan dissenyades per ser unes de les més còmodes del mercat. Tenen una capacitat fins a 10 vegades superior que la bateria integrada, amb la qual cosa permeten més hores de treball entre càrregues.

MOTOSERRES PODEU I TALLEU FUSTA SENSE EMISSIÓ DE GASOS Les motoserres Husqvarna amb bateria són potents i silencioses. Estan disponibles en diferents versions, tant per al manteniment professional d’arbres i l’arboricultura com per als treballs de fusteria i de tala en l’àmbit domèstic. Amb els seus potents motors sense escombretes, l’alta velocitat de la cadena i la comoditat d’ús, són una excel·lent alternativa a les motoserres de gasolina.

TALLABARDERS RETALLEU ELS BARDERS SENSE DESTORBAR ELS VEÏNS Els tallabarders Husqvarna amb bateria són silenciosos i lleugers, amb un nivell de rendiment equiparable al dels models de gasolina. Disponibles en diverses versions, tant per a ús professional com domèstic. Els potents motors, les fulles llargues d’alta velocitat de tall i els mànecs posteriors pivotants als models professionals garanteixen la millor postura de treball i els millors resultats.

La sèrie Husqvarna amb bateria inclou una gamma de carregadors: ràpids, estàndards i de cotxe, a més d’un convertidor de 12 V per a bateries estàndard de plom. Podeu escollir el carregador que millor s’adapti a la vostra manera de treballar i al temps de càrrega que desitgeu.

BUFADORS DEIXEU LLIURES CAMINS I ÀREES PAVIMENTADES SENSE PROTECTORS AUDITIUS Els bufadors Husqvarna amb bateria són els més silenciosos del mercat. Són productes potents i ben equilibrats per netejar amb eficàcia fulles, residus i brossa fins i tot en zones amb límit de soroll i restriccions mediambientals. Són ideals tant per a exteriors com per a interiors: pistes, parcs infantils, garatges o graners.

TALLAGESPES TALLAR LA GESPA SENSE CABLES NI GASOLINA Els tallagespes d’empènyer de Husqvarna amb bateria són silenciosos i ofereixen una recollida còmoda per a terrenys mitjans. A la nostra gamma de tallagespes amb bateria també trobareu els enginyosos tallagespes Automower® de Husqvarna i un dels tallagespes cavalcables més silenciosos del món: el Rider amb bateria de Husqvarna.

DESBROSSADORES I RETALLADORES RETALLEU L’HERBA I DESBROSSEU SENSE DESPESES DE FUNCIONAMENT Les retalladores i desbrossadores Husqvarna amb bateria són potents, lleugeres i ben equilibrades, i estan disponibles en versions tant per a ús professional com domèstic. Disposen de motors sense escombretes amb prou potència per a un ús intensiu, amb fulles per tallar herba i mànecs dissenyats per a una posició òptima de treball. Fins i tot es pot canviar la rotació del fil de tall per evitar que els retalls d’herba caiguin al camí de pas.

PODADORES D’ALTURA DESBROSSEU EL BOSC I MANTENIU ELS ARBRES SENSE GAIRE ESFORÇ Les podadores d’altura Husqvarna amb bateria són potents, lleugeres i ben equilibrades, ideals per a un ús professional i amb un nivell de rendiment equivalent al dels models amb gasolina. La desbrossadora 536LiPX és tota una innovació al mercat. Una autèntica desbrossadora forestal d’alta productivitat. Gràcies a la direcció ajustable de l’espasa, també es pot emprar per fer el manteniment dels arbres i per podar arbres fruiters.

7


8

SÈRIE AMB BATERIA

NOVETAT

ÚS A JORNADA COMPLETA

ÚS A JORNADA PARCIAL

Bones notícies per als professionals que fan servir màquines com aquestes a jornada completa: podran gaudir de la potència d’un bon motor de gasolina sense haver de patir fums ni vibracions. I, com que les bateries són intercanviables, es poden canviar per una de carregada. El disseny Husqvarna està pensat per potenciar la vostra eficiència.

Els motors amb bateria actuals de Husqvarna tenen la mateixa potència que un bon motor de gasolina, però sense fums i amb menys vibracions. I, com que les bateries són intercan­ viables, es poden canviar per una de carre­gada. Ideals per a professionals de la gespa i del jardí que necessiten una màquina per a un ús entre moderat i freqüent. Les màquines Husqvarna s’han dissenyat pen­sant especialment en l’ergonomia i el rendiment.

HUSQVARNA 536Li XP® Lleugera i eficient motoserra de mànec posterior, perfecta per a contractistes, fusters i altres professionals. Una serra d’alt rendiment sense emissions directes ni vibracions. Longitud d’espasa de 25–35 cm, 2,6 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 966 72 91-14 499,00 € Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA T536Li XP® Serra lleugera de mànec superior i alt rendiment, específicament dissenyada per als especialistes en manteniment d’arbres. Molt fàcil d’utilitzar, amb alta velocitat de cadena, poques vibracions i sense emissions directes.

HUSQVARNA 536LiPT5 Robusta podadora d’altura amb tub telescòpic per tenir el màxim abast. Lleugera i d’alt rendiment, sense emissions directes ni vibracions. Combinada amb l’arnès Husqvarna Balance Flex s’obté la millor postura de treball. Consulteu la pàgina 38.

Longitud d’espasa de 25 –35 cm, 2,4 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m/s. savE™ per a una màxima autonomia. 14", 966 72 92-14 499,00 €

Longitud d’espasa de 25-30 cm, 5,0 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 400 cm. Telescòpica i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 13-10 599,00 €

Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA 436Li Per a fusters, personal de manteniment, jardiners i altres usuaris exigents. Sense eines, lleugera i molt fàcil d’utilitzar, amb qualsevol bateria BLi.

HUSQVARNA 436LiB Bufador lleuger amb control de velocitat, engegada instantània i mode turbo. De fàcil ús i silenciós gràcies a la tecnologia d’ió liti.

Longitud d’espasa de 25–30 cm, 2,7 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 15 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 966 72 90-12 399,00 €

81 dB(A), 10,9 m³/min, 56 m /s, 2,4 kg sense bateria. Control de velocitat, mode turbo i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 68 02-02 399,00 €

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA 120i Motoserra lleugera i pràctica amb bateria d’ió liti. No requereix eines, és fàcil d’engegar i inclou un teclat intuïtiu.

HUSQVARNA 115iL Retalladora lleugera, pràctica i fàcil d’engegar per a l’ús domèstic. Funciona silenciosament amb una bateria d’ió liti. Fantàstica per retallar les vores de la gespa.

SÈRIE AMB BATERIA

Sense bateria ni carregador

ÚS OCASIONAL

HUSQVARNA 536LiPX Motoserra de categoria professional per desbrossar i podar. Rendiment i equilibri extraordinaris, despeses de funcionament molt baixes. Bateria d’ió liti. Utilitzeu-la amb l’arnès per a bateries de motxilla, 581 03 58-01. Longitud d’espasa de 25-30 cm, 3,1 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 180 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 10-12 499,00 €

HUSQVARNA 536LiP4 Robusta podadora d’altura per a un manteniment eficient i productiu dels arbres. Lleugera i ben equilibrada, amb alta velocitat de cadena. Longitud d’espasa de 25-30 cm, 3,4 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 250 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 11-10 499,00 € Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA 536LiRX Desbrossadora d’alt rendiment amb una fantàstica ergonomia i capçal de tall bidireccional. Fulla per tallar herba inclosa, ideal per a zones d’herba més gruixuda.

Una àmplia gamma de productes Husqvarna amb bateria dissenyats per a la llar. Silenciosos, pràctics i fàcils d’utilitzar, però amb una potència sorprenent. Sense cordons d’engegada ni emissions de fums ni tasques de manteniment. Llarg temps de funcio­ nament i disseny enfocat a la usabilitat.

Longitud d’espasa de 30 cm, 3,0 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 11,5 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 09 82-01 249,00 €

3,8 kg sense bateria, 40 cm de diàmetre de tall. Capçal de tall T25B, fulla de 3 dents per tallar herba i arnès Balance 35 B. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 32 67-11 449,00 €

Sense bateria ni carregador

3,0 kg sense bateria. 40 cm de diàmetre de tall, mànec ajustable i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 32 68-11 399,00 € Sense bateria ni carregador

3,2 kg sense bateria, 3.000 talls/min, barra de tall de 45 cm. Sistema savE™ per a una màxima duració. 967 09 83-01 229,00 € Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

NOVETAT

HUSQVARNA 536LiLX Retalladora d’alt rendiment amb mànec perimetral i capçal de tall bidireccional. Fulla per tallar herba disponible com a accessori.

3,5 kg sense bateria. 33 cm de diàmetre de tall. Mànec telescòpic, ajustable i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 09 88-01 229,00 €

HUSQVARNA 115iHD45 Ideal per a barders petits i mitjans. Fàcil d’utilitzar i lleuger, i la tecnologia d’ió liti redueix dràsticament el nivell de soroll.

HUSQVARNA 536LiHE3 Tallabarder telescòpic altament eficient amb abast de 3,5 m. Ajust remot de l’angle del capçal de tall i modalitat d’estalvi savE™. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles. 4,1 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 55 cm. Mode de transport i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 15-11 549,00 € Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA 536LiHD70X Tallabarder amb bateria molt silenciós però d’alta eficiència i amb una ergonomia excel·lent. Barra de tall de doble cara i 70 cm de llarg amb pràctic mànec posterior pivotant. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles. 3,9 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 70 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima i mànec posterior pivotant. 966 72 95-02 499,00 € Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA LC 347VLi Tallagespa autopropulsat amb bateria i control digital de velocitat, dissenyat per tallar la gespa amb comoditat i eficàcia, i amb un manteniment mínim. Connectivitat per Bluetooth. Amb les ranures dobles per a bateries integrals BLi podreu fer servir la màquina durant més temps. Autonomia de fins a 40 min* segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 47 cm, alçada de tall de 25–75 mm. Autopropulsat, velocitat variable. 967 66 30-01 799,00 €

NOVETAT

HUSQVARNA LC 247Li Tallagespa amb bateria dissenyat per tallar la gespa amb eficàcia i un manteniment mínim. Connectivitat per Bluetooth. Amb les ranures dobles per a bateries integrals BLi podreu fer servir la màquina durant més temps. Autonomia de fins a 45 min* segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 47 cm, alçada de tall de 25–75 mm. Empenyiment. 967 66 29-01 699,00 €

HUSQVARNA LC 141VLi Tallagespa d’autopropulsió amb velocitat variable, per a un ús domèstic. Amb bateria, sense gasolina ni cordons. Gran maniobrabilitat gràcies a la unitat de tall compacta. Temps de funcionament de 25 min segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 41 cm, alçada de tall de 25–70 mm. Autopropulsió. 967 09 92-01 599,00 €

HUSQVARNA LC 141Li Pràctic tallagespa amb bateria per a ús domèstic. Sense gasolina ni cordons. Fàcil d’engegar. Gran maniobrabilitat gràcies a la unitat de tall compacta. 30 min de durada en funció de les condicions de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 41 cm, alçada de tall de 25–70 mm. Empenyiment. 967 62 84-01 499,00 € Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

HUSQVARNA 536LiHD60X Tallabarder amb bateria molt silenciós però d’alta eficiència i amb una ergonomia excel·lent. Barra de tall de doble cara i 60 cm de llarg amb pràctic mànec posterior pivotant. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles. 3,8 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 60 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima, mànec posterior pivotant. 966 72 94-02 449,00 € Sense bateria ni carregador

NOVETAT

NOVETAT

HUSQVARNA 540iBX Bufador amb bateria molt potent i extremadament silenciós. Ben equilibrat i lleuger per a torns llargs. Amb classificació IPX4 per utilitzar-lo en qualsevol condició atmosfèrica. Inclou guardamalucs per quan s’utilitza amb bateria de motxilla.

HUSQVARNA 536LiB Aquest lleuger i potent bufador està ben equilibrat, per a un gran confort en torns llargs. Silenciós ­gràcies al disseny del ventilador i la bateria d’ió liti. Arnès individual inclòs.

79 dB(A), 12,6 m³/min, 63 m/s. Control de velocitat, mode de selecció de potència màxima i savE™ per a una màxima autonomia. 967 68 08-02 599,00 € Sense bateria ni carregador Disponible a partir de la tardor de 2018

82 dB(A) 11,6 m³/min, 57 m /s, 2,4 kg sense bateria. Control de velocitat, mode turbo i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 68 03-02 Consultar

HUSQVARNA RIDER AMB BATERIA  Tallagespa cavalcable amb bateria, eficient i extraordinàriament silenciós. Evitareu destorbar els veïns gràcies a l’absència d’emissions directes i al poc soroll. Autonomia de fins a 90 minuts.

Sense bateria ni carregador Disponible a partir de la tardor de 2018

Equipat amb 3 bateries de 12 V 125 Ah, 90 min de durada en funció de les condicions de la gespa. Amplada de tall: 85 cm. 967 18 70-01 6.499,00 € *Quan utilitza bateries dobles BLi200 o una bateria única BLi300.

9


10

SÈRIE AMB BATERIA

SÈRIE AMB BATERIA

TEMPS DE CÀRREGA DE DIFERENTS BATERIES I CARREGADORS

QUANT DURA LA BATERIA?

CICLES DE CÀRREGA

QC500

QC330

QC80

QC80F

NIVELL DE CÀRREGA

NIVELL DE CÀRREGA

NIVELL DE CÀRREGA

NIVELL DE CÀRREGA

80%

L’autonomia amb una bateria totalment carregada depèn de tres variables: la capacitat de la bateria, la màquina amb la qual s’utilitza la bateria i si les tasques de tall/retall són senzilles o dures. A la taula s’indica un càlcul de l’autonomia que es pot esperar de l’equip amb bateria Husqvarna en diferents situacions de treball. El temps de càrrega d’una bateria totalment descarregada depèn de la capacitat de la bateria i del carregador que es faci servir. En molts casos, el temps de càrrega és més curt que el temps de funcionament. Així, si disposeu de dues bateries, podreu treballar contínuament: mentre s’utilitza una bateria, l’altra es va carregant.

100%

80%

100%

80%

100%

80%

100%

BLi10

400

25 min

40 min

25 min

40 min

50 min

1 h 10 min

50 min

1 h 10 min

BLi20

400

25 min

40 min

25 min

40 min

1 h 50 min

2 h 10 min

1 h 50 min

2 h 10 min

BLi100C/ BLi100

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

1 h 5 min

1 h 25 min

1 h 5 min

1 h 25 min

BLi200C/ BLi200

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

2 h 25 min

2 h 40 min

2 h 25 min

2 h 40 min

BLi300C/ BLi300

1500

35 min

1h

55 min

1 h 20 min

4h

4 h 20 min

4h

4 h 20 min

BLi550X

1500

1h

1 h 25 min

1 h 40 min

2 h 5 min

7h

9 h 10 min

7h

9 h 10 min

BLi950X

1500

1 h 40 min

2 h 55 min

3h

4 h 5 min

12 h 40 min

14 h 10 min

12 h 40 min

14 h 10 minMillor opció

AUTONOMIA AMB UNA CÀRREGA

536Li XP®/436Li

120i

T536Li XP®

536LiPX

536LiPT5/ 536LiP4

536LiRX/536LiLX

336LiC

115iL

PODA

DESBROSSAMENT

PODA

LLEUGER

DUR

LLEUGER

DUR

FUSTERIA

PODA

TALL DE TRONCS

BLi10

1 h 10 min

30 min

15 min

50 min

30 min

40 min

30 min

15 min

25 min

15 min

BLi20

2 h 25 min

1h

25 min

35 min

1 h 40 min

1 h 5 min

1 h 30 min

1 h 5 min

30 min

50 min

BLi100C/ BLi100

1 h 35 min

40 min

15 min

1 h 5 min

40 min

50 min

40 min

20 min

BLi200C/ BLi200

3 h 5 min

1 h 15 min

35 min

45 min

2 h 10 min

1 h 25 min

1 h 55 min

1 h 25 min

BLi300C/ BLi300

5 h 35 min

2 h 15 min

1h

3 h 55 min

2 h 30 min

3 h 30 min

BLi550X

9 h 20 min /  10 h 20 min

3 h 40 min/ 4 h 10 min

1 h 40 min /2 h

1 h 30 min

6 h 30 min

4 h 10 min

BLi950X

18 h 40 min / 20 h 30 min

7 h 30 min/ 8 h 20 min

3 h 20 min /4 h

3h

13 h

8 h 20 min

536LiHE3/536LiHD70X/ 536LiHD60X LLEUGER

DUR

30 min

50 min

25 min

30 min

1h

1 h 35 min

30 min

20 min

40 min

40 min

1h

35 min

2 h 30 min

1 h 15 min

1 h 50 min

5 h 50 min

4 h 10 min

2h

11 h 30 min

8 h 20 min

4 h 10 min

Els temps de funcionament indicats són els màxims i corresponen a un temps de funcionament amb la funció savE™: treball específic, manteniment bàsic i moviments/ascensions necessaris per a operacions generals.  *Requereix bateries BLi de motxilla.

115iHD45

540iBX*/536LiB/436LiB

LC 347VLi / LC 247Li

LC 141VLi / LC 141Li

LLEUGER

DUR

50 min

15 min

10 min

— / 20 min

50 min

1 h 35 min

30 min

15 min

15 / 20 min

25 / 30 min

1 h 5 min

30 min

1 h 5 min

20 min

10 min

— / 25 min

1 h 15 min

2 h 5 min

1h

2 h 5 min

35 min

20 min

20 / 25 min

30 / 35 min

1 h 5 min

3 h 45 min

1 h 50 min

1 h 5 min

40 min

40 /45 min

1 h /1 h 5 min

3 h 10 min

1 h 50 min

3h

6 h 10 min

3 h 10 min

4h

1 h 50 min

1 h 10 min

6 h 10 min

3 h 40 min

5 h 30 min

12 h 20 min

6 h 10 min

7 h 30 min

3 h 40 min

2 h 10 min

Millor opció

11


12

SÈRIE AMB BATERIA

NOVETAT

NOVETAT

SÈRIE AMB BATERIA

CÒMODE CINTURÓ PORTABATERIES

BATERIES DE MOTXILLA D’IÓ LITI Les bateries de motxilla Husqvarna s’han desenvolupat per a un ús professional i estan concebudes per a les feines més dures. Amb l’elevada capacitat i el còmode arnès, podreu treballar amb eficàcia tot el dia.

Disseny robust per transportar bateries pesades

S’hi poden afegir tirants, disponibles com a opció. Llançament durant el 2018

Amb el cinturó portabateries Flexi de Husqvarna podreu portar als malucs bateries BLi de Husqvarna de recanvi i accessoris, i podreu gaudir d’una gran comoditat durant les llargues jornades laborals. I si connecteu l’aparell a una bateria del cinturó, no haureu de suportar tant de pes amb els braços. Disseny durable i còmode per a les feines dures. HUSQVARNA BLi950X Bateria de motxilla amb potència duradora i rendiment superior, per treballar amb menys interrupcions i més eficiència. Bona comoditat gràcies a les corretges amples i encoixinades, i la corretja de maluc. 1.449,00 €

967 09 32-01

HUSQVARNA BLi550X Bateria de motxilla d’alta capacitat amb bon rendi­ ment, per poder treballar amb menys interrupcions i més eficiència. Nombroses opcions d’ajust, corretges amples i encoixinades, i corretja de maluc.

Material resistent a l’aigua

NOVETAT

NOVETAT

NOVETAT

CINTURÓ FLEXI PORTABATERIES HUSQVARNA AMB CONJUNT DE TRANSPORT Per dur fins a tres bateries de recanvi o accessoris al cinturó.

CINTURÓ FLEXI PORTABATERIES HUSQVARNA AMB CONJUNT ADAPTADOR Per connectar productes Husqvarna amb bateries internes BLi. També per transportar bateries i accessoris de recanvi.

CINTURÓ FLEXI PORTABATERIES HUSQVARNA AMB CONJUNT CONNECTOR Per connectar el Husqvarna 540iBX. També per transportar bateries i accessoris de recanvi. Adaptador disponible per connectar amb bateries internes BLi (es ven per separat).

1.049,00 €

967 09 31-01

5 punts de fixació per a la bateria

BATERIES D’IÓ LITI En aquesta gamma trobareu una bateria Husqvarna integrada, perfectament adaptada a les vostres necessitats, tant si voleu una bateria de gran capacitat i ús professional durant tot el dia, com si voleu una bateria lleugera per a tasques menys intenses.

HUSQVARNA BLi300 Bateria integrada per a un ús professional. Amb una autonomia excel·lent i una relació de capacitat/pes líder al mercat. Amb indicador de càrrega de 4 LED, funcionament en qualsevol condició atmosfèrica i refrigeració excel·lent. Connectivitat per Bluetooth al model BLi300C. Recarregable fins a 1.500 vegades. Consultar

BLi300, 967 07 19-01

HUSQVARNA BLi200 / 100 Bateria integrada per a un ús professional. Proporciona una gran autonomia en un paquet compacte. Amb indicador de càrrega de 4 LED, funcionament en qualsevol condició atmosfèrica i refrigeració excel·lent. Connectivitat per Bluetooth als models BLi200C i BLi100C. Recarregable fins a 1.500 vegades.

HUSQVARNA BLi20 / 10 Potent bateria per a l’ús domèstic. Llarga duració en un paquet compacte. Amb refrigeració eficient i indicador de càrrega de 3 LED. Recarregable fins a 400 vegades.

Consultar

590 77 67-01

590 77 67-02

Consultar

Sistema sense eines per bateries i accessoris portàtils Sistema de transport universal per a accessoris

Consultar

590 77 67-03

199,00 € 129,00 €

BLi20, 967 09 17-01 BLi10, 967 09 16-01

Consultar 169,00 €

BLi200, 967 09 19-01 BLi100, 967 09 18-01

ACCESORIOS 1. ARNÈS PER A BATERIES DE MOTXILLA HUSQVARNA Si compartiu bateries de motxilla, amb un arnès personal podreu treure i canviar les bateries sense problemes i mantindreu l’arnès perfectament ajustat al vostre cos.

CARREGADORS Els carregadors de bateria Husqvarna estan disponibles en diferents versions, des dels estàndard per a una sola bateria fins a concentradors portàtils avançats per carregar diverses bateries alhora a gran velocitat.

1

2

HUSQVARNA QC500 Càrrega ultraràpida, 50 % més ràpida que el model QC330 amb BLi300, BLi300C, BLi550X i BLi950X. Optimitzat per a la bateria BLi300 i BLi300C. Refrigeració activa de les bateries, indicador d’estat de 2 LED i gran sortida de potència.

2. ARNÈS HUSQVARNA BALANCE 35B Distribueix la càrrega de manera òptima entre les espatlles, el pit i l’esquena. Les corretges amples i encoixinades i l’àmplia placa posterior redueixen la càrrega al tronc. Equipat amb guardamalucs llis amb connexió flotant que permet maniobrar la màquina amb el mínim esforç físic.

HUSQVARNA QC330 Unitat de càrrega ràpida amb refrigeració activa de les bateries i indicador d’estat de 2 LED. 129,00 €

967 09 14-01

189,00 €

967 09 15-01

HUSQVARNA QC80 Carregador estàndard amb indicador d’estat LED. 49,00 €

967 33 56-31

HUSQVARNA QC80F Carregador de camp per carregar en una presa de 12 V d’un cotxe/camió durant el transport. 109,00 €

967 62 83-01

TRANSFORMADOR DE CORRENT HUSQVARNA VI600F Permet recarregar ràpidament les bateries sobre el terreny, ja que transforma el corrent de 12 VCC procedent de qualsevol bateria de plom àcid en 220 VCA per tal que pugueu utilitzar els vostres carregadors ràpids QC500, QC330 o QC80.

BLi550X

BLi300C/300

BLi200C/200

BLi100C/100

BLi20

4

6

5

7

3. GUARDAMALUCS HUSQVARNA Completa l’arnès de la bateria de motxilla en combinació amb desbrossadores amb bateria i bufadors amb bateria. Per a una postura de treball més còmoda i relaxada. 587 83 40-01 Consultar

5. A NELLA DE SUBJECCIÓ HUSQVARNA PER A L’ARBORICULTURA Constitueix una manera segura d’acoblar la motoserra a la corretja de subjecció. Té un alliberament per sobrecàrrega. 578 07 71-01 20,00 € 6. TOVERA PLANA PER A BUFADOR Més abast. La sòlida part davantera metàl·lica ­permet gratar el terra per desenganxar fulles o restes mullades. Encaixa amb tots els bufadors. 579 79 75-01 18,00 € 7. MÀNEC PER A BUFADOR Permet utilitzar les dues mans per maniobrar els bufadors amb una postura de treball més còmoda i relaxada. Es pot utilitzar amb o sense guardamalucs. Encaixa amb tots els bufadors. 501 71 51-01 44,90 €

299,00 €

967 62 85-01

BLi950X

69,90 €

537 27 57-05

3

BATERIES

Consultar

581 03 58-01

4. CORRETJA DE MOTOSERRA HUSQVARNA PER A L’ARBORICULTURA S’utilitza amb un ganxo de motoserra per connectar la motoserra a un cinturó. Disseny elàstic. Mesura 0,5 m sense tensar i 1,25 m completament tensada. 577 43 80-01 35,00 €

BLi10

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES Tipus de bateria

Ió liti

Ió liti

Ió liti

Ió liti

Ió liti

Ió liti

Ió liti

Tensió de la bateria, V

36

36

36

36

36

36

36

Capacitat, Ah

31,1

15,6

9,4

5,2

2,6

4,0

2,0

Energia, Wh

1120

562

338

187

94

144

72

Pes, integrat, kg

1,9

1,3

0,9

1,2

0,8

Pes, motxilla sense arnès, kg

7

5.5

Pes, motxilla amb arnès, kg

8,5

7,1

Pes, kg

1,4

1,4

0,6

0,6

Indicació d’estat de la càrrega

4 LED

4 LED

4 LED

4 LED

4 LED

3 LED

3 LED

Potència de càrrega, W

500

330

80

80

Cicles de càrrega (màxim)

1500

1500

1500

1500

1500

400

400

Tensió de la xarxa, V

100-240

100-240

100-240

12

CARREGADORS

QC500

QC330

QC80

QC80F

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

13


14

MOTOSERRES

RENDIMENT PROFESSIONAL

MOTOSERRES

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

EFICÀCIA EN TOT MOMENT El disseny centrat en l’usuari no només us protegeix físicament, sinó que també us permet estar alerta i mantenir l’eficàcia. Les nostres serres incorporen infinitat de solucions que us permetran treballar amb la màxima comoditat i productivitat.

CONSTRUCCIÓ DE CONFIANÇA Per a nosaltres, el treball eficaç amb motoserra no és sinònim de potència. Una construcció durable i un bon nivell de seguretat tenen la mateixa importància quan dissenyem les nostres serres: per protegir tant els usuaris com les màquines.

FÀCIL D’ENGEGAR La motoserra amb bateria s’utilitza amb un teclat intuïtiu que facilita moltíssim l’engegada i la parada. Només cal prémer un botó.

RENDIMENT ÒPTIM AutoTune™ ajusta automàticament el motor perquè funcioni de manera òptima en funció de la temperatura, el tipus de combustible, l’altitud, etc.

GRAN POTÈNCIA La nostra tecnologia de motor patentada X-Torq® fa servir aire pur, en comptes d’una barreja d’aire i combustible, per tal d’eliminar els gasos d’escapament. En conseqüència, millora l’eficiència del combustible i es redueixen les emissions de gasos en comparació amb els motors convencionals de 2 temps.

No deixem de desenvolupar productes, i tampoc de col·laborar amb professionals forestals que treballen amb les nostres màquines. D’aquesta manera dissenyem motoserres que us ajudaran a treballar durant períodes de temps més llargs i amb menys vibracions i que, per tant, us generaran menys fatiga. Aquestes motoserres estan equipades amb funcions que ofereixen un alt nivell de seguretat. Tots els models us ofereixen la potència, el rendiment i l’excel·lència de disseny que s’espera de Husqvarna.

NETEJA MENYS FREQÜENT DEL FILTRE Air Injection™: un sistema centrífug de neteja per aire que redueix el desgast i allarga el temps d’ús entre les neteges del filtre. Podreu treballar en torns més llargs sense haver de netejar el filtre d’aire.

15


16

MOTOSERRES

MOTOSERRES

Motoserres d’alt rendiment amb bateria dissenyades per a usuaris professionals que volen una motoserra lleugera i equilibrada, que sigui silenciosa, de baixes vibracions i que no produeixi emissions directes

L’eficient motor elèctric amb bateria ha estat desenvolupat per Husqvarna per oferir una elevada velocitat de cadena i el millor rendiment de tall possible Mànec amollit en angle

Smart Start®: el motor i l’estàrter s’han dissenyat de manera que es pugui engegar la màquina ràpidament i amb el mínim esforç

Hi ha una tercera manera d’activar el fre de la cadena, i s’anomena TrioBrake™. Aquesta funció de seguretat que incorporen determinades motoserres Husqvarna permet parar la cadena amb el canell dret

MOTOSERRES PROFESSIONALS PER A TASQUES FORESTALS I MANTENIMENT D’ARBRES Les nostres motoserres professionals estan dissenyades perquè obtingueu el màxim partit de cada torn, fins i tot en les situacions més dures. Totes les serres estan fabricades amb components curosament seleccionats i de primera categoria per tal que siguin extremadament durables. El disseny, enfocat a l’usuari, redueix la fatiga per tal d’incrementar la productivitat durant més temps. Alguns models són l’opció ideal per abatre arbres grans, mentre que d’altres són més adients per enderrocar arbres de mida normal i tallar branques amb total fluïdesa. Sigui quina sigui la màquina que trieu, tindreu una serra d’alt rendiment amb una impressionant potència en estat pur i una ràpida acceleració.

El cigonyal forjat de tres peces aporta la màxima durabilitat per a les aplicacions més dures

MOTOSERRES AMB MÀNEC SUPERIOR PER A ESPECIALISTES EN MANTENIMENT D’ARBRES Les nostres serres de mànec superior són esveltes, lleugeres, còmodes i potents. Combinades amb característiques com Low Vib® i Air Injection™, us permetran treballar sense pausa amb el màxim rendiment, fins i tot quan us enfronteu a tasques complexes en condicions realment difícils.

Informeu-vos sobre les combinacions més eficients d’espasa i cadena. Més informació a la pàgina 20–23.

Sòlid càrter de metall lleuger que resisteix un gran nombre de revolucions i un ús professional intensiu, que garanteix una llarga vida útil

Low Vib®: uns eficaços amortidors antivibracions absorbeixen les vibracions i redueixen l’impacte als braços i a les mans de l’usuari. A llarg termini, això us ajudarà a tenir una vida laboral més llarga i saludable

MOTOSERRES MULTIÚS PER ABATRE ARBRES I CONVERTIR-LOS EN LLENYA EN UN TRES I NO RES Les nostres motoserres multiús fan honor al seu nom. Són serres potents i versàtils de debò, ideals per a aquelles persones que, per exemple, de tant en tant abaten un arbre petit i en fan llenya. Totes les màquines són de construcció robusta, pràctiques i fàcils d’utilitzar, i ofereixen un excel·lent rendiment de tall en tot moment.

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

INDUMENTÀRIA PROTECTORA QUE NO NOMÉS US APORTARÀ MÉS SEGURETAT La nostra àmplia gamma d’indumentària protectora, que integra les últimes innovacions en disseny i materials, us ofereix el nivell de protecció i confort que us cal per fer la feina. I no només de manera més segura, sinó també més senzilla i, sens dubte, més eficaç. Més informació a la pàgina 96.

COM TREBALLAR AMB MÉS INTEL·LIGÈNCIA I EFICÀCIA Escollir la motoserra correcta pot ser difícil, i aprendre com fer-la servir bé pot requerir temps. Som aquí per guiar-vos i donar-vos informació útil per fer la vostra feina més segura, fàcil i eficaç. A www.husqvarna.es trobareu una gran quantitat d’informació, a més del distribuïdor més proper. Podeu comptar amb el nostre ajut.

PODADORES D’ALTURA MÀQUINES BEN EQUILIBRADES PER A LES TASQUES MÉS ENREVESSADES Podar arbres densos pot forçar una postura de treball poc natural que pot ser perjudicial per al cos. Les nostres podadores d’altura estan dissenyades per treballar amb facilitat i assolir un resultat superior en qualsevol situació. Les serres són lleugeres i ben equilibrades, estan disponibles en diferents longituds i disposen de motors fàcils d’engegar amb una ràpida acceleració.

17


18

MOTOSERRES

MOTOSERRES

ÚS A JORNADA COMPLETA La nostra gamma més avançada de motoserres per a llenyataires i personal de manteniment d’arbres que treballen a jornada completa. Els models XP® s’han desenvolupat exclusivament per maximitzar el vostre rendiment. Molts inclouen innovacions de Husqvarna, com Air Injection™, la tecnologia Low Vib® i AutoTune™. Amb un disseny que permet aprofitar la jornada al màxim.

HUSQVARNA 3120 XP® La nostra motoserra més gran i una de les més potents del món. I, tanmateix,fàcil d’engegar i fer servir. Per a l’abatiment professional.

HUSQVARNA 395 XP® Nivell professional ideal per tallar fustes dures i fer altres tasques forestals àrdues que requereixen una espasa llarga. Motor resistent d’alta velocitat.

118,8 cm³, 6,2 kW, longitud d’espasa de 60 –105 cm, 10,4 kg. Low Vib®. 965 96 04-28 1.699,00 €

94 cm³, 4,9 kW, longitud d’espasa de 45–90 cm, 7,9 kg. Air Injection™ i Low Vib®. 965 90 21-20 1.399,00 €

HUSQVARNA 390 XP® Motoserra professional amb un motor molt potent. Poques vibracions i disseny robust. 88 cm³, 4,8 kW, longitud d’espasa de 45–70 cm, 7,1 kg. Air Injection™ i Low Vib®. 965 06 06-18 1.199,00  €

HUSQVARNA 525P5S* Podadora d’altura lleugera, robusta i ben equili­brada d’abast extrallarg. L’eix desmuntable simplifica el transport. 25,4 cm³, 1,0 kW, longitud d’espasa de 25–30 cm, longitud de 350 cm, 6,4 kg. Eix desmuntable. 967 32 95-01 Consultar

HUSQVARNA 525P4S* Podadora d’altura lleugera, robusta i ben equilibrada de llarg abast, idònia per a torns llargs. 25,4 cm³, 1,0 kW, longitud d’espasa de 25–30 cm, longitud de 240 cm, 5,3 kg. 967 32 94-01 Consultar

NOVETAT

HUSQVARNA 536LiPT5 Robusta podadora d’altura amb tub telescòpic per tenir el màxim abast. Lleugera i d’alt rendiment, sense emissions directes ni vibracions. Combinada amb l’arnès Husqvarna Balance Flex s’obté la millor postura de treball. Consulteu la pàgina 38.

HUSQVARNA 536LiPX Motoserra de categoria professional per desbrossar i podar. Rendiment i equilibri extraordinaris, despeses de funcionament molt baixes. Bateria d’ió liti. Utilitzeu-la amb l’arnès per a bateries de motxilla, 581 03 58-01.

Longitud d’espasa de 25-30 cm, 5,0 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 400 cm. Telescòpica i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 13-10 599,00 €

Longitud d’espasa de 25-30 cm, 3,1 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 180 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 10-12 499,00 € Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

ÚS A JORNADA PARCIAL HUSQVARNA 576 XP® AUTOTUNE™ Motoserra de categoria professional per a l’explotació forestal i la retirada d’arbres grans. Parell elevat en una àmplia gamma de revolucions. 73,5 cm³, 4,2 kW, longitud d’espasa de 38–70 cm, 6,8 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 87 38-40 1.099,00 €

HUSQVARNA 572 XP® Serra professional amb una extraordinària relació potència/pes. Desenvolupada per a la màxima fiabilitat i durabilitat. L’AutoTune™ permet regular el motor a l’instant. Mànecs escalfats a la versió XP® G. 70,6 cm³, 4,3 kW, longitud d’espasa de 38 –70 cm, 6,6 kg. Air Injection™, X-Torq®, AutoTune™ i Low Vib®. 572 XP®, 966 73 31-18 Consultar

HUSQVARNA 372 XP® Motoserra autènticament professional de gamma mitjana /superior, per a tasques molt exigents. 70,7 cm³, 4,1 kW, longitud d’espasa de 40–70 cm, 6,4 kg. Air Injection™, X-Torq®, Low Vib® i RSN. 965 96 80-38 1.099,00 €

HUSQVARNA 562 XP® Per a llenyataires professionals, personal de manteniment d’arbres i propietaris de terrenys experts. Encaixa amb l’espasa llarga. 59,8 cm³, 3,5 kW, longitud d’espasa de 38–70 cm, 6,0 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq®, Low Vib® i RSN. 966 56 99-38 1.099,00 €

Disponible a partir de la tardor de 2018

HUSQVARNA 536LiP4 Robusta podadora d’altura per a un manteniment eficient i productiu dels arbres. Lleugera i ben equilibrada, amb alta velocitat de cadena. Longitud d’espasa de 25-30 cm, 3,4 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 250 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 11-10 499,00 €

Eines potents, però fàcils d’engegar i maniobrar. Amb nombroses funcions avançades, aquestes serres poden podar, tallar branques, abatre, tallar llenya i molt més. Ideals per a pro­ pietaris de terrenys i altres usuaris normals que aprecien el rendiment i l’eficiència.

HUSQVARNA 465 RANCHER II Robusta serra multiús per a treballs exigents on cal emprar una espasa més llarga. Cos de serra compacte i AutoTune™.

HUSQVARNA 460 RANCHER Robusta motoserra multiús per a treballs exigents on cal emprar una espasa més llarga. Ús senzill i elevat parell en una àmplia gamma de revolucions.

64,1 cm³, 3,2 kW, longitud d’espasa de 38–70 cm, 6,1 kg. Air Injection™, X-Torq®, AutoTune™ i Low Vib®. 966 76 82-68 799,00 €

60,3 cm³, 2,7 kW, longitud d’espasa de 33–50 cm, 5,8 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 965 03 12-68 699,00 €

HUSQVARNA 435 II Motoserra multiús per a usuaris exigents, molt fàcil d’engegar i maniobrar.

Sense bateria ni carregador

NOVETAT

HUSQVARNA 560 XP® Per a llenyataires professionals i propietaris de terrenys experts que cerquen un funcionament eficaç i pràctic.

HUSQVARNA 550 XP® Amb diverses característiques innovadores, perfectes per a professionals del manteniment d’arbres i propietaris de terrenys experts.

HUSQVARNA 543 XP® Per a professionals del manteniment d’arbres i propietaris de terrenys experts. Poc pes i alta velocitat de cadena per desbrancar amb eficàcia.

59,8 cm³, 3,5 kW, longitud d’espasa de 33–60 cm, 5,9 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 00 91-18 999,00 €

50,1 cm³, 2,8 kW, longitud d’espasa de 33–50 cm, 4,9 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 64 81-38 899,00 €

43,1 cm³, 2,2 kW, longitud d’espasa de 33–45 cm, 4,5 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 77 61-35 799,00 €

HUSQVARNA 565 Potent motoserra amb un rendiment excepcional fins i tot amb espases llargues. Refrigeració excel·lent i filtratge innovador per a un ús senzill. AutoTune™ i Air Injection™ per treballar amb rapidesa i eficiència. 70,6 cm³, 3,7 kW, longitud d’espasa de 38–70 cm, 6,5 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 73 39-18 Consultar

HUSQVARNA 455 RANCHER Robusta motoserra multiús per a treballs exigents. Ús senzill i elevat parell en una àmplia gamma de revolucions.

HUSQVARNA 450 II Motoserra de segona generació amb qualitats professionals per a tota mena d’usos. Cos de serra més estilitzat.

HUSQVARNA 440 II Per a usuaris a jornada parcial que cerquen una motoserra extremadament fàcil d’engegar i maniobrar.

55,5 cm³, 2,6 kW, longitud d’espasa de 38–50 cm, 5,9 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 965 03 01-18 599,00 €

50,2 cm³, 2,4 kW, longitud d’espasa de 33–50 cm, 5,1 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 18 78-38 549,00 €

40,9 cm³, 1,8 kW, longitud d’espasa de 33–45 cm, 4,4 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 18 77-35 499,00 €

HUSQVARNA 439 Motoserra superlleugera, compacta i pràctica per a agricultors i altres usuaris exigents que volen una eina versàtil per a tasques de tall lleugeres.

HUSQVARNA 436Li Per a fusters, personal de manteniment, jardiners i altres usuaris exigents. Sense eines, lleugera i molt fàcil d’utilitzar, amb qualsevol bateria BLi.

35,2 cm³, 1,5 kW, longitud d’espasa de 30–40 cm, 3,9 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 15 53-14 499,00 €

Longitud d’espasa de 25–30 cm, 2,7 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 15 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 966 72 90-12 399,00 €

HUSQVARNA 420EL/418EL Motoserra elèctrica amb gran rendiment, maniobrabilitat i alta velocitat de cadena. Amb tesatge de cadena sense eines. El model 420EL incorpora un cable de 5 m.

40,9 cm³, 1,6 kW, longitud d’espasa de 33–45 cm, 4,2 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 15 54-35 449,00 €

Disponible a partir de la tardor de 2018

HUSQVARNA 365 Motoserra superversàtil de categoria professional per a les condicions més dures. La tecnologia X-Torq® estalvia combustible i retalla dràsticament les emissions.

HUSQVARNA 545 Per a contractistes i propietaris de terrenys que s’enfronten a treballs durs. Potència, poc consum de combustible i baix nivell d’emissions. Disseny revolucionari.

HUSQVARNA 536Li XP® Lleugera i eficient motoserra de mànec posterior, perfecta per a contractistes, fusters i altres professionals. Una serra d’alt rendiment sense emissions directes ni vibracions.

HUSQVARNA T540 XP® Impressionant motoserra de mànec superior amb un rendiment màxim que té tot el que busca un arboricultor o un especialista en manteniment d’arbres.

70,7 cm³, 3,6 kW, longitud d’espasa de 40–70 cm, 6,4 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 42 83-18 899,00 €

50,1 cm³, 2,5 kW, longitud d’espasa de 33–50 cm, 4,9 kg. AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 64 85-38 799,00 €

Longitud d’espasa de 25–35 cm, 2,6 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 966 72 91-14 499,00 €

37,7 cm³, 1,8 kW, longitud d’espasa de 30–40 cm, 3,9 kg. AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 28 75-12 799,00 €

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

230 V, 2.000/1.800 W, longitud d’espasa de 35–45 cm, 4,7 kg. 420EL: 967 20 57-16 269,00 € 418EL: 967 20 56-14 249,00 €

NOVETAT

ÚS OCASIONAL

HUSQVARNA T525 Motoserra de mànec superior compacta i de poc pes amb un motor amb gran capacitat de reacció, feta especialment per podar. 27 cm³, 1,1 kW, longitud d’espasa de 25–30 cm, 2,7 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 967 63 34-10 549,00 €

HUSQVARNA T536Li XP® Serra lleugera de mànec superior i alt rendiment, específicament dissenyada per als especialistes en manteniment d’arbres. Molt fàcil d’utilitzar, amb alta velocitat de cadena, poques vibracions i sense emissions directes. Longitud d’espasa de 25 –35 cm, 2,4 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m/s. savE™ per a una màxima autonomia. 14", 966 72 92-14 499,00 €

HUSQVARNA T435 Robusta motoserra de mànec superior per a qualsevol tipus de tasca de manteniment d’arbres en alçada. Combina un gran equilibri amb una bona potència i pes lleuger. 35,2 cm³, 1,5 kW, longitud d’espasa de 30–35 cm, 3,4 kg. X-Torq® i Low Vib®. 966 99 72-12 449,00 €

Sense bateria ni carregador NOTA Les motoserres de mànec superior requereixen aptituds específiques. Ús només indicat per a especialistes en manteniment d’arbres específicament formats.

HUSQVARNA 525PT5S Podadora d’altura robusta, ben equilibrada i lleugera, amb tub telescòpic per poder arribar a tot arreu amb flexibilitat. Combinada amb l’arnès Husqvarna Balance Flex s’obté la millor postura de treball. Consulteu la pàgina 38. 25,4 cm³, 1,0 kW, longitud d’espasa de 25–30 cm, longitud de 397 cm, 7,0 kg. Tub telescòpic. 967 32 96-01 699,00 €

Aquestes motoserres ofereixen un rendiment de tall excel·lent, són fàcils d’engegar i incorporen característiques que confereixen més confort i flexibilitat al maneig. Ideals per a tasques lleugeres, com tallar arbres petits i llenya.

HUSQVARNA 135 Motoserra lleugera i eficaç per a particulars. D’engegada i ús senzills. La variant 135e té un tensor de cadena sense eines. 40,9 cm³, 1,5 kW, longitud d’espasa de 35–40 cm, 4,4 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 966 76 18-02 329,00 €

HUSQVARNA 236 Ideal per a feines de poda i tasques de tall més lleugeres. Fàcil d’engegar i d’utilitzar, i incorpora característiques com un disseny ergonòmic, tecnologia de fàcil ús i el potent motor X-Torq®. 38,2 cm³, 1,4 kW, barra de tall de 35–40 cm, 4,7 kg. Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. 14": 967 32 64-01 249,00 €

HUSQVARNA 120i Motoserra lleugera i pràctica amb bateria d’ió liti. No requereix eines, és fàcil d’engegar i inclou un teclat intuïtiu. Longitud d’espasa de 30 cm, 3,0 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 11,5 m /s. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 09 82-01 249,00 € Sense bateria ni carregador

*Per a aquest model, consulteu els nostres preus especials per a professionals.

19


20

MOTOSERRES

MOTOSERRES

EL PAQUET DE RENDIMENT X-TRA PER A LA VOSTRA MOTOSERRA HUSQVARNA A Husqvarna som experts en la fabricació de motoserres. Sabem com són d’essencials el combustible, l’espasa i la cadena per al rendiment total. Per això els considerem extensions de la motoserra, no simples complements. I hem utilitzat la nostra experiència única per desenvolupar el combustible, les espases i les cadenes òptims per a les motoserres Husqvarna. Ens hem adonat que la nostra aportació ha marcat una clara diferència en el funcionament de la motoserra. Segur que pensareu el mateix quan les proveu.

MÉS AUTONOMIA I MENYS MANTENIMENT Les dents de tall, els materials i els processos de fabricació estan refinats fins a l’extrem. Amb la cadena X-Cut™ gaudireu d’un esmolat de fàbrica extraordinari i, el que és més important, conserva l’esmolat durant molt temps.

MENYS AJUSTOS I MENYS RISC DE DANYS La cadena X-Cut™ està pretesada de fàbrica per tal que pugueu treballar més temps abans que us calgui tornar a tesar-la. No cal tesar la cadena de forma innecessària. També s’ha reduït el risc de danyar el sistema de tall amb una cadena fluixa.

MENYS DESPESES I MENYS MANTENIMENT La combinació ben equilibrada de construcció, materials i processos es tradueix en una durabilitat excel·lent i dinàmica. Es redueix el desgast del sistema de tall i, per tant, la necessitat de manteniment.

Perfil optimitzat per a un menor desgast i una vida útil més llarga

Patró optimitzat de soldadura per a una major durabilitat i rigidesa

MILLORS RESULTATS, TREBALL MÉS FÀCIL La cadena X-Cut™ talla amb més rapidesa i ja ve preparada per utilitzar de fàbrica. Gaudireu d’una eficiència i uns resultats millors. Gràcies a la suavitat de tall no caldrà emprar tanta força i la feina serà menys esgotadora.

Capçal reforçat que no necessita manteniment

Major amplada de l’espasa per a una major durabilitat

AMB OLI XP® DE HUSQVARNA

Disseny optimitzat de la placa central per reduir el pes

Recollida d’oli antiembussament per a una millor lubricació

HUSQVARNA XP® POWER 2

HUSQVARNA X-FORCE™

HUSQVARNA X-CUT™

GASOLINA DESENVOLUPADA ESPECÍFICAMENT PER ALS MOTORS HUSQVARNA DE DOS TEMPS

ESPASES DURABLES I LLEUGERES

CADENES ESMOLADES DE TALL RÀPID

X-Force™ és la resposta de Husqvarna al repte d’aconseguir l’espasa perfecta: una espasa lleugera i amb un manteniment reduït per minimitzar la càrrega corporal i prou durable com per resistir la feina dura durant molt de temps. Les espases X-Force™ de Husqvarna es desenvolupen juntament amb les cadenes X-Cut™ de Husqvarna, optimitzades per a les motoserres de Husqvarna. El resultat és un sistema de tall amb el qual la motoserra assoleix uns nivells de rendiment excepcionals: amb un tall ràpid i precís, i una pèrdua mínima per fricció.

X-Cut™ és la primera cadena de motoserra desenvolupada, dissenyada i fabricada per Husqvarna, i tot s’ha fet a la ciutat de Husqvarna, a Suècia, on es desenvolupen i proven les nostres motoserres. La cadena X-Cut™ de Husqvarna s’ha dissenyat per maximitzar el rendiment i treballar més temps sense interrupcions. Notareu la diferència amb una major productivitat a llarg termini.

No hi ha millor combustible per a la vostra motoserra Husqvarna que la nostra gasolina d’alquilat, fabricada especialment segons les especificacions de Husqvarna. Prebarrejada amb exactament un 2 % d’oli sintètic Husqvarna XP® Synthetic per a motors de dos temps, la combustió serà més eficient i tindreu un motor més net, refrigerat i en bon estat amb una proporció mínima de substàncies perjudicials a les emissions. També evita la corrosió interna, facilita l’engegada, redueix la necessitat de manteniment i minimitza el temps d’inactivitat. Amb homologació VEF. 5 l, 589 22 76-10  Consultar Emplenador elèctric, 582 06 66-01  Consultar

21


ACCESSORIS PER A MOTOSERRES

ACCESSORIS PER A MOTOSERRES NOVETAT

GUIA DE PRODUCTES – ESPASES I CADENES

HUSQVARNA X-CUT™ SP33G

Les espases de talla tenen un radi de capçal més petit i són ideals per a la talla d’escultures i altres tasques de precisió. Disponibles en una longitud de 1 / 4" (10–12").

Dent semicisell pixel de 0,325", 1,3 mm. Protecció antireculada baixa i tall estret. Desenvolupada per a un ús professional en motoserres mitjanes, fins a 55 cm³. Equipament original del model Husqvarna 550 XP®.ConsultarConsultar

3120 XP®

395 XP®

385 XP® / 390 XP®

365 / 372 XP® / 371 XP®

576 XP® / 575 XP®/ 572 XP®/ 565 /  570

281 XP® / 288 XP® / 394 XP®

562 XP®

61 / 268

555 / 560 XP®

460 Rancher / 455 Rancher / 455 e‑series Rancher

362 XP®

545 / 550 XP® / 346 XP® / 353

51 / 55 / 357 XP® / 359

450 e‑series / 445 / 445 e‑series

340 / 340 e‑series / 345 / 345 e‑series / 350 / 351

435 e‑series / 435 / 440 e‑series 

439

135 / 140 / 135 e‑series. 136 / 141 / 140 e‑series 

240 e‑series / 235 e‑series / 236 e‑series 

339 XP®

• • • •

• • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • •

• • • • • • • • • • • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • • • • • •

ESPASA LAMINADA AMB CAPÇAL. TECHLITE™ • • • • • • • •

CADENA

Consultar

ESPASA PETITA DE TALLA

137 / 142 / 137 e‑series / 142 e‑series 

T536 Li XP®

436 Li / 536 Li XP®

120i

317EL / 321EL

327PT5S / 525PT5S

• •

Consultar

ESPASA

• • • • • • • • •

CALIBRE

Les espases sòlides serveixen per a tipus de tronc durs, escorces gruixudes i llocs on hi hagi molta sorra, pols o sutge. Les espases tenen un recobriment que les protegeix contra ratllades i corrosió. Disponibles en una longitud de 0,404" ( 24–42") i 3/8" (18–28").

PAS DE LA CADENA

Ús recomanat en cas d’espases llargues per reduir la càrrega a la punta de l’espasa. La càrrega es transfereix al coixinet de rodets d’alta qualitat. Les espases tenen un recobriment que les protegeix contra ratllades i corrosió. La punta reemplaçable està disponible com a peça de recanvi. Disponible amb un pas de cadena de 3 / 8" en una longitud de 18–28".

ESPASA LAMINADA AMB CAPÇAL • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

LONGITUD DE L’ESPASA

ESPASES SÒLIDES HUSQVARNA

PUNT DE MUNTATGE D’ESPASA GRAN

MODEL DE CADENA

ESPASES SÒLIDES AMB PUNTA REEMPLAÇABLE

327P4 / 327P5X / 525P4S / 525P5S

Consultar

338 XP® T / 335 XP® T

Consultar

T540 XP®

T435 / 334T

La corba suau i el petit radi del capçal redueixen el risc de reculada i permeten controlar millor el tall. Les espases tenen un recobriment que les protegeix contra ratllades i corrosió. Disponibles en versió de pas de 3 / 8" Mini (10–16").

T425

ESPASES LAMINADES AMB CAPÇAL

Les espases laminades X-Force™ ofereixen un manteniment més fàcil i una major produc­ tivitat. En funció dels models, aquests avantatges s’obtenen gràcies a característiques com perfils actualitzats, capçals més grans, retalls a la placa central, coixinets addicionals, guardes compatibles i l’eliminació de l’orifici de greixat. Disponible en 3 / 8" Mini (12–16") i 0,325" (13–20").

T525

ESPASES X-FORCE™

536LiPX / 536LiP4 / 536LiPT5

PUNT DE MUNTATGE D’ESPASA PETITA

 465 Rancher 

22

H00 H00 H37 H38 H38 H38 H38 H37 H37 H37 H37 SP33G SP33G SP33G SP33G H25 H25 H25 H25 H25 H42 H42 H42 H42 H42 H42 H42 H42

10" / 25 cm 12" / 30 cm 10" / 25 cm 10" / 25 cm 12" / 30 cm 14" / 35 cm 12" / 30 cm 10" / 25 cm 12" / 30 cm 14" / 35 cm 16" / 40 cm 13" / 33 cm 15" / 38 cm 16" / 40 cm 18" / 45 cm 13" / 33 cm 15" / 38 cm 16" / 40 cm 18" / 45 cm 20" / 50 cm 15" / 38 cm 16" / 40 cm 18" / 45 cm 20" / 50 cm 15" / 38 cm 16" / 40 cm 18" / 45 cm 20" / 50 cm

1/4" 1/4" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 0,325" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8"

0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,043" / 1,1 mm 0,043" / 1,1 mm 0,043" / 1,1 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm

575 84 22-58 575 84 22-64 505 89 16-40 501 95 95-40 501 95 95-45 501 95 95-52 585 82 91-44 501 95 92-40 501 95 92-45 501 95 92-52 501 95 92-56 585 94 32-56 585 94 32-64 585 94 32-66 585 94 32-72 585 94 33-56 585 94 33-64 585 94 33-66 585 94 33-72 585 94 33-80 585 94 34-56 508 91 41-60 585 94 34-68 585 94 34-72 585 95 08-56 508 91 31-60 585 95 08-68 585 95 08-72

501 84 40-58 501 84 40-64 576 93 65-40 581 80 79-40 581 80 79-45 581 80 79-52 501 84 70-44 576 93 65-40 576 93 65-45 576 93 65-52 576 93 65-56 581 64 31-56 581 64 31-64 581 64 31-66 581 64 31-72 501 84 04-56 501 84 04-64 501 84 04-66 501 84 04-72 501 84 04-80 501 84 14-56 501 84 14-60 501 84 14-68 501 84 14-72 501 84 14-56 501 84 14-60 501 84 14-68 501 84 14-72

H37 H37 H37 H38

12" / 30 cm 14" / 35 cm 16" / 40 cm 14" / 35 cm

3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8"

0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,043" / 1,1 mm

576 83 07-45 576 83 07-52 576 83 07-56 578 10 68-52

576 93 65-45 576 93 65-52 576 93 65-56 581 80 79-52

H42 H42 H42 H42 H42 H42

18" / 45 cm 20" / 50 cm 18" / 45 cm 20" / 50 cm 24" / 60 cm 28" / 72 cm

3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8"

0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm

501 95 77-68 501 95 77-72 501 95 69-68 501 95 69-72 501 95 69-84 501 95 69-92

501 84 14-68 501 84 14-72 501 84 14-68 501 84 14-72 501 84 14-84 501 84 14-92

H00 H00 H00 H00 H42 H42 H42 H42 H64 H64 H64 H64 H64

10" / 25 cm 10" / 25 cm 12" / 30 cm 12" / 30 cm 18" / 45 cm 20" / 50 cm 24" / 60 cm 28" / 72 cm 24" / 60 cm 28" / 72 cm 30" / 75 cm 36" / 90 cm 42" / 105 cm

1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 3 / 8" 0,404" 0,404" 0,404" 0,404" 0,404"

0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,050" / 1,3 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,058" / 1,5 mm 0,063" / 1,6 mm 0,063" / 1,6 mm 0,063" / 1,6 mm 0,063" / 1,6 mm 0,063" / 1,6 mm

505 89 15-60 587 39 44-60 587 39 44-68 579 55 90-68 501 95 80-68 501 95 80-72 501 95 80-84 501 95 80-92 507 47 60-46 501 58 96-01 501 95 81-92 501 95 81-04 501 92 18-24

501 84 40-60 501 84 40-60 501 84 40-68 501 84 40-68 501 84 14-68 501 84 14-72 501 84 14-84 501 84 14-92 501 84 31-76 501 84 31-84 501 84 31-92 501 84 31-04 501 84 31-24

H37

10" / 25 cm

3 / 8"

0,050" / 1,3 mm

501 82 85-40 576 93 65-40

ESPASA SÒLIDA AMB CAPÇAL REEMPLAÇABLE • • • • • • • •

ÚS DE DIVERSES CADENES

• • • • • • • • • • • • •

Husqvarna ofereix una àmplia gamma de cadenes per a diverses necessitats. Trobareu més informació i cadenes al nostre lloc web. CADENES D’1/4", RECOMANADES FINS A 38 CC Cadena extremadament lleugera per a talls nets i uniformes. Amb dents microcisell. PIXEL 3 / 8" MINI Ús recomanat per a serres amb bateria. Cadena lleugera de baixa reculada que requereix menys potència. CADENES MINI DE 3 / 8", RECOMANADES FINS A 45 CC Cadena de baixa vibració, per a llenyataires que utilitzen motoserres més petites en entorns d’alta producció. Disponible en versió de baixa reculada.

CADENES DE 3 / 8", RECOMANADES PER A 50–100 CC Dents cisell professionals per a un tall d’alta producció de fusta neta, i dents semicisell per a un tall ràpid, fàcils d’esmolar. La dent cisell està disponible en versió quadrada per a un ús professional. CADENES DE 404", RECOMANADES PER A 85 CC I MÉS Una cadena per a troncs grans en tres variants, dissenyada per als usuaris professionals. Dents cisell per a usuaris que necessiten una alta producció i que tallen fusta neta amb motoserres més grans. Dents microcisell per a un tall ràpid, fàcils d’esmolar. Variant amb dent arrodonida, de rendiment excel·lent, esmolat senzill i durabilitat resistent al desgast.

CADENES PIXEL DE 0,325", RECOMANADES PER A 35–55 CC Cadena desenvolupada per cobrir les necessitats concretes de les motoserres lleugeres actuals. Tall estret que necessita menys potència. Reculada i vibració baixes amb dents microcisell. No recomanada per a treballs intensius, com en boscos danyats per temporals.

CADENES PER ESQUEIXAR Cadenes amb rectificació especial de fàbrica per fer taulers i taulons dimensionals a partir de troncs grans tallant en paral·lel a les aigües.

CADENES DE 0,325", RECOMANADES PER A 35–60 CC Cadena d’alt rendiment i baixa vibració amb dents microcisell. Ideal per a condicions exigents.

CONJUNT D’ESPASA I CADENA Conjunt que conté una espasa amb muntatge per a espases petites i dues cadenes. 13" 0,325", 531 00 38-13. 15" 0,325", 531 00 38-17. 13" Pixel 0,325", 531 00 38-93. 15" Pixel 0,325", 531 00 38-92.

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

ESPASA SÒLIDA • • • • • • • • • • • • • • • •

ESPASA AMPLA PER DESBROSSAR •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • • • • • •

• • • • •

* L’espasa sòlida amb pas de cadena de 0,404” del model 390 XP® és opcional en alguns mercats. Consulteu sempre al manual de l’operari l’equip de tall adequat per a la vostra motoserra. Aquesta guia de compatibilitats és general. Consulteu el manual de l’operari de la vostra motoserra per saber si hi ha una combinació certificada de cadena i espasa per al vostre model concret de motoserra i el vostre país.

23


24

ACCESSORIS PER A MOTOSERRES

ACCESSORIS PER A MOTOSERRES

OPTIMITZEU LA VOSTRA SERRA HUSQVARNA Els olis i combustibles Husqvarna per a motors de dos temps que compleixen els nostres estrictes requisits tenen la indicació VEF (Fórmula de Motor Verificada). Els olis i combustibles VEF confereixen al vostre motor Husqvarna les millors condicions per treure’n el màxim potencial durant la seva vida útil. Els motors de dos temps Husqvarna poden funcionar a 14.000 rpm, amb freqüència sota una gran càrrega. Dissenyem els nostres motors per fer-los durables, potents i, alhora, lleugers. Això implica que l’oli ha de complir uns requisits especials, de manera que és essencial triar-ne l’adequat.

OLI HUSQVARNA PER A CADENES DE MOTOSERRA, BIO ADVANCED Oli vegetal Husqvarna per a cadenes, amb una lubricació superior fins i tot en condicions extremes. Excel·lents propietats antioxidants per protegir l’espasa i la cadena durant l’emmagatzematge. 1 l, 588 81 83-01 Consultar 5 l, 588 81 83-10 Consultar

2

3

5

4 OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, XP® SYNTHETIC Excel·lent oli completament sintètic i biodegradable per a motors de 2 temps, desenvolupat per a un ús exigent amb unes càrregues i una velocitat del motor altes. Indicat per a tots els productes Husqvarna, especialment per a motors amb una cilindrada de més de 55 cm³. Compleix els requisits de JASO FD / ISO EGD i la prova Rotax 253 per a motos de neu. Amb homologació VEF. 0,1 l, 578 18 03-03 5,25 € 1 l amb dosificador 578 03 70-03 24,75 € 4 l, 578 03 71-03 85,00 €

OLI MINERAL HUSQVARNA PER A CADENES DE MOTOSERRA Amb agent adhesiu per a motoserres d’alt rendiment. Baix desgast de cadenes i guies garantit. Per a ús universal durant tot l’any. 1 l, 579 39 60-01 5,75 € 5 l, 579 39 61-01 25,00 €

La caixa d’eines integrada us permet portar l’equipament per afilar i una clau de bugies a un costat, i a l’altre espai una cadena extra, bugies o falques

Els becs estan dissenyats per a un flux constant i optimitzat per omplir més ràpid el dipòsit. Un bloqueig mecànic evita les fuites i un sistema de parada automàtica evita vessaments i dipòsits desbordats.

OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, LS+ Un oli semisintètic amb baixa producció de fums que ofereix una protecció molt bona contra enferritjaments, tant per a enferritjaments de pistó ­relacionats amb mescles pobres com amb dipòsits carbonosos. El paquet d’additius és un dels millors del mercat. Compleix els requisits de JASO FD / ISO EGD i la prova Rotax 253 per a motos de neu. Amb homologació VEF. 0,1 l, 578 18 03-02 3,00 € 1 l amb dosificador, 578 03 70-02 13,00 € 4 l, 578 03 71-02 44,75 €

OLI HUSQVARNA PER A FILTRES D’AIRE Biodegradable. Reté amb eficàcia les partícules al filtre, mantenint el motor més net i reduint el desgast. 1 l, 531 00 92-48

OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, HP Desenvolupat amb components seleccionats amb cura per funcionar bé amb gasolina de baixa qualitat. Compleix els requisits de JASO FB / ISO EGB i la prova Rotax 253 per a motos de neu. Amb homologació VEF. 0,1 l, 587 80 85-01 2,25 € 1 l amb dosificador, 587 80 85-11 10,50 € 1 l estàndard, 587 80 85-10 Consultar 4 l, 587 80 85-20 38,50 €

GREIX MULTIÚS HUSQVARNA Greix amb bona protecció anticorrosió i capacitat de càrrega. Indicat per engreixinar de forma general. 225 g, 502 51 27-01 5,95 €

30,25 €

BIDÓ COMBINAT HUSQVARNA, 5 L Permet reomplir el dipòsit ràpidament sense esquitxades ni pèrdues. Els dos contenidors estan dissenyats per assolir una proporció optimitzada de combustible i oli per a cadenes. Caixa d’eines integrada per a recanvis d’ús freqüent. Homo­logat de conformitat amb les recomanacions de l’ONU. 5,0/2,5 l, 580 75 42-01 49,90 € Bec per a combustible, 586 11 04-01 19,90 € Bec per a oli, 586 11 05-01 19,90 € Bec per a oli d’hivern, 586 11 07-01 9,90 €

1

7

6

1. LLIMES RODONES PER A TALL INTENSIU DE HUSQVARNA Dissenyades per a un rendiment de tall òptim i una vida útil més llarga. 2 unitats. 4,0 mm, 510 09 57-02 4,5 mm, 577 23 38-01 4,8 mm, 510 09 55-02 5,5 mm, 510 09 56-02

UNA CADENA ESMOLADA ÉS TAN IMPORTANT COM UN MOTOR POTENT Per tal que la motoserra funcioni amb eficàcia, seguretat i precisió, és essencial tenir una cadena esmolada. La freqüència amb què cal esmolar-la depèn de la freqüència d’ús. Un bon indicatiu de l’estat de la cadena és l’aparença de les estelles. Una cadena esmolada produeix estelles fines i uniformes. En canvi, una cadena esmussada produeix pols de fusta. Per esmolar una cadena calen una llima rodona, una llima plana i un calibrador de llimada. També us recomanem utilitzar una mordassa per subjectar l’espasa i tenir les dues mans lliures per llimar.

2. LLIMES PLANES Llimes de qualitat que proporcionen la geometria correcta a les dents de tall. Llimes planes de 6", 1 unitat, 505 69 81-61 Llimes planes de 8", 1 unitat, 505 69 81-80

8

1,90 € 1,90 € 1,90 € 1,90 €

3,90 € Consultar

3. CALIBRADORS DE LLIMADA Calibradors de llimada de disseny especial que ofereixen l’angle correcte per llimar; s’empren amb les nostres llimes rodones. 0,325", H22 / H25 / H28, 505 69 81-10, 11,90 € 3 / 8" MINI H35 / H36 / H37, 505 24 37-01 12,90 € 3 / 8" MINI PIXEL H38, 579 55 88-01 Consultar 0,404" H64(S), 505 69 81-15 Consultar 1/4" H00, 505 69 81-18 6,90 € 4. CALIBRADOR DE PROFUNDITAT Calibrador de profunditat de disseny especial que ofereixen l’angle correcte per llimar; s’empren amb les nostres llimes planes. 0,325", 505 69 81-00 3,95 € 3 / 8", 505 69 81-01 3,95 € 0,404", 505 69 81-02 3,95 € 3 / 8" MINI / 3 / 8" MINI PIXEL, 505 69 81-03 3,95 € 5. CALIBRADORS COMBINATS Els nostres calibradors combinats estan especialment dissenyats amb un calibrador de llimada i un suport per al calibrador de profunditat en una única eina. S’utilitzen amb les nostres llimes rodones i planes per assolir l’angle correcte a l’hora de llimar. 0,325" / 1,3 mm PIXEL H30, 505 69 81-08 12,90 € 0,325" / 1,5 mm H22 / H25 / H28, 505 69 81-09 12,90 € 3 / 8" H42 / H45 / H46 / H47(S) / H48(S) / H50, 505 24 35-01 12,90 € Semicisell 3 / 8" H49 / H51 / H54 / H58, 575 99 15-01 12,90 € 1/4", 580 68 74-01 11,90 € P33 per a SP33G, 586 93 84-01 Consultar 83 / 85 per a C83 / C85, 586 93 86-01 Consultar 6. MÀNEC DE LLIMA Sistema patentat de fixació de la llima. Serveix per a totes les nostres llimes. Les guies de 25° i 30° asseguren l’angle correcte a l’hora de llimar. Mànec de llima, Ø 4,5–5,5 mm, 505 69 78-01 4,50 € Llimes planes per a mànec de llima, 505 69 78-10 3,90 €

BIDÓ COMBINAT HUSQVARNA, 6 L Bidó combinat amb protecció eficaç contra l’excés d’ompliment. Quan el tanc és ple, el flux es talla automàticament i es pot aixecar el bidó sense que vessi. Homologat de conformitat amb les recomanacions de l’ONU. 6 /2,5 l, 505 69 80-00 44,90 €

BIDÓ DE GASOLINA HUSQVARNA, TARONJA Bidó amb protecció eficaç contra l’excés d’ompliment. Homologat de conformitat amb les recomanacions de l’ONU. 6 l, 505 69 80-01 39,90 €

LLIMAR LES DENTS DE TALL

LLIMEU EL CALIBRADOR DE PROFUNDITAT

Llimeu amb una pressió lleugera i uniforme amb passades suaus i aplicant pressió, en paral·lel al calibrador. Mireu d’aconseguir la mateixa longitud en totes les dents de tall.

Llimeu pel calibrador de profunditat fins a baix. Si llimeu pel calibrador de profunditat sense cap eina, correu el risc de llimar massa avall i la cadena produirà estelles massa gruixudes.

MÉS INFORMACIÓ A HUSQVARNA.ES

7. MORDASSA Serveix per subjectar la motoserra en una posició segura mentre es llima. Fabricada de ferro forjat. 505 66 52-56 25,00 € 8. CONJUNTS DE LLIMES Conjunt de llimes complet amb mànec de llima, calibrador combinat o calibrador de llimada i calibrador de profunditat, dues llimes rodones i una llima plana. 0,325", 505 69 81-25 25,90 € 0,325" PIXEL, 505 69 81-27 25,90 € 3 / 8", 505 69 81-30 25,90 € 3 / 8" MINI H36, 505 69 81-38 25,90 € 3 / 8" MINI H37, 579 65 36-01 25,90 € 0,404", 505 69 81-92 25,90 € 1/4", 580 68 75-01 25,90 € P33 per a SP33G, 0,325" PIXEL, 586 93 34-01 Consultar 83 / 85 per a C83 / C85, 3 / 8", 586 93 85-01 Consultar

25


26

ACCESSORIS PER A MOTOSERRES / EINES FORESTALS

ACCESSORIS PER A MOTOSERRES / EINES FORESTALS

CADA EINA ESTÀ FETA PER A UNA TASCA, I LES NOSTRES HO FAN BÉ

1

Que siguem els proveïdors líders en tot el món de productes motoritzats d’exterior no significa que oblidem eines i accessoris més petits que són necessaris per a les diferents tasques. Cada eina de la nostra cartera de destrals, ganivets, ganxos elevadors, palanques d’enderroc, etc., ha estat seleccionada amb cura per tal que tingueu tot el que us cal per fer la feina ben feta. Les nostres bosses estan fetes de materials sostenibles que mantenen el vostre equipament protegit i en faciliten el transport.

DESTRALS HUSQVARNA: ARTESANIA GENUÏNA Husqvarna ofereix una àmplia gamma de destrals per a diferents tipus de treball. Forjades a Suècia amb acer suec per a destrals sempre d’alta qualitat. Amb un bon manteniment, us duraran molt de temps.

2

3. FALCA DE PARTIR Falca entorcillada per partir troncs. S’ha d’utilitzar amb una maça o una destral de maça. 577 25 92-01 36,90 €

4

5

7

4 DESTRAL FORESTAL Per abatre arbres petits i tallar les branques dels troncs. 65 cm, 576 92 62-01 55,00 € Mànec de recanvi, 576 92 62-02 Consultar DESTRAL DE CÀMPING Destral petita per anar d’excursió i fer càmping. 37,5 cm, 576 92 63-01 64,90 € Mànec de recanvi, 576 92 63-02 Consultar DESTRAL DE FUSTER Per treballar amb fusta, amb un rebaix al capçal, al costat del mànec. 50 cm, 576 92 65-01 64,90 € Mànec de recanvi, 576 92 68-02 Consultar DESTRALÓ Per a llenya petita i tasques de jardineria. 37,5 cm, 576 92 64-01 39,90 € DESTRAL DE MAÇA Per partir troncs i trossos grans de fusta. També es pot utilitzar com a maça. 80 cm, 576 92 66-01 94,90 € Mànec de recanvi, 576 92 66-02 Consultar DESTRAL DE PARTIR Per partir fusta més dura i llenya. 75 cm, 576 92 67-01

59,00 €

DESTRAL PETITA DE PARTIR Per partir fusta de llenya. 50 cm, 576 92 68-01 Consultar Mànec de recanvi, 576 92 68-02 Consultar

6 5

HUSQVARNA H900 Destraló petit per a activitats a l’exterior, al jardí i excursions. 34 cm, 580 76 10-01 45,00 €

ARBORICULTOR

2

HUSQVARNA S1600 Destral per partir troncs i trossos de fusta. 60 cm, 580 76 13-01 79,00 € HUSQVARNA S2800 Potent destral per partir troncs grans. 70 cm, 580 76 14-01 89,90 €

8

4. PALA PER TREURE ESCORCES Pala de 115 cm de longitud i 12 cm d’amplada. 575 57 23-01 59,90 € Fulla de recanvi, 575 57 23-02 Consultar

3

4

5 6

7. BARRA D’ENDERROC AMB GANXO OBLIC Totalment forjada, amb mànec de plàstic, taló i ganxo per girar. 80 cm, 586 89 69-01 94,90 €

7

5. XERRAC D”ESBRANCAR Fulla corbada amb ganxo a la punta i fulla per tallar l’escorça i evitar que es parteixi. 33,3 cm amb fulla per a escorces, 505 69 45-66 74,00 € Fulla de recanvi, 505 69 45-77 Consultar 33,3 cm, 505 69 45-76 25,00 € Fulla de recanvi, 505 69 45-87 Consultar 6. M ÀNEC TELESCÒPIC PER AL XERRAC D’ESBRANCAR 2,5–5 metres. Longitud fàcil d’ajustar. 502 42 73-01 109,90 € 7. XERRAC DE PODAR PLEGABLE 200 FO Xerrac plegable amb fulla de 200 mm per a diferents aplicacions. 967 23 64-01 Consultar

8. BARRA D’ENDERROC LLARGA Parts inferiors forjades per a una solidesa addi­ cional. Les dents davanteres ofereixen una millor subjecció. El mànec extrallarg permet subjectar-la amb les dues mans. 130 cm, 574 38 72-01 119,00 € Ganxo oblic, 574 38 73-01 Consultar

8

5. TENALLES ELEVADORES I PER A TRONCS Ganxo esmolat amb extrems rectificats. Acer bonificat especial amb superfície tractada que les fa més robustes i més resistents al rovell. 30 cm, 574 38 76-01 45,90 € 20 cm, 574 38 75-01 29,90 €

9

8. XERRAC DE PODAR RECTE 300 ST Xerrac recte amb fulla de 300 mm per tallar fusta fresca i seca. Funda inclosa. 967 23 65-01 Consultar 9. XERRAC CORBAT DE PODAR 300 CU Xerrac corbat amb fulla de 300 mm per a tasques intensives de podar. Funda inclosa. 967 23 66-01 Consultar

6. GANXO ELEVADOR Ganxo perllongat per a una obertura més llarga i ampla que permet una subjecció millor. Acer bonificat especial amb superfície tractada que el fa més robust i menys sensible al rovell. 574 38 74-01 22,90 €

1. CORRETJA DE SUBJECCIÓ PER A MOTOSERRA, ARBORICULTOR S’utilitza amb un ganxo de motoserra per connectar la motoserra a un cinturó. Disseny elàstic. Mesura 0,5 m sense tensar i 1,25 m completament tensada. 577 43 80-01 35,00 €

HUSQVARNA A1400 Destral universal ideal per partir fusta resinosa. 60 cm, 580 76 11-01 74,90 € HUSQVARNA A2400 Potent destral universal per a diferents tasques de fusteria. 70 cm, 580 76 12-01 94,90 €

6

3. DESTRAL PER DESBROSSAR Amb mànec de pi americà i fulla de doble tall reversible i reemplaçable. 579 00 06-01 59,90 € Fulla de recanvi, 579 00 40-01 Consultar

2

25,90 €

6. BARRA D’ENDERROC AMB PEU, VIKTOR Barra telescòpica d’enderroc amb peu. Pot dur-se en una funda al cinturó. 46 cm, 504 98 16-92 75,90 € Funda, 505 69 32-92 9,90 €

9,90 € 19,90 €

4. CORRETJA PER GIRAR Per moure/girar arbres enredats i per portar bidons. 505 69 80-20 29,90 €

4. FALCA DE PARTIR FUSTA D’acer d’alta qualitat. 578 45 68-01

5. BARRA D’IMPACTE Barra combinada d’impacte i enderroc amb un taló d’impacte amb forma especial per evitar vibracions en colpejar la falca. 47 cm, 577 40 28-01 59,90 €

3 3. CINTURONS PVC, 505 69 00-00 Cuir, 505 69 00-01

2. CALIBRE Amb taula de cilindrades, gradacions en centí­ metres a les dues bandes. 36 cm, 505 69 47-30 26,90 € 46 cm, 505 69 47-46 29,90 € Funda, 505 69 32-04 10,90 €

2. FALCA D’ABATIMENT D’ALUMINI Ajuda a abatre l’arbre en la direcció correcta. Es pot tornar a rectificar. 550 g, 22 cm, 586 88 59-01 25,90 € 1.000 g, 27,5 cm, 586 88 59-02 Consultar

3

2. CINTA MÈTRICA Fàcil d’utilitzar, disseny lleuger, ideal per mesurar troncs i tiges. Es pot ajustar sense eines. Marcada per les dues bandes. Sòlida, amb superfície d’alumini. 15 m amb ganxo de seguretat, 505 69 73-15 59,90 € 20 m amb ganxo de seguretat, 505 69 73-20 61,90 € 15 m amb ganxo per a troncs, 505 69 73-10 Consultar 15 m / 50’ amb ganxo de seguretat, 505 69 73-60 Consultar 20 m / 66’ amb ganxo de seguretat, 505 69 73-62 Consultar

1. GANIVET PER DESBROSSAR Amb fulla d’acer bonificat especial i mànec de fusta de pi americà. Serveix per desbrossar i tallar les branques dels arbres. 60 cm, 575 57 22-01 74,90 €

1

2

1. CINTURÓ D’EINES COMPLET Cinturó d’eines complet amb dues fundes, ganxo elevador, tenalla elevadora, portaeines posterior i cinta mètrica de 15 m. El cinturó d’eines és extraample per oferir més suport a l’esquena. 505 69 90-15 169,90 € Funda combinada de polietilè de baixa densitat, 505 69 16-06 11,90 € Funda combinada, cuir, 505 69 16-05 28,90 € Funda combinada amb butxaca per a falca, 579 21 71-01 Consultar

1

1. FALQUES D’ABATIMENT Fetes de plàstic ABS d’alt impacte. Ajuda a abatre l’arbre en la direcció correcta. 14 cm, 505 69 47-02 10,00 € 20 cm, 505 69 47-03 11,00 € 25 cm, 505 69 47-04 12,00 €

1

3

2. GANXOS PER A MOTOSERRA, ARBORICULTOR Per facilitar la connexió d’una motoserra a un arnès. Construcció robusta. Per a arnesos amb cinturó extraïble, 577 43 79-01 55,00 € Optimitzats per als models T540 XP® i T536Li XP®, 580 80 03-01 15,00 € 3. A NELLA DE SUBJECCIÓ PER A MOTOSERRA, ARBORICULTOR Per a arboricultors que fan servir una motoserra estàndard. Constitueix una manera segura de connectar la motoserra a la corretja de subjecció de la motoserra. Té un sistema de protecció per sobrecàrrega. 578 07 71-01 20,00 €

FARMACIOLA Inclou bena de primers auxilis, 9 tiretes de diverses mides, 2 escovillons, 1 mirall, 1 bastonet de cotó. 504 09 53-01 15,00 €

CINTA PER MARCAR 100 % viscosa, biodegradable. 20 mm d’amplada i aprox. 75 m de llargada. Taronja 574 28 77-00 3,50 € Vermell 574 28 77-01 3,50 € Blau 574 28 77-02 3,50 € Groc 574 28 77-03 3,50 €

1. BOSSA FORESTAL Bossa espaiosa, perfecta per dur-hi tot l’equip de protecció. Base dura i estable, nanses laterals, butxaques als costats i corretges de transport. 105 l, 576 85 95-01

69,00 €

2. BOSSA FORESTAL AMB RODES Nanses retràctils. Base dura i estable amb rodes. Butxaques laterals. Nanses laterals i corretges de transport. 105 l, 576 85 90-01

89,00 €

3. BOSSA PER A MOTOSERRA Butxaques especials per a les llimes de la motoserra. Butxaca amb tancament de velcro a l’exterior. Serveix per a totes les nostres motoserres. 48 l, 576 85 91-01

40,00 €

4. MOTXILLA Base dura i estable, amb butxaques a l’interior. Obertura per a auriculars. Coberta impermeable. Corretges còmodes per a les espatlles. 29 l, 576 85 92-01

55,00 €

27


28

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

GRAN POTÈNCIA La tecnologia X-Torq® redueix les emissions de gasos perjudicials i augmenta l’eficiència del combustible. D’aquesta manera, la feina resulta més còmoda i econòmica.

ENGEGADA SENSE PROBLEMES Smart Start®: el motor i l’estàrter s’han dissenyat de manera que es pugui engegar la màquina amb el mínim esforç per poder treballar amb més rapidesa.

DISSENY ROBUST La nostra gamma comercial de retalladores, desbrossadores normals i desbrossadores forestals són màquines potents i eficaces, dissenyades per respondre durant molts anys a un ús exigent.

PER A FEINES DURES I SÒLS NETS Desbrossar i retallar herba poden ser tasques dures i llargues que requereixen resistència per part de la màquina i de l’operari. Per això, les nostres desbrossadores normals, retalladores i desbrossadores forestals combinen potència i durabilitat extrema amb poc pes. Estan fetes per a un fàcil maneig i per assolir uns resultats dels quals us en sentireu orgullosos. Per assegurar que la feina es faci amb la major comoditat possible, Husqvarna ofereix arnesos pensats per distribuir la càrrega de forma òptima entre les espatlles, el pit i l’esquena per poder fer front als torns llargs amb la màxima comoditat.

LLARGA AUTONOMIA Low Vib®: els motors estan equipats amb amortidors antivibració molt eficaços que absorbeixen les vibracions, amb la qual cosa tindreu braços i mans protegits, i podreu treballar durant torns llargs amb més comoditat.

MULTIÚS L’eix desmuntable facilita el canvi d’eina de tall. També us ofereix més flexibilitat a la feina. El transport i l’emmagatzematge no suposen cap mena de problema.

LLEUGERS I POTENTS Els motors lleugers i, tanmateix, resistents, potents i eficients, fan que les nostres màquines tinguin una extraordinària relació potència /pes.

29


30

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

Els equips de la sèrie amb bateria són Husqvarna de cap a peus: resistents, fiables i dissenyats a consciència. La potència, el parell i la durada de la bateria tenen unes magnituds generoses per satisfer les necessitats professionals. Les despeses operatives són extremadament baixes: els equips es poden carregar una vegada i una altra. Mànec ajustable per a un confort òptim El teclat intuïtiu permet utilitzar amb gran facilitat les retalladores amb bateria

RETALLADORES PER A UN TOC FINAL IMPECABLE

Gràcies a les funcions Tap-n-Go, el fil de niló s’alimenta automàticament quan el capçal es pressiona contra el terra, cosa que us facilitarà la feina

Les nostres potents i fiables retalladores són l’opció ideal si volem donar a les vores de la gespa un toc final impecable, a més de retallar l’herba en llocs de difícil accés. Totes les màquines resulten molt fàcils d’utilitzar i estan dissenyades per fer la feina amb el mínim esforç i la màxima rapidesa possibles.

Maneig còmode gràcies al mànec ajustable amb amortiment antivibració

La bateria d’ió liti ofereix una potència duradora i un rendiment excel·lent

Disseny ben equilibrat per treballar de forma còmoda i senzilla

El filtre d’aire de tipus comercial permet un llarg temps d’ús i un funcionament impecable

La protecció combinada és un acoblament de tall que es pot fer servir tant amb fulles per tallar herba com amb capçals de tall, i permet canviar ràpidament de tasca

DESBROSSADORES NORMALS TASQUES DIFÍCILS FETES FÀCILS Potents i d’una lleugeresa increïble; extremadament durables, però de maneig fàcil i còmode: així són, en poques paraules, les nostres desbrossadores. Totes les màquines estan dissenyades per a torns llargs i exigents, ideals per a herba alta i espessa, brossa densa i fins i tot arbres petits. El mànec alt dóna més espai a les cames quan es treballa en pendents, de manera que es pot fer servir amb més eficiència No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

El motor, potent i fàcil d’engegar, permet una enorme productivitat

INCREMENTEU EL RENDIMENT AMB L’ARNÈS I L’EQUIP DE TALL ÒPTIMS Retallar l’herba i tallar barders resulta molt més gratificant si col·loqueu un equip de tall idoni al vostre producte Husqvarna. Husqvarna ofereix una àmplia i excel·lent gamma de fils de tall, fulles per tallar herba i ganivetes per a matolls, amb la mateixa qualitat que la dels equips originals i optimitzats per al vostre model concret. Per a més informació, consulteu les pàgines 38–41 o el vostre distribuïdor Husqvarna. Més informació a husqvarna.es

ENGEGAR ÉS MÉS FÀCIL QUE MAI La sèrie Husqvarna 500 de retalladores i desbrossadores està equipada amb controls intuïtius de purga i estrangulació. L’Smart Start® minimitza l’esforç que suposa estirar el cordó d’engegada, i el polsador d’aturada torna automàticament a la posició d’engegada. D’aquesta manera, el procediment d’engegada pràcticament no falla.

DESBROSSADORES FORESTALS COMPANYES DE FEINA QUE HO DONEN TOT Les nostres desbrossadores forestals fan les tasques amb precisió en les condicions més complicades. Totes les màquines són robustes i de fàcil ús, i ofereixen la màxima potència en tot moment. L’eix curt i suau amb engranatge cònic (angle de 24 graus) simplifica l’abatiment direccional d’arbres petits, fins i tot en els boscos més densos.

31


32

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

NOVETAT

ÚS A JORNADA COMPLETA Desbrossadores forestals i des­ brossadores normals, construïdes per a llargs períodes d’ús exigent. Compleixen tots els r­ equisits dels professionals del manteniment de boscos, gespes i jardins. A Husqvarna, el disseny està pensat per optimitzar el rendiment, tant el de la màquina com el vostre.

HUSQVARNA 555FRM Potent desbrossadora desenvolupada específicament per triturar en condicions àrdues. Està equipada amb la funció de triturar.

HUSQVARNA 555RXT* Desbrossadora d’alta potència per a exigents treballs a jornada completa, amb eix llarg i engranatge cònic (angle de 35°) per a passades més amples.

53,3 cm3, 2,8 kW, 9,2 kg. Tecnologia X-Torq®, Low Vib®, Smart Start®, arnès Balance XT™ i mànec en posició elevada ajustable. 966 62 93-01 Consultar

53,3 cm³, 2,8 kW, 9,2 kg. X-Torq®, Low Vib®, Smart Start®, arnès Balance XT™, mànec ajustable i mànec alt. 966 62 90-01Consultar

HUSQVARNA 535RX* Desbrossadores d’alt rendiment per a un ús comercial exigent. Potents i maniobrables.

HUSQVARNA 525RX Funcionament potent i sense esforç. Gran eficiència amb la mínima tensió corporal.

34,6 cm³, 1,6 kW, 6,1 kg. X-Torq®, Low Vib®, arnès Balance 35, mànec ajustable, mànec alt i protecció combinada. 966 62 88-01 Consultar

25,4 cm³, 1,0 kW, 4,9 kg. Low Vib®, estàrter autònom, arnès Balance 35, mànec ajustable, mànec alt i protecció combinada. 966 77 68-01 599,00 €

HUSQVARNA 553RS / 543RS / 533RS Models robustos, fiables i de facil us, ideals per a propietaris de terreny que desbrossen i retallen amb frequencia. Elevada productivitat, amb motor potent.

HUSQVARNA 536LiRX Desbrossadora d’alt rendiment amb una fantàstica ergonomia i capçal de tall bidireccional. Fulla per tallar herba inclosa, ideal per a zones d’herba més gruixuda. 3,8 kg sense bateria, 40 cm de diàmetre de tall. Capçal de tall T25B, fulla de 3 dents per tallar herba i arnès Balance 35 B. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 32 67-11 449,00 €

50,6 /40,1 /29,5 cm³, 2,3 /1,5 /1,0 kW, 8,6 /7,4 / 7,1 kg. X-Torq, estarter autonom, doble arnes estandard, embragatge d’alta resistencia, robust sistema de manecs i proteccio combinada. 553RS, 966 78 00-01 799,00 € 543RS, 966 77 99-01 699,00 € 533RS, 966 77 98-01 599,00 €

HUSQVARNA 536LiLX Retalladora d’alt rendiment amb mànec perimetral i capçal de tall bidireccional. Fulla per tallar herba disponible com a accessori.

HUSQVARNA 553RBX*/ 543RBX* Desbrossadores d’alt rendiment, per a un funcionament exigent a jornada completa. Pràctica motxilla d’alta potència i bon disseny.

3,0 kg sense bateria. 40 cm de diàmetre de tall, mànec ajustable i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 32 68-11 399,00 €

50,6 /40,1 cm³, 2,3/1,5 kW, 2,1/11,9 kg. X-Torq®, estàrter autònom i protecció combinada. 553RBX: 966 78 02-01Consultar 543RBX: 967 19 62-01Consultar

HUSQVARNA 545RXT/545RX Aquestes desbrossadores, fetes per funcionar a jornada completa, combinen un alt rendiment amb una maniobrabilitat excel·lent. El model 545RXT inclou l’arnès Balance XT™, AutoTune™ i una engegada simplificada. 45,7 cm³, 2,1 kW, 8,6/8,8 kg. X-Torq®, Low Vib®, Smart Start®, Balance XT™/ arnès Balance X™, mànec ajustable, mànec alt i protecció combinada. 545RXT: 967 17 67-01 Consultar 545RX: 966 01 59-01 Consultar

HUSQVARNA 536LiPX Motoserra de categoria professional per desbrossar i podar. Rendiment i equilibri extraordinaris, despeses de funcionament molt baixes. Bateria d’ió liti. Utilitzeu-la amb l’arnès per a bateries de motxilla, 581 03 58-01. Longitud d’espasa de 25-30 cm, 3,1 kg sense bateria. Velocitat de cadena de 20 m /s. Longitud de 180 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 10-12 499,00 € Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

ÚS OCASIONAL Desbrossadores lleugeres per a un ús ocasional que són perfectes per a particulars. El sistema de retrocés Smart Start®, la bomba de combustible i el polsador d’aturada de retorn automàtic sempre encès asseguren una engegada sense problemes. Les màquines Husqvarna inclouen múltiples funcions intel·ligents i útils.

HUSQVARNA 128R / 129R Desbrossadora d’engegada fàcil, perfecta per a particulars. Controls intuïtius i doble arnès. Pràctic capçal de tall Tap-n-Go. Inclou fulla per tallar herba.

HUSQVARNA 129C / 122C Retalladora lleugera d’eix corbat, ideal per a particulars. Fàcil d’engegar. Inclou el pràctic capçal de tall Tap-n-Go.

28,0 / 27,6 cm³, 0,8 /0,85 kW, 5,0 / 5,4 kg. Smart Start®, doble arnès estàndard, polsador d’aturada de retorn automàtic i protecció combinada. 129R, 967 19 33-01 399,00 € 128R, 952 71 57-52 349,00 €

27,6 / 21,7 cm³, 0,85 / 0,6 kW, 4,5 /4,4 kg. Smart Start® i polsador d’aturada de retorn automàtic. 129C, 967 19 32-01 299,00 € 122C, 966 77 97-01  249,00 €

*Per a aquest model, consulteu els nostres preus especials per a professionals.

HUSQVARNA 115iL Retalladora lleugera, pràctica i fàcil d’engegar per a l’ús domèstic. Funciona silenciosament amb una bateria d’ió liti. Fantàstica per retallar les vores de la gespa. 3,5 kg sense bateria. 33 cm de diàmetre de tall. Mànec telescòpic, ajustable i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 09 88-01 229,00 €

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

33


34

MÀQUINES COMBINADES

MÀQUINES COMBINADES

UNA MÀQUINA PER A TOT EL JARDÍ

Les nostres retalladores i desbrossadores combinades són l’opció ideal si voleu una eina realment versàtil i intel·ligent. Només us caldrà engegar i escalfar una sola màquina, i canviar d’acoblament amb rapidesa i facilitat per fer tot tipus de tasques durant tot l’any. Les unitats motoritzades juntament amb tots els acoblaments són tant potents i eficients com les retalladores, les podadores d’altura, els tallabarders, etc., convencionals. A més, amb una màquina combinada no us caldrà tenir gaire espai d’emmagatzematge i podreu estalviar temps i diners en manteniment i assistència.

Gràcies a les funcions Tap-n-Go, el fil de tall s’alimenta automàticament en pressionar el capçal contra el terra, i d”aquesta manera facilita la tasca.

Mànec perimetral ajustable

Smart Start® per engegar més ràpid

Les retalladores LK es poden equipar amb capçals de tall i fulles per tallar herba, a més d’una gran gamma d’acoblaments.

ACOBLAMENTS PER TENIR-HO TOT CONTROLAT Abans que res, escolliu la màquina més idònia per a les vostres necessitats. Després mireu-vos bé la nostra àmplia gamma d’acoblaments. Cada acoblament compta amb una connexió ràpida, un disseny durable i, el que és més important, la potència que us cal per retallar herba densa, tallar arbustos vigorosos o bé bufar i escombrar enormes piles de fulles i residus. I aquests tan sols són uns exemples del que podeu arribar a fer.

Desbrossadora

Tallabarders

Retallavores

Podadora d’altura

Bufador Escarificadora Escombradora Arada

Raspall de cerres

TREBALLEU AMB TOTAL EFICIÈNCIA A QUALSEVOL ALÇADA Mai no posem en risc la potència, la durabilitat i la productivitat. Per això dissenyem les nostres màquines combinades de forma que funcionin tan bé com les convencionals. D’aquesta manera, tant podreu tallar les parts altes amb comoditat i potència com cultivar amb eficiència i fiabilitat.

RENDIMENT DE CONFIANÇA

NOMÉS CAL ENGEGAR UNA MÀQUINA

Les unitats motoritzades juntament amb tots els acoblaments són tant potents i eficients com les retalladores, les podadores d’altura, els tallabarders, etc., convencionals. Així tindreu al vostre servei companys de confiança que us facilitaran la feina en tot moment.

Només us caldrà engegar i escalfar una sola màquina, i canviar d’acoblament amb rapidesa i facilitat per fer tot tipus de tasques durant tot l’any.

35


36

MÀQUINES COMBINADES

ACCESSORIS PER A MÀQUINES COMBINADES ACOBLAMENTS

CAPÇAL DE TALL TA 850 / 24 Equipat amb protecció combinada i capçal de tall T35 Tap-n-Go. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 537 35 35-01 129,00 €

ACCESSORI PER DESBROSSAR BCA 850/24 Equipat amb protecció combinada i fulla per tallar l’herba Multi 255-4. Se subministra complet amb mànec en “J” i arnès. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb els models 525RK, 525LK i 524LK. 967 18 59-01 149,00 €

TALLABARDER CURT HA 110 Acoblament de tallabarder curt. Barra de tall de 55 cm. Longitud de tub d’11 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525LK, 524LK, 129LK, i 122LK. 537 19 66-05 399,00 €

TALLABARDER LLARG HA 850 Acoblament de tallabarder llarg. Barra de tall de 55 cm. Longitud de tub de 85 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 535FBX, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 537 19 66-06 369,00 €

RETALLAVORES EA 850 Manté el bon aspecte de la gespa, dels camins i dels parterres amb unes vores ben rectes. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 537 19 69-01 229,00 €

RASPALL DE CERRES BR 600 Raspall resistent que elimina la brutícia de camins, entrades per a cotxes i fins i tot de ranures profundes. Protecció inclosa. Amplada de 60 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 29 67-01 497,00 €

PODADORA D’ALTURA PA 1100 Per arribar més enllà quan calgui. Talla branques de fins a aprox. 15 cm de gruix. Longitud de 110 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 535FBX, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 537 18 33-23 199,00 €

ARADA CA 230 Ideal en parterres delicats i al voltant de la base dels arbres. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 29 42-01 349,00 €

ESCARIFICADORA DT 600 Elimina la molsa per tenir una gespa més sana. Amplada de 60 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 29 69-01 499,00 €

ESCOMBRADORA SR 600-2 Escombra de goma de gran capacitat que neteja la sorra i la graveta de camins, entrades de cotxes i àrees de gespa. Protecció inclosa. Amplada de 60 cm. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 29 44-01 499,00 €

BUFADOR BA 101 Potent bufador que deixa camins i entrades de cotxes lliures de fulles, brossa i herba tallada. Diàmetre de l’eix de 24 mm. Encaixa amb 525RK, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 28 64-01 149,00 €

TUB EXTENSOR EX 780 Tub extensor que proporciona un abast addicional de gairebé 80 cm. Diàmetre del tub: 24 mm. Adequat per als models 535FBX, 525LK, 524LK, 129LK i 122LK. 967 29 71-01 69,00 €

ÚS A JORNADA COMPLETA Es tracta de màquines d’alta resis­ tència, especialment dissenyades per a un ús professional molt freqüent. Rendiment i equilibri excel·lents, per fer una gran ­quantitat de treball amb el mínim esforç físic. El disseny de Husqvarna sempre va encarat a ajudar-vos a aprofitar la vostra jornada al màxim obtenint alhora uns resultats excel·lents.

HUSQVARNA 525LK Retalladora lleugera per a jornada completa. Admet una àmplia selecció d’acoblaments per a una àmplia varietat de tasques. Amb X-Torq® per a més potència. Mànec circular. 25,4 cm³, 1,0 kW, 4,7 kg. X-Torq®, Smart Start®, estàrter autònom, polsador d’aturada de retorn automàtic, mànec còmode i acoblaments encaixables. 967 14 83-02 599,00 €

ÚS OCASIONAL Màquines combinades per a propietaris que volen un alt nivell de rendiment i durabilitat, a més d’una engegada i un funcionament senzills. I que aprecien un disseny que aporti solucions intel·ligents i uns resultats superiors.

CONJUNT DE MÀNEC EN J Converteix les unitats amb mànec circular per a l’ús amb fulles. 537 04 85-01

HUSQVARNA 129LK Retalladora lleugera, perfecta per a particulars. Fàcil d’engegar. Inclou un pràctic capçal de tall Tap-n-Go. 27,6 cm³, 0,85 kW, 4,7 kg. Smart Start®, polsador d’aturada de retorn automàtic i acoblaments encaixables. 967 19 36-01 349,00 €

Consultar

37


38

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES

DESBROSSADORES FORESTALS / DESBROSSADORES / RETALLADORES / MÀQUINES COMBINADES OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, XP® SINTÈTIC Un oli completament sintètic i bio­ degradable per a motors de 2 temps, desenvolupat per a un ús exigent amb unes càrregues i una velocitat del motor altes. Amb homologació VEF. 0,1 l, 578 18 03-03 5,25 € 1 l amb dosificació, 578 03 70-03 24,75 € 4 l, 578 03 71-03 85,00 €

Secció flexible a les espatlles i ajust personalitzat de l’alçada. Àmplia placa posterior ventilada.

OLIS HUSQVARNA, OPTIMITZATS PER A UN RENDIMENT SUPERIOR

DISTRIBUCIÓ OPTIMITZADA DE LA CÀRREGA

Els olis Husqvarna s’han optimitzat en funció del desenvolupament dels nostres motors. Sempre podreu estar segurs que us oferirem una àmplia gamma d’olis que s’adaptaran a les vostres condicions. Utilitzem una barreja d’olis sintètics i olis minerals altament refinats que, juntament amb els additius desenvolupats especialment, us ofereix la lubricació perfecta amb una protecció contra enferritjaments i mantenen el motor més net. Els olis Husqvarna per a motors de dos temps que compleixen els nostres estrictes requisits tenen la indicació VEF (Fórmula de Motor Verificada).

Distribució del pes de les espatlles als malucs.

1

Els nostres capçals de tall, fils i fulles estan dissenyats per fer més que tan sols tallar. El seu disseny impressionant, els materials d’alta qualitat i la tecnologia de fàcil ús ofereixen un gran nivell de rendiment, eficàcia i seguretat. Més informació a husqvarna.es

Desenganxament ràpid de fàcil accés en cas d’emergència. Guardamalucs flotant amortidor.

2

3

4

5

1. HUSQVARNA BALANCE XT™ Arnès avançat amb característiques exclusives com la configuració per a homes i dones o la secció pivotant a les espatlles. Podreu distribuir el pes de manera òptima entre les espatlles, el pit i l’esquena. També distribueix la càrrega de les espatlles als malucs. 578 44 98-01 99,90 €

CAPÇAL DE TALL TOTALMENT AUTOMÀTIC, 25–55 CC El fil s’alimenta automàticament quan queda massa curt. La longitud del fil s’autoajusta per tal d’assolir el millor rendiment. Superauto II, 578 44 71-01 Consultar

2. HUSQVARNA BALANCE X™ Sentireu un gran alleujament al tronc i als braços gràcies a l’excel·lent distribució del pes entre les espatlles, entre el pit i l’esquena i de les espatlles als malucs. 578 44 97-01 124,90 €

Quan s’utilitza una desbrossadora o una retalladora cal portar protecció ocular i una visera, a més de pantalons i botes de protecció. I no oblideu els guants i la protecció auditiva. La nostra completa gamma d’equips de protecció us oferiran uns resultats dels quals estareu orgullosos. Més informació a la pàgina 106.

OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, HP Desenvolupat per funcionar bé amb gasolina de baixa qualitat. Amb homologació VEF. 0,1 l, 587 80 85-01 2,25 € 1 l amb dosificació, 587 80 85-11 10,50 € 1 l estàndard, 587 80 85-10 Consultar 4 l, 587 80 85-20 Consultar

PREBARREJA COMBUSTIBLE HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, XP® POWER Gasolina d’alquilat desenvolupada específicament per als motors Husqvarna de dos temps. Barrejada prèviament amb un 2 % d’oli sintètic per a motors de dos temps Husqvarna XP®. Amb combustió eficient per a un motor net i en bon estat, amb un mínim de substàncies perjudicials a les emissions. Amb homologació VEF. 5 l, 589 22 76-10 Consultar Emplenador elèctric, 582 06 66-01 Consultar

AUGMENTEU EL RENDIMENT ESCOLLINT LA FULLA, EL FIL O EL CAPÇAL DE TALL ÒPTIMS

Quan es treballa a jornada completa amb un equip pesat, la qualitat i el disseny de l’arnès us pot arreglar el dia o us el pot espatllar. Un arnès adequat ha de complir molts requisits diferents en funció de la constitució de l’usuari i del tipus de màquina que s’utilitza. La gamma completa de Husqvarna inclou arnesos ergonòmics que cobreixen tots els aspectes.

TREBALLEU AMB SEGURETAT I UNS RESULTATS EXCEL·LENTS

OLI HUSQVARNA PER A MOTORS DE DOS TEMPS, LS+. Un oli semisintètic amb baixa producció de fums que ofereix una protecció molt bona contra enferritjaments, tant per a enferritjaments de pistó relacionats amb mescles pobres com amb dipòsits carbonosos. Amb homologació VEF. 0,1 l, 578 18 03-02 3,00 € 1 l amb dosificació, 578 03 70-02 13,00 € 4 l, 578 03 71-02 44,75 €

GREIX ECOLÒGIC HUSQVARNA Per als engranatges cònics de les desbrossadores. Greix aprovat que lubrica la transmissió i absorbeix les forces axials. Ecològic. Biodegradable. 100 g, 503 97 64-01 8,95 €

3. HUSQVARNA BALANCE FLEX™ Serveix per a diversos sistemes telescòpics de Husqvarna. El Balance Flex™ té una força ascensional més gran. Amb el seu disseny ergonòmic, té un sistema de subjecció amb ganxos oberts que facilita les tasques de l’usuari. 578 44 99-01 144,90 € 4. HUSQVARNA BALANCE 55 I 35 Arnesos ergonòmics que distribueixen la càrrega de manera òptima entre les espatlles, el pit i l’esquena. El model Balance 35B està especialment desenvolupat per fer-lo servir amb les nostres retalladores i bufadors amb bateria. Balance 55, 537 27 57-01 84,90 € Balance 35, 537 27 57-02 64,90 € Balance 35B, 537 27 57-05 69,90 € 5. ESTÀNDARD DE HUSQVARNA Dissenyat per a desbrossadores lleugeres. Corretges encoixinades ajustables a les espatlles. Desenganxament ràpid, senzill i eficaç al pit. 537 21 63-01

35,90 €

CAPÇALS DE TALL SEMIAUTOMÀTICS, 25–55 CC La funció Tap-n-Go alimenta el fil automàticament quan el capçal es pressiona contra el terra. Variants X per assolir una vida útil més llarga gràcies al botó Tap-n-Go amb rodament de boles. El model T35 Universal inclou adaptadors per poder-lo col·locar en la majoria de retalladores d’altres marques. Consultar

DISCS DE SERRA CIRCULAR Desenvolupats en estreta col·laboració amb professionals dedicats al desbrossament forestal, presenten una excel· lent combinació de capacitat màxima de tall i baix nivell de vibració. Disponible amb 22 o 24 dents. Consultar

FULLES PER TALLAR HERBA Per a herba densa i gruixuda, però no per a formacions llenyoses. L’herba cau sobre la fulla per fer files perfectes. Disponible amb 4 o 8 dents. Consultar

GANIVETES PER A MATOLLS Per a herba densa i gruixuda, però no per a formacions llenyoses. Disponible amb 4, 3 o 2 dents. Consultar

CAPÇALS DE TALL MANUALS, 25–55 CC El fil s’alimenta manualment per acció de l’usuari, que ha de pitjar el botó d’alimentació del fil i estirar la corda. D’aquesta manera, l’usuari pot seleccionar la longitud del fil per assolir l’efecte desitjat. Consultar

CAPÇAL DE TALL TRI-CUT Disseny ben diferenciat i amb ganivetes de plàstic en comptes de fil de tall, ideal per a herba més gruixuda i terrenys pedregosos. Batolles de plàstic reemplaçables i altament visibles, que resulten segures durant l’ús al voltant d’arbres i arbustos. Consultar

CAPÇAL DE TALL AMB ALIATGE Sòlid i fiable, amb una càrrega de fil ràpida i senzilla. El manteniment es redueix al mínim i la baixa alçada de tall ofereix un resultat net. 578 44 82-01 Consultar

NOVETAT

NOVETAT

NOVETAT

QUÈ ÉS L’OXOBIODEGRADACIÓ? Un fil de tall normal pot trigar fins a 600 anys abans de des­ compondre’s amb la llum del sol, tot i que mai no es convertirà en una matèria primera natural. BioX està fet d’un polímer de primera qualitat amb un additiu mineral patentat que fa que es degradi en 7–12 anys, segons el clima. La degradació s’assoleix en tres passos.

1. LLUM ULTRAVIOLADA

2. ESCALFOR DEL SÒL

3. MICROORGANISMES

FIL DE TALL BioX Fil de tall de baix impacte ambiental per retallar l’herba, per a professionals i particulars. Oxobiodegradable en 7-12 anys. Patró Whisper per a un funcionament silenciós, ideal en zones residencials. Compatible amb tots els capçals de tall estàndard. Consultar

FIL DE TALL QUADRA Fil de tall professional amb perfil quadrat. Excel·lents resultats de tall, especialment en cas de malesa, gràcies als cantons esmolats. Compatible amb tots els capçals de tall estàndard. Consultar

FIL DE TALL PENTA Fil de tall professional amb perfil pentagonal. Excel·lents resultats de tall, especialment en cas de malesa, gràcies als cantons esmolats. Compatible amb tots els capçals de tall estàndard. Consultar

39


40

GUIA PER A EQUIPS DE TALL MODEL

GUIA PER A EQUIPS DE TALL HERBA

HERBA GRUIXUDA

+   + 

555FXT/555FX

A7     12

13

14

545FXT/545FX

A4

14

16

535FBX

34

555RXT

A6     12

553RBX/543RBX/253RJ/243RJ

12

+

C2     16

22

23

D3     25

C2

F3

20

21

23

D3

B3     9

10

11

12

14

16

B3

553RS/543RS/153R

A5

B3

9

10

11

12

14

16

B3

545RXT/545RX/545FR

A3

B5

12

13

14

16

543RBK

35

536LiRX

A9     17

19

536LiLX

A9

G4

535RXT/535RX/336FR/135R

A5

B3     9

10

11

12

14

535RJ

A5

B3

9

10

11

12

16

B3

535LS

A5

B3

9

10

11

12

16

G3

525RXT/525RX/525RS/533RS/524R

A2

B1

3

5

6

7

8

+   +    + 

+   +    +    +    +    + 

A2

B1

525LST/525LS

A2

B1

525LK/524LK

28

29

336RK

35

233RJ

A2

129R/129RJ

B6     3

129LK

28

129L

+ A10   + 

29

24

F3     20

21

+

+

B5     F2

15

43

+    + 

A2

B1  

3

6

7

8

15

A5

B3

9

10

11

12

14

16

+ 

19

+

42

43

B6     3

41

42

43

B4     3

+  

19

20

21

23

+   + 

20

+   + 

+   + 

F4

F1

+   + 

+

23

D5     25

+

D1     25

39

G1  

36

B3     F4  

B6 41

D2     25

20

27

+

+   + 

+   + 

B1     F1     19

15

32

+

23

+

19

8

D4     26  

+

B3     F4  

20

B1

25

D6     26

36

13

+ +

D4     26

F1

+  

19

20

22

23

30

31

32

38

40

27

30

31

32

38

40

30

31

32

38

40

37

20

19

39

G2  

2

A8     2

29

33

+

PROTECCIONS PER RETALLADORES

A9

23

31

SUPERFÍCIES DURES

B6     3

122C

A8

21

19

7

33

20

F4

B1     F1     18

6

7

24

15

3

6

23

21

1

5

21

20

15

3

F4     20

19

8

+

23

21

7

42

+   + 

22

20

6

41

+

F3     21

B3     F4     19

3

B1     1

28

A7

12

16

1

33

122LK

A6

11

+

129C

A5

10

C1

17

525RJX

A4

+   + 

C1     16 B3

+   + 

+   +    + 

C5     F2

A5

A3

F2

27

+

+   + 

F3     21

14

A2

+   + 

C5     F2

13

A1

+   + 

ARBUSTOS I ARBRES

545 00 60-95   588 54 37-01   503 95 43-01   537 29 73-01   537 34 94-03   544 10 74-02   502 46 50-01   574 47 95-01  

PROTECCIONS COMBINADES B1

B2

B3

B4

B5

B6

588 11 79-01

531 00 77-01

537 33 16-01

545 03 09-01

544 46 43-01

580 44 66-06

4

PROTECCIONS PER A FULLES PER TALLAR HERBA C1

C2

C3

C4

C5

+

537 28 85-01

537 29 74-01

544 02 65-02

544 16 03-01

502 46 49-01

PROTECCIONS PER A DISCS DE SERRES CIRCULARS

SUPORTS

D1

537 29 95-01   200 mm (adaptador inclòs)

F1

503 89 01-01

D2

537 31 09-02   200 mm (adaptador inclòs)

F2

503 90 18-02

D3

D4

502 30 36-01   200 mm 574 50 67-02

  225 mm

(20 mm/1")

F3

502 15 70-02

F4

503 89 01-02

M12 (20 mm/1") Rodament de boles 

M12

EQUIPS DE TALL

CONJUNTS G1

537 04 85-01

G1

537 04 85-02

incl.  B1

incl.  B1

F1

F1

19

19  (USA)

G2

952 71 56-16

G2

952 71 56-15

544 24 96-01

D5

501 32 04-02   200 mm (adaptador inclòs)

G3

D6

502 43 55-01   225 mm (adaptador inclòs)

G3

G4

incl.  F1 19  

incl.  F1 19  (USA)

incl.  B3  

F4

19

544 24 96-02 incl.  B3  

F4

19  (USA)

587 37 50-01 Per a l’acoblament de les fulles

587 37 50-02 G4 Per a l’acoblament de les fulles

1

578 44 82-01

2

578 44 60-01

A10 580 44 66-10

(Semiautomàtic)

T25 (R)

578 44 61-01

4

578 44 59-01

5

578 44 74-01

6

578 44 63-01

(Semiautomàtic)

T25

(Semiautomàtic)

T25C (R)

(Manual)

S35 M10

(Semiautomàtic)

T35 M10

578 44 65-01

(Semiautomàtic)

T35X M10

8

578 44 71-01

9

578 44 76-01

10

578 44 64-01

(EUA)

577 01 83-03

Aliatge

3

7

ACOBLAMENTS (Fix)

Superauto II M10 (1")

(Manual)

S35 M12

T35 M12

(Semiautomàtic)

11

578 44 66-01

12

578 44 68-01

T35X M12

(Semiautomàtic)

T45X M12

13

578 44 70-01

14

578 44 78-01

15

578 44 91-01

16

578 44 93-01

17

(Semiautomàtic)

(Semiautomàtic)

T55X M12

(Manual)

SII M12

TriCut M10

TriCut M12

579 29 40-02 T25B

(Semiautomàtic)

18

578 44 40-01

19

578 44 37-01

Herba 255-8 (1")

Herba 255-4 (1")

20

578 44 49-01

21

578 44 47-01

22

578 44 44-01

23

578 44 45-01

24

Multiús 255-3 (1")

Multiús 275-4 (1")

Multiús 350-3 (1")

Multiús 300-3 (1")

578 44 51-01 Multiús 330-2 (1")

25

578 44 25-01

26

578 44 27-01

Scarlett 200-22 (1")

Scarlett 225-24 (1")

27

537 18 33-23

28

967 29 44-01

PA 1100         

SR 600-2

37

967 02 69-01

38

967 28 64-01

         29

30

537 19 69-01 EA 850          

537 19 66-05    (Articulat) HA 110       

31

537 19 66-06    (Articulat)

32

967 29 71-01

33

HA 850          

EX 780        

537 35 35-01 TA 850

        34

967 30 08-01

35

967 11 31-01

36

967 02 67-01

TA 1100         

GTA 850-28         

BCA 850-28         

CSA 850-28         

BA 101

        39

967 18 59-01

40

967 29 67-01

41

967 29 69-01

42

967 29 42-01

BCA 850-24         

BR 600        

DT 600        

CA 230

           43

579 44 35-01 Segon conjunt de fulles, compatible amb CA 230 

41


42

TALLABARDERS

TALLABARDERS

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

FETS PER DURAR El robust disseny global augmenta la vida útil i prepara el tallabarder per a les tasques més dures.

POTÈNCIA PER AL MEDI AMBIENT La tecnologia de motor X-Torq® redueix les emissions de gasos perjudicials i augmenta l’eficiència del combustible.

FUNCIONAMENT SILENCIÓS Gràcies a la tecnologia de motor de poc soroll i al seu disseny especial, els nostres tallabarders d’ús ocasional són silenciosos i fàcils d’utilitzar. Un aspecte molt important en zones residencials.

EINES AFILADES PER A UN ASPECTE IMPRESSIONANT Un barder necessita temps i cura per mantenir-se sa i bonic. Un barder ben atès us donarà intimitat, a més d’aportar al jardí unes línies sòlides i un aspecte atractiu. Els diversos tipus de barders necessiten eines diferents, cosa que cal tenir en compte a l’hora d’adquirir un tallabarder. Tots els tallabarders Husqvarna són potents, precisos i eficients, i ofereixen uns resultats fantàstics en tot moment. Són màquines dissenyades per facilitar-vos la feina.

ENGEGADA MÉS SUAU El motor i l’estàrter s’han dissenyat de manera que es pugui engegar la màquina ràpidament i amb el mínim esforç per poder començar a treballar de seguida.

POQUES VIBRACIONS L’eficaç amortiment de les vibracions als mànecs descarrega la tensió dels braços i les mans per mantenir-vos alerta i productiu durant tot el dia.

ABAST ADDICIONAL A més de les màquines de longitud estàndard, també oferim tallabarders més llargs, ben equilibrats, còmodes i potents. Amb aquestes màquines podreu retallar objectes alts o fora de l’abast.

43


44

TALLABARDERS

TALLABARDERS ÚS A JORNADA COMPLETA

Espasa d’angle ajustable

TALLABARDERS TELESCÒPICS FÀCIL ACCÉS A LLOCS DIFÍCILS

Tasques de tall difícils

Els tallabarders telescòpics articulats són perfectes quan s’ha d’arribar a llocs de difícil accés sense perdre rendiment. Permeten un control superior, són fàcils d’engegar, són adequats per a barders alts i baixos. A més, gràcies a l’espasa plegable, el model HE4 també resulta fàcil de desar i transportar.

Control extraordinari

Barders baixos i alts Emmagatzematge senzill

Tallabarders professionals equipats amb potents motors X-Torq® de baix consum de combustible. La versió fixa ampliada permet fer passades més grans per augmentar l’eficiència, mentre que les versions amb mànec posterior ajustable faciliten el retall en vertical.

HUSQVARNA 525HF3S* Potent tallabarder fix ampliat amb barra de tall de 65 cm de doble cara. Disseny sòlid com una pedra per resistir un treball dur i freqüent.

HUSQVARNA 226HD75S Excepcionalment ben equilibrat, amb barra de tall llarga de 75 cm de doble cara. Construït per a un treball dur. Baix nivell de vibració.

HUSQVARNA 226HD60S Excepcionalment ben equilibrat, amb barra de tall llarga de 60 cm de doble cara. Construït per a un treball dur. Baix nivell de vibració.

25,4 cm³, 1 kW, barra de tall de 65 cm, 6,1 kg. Estàrter autònom, X-Torq® i protector de càrter de metall. 967 14 74-01Consultar

23,6 cm³, 0,85 kW, barra de tall de 75 cm, 6,0 kg. Estàrter autònom, X-Torq®, Low Vib® i mànec posterior ajustable. 967 27 99-01 Consultar

23,6 cm³, 0,85 kW, barra de tall de 60 cm, 5,8 kg. Estàrter autònom, X-Torq®, Low Vib® i mànec posterior ajustable. 967 27 98-01 Consultar

HUSQVARNA 536LiHE3 Tallabarder telescòpic altament eficient amb abast de 3,5 m. Ajust remot de l’angle del capçal de tall i modalitat d’estalvi savE™. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles.

HUSQVARNA 536LiHD70X Tallabarder amb bateria molt silenciós però d’alta eficiència i amb una ergonomia excel·lent. Barra de tall de doble cara i 70 cm de llarg amb pràctic mànec posterior pivotant. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles.

HUSQVARNA 536LiHD60X Tallabarder amb bateria molt silenciós però d’alta eficiència i amb una ergonomia excel·lent. Barra de tall de doble cara i 60 cm de llarg amb pràctic mànec posterior pivotant. Sense emissions directes, i un nivell de soroll i de vibracions reduït, ofereix les millors condicions de treball possibles.

3,9 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 70 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima i mànec posterior pivotant. 966 72 95-02 499,00 €

3,8 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 60 cm. Sistema savE™ per a una duració màxima, mànec posterior pivotant. 966 72 94-02 449,00 €

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

Barra de tall amb control remot Mànecs còmodes

TALLABARDERS DE DOBLE CARA MANEIG FLEXIBLE EN QUALSEVOL ANGLE

Barders amb forma

Els tallabarders de doble cara estan dissenyats per a barders amb forma. Permeten un maneig eficaç i còmode, amb característiques com Smart Start®, Low Vib® i mànec ajustable en la majoria de models.

Rendiment extraordinari

Mànec posterior ajustable

Recollidor de fulles

Fulla de tall llarga

Barders amples Tall de precisió Maneig còmode

Engegada ràpida

4,1 kg sense bateria, 4.000 talls/min, barra de tall de 55 cm. Mode de transport i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 34 15-11 549,00 €

Mànecs ajustables

Sense bateria ni carregador

ÚS A JORNADA PARCIAL Tallabarders telescòpics per a professionals que els utilitzen amb freqüència i particulars que volen un equip de categoria professional. Combinen la potència i el rendiment de les màquines grans amb la comoditat i lleugeresa de les petites. Així podreu conformar i mantenir el vostre jardí.

TALLABARDERS D’UNA CARA TALLS RECTES EN UN SOL MOVIMENT

HUSQVARNA 325HE4 Tallabarder de llarg abast per a un ús freqüent amb poc pes i bona ergonomia. Control remot de la barra de tall i engegada fàcil.

HUSQVARNA 325HE3 Tallabarder ampliat per a un ús freqüent amb poc pes i bona ergonomia. Control remot de la barra de tall i engegada fàcil.

25,4 cm³, 1 kW, barra de tall de 55 cm, 6,4 kg. Estàrter autònom, X-Torq®, control remot i barra de tall ajustable. 966 78 77-01 Consultar

25,4 cm³, 1 kW, barra de tall de 55 cm, 6,35 kg. Estàrter autònom, X-Torq®, control remot i barra de tall ajustable. 966 78 76-01 Consultar

HUSQVARNA 122HD60 Tallabarder silenciós i lleuger per a l’àmbit domèstic, amb pràctiques característiques com el mànec posterior ajustable i Smart Start®.

HUSQVARNA 122HD45 Tallabarder silenciós i lleuger per a l’àmbit domèstic, amb útils característiques com el polsador d’aturada de retorn automàtic i Smart Start®.

HUSQVARNA 115iHD45 Ideal per a barders petits i mitjans. Fàcil d’utilitzar i lleuger, i la tecnologia d’ió liti redueix dràsticament el nivell de soroll.

21,7 cm³, 0,6 kW, barra de tall de 59 cm, 4,9 kg. Smart Start®, polsador d’aturada de retorn auto­ màtic, motor silenciós, Low Vib® i mànec posterior ajustable. 966 53 24-01 449,00 €

21,7 cm³, 0,6 kW, barra de tall de 45 cm, 4,7 kg. Smart Start®, polsador d’aturada de retorn auto­ màtic, motor silenciós i Low Vib®. 966 53 23-01 399,00 €

3,2 kg sense bateria, 3.000 talls/min, barra de tall de 45 cm. Sistema savE™ per a una màxima duració. 967 09 83-01 229,00 €

Els tallabarders d’una cara faciliten els talls rectes fets amb precisió i, amb fulles llargues, es poden tallar barders amples amb un sol moviment.

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

PER QUÈ ESCOLLIR UN TALLABARDER AMB BATERIA? Poc soroll. Sense emissions directes. Poques vibracions. Equilibri perfecte. Gran rendiment. Cost operatiu extremadament baix. Aquestes són algunes de les característiques d’un tallabarder excel·lent. I això és el que obtindreu dels tallabarders de la sèrie amb bateria de Husqvarna. Podreu comptar amb un tallabarder lleuger i perfectament equilibrat per treballar amb comoditat, fins i tot després d’una jornada llarga. A més, gaudireu del poc manteniment que requereix una eina amb bateria.   La bateria de motxilla Husqvarna té una capacitat fins a sis vegades superior a la bateria estàndard de Husqvarna, de manera que no haureu de tornar a carregar-la fins que acabi la jornada. Més informació a la pàgina 4.

ÚS OCASIONAL Els tallabarders Husqvarna per a un ús ocasional són indicats per a l’àmbit domèstic, amb funcions de fàcil ús com Smart Start® i mànec posterior ajustable. Són lleugers, silenciosos i fàcils d’utilitzar.

Sense bateria ni carregador

*Per a aquest model, consulteu els nostres preus especials per a professionals.

45


46

BUFADORS

BUFADORS

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

ALTA POTÈNCIA Els bufadors tenen motors d’altes prestacions amb la potència suficient per traslladar i apilar les fulles i les restes del jardí allà on calgui.

POC SOROLL Els nostres bufadors amb bateria fan molt poc soroll: tan sols 79 dB(A) el model 540iBX. Així podreu treballar amb total comoditat sense pràcticament destorbar els altres, cosa impossible amb les màquines de gasolina. Per això resulta ideal per treballar en zones residencials.

LLARGS INTERVALS ENTRE REVISIONS L’àmplia àrea de filtre dels bufadors grans de gasolina implica una reducció en el desgast del bufador i més temps de funcionament entre les neteges del filtre. Els bufadors amb bateria no requereixen revisions.

POQUES VIBRACIONS

DESEMPALLEGUEUVOS DE LA FEINA DURA Desempallegueu-vos de fulles, palla, herba, teranyines, sorra, graveta... i de la feina dura. Els bufadors Husqvarna estan dissenyats pensant en l’usuari, són eficaços i agradables de fer servir. I podreu comptar-hi per a qualsevol tasca que se us acudeixi i sense esforç.

L’eficaç amortiment antivibració alleuja l’estrès als braços i les mans per poder mantenir l’alerta i la productivitat durant tot el dia.

ENGEGADA MÉS SUAU Smart Start® permet engegar el bufador ràpidament i amb el mínim esforç gràcies a la resistència reduïda del cordó d’engegada.

BUFAR O ASPIRAR El model 125BVX pot passar fàcilment al mode d’aspiració. Així, podreu recollir els residus amb eficàcia.

47


48

BUFADORS

BUFADORS ÚS A JORNADA COMPLETA Bufadors de motxilla amb bateria per a usuaris professionals que es passen moltes hores a la setmana bufant fulles i residus. Amb característiques que requereixen els professionals, com durabilitat, ergonomia i un bon equilibri.

Filtre d’aire d’accés ràpid Corretges amples per a les espatlles

BUFADORS DE MOTXILLA TREBALLEU ÀREES GRANS AMB FACILITAT Els bufadors de motxilla Husqvarna són màquines potents que ofereixen un control total a l’usuari. Són ideals per encarregar-se de grans àrees que requereixen una utilització llarga i intensa.

El mànec d’acceleració dels nostres bufadors es troba en una posició que neutralitza les forces laterals generades pel corrent d’aire i el motor

Grans àrees Potència de bufament extraordinària

HUSQVARNA 580BTS El nostre bufador de motxilla comercial més potent. Flux i velocitat elevats de l’aire, llarg temps d’ús i còmodes corretges per a les espatlles.

HUSQVARNA 570BTS Potent bufador de motxilla comercial per a treballs durs. Flux i velocitat elevats de l’aire, llarg temps d’ús i còmodes corretges per a les espatlles.

HUSQVARNA 350BT Bufador de tipus comercial amb la popular grandària de 50 cc, amb potent motor X-Torq®, i motxilla i controls molt còmodes.

75,6 cm³, 26 m³/min, 92 m /s, 11,8 kg. X-Torq®, Air Injection™, Low Vib®, mànecs ajustables i control de velocitat. 966 62 96-01 Consultar

65,6 cm³, 22 m³/min, 105,6 m /s, 11,1 kg. X-Torq®, Low Vib®, mànecs ajustables i control de velocitat. 966 62 94-01 Consultar

50,2 cm³, 14 m³/min, 80,5 m /s, 10,2 kg. X-Torq®, Low Vib®, mànecs ajustables i control de velocitat. 965 87 75-01 649,00 €

Excel·lent ergonomia

NOVETAT

NOVETAT

NOVETAT

Corretja de maluc

Amb el cinturó portabateries Flexi de Husqvarna podreu portar als malucs bateries BLi de Husqvarna de recanvi i accessoris, i podreu gaudir d’una gran comoditat durant les llargues jornades laborals.

Les funcions de control de velocitat i arrencada es configuren fàcilment amb el teclat intuïtiu

HUSQVARNA 540iBX Bufador amb bateria molt potent i extremadament silenciós. Ben equilibrat i lleuger per a torns llargs. Amb classificació IPX4 per utilitzar-lo en qualsevol condició atmosfèrica. Inclou guardamalucs per quan s’utilitza amb bateria de motxilla. 79 dB(A), 12,6 m³/min, 63 m/s. Control de velocitat, mode de selecció de potència màxima i savE™ per a una màxima autonomia. 967 68 08-02 599,00 €

HUSQVARNA 530BT Lleuger bufador comercial de motxilla únic en la seva classe. Combina un ús senzill, un gran equilibri i un rendiment impressionant. 29,5 cm³, 10,2 m³/min, 64,8 m /s, 6,7 kg. X-Torq®, Low Vib®, mànecs ajustables i control de velocitat. 966 78 03-01 469,00 €

HUSQVARNA 536LiB Aquest lleuger i potent bufador està ben equilibrat, per a un gran confort en torns llargs. Silenciós ­gràcies al disseny del ventilador i la bateria d’ió liti. Arnès individual inclòs. 82 dB(A) 11,6 m³/min, 57 m /s, 2,4 kg sense bateria. Control de velocitat, mode turbo i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 68 03-02 Consultar Sense bateria ni carregador Disponible a partir de la tardor de 2018

Sense bateria ni carregador Disponible a partir de la tardor de 2018

NOVETAT

Àrees petites i mitjanes Gran maniobrabilitat Amb gasolina o bateria Pressió de l’aire elevada per a una neteja fàcil i eficaç

Sortida d’aire alineada

BUFADORS DE MÀ VERSATILITAT I EFICÀCIA

ÚS A JORNADA PARCIAL Els darrers avenços en la tecnologia de les bateries han incrementat notablement la potència. Tant si sou professionals com usuaris domèstics habituals, us impressionarà el rendiment dels bufadors Husqvarna amb bateria.

Disseny perfecte per a un treball eficaç en àrees petites i mitjanes. Els nostres bufadors de mà combinen alta potència amb un equilibri magnífic, de manera que són perfectes per a una gran varietat de tasques, ja siguin lleugeres o més exigents. La gamma de mà inclou tant bufadors amb bateria com amb gasolina.

HUSQVARNA 436LiB Bufador lleuger amb control de velocitat, engegada instantània i mode turbo. De fàcil ús i silenciós gràcies a la tecnologia d’ió liti. 81 dB(A), 10,9 m³/min, 56 m /s, 2,4 kg sense bateria. Control de velocitat, mode turbo i sistema savE™ per a una duració màxima. 967 68 02-02 369,00 € Sense bateria ni carregador

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

BUFADORS AMB BATERIA POTENTS I LLEUGERS No produeixen gasos, són més silenciosos i tan potents com molts dels seus equivalents de gasolina. Fins i tot són una opció excel·lent per a tasques complicades d’interior. Estem parlant dels nostres bufadors amb bateria, que també són els que menys pesen del mercat i presenten un disseny ben equilibrat. I no cal dir que són d’allò més fàcils d’utilitzar. Per engegar-los i parar-los només cal prémer un botó al teclat intuïtiu. Més informació a la pàgina 4.

ÚS OCASIONAL Per a particulars que utilitzen el bufador de tant en tant, però que aprecien la qualitat de Husqvarna, és a dir: estructura sòlida, alta capacitat, bon rendiment i ús senzill. HUSQVARNA 125BVX Ideal per a particulars, aquest equilibrat bufador de mà combina potència, facilitat d’ús i maniobrabilitat. Inclou conjunt d’aspiració. 28 cm³, 12 m³/min, 58 m /s, 4,4 kg. Smart Start®, polsador d’aturada de retorn automàtic, funció d’aspiració, funció de trituració, sortida alineada i control de velocitat. 952 71 56-45 369,00 €

HUSQVARNA 125B Ideal per a particulars, aquest equilibrat bufador de mà combina potència, facilitat d’ús i maniobrabilitat. 28 cm³, 12 m³/min, 58 m /s, 4,3 kg. Polsador d’aturada de retorn automàtic, sortida alineada i control de velocitat. 952 71 56-43 269,00 €

HUSQVARNA 525BX Bufador de mà potent i ben equilibrat. Disseny especial de ventilador i caixa, X-Torq® per a una gran capacitat de bufar. 25,4 cm³, 13 m³/min, 70 m /s, 4,3 kg. X-Torq®, Low Vib®, polsador d’aturada de retorn automàtic i control de velocitat. 967 28 42-01 Consultar

49


50

CONCEPTES PER TALLAR LA GESPA

CONCEPTES PER TALLAR LA GESPA

TANT SE VAL QUÈ CERQUEU EN UN TALLAGESPA

TALLAGESPES DE GIR ZERO RESULTATS EXCEL·LENTS EN TERRENYS GRANS Si voleu una combinació d’alta capacitat, resultats de tall excel·lents i maniobrabilitat precisa, no cal que busqueu més. Els tallagespes de gir zero de Husqvarna no només ofereixen un alt nivell de productivitat, sinó que estan fets per respondre a les demandes de qualsevol tasca de tallar gespa. Amb la seva ergonomia innovadora i les seves característiques de confort, tindreu el que cal per satisfer els requisits de les aplicacions residencials exigents i també per a paisatgistes comercials.

Quan cerqueu un tallagespa, us fareu moltes preguntes, i nosaltres tenim una àmplia gamma de màquines per tallar l’herba que us donaran totes les respostes que necessiteu. Des de tallagespes autopropulsats fins a màquines cavalcables, diversos mètodes de tall i acoblaments que afegiran més versatilitat i en permetran l’ús durant tot l’any. Triar Husqvarna significa, sobretot, que us podreu tenir la seguretat d’adquirir una màquina que oferirà els resultats que espereu i tindrà la qualitat necessària per assolir-los any rere any.

Maniobrabilitat superior Sistema de tall versàtil Unitat de tall ClearCut™ Radi de gir zero Confort extraordinari

RIDERS MAGNÍFICS EN ESPAIS ESTRETS I DE DIFÍCIL ACCÉS Si voleu cavalcar còmodament salvant tots els obstacles sense problemes, el Husqvarna Rider serà, sens dubte, l’opció ideal. Té moltes funcions, a més d’una àmplia gamma d’acoblaments per fer una bona feina. Amb la direcció articulada, el Rider té una excel·lent maniobrabilitat i un radi de gir petit. La unitat muntada al davant pot tallar sense problemes sota llocs de difícil accés, com arbustos o al llarg de les tanques.

Maniobrabilitat superior Sistema versàtil de tall BioClip® Col·lector Completament automàtic Excel·lent qualitat de la gespa Alimentació per bateria d’ió liti Funcionament silenciós No cal retirar l’herba tallada Connectivitat

Ús durant tot l’any

TALLAGESPES ROBOTITZATS QUE ELS ROBOTS FACIN EL QUE SABEN FER MILLOR

Disponible amb bateria

Si la vostra prioritat és tenir una gespa ben mantinguda, però no tallar-la, els tallagespes robotitzats són exactament la vostra solució. De fet, a no ser que tingueu realment grans dots per tenir ben cuidada la gespa, difícilment podreu superar aquest robot a l’hora d’obtenir excel·lents resultats, fins i tot en àrees amb formes complexes, pendents i obstacles. El tallagespa Husqvarna Automower® està disposat a treballar totes les hores del dia, dia rere dia, permetent-vos gaudir del vostre jardí segons us convingui.

TALLAGESPES PER CAMINAR-HI AL DARRERE TALLAR LA GESPA DE FORMA TRADICIONAL ÉS MÉS FÀCIL Per a aquells que decidiu caminar darrere del tallagespa oferim una gamma de màquines adequades a molts tipus diferents de terrenys i usuaris. Si voleu tenir la versatilitat de diferents mètodes de tall, recomanem els models amb col·lector, que inclouen les opcions de trituració i expulsió posterior mentre es talla la gespa. I com que sabem que cada parcel·la és diferent, trobareu una màquina que tingui totes les característiques que necessiteu per a uns resultats fantàstics i que us faran la vida més fàcil i el treball més agradable.

TRACTORS DE JARDÍ EL CAVALL DE CÀRREGA DEL VOSTRE JARDÍ Amb el seu rendiment d’alta qualitat i la seva facilitat d’ús, els tractors Husqvarna aporten versatilitat al treball del jardí. La seva àmplia gamma d’acoblaments i una opció integrada de mètodes de tall confereixen una excel·lent versatilitat als nostres tractors de jardí. Ideals per mantenir la gespa de forma eficaç i realitzar diverses tasques al terreny. Els tractors Husqvarna es poden equipar amb remolcs, escampadores, bufaneus, etc., de manera que es converteixen en cavalls de càrrega de jardí durant tot l’any.

Extraordinària maniobrabilitat

Sistema versàtil de tall

Sistema versàtil de tall

Col·lector

Col·lector

BioClip®

BioClip®

Ús durant tot l’any

Disponible amb bateria

Comoditat extraordinària

51


52

TALLAGESPES ROBOTITZATS

TALLAR L’HERBA AMB PERFECCIÓ ROBÒTICA

TALLAGESPES ROBOTITZATS

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

INSTAL·LAR I PROU Els tallagespes robotitzats Husqvarna Automower® estan equipats amb solucions tècniques avançades per assolir el màxim nivell de fiabilitat, qualitat i resultats de tall. I això es tradueix en un funcionament sense manteniment i una revisió mínima.

RESULTATS FANTÀSTICS Sistema de tall únic: tres fulles ben esmolades d'acer de carboni, ubicades sota una placa lliscant, s'encarreguen de fer uns talls nets. Com que els trossets d’herba són més petits, el terreny es fertilitza millor, la qualitat del tall és excel·lent, no creix molsa i es consumeix menys energia. I no queda herba tallada que calgui rasclar i eliminar.

ADÉU A LES MARQUES A LA GESPA Els robots tallagespa de Husqvarna sempre treballen seguint patrons aleatoris per evitar deixar marques a la gespa, fins i tot en passos estrets i en el camí que condueix a l’estació de càrrega.

VEÏNS CONTENTS El tallagespa robotitzat i ecològic funciona amb bateria, talla la gespa sense produir emissions directes perjudicials i és molt silenciós. Treballarà al vostre jardí sense que els veïns se n’adonin.

CONNECTIVITAT Si us descarregueu l’aplicació gratuïta Automower® Connect al vostre smartphone, podreu configurar-ne els paràmetres i controlar el robot tallagespa de forma remota. S’inclou a les sèries 300, 400 i 500.

Què cal per què un tallagespa robotitzat sigui capaç de treballar durant tot el dia per deixar una gespa ben mantinguda en qualsevol jardí, malgrat el mal temps, formes complexes, inclinacions pronunciades, passos estrets i altres obstacles? Diríem que més de 20 anys d’innovació, assaigs i perfeccionament. Des de 1995 hem anat desenvolupant els robots tallagespa Husqvarna Automower® originals fins obtenir la gamma més provada, fiable i àmplia disponible. Entre els sis models diferents que oferim amb diverses capacitats trobareu el tallagespa robotitzat més adient per al vostre jardí i les vostres preferències personals.

S’ADAPTA AL CREIXEMENT DE LA GESPA Els tallagespes robotitzats Automower®, equipats amb un temporitzador meteorològic, maximitzen automàticament el temps de tall en períodes en què la gespa creix molt. Si fa sol, si el temps és sec o s’acaba l’estació, ­reduirà el temps de tall, de manera que tant el terreny com el tallagespa es desgastaran menys.

53


54

TALLAGESPES ROBOTITZATS

TALLAGESPES ROBOTITZATS

FACTORES A TENER EN CUENTA A LA HORA DE ADQUIRIR UN ROBOT CORTACÉSPED AUTOMOWER® Per decidir quin és el tallagespa robotitzat que us fa falta, a continuació apuntem algunes qüestions que cal tenir en compte: les hores de funcionament desitjades, les dimensions del terreny i la complexitat pel que fa a pendents, forma, passos i altres obstacles. Visiteu la secció Automower® del lloc web de Husqvarna per obtenir més informació i orientar-vos millor. També hi trobareu la nostra calculadora interactiva de terrenys per ajudar-vos a prendre la decisió. Més informació a husqvarna.es

L’Automower® de Husqvarna domina terrenys amb una inclinació de fins al 45 % (24°) a la perfecció.

Amb el seu pes lleuger i el seu disseny intel·ligent, aquestes màquines tenen una gran capacitat i consumeixen poca energia

HORES DE FEINA El tallagespa robotitzat no hauria d’estar treballant mentre la vostra família vol jugar i relaxar-se a la gespa. Assegureu-vos de triar un model de robot tallagespa Automower® amb prou capacitat per tallar tota l’àrea mentre no s’hi realitzin activitats. Si teniu pensat tallar la gespa durant la nit, feu servir un model amb motors d’impulsió ultrasilenciosos per no destorbar.

La navegació assistida per GPS assegura uns resultats de tall uniformes en jardins complexes Motors d’impulsió amb tecnologia ultrasilenciosa per a un nivell de soroll extremadament baix

Amb la detecció remota d’objectes, el tallagespa anirà més a poc a poc abans de xocar contra un objecte Amb l’aplicació Automower® Connect per a smartphones podreu configurar i controlar el vostre robot tallagespa en una distància de fins a 10 metres mitjançant Bluetooth (no cal targeta SIM). S’inclou a les sèries 300 i 400. Fars que permeten veure com treballa la màquina fins i tot quan és fosc

DIMENSIONS DEL TERRENY La capacitat de tallar gespa especificada per a qualsevol tallagespa robotitzat és un valor màxim que es pot obtenir si el tallagespa funciona totes les hores del dia durant tota la setmana i només s’atura per carregar la bateria. Per això recomanem escollir un tallagespa que superi de sobra les dimensions del terreny per tal de tenir també temps per jugar i fer altres activitats.

Una capacitat de tall molt alta permet mantenir fins a 5.000 m² si es fa servir cada dia sense interrupció, o bé reduir el temps de tall si s’utilitza en un terreny petit

Les esmolades fulles pivotants tallen amb cura cada bri d’herba en comptes d’arrencar-lo

COMPLEXITAT

El para-xocs de goma protegeix la coberta contra marques de col·lisions

10 ANYS DE CONNECTIVITAT GRATUÏTA INCLOSOS!

Si el vostre terreny és pla i quadrat, amb un tallagespa robotitzat menys avançat ja en tindreu prou. En canvi, si el terreny té pendents, passos estrets, àrees irregulars i obstacles aquí i allà (com arbres o arbustos), us recomanem que escolliu un tallagespa que sigui realment capaç de fer front a aquests reptes.

Exemple: Si teniu un terreny de 500 m² i voleu que el talla­gespa robotitzat treballi cada dia entre les 8 i les 16 hores (8 hores / 24 = 0,33), la capacitat especificada hauria de ser com a mínim de 500 / 0,33 = 1,500 m².

L’Automower® 450X de la il·lustració està equipat amb una coberta superior blanca (accessori). No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

NAVEGACIÓ ASSISTIDA PER GPS PER TALLAR LA GESPA DE MANERA ÒPTIMA EN JARDINS COMPLEXOS

AUTOMOWER® CONNECT – AFEGIU-HI UN SMARTPHONE I HO TINDREU TOT SOTA CONTROL

Els Husqvarna Automower® 430X i 450X tenen a bord un sistema GPS que crea un mapa del jardí. El tallagespa robotitzat sap exactament quines parts del jardí ja ha tallat i optimitza automàticament el patró de tall.

L’Automower® Connect és una funció que us permet controlar plenament el tallagespa des de l’smartphone. Podeu enviar-hi ordres d’encesa, parada i estacionament, comprovar i ajustar la configuració, i també rebre alarmes i fer un seguiment de la posició del tallagespa en cas de robatori. Tant se val on sigueu. Més informació a la pàgina 58.

PER QUÈ UN ROBOT TALLAGESPA HUSQVARNA AUTOMOWER® MILLORA LA QUALITAT DEL TERRENY? L’Automower® de Husqvarna disposa de fulles molt esmolades que tallen cada bri d’herba a poc a poc, i deixen una gespa verda i exuberant que les fulles convencionals no poden aconseguir. La gespa es talla amb freqüència, tant si fa sol com si plou, i els retalls d’herba són tant petits que no cal ni recollir-los. Aquests retalls es converteixen en un fertilitzant natural que mantindrà la gespa exuberant, verda i sense de molsa.

La funció de temporitzador meteorològic adapta el temps emprat tallant la gespa, de manera que l’Automower® de Husqvarna treballa més en períodes on l’herba creix molt, i menys en temporades més seques i assolellades. A més, gràcies a l’ajust de l’alçada de tall, podreu ajustar la longitud de la gespa només prement un botó al teclat o de forma remota mitjançant l’aplicació Automower® Connect per a smartphones.

55


TALLAGESPES ROBOTITZATS

NOVETAT

X-LINE

NOVETAT

SÈRIE 500

SÈRIE 300

Gamma de robots tallagespa de ­Husqvarna especialment desenvolupats per a usos comercials. És la forma més eficient de tenir una gespa sempre perfecta. Ideal per a professionals i per a empreses públiques o privades que cerquen noves maneres d’afegir valor de negoci.

Ideal per a terrenys mitjans i amb característiques intel·ligents que permeten programar la manera, el lloc i el moment en què voleu fer servir el vostre tallagespa robotitzat Automower®. Poden treballar en pendents de fins al 40 %. Sistema intuïtiu de menús en una pantalla de fàcil ús.

AUTOMOWER® 550 DE HUSQVARNA Robot tallagespa professional amb la màxima velocitat de tall. Equipat amb una interfície comercial que facilita una interacció simplificada i sòlida. Control remot i vigilància amb els Serveis de Flota de Husqvarna.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 520 Robot tallagespa professional amb un disseny robust i una gran capacitat de tall. Equipat amb una interfície comercial que facilita una interacció simplificada i sòlida. Control remot i vigilància amb els Serveis de Flota de Husqvarna.

Àrea de treball* de fins a 5.000 m². Inclinació màx. del 45 %. Tecnologia ultrasònica i navegació assistida per GPS. Bateria d’ió liti. 967 65 08-08 4.399,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: GRAN

Àrea de treball* de fins a 2.200 m². Inclinació màx. del 45 %. Bateria d’ió liti. 967 66 21-08 3.099,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: GRAN

TALLAGESPES ROBOTITZATS

NOVETAT

57

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X Robot tallagespa totalment equipat, ideal per a terrenys mitjans. Amb la seva tecnologia intel·ligent, adapta el temps diari de funcionament a la velocitat de creixement de l’herba. Seguiment i ajust remot de la configuració amb Automower® Connect.

AUTOMOWER® 315 DE HUSQVARNA Robot tallagespa avançat. Amb la seva tecnologia intel·ligent, adapta el temps diari de funcionament a la velocitat de creixement de l’herba. Es pot persona­ litzar canviant la coberta superior, disponible com a accessori. Connectivitat per Bluetooth. Es pot equipar amb el mòdul Automower® Connect.

Àrea de treball* de fins a 1.600 m². Inclinació màx. del 40 %. Fars i navegació assistida per GPS. Bateria d’ió liti. 967 65 01-08 2.399,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: MITJÀ

Àrea de treball* de fins a 1.500 m². Inclinació màx. del 40 %. Bateria d’ió liti. 967 64 60-08 1.999,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: MITJÀ

X-LINE

SÈRIE 400 Són els nostres robots tallagespa residencials amb una capacitat de tall excel·lent, un nivell de soroll extremadament baix i unes funcions molt avançades. Idonis per a terrenys irregulars tant petits com grans i programables per a més comoditat i uns resultats encara millors.

AUTOMOWER® 450X DE HUSQVARNA Robot tallagespa ultrasilenciós de primer ordre, amb gran nivell de competència i capacitat, per a terrenys amb formes molt complexes. Seguiment i ajust remot de la configuració amb Automower® Connect. Es pot personalitzar canviant la coberta superior, disponible com a accessori.

AUTOMOWER® 440 DE HUSQVARNA Robot tallagespa ultrasilenciós per a grans àrees, formes de terreny complexes i pendents pronunciats. Inclou la funció de cerca quàdruple: quatre maneres de trobar l’estació de càrrega. Connectivitat per Bluetooth. Es pot equipar amb el mòdul Automower® Connect.

AUTOMOWER® 310 DE HUSQVARNA Robot tallagespa eficient. Gràcies a la seva tecnologia intel·ligent, pot navegar per llocs estrets i funciona a les hores configurades. Es pot personalitzar canviant la coberta superior, disponible com a accessori. Connectivitat per Bluetooth. Es pot equipar amb el mòdul Automower® Connect.

Àrea de treball* de fins a 5.000 m². Inclinació màx. del 45 %. Tecnologia ultrasònica, fars i navegació assistida per GPS. Bateria d’ió liti. 967 62 26-08 4.199,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: GRAN

Àrea de treball* de fins a 4.000 m². Inclinació màx. del 45 %. Bateria d’ió liti. 967 10 14-08 3.299,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: MITJÀ

Àrea de treball* de fins a 1.000 m². Inclinació màx. del 40 %. Bateria d’ió liti. 967 64 59-08 1.699,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: MITJÀ

X-LINE

AUTOMOWER® 430X DE HUSQVARNA Robot tallagespa ultrasilenciós de gran capacitat, per a terrenys amb formes complexes. Seguiment i ajust remot de la configuració amb Automower® Connect. Àrea de treball* de fins a 3.200 m². Inclinació màx. del 45 %. Navegació assisti­ da per GPS. Bateria d’ió liti. 967 64 62-08 2.999,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: GRAN

AUTOMOWER® 420 DE HUSQVARNA Aquest robot tallagespa ultrasilenciós és ideal per a formes de terreny complexes i pendents pronunciats. Connectivitat per Bluetooth. Es pot equipar amb el mòdul Automower® Connect. Àrea de treball* de fins a 2.200 m². Inclinació màx. del 45 %. Bateria d’ió liti. 967 64 61-08 2.499,00 €  Conjunt d’instal·lació recomanat: MITJÀ

SERVEIS DE FLOTA

AUTOMOWER® 105 DE HUSQVARNA Fiable tallagespa robotitzat per a terrenys petits. Compacte, lleuger i amb grans resultats.

AUTOMOWER® CONNECT AUTOMOWER® CONNECT@HOME = De sèrie 

— — —

= Opcional  — = No disponible

Àrea de treball* fins a 600 m². Inclinació màx. del 25 %. Bateria d’ió liti. 967 64 54-08 1.299,00 € Kit de instalación recomendado: PEQUEÑO

Tots els nostres tallagespes robotitzats compleixen els requisits de seguretat elèctrica legals a Europa mitjançant proves de tercers (realitzades exclusivament per Intertek Semko AB). * En el càlcul de l’àrea de treball es pressuposa que el tallagespa treballa 24 hores al dia i 7 dies a la setmana. Si, per exemple, preferiu no fer servir el tallagespa durant la nit o, per exemple, mentre juguen els nens, el tallagespa no podrà cobrir una àrea de treball tan gran, per la qual cosa us recomanaríem un model més gran.

X-LINE

UNA GAMMA DE ROBOTS TALLAGESPA TOTALMENT EQUIPATS Husqvarna X-line és la nostra gamma més ben equipada, perfecta per a l’usuari que cerca un robot tallagespa superior. Aquests robots tallagespa incorporen el paquet d’equipament X-line, que inclou el Automower® Connect amb localització per GPS en cas de robatori, navegació assistida per GPS, fars LED, para-xocs davanter de goma i disseny exterior X-line.

105

310

315

420

440

315X

430X

450X

Per a particulars amb petites àrees de gespa que volen tota la fiabilitat, comoditat i rendiment dels nostres tallagespes robotitzats. Igual que els models grans, els tallagespes de la sèrie 100 ofereixen uns ­resultats de tall excel·lents. Fàcils d’instal·lar, mantenir i utilitzar. Segur que els veïns ni s’adonaran quan estiguin en marxa.

520

SÈRIE 100 550

56

EL VOSTRE DISTRIBUÏDOR HUSQVARNA US AJUDARÀ AMB CONSELLS I UN SERVEI D’INSTAL·LACIÓ Consultar el vostre distribuïdor Husqvarna sempre és una bona manera de triar el model de Husqvarna Automower® òptim per a vosaltres i el vostre jardí. L’opció més pràctica i que us estalviarà problemes de funcionament és que el distribuïdor s’encarregui de la instal·lació al vostre jardí. Consulteu el nostre localitzador de distribuïdors a husqvarna.es


58

TALLAGESPES ROBOTITZATS

TALLAGESPES ROBOTITZATS

EN CONTACTE AMB EL TALLAGESPA EN TOT MOMENT

ACCESSORIS

Ara podreu controlar i vigilar el vostre robot tallagespa Automower® mitjançant l’smartphone, independentment del model que trieu (excepte el model 105). Amb l’aplicació Automower Connect per a mòbils podreu comunicar-vos amb el vostre tallagespa en tot moment i des de qualsevol lloc. Si hi ha cap problema, el tallagespa us ho farà saber.

COBERTA SUPERIOR REEMPLAÇABLE Feu que el vostre tallagespa sigui únic i personal canviant-ne el color. Blanc, 310 /315, 587 23 58-02Consultar Taronja, 310 /315, 587 23 58-03Consultar Blanc, 315X, 590 87 69-02Consultar Taronja, 315X, 590 87 69-03Consultar Blanc, 430X, 590 87 70-02Consultar Taronja, 430X, 590 87 70-03Consultar Blanc, 450X, 588 79 91-02Consultar Taronja, 450X, 588 79 91-03Consultar Gris, 520, 591 49 60-01Consultar Gris, 550, 591 49 61-01Consultar

COS EN BLANC Els tallagespes robotitzats Husqvarna 105 i 420 es poden equipar amb un cos en blanc polar.

BOSSA SUAU DE TRANSPORT Una bossa especial de transport permet traslladar fàcilment el tallagespa robotitzat d’un terreny a l’altre.

CONJUNT PER A TERRENYS DIFÍCILS Ofereix una excel·lent tracció en terrenys difícils i en pendent per tal que el vostre tallagespa robotitzat Automower® us doni els resultats que n’espereu. El rendiment en pendents augmenta al voltant d’un 5 % a la vora del terreny, segons les condicions meteorològiques i la qualitat del terreny.

Consultar Consultar

105, 580 96 54-02 420 , 580 96 56-02

CAIXA Protegeix l’estació de càrrega i el tallagespa robotitzat contra l’exposició al sol i la pluja. Per als models 310 /315 /315X, 587 23 61-01 Per als models 420 /430X /440 / 450X /550 /520, 585 01 94-01

Consultar Consultar

SUPORT DE PARET Permet desar el tallagespa i l’estació de càrrega fàcilment a la paret quan no s’utilitzen o durant l’hivern. Per als models 310 /315 /315X, 587 22 40-01 Per als models 420 /430X/440/ 450X /550 /520, 585 01 97-02

Consultar Consultar

FUNCIONS DE L’APLICACIÓ AUTOMOWER® CONNECT Indicació d’estat de funcionament Indicació de navegació per GPS (no amb Automower® Connect@home) Geotanca amb seguiment antirobatori (no amb Automower® Connect@home) Notificacions d’avís Paràmetres d’instal·lació remota Ajust remot de l’hora de funcionament Ajust remot de l’alçada de tall Control remot d’engegada, parada i aparcament Encesa/apagada del mode ECO Encesa/apagada del tall d’espiral Encesa/apagada del temporitzador meteorològic Configuració d’accessoris

Descarregueu-vos l’aplicació, disponible a Appstore i GooglePlay.

522 91 67-01

Consultar

Per als models 310 /315 /315X, 587 23 53-01 Consultar Per als models 420 /430X/440/450X, 581 88 97-02 Consultar

CONTROL Permet rebre missatges d’estat i enviar ordres d’encesa, parada i estacionament al tallagespa des de qualsevol lloc.

CONFIGURAR Presenta el sis­ tema de menús del tallagespa al vostre smartphone. Podreu llegir i canviar la configuració del tallagespa sense haver de ser-hi a la vora.

SEGURETAT Podreu rebre alarmes i fer un seguiment de la posició del tallagespa en cas de robatori.

TAMBÉ DISPONIBLE PER A APPLE WATCH

COMUNICACIÓ PER BLUETOOTH

AUTOMOWER® CONNECT

AUTOMOWER CONNECT@HOME

– Equipament de sèrie als models X-line i sèrie 500 – Disponible com a opció als models 440, 420, 315, 310 – Comunicació per dades mòbil a tot el món* – Contracte de dades mòbils durant 10 anys inclòs*

– Equipament de sèrie als models 440, 420, 315, 310 – Comunicació per Bluetooth en un radi de fins a 10 metres – No requereix contracte de dades mòbils – No té geotanca amb seguiment antirobatori

NOVETAT

Per als models 310 /315 /315X, 587 23 57-01 Consultar Per als models 420 /430X/440/450X, 581 90 31-02 Consultar

El mòdul Automower® Connect permet controlar i configurar el vostre tallagespa. Amb el mòdul instal·lat podreu descarregar l’aplicació al vostre Android o iPhone i utilitzar-la per comunicar-vos directament amb el tallagespa. S’incorpora de sèrie a l’Automower® 315X /430X /450X /520 /550. 310 /315 /420 /440, 586 66 23-04

Consultar

*Automower® Connect inclou assistència durant la vida útil del producte (10 anys). L’assistència Automower® Connect requereix transferència de dades 2G/3G, una tecnologia proporcionada per les operadores de telecomunicacions de cada país (tercers). L’assistència de Husqvarna inclou el funcionament del producte, no la comunicació pel que fa a les restriccions de transferència de dades.

FULLA DE SEGURETAT DE LLARGA VIDA ÚTIL Fulla de seguretat d'acer de carboni Husqvarna. Combina una força elevada amb un tall net durant molt de temps. Compleix la norma de seguretat IEC 60335-2-107 per a tallagespes robotitzats. 9 unitats, 577 86 46-03

Consultar

Feu servir només fulles originals de Husqvarna. Proves i aprovació realitzades per Intertek (organisme acreditat), en relació amb la seguretat, el funcionament i el nivell de soroll d’acord amb EN 50636-2-107.

10 ANYS DE CONNECTIVITAT GRATUÏTA INCLOSOS!

MÒDUL AUTOMOWER® CONNECT COMUNICACIÓ MÒBIL DE DADES

CONJUNT DE RASPALLS PER A RODES Manté netes les rodes motrius per mantenir una bona tracció.

CABLE PERIMETRAL 150 m, 577 86 43-01 50 m, 577 86 43-02

Consultar  Consultar 

GRAPES 100 unitats, 577 86 42-01

Consultar

ACOBLADORS 5 unitats, 577 86 47-01

Consultar 

CONNECTORS 5 unitats, 577 86 48-01

Consultar 

CAIXA PROTECTORA PER A CONNECTORS 590 85 50-01 Consultar

59


60

RIDERS

RIDERS

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

MANIOBRABILITAT SUPERIOR La direcció articulada permet una maniobrabilitat excel·lent i facilita la conducció al voltant d’obstacles com arbres, arbustos i parterres.

ACCESSIBILITAT DE TALL La unitat de tall muntada al davant ofereix una vista excel·lent de l’àrea de treball i permet retallar vores i arribar fàcilment als racons i a sota els arbustos.

POSTURA OPTIMITZADA DEL CONDUCTOR Seguretat, estabilitat i tracció tant en terrenys plans com inclinats. El baix centre de gravetat del Rider afavoreix una excel·lent tracció i comoditat per a l’usuari.

GESPA SANA

PER TALLAR LA GESPA A GUST A TOT ARREU Els Riders Husqvarna arriben a llocs que mai no hauríeu cregut possibles i us ajuden a treballar en espais estrets, pendents i tot tipus de terreny. Però veureu que un Rider Husqvarna és molt més que això. La nostra gamma de màquines està especialment dissenyada per oferir diferents solucions per a diverses necessitats. Amb les diferents opcions de tall i una àmplia varietat d’acoblaments per a tot tipus de tasques, des de tallar herba fins a llançar neu, gaudireu d’un nou nivell de rendiment.

Les nostres unitats de tall Combi incorporen l’extraordinària tecnologia de trituració BioClip®, que refina l’herba tallada perquè serveixi com a fertilitzant natural. Així gaudireu d’una gespa rica, verda i sana.

EL PLAER DE CONDUIR Els Riders Husqvarna són fàcils i divertits de conduir, amb un sistema de direcció precís, una transmissió hidrostàtica de pedal i controls intuïtius.

PER A TOT L’ANY La gran quantitat d’acoblaments permeten utilitzar un Rider Husqvarna durant tot l’any.

61


62

RIDERS

RIDERS Una unitat de tall neta ofereix sempre uns resultats de tall òptims. La unitat de tall es pot aixecar fàcilment a la posició de revisió, cosa que facilita les tasques de neteja i manteniment.

Còmode seient amb respatller alt

Punts de revisió de fàcil accés Gràcies a l’engegada amb clau podreu posar en marxa el motor sense ajustar l’estrangulador, independent de les condicions atmosfèriques. Només cal girar la clau. Controls de fàcil accés Transmissió hidrostàtica accionada per pedal

GRANS ÀREES O JARDINS PETITS I COMPLEXOS Amb amplades de tall que van dels 85 als 122 cm, trobareu fàcilment un Rider Husqvarna adequat a les vostres preferències i al vostre jardí, tant si és gran i extens com si és estret i complex. La seva excel·lent maniobrabilitat i la magnífica accessibilitat que ofereixen les unitats de tall muntades al davant fan que aquests tallagespes cavalcables tinguin un rendiment inigualable. I si resulta que viviu en una zona on no es pot fer gaire soroll, per què no plaeu els vostres veïns invertint en el silenciós Rider amb bateria de Husqvarna?

LLIBRE DE REVISIONS INCLÒS El llibre de revisions és un document important, ja que permet confirmar que heu fet revisar el vostre Rider a un distribuïdor autoritzat de Husqvarna d’acord amb el pla de revisions prescrit. També descriu les comprovacions que podeu fer pel vostre compte per garantir un ús segur i fiable.

PRESENTEM LA NOVA SÈRIE DE RIDERS DE HUSQVARNA AMB SISTEMA DE RECOLLIDA Ara podreu tenir una gespa neta sense retalls mentre gaudiu del plaer de conduir un Rider de Husqvarna. La nova gamma de Riders té un rendiment fantàstic, tant per la maniobrabilitat excel·lent com per la recol·lecció impecable amb una capacitat superior. Els Riders de les sèries 300 i 400 estan equipats amb un bastidor d’acoblament que permet canviar entre la unitat de tall i les eines muntades al davant, com un tallagespa de batolles, un raspall, una pala per a la neu o un bufaneu.

El potent cargol sense fi ACTech™ transporta els retalls d’herba sense embussos i els compacta per aprofitar al màxim la capacitat del recol·lector.

UNA MÀQUINA – MOLTES OPCIONS Adapteu el vostre Rider Husqvarna a totes les estacions i nombroses tasques diferents amb l’àmplia gamma d’acoblaments. Podreu escollir entre remolcs, raspalls, bufaneus, escampadores, llevamolses i molt més, perquè la vostra màquina sigui totalment versàtil i estigui preparada per encarregar-se d’una tasca rere l’altra.

La tracció completa ajusta automàticament la tracció a totes les rodes i assegura la tracció en inclinacions i zones irregulars, humides i relliscoses

Només prement aquest botó canviareu de recol·lecció a trituració en un moment.

L’espaiós recol·lector es buida còmodament prement aquest botó.

TALLAR I RECOL·LECTAR No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

HUSQVARNA BIOCLIP® – TECNOLOGIA DE TRITURACIÓ SUPERIOR Husqvarna BioClip® és una manera fantàstica d’encarregar-se de l’herba tallada i les fulles del terra. Amb BioClip®, els retalls d’herba i la fullaraca circulen repetidament per les fulles de tall i es trituren abans de deixar-los caure a la gespa. Aquests retalls són tan petits que arriben ben bé fins al sòl i serveixen com a fertilitzant natural. És una manera pràctica i ecològica de mantenir la gespa ben sana i verda.

La unitat de tall del Rider amb recol·lector té un disseny especial amb ganivetes de contrarotació que permet tallar l’herba amb eficàcia i expulsar els retalls cap enrere envers el cargol sense fi. Disponible amb una amplada de tall de 103 cm o 112 cm.

PER TALLAR MÉS I ABOCAR MENYS La combinació d’un potent cargol sense fi que comprimeix l’herba i un recol·lector de gran volum és el secret que hi ha rere la seva capacitat superior de recol·lecció. El Rider amb recol·lecció pot contenir el doble de volum d’herba que una màquina recol·lectora convencional, de manera que podreu tallar una àrea més gran abans d’haver d’abocar el contingut.

63


64

RIDERS

NOVETAT

NOVETAT

SÈRIE 500

SÈRIE 300

Màquines de tipus comercial i d’altes prestacions, amb una durabilitat tan gran com la seva potència. Molt maniobrables, per facilitar les tasques en terrenys de formes complexes. Dissenyades pensant especialment en la funcionalitat per maximitzar el rendiment i l’eficiència. Admeten una àmplia gamma d’accessoris.

Aquestes versàtils màquines es poden utilitzar tot l’any gràcies a l’àmplia gamma d’acoblaments. Podreu escollir entre tres unitats de tall Combi diferents per cobrir les demandes de terrenys i àrees de gespa petites.

HUSQVARNA P 525D AMB CABINA Tallagespa amb seient, equipat amb motor diesel de gran capacitat i cabina muntada de fàbrica. L’espaiosa cabina augmenta la comoditat per tal que utilitzeu el tallagespa durant tot l’any. Direcció articulada, mida compacta i tracció total. Motor Kubota D1105, transmissió hidrostàtica, tracció total i disponibilitat d’unitats de tall opcio­ nals: Combi 155. Direcció assistida. 967 60 21-01 Consultar

HUSQVARNA P 525D Tallagespa frontal amb motor dièsel de gran capacitat, amb una maniobrabilitat superior gràcies a la direcció articulada, la mida compacta i la tracció total. Kubota D1105, tracció total hidrostàtica, unitats de tall opcionals: Combi 155. Direcció assistida. 967 29 24-01 Consultar

HUSQVARNA P 520D Tallagespa frontal amb motor dièsel i direcció articulada, tracció total i baix centre de gravetat, per a una maniobrabilitat i tracció excel·lents. Kubota D 902, tracció total hidrostàtica, unitats de tall opcionals: Combi 132. Direcció assistida. 967 29 23-01 Consultar

RIDERS

NOVETAT

HUSQVARNA RC 320Ts AWD Rider d’altes prestacions amb nou concepte de recol·lecció: menys embussos i una enorme capacitat de recol·lecció. Direcció assistida i tracció total.

HUSQVARNA RC 318T Rider d’altes prestacions amb nou concepte de recol·lecció: menys embussos i una enorme capacitat de recol·lecció. Des del seient es pot buidar la bossa i seleccionar el mode de recol·lecció.

HUSQVARNA R 316T AWD Amb la tracció total, un potent motor V-Twin i tota una selecció d’unitats de tall, BioClip® (trituració) i expulsió posterior, aquest Rider és enormement capaç i flexible.

Briggs & Stratton Endurance Series Intek V-Twin, tracció total hidrostàtica. Unitat de tall de 112 cm. Trituració des del seient, direcció assistida i enge­ gada amb clau. 967 62 88-01 Consultar 

Briggs & Stratton Endurance Series Intek V-Twin, tracció total hidrostàtica. Unitat de tall de 112 cm. Trituració des del seient, direcció assistida i enge­ gada amb clau. 967 62 87-01 Consultar 

Kawasaki FS Series V-Twin, tracció total hidrostàtica, unitats de tall opcionals: Combi 103. Direcció assistida. 967 29 17-01 8.495,00 €

HUSQVARNA R 320 AWD  La direcció articulada, la tracció total i la unitat de tall muntada al davant fan d’aquesta una màquina molt àgil. Amb l’ús de nombrosos acoblaments permet realitzar una gran varietat de tasques.

HUSQVARNA R 316T Amb un potent motor V-Twin i tota una selecció d’unitats de tall, BioClip® (trituració) i expulsió posterior, aquest Rider és enormement capaç i flexible.

HUSQVARNA R 318  Rider versàtil, de gran rendiment i resultats. Fàcil d’utilitzar, amb gran capacitat de reacció i intuïtiu gràcies a les seves funcions avançades.

Briggs & Stratton Endurance 4195, tracció total hidrostàtica. Unitats de tall opcionals: Combi 103. Engegada amb clau. 967 29 15-02 7.995,00 €

Kawasaki FS Series V-Twin, transmissió hidrostàtica. Unitats de tall opcionals: Combi 103. 967 29 16-01 6.995,00 €

MÉS INFORMACIÓ! HUSQVARNA P 524  Tallagespa frontal compacte amb tracció total, fantàstic per a àrees complexes i especialment indicat per a pendents. Motor potent i components de tipus comercial. Kawasaki FX Series V-Twin, tracció total hidrostàtica, unitats de tall opcionals: Combi 122. 967 29 22-01 Consultar

Per a més informació sobre la sèrie 500, consulteu el nostre catàleg especial de gammes professionals. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb el vostre distribuïdor Husqvarna local o visiteu el nostre lloc web husqvarna.es

Briggs & Stratton Endurance 4175, transmissió hidrostàtica. Unitats de tall opcionals: Combi 103. Engegada amb clau. 967 29 14-02 6.495,00 €

NOVETAT

SÈRIE 400

SÈRIE 200

Una opció excel·lent per a propietaris de finques, clubs esportius i hotels, on cal potència professional, confort i capacitat. Atès que aquest model està equipat amb tracció total, s’encarregarà de la feina amb uns resultats espectaculars i, sobretot, amb facilitat d’ús.

Adequats per a particulars que requereixen alta eficàcia, facilitat d’ús, maniobrabilitat de primera i rendiment. Escolliu el model AWD per a una millor tracció o el model X per a més eficàcia.

HUSQVARNA R 422Ts AWD  El potent motor bicilíndric en V, l’adequada selecció d’unitats de tall disponibles, els modes de tall BioClip® (trituració) i la descàrrega posterior fan d’aquest Rider una màquina molt versàtil i competent. Motor bicilíndric Briggs & Stratton Endurance Seri­ es V-Twin itracció total hidrostàtica. Unitats de tall opcionals: Combi 112. Direcció assistida. 967 29 21-01 Consultar

HUSQVARNA R 418Ts AWD*  Aquest Rider compacte d’alt rendiment amb direcció assistida s’encarrega d’àrees grans, estretes i inclinades. Se subministra sense unitat de tall.

HUSQVARNA R 214TC Amb el potent motor V-twin, BioClip® (trituració) i l’expulsió posterior, aquest Rider ple de funcions ofereix una eficiència i una maniobrabilitat superiors.

Kawasaki FS Series V-Twin, tracció total hidrostàtica. Unitat de tall: Combi 112. Direcció assistida. 967 29 20-01Consultar

Briggs & Stratton Intek V-Twin, transmissió hidros­ tàtica. Amplada de tall de 94 cm. Engegada amb clau. 967 32 59-02 6.495,00 €

HUSQVARNA R 216T AWD / R 216 AWD Aquests Riders combinen la facilitat d’ús i l’excel·lent maneig amb gran potència i rendiment, així que conduir-los serà un plaer i aconseguireu resultats perfectes.

HUSQVARNA R 216 Aquests Riders combinen la facilitat d’ús i l’excel·lent maneig amb gran potència i rendiment, així que conduir-los serà un plaer i aconseguireu resultats perfectes.

Motor Intek Briggs & Stratton, transmissió hidros­ tàtica i tracció total. Disponibilitat d’unitats de tall opcionals: Combi 94. Engegada amb clau. R 216T AWD, 967 82 04-01 7.495,00 € R 216 AWD, 967 29 12-02 6.495,00 €

Motor Intek Briggs & Stratton, transmissió hidros­ tàtica. Disponibilitat d’unitats de tall opcionals: Combi 94. Engegada amb clau. 967 29 11-02 4.995,00 €

HUSQVARNA RIDER AMB BATERIA  Tallagespa cavalcable amb bateria, eficient i extraordinàriament silenciós. Evitareu destorbar els veïns gràcies a l’absència d'emissions directes i al poc soroll. Autonomia de fins a 90 minuts. Equipat amb 3 bateries de 12 V 125 Ah, 90 min de durada en funció de les condicions de la gespa. Amplada de tall: 85 cm. 967 18 70-01 6.499,00 €

*Per a aquest model, consulteu els nostres preus especials per a professionals.

65


66

RIDERS

RIDERS

67

UNITATS DE TALL COMBI Les nostres unitats de tall Combi ofereixen dos mètodes de tall: BioClip® i expulsió posterior. Atès que la unitat es premsa a partir d’una sola peça de metall, sense juntes i amb curvatures pronunciades per capturar els retalls, el sistema de trituració és líder al mercat i l’expulsió és extremadament eficient.

UNIDADES DE CORTE COMBINADAS Sèrie 200, Combi 94 cm,  967 15 22-01 Sèrie 300, Combi 103 cm, 967 15 24-01 Sèrie 300, Combi 112 cm, 967 62 90-01 Sèrie 400, Combi 112 cm, 967 29 34-01 Sèrie 500, Combi 122 cm, 967 29 37-01 Sèrie 500, Combi 132 cm, 967 29 38-01 Sèrie 500, Combi 155 cm, 967 29 39-01 

695,00 € 995,00 € 1.495,00 € 1.095,00 € 1.595,00 € 3.995,00 € 4.195,00 €

RAMPINADOR Rampinador estable i fiable, que es pot utilitzar amb el rascle de graveta per anivellar la graveta i recollir males herbes. Amb el sistema elèctric d’ascens i descens, el rampinador és ergonòmic i fàcil d’utilitzar. Per als models R 418Ts AWD, R 422Ts AWD i P 524. 587 93 25-01

Consultar

RASCLE DE GRAVETA Acoblament muntat al davant, ideal per afluixar superfícies compactades de graveta i tallar les arrels de les males herbes. Profunditat de tall ajustable. Per obtenir els millors resultats, fer servir amb el rampinador. Per als models R 418Ts AWD, R 422Ts AWD i P 524. 587 93 20-01

Consultar

Sèrie 300, 967 27 67-01 Sèrie 400, 966 79 64-01

ACCESORIOS

REMOLCS Remolcs espaiosos fets d’acer resistent. Porta posterior plegable per carregar i descarregar fàcilment. El model Profi és inclinable. Dimensions de càrrega (L × Am × Al): Profi – 123 × 90 × 30 cm, 275 – 125 × 83 × 31 cm, remolc – 97 × 72 × 28 cm. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200. Remolc Profi, 953 51 17-02 Remolc 275, 501 00 82-01 Remolc, 967 02 71-01

ESCOMBRADORA  Sòlida escombradora amb recol·lecció de capacitat molt elevada. Muntatge ràpid i sense eines. Plegable, per a un emmagatzematge senzill. Se’n pot ajustar l’alçada. Amplada de treball de 112 cm. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200. 586 63 65-01

ESCOMBRADORA Escombradora de remolc per a una recol·lecció eficient de l’herba tallada. Se’n pot ajustar l’alçada. Es pot buidar des del seient de l’operari. Amplada de treball de 91 cm. Per a les sèries 400, 300 i 200. 582 71 99-01

769,00 €

884,00 €

889,00 € 369,00 € 239,00 €

ESCAMPADORA PROFI Escampadora robusta per a fertilitzants, sal, sorra, graveta trossejada, etc. El control elèctric del corró assegura una distribució uniforme. Cal una presa de 12 V. Amplada de treball: 100 cm. Encaixa amb les sèries 400 i 300. Encaixa també amb la sèrie 200, però no es recomana. 953 52 49-01

LLEVANEU PLEGABLE LLevaneu plegable compacta i flexible feta d’acer d’alta resistència. Gràcies a les fulles d’ajust mecànic es pot utilitzar com a llevaneu en V, en punta o en diagonal. Equipada amb fulles rascadores de goma. Encaixa amb la sèrie 400. 966 85 01-01

1.945,00 €

LLEVAMOLSA Llevamolsa eficaç i robust per llevar la molsa. Pot carregar-se amb fins a 32 kg en funció de l’estat del terreny. Amplada de 102 cm. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200, i amb R115C. 199,00 €

RASCLE DE GRAVETA Rascle resistent amb pràctiques rodes de goma que permet deixar el camí de graveta llis i net en un segon. Té dents flexibles que es pleguen quan es condueix marxa enrere. Amplada de treball de 110 cm. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200. 953 51 24-01

ESCARIFICADORA Aquesta escarificadora fa solcs a la gespa perquè hi penetrin els fertilitzants i l’aire. Amplada de treball de 102 cm. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200. 586 63 67-02

459,00 €

1.125,00 €

ESCAMPADORES El model més gran té una amplada d’escampada de 300–360 cm. Capacitat d’aprox. 75 kg. Flux fàcil d’ajustar. El model més petit té una amplada d’escampada de 120–240 cm amb una capacitat de 30 kg. Encaixa amb les sèries 300 i 200. Escampadora gran, 967 02 72-01 Escampadora petita, 589 40 93-01

544 06 93-04

Consultar

581 12 54-01

Sèrie 200, 587 02 47-01 Sèrie 300, 587 02 46-01 Sèrie 400, 966 79 63-01

2.129,00 € 2.249,00 € 3.449,00 €

CADENES PER A LA NEU Ofereixen una bona tracció mentre es treu la neu (excepte models amb tracció total). Quadrades de 14", 585 66 45-01 Punxegudes de 16", 964 99 30-01 Quadrades de 16", 585 66 61-01

Sèrie 300, 966 41 61-01 Sèrie 400, 966 79 65-01

2.525,00 € 2.975,00 €

Consultar 529,00 € 529,00 € 715,00 € 1.875,00 €

CONTRAPÈS Per a una millor adherència i una conducció més segura. Pes: 18 kg.

104,00 €  155,00 € 149,00 €

953 53 49-01

RETALLAVORES Per a una herba amb vores precises i netes. Rever­ sible. Profunditat de tall ajustable. Compatible amb les sèries 300 i 200 (excepte models amb tracció total). 953 53 10-01 465,00 €

PES DE RODA Amb rodaments de boles per a un millor adherència i una conducció més segura.

CARREGADOR DE BATERIA BC 0.8 Carrega totes les bateries de plom de 12 V a partir d’1,2–32 Ah i és idoni per a càrregues de mante­ niment de fins a 100 Ah. És totalment automàtic, de manera que optimitza el rendiment i la vida útil de les bateries. S’utilitza juntament amb l’indicador d’estat de la bateria.

INDICADOR D’ESTAT DE LA BATERIA Quan es connecta a la bateria, indica ràpidament si la bateria s’ha de carregar. Per carregar la bateria, connecteu el carregador BC 0.8 a l’indicador d’estat.

130,00 €

579 45 01-01

TALLAGESPES DE BATOLLES Tallagespes de batolles sòlids i fiables per a àrees difícils amb herba salvatge i brossa baixa. Equipats amb un engranatge cònic resistent per a una vida útil màxima del producte. Encaixa amb les sèries 300 i 400.

Sèrie 100, 967 28 07-01 Sèrie 200, basic, 966 97 87-01 Sèrie 200, premium, 965 07 09-01 Sèrie 300, 966 41 59-01 Sèrie 400, 966 83 30-01

Consultar

953 51 59-02

135,00 €

CONJUNTS DE RECOLZABRAÇOS Recolzabraços d’angle ajustable per a un suport addicional. Per al seient Grammer Primo. Els recolzabraços esquerre i dret es venen per separat. 965 89 68-01, dret 150,00 € 965 89 70-01, esquerre 150,00 €

549,00 € 199,00 €

CONJUNT DE FARS Conjunt de fars LED per facilitar-vos la feina quan es fa fosc. Per a les sèries Rider 300, 200 i 100.

RASPALL Raspalls giratoris lleugers i durables per escombrar amb eficàcia sorra, graveta, fulles i capes fines de neu. Escombren fins a les parets, tanques, etc. Es poden ajustar a diversos angles des del seient del conductor. Amplada de treball de 100–120 cm. Protecció antiprojecció inclosa en tots els models. Encaixa amb les sèries 400, 300 i 200, excepte R 213C.

2.245,00 € 2.545,00 €

PALES PER A LA NEU Pales per a la neu amples i resistents per netejar camins, entrades per a cotxes i altres àrees. Es poden ajustar a diversos angles a la dreta o a l’esquerra. S’han d’utilitzar amb cadenes per a la neu i contrapesos a les rodes (excepte als models amb tracció total [AWD]). Amplada de treball de 107–125 cm. Fil de goma disponible. Encaixa amb les sèries 400, 300, 200 i 100.

Consultar

CONJUNT DE PLAQUES DE PROTECCIÓ Plaques d’acer lacades d’alta resistència per protegir els eixos de transmissió frontals i posteriors en models de tracció total en conduir per vorades i terrenys irregulars.

586 63 66-01

BUFANEUS Resistents bufaneus d’una etapa altament eficaços amb una amplada de treball de 100 cm. Equipats amb caixa de canvis i una construcció lleugera que en facilita l’acoblament. Per a Riders de transmissió posterior cal emprar contrapesos a les rodes i cadenes per a la neu a l’hora de fer servir el bufaneus. Encaixa amb les sèries 400 i 300. Però no es recomana per als models R 318 i R 316T.

75,00 €

RAMPINADOR DE GESPA Rampinador de gespa opcional, accessori del tallagespa de batolles. Eix amb fulles per eliminar la molsa. Sèrie 300, 966 96 84-02 575,00 € Sèrie 400, 966 96 84-01 985,00 €

RAMPES DE CÀRREGA Fetes d’alumini resistent a l’aigua del mar, amb superfície antilliscant. Diverses mides. 505 69 90-40 175,00 € 505 69 90-42 289,00 € 505 69 90-44 269,00 € 505 69 90-45 349,00 €

BIDÓ PER A COMBUSTIBLE HUSQVARNA Bidó de combustible amb capacitat per a 15 l, especialment dissenyat per a les màquines rodades, que ofereix una manera innovadora de posar el combustible. 580 75 45-01 55,90 €

579 45 21-01 

Consultar

COBERTA PER A RIDER Feta de niló resistent a l’aigua amb cordó ajustable i orificis de ventilació. Per a tots els models. 505 63 08-70 99,00 €


68

TRACTORS DE JARDÍ

TRACTORS DE JARDÍ

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

MENYS ÀREES SENSE TALLAR Amb els nostres tractors d’alta gamma, amb una tecnologia de direcció de primer nivell, obtindreu uns resultats excel·lents. Menys vibracions, menys àrees sense tallar i una millor maniobrabilitat.

ÚS SENZILL AMB ELS PEDALS La transmissió hidrostàtica accionada per pedal permet controlar fàcilment la velocitat i la direcció. Pedals separats per a la marxa endavant i enrere.

TALL EXCEL·LENT Les unitats de tall reforçades amb revestiment de pintura en pols proporcionen major durabilitat i resistència a la corrosió.

COMODITAT DE MANIOBRA

MOLT MÉS QUE TALLAR GESPA Una àmplia gamma d’acoblaments i una selecció de diversos mètodes de tall confereixen una excel·lent versatilitat als nostres tractors de jardí. Ideals per mantenir la gespa de forma eficaç i realitzar diverses tasques al terreny. Podreu escollir entre tres sistemes de tall diferents per mantenir l’herba, i després afegir-hi accessoris, com, per exemple, un remolc, una escampadora o un bufaneu, per incrementar-ne la versatilitat.

Canvieu del mode de recol·lecció al de trituració amb una palanca ubicada al davantal i sense aixecar-vos del seient. La rotació de les fulles s’acobla i es desacobla amb un interruptor elèctric.

PER A TOT L’ANY Una àmplia gamma d’acoblaments i una opció integrada de diversos mètodes de tall fa que els nostres tractors siguin realment versàtils i útils durant tot l’any.

ENGEGADA SENSE CLAU El panell SmartSwitch™ permet engegar la màquina sense clau i disposa d’un sistema de control visual, de manera que no haureu d’anar buscant la clau quan us faci falta.

69


70

TRACTORS DE JARDÍ

TRACTORS DE JARDÍ

Engranatge elèctric de les fulles: només cal estirar el commutador del panell de control

Seient de primera qualitat amb recolzabraços per a un màxim confort

El control de velocitat permet mantenir una velocitat constant del tractor, fins i tot en terrenys difícils

Motors potents i durables d’elevades prestacions

Fars LED per a una bona visibilitat quan és fosc

EXPULSIÓ O RECOL·LECCIÓ Si principalment talleu la gespa de zones grans amb herba molt alta, el més idoniserà un tractor amb expulsió lateral (models TS). Si preferiu un tall ben net, recomanem un tractor amb recol·lector integrat (models TC).

TRITURACIÓ I MÉS OPCIONS Els terrenys on es talla la gespa amb freqüència es poden fertilitzar de forma natural amb la funció BioClip® (trituració). Està inclosa de sèrie als models TC grans i està disponible com a accessori per als models TC de la sèrie 100 i tots els models TS. Hi ha recol·lectors Retrofit disponibles per als models TS, mentre que els models TC es poden convertir en màquines d’expulsió posterior mitjançant un conjunt d’accessoris.

La plataforma del seient canvia automàticament d’alçada, i s’adapta a la posició òptima de l’operari

El diferencial de bloqueig del TS 348XD /TS 343 aporta una millor tracció en pendents i herba humida

La ClearCut™ del TS 348XD /  TS 343 és una unitat de tall d’acer de nova fabricació que ofereix la màxima durabilitat

L’eix davanter pivotant i robust de fosa assegura un equilibri superior i gran comoditat de conducció

DIMENSIONS I ESPECIFICACIONS No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

GAMMA D’ACOBLAMENTS Una àmplia gamma d’acoblaments incrementa el valor de la inversió en el vostre tractor, que esdevé realment versàtil i útil durant tot l’any. Acobleu-hi un remolc, una escampadora o una pala per a la neu i feu les tasques amb el mínim esforç.

Si us compreu un tractor per primera vegada i teniu un jardí entre petit i mitjà, la nostra sèrie 100, de fàcil ús, és una bona tria. Aquests tractors compactes permeten un ús senzill i segur, i resulten ideals per a principiants. Per a jardins entre mitjans i grans us caldrà més capacitat i confort.

Si feu servir el tractor amb més freqüència, fins i tot durant tot l’any, o heu de tallar l’herba de terrenys molt grans, la nostra sèrie 300 de tractors potents us garantirà un resultat superior. Gràcies a l’àmplia gamma d’acoblaments, podreu utilitzar aquests grans tractors perfectament durant tot l’any.

La nostra sèrie 200 es compon de tractors ben equipats, amb una gran maniobrabilitat i un ús més senzill i eficient que deixa menys zones sense tallar.

HUSQVARNA CLEARCUT™

DURABILITAT RESISTENT AMB UN TALL PERFECTE La unitat de tall ClearCut™ presumeix d’una combinació única de durabilitat, rendiment i resultats de tall. Amb aquest disseny obtindreu uns resultats impressionants a l’hora de descarregar, recol·lectar i triturar. El potent flux de l’aire descarrega els retalls a alta velocitat per evitar embussos. – Estructura d’acer soldat de 3,6 mm amb protecció lateral antidesgast – Unitat amb una alçada de 125 mm per a un gran volum d’aire – Deflectors interns ubicats de manera òptima – Gran tremuja de descàrrega i fulles d’alta elevació perquè l’aire pugui fluir amb potència – Boixes de ferro colat que aporten gran estabilitat

71


72

TRACTORS DE JARDÍ

TRACTORS DE JARDÍ

SÈRIE 300 Tractors còmodes i potents per a jardins grans que podreu utilitzar tot l’any. Destaquen pel seu petit radi de gir, fàcil maneig amb pedals i unitat de tall reforçada, que aporta més durabilitat. HUSQVARNA TC 342T Potent tractor amb recol·lecció posterior integrada. Transmissió ràpida per a una velocitat de transport superior, BioClip® ajustable des del seient i maniobrabilitat excel·lent. Motor Kawasaki sèrie FR V-twin. Transmissió hidrostàtica (ràpida). Amplada de tall de 107 cm. Cercle sense tallar*: 95 cm. 960 51 01-48 5.999,00 €

NOVETAT

SÈRIE 200 Tractors còmodes per a jardins mitjans i grans. Destaquen pel seu petit radi de gir, fàcil maneig amb pedals i unitat de tall reforçada, que aporta més durabilitat. HUSQVARNA TC 239T Tractor amb recol·lecció posterior integrada, potent motor V-Twin i excel·lent maniobrabilitat. BioClip® des del seient i altres solucions intel·ligents.

HUSQVARNA TS 238 Tractor resistent i còmode amb gran maniobrabili­ tat. Motor Endurance de Husqvarna. Transmissió hidrostàtica.

Motor Husqvarna Endurance V-twin. Amplada de tall de 97 cm. Cercle sense tallar*: 105 cm. 960 51 01-47 4.999,00 €

Amplada de tall: 97 cm. Cercle sense tallar *: 90 cm. 960 41 03-69 3.299,00 €

ACOBLAMENTS

SÈRIE 100 Tractors de fàcil ús per a jardins petits. Equipats amb engegada sense estrangulació i indicador d’estat de la bateria. Tots els models tenen una transmissió automàtica per pedal per a un funcionament segur i senzill. HUSQVARNA TC 142T Tractor d’alta capacitat amb recol·lector posterior extragran, cercle sense tallar petit i potent motor de doble cilindre.

HUSQVARNA TC 139T Tractor de fàcil ús amb recol·lector posterior extragran de 320 litres, potent motor de doble cilindre i placa posterior d’acer.

HUSQVARNA TC 138  Tractor d’ús senzill amb recol·lecció posterior integrada i potent motor de la sèrie Husqvarna. Fàcil conversió a expulsió posterior.

Motor Husqvarna V-twin. Transmissió hidrostàtica. Amplada de tall de 107 cm. Cercle sense tallar*: 95 cm. 960 51 01-46 4.499,00 €

Motor Husqvarna V-twin. Transmissió hidrostàtica. Amplada de tall de 97 cm. Cercle sense tallar*: 105 cm. 960 51 01-45 3.999,00 €

Motor Husqvarna. Sistema hidrostàtic. Amplada de tall: 97 cm. Cercle sense tallar*: 107 cm. 960 51 01-24 3.499,00 €

COL·LECTOR Col·lector espaiós, disponible amb dos o tres compartiments. Capacitat de 210 o 315 litres. 210 l. 960 71 00-01 210 l. 960 71 00-10 315 l. 960 71 00-12

345,00 € Consultar Consultar

CORRÓ Per a l’anivellament de terreny desigual i la intro­ ducció de llavors acabades de sembrar. Pes amb aigua: 182 kg. Dimensions: 46 × 96 cm. HUSQVARNA TC 130 Tractor compacte i eficient amb recollidor posterior integrat, disseny intel·ligent i ergonòmic. Fàcil d’en­ gegar i maniobrable.

HUSQVARNA TS 138 Tractor d’ús senzill amb expulsió lateral i potent motor de la sèrie Husqvarna. Pot integrar un col·lector i una coberta BioClip®.

Motor Husqvarna. Transmissió hidrostàtica. Amplada de tall: 77 cm. Cercle sense tallar *: 131 cm. 960 51 01-23 2.999,00 €

Motor Husqvarna. CVT. Amplada de tall: 97 cm. Cercle sense tallar*: 137 cm. 960 41 03-67 2.799,00 €

HUSQVARNA TC 38 Tractor amb seient fàcil de maniobrar amb recollidor. El disseny compacte i ergonòmic el converteix en la tria perfecta per a jardins mitjans amb passadissos estrets i espais reduïts. Motor Briggs & Stratton. Amplada de tall: 97 cm. 960 51 01-39 2.899,00 €

HUSQVARNA TS 38 Tractor de jardí amb descàrrega lateral, disseny intel·ligent i ergonòmic. Tractor còmode i fiable amb caixa de canvis manual. Motor Briggs & Stratton. Amplada de tall: 97 cm. 960 41 03-66 2.599,00 €

965 89 94-01

339,00 €

REMOLCS Remolcs espaiosos fets d’acer resistent. Porta posterior plegable per carregar i descarregar fàcilment. El model Profi és inclinable. Remolc Profi, (123 × 90 × 30 cm), 953 51 17-02 Remolc 275, (125 × 83 × 31 cm), 501 00 82-01 Remolc, (97 × 72 × 28 cm), 967 02 71-01

369,00 €

Escampadora gran, 967 02 72-01 Escampadora petita, 589 40 93-01

586 63 66-01

RASPALL Un raspall giratori per escombrar fulles, neu, etc. Amplada: 100 cm. 544 92 16-01

3.399,00 €

549,00 € 199,00 €

239,00 €

LLEVAMOLSA Llevamolsa eficaç i robust per llevar la molsa. Pot carregar-se amb fins a 32 kg en funció de l’estat del terreny. Amplada: 102 cm. 199,00 €

RASCLE DE GRAVETA Rascle resistent amb pràctiques rodes de goma que permet deixar el camí de graveta llis i net en un segon. Té dents flexibles que es pleguen quan es condueix marxa enrere. Amplada de treball: 110 cm. 953 51 24-01

PALA PER A LA NEU Pala d’acer resistent amb mecanisme de molla de protecció. S’ha de fer servir amb cadenes per a la neu i contrapesos. Amplada de treball: 122 cm. 544 92 17-01

*Calculat en funció del radi de gir interior.

889,00 €

ESCAMPADORES El model més gran té una amplada d’escampada de 300–360 cm. Capacitat d’aprox. 75 kg. Flux fàcil d’ajustar. El model més petit té una amplada d’escampada de 120–240 cm amb una capacitat de 30 kg.

599,00 €

1.125,00 €

ESCARIFICADORA Aquesta escarificadora fa solcs a la gespa perquè hi penetrin els fertilitzants i l’aire. Amplada de treball: 102 cm. 586 63 67-01

Consultar

73


74

TALLAGESPES DE GIR ZERO

FEINA LLESTA EN UN TRES I NO RES

TALLAGESPES DE GIR ZERO

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

MANIOBRABILITAT PRECISA La direcció de gir zero i el sistemes individuals d’accionament hidràulic de les rodes procuren una maniobrabilitat precisa.

MANEIG CÒMODE Conducció suau i eficient gràcies a les seves rodes grans, còmode seient, disposició excel·lent i controls ben a l’abast.

RESULTAT DE TALL SUPERIOR La unitat de tall ClearCut™ presenta una combinació única de durabilitat, rendiment i resultats de tall. Amb aquest disseny obtindreu uns resultats impressionants a l’hora de descarregar, recol·lectar i triturar.

DISSENY DURABLE El bastidor i les rodes són resistents, i estan dissenyats per assegurar una gran durabilitat i reduir la flexió del xassís. La transmissió de gir zero, sense manteniment, permet un rendiment sense problemes.

FRE DE MÀ INTEGRAT El sistema de fre de mà automàtic s’activa o desactiva automàticament segons si les palanques de direcció es mouen cap enfora o cap endins, de manera que l’usuari s’estalvia aquesta tasca.

Tant si els feu servir a la feina com a casa, els tallagespes Husqvarna de gir zero fan la feina amb rapidesa i eficiència. Amb el radi de gir zero no queda gespa sense tallar en arribar al final d’una fila i fer una volta de 180° per començar la fila següent. Dissenyats especialment per resistir condicions de treball dures, i gràcies a les característiques ergonòmiques ideals i les còmodes funcions per a l’operari, pot centrar-se en uns resultats ben precisos.

MOTORS POTENTS Els motors, de doble cilindre i altes prestacions, proporcionen tota la potència per tallar la gespa amb eficiència i traslladar-se ràpidament sense fer gaire soroll ni consumir gaire combustible.

75


76

TALLAGESPES DE GIR ZERO

TALLAGESPES DE GIR ZERO

NOVETAT

SÈRIE 500

Panell de control ergonòmic ben a l’abast de la mà

Engranatge elèctric de les fulles: només cal estirar el commutador

Pràctic elevador de la unitat de tall assistit per pedal

Sèrie de tallagespes de gir zero de tipus comercial i altes prestacions construïts amb els materials més durs per assegurar una gran durabilitat, productivitat i llarga vida útil. Dissenyats per a un rendiment de tall superior, una gran comoditat i una excel·lent capacitat funcional.

HUSQVARNA Z560X Tallagespa comercial de gir zero equipat amb elevador d’unitat de mans lliures, seient de suspensió completa, protecció antibolcada i fre de mà automàtic. Motor Kawasaki FX Series. Amplada de tall de 152 cm. Recol·lecció, trituració o expulsió lateral. 967 66 97-02 Consultar 

NOVETAT

SÈRIE 200

Estora antilliscant

Gamma de tallagespes de gir zero dissenyats per a uns excel·lents resultats de tall en zones residencials, sense perdre qualitat o rendiment. Pràctics, compactes, amb una excel·lent maniobrabilitat, eficiència de tall i comoditat de conducció.

HUSQVARNA Z242F Tallagespa de gir zero i altes prestacions, especial per a zones residencials, equipat amb una unitat mecanitzada ClearCut™, controls ergonòmics i potent motor de doble cilindre. Motor Kawasaki FR Series V-Twin. Amplada de tall de 107 cm. Recol·lecció, trituració o expulsió lateral. 967 66 57-02 Consultar 

ACOBLAMENTS

Fre de mà automàtic integrat a les palanques de control

SISTEMES DE RECOL·LECCIÓ Eficient sistema de recol·lecció per tallar l’herba o recollir les fulles. Bosses de niló durables amb un acoblament fàcil de bufador i col·lector. La construcció de poliresina resistent a impactes de la caixa i del ventilador redueix el pes i maximitza el flux d’aire. El disseny del rodet en línia permet una eficàcia i velocitat de l’aire màximes. Disponible en model de doble bossa (capacitat de 200 l) o de triple bossa (capacitat de 300 l).

Unitat mecanitzada ClearCut™ feta d’acer soldat de 3,6 mm

587 41 24-01, Z242F 967 32 27-01, Z560X 966 40 72-01, conjunt d’accionament, 3 bosses i cullera DFS, Z560X

TREMUJA DE DESCÀRREGA CONTROLADA PER L’OPERARI Amb un simple moviment de la palanca es tenca temporalment l’obertura de descàrrega de la unitat de tall mentre es talla la gespa al llarg de voreres, carrers, parterres, etc., la qual cosa garanteix una major eficiència i protecció de la propietat. Compatible amb Z560X. 966 48 87-01

Consultar 

Consultar  Consultar Consultar

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

HUSQVARNA CLEARCUT™

DURABILITAT RESISTENT AMB UN TALL PERFECTE La unitat de tall ClearCut™ presumeix d’una combinació única de durabilitat, rendiment i resultats de tall. Amb aquest disseny obtindreu uns resultats impressionants a l’hora de descarregar, recol·lectar i triturar. El potent flux de l’aire descarrega els retalls a alta velocitat per evitar embussos. – Estructura d’acer soldat de 3,6 mm amb protecció lateral antidesgast – Unitat amb una alçada de 125 mm per a un gran volum d’aire – Deflectors interns ubicats de manera òptima – Gran tremuja de descàrrega i fulles d’alta elevació perquè l’aire pugui fluir amb potència – Boixes de ferro colat que aporten gran estabilitat

CONJUNT DE TRITURACIÓ Redueix els retalls de gespa a un fi triturat fertilitzant, que torna a dipositar sobre el terreny.

CONJUNT DE LLUMS Milloreu la visibilitat amb un conjunt de fars opcional per quan hi hagi poca llum. Compatible amb Z242F.

587 41 23-01, conjunt de trituració ClearCut™ Z242 Consultar  966 44 47-01, conjunt de trituració de 60" Z560X Consultar 

587 49 51-01

Consultar 

CONJUNT DE LLUMS (BARRA ANTIBOLCADA) El conjunt de llums muntades a la barra antibolcada inclou llums halògens dobles de 35 W amb una senzilla subjecció. Els cables es connecten a l’endoll existent per a accessoris i funciona manera senzilla amb l’interruptor de la clau de contacte. Compatible amb Z560X. 576 80 90-01

Consultar 

77


78

TALLAGESPES

EL COMPLEMENT PERFECTE PER AL VOSTRE TERRENY

TALLAGESPES

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

RESULTATS NETS La recol·lecció evita que les males herbes s’escampin i neteja la gespa recollint fulles i branquillons per deixar-la ben neta i bonica.

GESPA SANA La trituració BioClip® ajuda a escampar per la terra nutrients com el nitrogen, que són beneficiosos per al creixement i el bon estat general de la gespa, i eviten el creixement de males herbes.

TALL EFICIENT Expulsió posterior o lateral: aquests sistemes de tall tenen una gran capacitat i són més adequats per a tipus d’herba més alts i gruixuts que no es tallen gairebé mai.

FÀCIL D’ENGEGAR Els tallagespes Husqvarna amb gasolina són fàcils d’engegar, fins i tot sense estrangulació en moltes ocasions. I els tallagespes amb bateria són encara més senzills: només heu de desbloquejar i pressionar el comandament d’accionament.

PARADA I ENGEGADA La funció InStart™, present en alguns dels nostres models, facilita encara més l’engegada. Si estireu l’agafador, el motor es posa en marxa. Si deixeu anar l’agafador, el motor s’atura.

Tots els nostres tallagespes estan dissenyats per oferir el màxim grau de rendiment i eficàcia amb solucions ergonòmiques ben desenvolupades. Tenen motors d’altes prestacions i fàcils d’engegar, a més d’unitats de tall durables, amb la qual cosa s’obtenen uns resultats de tall fabulosos. Tant se val el model de Husqvarna que escolliu: tindreu en qualsevol cas un tallagespa robust i fiable, amb uns resultats ideals per a una gespa sana i ben conservada.

ÚS CÒMODE Els controls intuïtius, els agafadors de fàcil accés i els col·lectors de disseny ergonòmic són detalls que fan els nostres tallagespes fàcils i pràctics d’utilitzar.

79


80

TALLAGESPES

TALLAGESPES

DIMENSIONS I COMPLEXITAT DEL TERRENY

Control de velocitat variable

Com més gran sigui el terreny, més profit traureu d’un tallagespa auto­propulsat amb una unitat de tall més ampla. Un tallagespa amb una unitat de tall més petita i velocitat variable aporta una maniobrabilitat millor si el terreny té molts passos estrets i obstacles.

El tallagespa amb bateria permet tallar la gespa amb recollidor de manera eficaç i en silenci, sense cables que es puguin tallar. Ideal per a una gespa de mida mitjana o petita

Recol·lecció de màxima qualitat i recol·lector de fàcil ús que es retira, es buida i es torna a col·locar amb tota comoditat

Ajust de l’alçada del manillar per millorar la comoditat de l’usuari

COM S’ENGEGA Per als qui volen engegar la màquina sense esforç, el més pràctic és un tallagespa amb estàrter elèctric o, fins i tot, un tallagespa amb bateria: només cal pitjar un botó. La funció InStart™, present en alguns dels nostres models, facilita encara més l’engegada. Si estireu l’agafador, el motor es posa en marxa. Si deixeu anar l’agafador, el motor s’atura.

InStart™: engegueu el motor estirant l’agafador, pareu-lo deixant-lo anar

Motors d’altes especificacions de fabricants líders a tot el món

Ajust central de l’alçada de tall per a una configuració senzilla i pràctica

EMMAGATZEMATGE I TRANSPORT

RECOL·LECCIÓ O TRITURACIÓ

Teniu pensat transportar el tallagespa entre casa vostra i la casa d’estiueig? Doncs no hi ha res més pràctic que un tallagespa compacte i lleuger amb manillar plegable.

Si preferiu uns resultats de tall ben nets i voleu recollir l’herba tallada, us recomanem un tallagespa equipat amb col·lector. Tanmateix, un tallagespa amb la funció BioClip® (trituració) permet tenir una gespa més sana sense haver de fertilitzar el sòl o buidar el col·lector, sempre que talleu la gespa amb prou freqüència.

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

UNITAT DE TALL COMPOSTA DE GRAN DURABILITAT

PER QUÈ TRIAR UN TALLAGESPA HUSQVARNA AMB BATERIA?

La unitat de tall de la sèrie 200 està feta de material compost desenvolupat específicament per a Husqvarna. És extremadament durable, lleugera, no es clivella i és resistent a la corrosió, els cops i l’exposició al sol. En resum: és pràcticament indestructible.

Els tallagespes Husqvarna amb bateria són silencio­ sos, permeten recol·lectar amb eficiència i són extre­mada­ment fàcils d’utilitzar. Ideals per a terrenys mitjans o per retallar a llocs on no arriba un tallagespa robotitzat o cavalcable. Funcionen amb les mateixes bateries BLi que tots els productes de mà de la sèrie amb bateria de Husqvarna.

TRACCIÓ COMPLETA: PER SUPERAR LES ÀREES MÉS COMPLICADES OLI I GASOLINA Es recomana utilitzar oli completament sintètic per a transmissions i motors en els vehicles amb tracció total de Husqvarna. Estabilitat extrema a altes i baixes temperatures. Gasolina d’alquilat desenvolupada específicament per als motors Husqvarna de 4 temps. Amb combustió eficient per a un motor en bon estat i un mínim d’emissions perjudicials.

El model LC 356 AWD està equipat per encarregar-se dels jardins més complicats i esgotadors. Amb el control intuïtiu de velocitat i la tracció a totes les rodes, els pendents pronunciats i les àrees poc ateses deixen de ser un problema. Gran velocitat de tall, unitat de tall ampla, 3 possibles mètodes de tall... Aquestes són només algunes de les característiques que marcaran la diferència a la vostra gespa.

81


82

TALLAGESPES

NOVETAT

NOVETAT

SÈRIES 500 Y 400

SÈRIE 200

Per a professionals i usuaris domèstics que volen un equip de categoria comercial. La caixa de canvis i el motor professionals ofereixen un rendiment extraordinari, durabilitat i resultats. La seva bona ergonomia, com la proporcionada pels braços de l’agafador, alleugen els torns llargs.

Equipada amb les unitats de tall de 47 i 53 cm, la sèrie 200 és ideal per a un ús domèstic. Els tallagespes d’aquesta sèrie són lleugers i fàcils de fer servir, amb controls intuïtius i agafadors de fàcil accés. El manillar ajustable en facilita el transport i l’emmagatzematge.

HUSQVARNA DBS51 Màquina robusta, dissenyada per tallar herba alta i petits arbustos. Gran capacitat de tall i aclarida, i ajust de l’alçada de tall central, fàcil d’utilitzar des del mànec. Motor Subaru EA, 190 V, amplada de tall 51 cm, alçada de tall 60 -120 mm, alçada de tall en 4 passos. Autopropulsat. 967 63 72-01 Consultar

HUSQVARNA LC 551VBP Amb velocitat variable, para-xocs de protecció lateral i embragatge de fre de fulla, aquest tallagespa-recol·lector d’altes prestacions està ple d’útils funcions per tallar la gespa amb gran productivitat durant anys. Kawasaki FJ180KAI. Recol·lecció /descàrrega posterior. Amplada de tall de 51 cm. Alçada de tall de 26–74 mm. Embragatge de fre de fulla. Autopropulsat, velocitat variable. 967 09 96-01 Consultar

HUSQVARNA LC 551SP*  Fiable tallagespa compacte i d’alt rendiment, ideal per a professionals i particulars. Motor de categoria professional i gran dipòsit de combustible. Kawasaki FJ180KAI, recol·lecció / expulsió posterior, amplada de tall de 51 cm, alçada de tall de 26–74 mm. Autopropulsió, velocitat única. 967 34 32-01 Consultar

HUSQVARNA LC 253S ABS Tallagespa-recol·lector d’autopropulsió amb funcions de fàcil ús, xassís compost i unitat de tall ampla. Briggs & Stratton 650EXI. Recol·lecció / descàrrega posterior. Amplada de tall de 53 cm. Alçada de tall de 20–75 mm. Autopropulsió, velocitat única. 967 06 93-01 699,00 €

NOVETAT

Honda GCV160, BioClip®, amplada de tall de 53 cm, alçada de tall de 27–65 mm. Autopropulsió, veloci­ tat única. 967 25 71-01 Consultar

HUSQVARNA LC 451S Tallagespes compactes, fiables i d’alt rendiment, ideals per a professionals i particulars. Bona ergonomia i transmissió robusta.

HUSQVARNA GX 560 Totes les prestacions del tall amb matalàs d’aire i la comoditat d’un potent motor de gasolina. Per a ús semiprofessional i domèstic a gran escala.

Briggs & Stratton 750e DOV Series, recol·lecció / expulsió posterior, amplada de tall de 51 cm, alçada de tall de 26–74 mm. Autopropulsió, velocitat única. 967 34 31-01 Consultar

Motor Honda GCV 160, angle de treball 45º, ampla­ da de tall 50,5 cm, alçada de tall 10-30 mm, model amb matalàs d’aire. 964 00 06-01 Consultar

Briggs & Stratton 450e, recol·lecció / expulsió posterior, amplada de tall de 47 cm, alçada de tall de 20–75 mm. Autopropulsió, velocitat única. 967 34 53-01 599,00 €

HUSQVARNA LB 246PI  Lleuger tallagespa d’empènyer amb unitat com­ posta de gran durabilitat, dissenyada per a un gran rendiment de trituració. Mànec de disseny ergonò­ mic per tallar la gespa còmodament. InStart™ per engegar i apagar la màquina sense esforç. Briggs & Stratton 575iS, BioClip®, amplada de tall de 46 cm, alçada de tall de 35–70 mm. InStart™. Empenyiment. 967 66 61-01 499,00 € 

SÈRIE 100

SÈRIE 300 Sèrie variada de tallagespes que combinen habilitat i agilitat. Per a grandàries de terreny i perfils d’usuari diferents. Tallagespes ben equipats amb moltes funcions per obtenir millors resultats i facilitar el funcionament. Tots ells amb la qualitat i el rendiment que caracteritza Husqvarna.

Autonomia de fins a 40 min* segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 47 cm, alçada de tall de 25–75 mm. Empenyiment. 967 66 29-01 699,00 €

HUSQVARNA LC 247S ABS Per a particulars que volen uns resultats pro­ fessionals i un funcionament senzill. Unitat de tall composta durable i manillar plegable.

Sense bateria ni carregador

NOVETAT

HUSQVARNA LB 553S*  Dissenyat per a un ús professional exigent. Ergono­ mia i resultats fantàstics, fins i tot quan plou.

HUSQVARNA LC 247Li Tallagespa amb bateria dissenyat per tallar la gespa amb eficàcia i un manteniment mínim. Connectivitat per Bluetooth. Amb les ranures dobles per a bateries integrals BLi podreu fer servir la màquina durant més temps.

TALLAGESPES

HUSQVARNA LC 356 AWD Tracció excel·lent a les quatre rodes. Ideal per a jardins grans en pendent i herba alta. Innovador sistema d’accionament AutoWalk™ 2. Honda GCV160, recol·lecció / BioClip® / expulsió lateral, amplada de tall de 56 cm, alçada de tall de 38–108 mm. Tracció total i AutoWalk™ 2. 961 41 02-92 999,00 €

HUSQVARNA LC 356VB / LC 356V  Per a jardins grans. Durable unitat de tall d’acer soldat amb motor d’arbre de lleves a la culata i d’engegada fàcil. El model LC 356VB té un embragatge de fre de fulla.

HUSQVARNA LC 353VI /LC 353V ABS Tallagespa-recol·lector d’alta capacitat amb accio­ nament de velocitat variable. El model LC 353VI disposa d’InStart, per poder engegar i parar la màquina sense esforç.

Honda GCV160, recol·lecció / BioClip® / expulsió lateral, amplada de tall de 56 cm, alçada de tall de 32–108 mm. Embragatge de fre de fulla (LC 356V) i AutoWalk™ 2. LC 356VB, 961 41 02-88 899,00 € LC 356V, 961 41 02-91 899,00 €

Briggs & Stratton 675iS/650EXI. Recol·lecció / descàrrega posterior. Amplada de tall de 53 cm. Alçada de tall de 25–75 mm. Xassis composite. Funció InStart™ (LC353VI). Autopropulció, velocitat variable. LC 353VI, 967 06 95-01 899,00 € LC 353V, 967 06 94-01 799,00 €

NOVETAT

La sèrie 100 de Husqvarna abasta una àmplia gamma de tallagespes: des de models amb bateria i amb gasolina fins a tallagespes pensats per a una gran capacitat, poc pes, maniobrabilitat i moltes coses més. Sigui quin sigui el model que escolliu, sempre podreu comptar amb la qualitat Husqvarna.

HUSQVARNA LC 141VLi Tallagespa d’autopropulsió amb velocitat variable, per a un ús domèstic. Amb bateria, sense gasolina ni cordons. Gran maniobrabilitat gràcies a la unitat de tall compacta. Temps de funcionament de 25 min segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 41 cm, alçada de tall de 25–70 mm. Autopropulsió. 967 09 92-01 599,00 €

HUSQVARNA LC 141Li Pràctic tallagespa amb bateria per a ús domèstic. Sense gasolina ni cordons. Fàcil d’engegar. Gran maniobrabilitat gràcies a la unitat de tall compacta.

HUSQVARNA LC 140S / LC 140 Tallagespa de fàcil ús, adequat per a jardins més petits. Robusta unitat de tall d’acer, manillar amollit i ajust central de l’alçada de tall.

30 min de durada en funció de les condicions de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 41 cm, alçada de tall de 25–70 mm. Empenyiment. 967 62 84-01 499,00 €

Briggs & Stratton 450e, recol·lecció / expulsió posterior, amplada de tall de 40 cm, alçada de tall de 25 –75 mm. Autopropulsat, velocitat única / empenyiment. LC 140S, 967 63 68-01 449,00 € LC 140, 967 63 67-01 399,00 €

Sense bateria ni carregador

Sense bateria ni carregador

NOVETAT

TALLAGESPES MANUALS Els tallagespes manuals són ideals per a terrenys petits i àrees on es talla la gespa amb menys freqüència. No produeixen emissions i són silenciosos: els vostres veïns us ho agrairan. I fins i tot poden tallar herba alta. HUSQVARNA LC 347VLi Tallagespa autopropulsat amb bateria i control digital de velocitat, dissenyat per tallar la gespa amb comoditat i eficàcia, i amb un manteniment mínim. Connectivitat per Bluetooth. Amb les ranures dobles per a bateries integrals BLi podreu fer servir la màquina durant més temps. Autonomia de fins a 40 min* segons l’estat de la gespa, recol·lecció /expulsió posterior. Amplada de tall de 47 cm, alçada de tall de 25–75 mm. Autopropulsat, velocitat variable. 967 66 30-01 799,00 €

HUSQVARNA LC 347V ABS Tallagespes per a usuaris que volen un rendiment de primera, amb velocitat variable, ajustables, manillars plegables i alçada de tall fàcil d’ajustar. Briggs & Stratton 650EXI. Recol·lecció / Sistema de trituració ecològic BioClip® /descàrrega poste­ rior. Amplada de tall de 47 cm. Alçada de tall de 20 a 75 mm. Xassis composite. Autopropulció, velocitat variable. 967 06 89-01 699,00 €

HUSQVARNA LB 146P Lleuger tallagespa d’empènyer amb unitat composta de gran durabilitat, dissenyada per a un gran rendi­ ment de trituració. Mànec de disseny ergonòmic per tallar la gespa còmodament. Briggs & Stratton 500e, BioClip®, amplada de tall de 46 cm, alçada de tall de 35–70 mm. Empenyiment. 967 65 62-01 399,00 € 

HUSQVARNA LC 141C Pràctic tallagespa per a l’ús domèstic. Amb cable: no cal combustible. Fàcil d’engegar. Gran manio­ brabilitat gràcies a la unitat de tall compacta. Elèctric, 1.800 W, recol·lecció / expulsió posterior, amplada de tall de 41 cm, alçada de tall de 25–75 mm. Empenyiment. 967 09 93-01 299,00 €

HUSQVARNA 64 / 54 Els tallagespes manuals de Husqvarna aporten un maneig fàcil, durabilitat i resultats de tall excel·lents. Col·lector disponible com a accessori. Amplada de tall de 40 cm, alçada de tall de 12–55 /12–38 mm, alçada de tall infinita /  de 4 etapes, 8,7 / 8,6 kg. 64, 964 95 40-03 169,00 € 54, 964 91 40-52 149,00 €

Sense bateria ni carregador *Per a aquest model, consulteu els nostres preus especials per a professionals.  ** Si utilitza bateries dobles BLi200 o una bateria única BLi300

** Si utilitza bateries dobles BLi200 o una bateria única BLi300.

83


84

MÀQUINES DE RENTAT A PRESSIÓ

MÉS NETEDAT AMB MENYS AIGUA

MÀQUINES DE RENTAT A PRESSIÓ

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

NETEJA POTENT Amb la seva alta pressió de treball, les toveres ajustables i el control intel·ligent de detergent, les màquines de rentat a pressió Husqvarna ofereixen el màxim rendiment de neteja amb un ús mínim d’aigua.

FEINA EFICIENT Amb la llança d’atomització de disseny ergonòmic i els acoblaments de gir, s’evita que la mànega extrallarga i flexible d’alta pressió s’enredi. El gallet arrenca i para el motor automàticament.

FÀCIL DE TRANSPORTAR I DESAR Amb un disseny compacte, rodes grans i mànec de transport, és molt fàcil de traslladar pel jardí. La llança d’atomització, la mànega i el cable d’alimentació es poden desar a bord.

GRAN VERSATILITAT La màquina de rentat a pressió Husqvarna es pot combinar amb un netejador de superfícies, una mànega amb conjunt de raspall, un atomitzador d’escuma o qualsevol dels nombrosos accessoris disponibles per facilitar la neteja.

DISSENY ROBUST Totes les màquines de rentat a pressió Husqvarna estan construïdes amb components d’alta qualitat per a una llarga vida útil. Els models grans inclouen, per exemple, motor d’inducció, capçal de bombament de llautó i mànega amb reforç d’acer.

Per a la neteja de la casa i del jardí, el líquid que ens ofereix la natura té poders inesperats. Amb la nova gamma de màquines de rentat a pressió Husqvarna, descobrireu que la capacitat de neteja de l’aigua és difícil de superar si es combina amb solucions d'enginyeria intel·ligents. És necessari estalviar en l’ús d’aigua dolça i, de fet, la màquina de rentat a pressió Husqvarna fa servir un 80 % menys d’aigua si es compara amb una mànega normal.

MÀNEGUES FLEXIBLES D’ALTA PRESSIÓ Cada sèrie està equipada amb una mànega flexible d’alta pressió de gran qualitat per evitar que s’enredi. La mànega d’alta pressió reforçada amb acer té una coberta de goma i un reforç d’acer que n’asseguren la durabilitat sense fer-li perdre flexibilitat.

85


86

MÀQUINES DE RENTAT A PRESSIÓ

NOVETAT

NOVETAT

MÀQUINES DE RENTAT A PRESSIÓ

SÈRIE 400 L’activació del gallet s’ajusta perfectament als dits: menys esforç i més confort per a la mà, especialment durant un ús perllongat.

Gamma de màquines extragrans de rentat a pressió completament equipades, amb el millor rendiment i la vida útil més llarga. Fetes per a les tasques de neteja més dures, incloent-hi habitatges mòbils i altres vehicles grans, façanes i finques. El control de la pressió permet un ajust òptim amb el mínim consum d’aigua. Inclou dues toveres.

Mànec telescòpic d’alumini

Màx. pressió de 160 bar, cabal d’aigua de 570–650 l/h, 3.300 W, mànega de 15 m de llarg. 967 67 80-01 699,00 €

La llança d’atomització gira cap als dos costats i té connexions ràpides per a mànegues, toveres i accessoris per maximitzar-ne l’eficiència i el confort

Bobina per desar la mànega de forma pràctica i eficient amb sistema d’enrotllament fàcil

HUSQVARNA PW 460 Potent màquina de rentat a pressió extragran que té un capçal de bombament de llautó amb pistons recoberts de ceràmica per a una durabilitat extraordinària i un rendiment a llarg termini. Dipòsit intern de detergent amb control frontal.

El sistema de desconnectat automàtic apaga el motor quan es deixa anar el gallet

Mànega extrallarga per a més abast i eficiència

Llança d’atomització llarga per treballar amb ergonomia El motor d’inducció combina un gran rendiment amb una alta durabilitat

HUSQVARNA PW 450 Potent màquina de rentat a pressió extragran amb capçal de bombament de llautó que assoleix un extraordinari rendiment a llarg termini. Dipòsit intern de detergent amb control frontal. Màx. pressió de 150 bar, cabal d’aigua de 540–610 l/h, 2.900 W, mànega de 13 m de llarg. 967 67 79-01 599,00 €

NOVETAT

NOVETAT

NOVETAT

HUSQVARNA PW 360 Una màquina de rentat a pressió de gran rendiment i altes prestacions, amb mànega extrallarga d’alta pressió amb reforç d’acer. Còmode mànec que requereix poca força i motor d’inducció per a un rendiment encara més fiable. I amb la practicitat d’una llança d’atomització llarga.

HUSQVARNA PW 350 Màquina de rentat a pressió d’alt rendiment dis­ senyada per a tasques exigents. Amb mànec que requereix poca força, motor d’inducció i llança d’atomització llarga.

HUSQVARNA PW 345C Màquina de rentat a pressió d’alt rendiment dis­ senyada per a tasques exigents. Emmagatze­ matge del cable d’alimentació amb alliberament ràpid i mànega d’acoblament ràpid per accelerar la preparació.

SÈRIE 300 Sèrie d’alt rendiment de màquines de rentat a pressió resistents i amb una llarga vida útil, dissenyades per a uns resultats excel·lents en tasques exigents com vehicles mitjans i parets de pedra. Rodes grans i mànec telescòpic d’alumini per facilitar-ne el transport. Inclou dues toveres i un atomitzador d’escuma.

Bomba de metall per a més fiabilitat i una llarga vida útil

Màx. pressió de 160 bar, cabal d’aigua de 410–500 l/h, 2.300 W, mànega de 10 m de llarg. 967 67 78-01 449,00 €

Inclou dues toveres i un atomitzador d’escuma

NOVETAT

Màx. pressió de 150 bar, cabal d’aigua de 420–500 l/h, 2.100 W, mànega de 9 m de llarg. 967 67 77-01 369,00 €

NOVETAT

SÈRIE 200 L’emmagatzematge del cable a bord facilita la preparació i evita que el cable s’enredi Mànec de transport d’alumini No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

Sèrie multiús de màquines de rentat a pressió amb un disseny pràctic i robust, ideal per la majoria de tasques de neteja a casa i al jardí. Dues funcions de gir per ajustar les toveres i connexió ràpida per evitar embolics. Inclou dues toveres i un atomitzador d’escuma.

ACOBLAMENTS 1

3

2

4

1. NETEJADOR DE SUPERFÍCIES SC 400 590 65 78-01 Consultar

MÀNEGA D’ASPIRACIÓ 590 65 97-01

Consultar

2. NETEJADOR DE SUPERFÍCIES SC 300 590 65 79-01 Consultar 3. ATOMITZADOR D’ESCUMA FS 300 590 66 04-01 Consultar

DISPOSITIU ANTIREFLUX 590 65 95-01

Consultar

FILTRE D’AIGUA 590 65 93-01

Consultar

4. CONJUNT DE RASPALL GIRATORI 590 66 06-01

Consultar

MÀNEGA ALLARGADORA AMB REFORÇ TÈXTIL 590 66 08-01, 8 m Consultar

5. CONJUNT DE NETEJA PER A VEHICLES 590 66 07-01 Consultar

MÀNEGA ALLARGADORA AMB REFORÇ D’ACER 590 66 09-01, 10 m Consultar

6. MÀNEGA PER NETEJAR CANONADES 590 66 10-01, 15 m Consultar NETEJADOR PER A PEDRES I FUSTA 590 66 12-01 Consultar

TOVERA D’ASPIRACIÓ D’AIGUA 590 66 05-01

Consultar

CONJUNT DE JUNTA TÒRICA 591 10 64-01

Consultar

NETEJADOR I ENCERADOR PER A VEHICLES 590 66 13-01 Consultar

5

6

LLANÇA D’ATOMITZACIÓ EN ANGLE 590 66 11-01

Consultar

HUSQVARNA PW 235R Robusta màquina de rentat a pressió multiús amb control remot per configurar la pressió necessària durant l’ús. Bomba d’alumini per a una llarga vida útil.

HUSQVARNA PW 235 Robusta màquina de rentat a pressió multiús de disseny pràctic. Bomba d’alumini per a una llarga vida útil.

Màx. pressió de 135 bar, cabal d’aigua de 350–520 l/h, 1.800 W, mànega de 8 m de llarg. 967 67 75-01 279,00 €

Màx. pressió de 135 bar, cabal d’aigua de 350–520 l/h, 1.800 W, mànega de 8 m de llarg. 967 67 74-01 219,00 €

NOVETAT

SÈRIE 100 La nostra sèrie compacta de màquines de rentat a pressió, dissenyades per a tasques bàsiques de neteja com patis i equipament de jardí. Ús eficient gràcies a l’emmagatzematge d’accessoris i del cable d’alimentació a bord i a la bobina per a la mànega. Inclou dues toveres i un atomitzador d’escuma.

HUSQVARNA PW 125 Màquina de rentat a pressió compacta i lleugera, ideal per netejar de forma senzilla i còmoda el mobiliari del jardí i les tanques. Màx. pressió de 125 bar, cabal d’aigua de 320–460 l/h, 1.500 W, mànega de 7 m de llarg. 967 67 64-01 169,00 €

Màx. pressió de 145 bar, cabal d’aigua de 420–550 l/h, 2.400 W, mànega de 8 m de llarg. 967 67 76-01 299,00 €

87


88

ARADES

ARADES

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

POTÈNCIA DE CONFIANÇA Els motors d’altes prestacions aporten una potència fiable i baixes emissions sota càrrega.

MANTENIMENT SENZILL La caixa de transmissió durable i desmuntable amb broquet de lubricació permet utilitzar la màquina amb plena fiabilitat durant molts anys i mantenir-la sense complicacions.

COMODITAT DE TREBALL El manillar ergonòmic amollit i els controls de fàcil accés permeten treballar amb total comoditat.

DESFONAMENT PROFUND O PREPARACIÓ DE LA SUPERFÍCIE

OBRIU NOUS CAMINS EN UN TRES I NO RES Les arades Husqvarna, dissenyades per a un tracte més dur, estan construïdes per funcionar durant molts anys a ple rendiment. El seu còmode sistema de mànecs i el bon agrupament dels controls faciliten el treball, i el sistema de gir antihorari descrosta el sòl amb facilitat i eficàcia.

Les dents helicoïdals giren en sentit antihorari i descrosten el sòl uniformement fins i tot en condicions difícils. D’aquesta manera, les arades són capaces de desfonar a fons el sòl pesat i preparar la superfície per fer-ne un sementer.

FABRICADES PER DURAR Tots els components de les nostres arades són de la màxima qualitat, i se sotmeten a proves rigoroses per assegurar-ne una durabilitat òptima.

GRAN VERSATILITAT Amb l’àmplia gamma d’accessoris disponibles, la majoria de les nostres arades es poden fer servir per a tasques molt diverses.

89


90

ARADES

ARADES ÚS INTENSIU Dissenyades per a terrenys i gespes molt densos. Gràcies a les rodes propulsades i les dents de rotació inversa, aquestes màquines trenquen el sòl amb eficàcia.

Manillar de disseny ergonòmic amb còmodes mànecs amollits i controls a l’abast

Grans àrees

Una marxa endavant i una enrere per facilitar-ne l’ús

Maneig còmode Jornades més llargues

ARADES DE DENTS POSTERIORS ARADES D’ALTA RESISTÈNCIA AMB UNA CAPACITAT IMPRESSIONANT En àrees grans i més obertes, una arada de dents posteriors us donarà la potència necessària per descrostar sòls molt compactes amb eficàcia. El maneig resulta còmode gràcies al seu disseny ergonòmic. El contrapès augmenta el pes a les rodes i aporta més equilibri per a un funcionament segur i sense problemes. Amplada de treball de 43 a 53 cm i profunditat de treball de 15 a 18 cm.

Contrapès

HUSQVARNA TR 530 La nostra motoaixada més gran, tant per a particu­ lars com per a propietaris de terrenys. Excel·lents resultats en sòls molt compactes i terrenys vells. Dents de rotació inversa i rodes grans.

HUSQVARNA TR 430 Potent motoaixada de dents posteriors, tant per a particulars com per a propietaris de terrenys. Ideal per a sòls molt compactes i terrenys vells. Dents de rotació inversa i rodes grans.

Kohler CH 260, transmissió de cadena / manual, amplada de tall de 53 cm i profunditat de treball ≈ 18 cm. 960 91 00-33 1.999,00 €

Kohler SH 255, transmissió de cadena / manual, amplada de tall de 43 cm i profunditat de treball ≈ 15 cm. 960 91 00-32 1.599,00 €

HUSQVARNA TF 536 Robusta i potent motoaixada de dents frontals. Amb un motor fàcil d’engegar, ideal per a entorns secs i polsosos. Dues marxes endavant i una enrere.

HUSQVARNA TF 435 Arada de dents frontals i d’alt rendiment amb fiable motor d’engegada fàcil. Dues marxes endavant i una enrere. Manillar ajustable per a més flexibilitat.

Honda GX160, transmissió de cadena / manual, amplada de tall de 90 cm i profunditat de treball ≈ 30 cm. 967 63 78-01 1.599,00 €

Honda GX160, cadena/manual, amplada de tre­ ball de 80 cm, profunditat de treball ≈ 30 cm. 967 10 12-01 1.199,00 €

HUSQVARNA TF 325  Fiable arada amb totes les funcions essencials. Motor de confiança i marxa enrere per a un funcionament senzill. Proteccions per a plantes i manillar ajustable.

HUSQVARNA TF 225  Pràctica arada bàsica, fàcil de maniobrar. Motor silenciós i d’engegada fàcil. Proteccions per a plantes i manillar ajustable.

Briggs & Stratton CR750, transmissió de cadena/ manual, amplada de treball de 60 cm, profunditat de treball de ≈ 30 cm. 967 10 10-01 849,00 €

Motor Rato R180, transmissió de cadena/manual, amplada d e treball de 60 cm, profunditat de treball de ≈ 25 cm. 967 10 09-01 699,00 €

TERRENYS PETITS

Rodes accionades amb pneumàtics Chevron per a una subjecció optimitzada

Adequades per a petits treballs de paisatgisme, com preparar parterres i parcel·les de jardí. Es propulsen cap endavant gràcies a les dents. Aquests models són perfectes per a espais de jardí més estrets i es poden com­plementar amb accessoris per a diverses tasques de jardí.

Dents de rotació inversa Canvi seqüencial de 3 marxes

Superfícies més petites Versatilitat magnífica Fàcil d’utilitzar

ARADES DE DENTS FRONTALS ARADES FÀCILMENT MANIOBRABLES

Manillar plegable i totalment ajustable

Roda de transport plegable

Idònies per preparar el sòl de superfícies i jardins més petits o jardins amb molts racons estrets. Per a tasques versàtils de jardí, el més adequat és una arada de dents frontals. Afegint-hi accessoris també podreu rasclar, tallar vores, escarificar, acanalar i obrir solcs. Amplada de treball de 24 a 90 cm i profunditat de treball de 15 a 30 cm.

Protecció per a plantes Les dents helicoïdals asseguren un funcionament suau en condicions dures

No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

APROFITEU LES POSSIBILITATS DE LA VOSTRA ARADA L’àmplia gamma d’accessoris confereixen versatilitat a les nostres arades, i les possibilitats són gairebé il·limitades. Si utilitzeu un llevamolsa, una arada de terra, una eina birbadora, un retallavores i una escarificadora amb l’arada, podreu preparar el vostre terreny amb gran eficàcia i el mínim esforç.

LLEVAMOLSA  Deixeu la gespa ben bonica traient-ne la molsa amb l’accessori llevamolsa. Compatible amb TF 120 i T300RH. 967 99 16-15

000 €

RETALLAVORES Feu servir l’arada per retallar les vores amb l’accessori retallavores. Deixa vores ben definides amb més rapidesa i menys esforç. Compatible amb T300RH. 967 99 16-30

000 €

EINA BIRBADORA Aquesta eina especial permet eliminar amb eficàcia les males herbes dels parterres. Compatible amb T300RH. 967 99 16-02

000 €

ESCARIFICADORA Feu forats a la gespa perquè hi puguin penetrar l’aire, l’aigua i els fertilitzants. Compatible amb T300RH. 967 99 16-25 000 €

HUSQVARNA TF 335  Arada maniobrable amb potent motor, 2 marxes endavant i una enrere per a un funcionament senzill. Proteccions per a plantes i manillar ajustable de sèrie. Briggs & Stratton CR950, transmissió de cadena/ manual, amplada de treball de 80 cm, profunditat de treball de ≈ 30 cm. 967 10 11-01 899,00 €

91


92

BUFANEUS

ALT RENDIMENT A BAIXES TEMPERATURES

BUFANEUS

QUÈ US OFERIM I COM HO FEM?

EXTRAORDINÀRIA MANIOBRABILITAT La pràctica direcció assistida amb control d’activació permet fer funcionar cada roda/eruga per separat per fer girs de fins a 180°.

RENDIMENT EN TOT MOMENT Transmissió hidrostàtica: l’accionament variable de marxa endavant/ enrere, controlat amb una palanca del panell de l’usuari, millora la maniobrabilitat i ofereix un rendiment òptim en diverses condicions.

JORNADES MÉS LLARGUES Els potents fars LED permeten retirar la neu fins i tot a primera hora del matí i quan es fa fosc.

GRAN VERSATILITAT Tenim bufaneus per a diferents aplicacions. Les màquines amb sistema d’una etapa són excel·lents per a àrees més reduïdes, com camins, mentre que les màquines amb un sistema de dues etapes permeten treure la neu d’espais més grans.

Sigui quin sigui el rendiment que necessiteu, sempre trobareu un bufaneu Husqvarna d’alta qualitat que tregui la feina endavant. A la nostra nova gamma, amb les sèries 100, 200 i 300, trobareu el rendiment que us cal. La sèrie 100 incorpora un sistema d’una etapa capaç de retirar quantitats moderades de neu recent, mentre que les sèries 200 i 300 incorporen sistemes de dues etapes capaços de llançar fins i tot neu pesada i profunda.

93


94

BUFANEUS

BUFANEUS

Mànecs escalfats

Deflector controlat per palanca

Far LED

Direcció assistida

SISTEMA DE DUES ETAPES NETEJA EFICAÇ AMB RESULTATS DE PRIMERA El sistema de dues etapes permet retirar amb eficàcia grans volums de neu. La neu entra a la caixa mitjançant un cargol sense fi i després es descarrega per la tremuja mitjançant un rodet. És la millor solució per a espais grans i zones públiques.

Grans àrees Maneig còmode Jornades més llargues

Estàrter elèctric: connecteu simplement la màquina a una presa de corrent i poseu-la en marxa prement tan sols un botó

Dent de tall per a congestes Llums LED dobles

L’ENTRADA DEL COTXE La sèrie ST 200 està dissenyada per a particulars que necessiten la gran capacitat de neteja d’un sistema de dues etapes per retirar tot tipus de neu de grans àrees de camins de pas i entrades per a cotxes.

Girador remot de la tremuja Dipòsit de combustible de fàcil accés

Àrees petites i estretes Ús senzill

Deflector ajustable

Jornades més llargues

Manillar plegable de desenganxament ràpid

SISTEMA D’UNA ETAPA COMPACTE I DE FÀCIL ÚS Els àleps helicoïdals multicapa reforçats escombren la neu amb molta eficàcia, tocant el terra immediatament. Una solució excel·lent per a entrades de garatge, entrades de jardí i camins.

HUSQVARNA ST 227P Ideal per als propietaris que volen retirar tota mena de neu de grans entrades de cotxes i camins. Direcció assistida i neumàtics extragrans que en faciliten l’ús.

Estàrter elèctric

Motor Husqvarna, transmissió per discs de fricció, amplada de treball de 68 cm, direcció assistida. 961 91 00-88 1.999,00 €

L’espiral de goma i la rascadora del terra estan dissenyades per netejar de forma òptima i delicada les superfícies dures

EL CAMÍ DE PAS No totes les característiques indicades estan disponibles per a tots els models.

MÀXIM CONFORT I USABILITAT

DIRECCIÓ ASSISTIDA PER MILLORAR LA MANIOBRABILITAT

Els mànecs i controls estan dissenyats per al màxim grau de confort i usabilitat, cosa que permet netejar la neu amb fluïdesa i eficàcia.

La funció de direcció assistida facilita en gran mesura la realització de girs amb els bufaneus grans. El treball esdevé més eficaç, més divertit i menys esgotador. Si voleu deixar lliure l’entrada del cotxe o el camí, i heu de fer molts girs, hauríeu de plantejar-vos seriosament invertir en un bufaneu que inclogui aquesta funció. La direcció assistida ve de sèrie als models Husqvarna ST 227P i superiors.

La sèrie ST 100 està dissenyada per a particulars que necessiten un bufaneu compacte, eficient i fàcil d’utilitzar per netejar la neu recent d’entrades de garatge i camins de pas estrets.

HUSQVARNA ST 131 Per a un ús ocasional amb neu recent, 5–20 cm, en entrades de cotxe i camins de pas. Tractament delicat de les superfícies. Motor Husqvarna, accionament d’àleps helicoïdals, amplada de treball de 53 cm. 961 81 00-13 829,00 €

95


96

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

PROTECCIÓ MÀXIMA: EN TOT MOMENT I EN QUALSEVOL CIRCUMSTÀNCIA

TECHNICAL EXTREME PROTECCIÓ PER CAPES El nostre material protector avançat consta de menys capes. Per això és més lleuger i no posa en perill els nivells de protecció. El material i el disseny per capes estan compostos per fibres llargues que es poden enredar a la cadena.

TECHNICAL

Un bon equip protector ha de resistir les condicions exigents i proporcionar la protecció necessària. Per això utilitzem exclusivament materials d’alta qualitat. Cada tasca té uns requisits diferents. La nostra gamma d’indumentària protectora té en compte cada tipus de treball. De fet, la nostra àmplia gamma d’indumentària de seguretat, que integra les últimes innovacions en disseny i materials, us ofereix el nivell de protecció i confort que us cal per fer la feina.

FUNCTIONAL

SEGURETAT DE CONFIANÇA AMB PROVES REGULARS

CLASSIFICACIÓ SEGONS LA CLASSE DE PROTECCIÓ

La roba protectora per a treballs ­forestals ha de dur la indicació CE. La marca EuroTest addicional indica que un institut acreditat inspecciona amb regularitat mostres seleccionades aleatòriament.

Tota protecció personal està classificada segons la seva capacitat d’aturar la cadena a diferents velocitats: classe 0 (16 m /s), classe 1 (20 m /s), classe 2 (24 m /s) i classe 3 (28 m /s). Comprovació i aprovació d’acord amb les normes europees (CE) i internacionals (ISO).

CLASSIC ÀREES DE PROTECCIÓ ANTITALL MODEL A

MODEL C

Davant

Darrere

Les àrees ombrejades indiquen el lloc on es troba el material protector.

Davant

Darrere

97


98

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

JAQUETA FORESTAL, TECHNICAL EXTREME Dissenyada per a llargs torns de treball en els entorns més complicats. Els teixits lleugers i transpirables sumats a les mànigues precorbades augmenten la mobilitat, mentre que les eficaces obertures de ventilació al canesú i a la regió lumbar us mantenen frescos durant els treballs durs. Amb teixits d’alta visibilitat i tires reflectores. 582 33 10-xx, talles, S – XXL 582 34 07-xx, talles de dona, XS – M

329,00 € 329,00 €

PANTALONS PROTECTORS, TECHNICAL EXTREME Dissenyats per treballar al bosc a jornada completa i al màxim nivell professional. L’ús intel·ligent de teixits reflectors, material elàstic lleuger i reforços de Cordura® garanteix protecció, durabilitat i pro­ ductivitat durant tot el dia. L’estil modern i esvelt proporciona un confort i una mobilitat extraordinaris amb cintureta ajustable, tecnologia Tech-Knee de Husqvarna, camals precorbats i obertures de venti­ lació. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s). Talles XS – XXL. 582 34 08-XX

ADAPTACIÓ PERFECTA Podeu ajustar la indumentària perquè se us adapti a la perfecció: canells amb veta adherent, tira als turmells, cordons elàstics a la cintureta i als baixos de la jaqueta.

PANTALONS BEN SUBJECTES Enganxeu el ganxo per a botes que hi ha l’interior dels baixos als cordons perquè quedin ben subjectes.

INCLOU TIRANTS Els pantalons incorporen uns tirants de qualitat per subjectar-los de forma còmoda durant tot el dia.

TECHNICAL EXTREME

INDUMENTÀRIA PROTECTORA FETA PER AL MÀXIM RENDIMENT Husqvarna Technical Extreme és la nostra revolucionària gamma d’indumentària protectora. Està feta per a gent que necessita comoditat i lleugeresa, transpirabilitat i protecció en condicions extremes. Amb camals i mànigues precorbats, estil esvelt, teixits elàstics resistents, protecció i disseny intel·ligent per a cada tasca, aquesta indumentària us permetrà donar el màxim durant tot el dia. Cada dia.

369,00 €

BONA VENTILACIÓ Les obertures al canesú i a la regió lumbar proporcionen una bona ventilació. Les cremalleres de les aixelles i la part posterior dels camals permeten ajustar el flux de l’aire segons més un convingui.

BUTXAQUES DE FÀCIL ACCÉS La jaqueta té dues butxaques al pit, una a la màniga i una especial de primers auxilis. Els pantalons tenen dues butxaques davanteres, dues de posteriors, una al camal i una butxaca per al metre amb cremallera.

BUTXAQUES PER AL TELÈFON MÒBIL Les butxaques de pit tenen un folre encoixinat per al telèfon mòbil, per mantenir-lo ben protegit i accessible en tot moment.

LA TECNOLOGIA TECH-KNEE – PROTECCIÓ I MOBILITAT EXCEPCIONALS CAPES ADDICIONALS DE PROTECCIÓ Tech-Knee proporciona una excel·lent protecció antitall gràcies a les capes de fibra addicionals. D’aquesta manera millora la seguretat, especialment en situacions on els pantalons queden ben ajustats al genoll. TEIXIT PRECORBAT Tota la part del genoll, inclòs el teixit de protecció antitall, s’ha precorbat per assegurar una adaptació perfecta en qualsevol posició de treball. IMPERMEABILITAT La part del genoll té un folre interior resistent a l’aigua i una capa exterior feta d’un teixit hidròfug per evitar que l’aigua i la humitat penetrin les capes de protecció antitall. D’aquesta manera podreu treballar amb comoditat durant més temps.

99


100

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

JAQUETA FORESTAL, TECHNICAL Feta amb materials resistents i, tanmateix, lleugers, amb un disseny especial ideal per al treball diari al bosc. El polièster elàstic en quatre direccions s’adapta a la perfecció per facilitar els moviments i reduir l’esforç. Obertures de ventilació al canesú i a la regió lumbar per a més confort i rendiment. Talles S – XXL. 582 33 21-xx

269,00 €

JAQUETA FORESTAL, TECHNICAL ARBOR Combina teixits resistents amb un disseny pensat per la feina que s’ha de realitzar i protecció antitall per al treball forestal regular. Feta de polièster elàs­ tic en dues direccions, amb una bona adaptabilitat i reforç del colze al canell, per més comoditat de moviment, resistència duradora i una bona produc­ tivitat durant tot el dia. Compleix la norma EN381, classe 1. Talles S – XL. 582 33 22-xx

JAQUETA FORESTAL LLEUGERA, TECHNICAL Dissenyada per a tasques forestals regulars per quan fa més calor. Feta de 100 % micropolièster al davant, a les espatlles i a les mànigues, i de 100 % polièster de punt a sota les mànigues i a l’esquena, ofereix ventilació addicional per mantenir el cos fresc i sec. Talles S – XXL. 582 33 43-xx

Consultar

369,00 €

JAQUETA FORESTAL D’ALTA VISIBILITAT, TECHNICAL Feta amb teixits resistents i, tanmateix, lleugers, i un disseny específic per a la tasca que s’ha de realitzar, aquesta jaqueta és ideal per al treball forestal diari en entorns on la visibilitat és molt important. És conforme amb la norma EN ISO20471, classe 3, i està feta de polièster elàstic en dues direccions amb una bona adaptabilitat. Talles S – XXL. 582 34 11-xx

Consultar

NOVETAT

PANTALONS PROTECTORS, TECHNICAL Dissenyats per a les tasques forestals diàries a jornada completa. Estructura resistent amb refor­ ços d’aramida i Cordura®. Teixits elàstics i lleugers amb un bon ajust per afavorir la comoditat i la ­productivitat de l’usuari. Amb camals precorbats, butxaques ventilades i cremalleres per maximitzar la productivitat diària. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s). Talles S – XXL. Normals, 582 33 35-xx

299,00 €

També disponibles amb camals 7 cm més llargs (S – XL) També disponibles amb camals amb 5 cm menys (S–XXL)

De fuster, 582 33 36-xx

319,00 €

PANTALONS PROTECTORS, TECHNICAL C Ideats per a treballadors forestals que es passen tot el dia al bosc. Disseny modern específic per a la tasca que s’ha de realitzar i protecció antitall completa per mantenir-vos segurs, còmodes i productius. Els teixits lleugers i elàstics en quatre direccions, i tota una sèrie de característiques intel·ligents, com els camals precorbats, procuren una millor comoditat i disseny: per treure el màxim partit a cada torn. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s), disseny C. Talles S – XXL. 582 34 12-xx

349,00 €

També disponibles amb camals 7 cm més curts (S – XL)

CAMALS PRECORBATS

La gamma d’indumentària Husqvarna Technical està dissenyada per poder treballar bé tot el dia, cada dia. Es caracteritza per un disseny optimitzat per a la tasca combinat amb un estil modern. Els teixits elàstics, resistents i lleugers, els panells reforçats i els camals i mànigues precorbats ofereixen una alta resistència, durabilitat i rendiment. És una indumentària que us quedarà bé. I que us permetrà treballar encara millor.

582 33 44-xx

Consultar

SAMARRETA DE TREBALL D’ALTA VISIBILITAT, TECHNICAL / SAMARRETA DE TREBALL, TECHNICAL Peces de roba lleugeres i fresques amb cremallera al davant, part posterior perllongada i butxaques davanteres amb cremallera de fàcil accés. Expulsa la humitat del cos i s’eixuga ràpidament, mantenint el cos fresc i sec. La samarreta d’alta visibilitat està provada i aprovada segons EN ISO 20471. classe 2. Talles S – XXXL. Màniga curta, alta visibilitat, 501 72 05-XX Màniga curta, 501 71 59-xx Màniga llarga, 501 72 03-xx

Consultar 45,00 € 55,00 €

BONA VENTILACIÓ

Els camals estan precorbats i estan fets per oferir la màxima mobilitat sense posar en perill la seguretat.

Les obertures al canesú i a la regió lumbar proporcionen una bona ventilació. Les cremalleres de les aixelles i la part posterior dels camals permeten ajustar el flux de l’aire segons més un convingui.

ADAPTACIÓ PERFECTA

REFORÇOS ALLÀ ON CAL

Podeu ajustar la indumentària perquè se us adapti a la perfecció gràcies als cordons elàstics a la cintureta i als baixos de la jaqueta.

Els genolls, els colzes, els turmells i els canells estan reforçats per poder resistir un ús intens i perllongar la duració de la indumentària.

TECHNICAL

INDUMENTÀRIA PROTECTORA FETA PER A UN RENDIMENT PROFESSIONAL

PANTALONS PROTECTORS, TECHNICAL ROBUST Fets per a llargues hores de feina dura al bosc. Disseny net per a la màxima durabilitat, amb resistent teixit Dyneema® a la part davantera i reforços a l’entrecuix amb material elàstic d’aramida i Cordura® al voltant dels turmells. Protecció contra les paparres al voltant dels turmells i teixit elàstic a la part posterior del pantaló per a més confort i productivitat durant el torn. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m/s). Talles S – XXL.

ELASTICITAT = COMODITAT Sempre que és necessari, la roba està feta de teixit elàstic, que permet moure’s amb llibertat, seguretat i comoditat.

BUTXAQUES DE FÀCIL ACCÉS La jaqueta té dues butxaques al pit i una especial de primers auxilis. Els pantalons tenen dues butxaques davanteres, dues de posteriors, una al camal i una doble butxaca per al metre.

101


102

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

JAQUETA FORESTAL, FUNCTIONAL Gran comoditat en tasques forestals lleugeres. Feta de 100% micropolièster d’alta qualitat, amb reforç Cordura® al voltant dels canells. Diferents punts ajustables per a una adaptació perfecta. Cremalleres de ventilació i tires reflectores per gaudir de gran confort i seguretat. Talles S – XXL. 582 33 14-xx

129,00 €

PANTALONS PROTECTORS, FUNCTIONAL Fets de materials durables d’alta qualitat, incloent-hi reforç de Cordura®. Dissenyats per a una gran comoditat en tasques forestals lleugeres. Tanca­ ments d’alta qualitat per a una bona adaptació, amb cremalleres de ventilació, butxaca per al metre, tires reflectores i reforç addicional a genolls i turmells, per a més seguretat, productivitat i con­ fort. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s). Talles 46 – 62. Normals, 582 33 17-xx De fuster, 582 33 20-xx

169,00 € 199,00 €

PANTALONS PROTECTORS, FUNCTIONAL CLASS 2 Amb protecció antitall millorada, però molt còmodes per a tasques forestals lleugeres. Dissenyats amb materials d’alta qualitat, incloent-hi reforços de Cordura®. Tancaments d’alta qualitat per a una bona adaptació, amb cremalleres de ventilació, butxaca per al metre, tires reflectores i reforç addicional a genolls, turmells i part inferir dels camals, per a més seguretat, productivitat i confort. Compleix la norma EN 381, classe 2 (24 m /s). Talles 46 – 62. 582 33 19-xx

229,00 €

BONA VENTILACIÓ

REFORÇ = DURABILITAT

Les obertures al canesú proporcionen una bona ventilació. Les cremalleres de les aixelles i la part posterior dels camals permeten ajustar el flux de l’aire segons més un convingui.

La part inferior del protector de l’interior dels pantalons està reforçada per evitar el desgast de la protecció antitall i assegurar una gran durabilitat.

AMB REFORÇ PER A FEINES DURES

ADAPTACIÓ PERFECTA

Els colzes, els canells i la part davantera dels pantalons estan fets de Cordura, i la part inferior dels pantalons s’ha reforçat per resistir unes condicions dures.

El cordó ajustable amb tancament a la cintureta permet cenyir o afluixar la jaqueta per adaptar-la bé.

FUNCTIONAL MANTINGUEU LA VOSTRA INDUMENTÀRIA EN BON ESTAT

INDUMENTÀRIA PROTECTORA FETA PER A UN RENDIMENT FUNCIONAL La gamma Husqvarna Functional està formada per indumentària en la qual podreu confiar quan hàgiu de fer tasques al bosc. Amb teixits resistents, una ventilació eficaç i un disseny intel·ligent, podreu fer front a qualsevol tasca. Tindreu llibertat de moviment, sense restriccions, per poder centrar-vos en la vostra feina.

CAMISA DE TREBALL Camisa suau i còmoda amb una gran llibertat de moviment. 100 % cotó preencongit. Talles S – XXL. 578 78 57-xx

34,90 €

TIRANTS HUSQVARNA Tirants molt amples de longitud ajustable. Amb tires de cuir, 505 61 85-10 Amb clips metàl·lics robustos, 505 61 85-00

20,00 € 20,00 €

NETEJA ACTIVA DE HUSQVARNA La roba protectora s’ha de rentar regularment per conservar-ne l’eficàcia. Atès que no conté fosfats i és biodegradable, s’ha classificat com a producte ecològic. També és eficaç per netejar les cadenes de les motoserres, les màquines de jardineria, els filtres d’aire, etc. 583 87 69-01

Consultar

Mireu regularment si presenta desperfectes i renteu-la amb freqüència per mantenir-ne l’efecte protector. Això compta per a tota la indumentària, inclosos guants i cascs. Reemplaceu les peces danyades. Llegiu sempre les etiquetes i els manuals d’usuari abans de fer servir els nostres productes.

103


104

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

JAQUETA FORESTAL, CLASSIC Disseny modern per a tasques ocasionals a l’exterior, com tallar llenya. Feta de polièster d’alta qualitat i sarja de cotó, amb panells taronges d’alta visibilitat i logotips reflectors, dues butxaques davanteres i una butxaca al pit: per mantenir la vostra comoditat i visibilitat mentre treballeu. Talles S – XXL.

JAQUETA FORESTAL D’ALTA VISIBILITAT, CLASSIC Disseny còmode per a tasques ocasionals al bosc o a la vora de la carretera. Feta de polièster d’alta qualitat i sarja de cotó, amb una butxaca al pit. Amb una visibilitat comprovada segons la norma EN ISO 20471, classe 3 (estàndard màxim), té la homologació necessària per treballar a la vora de la carretera i al bosc. Talles S – XXXL.

65,00 €

582 33 51-xx

582 33 70-xx

PANTALONS PROTECTORS, CLASSIC Protecció de confiança per a usuaris que fan servir motoserres de tant en tant per tallar llenya o fer altres tasques d’exterior. Fets de polièster resistent i sarja de cotó. El protector antitall està reforçat a la part interior inferior per resistir el desgast de les botes. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s). Talles 44 – 64. Normals, 582 33 58-xx

109,00 €

També disponibles amb camals amb 5 cm menys (44-64)

De fuster,: 582 33 64-xx

139,00 €

CAMALS PROTECTORS, CLASSIC Aquests camals, extremadament fàcils de posar i treure, proporcionen als usuaris ocasionals de motoserres la protecció i comoditat de confiança que s’espera de Husqvarna. Fets de polièster resistent i sarja de cotó, amb cremallera de dalt a baix al darrere. El protector antitall està reforçat a l’interior de la part inferior per resistir el desgast de les botes. Compleix la norma EN 381, classe 1 (20 m /s). Talla única. 582 33 66-01

INDUMENTÀRIA PROTECTORA D’ALT RENDIMENT DE HUSQVARNA La gamma d’indumentària Husqvarna Classic és perfecta per a tasques ocasionals a l’exterior. Dissenyada pensant en l’usuari, ofereix la qualitat i la fiabilitat que s’espera de Husqvarna. La combinació de materials d’alta qualitat, disseny intel·ligent, protecció homologada i característiques de confort us donarà la confiança que us cal per fer una bona feina.

PANTALONS PROTECTORS, CLASSIC ENTRY Rendiment fiable i assequible per tallar llenya i fer altres tasques ocasionals a l’exterior. Les dues butxaques davanteres i les cremalleres de ventila­ ció de la part posterior dels camals proporcionen una gran comoditat. Protecció antitall certificada segons la norma EN381, classe 1, disseny A. Talles 44 – 58. 582 33 63-xx Consultar

125,00 €

PROTECCIÓ PER A LA PROTECCIÓ

CLASSIC

Consultar

NO PASSEU CALOR

El protector antitall està totalment cobert per tal que la pols de la serra no posi en perill el rendiment de les capes de fibra.

La jaqueta té una cremallera de dalt a baix al davant i un canesú obert al darrere. Les cremalleres de ventilació de la part posterior dels camals permeten ajustar el flux de l’aire.

REFORÇ = DURABILITAT

BUTXAQUES AMB CREMALLERA

La part inferior del protector de l’interior dels pantalons està reforçada per evitar el desgast de la protecció antitall i assegurar una gran durabilitat.

Per poder accedir fàcilment a les vostres pertinences, la jaqueta inclou dues butxaques davanteres amb cremallera i una butxaca al pit.

QUIN EQUIP DE PROTECCIÓ NECESSITO PER UTILITZAR UNA MOTOSERRA? No feu servir mai una motoserra sense uns pantalons amb protecció contra motoserres, un casc amb visera i protecció auditiva, botes amb protecció contra motoserres i guants. També és aconsellable dur una farmaciola i un telèfon mòbil.

105


106

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

DISSENY ESPECIAL PER A TREBALLS DE DESBROSSAMENT I JARDINERIA

DISSENY FUNCIONAL

Cremalleres de ventilació a les aixelles, per regular millor la temperatura.

Tota la roba impermeable s’ha dissenyat per permetre una flexibilitat total. Les esquenes perllongades de les jaquetes us mantindran eixuts en qualsevol tipus de treball.

MATERIAL DE PROTECCIÓ

Portar un arnès durant llargues hores de treball amb una desbrossadora o una retalladora exigeix determinats requisits a la indumentària quant a comoditat i funcionalitat. Els detalls pràctics als llocs adients, com encoixi­naments i butxaques amb cremallera, són tan importants com folres i costures còmodes, cremalleres de ventilació i protecció duradora contra la graveta que salta.

JAQUETA PER DESBROSSAR I RETALLAR, TECHNICAL Dissenyada per a llargues hores de treball amb arnès. Espai per a un encoixinament addicional que descarregui les espatlles. Mànigues ergonò­ micament precorbades. Talles S – XXL. 580 68 82-xx

VENTILACIÓ

El material de la part davantera i els laterals dels camals repel·leixen l’aigua i estan encoixinats per protegir contra la graveta que surt disparada.

PER MANTENIR EL COS EIXUT I CALENT EN TOT MOMENT

IMPERMEABILITAT La indumentària Softshell, feta de materials elàstics, us mantindrà eixuts i us garanteix flexibilitat durant la jornada laboral.

Models còmodes, fets de materials lleugers i no absorbents que repel·leixen el vent i l’aigua: aquestes són les qualitats bàsiques de la nostra indumentària acreditada, que manté l’escalfor del cos quan l’ambient és realment fred. La jaqueta de micropolar està feta d’un material càlid i elàstic que la fa extremadament còmoda.

PANTALONS PER DESBROSSAR I RETALLAR, TECHNICAL Dissenyats per a llargues hores de treball amb una desbrossadora o una retalladora. Espai per a un encoixinament addicional que descarregui els malucs. Camals ergonòmicament precorbats. Talles 46 – 60. 580 68 81-xx

135,00 €

135,00 €

JAQUETA IMPERMEABLE Feta de material elàstic estanc amb costures cosides i soldades. Dissenyada amb canesú al pit, a l’esquena i a les mànigues per a una bona ventilació. Talles S – XL. 523 07 92-xx

99,00 €

JAQUETA INTEMPÈRIE, TECHNICAL, AMB GORE-TEX® Jaqueta d’alta qualitat amb reforços extra a les àrees exposades. Gore-Tex®, cremalleres de ventilació i canesú obert per mantenir una agradable temperatura corporal mentre treballeu. No es recomana per al desbrossament forestal. Talles S–L. 580 68 80-xx

RES MILLOR QUE EL LAMINAT GORE-TEX® QUAN PLOU I FA VENT Quan es treballa a la intempèrie és imprescindible mantenir-se eixut i calent. El nostre assortiment d'indumentària de treball d’alta qualitat cobreix diferents aspectes del problema i ofereix una àmplia gamma de dissenys i materials, com el laminat Gore-Tex®, per a diverses situacions de treball.

PANTALONS INTEMPÈRIE, TECHNICAL, AMB GORE-TEX® Pantalons d’alta qualitat i disseny ben elaborat amb Gore-Tex®, per mantenir-vos protegits contra la pluja i el vent sense perdre una bona transpirabilitat. Les àrees reforçades dels camals i les genolleres especials permeten fer front a tasques i terrenys durs. No es recomana per al desbrossament forestal. Talles S–L. 580 68 79-xx

469,00 €

PANTALONS IMPERMEABLES Fets de material elàstic impermeable amb costu­ res cosides i soldades. Cremallera als baixos dels pantalons, perquè sigui més fàcil posar el panta­ lons sobre les botes. Aquest model incorpora un teixit de reixeta de 10 cm a la part superior per a una millor ventilació i una cintura elàstica amb cordó. Talles: S a XL. 523 08 05-xx

59,00 €

PROTECTOR D’ESQUENA IMPERMEABLE AMB MÀNIGUES Protector d’esquena amb esquena extrallarga, costures cosides i soldades, tancament ajustable amb botons de pressió al davant, mànigues extrallargues amb botons de pressió i esquena perllongada amb goteró. Talla única. 505 63 16-10

CUIXALS IMPERMEABLES Cuixals dissenyats per poder enganxar-los a un cinturó o cinturó portaeines. Amb botons ajustables a tres longituds diferents. Talla única. 505 63 26-10

59,00 €

59,00 €

549,00 €

JAQUETA SOFTSHELL Jaqueta softshell que repel·leix vent i aigua, ideal per a diferents condicions atmosfèriques. Talles S – XL. 577 25 30-xx 109,00 €

ARMILLA TÈRMICA Per mantenir l’escalfor del cos sense limitar el moviment dels braços. Talles M – XXL. 577 25 29-xx 79,90 €

JAQUETA / ARMILLA DE MICROPOLAR Còmoda peça de micropolar feta de 100 % polar de polièster i material elàstic en 4 direccions que només absorbeix un 6 % d’humitat. Talles S – XL. Jaqueta, 577 25 65-xx Armilla, 577 25 66-xx

Consultar 59,00 €

ROBA INTERIOR MONOCAPA Feta de tela de punt entrellaçat de polièster teixit i texturat. Ajuda la tela a dissipar la humitat de la pell i proporciona una bona ventilació. Talles 46 – 58. Samarreta interior, 544 96 41-xx 29,00 € Pantaló interior, 544 96 42-xx 29,00 €

107


108

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

CALÇAT PROTECTOR, DISSENYAT PER AL MÀXIM GRAU DE CONFORT I ESTABILITAT

GUANTS A L’ALÇADA DELS VOSTRES REQUISITS

NOVETAT

Per complir els requisits de les diferents línies de treball a la intempèrie, oferim una completa gamma d’articles que protegeixen els peus, amb un disseny modern i materials d’alta qualitat. L’experiència de professionals que treballen al bosc i als parcs i jardins és la base de les tasques de recerca i desenvolupament que donen suport a la nostra línia de botes d’excel·lent disseny.

Oferim l’últim en guants, especialment dissenyats per a qualsevol tipus de feina. Per a jardiners, treballadors forestals, arboricultors... Vosaltres decidiu què necessiteu per a la vostra feina. La nostra gamma de guants satisfà tots els requisits.

MITJONS DE CLIMAYARN Còmodes mitjons fets de Climayarn, un material que escalfa quan fa fred i evita el sobreescalfa­ ment quan fa calor. Talles 37 – 48. 589 91 23-xx

Consultar

MITJONS HUSQVARNA Un mitjó interior que utilitza una acció capil·lar per absorbir i expulsar la humitat. Talles 37–46. 505 61 60-37 15,00 €

TECHNICAL

109

TECHNICAL

GUANTS, TECHNICAL AMB PROTECCIÓ ANTITALL Curts i ajustats per a més mobilitat. Palmell de cuir de cabra amb punt entrellaçat i escuma grisa. Tela d’Spandex laminat al dors. 579 38 10-xx

GUANTES, TECHNICAL Curts i ajustats per a més mobilitat. Palmell de cuir de cabra amb punt entrellaçat i escuma grisa. Tela d’Spandex laminat al dors. Tallas 9, 10, 12.

GUANTS, TECHNICAL LLEUGERS Ajustats i còmodes, fets de pell girada de cabra amb ant raspallat ultrasuau. Teixit d’Spandex laminat al dors amb canals reflectors. Talles 8, 9, 10.

579 38 04-xx Consultar

579 38 06-09

GUANTS, FUNCTIONAL Còmodes, amb palmell doble de cuir de cabra, Spandex laminat d’escuma al dors i artells de neoprè de niló.

GUANTS D’HIVERN FUNCTIONAL Guants còmodes, càlids i impermeables. Confeccio­ nats amb membrana transpirable Hipora, aïllament tèrmic Thinsulate i folre interior de microfelpa.

19,90 €

44,00 €

FUNCTIONAL BON EQUILIBRI

DISSENYAT PER TREBALLAR

Sola estable amb subjecció optimitzada per evitar relliscades quan fa fred.

Taló i interior suaus per treballar còmodament durant les llargues jornades laborals.

BOTES PROTECTORES, TECHNICAL Botes d’alta qualitat fetes de cuir i niló impermeable, ideals per a llargues jornades laborals al parc o al jardí, o per a l’oci. Folre de Sympatex® impermeable i transpirable. Tira de tracció al darrere i a la llengüeta. Talles 36 – 47. 575 35 47-xx

189,00 €

BOTES DE CUIR AMB PROTECCIÓ ANTITALL, TECHNICAL 24 Botes d’alta qualitat amb talons de construcció ben dissenyada, sola estable i puntera d’acer. Folre de Sympatex® impermeable i transpirable. Reforç amb goma per a més protecció. Talles 36 – 48. 578 78 56-xx

399,00 €

BÀLSAM PER AL CUIR Manté el cuir suau i còmode, i l’hi proporciona una superfície que repel·leix l’aigua i la brutícia. Conté lanolina, cera d’abella, vaselina i oli de visó. 200 ml.

544 96 40-01

24,90 €

TACS Tacs amb clau per a tacs. 50 unitats. 587 25 81-01

Consultar

590 65 22-01

ASSECADOR DE CALÇAT Permet eixugar fàcilment i ràpidament tot tipus de calçat sense que el cuir es torni dur i tren­ cadís. Cable d’1,1 metres, 4+4 W / 230 V. Amb homologació CE.

14,90 €

CORDONS Cordons per a botes de cuir. 579 30 10-01.

6,90 €

GUANTS, FUNCTIONAL AMB PROTECCIÓ ANTITALL Còmodes, amb palmell doble de cuir de cabra, Spandex laminat d’escuma al dors i artells de neoprè de niló. 579 38 02-xx

FUNCTIONAL

579 38 01-xx

29,00 €

579 38 03-xx

Consultar

29,00 €

CLASSIC

CLASSIC

BOTES DE CUIR AMB PROTECCIÓ ANTITALL, 20 Gran durabilitat, confort i estabilitat. La durable sola impermeable de poliuretà s’estén fins a la part supe­ rior de la bota. La sola interior de material amortidor Ergothan evita lesions per tensió. Talles 39 – 47. 577 86 00-xx

299,00 €

BOTES PROTECTORES, FUNCTIONAL 28 Còmodes botes amb reforç addicional a la part superior, puntera d’acer i reforç al voltant de la sola. Ampli acordonament al darrera i acanalaments a la canya. Amb folre de lona i sola e­ quipable amb tacs. Talles 37 – 50. 573 95 59-xx

159,00 €

BOTES PROTECTORES, FUNCTIONAL 24 Còmodes botes amb reforç addicional a la part superior, amb puntera i reforç al voltant de la sola. Amb folre de cotó i sola equipable amb tacs. Talles 37 – 47. 573 95 58-xx

109,00 €

BOTES PROTECTORES DE CUIR, CLASSIC 20 Botes lleugeres i còmodes amb una bona resistèn­ cia al desgast i una gran estabilitat per a turmells i peus. Les plantilles extraïbles es poden rentar. Talles 39 – 47. 586 44 71-xx

199,00 €

DISSENY CÒMODE Els guants es tanquen amb una pràctica tira de veta adherent perquè s’adaptin perfectament i quedin ben subjectes. Amb costures còmodes que ressegueixen la forma de la mà.

MATERIAL DE PRIMERA QUALITAT El cuir de cabra ofereix una bona protecció contra la humitat, atès que conté greix natural i, per tant, és idoni per a treballs exigents.

GUANTS, CLASSIC Guants durables de talla única. Palmell de cuir de cabra en crosta, amb teixit d’Spandex al dors. Punys engomats amb guarnició de cotó per a un ajust perfecte. Talla única. 579 37 99-10

14,90 €

GUANTS, CLASSIC LLEUGERS Guants ben ajustats i còmodes. Palmell de cuir de cabra en crosta, amb teixit de punt llis al dors. Idonis per a diferents tipus de tasques. Talles 6, 7, 8, 9, 10. 579 38 00-xx

15,90 €


110

EQUIP DE PROTECCIÓ

EQUIP DE PROTECCIÓ

EL VOSTRE CAP, ULLS I ORELLES MEREIXEN UNA PROTECCIÓ PROFESSIONAL

PROTECCIÓ AUDITIVA AMB RÀDIO FM Protecció auditiva amb ràdio FM, millor qualitat de so i diadema de disseny especial que aplica menys pressió al cap i les orelles. Les orelleres estan dissenyades especialment per seguir la forma del cap, la qual cosa permet una adaptació perfecta. Amb entrada d’àudio de 3,5 mm (AUX) per a MP3 i comunicació per ràdio.

La protecció de les parts més vulnerables del cos s’ha sotmès a meticulosos processos de recerca i de desenvolupament de productes tecnològics a Husqvarna. Gràcies a la nostra llarga i estreta col·laboració amb usuaris professionals, oferim una combinació excel·lent d’equipament de disseny ergonòmic per protegir-vos el cap, els ulls i les orelles.

174,00 € 164,00 €

Amb diadema, 578 27 49-03 De casc, 578 27 49-04

VISERA PER A CASC FORESTAL, TECHNICAL Visera mat amb baixa reducció de la llum i disseny millorat que abasta tota la cara per protegir-la millor en totes direccions. 586 40 96-01

34,90 €

TECHNICAL

VISERA ULTRAVISION La reducció de la llum és tan sols del 20 % en tota l’àrea de malla. Menor adherència de l’aigua a la malla. Menys sensible a la deformació permanent. 574 61 35-01

PROTECCIÓ AUDITIVA AMB DIADEMA Protecció auditiva en la qual es pot ajustar la pressió en un 20 %. Amb un encoixinat suau i lleuger a la diadema. Els protectors auditius estan desenvolu­ pats per a una ergonomia òptima.

23,90 €

505 66 53-04

NOVETAT

FRESCOS I CÒMODES

FÀCIL AJUST

El sistema de ventilació del nostre casc forestal Technical manté fresc i còmode el cap fins i tot quan fa calor i durant els treballs durs.

El nostre casc forestal Technical està equipat amb una rodeta d’ajust amb una mà que permet canviar la grandària fàcilment i ràpidament amb una sola mà.

CASC FORESTAL, TECHNICAL Casc robust i lleuger alhora amb un disseny ben madurat. Solucions intel·ligents que alleugereixen el pes, permeten un ajust més personalitzat i asseguren una temperatura més adequada per al cap. Millor camp de visió i ranura per a llanterna de cap. 125,00 €

Taronja fluorescent, 585 05 84-01

28,00 €

PROTECTORS AUDITIUS DE CASC Desenvolupats per a una ergonomia òptima i un ús perllongat. Equipats amb una inserció única de poliuretà que ofereix el màxim espai per a l’orella. És la millor opció quant a comoditat i preferències individuals. H200 i Alveo, 505 66 53-25 H300, 587 44 24-01

29,90 € Consultar

VISERA DE MALLA METÀL·LICA Serveix per a tots els nostres cascs i protectors auditius. 505 66 53-21

10,90 €

LÀMPADA PER A CASC FORESTAL, TECHNICAL Disseny compacte i lleuger per no destorbar la visera. Adaptador optimitzat per al casc. Doble càrrega. 230 V i USB com a opció. Botó d’encesa gran, ideal per quan s’empren guants. Augmenta la visibilitat mentre es treballa i permet allargar la jornada laboral en èpoques de poca llum. Consultar

582 60 66-01

FUNCTIONAL

PROTECCIÓ AUDITIVA Còmode disseny que permet ajustar la pressió. Ideal per desbrossar herba o retallar. S’ha d’emprar sempre amb ulleres protectores. CASC D’ARBORICULTOR, TECHNICAL Casc lleuger i transpirable per a arboricultors ­professionals. Aprovat per treballar en llocs elevats. Ajust mitjançant arnès per a un equilibri i una estabilitat millors. Taronja fluorescent, 578 09 23-01

CASC FORESTAL, FUNCTIONAL Ergonomia i seguretat òptimes per a treballadors forestals. Visera UltraVision per a una millor visibilitat. Arnès de 6 punts per a més comoditat i menys pressió. Protecció auditiva còmoda i ajustable. Consultar 89,00 €

Taronja fluorescent, 576 41 24-01 Taronja, 576 41 24-02

581 04 07-01

Consultar

505 66 53-19

51,90 € 51,90 €

Amb visera de pèrspex, 505 66 53-48 Amb visera de malla, 505 66 53-58

505 69 90-12 Amb visera de pèrspex, 505 66 53-60

175,00 € 31,90 €

13,90 €

165,00 €

VISERA DE PÈRSPEX Serveix per a tots els nostres cascs i protectors auditius.

CLASSIC

505 66 53-43

12,90 €

CASC FORESTAL, CLASSIC Dissenyat ergonòmicament per a tasques lleugeres al bosc o al jardí. Arnès ajustable de forma indivi­ dual. La visera de malla metàl·lica proporciona una bona protecció i una bona visibilitat. Taronja, 580 75 43-01

CASC FORESTAL FUNCTIONAL AMB RÀDIO Casc de la gamma Functional amb les mateixes característiques indicades anteriorment, però en una versió amb protecció auditiva incorporada i equipada amb ràdio FM.

VISERA DE MALLA DE NILÓ Serveix per a tots els nostres cascs i protectors auditius.

PROTECCIÓ AUDITIVA, GARDENER Model bàsic amb diadema extraampla, per a un ajust còmode i segur amb menys pressió.

59,00 €

VISERA ANTIENTELAMENT Visera de policarbonat resistent a les ratllades i amb tractament antientelament a la part interior. Serveix per a tots els nostres cascs i protectors auditius. 505 66 53-63

25,90 €

ULLERES DE SEGURETAT Desenvolupades per a persones que duen ulleres, amb lents amb recobriment antiboira i interior suau que proporciona més comoditat. Resistents a impac­ tes, pols i partícules de l’aire. 544 96 39-01

20,90 €

ULLERES PROTECTORES X Resistents a les ratllades, amb muntures extensibles d’angle ajustable. Les lents tintades en groc milloren la visió en un entorn fosc. Les lents grises proporcio­ nen protecció UV. Clear X, 544 96 37-01 15,90 € Sun X, 544 96 37-03 17,90 € Yellow X, 544 96 37-02 17,90 €

ULLERES PROTECTORES Ulleres resistents a les ratllades amb muntures fixes. Disponibles amb lents transparents i lents tintades en gris amb protecció UV. Clear, 544 96 38-01 Sun, 544 96 38-02

10,90 € 11,90 €

111


112

SERVEIS HUSQVARNA

SERVEIS HUSQVARNA

MANTINGUEU LES VOSTRES MÀQUINES SEMPRE A PUNT AMB ELS RECANVIS HUSQVARNA GENUÏNS El nostre equip de desenvolupament de productes sempre se centra primer en l’usuari per fer-li la feina menys esgotadora i més eficaç. També és per això que totes les peces d’una màquina Husqvarna se sotmeten a rigoroses proves per tal de garantir que interaccionin òptimament amb la resta de peces. Aquesta interacció és la base de la fiabilitat i les característiques que podeu esperar d’un Husqvarna. D’altra banda, unes revisions adequades i l’ús de les peces correctes garanteixen un funcionament segur, fiable i econòmic a llarg termini. Els recanvis Husqvarna genuïns permeten treure el màxim profit al vostre equipament Husqvarna.

GAUDIU DE LES NOSTRES OFERTES DE FORA DE TEMPORADA És convenient encarregar al vostre distribuïdor Husqvarna la revisió del vostre equipament fora de temporada, quan el jardí descansa després de l’època de creixement i podeu deixar reposar les eines. Informeu-vos de les ofertes d’assistència fora de temporada i dels serveis de recollida/lliurament que us ofereix el vostre distribuïdor Husqvarna. No us oblideu de demanar-li que registri el vostre producte al vostre centre per rebre ofertes especials i informació.

FEU LES REVISIONS DIÀRIES PEL VOSTRE COMPTE I DEIXEU LA RESTA PER ALS NOSTRES EXPERTS El vostre distribuïdor Husqvarna us pot aconsellar sobre la maquinària i els serveis més adequats a les vostres necessitats. També us pot subministrar recanvis, lubricants i accessoris Husqvarna genuïns, a més d’oferir-vos un servei idoni d’assistència i reparació per mantenir el vostre equipament Husqvarna a punt per a la pròxima tasca. Els nostres distribuïdors especialitzats proporcionen serveis professionals per a les vostres màquines amb la finalitat de mantenir un grau òptim de rendiment i fiabilitat. La xarxa de distribuïdors Husqvarna inclou concessionaris en 25.000 ubicacions arreu del món: sempre ens trobareu a prop. Consulteu el nostre localitzador interactiu de distribuïdors a www.husqvarna.es

MINIMITZEU EL TEMPS D’INACTIVITAT REALITZANT UN MANTENIMENT PREVENTIU I LES REPARACIONS NECESSÀRIES A les empreses dels nostres distribuïdors, tot el servei de revisió el realitzen tècnics autoritzats. Tots són especialistes que han rebut una formació sobre les màquines que feu servir. Molts tallers tenen preus fixos per a tot tipus de serveis. Per a cada màquina hi ha un pla d’assistència detallat i dividit en una sèrie d’intervals de temps. Amb un manteniment regular de les vostres màquines i la realització de les revisions en els moments recomanats, les màquines funcionaran sempre de manera òptima. A més, així minimitzareu el risc d’un temps d’inactivitat inesperat. I no cal dir que les màquines us duraran més temps.

FINANÇAMENT ADAPTAT A LA VOSTRA SITUACIÓ

MÉS RENDIMENT AMB ELS ACCESSORIS HUSQVARNA

Volem que tingueu accés a les màquines més adequades per a les vostres necessitats individuals. Consulteu el vostre distribuïdor Husqvarna per saber quines són les opcions de finançament disponibles per a la pròxima compra. O consulteu els nostres serveis a husqvarna.es

No deixeu que uns equips de baixa qualitat s’interposin al vostre camí. Els accessoris Husqvarna us permeten seguir treballant i assolir uns resultats fantàstics. Si escolliu els accessoris i lubricants Husqvarna de la nostra àmplia gamma de productes, tindreu la garantia d’obtenir la mateixa alta qualitat durant tota la vida útil del producte.

113

Catàleg Husqvarna 2018  
Catàleg Husqvarna 2018  
Advertisement