DOSSIER Cat dragon boat empreses

Page 1

EMOTIONS

CATÀLEG DE SERVEIS PER A EMPRESES

Desperta el drac de la teva empresa!


“SI BUSQUES RESULTATS DIFERENTS NO FACIS SEMPRE EL MATEIX” albert einstein


ÍNDEX 1. 2. 3. 4.

QUÈ ÉS EL DRAGONBOAT? el dragonboat a la teva empresa les nostres propostes qui som? dragon boat emotions


1.

QUÈ ÉS EL

DRAGONBOAT?

Modalitat de Piragüisme que prové d’antigues tradicions xineses amb la figura del drac com a símbol principal. Dençà de la seva reglamentació (Hong Kong 1976) és la modalitat nàutica que més creix al món en llicències i practicants. Apte per a tothom, de fàcil aprenentatge, emocionant i divertida. És l’al·legoria del treball en equip i suposa situacions i aprenentatges fàcilment transferibles al món de l’empresa.

TIMONER


TIMBALER

PALISTES 10/20

4


2.

DRAGONBOAT I

EMPRESA

El món empresarial comparteix moltes similituds amb l’univers del Dragonboat: En ambdós casos, l’èxit s’assoleix mitjançant la col·laboració, la comunicació, el compromís i la coordinació de les persones que hi participen. Treballar i promoure aquestes característiques que afecten sensiblement a la rendibilitat i al bon ambient de qualsevol empresa ajudarà a assolir els seus objectius.

Equip SEAT

Equip Gimnàs Triops

Equip Metalquímia

Equip Clínica Bofill


3.

les nostres

propostes

3.1 incentius d’empresa Organitza equips amb col·laboradors, clients, proveïdors, amics... de la teva empresa i t’iniciarem en la pràctica d’aquesta emocionant activitat esportiva.

Sortiu de la vostra rutina, Veniu a passar-vos-ho bé amb nosaltres! La proposta base inclou: Refrigeri de benvinguda, briefing sobre el Dragon Boat, 2 hores de pràctica esportiva, balanç de la jornada i àpat de cloenda.

PRESS A MID UPOST A CADA DE ORGAN ITZAC IÓ


3.2 coaching empresarial 1. EXPERTS EN COACHING Un expert en coaching empresarial us dissenyarà un programa d’acord amb les vostres necessitats i propòsits.

2. PREPARATS PER COMPETIR Farem diferents exercicis, modificant rols, preparant-nos per competir o avaluant les habilitats de comunicació i lideratge dels membres de l’equip.

3. OBJECTIU: LA MILLORA OBSERVAREM, ANALITZAREM, INTERPRETAREM, EVALUAREM el grup i proposarem ACCIONS A EMPRENDRE que puguin redundar en millors resultats en l’àmbit quotidià de l’empresa.

PVP:

En fun ció del pro grama


3.3 esdeveniments corporatius Vols organitzar un esdeveniment corporatiu entre les diferents empreses que formen part de la teva cadena de valor o entre departaments de la teva pròpia empresa? Tenim la millor proposta! Ens adaptarem a les teves necessitats, als recursos de la teva organització, a la forma física dels participants, al número de persones i al calendari o format d’esdeveniment que vulguis organitzar. Els esdeveniments corporatius poden complementar-se amb altres ofertes esportives, culturals, de lleure i turístiques que ofereixi el centre o el territori escollit.

PRESS A MID UPOST A CADA DE ORGAN ITZAC IÓ


3.4 challenge

TEAMing up a la màxima expressió!

Aprofitant l’ampli calendari de competicions i festivals que s’organitzen arreu del món al llarg de l’any, oferim a les empreses i corporacions la possibilitat d’incentivar als seus empleats i/o col·laboradors amb un repte que consisteix en la planificació d’un calendari d’entrenaments perquè els equipis representatius de l’empresa puguin iniciar-se, perfeccionar-se i representar a l’empresa en l’esdeveniment seleccionat. A més del programa d’esdeveniments, des de la nostra organització, planificarem el viatge, les reserves d’hotel i les inscripcions pertinents.

PRESS A MID UPOST A CADA DE ORGAN ITZAC IÓ


frança alemanya gran bretanya espanya hong kong canadà usa austràlia xina Romania indonèsia itàlia japó mèxic turquia Malàsia filipines singapur tailàndia...

START

FINISH


localitzacions L’estany de Banyoles i les instal·lacions de suport al servei del CNB, juntament amb l’oferta comercial, de restauració, d’allotjament i de lleure de la ciutat de Banyoles, ofereixen unes condicions immillorables per gaudir del Dragon Boat envoltat de natura i a només una hora de BCN.

Les instal·lacions d’accés al Mar Mediterrani i al Port Fòrum del Centre Internacional de Vela, juntament amb el conjunt de serveis complementaris que el propi centre ofereix (sales de reunions, gimnàs, vestidors, restaurant, pàrquing gratuït, allotjament...) ofereixen un marc i una accessibilitat immillorable per a les empreses i corporacions de BCN i de la seva àrea metropolitana.

El Canal Olímpic és una de les millors instal·lacions construïdes per l’home per a la pràctica dels esports nàutics. El Canal Olímpic disposa, a més, de molts serveis complementaris, d’una situació immillorable respecte de BCN i d’altres instal·lacions lúdic-esportives (wake ski, centre esportiu, circuït de jogging, bar restaurant...)


canal olímpic port BANYOLESfòrum bcncaTALUNYA


4. qui som? EMOTIONS Dragon Boat Emotions és una àrea d’activitats específica del grup Agenda Gestió Esportiva dedicada exclusivament al desenvolupament del DB.

Agenda Gestió Esportiva és una agència de viatges que es dedica des de fa 25 anys a gestionar productes que relacionen el turisme amb l’esport i el lleure. La seva activitat principal és la gestió de camps d’entrenament de diferents disciplines esportives per a equips i organitzacions d’arreu del món.


un partner fiable i de confiança Al llarg d’aquests 25 anys moltes són les empreses, entitats i administracions que han confiat en nosaltres, com per exemple:


Escaneja el codi QR i visualitza el vĂ­deo Link: https://www.youtube.com/watch?v=PzaqS76p-fQ


Agenda Sports & Elements

Pg. Generalitat 21 - 17820 (Banyoles) Tel. +34 972 580639 info@dragonboatemotions.com info@agendasports.com