Page 9

24 diumenge Bellpuig

VI CICLE DE CONCERTS BELLPUIG RESSONA 12 migdia | Teatre Armengol | Concert ofert pel Grup Vocal Mezzos. Preu popular: 3 euros (gra· tuït per als alumnes de l’EMMB)

24 diumenge

ESCAPE ROOM (COMÈDIA)

7 tarda | Teatre Ateneu | Amb Joel Joan, Oriol Vila, Àgata Roca i Paula Vives. Producció de Focus · Text i direcció de Joel Joan i Hèctor Claramunt. La Regidoria de Cultura de Tàrrega clou el seu cicle teatral amb un dels grans èxits de l’actual cartellera: la darrera comèdia d’en Joel Joan, escrita i dirigida a quatre mans juntament amb Hèctor Claramunt. Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un “escape room” al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i s’inicia el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. Sortir d’aquell “escape room” no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comè· dia... una comèdia de por!

Venda d’entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu Més informació: tel. 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat

Preu de l’entrada: 25 euros Preu per a persones menors de 18 anys: 5 euros

24 diumenge Tàrrega 2/4 de 12 migdia | Cinemes Majèstic | Una nova manera d’anar al cinema amb els infants. Les famílies són rebudes per músics i comediants que els conviden a gaudir d’una selecció de pel·lícules acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. La sala de cinema estarà decorada amb figures dels diferents personatges de les pel·lícules. En acabar les projeccions, la banda de música els acompanya a la sortida. Proposta que promou un cinema ric en valors i de qualitat estètica i narrativa. Una iniciativa que recupera l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogrà· fica com activitat familiar. Les pel·lícules que es projectaran són: Tipitips: Qui sagna? de Jessica Laurén (Suècia, 2011), La Unicorn de Rémi Durin (França, 2017), L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta de Pierre Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008), One, two, tree de Yulia Aronova (França/Suïssa, 2015) Preu: 4 euros (petits i grans)

FEBRER 9

Profile for agendaculturalurgell

agenda febrer 2019  

agenda febrer 2019  

Advertisement