Page 1

Realmæglerne

Højbjerg 6

Hvorfor vælge os? Det handler om et stærkt og fejlfrit...

16

Højbjerg

Så tæt bro du ved strand og skov...

24

Marselisborg Omkring Marselisborg er der spækket..


“

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om køb eller salg

2


s. 6

Indhold Den personlige mægler . . . . . . .

4

Hvorfor vælge os? . . . . . . . . . . . .

6

Eksklusive fordele. . . . . . . . . . . . .

8

Fra Skidenpyt til Højbjerg . . . 10 Fra avisbud til ejendomsmægler. . . . . . . . . . . 12

s. 20

Højbjerg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 En del af Aarhus kommune . . 20 Moesgaard Museum. . . . . . . . 22 Marselisborg. . . . . . . . . . . . . . . 24 Tilfredse kunder . . . . . . . . . . . . 26

MAGASINET ER UDGIVET AF: Agenci Advertising ApS www.agenci.dk info@agenci.dk +45 93 40 99 90

PROJEKTCHEF: Kristian W. Norup

ANNONCEBOOKING: Agenci Advertising ApS

fm@agenci.dk

kwn@agenci.dk JOURNALIST: Flemming Madsen

s. 26

GRAFISK DESIGN: Sarah Moulvad sm@agenci.dk KEY ACCOUNT MANAGER: Milad Badrbeigi mba@agenci.dk

Enhver anvendelse, distribution, kopiering af hele eller dele af magasinet er forbudt uden skriftlig godkendelse. © RealMæglerne Højbjerg

A

D V E

R T

I S

I N

G


Carsten Andersen – den personlige mægler

Jeg er opvokset og har boet i Holme-Højbjergområdet i det meste af mit liv. Jeg var derfor mere end almindeligt stolt, da jeg i marts 2019 kunne åbne RealMæglerne Højbjerg på Rosenvangs Allé 176 i Højbjerg. Jeg har mere end 25 års erfaring med salg af fast ejendom, og nu fik jeg mulighed for at agere som ejendomsmægler i mit barndomsområde, som jeg kender ud og ind. Det gør en stor forskel i dialogen med køberen, og det er med til at sælge din bolig til den skarpeste pris. Min erfaring og mit unikke lokalkendskab betyder, at jeg nøje kan sætte mig ind i din boligs styrker og svagheder. Derfor kan du altid regne med en realistisk og skarp salgsvurdering. Jeg er den personlige ejendomsmægler, og det er ikke bare noget, jeg kalder mig. Det er jeg i praksis. Det er mig, der vurderer, fremviser og sælger din bolig. Det er mig, du møder hver eneste gang i dit hjem.

En bolighandel er ikke hverdagskost for hverken sælger eller køber, og det er derfor vigtigt, at du kan mærke trygheden fra dag ét. Det kan du hos mig – din personlige ejendomsmægler. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, hvis du overvejer at sætte din ejendom til salg. Du kan bruge de sociale medier, tage telefonen eller møde op i butikken.

Rosenvangs Alle 176, 8270 Højbjerg + 45 70 605 607 8270@mailreal.dk RealMæglerne Højbjerg RealMæglerne Højbjerg

Du ved hvem, du har med at gøre fra dag ét DIN PROFESSIONELLE FLYTTEPARTNER I ØSTJYLLAND ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ

Tilbud med fast pris Flyttekasser og pakkepapir altid inkluderet i tilbud Mulighed for tilkøb af nedpakning og udpakning Møbelopbevarring Altid fuldt forsikret Flytter i hele Europa

GRATIS OG UFORPLIGTENDE KONSULENTBESØG

70 44 45 31 info@ditflyttefirma.dk www.ditflyttefirma.dk


5


RealMæglerne – hvorfor vælge os? RealMæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerkæde grundlagt i 1988, og vi har de seneste mere end 30 år etableret os overalt i Danmark. At være en uafhængig kæde betyder, at der ikke hos os er en tredjepart med i handlen. Derfor kan vi koncentrere os 100 procent om at sælge din bolig, og det er jo det, som det hele handler om. Vi har tre nøgleord i hverdagen: vi er grundige, faglige og har stor lokalindsigt. Vælger du os, kan du være sikker på, at vi gør en forskel. Hos os er der ikke luftige løfter om et hurtigt salg til en urealistisk pris.

6

For os er det rigtige salg baseret på stort lokalkendskab og realistiske, afstemte forventninger til pris og salgshastighed.

Det handler om et stærkt og fejlfrit salg til den rigtige pris så hurtigt som muligt


Hos RealMæglerne handler det ikke om at have flest boliger til salg. For mange varer på hylden kan fjerne fokus, og vi prioriterer at arbejde grundigt med hver eneste bolig, vi får til salg. Det handler om troværdighed, om at være professionel og om nærvær. Vi tager dig i hånden fra første møde til sidste underskrift. Vi lytter til dig og dine ønsker, og sammen lægger vi en strategi for dit salg.

RealMæglerne sørger for, at din bolig vil blive markedsført solidt og professionelt digitalt. Det sker via vores hjemmeside samt forskellige boligsider og sociale medier, som er vigtige værktøjer i den lokale eksponering af din ejendom. www.realmaeglerne.dk har i gennemsnit cirka én million besøg hver eneste måned. Salgsopstillingen vil naturligvis også blive synlig i din lokale RealMægler-forretning.

RealMæglerne er garant for tæt kontakt og tilgængelighed. Du bliver naturligvis opdateret løbende, så du ved, hvordan dit boligsalg udvikler sig.

7


Eksklusive fordele -hos RealMæglerne i Højbjerg RealSyn

RealSyn er et digitalt tillæg til tilstandsrapporten. Her forklares skader og mangler på boligen samt forskellige fagbegreber. Billeder og videoer vil synliggøre, hvad tilstandsrapporten på boligen viser. Desuden få du et prisoverslag, så du kan se hvad det cirka vil koste at udbedre de fejl og mangler, der måtte være i tilstandsrapporten. RealSyn er med andre ord en unik hjælp til både køber og sælger.

Inspiire

Inspiire er et unikt magasin om din bolig, som visualiserer potentielle moderniseringer og forbedringer. Inspiires indretningsarkitekter ser skjulte muligheder og kommer med forslag til, hvordan det kan blive helt unikt. Det kan hjælpe fremtidige købere til at opdage mulighederne i din bolig. Inspiire følger med i den digitale verden for også at kunne præsentere din lejlighed eller dit hus bedst muligt overfor interesserede.

RealMatch

Guldkøber

RealMatch er det, der giver dig maksimal synlighed på de sociale medier, når du sætter din bolig til salg. RealMatch opsamler brugerinformation på nettet, og spotter på den måde en helt unik gruppe af købere, der er relevante for netop din bolig.

Når en køber opskriver sig i køberkartoteket Guldkøber, vil der altid være en ejendomsmægler, der ringer og spørger ind til behov og ønsker.

Din bolig placeres så helt automatisk på de mulige køberes væg på f.eks. Facebook og Instagram. Det garanterer at antallet af digitale visninger hele tiden optimeres efter, hvor der likes, klikkes, deles og kommenteres mest. I gennemsnit sælges en bolig 17 procent hurtigere med RealMatch i sammenligning med andre boliger i markedet.

8

I praksis betyder det, at RealMæglerne tit ikke kun har måske 50 potentielle købere til din bolig, men vi har også interesserede, der vil have lige nøjagtig din bolig. Guldkøbernes store fordel er, at de bliver opdateret hver tredje time med alle ejendomme, der bliver sat til salg. De skal altså ikke søge på nettet konstant – de får de boliger, der matcher deres ønsker helt automatisk.


Skal du flytte i hus eller lejlighed? Hos Thuesens Møbeltransport i Århus står vi for tryghed og tilfredshed under enhver flytning – en god oplevelse.

Privatflytning

Erhvervsflytning

Pakning/Udpakning

Bortskaffelse af indbo

Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på www.thuesens-mobeltransport.dk

Ring til Oliver på 86 27 78 01 / 22 56 58 58 eller send en mail på thuesens@live.dk

NYBYGGERI • TILBYGNING • INDVENDIG VEDLIGEHOLD • MALEOPGAVER • UDSKIFTNING AF VINDUER • HAVEARBEJDE • BELÆGNING

HAVE. MALERARBEJDE. BYGGERI. HVAD SOM HELST

Uanset om du mangler hjælp til græsslåning eller lægning af gulv, så står MH Ejendomsservice klar til at hjælpe dig. Enkeltmandsfirmaet har eksisteret siden 2015 og har gennem årene hjulpet med mange opgaver hos tilfredse kunder.

(45) 26 46 36 04 • MAIL@MH-EJENDOMSSERVICE.DK • FALKEVEJ 72, ASSENTOFT, 8960 RANDERS SØ • WWW.MH-EJENDOMSSERVICE.DK


Fra Skidenpyt til Højbjerg Postnummer 8270 er omgivet af skov, vand og skønhed, men sådan har det ikke altid været. Det er unægteligt temmelig svært at forestille sig, når man kører igennem Højbjerg-området i dag. For mange år siden havde Højbjerg et ualmindeligt dårligt ry. Vi skal tilbage til 1600-tallet. Kigger man på gamle matrikelkort over området, så hed Højbjerg dengang Skidenpyt. Navnet kom fra en bæk, der løb igennem området, som bestemt ikke var særlig ren. Faktisk stank der umanerligt grimt. Man mener, at navnet stammer fra dengang Hads Herredsvej (den nuværende Oddervej) oftest bestod af mudder, pløre og sjask på strækningen mellem Højbjerg Torv og Frederikshøj Kro. Og det var ikke kun sølet og stanken, der gav området navnet Skidenpyt. En flok bøller og børster holdt til på egnen, og de gjorde hverdagen til et mareridt for de gennemrejsende bønder.

10

Bønderne blev ganske enkelt forulempet på det groveste, når de var på vej til eller fra torvet i Aarhus med deres varer. Ifølge AarhusWiki samledes bønderne tit ved Tobaksleddet for at ryge en pibe tobak, inden de i samlet flok tog turen igennem Skidenpyt. Tobaksleddet ligger cirka, hvor man i dag finder Frederikshøj Kro. Tiderne har ændret sig, og det ikke længere ubehageligt at tage turen fra Aarhus Centrum til Højbjerg. Heldigvis. Men faktisk er der ikke rigtig nogen konkret viden om, hvornår Skidenpyt skiftede navn til Højbjerg. Og meget usædvanligt er der heller ikke nogen eksakt baggrundsviden om hvorfra navnet Højbjerg stammer. Kigger man på topografiske kort ses Skidenpyt helt frem til slutningen af 1920´erne, hvor navnet afløses af Højbjerg i forbindelse med villabebyggelsen i 1910´erne og 1920´erne.


EasyHelp kan både hjælpe dig med havearbejde, diverse tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde og med at flytte fra Skagen til København. Vi er ikke sky for nogen opgaver Easyhelp er et koncept, der går ud på at gøre DIN dagligdag mindre besværlig. Står du og mangler hjælp til andre opgaver, udover vores speciale? Henvend dig venligst på 91 95 10 61 eller easyhelpforyou@outlook.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Ejendomsservice for private og erhverv Vi er et firma som laver alt inden for:

Beskæring af træer tømmerarbejde Klipning af græs og hække

Brolægning

Malerarbejde

Rengøring

www.dinforsikringsekspert.dk

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? Din Forsikringsekspert er Danmarks eneste forsikringsformidler med tilladelse fra Finanstilsynet med speciale i ejerskifteforsikringer, som hver dag hjælper boligkøbere igennem det svære valg, at vælge den rigtige ejerskifteforsikring til det nye drømmehus.

SKAL DU TIL AT VÆLGE HUSOG EJERSKIFTEFORSIKRING? 60 55 10 11 eller jensenpeter808@gmail.com

Ring på telefon 7044 4243 eller send os en mail på info@dinforsikringsekspert.dk, så finder vi den rigtige.


Fra avisbud til

ejendomsmægler Det er en mand med kæmpe salgserfaring, der i marts 2019 sprang ud som ejendomsmægler for RealMæglerne i Højbjerg. 54-årige Carsten Andersen kan kigge tilbage på mere end 30 år med opsøgende salg og relationsopbygning. Han blev færdig på ejendomsmæglerstudiet i Aalborg i år 2000, men drømmen om at blive mægler er langt ældre. ”Jeg havde en kammerat, hvis nabo var ejendomsmægler, og jeg kunne jo ikke undgå at ligge mærke til de store biler i indkørslen. Jeg var nok lige startet i skolen,” husker Carsten tilbage. Vejen til butikken på Rosenvangs Allé har været snørklet, men kedeligt har det aldrig været. Den erhvervsmæssige karriere startede, da den 12-13-årige knægt tog en avisrute for Stiften hjemme i Højbjerg. Senere blev det blandt andet et job som opvasker på Hotel Marselis, og Carsten viste sig hurtigt at være en dygtig købmand og sælger. ”Jeg kan huske, da jeg sammen med en kammerat samlede brugt papir og pap sammen fra virksomhederne i Viby og Højbjerg. Det solgte vi så på havnen i Aarhus. Det var der sgu ret gode penge i,” griner Carsten.

12

Randers, Brovst, Aalborg og Fredericia – og hjem til Aarhus Efter skoletiden fulgte nogle år, som bragte den lokale ejendomsmægler væk fra Højbjerg-området. Der var jobs i blandt andet Brovst, Randers og Aalborg, hvor Carsten også slog sine folder på universitetet og på byens Business School. Midt i 90´erne besluttede han sig for at blive ejendomsmægler. ”Jeg savnede ganske enkelt den daglige kontakt med mennesker. Men selvom jeg havde ret godt styr på matematikken og havde et ret godt cv med relevant salgserfaring, så var det ikke så let at blive ejendomsmægler dengang. Jeg var til adskillige samtaler, men det var først, da jeg tilbød at arbejde gratis i fire weekender for en mægler i Aalborg, at der var hul igennem. Jeg blev ansat efter bare tre weekender,” fortæller Carsten. I 2007 blev han chef for Nybolig i Fredericia, hvor han havde sin daglige gang i mere end syv år. ”Det var ikke så sjovt til sidst, så jeg sagde op. Jeg ville hjem til Aarhus. Selvom mine forældre boede i Højbjerg, og jeg havde masser af venner der, savnede jeg området. Også selvom jeg var der rigtig tit. I første omgang flyttede jeg ind i en lejlighed i midtbyen, men i dag bor jeg lige over forretningen i Højbjerg. Jeg er kommet hjem, hvor jeg hører til,” siger Carsten.


13


Den personlige ejendomsmægler I første omgang blev livet som ejendomsmægler lagt på hylden til fordel for blandt andet en stilling som ansvarlig for køretøjsauktioner og events under Classic Race Aarhus, men da han fik muligheden for et comeback som mægler, slog han til. D. 1. marts 2019 åbnede RealMæglerne i Højbjerg med Carsten Andersen som indehaver. Selvom han startede op uden kunder i butikken overhovedet, så fik det ham ikke til at ligge søvnløs om natten. ”Jeg ved, at jeg er god til det her. Den længste tid jeg nogensinde har været om at sælge en ejendom, er 77 dage, og det er jeg faktisk rigtig stolt af. Jeg elsker at hjælpe folk, og jeg synes, det er lækkert at se, at jeg har løst en opgave for både en sælger og en køber. Det giver mig helt ærligt et kæmpe kick,” fortæller han.

14

Men hvad er det, Carsten kan? ”Hos mig ved kunderne, hvad de får. Her kalder vi en spade for en spade. Jeg har erfaringen, og jeg ved hvad, der skal til for at lave en handel mellem en sælger og en køber. Jeg er en meget personlig mægler, og det er altid mig, der står for fremvisningerne. Jeg er en opsøgende købmand og mestrer den gode kundedialog. ”RealMæglerne råder over Realsyn, Realmatch, Inspiire og Guldkøberkartoteket, som er de bedste værktøjer i branchen, og så har jeg fantastisk hjælp af Susanne og Fevziye på kontoret,” lyder det fra Carsten. Dertil kommer så et enormt lokalkendskab. Carsten Andersen er opvokset i Højbjerg.


DIN LOKALE BROLÆGGER I AARHUS ۘ Anlægsarbejde ۘ Brolægning med beton fliser ۘ Brolægning med granit ۘ Flisebelægning ۘ Støttemure ۘ Trapper ۘ Højbede 42 64 98 70 info@bftotalentreprise.dk www.bftotalentreprise.dk

VI YDER ALTID VORES BEDSTE OG STRÆBER EFTER DE BEDSTE RESULTATER TIL FORNUFTIGE PRISER!

˅ ˅ ˅ ˅ ˅

INDVENDIG MALING UDVENDIG MALING BEKLÆDNING SPARTLING TRÆVÆRK

E-mail: kontakt@maler-vik.dk Telefon nummer: +45 25 70 70 99

OVER 13 ÅRS ERFARING SOLIDT HÅNDVÆRK SKARPE PRISER KUN TILFREDSE KUNDER

15


Højbjerg

– så tæt bor du ved strand, skov, slot og park I den sydlige del af Aarhus finder du Højbjerg. Postnummeret 8270 dækker over et geografisk stort område med næsten 25.000 indbyggere. Fælles for dem alle - om de bor i lokalsamfundet Holme, Højbjerg eller Skåde – er, at beliggenheden er helt i top. Placeringen cirka fem kilometer fra Aarhus C byder på hele paletten af herligheder lige i baghaven. I Højbjerg er du nabo til både skov, strand, grønne arealer og dyrehave. I Marselisborgskovene er der masser af plads til aktiv fritid i form af løb, vandring eller mountainbiking på de mange ruter og stier. Der er så mange muligheder, at du altid kan finde en rolig plet i skoven eller ved stranden. De lange strandstrækninger langs skoven hører til blandt de absolut bedste i hele Jylland. Også Mindeparken, Tivoli Friheden samt travbanen Jysk Væddeløbsbane ligger lige op til Højbjerg – for slet ikke at tale om ’kamparenaen’ Aarhus Stadion, hvor ’De hviie’ spiller alle deres hjemmekampe i Superligaen. Den allermest mondæne nabo er dog Marselisborg Slot – kongefamiliens smukt beliggende sommerresidens, som blev opført i årene 1899 til 1902. 

16


www.brug-aarhusmaler.dk

Hos Aarhus Maler er du sikret et godt produkt, hver gang GRATIS PRISTJEK!

Fast aftalt pris Hele Århus og omegn Professionelt team Overholder aftaler

Fokuserer på glade kunder Både private og erhverv Karetmagertoften 49, 8270 Højbjerg. 27 11 35 62

Du er altid velkommen til at ringe

Aarhusmaler@gmail.com

www.birgitkjaer.dk

Drømmer du om lidt fornyelse ?

Har du en bolig eller rum der skal indrettes helt på ny ? En flot indretning handler ikke nødvendigvis om designermøbler. Det vigtigste er, at vi omgiver os med de ting og farver, vi kan lide. Ofte handler det mere om, hvordan man præsenterer sine ting. Hvilke farver, former og materialer de enkelte ting har i forhold til hinanden. Mine ideer tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, økonomi og boligdrømme. Kontakt mig på 4083 4872 eller på kontakt@birgitkjaer.dk


Højbjerg er knopskudt og udbygget i etaper gennem årene, hvor de gamle landsbyer i Holme og Skåde er vokset sammen. Navnet Højbjerg er af nyere dato, og optræder første gang omkring år 1906. Tidligere har området haft det flatterende navn ’Skidenpyt’, som kendes allerede tilbage i 1600-tallet. I begyndelsen af forrige århundrede var navnet blevet fortid. Ifølge lokalhistorisk arkiv omtales området i ’Trap, Danmark’ fra 1926 som ’Højbjerg – tidligere Skidenpyt’. Mange eksisterende bygninger kan spores helt tilbage til 1800-tallet, og særligt i årene lige efter århundredeskiftet begyndte flere og flere

18

af velhaverne fra Aarhus at flytte sydpå mod Højbjerg. Dengang var området stadig en del af Holme-Tranbjerg Kommune, og det blev først senere en del af Aarhus. I 1930’erne var området så beboet, at der blev lavet en biograf, og efter krigen gik det for alvor stærkt med udbygningen, hvor der også kom gang i etagebyggeriet. Gennem 60’erne og 70’erne voksede området hastigt med både nye villakvarterer og adskillige etagebyggerier. Meget af det gamle byggeri eksisterer i bedste


velgående stadig den dag i dag, da meget af det ældre byggeri gennem de senere år har gennemgået nænsomme renoveringer, der har løftet boligmassen op til moderne, tidssvarende og energirigtige boliger.

flere af hullerne er der direkte udsigt over den smukke Aarhus Bugt.

Klubhuset i Lyseng er placeret sammen med svømmehallen og den lokale badmintonhal.

Her er shoppingmuligheder i form af for eksempel Kridthøj Torv eller Højbjerg Torv, og så byder postnummer 8270 naturligvis på et bredt udvalg af vuggestuer, dagplejer og børnehaver til familiens yngste medlemmer. Der er tre folkeskoler samt en privatskole og så har Aarhus som bekendt et af de største udvalg af videregående uddannelse på f.eks. Aarhus Universitet, Journalisthøjskolen, Maskinmesterskolen eller Kunst- eller Erhvervsakademiet.

Vil du spille golf, så har Danmarks sjette ældste golfklub, Aarhus Golf Club, adresse i et naturskønt område tæt ved Moesgaard Museum. Fra

Vil du have højt til loftet, natur og gode rammer så er Højbjerg-området det oplagte valg. Og så er storbyen Aarhus kun ganske få minutter væk.

Højbjerg har et særdeles aktivt foreningsliv, hvor især IF Lyseng har godt fat i både børn, unge og de lidt mere erfarne med blandt andet fodbold, håndbold og svømning på programmet.

19


Højbjerg

– en del af Aarhus i knap 50 år Højbjerg-området blev i 1842 en del af HolmeTranbjerg Kommune. Kommunen bestod dengang af sognene Skåde, Holme og Tranbjerg. Men i forbindelse med kommunalreformen i 1970, blev Holme-Tranberg sammen med yderligere 19 kommuner lagt ind under Aarhus Kommune. I dag bor der mere end 340.000 mennesker i kommunen, og med sine knap 280.000 indbyggere er Aarhus Danmarks næststørste by. Mulighederne og omgivelserne er overvældende, og det er med rette at mange ynder at kalde Aarhus for verdens mindste storby. I folkemunde er Aarhus kendt som ’Smilets By’. Det

handler ikke om, at man smiler mere end andre steder, men det stammer fra et turistfremstød i 1938. Turistforeningen fremstillede 50.000 foldere med titlen ’Aarhus … Sommerens og Smilets By’. Både borgere og presse fandt navnet latterligt, men her mere end 80 år senere må vi konstatere, at det virkede. Og byen har da også en masse seværdigheder og attraktioner at byde på. Der er f.eks. Domkirken, der blev opført i 1200-tallet, Tivoli Friheden, Aros Kunstmuseum, Den Gamle By, Strøget og Aarhus Festuge, der afvikles hvert år i september måned. Men også lokalområdet 8270 har et par attraktioner i verdensklasse 

NORTEQ Alt VVS arbejde udføres til fornuftige priser.

Hop ind på vores hjemmeside og læs mere. www.norteq.dk


Foto: Anders TrĂŚrup, ARoS Aarhus Kunstmuseum

21


Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er hjemsted for Gravballemanden, som er verdens bedst bevarede moselig.

dratmeter blev indviet i 2014, og er en attraktion i sig selv.

Men museet på Moesgaard Allé har langt mere at byde på.

Moesgaard Museum har international topklasse både i kraft af arkitekturen, udstillingerne og de naturskønne omgivelser, hvilket Michelins attraktionsguide har belønnet med hele tre stjerner.

Her bliver fortiden gjort levende, så du som gæst får en meget bedre forståelse for den fjerne fortid, der har været med til at skabe vores nutid. Den nuværende hovedbygning på 16.000 kva-

22

Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Det er et levende museum, som du aldrig bliver færdig med.


CVR: 38 57 17 45

+45 31 14 45 14 info@have-skov.dk www.have-skov.dk

Klargøring til hussalg ࠠ Træfældning ࠠ Havearbejde og vedligehold ࠠ Nyanlæggelse af haven ࠠ Omlægning af haven ࠠ Gravearbejde Kontakt mig for en uforpligtende samtale om netop dine ønsker

+45 26 74 54 24 ca@ahmisol.dk www.ahmisol.dk

Specialister i tekniske isoleringsopgaver

Nyt tag Tilbygning Nybyggeri Ny terrasse Snedkerløsninger Istandsættelse af køkken og badværelse Renovering af køkken og badværelse

KONTAKT OS OG HØR MERE! post@jb-tømrer.dk

30 23 30 61

ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ

Varmeisolering Kuldeisolering Brandisolering Kondensisolering Teknisk isolering Isoleringspuder Isolering af ventilation

/Jb-tømrer

Fokus på kvalitet og god service


Marselisborg Området omkring Marselisborg er spækket med oplevelser. En af dem er Marselisborg Dyrehave, som ligger tæt på Marselisborg Slot. Her er der mulighed for at komme helt tæt på blandt andet vildsvin, hjorte, ænder og dådyr. Og så er der gratis adgang for hele familien. Er du vild med natur og dyr? Så er dyrehaven på Ørneredevej det oplagte valg for en søndagsudflugt. Og når familien alligevel er i området, så er Marselisborg Slot og Mindeparken bestemt også et besøg værd.

24

Mindeparken har helt unikke muligheder for dig, der elsker aktiviteter udendørs. Prøv kræfter med det store fitnessanlæg, leg på legepladsen og nyd de smukke haveanlæg inden du lægger vejen forbi det fredfyldte mindemonument over 1. Verdenskrig. Tæt på finder du Marselisborg Slot, som er Dronningens sommerresidens. Slotsparken er åben for besøg, når den kongelige familie ikke er på slottet. Når familien befinder sig på slottet, kan du hver dag opleve det traditionelle vagtskifte klokken 12:00.


Tilfredse kunder: Mød Per … Per Byholt Leibøll Jensen besluttede sig sidst på sommeren 2019 sig for at sætte sin lejlighed på Rundhøj Allè 112 til salg. Den 27-årige selvstændige erhvervsdrivende ville gerne tættere på Aarhus Centrum, og samtidig havde han behov for at skyde ekstra kapital ind i sin virksomhed. ”Jeg valgte Carsten og Realmæglerne i Højbjerg efter en god snak, hvor vi blev enige om en skarp pris. Vi var virkelig på bølgelængde, og jeg følte, at Carsten var 100 procent klar over mine behov og ønsker, og jeg blev bestemt ikke skuffet,” fortæller Per.

26

Der var lagt en nøje strategi for, hvornår lejligheden skulle sættes til salg. Der blev linet op til et Åbent Hus-arrangement, men pludselig ringede telefonen, mens Per var på forlænget weekendophold med sin kæreste i Hamburg. ”Det var Carsten. Han var ”kommet til” at sælge min lejlighed, så vi fik en ekstra god middag i Tyskland,” griner Per. ”Lejligheden blev solgt efter fire dage efter kun én fremvisning. Og den blev solgt til prisen. I Jylland skal der ellers altid forhandles pris, men ikke her. Jeg har siden fundet ud af at lejligheder på Rundhøjvej, der er helt sammenlignelige med min sælges


for op til 100.000 mindre, så det var fantastisk arbejde af Carsten,” siger Per Byholt Leibøll Jensen.

Tlf.: 22 89 72 70 • thomul@hotmail.com • www.gartnermulvad.dk

I det hele taget har han kun ros til RealMægleren på Rosenvangs Allé. ”Lige fra første sekund følte jeg mig tryg, og han var virkelig god til at spørge ind til mine forventninger og behov. Carsten er reel og ærlig. Han holder fast i udbudsprisen, og lover ikke mere end, han kan holde. Og så er han en personlig ejendomsmægler. Han tager ikke flere emner ind, end han kan klare selv. Det er tydeligt, at der er vigtigt for ham. Carsten er en mægler, der er til stede, og som er på bolden. Når han bliver bekendt med interesse, så reagerer han på det. Hans markedsføring er meget specifik, og han er god til at finde sine egne veje i markedet. Det hele kørte bare 100 procent,” lyder det fra Per.

Flisebelægning Vi kan belægge store og små trapper, terasser og gårdanlæg.

Vedligeholdelse En smuk have kræver vedligeholdelse og det kan være tidskrævende. Derfor kan vi hjælpe.

Græs- og hækklipning Vi klipper gerne din hæk og slår græsset. Vores maskiner kan klare det hele.

Havearbejde Vi er eksperter i havearbejde, terasser, fliser og meget mere. Både til privat og erhver.

• Blikarbejde •

Kobberarbejde

Skiferarbejde

Zinkarbejde

• Tag- og facadearbejde

86 22 26 00

spblik@spblik.dk www.spblik.dk

ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ ۘ

GRANITBELÆGNING BETONBELÆGNING STØTTEMURE TRAPPER KANTSTENSARBEJDE MINDRE GRAVEOPGAVER

+45 29 10 61 01 venderbybro@gmail.com www.vbbrolaegning.dk


Mød Bettina

Sælger af hus i Skødstrup Det var lidt en tilfældighed, at 54-årige Bettina Blicher valgte RealMæglerne og Carsten Andersen som mægler i forbindelse med sit hussalg. Bettina arbejder til daglig hos Superligaklubben AGF Fodbold, og det var jagten på nye sponsorater, der førte hende til Carsten og forretningen på Rosenvangs Allé. På det tidspunkt havde hun det 202 kvadratmeter store hus i Skødstrup til salg ved en anden mægler i omkring ét år.

28

”Efter sponsor-snakken fortsatte vi kort med at tale om mit hussalg, og allerede der fik jeg et rigtig godt indtryk af Carsten. Jeg valgte dog at give min daværende mægler en sidste chance, men da der ikke rigtig skete noget, fik Carsten opgaven,” fortæller Bettina. Det var ikke kun den umiddelbare gode kemi, der gjorde udslaget. ”Jeg vidste, at Carsten var ny mægler i området, og at han dermed nok ikke havde vildt mange sager liggende i skuffen. Det måtte være til min fordel, at


der så var bedre tid til mit salg,” forklarer Bettina om valget af Carsten Andersen som ny mægler.

skulle få det på plads med mig, og jeg lod mig da også overtale,” fortæller Bettina.

Og det har hun bestemt ikke fortrudt. Huset blev solgt i august 2019, og nu leder Bettina så efter et nyt sted at bo.

Hun beskriver Carsten Andersen som utroligt serviceminded, iderig, kvik og reel.

”Carsten er anderledes end andre mæglere, jeg har mødt. Han er fræk på den gode måde. Han fik hurtigt kontakt til en interesseret køber på Sjælland, men da det var i hans sommerferie, bad han mig selv om at stå for fremvisningen. Det gik rigtig godt, og efter nogle dage bad køber så om at se huset igen. Her var Carsten så selv på som mægler. Jeg fik dog ros for at være en rigtig god assistent,” griner Bettina. Men ”frækheden” stoppede ikke der. ”Carsten lavede en salgskontrakt uden at jeg vidste det. Så fik køberne ellers at vide, at han nok

Bestil et gratis besøg af gardinbussen

”Han er virkelig en personlig mægler, der altid har ja-hatten på, og som er god til at tænke ud af boksen. Du kan ringe til ham på alle tidspunkter af døgnet – han reagerer altid hurtigt, og han har virkelig foden på speederen,” siger Bettina. Og selvom hushandlen er vel overstået, har Bettina stadig kontakt til Carsten. ”Jeg føler, at vi har fået et venskab. Lige nu hjælper han mig med at finde et nyt sted at bo, og omvendt har jeg været med til at skaffe ham nye kunder. Han er simpelthen fantastisk og yder en skidegod service. Jeg kan slet ikke anbefale ham nok,” lyder det fra Bettina Blicher.

Brabrand Gulve 20 års erfaring indenfor linoleum, vinyl, tæpper, kork, gummigulve og måtter.

Ring til Carsten på tlf: 25 15 17 00 Gardiner som du ønsker det Hos CaFi Gardiner får du gode råd og vejledning til at vælge den gardinløsning, der passer lige præcis til dit behov, dine vinduer og dit hjem.

CaFi

Gardiner  25 15 17 00

 carsten@cafigardiner.dk

info@brabrand-gulve.dk | Tlf: 26 22 16 11  cafigardiner.dk


Peter Kjær

Sælger af villa i Højbjerg 55-årige Peter Kjær har sammen med sin kæreste Helene igennem længere tid forsøgt at sælge parrets villa i Højbjerg. To forskellige ejendomsmæglere har på skift haft villaen til salg igennem ét år, men uden at de formåede at løse opgaven. Peter Kjær er ansat hos Elite Rekruttering, hvor han i en kort periode havde Carsten som kollega.

dag, ligesom han foreslog salgsfremmende tiltag efter grundig gennemgang af tilstandsrapporten. ”Vi fik lavet nogle udbedringer på hans foranledning. Der blev malet noget træværk, renset tag og vi fik repareret nogle forskellige ting. Og så kom han med et forslag om at lade den kommende køber bo gratis i huset i to måneder. Det var virkelig kreativt, for Carsten er ikke typen der sidder på hænderne,” siger Peter Kjær.

Det udviklede sig hurtigt til et venskab, og derfor lå det lige til højrebenet at give hussalget videre til ham.

Den glade sælger kalder Højbjergs RealMægler for en lidt utraditionel mægler, der virkelig er fremme i skoene.

Og hvad de to andre mæglere ikke formåede, klarede Carsten på omkring en måned

”Han ved at lang liggetid er døden for enhver bolighandel, og selvom der blev justeret lidt på prisen, så er vi virkelig tilfredse. Carsten er en personlig ejendomsmægler, som altid er klar til at gøre en ekstra indsats.

”Carsten er ambitiøs, han kender Højbjerg, og så er han en dygtig sælger. Han satte sig grundigt ind i vores situation og i vores hus, og han var imponerende hele vejen igennem,” fortæller Peter Kjær. Blandt andet gennemførte Carsten Andersen et fast Åbent Hus uden tilmelding hver eneste søn-

30

Han er god til at snakke med folk og god til at fastholde en købers interesse. Carsten kender markedet, lokalområdet og prisniveauet. Han overholder sine aftaler, er proaktiv og god til at følge op på interessen for din bolig,” lyder de rosende ord fra Peter Kjær. Villaen i Højbjerg, hvor parret havde boet de seneste 10-12 år, er derfor nu skiftet ud med et mindre men mere moderne rækkehus i Egå.


Tag magasinet med ned i butikken næste gang du skal købe eller sælge et hus Så får du en lille gulerod


arkitekt

elin

donskov

w w w. d o n s k o v - a r k . d k

Engageret arkitektrådgivning til lige præcis dit projekt ʡ Byg nyt – sammen sætter vi rammerne med udgangspunkt i netop jeres situation. ʡ Om- og tilbygninger er en stor og vigtig udfordring – få kvalificeret arkitektrådgivning til at forløse dit hus´ potentiale. Oddervej 14, 8270 Højbjerg | www.donskov-ark.dk | mobil: 30 82 70 15

mobil:

Mit fokus er at skabe merværdi for kunden Elin Donskov, arkitekt

30

maa 82

70

15

Profile for Agenci Advertising

RealMæglerne Højbjerg  

RealMæglerne Højbjerg