LokalBolig Taastrup

Page 1

Boligsalg med passion i Taastrup

04

22

34

Velkommen til Taastrup

Taastrup by kort fortalt

Derfor skal du vælge os

Vi bor i et trafikalt smørhul tæt på storbyen og naturen

Hyggeligt handelsstrøg og masser af fritidsaktiviteter

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge LokalBolig


LokalBolig er din lokale ejendomsmægler i Taastrup og Hedehusene. Med tryk på lokal, som er et ord, vi tager meget alvorligt. Vi har tilsammen næsten 100 års erfaring med de byer, som vi selv mener, er de bedste på Vestegnen. Vi kender de lokale skoler, børneinstitutionerne, bustiderne, indkøbsmulighederne og cykelstierne. For os er det afgørende, når det handler om at kunne rådgive dig i en ejendomshandel. Og derfor er vi det bedste valg, uanset om du skal sælge, købe eller leje en bolig.

Det kunne for eksempel være i byudviklingsområdet Nærheden i Hedehusene, hvor rigtig mange lejeboliger er klar til indflytning i 2021. Hos LokalBolig er vi altid klar til at give en uforpligtende salgsvurdering eller til at tage en snak om dine boligmuligheder i Høje-Taastrup Kommune – vi har altid kaffe på kanden. Vi glæder os til at tage hånd om din bolighandel. Nichlas Schack Pedersen, Thomas Gyldholm og Morten Nørby – Indehavere LokalBolig Taastrup og Hedehusene

Taatrup Hedehusene Taastrup Hovedgade 107 2630 Taastrup 4399 9996 taastrup@lokalbolig.dk

MAGASINET ER UDGIVET AF: Agenci ApS www.agenci.dk info@agenci.dk +45 93 40 99 90 ANNONCEBOOKING Agenci ApS

PROJEKTCHEF Kristian W. Norup kwn@agenci.dk +45 40 53 93 40 GRAFISK DESIGN Line Kulmbach lkl@agenci.dk

Mandag: Tirsdag: Onsdag - torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:

09.30 - 17.00 11.00 - 17.00 09.30 - 17.00 09.30 - 15.00 Lukket 10.00-15.00

VI TÆNKER PÅ MILJØET Dette magasin er trykt på FSC® mix papir. FSC® er en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret ordentlige arbejdsforhold. Forbehold for eventuelle ændringer og trykfejl. Enhver anvendelse, distribution, kopiering af hele eller dele af magasinet er forbudt uden skriftlig godkendelse. © LokalBolig Taastrup – februar 2021


04

24

Velkommen til Høje-Taastrup

Masser af natur

26

08 Hils på Nichlas Schack Petersen

12 Team LokalBolig Taastrup/Hedehusene

Hedehusene kort fortalt

28 Fuld tilfredshed blandt vores kunder

14 Hils på Remi Cuber

16 Hils på Emma Wilkens

18 Hils på Andreas Johansen

22 Taastrup by kort fortalt

34 Derfor skal du vælge os


Velkommen til

Høje-Taastrup kommunue Den konservative Michael Ziegler har været borgmester i Høje-Taastrup Kommune siden 2006. Michael Ziegler er student fra HøjeTaastrup Gymnasium i 1986, og han blev uddannet som civilingeniør på Danmarks Tekniske Højskole seks år senere. Her byder borgmesteren velkommen til Høje-Taastrup Kommune. Vi bor i et trafikalt smørhul tæt på Storkøbenhavn og tæt på naturen. Hele to tredjedele af kommunen består af eng, marker og skov. Samtidig tager det kun 15-20 minutter med tog til København. Vores virksomheder klarer sig godt. Så godt at vi flere år i træk har været

04

LokalBolig Taastrup


Danmarksmester i jobvækst. Med ca. 38.000 arbejdspladser har vi masser af jobmuligheder – også til dig.

Byudvikling i fokus I disse år udvikler vi vores byer: vi river ned, vi bygger nyt, og vi bygger ud. Fordi vi vil sikre os byer med liv, der hænger sammen med de omkringliggende områder. Nærheden er en ny bydel, som nu skyder op med boliger, ny skole og springcenter. Og i Taastrupgaard vil et børnekulturhus og helt nye boliger forandre området. Vi udvikler også Høje Taastrup C, hvor et grønt parkstrøg skal forbinde Høje-Taastrup Station og City 2 med boliger og erhverv. Et vandbassin vil opsamle vand i tilfælde af megen regn, men vil ellers blive verdens længste skaterbane. Det er sådan nye byer bør tænkes.

Vi vil gerne, at vores børn ruster sig til fremtidens udfordringer og bliver så dygtige, de kan. Vi arbejder derfor med nye måder at lære på, hvor børnene i højere grad lærer ved at løser konkrete opgave i samarbejde og bruger deres kreativitet, praktisk sans og boglige fag. Vi har for eksempel haft stor succes med helt nye læsemetoder i skolen, som vi har været de første til at afprøve.

Vi har et rigt foreningsliv Hvad end du er studerende, småbørnsfamilie, single eller senior, så forsøger vi at skabe de bedste rammer for et aktivt liv, for det er vigtigt at arbejde og familieliv hænger sammen. Vores over 100 foreninger gør det let at være aktiv med alt fra badminton til bueskydning, og kommunens tre kulturhuse, bibliotekerne →

LokalBolig Taastrup

05


og Taastrup Teater og Musikhus sørger for kulturoplevelser i både børne- og voksenhøjde. Vi er blandt andet meget stolte af vores billede-, drama- og musikskole til børn og unge. Derudover har vi for eksempel også Kroppedal Museum ved Vestskoven, som tilbyder udstillinger, byvandringer og foredrag om blandt andet astronomi og arkæologi.

Masser af natur i nærområdet Høje-Taastrup har mange byparker, skove og andre grønne områder, så ligegyldigt hvor du bor, har du mulighed for hurtigt at komme ud i det grønne. Du kan for eksempel fiske i Hakkemosen, lege med børnene i Røglegrøften Naturpark eller slippe hunden løs i én af de mange hundeskove. Den helt store naturperle er Hedeland. De 15 kvadratkilometer byder på vild natur, shelters med bålpladser og skibakke. Her kan du ride på de cirka 42 km lange ridestier, tage en tur med veteranbanen eller gå, løbe eller cykle på mountainbike på de kilometervis af stier - både de smalle, snoede stier i bakkerne og brede, barnevogns-venlige stier. Her er opera hver sommer i Hedeland Amfiteater - Danmarks største udendørsscene. Det er den hyggeligste sommerudflugt at nyde picnic-kurven inden operaen med udsigt ud over søerne og Hedelands bakkede landskab. Hent app’en Oplev HTK - den er gratis. Her får du overblik over for eksempel kulturarrangementer og oplevelser i det grønne som løberuter og legepladser. Vores borgere, institutioner og virksomheder er hele tiden med til at tænke nyt. Vi håber også, at du vil være med til at sætte dit fingeraftryk, så vi sammen sikrer at Høje-Taastrup Kommune udvikler sig og bliver ved med at være et godt sted at leve og bo. / Michael Ziegler, borgmester Høje-Taastrup Kommune

06

LokalBolig TaastrupNichlas Schack Petersen en lokal mægler Lokal er et nøgleord, når man skal beskrive Nichlas Schack Petersen. Ejendomsmægleren er født og opvokset i Taastrup, hvor han har et kæmpe netværk.

køb eller leje. For selvom boligsalg jo er den primære opgave, så er der også mulighed for at leje en bolig hos LokalBolig,” fortæller Nichlas.

Og det kommer både sælgere og købere til gode, når der skal handles bolig.

Professionel, uhøjtidelig, passioneret, nærværende og lokal. Det er fem værdier, som er i fokus, når Nichlas Schack Petersen skal beskrive sig selv som ejendomsmægler.

Nichlas Schack Petersen har otte års erfaring, når det handler om bolighandel. Det var nemlig i 2012, at Nichlas startede som trainee i LokalBolig i Taastrup. Faktisk var det i præcis de samme lokaler på Taastrup Hovedgade, hvor du finder butikken i dag. ”Før det havde jeg prøvet forskellige jobs af. Jeg var blandt andet ansat hos McDonalds, og fælles for de jobs var, at de handlede om kundeservice. Kunden var altid i fokus, og sådan er det også hos LokalBolig i dag.” ”Jeg har altid godt kunne lide at sælge, og hvad er vigtigere end at formidle den perfekte bolig til en kunde?” Og hvis du spørger Nichlas om, hvad der driver ham som ejendomsmægler, så er det først og fremmest det at kunne hjælpe med at opfylde folks boligdrømme. ”Det at se kundernes glæde, når vi har leveret varen. At få lov til at hjælpe folk videre til den perfekte bolig uanset om det handler om salg,

08

LokalBolig Taastrup

LokalBolig med tryk på LOKAL

”Det er de ord, som vores kunder bruger om os. Det gælder ikke kun mig men hele teamet. Vi taler med folk i øjenhøjde, er helt nede på jorden, men det forhindrer os ikke i at være professionelle til fingerspidserne.” ”Vi tager hver eneste opgave seriøst. Vi sætter os ind i tingene, forbereder os, vi er ærlige, og hos os er man ikke bare et nummer i rækken. Vi bor, og lever i lokalområdet, så det er vigtigt at kunne se folk i øjnene, så det ikke bliver for akavet til byfesterne,” griner han. Nichlas er som fortalt i indledningen født og opvokset i Taastrup. Helt præcis i Runeparken, hvor han gik på den nu nedlagte Rønnevangsskolen, inden han i 2010 tog en STX-eksamen på Høje-Taastrup Gymnasium. Den baggrund giver naturligvis en stor viden om og et stort netværk i lokalområdet, som nu → kommer LokalBoligs kunder til gode.”Det at kunne sælge, ikke bare en bolig, men hele lokalområdet omkring Taastrup og Hedehusene, gør det hele noget nemmere, og er en bonus for kunderne. Hos LokalBolig kan vi på stående fod svare på spørgsmål om tog- og bustider, skoler og daginstitutioner, shoppingmuligheder, gode spisesteder og så videre.” ”Vi kender alle de gode steder, og dem er der mange af i begge byer, lyder det fra Nichlas, som blandt andet nævner de mange rekreative grønne områder samt det gode foreningsliv som to store lokale plusser.” Især Hakkemosen og det gode shoppingmiljø på Taastrup Hovedgade står højt på hans personlige hitliste.

10

LokalBolig Taastrup

”Og så vil jeg også fremhæve Taastrup Idrætsklub, hvor jeg selv spillede fodbold i mange år. Her er virkelig mange muligheder for at finde en idræt, der passer til enhver. Det kunne være for eksempel volleyball, bordtennis, gymnastik eller fitness.” Netop fitness er det redskab, som Nichlas Schack Petersen bruger, når der skal stresses af efter en lang arbejdsdag. ”Som ejendomsmægler arbejder du jo rigtig mange timer, for du skal være på, når kunderne har brug for dig. Derfor er det vigtigt at kunne få tømt hovedet, når man har fri.” ”Og selv om du ikke kan se det på mig, så er det altså styrketræning for mig,” griner han.


+45 53 76 87 17 Larsens Entreprise holder til i Taastrup, men dækker store dele af Sjælland med alt fra brolægning til nedrivning. Vi hjælper både private kunder og erhverv med både store og små byggeprojekter.

Vi varetager blandt andet:  Nedrivning

 Diverse tømreropgaver

 Brolægning

 Diverse mureropgaver

En god kundedialog Hos Larsens Entreprise bruger vi meget tid på den enkelte kunde. Vi rådgiver, vejleder og sparrer løbende med kunden, sådan vi sikrer, at alle de rigtige valg træffes i projektet. Vi ved, at alle kunder er forskellige, og derfor tilpasser vi også vores arbejdsmetoder efter kundens behov.

Punktlighed og kvalitet Med struktur og en god portion faglig stolthed går vi meget op i at komme til tiden og levere et godt håndværk. Vi mener først, at en opgave er afsluttet, når kunden er tilfreds, og vi er stolte over resultatet.

MartinLarsen1@outlook.dk


Team LokalBolig

Taastrup/Hedehusene Teamwork er et nøgleord hos LokalBolig på Taastrup Hovedgade. Her handler det om samarbejde på tværs af arbejdsopgaver, så du er sikker på den allerbedste service og pris,

12

LokalBolig Taastrup

når du handler bolig hos Nichlas Schack Petersen og hans hold. Mød resten af teamet her:


MALERMESTER VI ARBEJDER HÅRDT, FOR AT GØRE DIT LIV LETTERE! Står du og mangler en maler, så er du velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel eller give os et kald! Vi maler bl.a.  Nybyg  Lejligheder  Vinduer  Døre og meget mere!

26 44 04 54

info@mhmalermester.dk

DN BYG & ANLÆG v/tømrermester Dan Nielsen

Dan Andreas Nielsen dnbyganlaeg@gmail.com

50 90 14 76

 Tømrerarbejde  Nedbrydning  Have og anlæg


Remi Cuber,

salg og vurdering Jeg arbejder med både salg og vurdering, hvilket betyder, at jeg møder kunderne både ude på fremvisninger og i deres eget hjem.

Jeg har gået i skole, spillet fodbold og alt hvad der hører med i en normal opvækst i både Taastrup og Hedehusene.

Jeg står for ærlighed, gennemskuelighed og så står jeg for loyalitet overfor sælger, hvilket egentlig er det mest vigtige i jobbet; nemlig at være ’sælgers mand’.

Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen i snart 6 år, hvor jeg startede hos en anden mægler, men har været hos LokalBolig i de seneste 5 år.

Specielt ærlighed lægger jeg stor vægt på, da jeg tror på, at det kommer man længst med.

Man kan roligt sige, at jeg betragter jobbet som min hobby, da jeg nyder at gå på arbejde hver dag. Ikke mindst på grund af vores fantastiske hold på kontoret.

Jeg er meget ihærdig, jeg giver aldrig op, og så er jeg meget løsningsorienteret. De tre egenskaber har givet mange rigtig gode salg gennem årerne. Jeg kender lokalområdet særdeles godt, for jeg er født og opvokset i Høje Taastrup kommune, hvor store dele af min familie stadig bor.

14

LokalBolig Taastrup

Mit favoritsted er Taastrup Hovedgade, en gågade hvor man føler sig hjemme.


info@malerfirma-runebøgeskov.dk

DIN FORTRUKNE Vi er en entreprenør virksomhed, hvor tilfredse og glade kunder er vores første prioritet

MALER

Søger du en maler til at friske dit hjem op, indvendig eller udvendig, så ring for uforpligtende tilbud. Jeg kommer gerne og måler op, og vi kan sammen finde den helt rigtige løsning.

Fundamenter Udgravninger Taglægning

Brolægning Køkkenmontering og meget mere

tlf.: 40 92 79 25

DANNI

DENNIS

Bygningsmaler DENNIS HØJRIS STENDER

53 79 12 34

Nybyg og renovering

Staferinger Spraykunst

stenderdennis12@gmail.com


Emma Wilkens, salg og vurdering Som salgstraniee hos LokalBolig i Taastrup har jeg fået chancen for at forfølge min drøm om at blive ejendomsmægler. Min ambition er helt klart at få en længerevarende karriere indenfor mæglerfaget. Jeg har de seneste år arbejdet med salg i bilbranchen. Med den baggrund kommer jeg med værdifuld erfaring i forhold til kundepleje og service. Udover det har jeg arbejdet som rejseleder for et skirejsebureau i Italien, og som rejseleder har jeg fra en tidlig alder lært at arbejde med menneske og tage ansvar – også i meget pressede situationer. Jeg trives med en stor grad af interaktion med andre mennesker, og jeg er en meget social og omgængelig person.

16

LokalBolig Taastrup

Jeg kan tale med alle folk, og den kvalitet, mener jeg, er alfa og omega, når man arbejder som ejendomsmægler. Det er derfor en stor fornøjelse for mig at kunne hjælpe en nyetableret familie, et ældre ægtepar eller en førstegangskøber med at finde den helt rette bolig. Lokalområdet i Taastrup og Hedehusene ligger mig meget nært, for det er her, at jeg har min daglige gang. På gågaden handler jeg i mine fortrukne lokale butikker, inden jeg får en velbrygget kop kaffe på en af bymidtens mange gode caféer.


VI UDFØRER MALERARBEJDE OG GULVAFSLIBNING AF HØJ KVALITET Malerarbejde der udføres  Flyttelejligheder

 Nybyggeri

 Facader

 Renovering

 Vinduer

 Detale spartel

 Kontorer

 og meget mere

 Butikker

Gulvarbejde der udføres  Fuldslibning  Mellemslibning  Lakering  Oliebehandlig af træterraser  Epoxy gulve  Microcement

Vi bestræber os på udelukkende at bruge svanemærket produkter for at passe på hinanden og miljøet

Vesterkøb 11, 2640 hedehusene

info@ahlmsmalerservice.dk

Svanemærk et p r o du k t er

42 30 30 68 / 42 20 10 52


Andreas Johansen,

sagsbehandler Jeg arbejder som sagskoordinator, og det betyder, at mine arbejdsopgaver primært består i at oprette sagerne og stå for meget af det administrative i hver enkelt ejendomshandel. Fra a til z. Kunden møder mig oftest pr. mail eller telefon, hvor det meste af min kontakt med kunderne foregår. Jeg prøver altid at give den bedst mulige service til kunden. Mit håb og ønske er, at hver eneste kommer fra hussalget med en god oplevelse, så de vil anbefale LokalBolig Taastrup/ Hedehusene videre til deres familie og venner. Jeg lægger vægt på at udføre mit arbejde med den største kompetence i stærkt samarbejde med mine dygtige kolleger. Jeg er uddannet som Finansøkonom med speciale i ejendomshandel, og jeg har tidligere været ansat som salg og vurderingsmedarbejder. Her hentede jeg stor viden og erfaring, og det har jeg taget med over i min nye stilling som sagskoordinator. Privat bor jeg i Høje Taastrup Kommune, som jeg synes, er et fedt sted at bo. Vi har en hyggelig gågade, et godt shoppingcenter med et stort udvalg af butikker, og så er der kort afstand til en masse forskellig og skøn natur som for eksempel Hedeland i Hedehusene og Hakkemosen i Taastrup.

18

LokalBolig Taastrup


Kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver inde for traditionelt tømrer- & snedker- arbejde, samt forarbejdning på eget maskin-/snedkerværksted m.m. Derudover er vi importør af miljøvenlig amerikansk enebær træ. Læs mere om det på vores hjemmeside.

HOS FREDE WEST KAN VI BL.A. TILBYDE:  Totalentreprise  Udestuer  Terrasser

 Skure  Carporte  Hegn

 Køkkener  Døre & vinduer  Tagarbejde

LokalBolig Taastrup

19

TLF.: +45 43 52 17 87 | INFO@FREDEWESTAS.DK | WWW.FREDEWESTAS.DK | HØRSKÆTTEN 8, 2630 TAASTRUP


Her handler det om samarbejde på tværs af arbejdsopgaver, så du er sikker på den allerbedste service og pris.Taastrup by kort fortalt Brostensbelagt hyggeligt handelsstrøg, suveræn infrastruktur, masser af fritidsaktiviteter og skøn natur. Taastrup har meget at byde på og er et perfekt sted at slå sig ned for børnefamilien. Taastrup er med sine mere end 34.000 indbyggere klart den største by i Høje-Taastrup Kommune. Byen er vokset op om Taastrup Station, der ligesom Glostrup Station blev et af stoppestederne, da togstrækningen Roskilde-København så dagens lys i 1847. Nærmeste nabo til stationer er den hyggelige gamle handelsgade – Taastrup Hovedgade – hvor du kan opleve et spændende udvalg af butikker samt hyggelige spisesteder og caféer. 22

LokalBolig Taastrup

Handelsstrøget oser med sine brosten af stemning fra en svunden tid, men er langt fra den eneste shoppemulighed i Taastrup. Efter inspiration fra de store amerikanske shopping malls åbnede City2 dørene i 1975. Selvom det efterhånden er mange år siden, så er der stadig masser af liv i centeret med et bredt udvalg af blandt andet modebutikker, restauranter, indkøbsmuligheder, apotek og biograf. I 2014 åbnede Copenhagen Designer Outlet som nabo til City2. Her finder du næsten 18.000 m2 med spændende outletbutikker for enhver smag.


+45 60 51 14 46

Vi er et all-around tømrerfirma med speciale i renovering af tag og udendørs tømreropgaver. Hos DD Tømrer kan vi lave det hele inden for fagets rammer. Altid med fokus på kvalitet og godt håndværk.

23 86 43 53 dalgaarddavid@gmail.com

DIN LOKALE MURER TIL BÅDE DE SMÅ OG STORE OPGAVER PÅ SJÆLLAND JensenMurerService ApS er specialister i:      

Murerarbejde Badeværelser og flisearbejde Tilbygninger Facaderenovering Facadeisolering Totalentrepriser

LokalBolig Taastrup

www.jensenmurerservice.dk jensenmurerserviceaps@email.dk

23


Masser af natur Selvom vi befinder os blot omkring 20 kilometer fra København, så er der masser af skønne naturområder og parker i nærområdet. Taastrup byder på stribevis af legepladser og motionsruter, hvor der er mulighed for at løbe, cykle eller gå. Hakkemosen er et godt eksempel. Her kan du overnatte i shelter, spise din mad over bål eller blot nyde det varierede plante- og dyreliv. Her kan du også møde trolden Teddy Venlig, som er fremstillet af genbrugsmaterialer af kunstneren Thomas Dambo. En anden af de grønne perler, du skal kende, er Røjlegrøften Naturpark. Parken er med sine grus og græs-stier, sin naturlegeplads og motionsredskaber et oplagt udflugtsmål for hele familien. Tag madpakken med eller grill pølser på de opsatte griller inden du måske slår mave i en hængekøje, mens børnene tager en tur i rutsjebanen.

Byudvikling og suveræn infrastruktur Der er fart på udviklingen i hele Høje Taastrup Kommune. Skolerne moderniseres, og et grønt parkstrøg skal i fremtiden forbinde City2 og Høje-Taastrup Station med boliger og erhverv.

Her bliver samtidig plads til nye detailbutikker og masser af erhverv. Både butikker og borgere vil – som alle andre i kommunen – kunne nyde godt af områdets uovertrufne infrastruktur tæt på motorvej og kollektiv trafik. Det er nemt at komme til for eksempel København og Roskilde men også til Fyn eller Jylland. Rigtig mange vælger at bosætte sig her og så pendle på arbejde. Og med de gode skoler, daginstitutioner, uddannelsesmuligheder og fritidsaktiviteter er det ikke så svært at forstå.

Aa eller å Og skal vi lige tage den evige debat om stavemåden, så kan Taastrup faktisk staves både med å og med dobbelt a. Ifølge hjemmesiden ord til tiden, så blev dobbelt a erstattet af bolle-å i forbindelse med retskrivningsreformen i 1948, men en række byer ønskede at beholde det gamle dobbelt-a, hvilket de fik tilladelse til via et cirkulære udsendt i 1984. Retskrivningsreglerne foreskriver stadig å fremfor dobbelt-a, så det er altså ikke en fejl at skrive Tåstrup.

I Høje Taastrup C vil omkring 4.000 borgere kunne flytte ind i rækkehuse eller i karrér på op til seks etager.

Vi udfører alt malerarbejde som:  Facade renovering  Totalafrensning og malerbehandling af vinduer  Gulvmaling

   

Kontorer Nybygning Trapper Flyttelejligheder

Vi kan kontaktes på: Tlf.: 31 35 51 00 og info@bbme.dk Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.bbme.dk


        

Udskiftning af ruder Udskiftning af hele vinduer og døre Solfilm til bygninger Dekorationsfolie Sikkerhedfilm & indbrudssikring Glasløsninger til badeværelse Specialløsninger Glasskillevægge i kontormiljøer Udbedring af forsikringssager

VI UDFØRER ALT INDEN FOR GLAS 30 14 29 34 info@braestrup.nu www.braestrup.nu


Hedehusene kort fortalt Hedehusene og Taastrup er begge en del af Høje-Taastrup Kommune, så begge byer nyder godt af den gode infrastruktur, den skønne natur og det rige foreningsliv i lokalområdet.

Men Hedehusene er alligevel helt sin egen

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor Hedehusene hedder Hedehusene? Svaret er faktisk ganske enkelt, og refererer til at de første huse i området blev bygget på heden. Det første hus blev opført i forbindelse med anlæggelsen af den første landevej mellem Roskilde og København i 1642.

Kong Christian d. 4 byggede et hus til fogeden, som havde til opgave at bevogte bommene på Kongevejen, der blev erstattet af Roskildevej i 1700-tallet. Med andre ord var den daværende konge altså Hedehusenes grundlægger. Den helt store udløser for byens udvikling var jernbanestrækningen mellem Roskilde og København i 1847. De gamle lokomotiver skulle have påfyldt vand på turen, og det blev så i Hedehusene, som på den måde fik sin egen station. Senere skubbede byens store teglværk yderligere til udviklingen. For 100 år siden boede der 1.197 borgere i Hedehusene. Det tal er i dag vokset til mere end 12.000 indbyggere.

PEDERSENBROLÆGNING VI UDFØRER ARBEJDE INDEN FOR

   

Belægninge af beton fliser Udgravninger af diverse indkørseler Vandrender Trapper

ALT INDEN FOR GRANITARBEJDE MED

  

Chaussessten Brosten Kanststen

RING

JONAS PEDERSEN pedersenbro@gmail.com

27159450

FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Hedeland Kun en tredjedel af Høje-Taastrup Kommune er byer. Resten er natur. Det er ganske enestående at være så tæt på en storby som København, og så alligevel være omgivet af så megen natur. Kører man med toget igennem kommunen, så får man slet ikke det rigtige indtryk af hvor dejligt her egentlig er. Og vi er altså kun 15-20 minutters togrejse væk fra København. Hedeland er den helt store naturperle. På de 15 kvadratkilometer finder du ride-, cykel og gangstier, bålpladser og hundeskove. Det er også her, at Danmarks største permanente udendørs scene med plads til 4000 tilskuere har hjemme. En af områdets mange grusgrave er omdannet til Hedeland Amfiteater og har siden åbningen i 1996 lagt scene til adskillige musicals, teaterstykker og koncerter. Naturparken er også hjemsted for Danmarks højeste skibakke, som fra toppen året rundt giver en fantastisk udsigt udover hele området. Hedeland er placeret nær Hedehusene og er ejet af tre kommuner i fællesskab. Udover Høje-Taastrup er det Roskilde Kommune og Greve Kommune.

Kulturhuse og godt foreningsliv Der er masser af muligheder for et rigt fritidsliv i hele kommunen. Også i Hedehusene som er et paradis for dig, som spiller golf. Der ligger adskillige baner med varierende sværhedsgrad i tæt køreafstand, men næppe nogen der er placeret smukkere end Hedeland Golfklub. Her kan du støde på blandt andet tårnfalke og musvåger, imens du prøver kræfter med de 18 huller i et kuperet terræn med blandt andet søer og vandløb som forhindringer.

En anden ting der gør Høje-Taastrup til et attraktivt sted at bo, er kommunens tre kulturhuse. Det ene, Hedehuset, finder du i Hedehusene. Hedehuset er primært et konference- og mødecenter med stort cafeområde, som er placeret med Byparken som nærmeste nabo. Byparken har i forbindelse med opførelsen af Nærheden fået en endnu mere central placering. Nærheden er en helt ny bydel med blandt andet boliger, skole og butikker, og er et godt eksempel på den byudvikling, der er i fuld gang i Høje-Taastrup Kommune. Kvarteret er placeret tæt på Hedehusene Station, så tager du toget, kan du være i København på kun 18 minutter.

LokalBolig Taastrup

27


Fuld tilfredshed blandt vores kunder Glade og tilfredse kunder er uundværlige når det handler om at drive en god forretning. Også for teamet hos LokalBolig på Taastrup Hovedgade. Mød nogle af kunderne her:

En god, velinformeret og tryg oplevelse. Da mit dejlige hus skulle sælges, talte jeg som så mange andre hussælgere med nogle forskellige ejendomsmæglere. LokalBolig var uden sammenligning den ejendomsmægler, der fik mig til at føle mig overbevist om, at jeg tog en stor beslutning på et oplyst og respektfuldt grundlag. Jeg var slet ikke i tvivl om, at de ville være den rigtige ejendomsmægler.

28

LokalBolig Taastrup

I hele processen, som godt nok var meget kort, da de er supereffektive og professionelle, havde jeg en oplevelse af at blive grundigt informeret, og at de lagde en ihærdig og kvalificeret indsats i at sælge mit hus. Jeg er slet ikke i tvivl om at give LokalBolig min varmeste anbefaling. - Sælger af Drosselvej 3


 VINDUER OG DØRE  TAG  TERRASSER  BOLIGFORBEDRING

Kontakt for et uforplig tende

TILBUD

Hos Hjertvar Furnitures, designes unikke og eksklusive møbler af lækkert træ. Lige efter din smag. Hjertvar Furnitures laver dog ikke kun unikke møbler - men alt salgs forbedring og nytænkning i, og udenfor din bolig. Vi gør dine ønsker til virkelighed.

28 12 21 50

RIBERHAVER@GMAIL.COM

info@hjertvarfurnitures.dk

@hjertvarfurnitures

60 87 12 75

@hjertvarfurnituresdk

www.hjertvar.dk

Hovedgaden 440, 2640 Hedehusene

WWW.RIBERHAVER.DK

M Schluter Følgheledinbyggeproces via appen! www.Safebuild.net

Din lokale anlægsgartner på Amager og i København

Professionelle haveløsninger til privat og erhverv Riber Haver brænder for at tilbyde skræddersyede og kreative løsninger til din have. Vores passion ligger ganske enkelt i at skabe haver, der ikke ligner alle de andre i nabolaget og som samtidig vil skabe glæde mange år ud i fremtiden

Relation

Tryghed

Service

VI GIVER RO OG OVERBLIK I DIN BYGGESAG �Haveanlæg �Brolægning �Pleje af grønne områder �Træterrasser �Hegn �Haveplan �Afledning af regnvand �Ejendomsservice

M.Schlüter udfører alt i tømrerarbejde. Udover godt håndværk, fokuserer vi på den totale serviceoplevelse. SafeBuild appen giver dig som kunde overblik over byggeriet og giver dig al billededokumentation lige ved hånden. Mens du går på arbejde får du løbende opdateringer om vores arbejde. Kontakt os for at få et tilbud, vi vender altid tilbage.

15 års erfaring

MichaelSchlüter

Info.mschluter@gmail.com

61684648


Vi har lige fået solgt vores hus igennem LokalBolig i Taastrup, og det var en god oplevelse. LokalBolig fandt samtidig en lejebolig til os i et spritnyt byggeri – what’s not to like. Tak til Remi Cuber for god behandling samt et sobert stykke arbejde. Vi anbefaler gerne LokalBolig til andre, der vil sælge bolig. - Sælger af Hallandsparken 44

Har netop købt rækkehus igennem LokalBolig sammen med min kæreste. Remi har været en stor hjælp til at finde rækkehuse at kigge på. Meget fleksibel med fremvisningstider og kontortider, hurtigt svar både på telefon, sms eller mail og han overholdt altid sine aftaler med hensyn til fremvisninger. Vi havde 2 dårlige oplevelser hos 2 andre mæglere som ringede 15 min før fremvisning og sagde, at huset var solgt. - Køber af Sankt Ibs Allé 63

Efter grundige overvejelser besluttede vi os for, at tiden var inde til at finde en anden bolig. Det er en stor beslutning som ikke forekommer så ofte, så derfor er der mange ting at tage stilling til. Når det handler om at finde en ejendomsmægler, er det et spørgsmål om at forhøre sig samt at lytte til sin sunde fornuft. Det handler blandt andet om priser, service, tidshorisonter og ikke mindst om kemi mellem parterne. Vi valgte LokalBolig ikke mindst på baggrund af positiv omtale. Og det viste sig at være et rigtigt valg. Samarbejdet var i top, der var altid svar på vores spørgsmål, og forløbet var ikke forjaget. Alt i alt var det et fint og tilfredsstillende forløb. - Sælger af Kirkestien 16 A

30

LokalBolig Taastrup


20 68 79 90

oliver@ohd-entreprise.dk

HVEM ER VI? OHD Entreprise er en mindre virksomhed beliggende lidt udenfor Roskilde – nærmere bestemt i Hvedstrup. Vi beskæftiger os primært med tømrerog entrepernørarbejde. Det kan være alt fra nybyg til belægninger, renoveringsarbejde og så en masse isolering. Vi er lige nu 4 mand, og vi håber på at følge med udviklingen og udvide endnu mere. Fordelen ved at vælge os og vores produkt:  Vi overholder vores aftaler  Vi imødeser jeres behov  Vi kommer til tiden  Vi rydder altid op efter os selv!

HVAD TILBYDER VI? Vi tilbyder isolering med Warmfiber papirisolering samt bortskaffelse af gammel isolering. Den gamle isolering suger vi direkte ud i en lukket container. Dette kan vi gøre effektivt og sikkert, så arbejdsmiljøet er i orden og uden unødvendig forurening. Ønskes der hævet gangbro, ekstra opbevaring eller andre tiltag på loftet, kan dette også udføres. Alt er muligt!

PRISER Bortskaffelse af gammel isolering:  750 kr./m3 Indblæsning af ny isolering:  100 mm 75 kr./m2  200 mm 115 kr./m2  300 mm 155kr./m2  400 mm 195kr./m2 Alle priser er inkl. moms!

VIDSTE DU?  Rockwool fra før 1997 bliver kategoriseret som muligt kræftfremkaldende  Gammel isolering er sjældent lavet ordenligt, hvilket medfører forringet isoleringsevne  Isolering i bats slutter aldrig ordenligt tæt i alle kanter og hjørner, men det gør papiruld Gå ikke glip af det nye håndværkerfradrag i 2021 på op til 25.000 kr. på energirenovering Fordele ved at efterisolere:  Dit hus stiger i værdi  Du sparer penge på varmeregningen  Du får et bedre indeklima  Du mindsker dit CO2-udslip fra din bolig  Alt i alt, er efterisolering af loftet, en økonomisk, sundhedsmæssig og miljømæssig fordel Fordelen ved at vælge Warmfiber:  Warmfiber har et lavt CO2-aftryk  Warmfiber kommer med livstidsgaranti  Warmfiber er lavet af svanemærket papir  Warmfiber er brandhæmmende, og modstandsdygtig overfor svamp, råd og skadedyr LokalBolig Taastrup

31


En stor tak til samtlige medarbejdere hos LokalBolig Taastrup, som virkelig ydede en god service i forbindelse med salget af mit rækkehus. På under 14 dage havde de solgt mit hus til prisen. Skulle jeg købe eller sælge igen, ville jeg gå til LokalBolig. - Sælger af Ibsensvej 102

DENNIS PETERSEN & DENNIS IPSEN 51294040 murer@petersenipsen.dk www.petersenipsen.dk

MURERFIRMAET PETERSEN & IPSEN APS


Fantastisk god oplevelse hos LokalBolig Taastrup. De er superprofessionelle, gode til at holde dig informeret og kan altid træffes. LokalBolig kan til enhver tid anbefales. - Sælger af Drosselvej 5

Vi har købt vores nye rækkehus gennem LokalBolig Taastrup. Som førstegangskøbere har det være en rigtig god oplevelse! Remi fik os til at føle os trygge og i gode hænder. Han var grundig, fleksibel og enormt dygtigt. Alt er gået som det skulle, og det er vi meget taknemmelig for. Kan klart anbefale LokalBolig og Remi. Fantastisk dygtig ejendomsmægler. - Køber af Cederlunden 60

RING FOR ET

UFORPLIGTENDE TILBUD

70 20 91 73

MALERMESTER

Luise Clausen Skal du have hjælp til dit næste malerprojekt?

ABGLAS@ABGLAS.DK

Ring for et uforpligtende tilbud

50 53 51 28 luise-clausen@jubii.dk Mannerupvej 38 4320 Lejre


PA S S Derfor skal du vælge os

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge LokalBolig, når du overvejer at købe eller sælge bolig i Taastrup eller Hedehusene. Hvis service, lokalkendskab, nærvær, gennemslagskraft og handlekraft er vigtigt, så er LokalBolig det eneste rigtige valg for dig. Boligsalg med PASSION. Sådan lyder sloganet hos LokalBolig. Og det er ikke noget, vi bare siger. Det er sådan, vi driver vores forretning. LokalBolig og den måde som vi arbejder på, bygger på syv værdier:

34

LokalBolig Taastrup

P ÅLIDELIG AN S VAR LIG SELVSTÆN DIG SOLIDARIS K IN ITIATIVR IG N ÆRVÆR EN DE


SION Tager du forbogstavet i hvert ord, ender du med PASSION. Og det er vi – passionerede. Vi gør alt i vores magt for at sikre dig den bedst mulige bolighandel på parametre som pris, liggetid og service. ʹ Vi er ægte lokale mæglere, som bor og lever i lokalområdet. Vi kender Taastrup og Hedehusene bedre end de fleste, så vi kan ikke bare sælge din bolig. Vi kan også sælge Høje Taastrup Kommune. ʹ Vi står altid til rådighed og er altid fleksible. Det betyder, at du altid kan kontakte os på mail eller telefon. Også uden for vores normale åbningstider. ʹ Vi kan aftale en fremvisning, et møde eller en vurdering på et tidspunkt, der passer dig uanset om det er lørdag formiddag, søndag eftermiddag eller onsdag efter spisetid. Du spørger bare, så finder vi en løsning, der passer dig. ʹ Hos LokalBolig får du ikke bare en ejendomsmægler men et helt team, der forstår at sætte sig ind i de behov og ønsker, du har. Vi ved hvor vigtigt, det er, at der bliver lyttet til dig, og

vi gør vores yderste for at forklare, hvordan hele processen i en bolighandel forløber, så du føler dig tryg. ʹ "Mit LokalBolig" er LokalBoligs velfungerende kombinerede køber- og sælgerunivers. Universet er både for boligsøgende og for kunder, som har en eller flere boliger til salg hos LokalBolig. ʹ Læg hertil, at du som sælger får markedets bedste online præsentation, de skræddersyede løsninger med intelligent markedsføring på de sociale medier samt de mest passionerede medarbejdere, der vil gøre alt for at hjælpe dig sikkert igennem din bolighandel hvad enten det handler om salg, køb eller leje. ʹ Vores mission er, at du som kunde skal kunne mærke vores passion samt nyde godt af vores skræddersyede individuelle løsninger. Vi vil gøre alting lidt bedre end du forventer. Kontakt os for en uforpligtende boligsnak, eller hvis du vil vide mere om LokalBolig Taastrup/Hedehusene. Vi er altid klar til at byde på en kop kaffe.

LokalBolig Taastrup

35


Vi giver gerne

en kop kaffe