Brande Boligsalg

Page 1

– din sikkerhed for en tryg handel

04

16

33

Velkommen til Ikast-Brande

Sælg og køb bolig med Brande Boligsalg

Det siger kunderne


Derfor skal du vælge Brande Boligsalg Brande Boligsalg er en veletableret ejendomsmæglervirksomhed med et stort lokalt kendskab. Vi er en fri og uafhængig ejendomsmægler, og hos os kan du frit vælge hvilket pengeinstitut og forsikringsselskab, som du ønsker at arbejde med. Når du skal sælge dit hus, er det vigtigt at vælge en mægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Hos Brande Boligsalg arbejder vi aktivt for at sælge din bolig i hele salgsforløbet. Vi har løbende en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse. Hos Brande Boligsalg holder vi, hvad vi lover, og sætter en stor ære i at give dig en tryg bolighandel.

Brande Boligsalg ser frem til at hjælpe dig med din bolighandel. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 60 39 52 40.


Indhold

MAGASINET ER UDGIVET AF: Agenci ApS www.agenci.dk info@agenci.dk +45 93 40 99 90 ANNONCEBOOKING: Agenci ApS PROJEKTCHEF: Kristian W. Norup kwn@agenci.dk FOTO: Kenneth Stjernegaard

04

06

Velkommen til Ikast-Brande

I hjertet af Jylland

08

16

Kulturbyen Brande

Sælg og køb bolig med Brande Boligsalg

20

22

Charlotte Brøchner

John Sørensen

24

28

Katrine Bjerregaard

Sarah Van Beusekom

kenneth@stjernegaardfotografi.dk GRAFISK DESIGN: Line Kulmbach lkl@agenci.dk Forbehold for eventuelle ændringer og trykfejl. Enhver anvendelse, distribution, kopiering af hele eller dele af magasinet er forbudt uden skriftlig godkendelse.

33

© Brande Boligsalg – juni 2021

N VA

EM ÆRK

E

T

S

VI TÆNKER PÅ MILJØET Dette magasin er trykt på FSC® mix papir. FSC® er en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret ordentlige arbejdsforhold.

Miljømærket tryksag 5041 0751

Det siger kunderne


Velkommen til Ikast-Brande Ib Lauritsen (V) blev borgmester i Ikast-Brande Kommune i januar 2018. Han har været en del af den nye Ikast-Brande Kommunes byråd siden 2005 og havde flere udvalgs- og formandsposter, før han blev borgmester. Han er uddannet fra Hammerum Landbrugsskole og ejer sammen med to sønner et landbrug ved Bording, som er udgangspunkt for en fælles landbrugsdrift.

Vild natur og mulighed for at se en kronhjort Vores egn er kendetegnet ved de dyrkede landsbrugsjorder og de store skovområder, hedearealer, søer og åer. Når mørket er faldet på, træder stjernerne frem på himlen. Her kan man tilvælge stilheden og høre hjertet banke. Der er rig mulighed for at bruge naturen til at få pulsen op. Men vær stille – for du har også chancen for at se store flokke af krondyr, når du færdes i plantagerne.

Kultur, byliv og stærkt foreningsliv Her i Ikast-Brande er der gode kulturtilbud og stærke kulturflagskibe i kommunen. Det hører ikke kun stor-

SOM LOKAL GARTNER I BRANDE, ER VI MEGET ALSIDIGE Vi udfører opgaver som bl.a.  Rydning af træer, buske og gl. hæk  Beskæring af træer og buske  Plantearbejde  Anlæggelse af græsplæner/ Rullegræs  Udgravning til ny belægning/ indkørsler  Lægning af sten/ fliser  Sætning af kantsten og industri belægning

Ring og få et uforpligtende tilbud!

25 32 49 10 emborgs.anlaeg@gmail.com www.emborgs-anlaeg.dk

byerne til. Tværtimod. Flere flagskibe drives af frivillige, som gør det de gør, for at her skal være godt at bo – og fordi de ikke kan lade være. Street-Art i Brande er et godt eksempel herpå. Her er et bredt udbud af detailhandel og specialbutikker, cafeer og restauranter, kultur- og musikoplevelser. Man kan altså stadig tage i biografen og på cafe med familien, vennerne eller mødregruppen, selvom man er flyttet ud af Aarhus eller andre større byer. Der er et særdeles rigt foreningsliv i kommunen. Havde du måske troet, at der er over 120 registrerede idrætsforeninger i Ikast-Brande Kommune med 41.500 indbyggere? Et indbyggertal, som for resten er stigende. Her er gode muligheder for fællesskab og frivillighed. Mentaliteten i Ikast-Brande er, at vi sammen kan skabe noget godt. Det kalder vi hedekraft.


• TRÆVÆRK • FACADER • LOFTER • TAPET • FILT •

Tæt på det meste Her i hjertet af Jylland er vi tæt på det meste. Der er lige langt til Vesterhavet og Kattegat, til Aarhus eller international lufthavn, og vi kan komme hurtigt til og fra kommunen via det veludbyggede motorvejsnet, regionalbusser og tog med timedrift. Busserne internt i kommunen er gratis – vi tror på, at borgerne skal kunne transportere sig nemt. I Ikast-Brande Kommune er der mange virksomheder og job til mange fagligheder. Vi er Danmarks bedste erhvervskommune – og vi er også meget mere end det. Har du lyst til at vide mere om kommunen, er du velkommen til at besøge os på Facebook, Instagram eller ikast-brande.dk. Velkommen til! /Ib Lauritsen, Borgmester i Ikast-Brande Kommune

DIN LOKALE

MALER

60 60 91 42

Skal din bolig gøres salgsklar, mangler du vejledning eller skal de farvede vægge males over? Maler Madsen er din lokale maler, og kan hjælpe med det hele. Vi går seriøst til værks, og for os er kundens ønsker og behov altid det vigtigste. Kontakt os for et uforpligtende tilbud! mkm4@mail.tele.dk

www.malermadsen.com

5


I hjertet af Jylland Der bor ca. 7.400 borgere i Brande. Byen hører til Ikast-Brande Kommune og hører til Region Midtjylland.

hedspleje, Musikskolen, Ungdomsskolen og legestuelokaler til dagplejen og bliver hele byens samlingspunkt.

Brande er en attraktiv by at bosætte sig i. Som Danmarks erhvervskommune byder Brande på mange spændende arbejdspladser, og det er nemt at komme til og fra byen med både bil, bus og tog. Byen byder på et rigt handels-, kultur- og foreningsliv med alt fra hyggelige lokale caféer til kulturhuset Remisen og International Street-Art Festival.. Både inden og uden for bygrænsen finder du smuk, alsidig natur med hedelandskaber, skove og søer. Og sidst men ikke mindst byder Brande på stærke skoler og daginstitutioner for byens børn og unge.

Danmarks bedste erhvervskommune

Brande er en by i udvikling med flere attraktive byggegrunde på vej, og i 2021/2022 forventes byens nye samlingssted i form af en nybygget Artium-skole samt kulturhus at åbne og byde velkommen. Huset kommer til at samle byens bibliotek, borgerservice, tandpleje, sund-

Ikast-Brande Kommune er Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Og det er ikke bare et slogan, kommunen selv har fundet på. Siden 2010, hvor Dansk Industris Lokalt Erhvervsklima iværksatte undersøgelsen og prisen for første gang, er Ikast-Brande Kommune løbet med sejren og statuetten som Danmarks bedste erhvervskommune næsten hvert eneste år, på nær et par enkelte gange hvor kommunen har måtte “nøjes” med en andenplads. Brande huser både store danske og internationale virksomheder. To af de største virksomheder er Bestseller og internationale Siemens Gamesa, og også KMC og Brandtex har hovedsæde i byen. Byen kan derfor tilbyde et væld af spændende jobmuligheder og et internationalt miljø i byen på den midtjyske hede.

DEN GLADE TØMRER

Leder du efter en glad, loyal, pligtopfyldende og kvalitetsbevidst tømrer til dit næste byggeprojekt? Så kontakt: Rørby’s Tømrer og Snedker v/Jan Rørby

Jeg tilbyder : Ombygning, små tilbygninger, reparationer, døre og vindues udskiftning, tagudskiftning, tagrender, stern, gavle mm. opsætninger af køkken mm. indvendige udskiftning af døre, gulve, lofter mm, træterrasserer

6

Jan Rørby

20 44 47 72

Skolevej 27, 7323 Give


Brande: Centralt placeret i Midtjylland Brande skiller sig ud fra andre byer af samme størrelse, da byen ligger centralt placeret i et smørhul rent geografisk i Midtjylland midt mellem Herning og Billund. Mange vælger at flytte til byen, da Brande ligger som midtpunkt mellem flere større byer. Infrastrukturen er derudover meget stærk. I Brande er du nemlig tæt på både motorvejen, jernbanen og tæt på Billund Lufthavn – noget erhvervslivet og pendlere til byens mange arbejdspladser også nyder godt af. Hvis du foretrækker offentlig transport, er der direkte tog- og busforbindelser til både Herning, Jelling og Vejle, og du er hurtigt på motorvejen i bil med kun en time til Aarhus. Som noget særligt er der desuden gratisbusser internt i Ikast-Brande Kommune, hvilket gør det nemt og billigt at pendle på arbejde eller til f.eks. en gymnasial uddannelse i Ikast.

7


Kulturbyen Brande Brandes historiske og farverige gavlmalerier Et af Brandes helt særlige kendetegn er de mange farverige, moderne og fantasifulde gavlmalerier, der præger husgavlene rundt om i byen. I 1968 inviterede Brande en række anerkendte, danske kunstnere til at udsmykke gavlene, og dette gjorde byen kendt i hele Danmark og slog Brande fast som kulturby. Det er en fortid, der trækker stærke spor og inspiration frem til Brande i dag. Hvert år afholdes den unikke, internationale Street-Art festival i Brande, hvor anerkendte gadekunstnere fra hele verden valfarter til byen for at male farverig kunst direkte på Brandes gader. I den forbindelse males enkelte af Brandes husgavle også, og de sidste tre festivaler er åbnet med afsløringen af et nyt, flot gavlmaleri malet af en professionel, international Street Art-kunstner.

International Street-Art festival Hen over sommeren summer Brande af liv, da Street Art-festivalens 3D-gadebilleder og husgavlsmalerier tiltrækker op mod 50.000 besøgende. Gadekunsten får lov til at overvintre til næste års festival, og sammen med husgavlene byder Brandes bybillede derfor på en helt unik kunstnerisk oplevelse, når du bevæger dig rundt i byen.

8


NØRHOLMGÅRD

MULTISERVICE

VI TILBYDER Fræsning

Gravearbejde

Omlægning af have

Græsslåning

Hækkeklipning

Og meget mere!

Dennis Pedersen

22 99 55 57

Rahbek VVS

dennismp@hotmail.dk

22 68 88 09 os@rahbekbrande.dk @RahbekVVS www.rahbekvvs.dk

VVS · Blik · Kloak · Entreprenør

VVS // BLIK // GAS // KLOAK // ENTREPRENØR

VI TILBYDER:

Med mere end 100 års erfaring inden for VVS, blikarbejde, gas, kloak og entreprenørarbejde har vi opbygget en solid virksomhed med kompetente medarbejdere og stort knowhow

 Entreprenør & kloak

Vi udfører højt specialiserede ydelser til både entrepriser og private

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

 Vand, varme og sanitet

 Blikarbejde  Gasservice

Vi kan tilbyde rådgivning og udførelse i forbindelse med ombygning af køkken, bad og varmeløsninger Med en klimavenlig varmepumpe kan du spare både co2 og op til 60% på varmeregningen. Som VE certificeret 9 installatør kan vi rådgive og udføre varmepumpeinstallationen, så du har mulighed for at søge tilskud


Remisen – din vej til store kulturoplevelser Remisen er centrum for kulturen i Brande året rundt. Her finder du koncerter, foredrag, kunst og kulturarrangementer. Du kan leje dig ind i de smukke lokaler, hvis du selv har noget at fejre.

10


Brandlund Hede og Brandlund Mose Brande er omkranset af noget af den smukkeste og mest alsidige natur i hele Midtjylland. Her er nemlig både store åbne hedestrækninger, smukke slyngede vandløb, moser, brunkulsgrave, skove, marker, søer, åer og plantager. Brandlund Hede og Brandlund Mose er et helt særligt naturområde, som ligger kun to kilometer fra Brande bymidte. Det er, som navnet antyder, et naturskønt mose- og hedeområde, hvor du finder både en sø om-

kranset af birkekrat og landbrugsjorder, eng, løvskov og en kuperet del med lynghede og selvsået fyr. Området er intet mindre en 43 ha stort, og det har været fredet siden 1980. Området byder på skønne naturstier, der både leder dig op i hedebakkerne og ned gennem mosen. Stierne er oplagte til en gåtur for hele familien eller til en hurtig løbetur. Derudover finder du ridestier og mountainbikeruter i området. Om sommeren kan du se får, som afgræsser engene.

11


12


Naturen i byen I Brande er naturen altid tæt på, og du finder selvfølgelig også flere naturperler inde i byen så som Brande Å, anlæg og parker. Brande Å slynger sig hele vejen gennem Brande by og gør naturen i Brande til noget helt unikt. Du kan gå langs det meste af Brande Å via de dertil anlagte stier og broer, og det er endda muligt at fiske i dele af åen fra marts til oktober. I Brande finder du også det smukke lystanlæg Ørbæklund, som er en stor, flot park placeret helt centralt i Brande. Det er et yndet udflugtsmål, hvor børnene kan boltre sig på en stor ny, legeplads og lege gemmeleg i de flere meterhøje rododendronbuske, mens familien kan nyde en madkurv eller grille ved de overdækkede bord-bænkesæt. Naturen i Brande er bundet sammen af et omfattende stisystem, som betyder, at den kan opleves uden gener fra trafik. I Brande har du altså både by og natur helt tæt på.

HAR DU BRUG FOR ET STED AT STILLE FLYTTEKASSERNE? Hos MT Depot & Opbevaring kan vi hjælpe med:  Alt indenfor opbevaring  Lukkede rum eller fri plads  Rum fra 4,5m2 til 18m2 Alt sammen til priser fra 150kr/måneden

MT

DEPOT & OPBEVARING

52 17 54 13 isenvad@hotmail.com


Fritidsaktiviteter for alle aldre Brande er kendt for sit store foreningsliv for alle aldre. I Brande finder du mere end 100 klubber og foreninger. Brande Hallerne byder på en stor pallette af sportsgrene, og du kan dyrke alt fra fodbold til håndbold og gymnastik. Du kan også svømme i

14

byens svømmehal eller ride og cykle på mountainbike i den smukke natur. I Brande finder du også Urban StreetZone, Danmarks største indendørsskaterpark, som folk kommer langvejs fra for at besøge - og meget, meget andet.


�Serviceopgaver �Video-overvågning �Intelligente boliginstallationer

DU KAN TRYGT LADE OS KLARE ALLE DINE EL-INSTALLATIONER Hos Schurmann Installation leverer jeg moderne og nytænkende løsninger, til både privat og erhverv. Den personlige kontakt og betjening er i højsæde, og du møder den samme mand i telefonen, som på opgaven. Fleksibilitet er en dyd, hvor ingen opgaver er for små, og ganske få er for store. Har du brug for et kyndigt råd, eller har du en konkret forespørgsel, så kontakt mig i dag.

RING OG FÅ ET GRATIS TILBUD

50 51 51 55

martin@s-inst.dk www.s-inst.dk

LED-belysning

Nybyg og renovering

Og meget mere


Sælg og køb bolig med Brande Boligsalg – din sikkerhed for en tryg handel I Brande Boligsalg er vi eksperter inden for salg af boliger i Brande samt inden for Brandes postnummer, som også huser de tre småbyer Uhre, Blåhøj og Fa-

16

sterholt. Derudover hjælper vi også gerne med at sælge boliger rundt om Brande, f.eks. i Karstoft, Skarrild og Ejstrupholm.


EFTER

FØR VI TILBYDER ET TILFREDSSTILLENDE ARBEJDE, HELT EFTER DIT ØNSKE

VI TILBYDER  Maling af huse inde og ude  Maling af træværk  Spartling Tapetisering

22 22 40 71 Malefirmaetsimonsen@gmail.com

Malerfirmaet

Simonsen


Vi starter altid med en gratis salgsvurdering Brande Boligsalg laver altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er herefter op til dig, om du ønsker at sætte til salg. Brande Boligsalg gennemgår boligen sammen med dig og drøfter mulighederne for salg. Vi giver dig en vurdering af, om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser. Når salgsvurderingen er klar, vil vi præsentere dig for et salgsbudget, der indeholder alle kendte omkostninger (salær, markedsføring, tilstandsrapport, energimærkning, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikring og eventuelt indfrielse af lån m.v.). På den måde ved du nøjagtigt, hvad det vil koste at sælge, og hvad dit provenu bliver.

Solgt eller gratis Solgt eller gratis betyder i al sin enkelthed, at du først skal betale, når din bolig er solgt. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi mod forventning ikke en køber til din bolig vil det være gratis for dig. Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter, at de er blevet udarbejdet.

Har du selv solgt din bolig eller fundet køberen? Vi hjælper dig også helt i mål, hvis du selv har solgt din bolig eller selv har fundet køberen. Hvis du selv har solgt din bolig eller fundet køberen, hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.

Køberkartotek: Skriv dig op til din drømmebolig! Hvis du leder efter din drømmebolig, skal du tilmelde dig Brande Boligsalgs køberkartotek. Brande Boligsalg har flere spændende emner liggende som skuffesalg. Kom først til din drømmebolig og skriv dig op i vores Køberkartotek - så snart vi har et match med dine ønsker, sender vi dig en salgsopstilling på emnet. Emner i "skuffen" er boliger, der endnu ikke er kommet til salg, så du er dermed den første i køen, og du får mulighed for at købe før alle andre.

Køberrådgivning Brande Boligsalg tilbyder også køberrådgivning og hjælper dig trygt igennem din bolighandel. Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter sammen med dig, så du får et godt kendskab til din kommende bolig. Vi slipper ikke sagen, før alt er helt på plads. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 60 39 52 40. Brande Boligsalg ser frem til at hjælpe dig.

18


ALT I

MURERARBEJDE

Murer med passion

Murer Jonas Therkildsen etablerede JT Murerforretning i juli 2015, efter at have arbejdet i både større om mindre virksomheder. Siden det første spadestik har vi bestræbt os på, at levere konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kreativitet & faglighed

Alle i virksomheden har stor passion for murerfaget, hvilket også danner grundlaget for vores kompetente rådgivning. Hvad enten du står over for en renovering af badeværelse, skal bruge en murer til et nybyggeri eller til vandskuring, kan vi altid garantere en løsning, hvor der er kræset for detaljerne.

Fokus på kvalitet

Som professionel murer, er kvalitet en æressag for os. Derfor handler vi kun med leverandører der deler den samme passion for kvalitetsmaterialer som os. Materialer af høj kvalitet gør byggeriet mere holdbart og giver os dermed en følelse af at vi har leveret et solidt og holdbart stykke arbejde.

22 21 84 53 jonasjt@live.dk www.jtsm.dk


Charlotte Brøchner – Indehaver af Brande Boligsalg og ejendomsmægler Charlotte Brøchner er ejendomsmægler med mere end otte års erfaring, og hun har været indehaver af Brande Boligsalg siden april 2020. Charlotte er glad for butikkens motto "Din sikkerhed for en tryg handel", som hun har valgt at holde fast i. ”Brande Boligsalgs mål er, at kunderne føler sig trygge i vores hænder, siger Charlotte. - Ærlighed, kvalitet og service er nogle af vores kerneværdier.” Brande Boligsalg går derfor også langt for deres kunder, og butikken hjælper altid med at finde en løsning. ”I Brande Boligsalg stiler vi ikke efter at være de største, men vi vil gerne være de bedste til at sælge boligen samtidig med, at der er et højt niveau af service i hele processen,” siger Charlotte. ”Vi hjælper vores kunder hele vejen. I dag foregår det meste f.eks. digitalt, men det er ikke alle kunder, der endnu er trygge online. Her hjælper vi stadigvæk med f.eks. at finde dokumenter, hvis behovet er der. Vi hjælper altid med at finde en løsning og slipper ikke, før hele sagsbehandlingen er gennemført - vi leverer med andre ord også god service til vores kunder efter underskriften er skrevet,” understreger Charlotte. Brande Boligsalg er en uafhængig ejendomsmæglerbutik, og det giver flere vigtige fordele for kunderne.

20 94 20 44

”Vi kan skræddersy individuelle løsninger til den enkelte kunde, fordi vi er uafhængige,” siger Charlotte. I og med at Brande Boligsalg samarbejder med alle byens pengeinstitutter, er Brande Boligsalgs kunder ikke bundet til at vælge et bestemt pengeinstitut. Derudover er forretningen fri ift. markedsføring og kan selv designe annoncer på både trykte medier og Facebook. For kunderne betyder det, at de selv kan vælge, om de ønsker at bruge en professionel fotograf, eller om de selv ønsker at tage nogle billeder. Med andre ord kan Brande Boligsalg imødekomme sælgernes individuelle ønsker og behov. I mødet med kunderne er Charlottes førsteprioritet at have tid til at snakke med dem og lytte til deres ønsker, behov og fremtidsplaner. ”Det vigtigste for mig er at hjælpe vores kunder til at opfylde deres drømme om at sælge eller købe en bolig,” siger Charlotte. Når kunder skal sælge eller købe en bolig, starter Brande Boligsalg derfor altid med at snakke med kunderne om, hvad der er vigtigst. ”Jeg elsker at kombinere salg af boliger med købere, der søger et nyt hjem i vores forretning, for her kan vi som ejendomsmæglere virkelig gøre en forskel, når vi har lært folk at kende,” siger Charlotte.

cb@brandeboligsalg.dk


I dag er det f.eks. ikke ualmindeligt, at købere kommer med mange vigtige ønsker, en kommende bolig skal opfylde. Vi kan hjælpe køberne med at prioritere ønskerne og vælge hvilke, der er vigtigst, da det ofte kan være svært at opfylde dem alle. ”Med vores ekspertise kan vi hjælpe køberne til at se muligheder i nogle af de boliger, som de måske ikke selv havde tænkt var noget for dem i første omgang, men som vi ud fra deres tidligere feedback kan se gode muligheder i. Og vi rammer ofte rigtigt,” siger Charlotte.

Mere om Charlotte 37 år Bor sammen med Peter og deres to drenge Bor i Brande

Charlotte føler derfor også, at hun er kommet i mål med sit arbejde, når der falder en bolighandel på plads, hvor både sælger og køber er glade.

Født i Fasterholt Uddannet finansøkonom med speciale i ejendomshandel, Ejendomsmægler og Valuar.

”Det er jo en kæmpestor beslutning at købe eller sælge en bolig, som er rammen om et helt liv,” siger Charlotte. Selv bor Charlotte lige over for det naturskønne område Brandlund Hede. Her går hun ture i sin fritid og gerne sammen med familien, som også gerne kører til Vesterhavet.

KLOAK:

HAVEANLÆG:

• Separering af autoriseret kloakmester

• Anlæg af græsplæne samt lægning af rullegræs

• Sætning af brønde samt skelbrønd

• Oprydning i havens beplantning og nyplantning

• Grundmurs omfangs dræn

• Hække i diverse sorter

• Faskiner

• Opsætning af hegn

• Indvendig kloak, fra bad og køkken • Sætning af trixtank, nedsivningsanlæg • Rottespærre

BROLÆGNING: • Lægning af belægning, chaussesten • Sætning af kantblokke • Udlægning af granit og stenmel

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt! entreprise.nel@gmail.com


John Sørensen – Ejendomsmægler og tidligere indehaver af Brande Boligsalg John Sørensen er ejendomsmægler med mere end 15 års erfaring. John grundlagde Brande Boligsalg i 2009. Han var selvstændig frem til 2020, hvor han i et glidende generationsskifte overdrog forretningen til Charlotte, som siden har været indehaver af forretningen.

nu, er det enormt vigtigt, at man har en god dialog med sælgerne om, hvad man så gør,” siger John.

Det betyder meget for John at være både hårdtarbejdende, ærlig og troværdig, og det gik, med Johns egne ord, "rigtig godt" med ejendomsmæglervirksomheden lige fra starten. Den er vokset støt og roligt siden.

”Jeg tror, butikkens succes primært skyldes mund-til-mund-anbefalinger. De er helt uvurderlige. For os er det vigtigste at være ærlige og troværdige. Jeg tror, det er rygtedes, siger John, som tror på, at det lønner sig i længden.”

”I flere perioder har Brande Boligsalg været byens mest sælgende ejendomsmæglerforretning,” siger John stolt. Det er ikke fordi, det er et mål for butikken at være dem, der sælger mest. John lægger nemlig mere vægt på, at det vigtigste for Brande Boligsalg er at yde byens bedste service. ”Det er vigtigt for os at gøre lidt ekstra for vores sælgere. Vi går meget op i at følge op på sagerne og at inddrage sælgerne i alle dele af processen. Lige nu er der gode tider for boligsalget, så meget løser sig selv, men i svære perioder, hvor det ikke er så nemt at sælge som

Brande Boligsalg har den bedste kundetilfredshed med 10 ud af 10 stjerner.

John ser det også som en fordel, at butikken er en fri og uafhængig mæglerforretning frem for at være en del af en større kæde. Brande Boligsalg lægger nemlig vægt på at have et godt samarbejde med alle byens pengeinstitutter, hvilket de netop kan, fordi Brande Boligsalg er uafhængige og ikke bundet op af et samarbejde med et bestemt pengeinstitut. ”Det er en stor beslutning at sælge sit hus. Jeg har nu været ejendomsmægler i sammenlagt 16 år, siger John, og det er lige spændende hver gang at gøre sit bedste for at indfri kundens ønsker og ikke mindst at

Mere om John 65 år Gift med Marie Bor i Brande Bankuddannet og Ejendomsmægler Født i Thyregod.

31 38 49 88

js@brandeboligsalg.dk


hjælpe dem godt videre i livet med det, de gerne vil. Der er en stor personlig tilfredsstillelse i at lykkes med at få nogle glade sælgere - hver gang,” siger John. Selvom John elsker sit fag, har han også erkendt, at han ikke er helt ung længere. Siden Charlotte overtog firmaet, er han derfor trappet en del ned og planlægger at gå på pension inden for en relativt overskuelig fremtid. Samtidig har John dog et stort ønske om at hjælpe Charlotte godt videre og mener, at hun nu snart kan undvære ham helt, griner John. ”Jeg glæder mig til at nyde den tredje alder med min hustru Marie. Vi skal ud at rejse og opleve verden, når corona tillader det. Jeg ved, at Brande Boligsalg er i rigtig gode hænder ved Charlotte. Det var et scoop at få Charlotte ind som indehaver i 2020 og at kunne lave et planlagt generationsskifte. Jeg glæder mig til at følge med i forretningens videre udvikling,” siger John. John har boet i Brande i 35 år og er meget glad for byen, som har meget at byde på. Han holder særligt af naturen, hvor han elsker at gå ture eller løbe samt dyrke udendørsmotion, når ellers vejret tillader det.

VISUELT BYG APS ER ET TØMRERFIRMA,

MED ØJE FOR DETALJER OG HVOR DER IKKE BLIVER GÅET PÅ KOMPROMIS MED RESULTATET Jeg lægger stor vægt på at overholde aftalte deadlines, og at skabe trygge rammer for kunderne.  Derudover har jeg også erfaring med papiruldsindblæsning af lofter WWW.VISUELT-BYG.DK jan@visuelt-byg.dk 60 18 76 02


Katrine Bjerregaard – Sagskoordinator Katrine Bjerregaard arbejder som sagskoordinator ved Brande Boligsalg. Her er hun både ansvarlig for at koordinere butikkens markedsføring på hjemmesiden og de sociale medier, annoncering af huse samt eftersalgsopgaver såsom skødeoprettelse, refusionsopgørelse, faktureringsopgaver samt den dertilhørende kontakt til kunderne. Katrine har kun været ansat som sagskoordinator ved Brande Boligsalg siden oktober 2020, men er allerede meget glad for jobbet. Der er mange grunde til, at Katrine godt kan lide at arbejde ved Brande Boligsalg. ”Arbejdsmiljøet er virkelig godt. Jeg føler mig værdsat, og det har jeg gjort fra dag ét. Som medarbejder ved Brande Boligsalg bliver man inddraget i mange ting. Jeg fik desuden tildelt stort ansvar fra start af og har virkelig mange alsidige opgaver, og det trives jeg rigtig godt i,” siger Katrine. Katrine fremhæver også fordelen i, at Brande Boligsalg er en uafhængig ejendomsmæglerforretning.

61 47 49 88

”Charlotte kan selv sætte retningen for Brande Boligsalg, og det er en stor fordel for både kunder og medarbejdere,” siger Katrine. Katrine oplever nemlig, at de ved Brande Boligsalg imødekommer kundernes behov på den helt rigtige måde. ”Vi giver os rigtig god tid til at sætte os ind i, hvad kunderne har brug for, og vi har stort fokus på opfølgning og inddragelse under hele processen,” siger Katrine. Brande Boligsalg har nemlig et særligt stort fokus på kunderne. De gør meget ud af løbende opfølgning og inddragelse af kunderne, så de ikke føler sig glemt, og det er en stor del af Katrines job. Katrine har meget kontakt til kunderne og sørger for hele tiden at inddrage dem i de ting, som hun følger op på i deres sag. Katrine går op i at være imødekommende og forstående over for kunderne samt at være grundig i sit arbejde som sagskoordinator.

kab@brandeboligsalg.dk


HOS MBORG KAN DU FORVENTE ET GODT SAMARBEJDE MED EN FORSTÅENDE FAGMAND FRA START TIL SLUT!

Vi tilbyder alt inden for:  BELÆGNINGSARBEJDE  STØTTEMURE  TRAPPER  GRÆSPLÆNER  ...OG MEGET MERE. Hvad enten det er en ny gangsti gennem haven eller komplet udskiftning af alt belægning, så finder vi sammen den rigtige løsning og du ender med et flot resultat.

Mangler haven et nyt look eller er indkørslen blevet ujævn med årene? Vi kommer gerne med et par forslag og idéer til en solid løsning. Kontakt os med det samme, så finder vi sammen en perfekt løsning på dit næste projekt!

M

BORG

kontakt@m-borg.dk // www.m-borg.dk // 60 11 74 33


”Jeg har gjort et godt stykke arbejde, når vores kunder sidder tilbage med en oplevelse af, at de har fået en rigtig god behandling og føler sig forstået,” siger Katrine. ”Vi stræber efter, at de er glade.” Inden sin ansættelse i Brande Boligsalg arbejdede Katrine som koordinator ved Bestseller, en af byens største virksomheder, hvor hun også tog sin erhvervsuddannelse. Her var hun ansat i 14 år, indtil coronaen ramte. Katrine valgte at se breaket som en anledning til at tænke over, hvad hun helst ville arbejde med. ”Det gav mig mod til at prøve noget nyt. Jeg har altid syntes, at boligbranchen var rigtig interessant, og jeg har altid fulgt med i boligmarkedets udvikling: Hvad koster boligerne, og hvad betyder prisudviklingen? Derudover elsker jeg at snakke med mennesker, så sagskoordinator i ejendomsmæglerbranchen var et perfekt match,” siger Katrine. Katrine besluttede sig derfor for at skifte branche, og hun har ikke fortrudt. Med Katrine på holdet er man derfor sikker på at få en sagskoordinator, der virkelig brænder for sit job.

Derudover bor Katrine ligesom resten af teamet i Brande med sin familie. ”Brande kan mange ting. Det er en god størrelse by – den er hverken for stor eller for lille, men har stadig det hele. Her er butikker, foreningsliv og erhvervsliv og skøn natur,” siger Katrine.

Mere om Katrine 36 år Gift med Anders og har to drenge Bor i Brande Født i Ødsted mellem Vejle og Kolding Gymnasiel STX, erhvervsuddannet koordinator ved Bestseller.

Klima Isolering udfører opgaver i hele Danmark Kontakt Klima Isolering for et gratis og uforpligtende tilbud på dine tekniske isoleringsopgaver.

28 12 47 30 | info@klimaisolering.dk | Lene Haus Vej 10, 7430 Ikast

Teknisk isolering Klima Isolering er specialister i alle opgaver indenfor teknisk isolering som altid udføres efter normen DS452. Klima Isolering benytter udelukkende produkter fra de førende leverandører i Danmark. Klima Isolering løser dine opgaver når det drejer sig om

Loftisolering VVS-isolering Ventilationsisolering Brandisolering Passiv brandsikring Lydisolering


27


Sarah van Beusekom – Trainee Sarah arbejder som trainee ved Brande Boligsalg. Til sommer er Sarah færdig med finansøkonomstudiet, og hun er færdig med sit speciale som ejendomsmægler om ca. to år. ”Jeg valgte at søge ind som trainee ved Brande Boligsalg af to grunde. For det første fordi Brande Boligsalg med Charlotte ved roret har et rigtig godt ry. For det andet fordi det er en fordel at arbejde lokalt. I og med at jeg er født og opvokset i Brande og nu også er bosat i byen sammen med min kæreste, kender jeg lokalområdet rigtig godt,” siger Sarah. Sarah har været trainee ved Brande Boligsalg siden januar 2021. Til spørgsmålet om, hvordan det er at være trainee ved Brande Boligsalg, svarer Sarah prompte "megagodt". Sarah trives med hurtigt at have fået meget ansvar.

61 47 49 94

”Jeg føler mig allerede nu som en vigtig del af virksomheden. Jeg er ikke bare trainee, for jeg får lov til at lave stort set alt papirarbejdet på butikkens sager. Dvs. at jeg opretter alle emner såsom salgsopstillinger, som jeg også skriver teksterne til, jeg udarbejder købsaftaler og hjælper med gennemgang af køberrådgivning. Det driver mig, at jeg så tidligt har fået så meget ansvar, og jeg glæder mig til snart også at kunne have mine egne fremvisninger. Derudover er jeg omgivet af gode kollegaer, som er gode til at lære fra sig,” siger Sarah. Som person er Sarah snaksalig, loyal og sætter en ære i at gøre tingene godt. Derfor passer hun også godt ind i Brande Boligsalg, som hun beskriver som loyal over for kunderne, og som en butik, der prioriterer tid, samtaler og grundighed i mødet med kunderne. Hun føler sig derfor også gladest, når kunderne er glade.

svb@brandeboligsalg.dk


Ring ell

er send

få et ufo os en mail og rpligten de tilbud a llerede idag!

Murerfirmaet Trankjær går meget op i, at det kunderne får, er kvalitet, service og engagement, som de vil tænke tilbage på efter endt byggeri Hos Murerfirmaet Trankjær bestræber vi os på, at kunderne får en grundig gennemgang og rådgivning af deres byggeri, og sikre en høj kvalitet og en god følelse hos kunderne. De opgaver som Murerfirmaet Trankjær beskæftiger sig med, er meget forskellig, det være sig både renovering, mindre tilbygninger, flise- og klinke arbejde, f.eks. badeværelser.

Vi tilbyder:  Reparationer  Renoveringer  Fugning  Facaderenovering  Pudsning af vægge

 Skalmuring  Spartling af gulve  Flise- og klinkearbejde  Andre specialopgaver

Kontakt

+45 22 39 20 74 heine@murerfirmaettrankjaer.dk www.murerfirmaettrankjaer.dk 29


”Som butikkens tekstforfatter gør jeg en stor ære i at skrive en fin tekst om folks private hjem, som de sætter til salg via Brande Boligsalg. Jeg bliver rigtig glad, når de godkender den salgsopstillingstekst, jeg har skrevet og synes, den er god. Der føler jeg, at jeg er kommet i mål med et godt stykke arbejde.”

I sin fritid er Sarah også en aktiv del af Brande. Hun spiller håndbold i den lokale håndboldklub sammen med en masse andre unge, og hun svinger ugentligt ketcheren til paddletennis med sin familie. Derudover hygger hun sig med sine veninder og kæresten, som også har valgt at blive i Brande efter endt uddannelse.

Sarah har vidst siden gymnasiet, at hun brændte for at blive ejendomsmægler. ”Ejendomsmæglerfaget er utroligt spændende både i sin helhed, og fordi det er spændende at følge udviklingen i boligmarkedet,” siger Sarah. Sarah er selv født og opvokset i Brande, og hun har valgt at blive boende i byen sammen med sin kæreste, fordi "Brande kan alt!" ”Der er mange, som er opvokset i Brande, der vælger at blive her. Her er gode jobmuligheder og rigtig mange arbejdspladser. Her er bare dejligt at bo. Her er et levende byliv med mange gode butikker og natteliv samtidig med, at man er tæt på natur over det hele. Her er et rigt foreningsliv, og Brande ligger centralt mellem Herning og Vejle med kun en time til Aarhus,” siger Sarah.

CA@STERNO.DK

|

27 83 66 29

|

Mere om Sarah 24 år I et forhold Bor i Brande Født i Brande Sarah er færdig som finansøkonom sommeren 2021. Hun er trainee, mens hun læser sit speciale i ejendomshandel, som hun er færdig med sommeren 2023.

WWW.STERNO.DK

SKAL I HAVE LAGT TRÆGULV TIL STUEN, ELLER MANGLER I RÅDGIVNING? Hos STERNO ApS hjælper vi jer igennem processen! Vi vejleder, rådgiver og lægger enhver form for gulve i vinyl, linoleum og træ og tæpper har vi selvfølgelig også helt styr på. Vi gør altid lidt ekstra for, at vores kunder bliver glade og tilfredse, og der er ingen begrænsninger på, hvor vi kører i landet.

Tag en snak med os om, hvad der er bedst for jer. Vi kommer altid med et godt tilbud på jeres opgave - kvit og frit - og I er altid velkommen til at ringe og få god vejledning til jeres kommende gulvprojekt.

|

MERKURVEJ 3B, 7430 IKAST

VI LAVER BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER INDENFOR:  Trægulve - lægning og efterbehandling  Linoleum, vinyl og laminat  Alt i tæpper  Montering af gulvlister  Grundig og ærlig rådgivning  Epoxy

STERNO G U L V E


31


Nemt og overskueligt boligsalg hele vejen igennem Du skal vælge Brande Boligsalg, hvis du skal sælge din bolig. Så simpelt kan det siges. Brande Boligsalg gør salget af din bolig nemt og overskuelig, og de står altid klar med behagelig vejledning. - Gitte og Leif, Brande

32


Tryg og kompetent salgsproces fra start til slut Vi er super glade for hele forløbet som hussælger hos Brande Boligsalg. Charlotte er en behagelig, kompetent, realistisk og dygtig mægler, som gjorde hele processen tryg og god for os. Vi vil til hver en tid anbefale alle, som skal sælge hus, at gøre det gennem Brande Boligsalg. - Ulrik og Louise, Brande

Hjælpsom og kompetent ejendomsmægler I forbindelse med salget af vores fars ejendom har vi haft et nært samarbejde med John Sørensen fra Brande Boligsalg over de sidste år. Vi er blevet mødt med stor indføling, ærlighed og hjælpsomhed. Under hele forløbet har John været imødekommende og taget sig tid, fulgt op og informeret os - trods travlhed i butikken. John har haft et stort indblik i ejendommens mange facetter, og hans faglige kompetence og ydmyghed har kendetegnet sagsbehandlingen. Vi har sat stor pris på Johns behagelige væsen og ønsker ham det allerbedste fremover. - Kimie, København, og Søren, Bjerringbro

Det siger kunderne Ejendomsmæglere er afhængige af glade kunder og gode anmeldelser, for boligsalg er en tillidssag. Hos Brande Boligsalg er det vigtigste at have en glad sælger efter endt handel. Du kan møde nogle af dem her.

33


Poulsen’s Spartling og Slibe Service – Alt i porebeton

Kontakt os i dag

og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt - vi glæder os til at høre fra dig!

42 34 32 65 jesper-krintel@live.dk


Vi imødekommer dig og dine behov

35


På udkig efter nyt hus? Skal du bygge nyt eller sætte i stand? Hvor meget kan du købe for? Tag os med på råd. Vi har svarene.

Jesper Schytt Jensen Filialdirektør jes@djs.dk

Anders R. Machon Privatrådgiver ars@djs.dk

vestjyskbank.dk/brande

Daniel Hago Jensen Privatrådgiver dhj@djs.dk

Katja A. D. Larsen Privatrådgiver kal@djs.dk