a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 8

AR-prisen uddeles i år ved Skt. Hans I år uddeles som noget nyt AGEDRUP RUNDT PRISEN ved Skt. Hans Festen på cirkuspladsen. Indstil din kandidat inden 8. marts. Tag det op i din forening eller bestyrelse! Gør det nu! TEKST Erik Schmidt Enhver by med respekt for sig selv kårer hvert år en person, der har gjort en særlig indsats eller har markeret sig på en positiv måde for byen eller lokalområdet. Det er en rigtig fin lejlighed til for lokalbefolkningen at give et skulderklap til én eller flere, der har gjort noget særligt for det fælles bedste. Ligesom nogen hæfter sig ved, om et glas er halvfuldt eller halvtomt, så er der folk, der gerne deler ud af anerkendelsen, og andre, der mere hæfter sig ved, hvem der eventuelt forbigås i nomineringen og uddelingen af prisen. Fyld lidt mere i glasset! Nu har

du chancen - måske sammen med din forenings bestyrelse - til at nominere en kandidat. Hvis du ikke vil fremhæve nogen i din bestyrelse frem for andre, så nominér andre frivillige og idealister. Gør det mens du husker det. Skriv en begrundelse for dit forslag til hj@zinther.dk Alene at blive nomineret er måske den største anerkendelse, for det er folket, der taler. Blandt de nominerede stemmer så bladets baggrundsgrupper om, hvem der skal have Agedrup Rundt Prisen 2019. Prisen, som består af et diplom og et stykke keramisk kunsthåndværk, vil som noget nyt i år blive overrakt og motiveret ved årets Skt. Hans Fest.

HVEM SKAL HAVE AGEDRUP RUNDT PRISEN? 8

Modtagere af AR-prisen 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018

Ib Holdt Poul Anker Jensen Poul Larsen Ulla Kristensen Bodil Sloth Egon Nielsen Palle Vennekilde Greta Nielsen Agedrup Skole, fodbold Kim Engelbrecht Jan Vennekilde Anne-Lise Laursen Finn Pedersen Vicki Torp Tove Dyrvig Ingen Dorthe R. Wallentin

P R IS E N T D N U R P U R D E G A

2019

Indstil “Årets Agedrupper” og måske kommende modtager af AGEDRUP RUNDT PRISEN. Det kan du gøre ved at skrive til Agedrup Rundts administrative leder, Hans Jørgen Zinther på hj@zinther.dk. Husk begrundelse på 3-10 linjer. Tag det op i din forening. Giv et skulderklap til én eller flere af de mange, der gør en indsats for lokalområdet!

Hvem kan være kandidater? For at blive tildelt årets AGEDRUP RUNDT PRIS skal kandidaten have gjort sig bemærket (synligt eller diskret) i Bullerup/Agedrupområdet med en indsats til gavn for lokalbefolkningen. Det kan være en uselvisk indsats for børn og ungdom, ældre, idræt og kultur - eller det kan være et særligt forenings-, eller erhvervsmæssigt initiativ, som fremviser Agedrup og Bullerup som et sted, hvor der sker noget. For god ordens skyld kan medlemmer af AGEDRUP RUNDTs koordineringsgruppe ikke være kandidater.

TS SENEST 8. MAR

INDSTIL DIN KANDIDAT!

Du kan indstille kandidater til AGEDRUP RUNDT PRISEN både som forening og som privatperson - dog senest 8. marts 2020. Skriv eller mail til ARs administrative leder, Hans Jørgen Zinther - E-mail: hj@zinther.dk De nominerede offentliggøres med begrundelse i ARs aprilnummer. Nomineringen skal indeholde følgende: Navn på den nominerede, begrundelse for nomineringen (3-10 linier), navn, evt. forening, adresse og telefonnummer på afsenderen.

Nr. 152 - FEBRUAR 2020- www.agedrup-rundt.dk

Profile for Agedrup Rundt

AR152  

AR152  

Profile for agekirke