Page 22

Formand: Søren Stobbe, tlf. 3161 0740

Igen i år opstilles den store røde postkasse i Super Brugsen, hvori man kan lægge tegninger. Postkassen stilles op i forbindelse med juletræstændingen fredag den 29. november 2019, og der trækkes lod blandet alle tegningerne den 20. december 2019.

Lav en tegning og vind (måske) en præmie:

JULEMANDENS POSTKASSE

22Alle børn i Bullerup/Agedrup/Vester Kærby opfordres til at aflevere en tegning til julemanden. Der bliver trukket lod om flotte præmier blandt alle de afleverede tegninger.

Af Søren Stobbe, fmd. Agedrup Sogns Beboerforening Nu nærmer den søde juletid sig, og i den forbindelse vil julemanden igen i år stille sin store røde postkasse op i Super Brugsen. Alle børn i Bullerup/Agedrup/ Vester Kærby opfordres til at aflevere en tegning til julemanden. Der bliver trukket lod om flotte præmier blandt alle de afleverede tegninger.

Postkassen stilles op i forbindelse med juletræstændingen fredag den 29. november 2019, og der trækkes lod blandet alle tegningerne den 20. december 2019. Præmierne udleveres til de heldige vindere i Super Brugsens vindfang lørdag den 21. december kl. 10.00. Husk at skrive navn, alder og adresse bag på tegningen, så vi kan aflevere præmien til den rigtige.

Nr. 151 - DECEMBER 2019- www.agedrup-rundt.dk

Fastelavnsfest 23. februar 2020 Af Søren Stobbe, fmd. Agedrup Sogns Beboerforening Husk at Agedrup Sogns Beboerforening inviterer til fastelavnsfest d. 23. februar 2020. Børnene opdeles i aldersgrupper, og der vil være præmier til bedste udklædning, kattekonge og kattedronning. Der vil desuden være mulighed for at købe pølser med brød, samt drikkevarer. Mere information i næste nummer af Agedrup Rundt.

21

Profile for Agedrup Rundt

AR151  

AR151  

Profile for agekirke