Page 29

HISTORIEN OM DANMARK FORTSÆTTER Første gang den 18. januar 2018 om Enevælden. Det andet den 22. februar om Demokrati og verdenskrig. Af Lene Marqvardsen, fmd. menighedsrådet I det nye år fortsætter vi foredragsrækken om Danmarks historie, nemlig torsdag den 18. januar 2018 og torsdag den 22. februar 2018. Begge gange kl. 19.00-21.30 i Agedrup Sognegård Historiker Michael Bregnsbo vil holde to oplæg, det første fortsætter, hvor vi slap i efteråret og omhandler Enevælden i perioden 1784 -1848, og det andet omhandler perioden 1848 -1940 og har titlen Demokrati og verdenskrig. Begge gange vil der være en let servering til en pris af 30,- kr.

Børn og „bønder“ til Halloween Halloween i festpyntet kirke og bøn som samtale med Gud Af Tove Jørgensen, menighedsrådet Søndag den 29. oktober blev der fejret Halloween i Agedrup. Jeg vil nærmest sige for alle i Agedrup. Vi var rigtig mange til kaffe og kage foran Brugsen, og der var flere aktiviteter for børn og barnlige sjæle. I samlet trop gik vi gennem en festpyntet skov til en ligeså festpyntet kirke. Udover en ’let’ gudstjeneste havde FDF’erne sørget for, at alle skulle besøge fem poster, hvor der enten blev fortalt historier, sunget eller opfordret til at bede en bøn. På sidstnævnte post fik vi fortalt, at en bøn kan betragtes som en samtale mellem dig og din Gud, enten í tale, i tanker eller på skrift. Det samme tema går igen i mange af de bønner, der blev skrevet og ud af rigtig mange fantastiske har vi udvalgt denne til at repræsentere dem alle. Den rummer det hele – nyd den!

Kirken var fyldt til Halloween-arrangementet - indeni og udenpå!

Godnathistorie i kirken Kom og vær med torsdag den 11. januar Af Gitte Knudsen og Annie Leth I denne mørke tid er det rart med lidt hygge inden sengetid. Så kom gerne i nattøj med din dyne, bamse og sut og få læst godnathistorie af Gitte og syng godnatsange med Annie. Det foregår i Agedrup Kirke kl. 18.30 – 19.00 torsdag den 11. januar og igen torsdag den 8. februar. Du må gerne tage far eller mor med, og du må gerne komme alene. Du går sikkert i dagpleje eller børnehave, men alle er velkomne. Sammen med jer vil vi skabe en hygge-godnat-stemning gennem fortællinger fra Biblen og sange. Det er ikke en gudstjeneste, men vi slutter med fadervor. Vi glæder os til at se jer! AGEDRUP RUNDT 139 - DECEMBER 2017

29

AR139 (2)  
AR139 (2)