Page 1


στοιχεία επικοινωνίας διαχείριση Αγάπη Κανταρτζή Τ 6972115454, Ε info@ladiesfirst.gr

Οι κυρίες προηγούνται στη ζωή, στην ενημέρωση, στη φαντασία! Οποιαδήποτε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας μπορεί να αποδράσει σε ένα κόσμο μόδας, τέχνης και πληροφορίας. Ένα προσωπικό sketchbook για γυναίκες με υψηλές απαιτήσεις με εβδομαδιαία ενημέρωση απ’ όλο τον κόσμο για διάφορα happenings!Μπορεί κανείς να βρεί θέματα καλλιτεχνικής φύσης, μόδας, μαγειρικής, τρόπους και μέσα για ανανεωτικές εξορμήσεις αλλά και θέματα ανθρωπιστικής επαγρύπνησης και όλα αυτά συνοδευμένα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ιδανικό για τις fashion-addicted γυναίκες που επιθυμούν να είναι πάντα in fashion!! Άμεση ενημέρωση για project καλλιτεχνών, φωτογράφων, make up artists, σχεδιαστών μόδας.

μέχρι τον οκτώβριο δωρεάν παροχή banners.


Σε μια πιο κοντινή ματιά στο ladiesfirst.gr μπορεί να συναντήσει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Bazaars Πληροφορίες για τα πιο σημαντικά bazaars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Shoes Ξενάγηση στο φανταστικό κόσμο των παπουτσιών. Πρωτότυπα σχέδια από κορυφαίους σχεδιαστές της παγκόσμιας αγοράς Magazines Εντυπωσιακά εξώφυλλα, φωτογραφήσεις, ενδιαφέροντα άρθρα από ελληνικό και ξένο τύπο

captain cook Γαστρονομικά ταξίδια που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Συνταγές από κάθε άκρη της γης για να οργανώστε τα καλύτερα γεύματα και να μαγέψτε τους απαιτητικούς καλεσμένους σας Look closer Οδηγός για νοικοκυρές σε απόγνωση με kitchen gadgets κ.α. sweet dreams Ιδέες διακόσμησης.

Fashion Τα πάντα για τη μόδα!!! Τα Ιn και τα out που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα!!

Wake up Ευαισθητοποίηση της κοινωνικής μας συνείδησης για έναν κόσμο μακριά από τα φώτα που προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει

Art Παρουσίαση έργων τέχνης Ελλήνων και ξένων με εξαιρετικό ενδιαφέρον

Upside down Ώρα για απόδραση!!Tips για luxurious και cheap hotels στα πιο ονειρικά μέρη!


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

εκθεσιακός χώρος μια παρουσίαση ποικίλων θεμάτων. υλικό φωτογράφων υλικό σχεδιαστών διαφημιστικές καμπάνιες καινούρια αντικείμενα design προϊόντων

free pass εβδομαδιαία θα γίνονται τέσσερις προτάσεις για free δραστηριότητες, όπως δωρεάν μαθήματα χορού, δωρεάν είσοδος σε μουσεία.

first news καθημερινά θα εμφανίζονται τα 4 πιο hot θέματα. οι κατηγορίες θα είναι bazaar, εντυπωσιακά editorial μόδας από περιοδικά εξωτερικού, σινεμά , ενώ η τελευταία κατηγορία θα καλύπτει κάποιο από τα υπάρχοντα θέματα.

διαγωνισμοί κάθε μέρα ένα θέμα της επικαιρότητας, που η miss papalangi θα σχολιάζει με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο.

you tube

καθημερινά θα ανανεώνεται video με υλικό που θα αφορά σε σινεμά, μουσική, αλλά και έξυπνες διαφήμισεις που κερδίζουν το ενδιαφέρον.


objects of desire

κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν αγαπημένα αντικείμενα, που θα έχουμε επιλέξει με ιδιαίτερο design. Κάνοντας μεγένθυση, ο χρήστης, θα μπορεί να παίρνει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα.


addicted to bazaars shoes magazines fashion art

όλες οι γυναίκες έχουν πάθος για τις αγορές μικρές και μεγάλες. αυτός είναι ένας χώρος που παρέχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν στις αγορές: bazaars, καταστήματα και ιδιαίτερες ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι χρήστες. σε συνεργασία με κάποιο κατάστημα, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ευκαιρίες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του site, με τρόπο που θα αποφασιστεί από κοινού. σε αυτή την περίπτωση το κατάστημα δεν θα χρεωθεί την φιλοξενία του banner προσφοράς.


παροχή

60%

εκπτώσεις

40%

σε αυτό τον χώρο, θα παρουσιάζονται καταστήματα που θα έχουν ιδιαίτερες προσφορές για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ

δωροεπιταγές μόνο για τα μέλη της ιστοσελίδας θα γίνετε κλήρωση για να τις κερδίζουν.

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


addicted to bazaars

shoes magazines fashion art

Ξενάγηση στο φανταστικό κόσμο των παπουτσιών. Πρωτότυπα σχέδια από κορυφαίους σχεδιαστές της παγκόσμιας αγοράς.


heel of the week κάθε εβδομάδα θα επιλέγεται ένα παπούτσι ιδιαίτερο, το οποίο οι αναγνώστες θα μπορούν να βαθμολογήσουν

διαγωνισμός Καταστήματα σε συνεργασία με το ladiesfirst.gr θα μπορούν να τρέχουν έναν διαγωνισμό για τους χρήστες του site. Μετά την προβολή 4 σχεδίων παπουτσιών, δηλαδή έναν μήνα, ένα από αυτά τα σχέδια θα μπορεί να το κερδίσει κάποιος αναγνώστης του site, με τρόπο που θα συναποφασιστεί.

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


addicted to bazaars shoes

magazines fashion art

πολλά περιοδικά μετά την κυκλοφορία τους, βγαίνουν στο internet δείχνοντας σε όλους μας την ομορφιά των editorials, διάσημων φωτογράφων και σχεδιαστών. εδώ θα έχουμε την ευκαιρία κάθε εβδομάδα να απολαμβάνουμε και να ενημερωνόμαστε με διάφορα editorials παλιών τευχών από σπουδαία περιοδικά.


covers of the month κάθε μήνα θα ενημερώνονται οι αναγνώστες για τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών του εξωτερικού, που αποτελούν τις βίβλους της μόδας

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


addicted to bazaars shoes magazines

fashion art

σε αυτή την κατηγορία παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την μόδα σε όλους τους τομείς: ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μαλλιά! οι νέες προτάσεις καταξιωμένων σχεδιαστών μόδας, τα trends για τους πιστούς ακόλουθους αυτής!


παροχή σε αυτόν τον χώρο, σε συνεργασία με κάποιο κατάστημα, θα δίνονται συμβουλές και tips σχετικά με τη μόδα

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


addicted to bazaars shoes magazines fashion

art

Παρουσίαση έργων τέχνης Ελλήνων και ξένων με εξαιρετικό ενδιαφέρον


new artist σε αυτόν τον χώρο, θα εκτίθενται έργα καλλιτεχνών που φτιάχνουν χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά, παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση για το που μπορούμε να βρούμε τα αντικείμενα αυτά. η ανανέωση θα γίνεται κάθε βδομάδα.

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


HOME SWEET HOME captain cook

look closer sweet dreams

Γαστρονομικά ταξίδια που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Συνταγές από κάθε άκρη της γης για να οργανώστε τα καλύτερα γεύματα και να μαγέψτε τους απαιτητικούς καλεσμένους σας Οδηγός για νοικοκυρές σε απόγνωση με kitchen gadgets κ.α. Ιδέες διακόσμησης


food stylist photos αυτός ο χώρος θα φιλοξενεί όμορφες φωτογραφίες από food stylists.

books αυτός ο χώρος θα μππορούσε να φιλοξενίσει βιβλία μαγειρικής.

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


WAY OUT Ατζεντα αθηνα

Ατζεντα

Εβδομαδιαία πρόταση από τον οδηγό πόλης debop. Προτάσεις από οδηγό πόλης.

θεσσαλονικη

συναυλίες

Ενημέρωση για τα μουσικά δρόμενα της πόλης.

συναυλίες

Ενημέρωση για τα μουσικά δρόμενα της πόλης.

αθηνα

θεσσαλονικη

upside/down

Ώρα για απόδραση!! Tips για luxurious και cheap hotels στα πιο ονειρικά μέρη!

€100

less €100 more


remember to wake up!

Ευαισθητοποίηση της κοινωνικής μας συνείδησης για έναν κόσμο μακριά από τα φώτα που προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει


χώρος διαφήμισης

χώρος διαφήμισης


μέχρι και τον οκτώβριο δωρεάν παροχή banners. content manager αγάπη κανταρτζή Τ 6972115454 Ε agapi@ladiesfirst.gr

ladiesfirs.gr  
ladiesfirs.gr  

internet looks better now!