Page 1

nformaci贸 General de Barcelona


Index Introducció..........................................................1 El Raval................................................................2 La Boquería.........................................................3 Park de Montjuic.................................................4 Park Güell............................................................5 Conclusions........................................................6


Introducció Som el grup de l’ Adrià Garcia, l’Alex Calle i Roger Cortina i us presentarem alguns llocs interessants per visitar a Barcelona.


El Raval El Raval és un dels quatre barris de què es compon el districte barceloní de Ciutat Vella , sent el més densament poblat. L'origen del Raval es de a mitjans del segle XIV. La Pesta Negra va disminuir la població de Barcelona un terç, des dels 30.000 habitants als 20.000.


La Boquería El Mercat de Sant Josep, popularment conegut com la Boquería, és un mercat municipal que es troba al costat de la Rambla de Barcelona. A part d'un lloc per comprar tot tipus de productes frescos també és una atracció turística. Aquest mercat va ser inaugurat l'any 1936 però té els seus orígens a l'aire lliure, davant les portes de l'antiga ciutat, a l'esplanada del Pla de la Boqueria.


Montjuïc En l'actualitat, esta relacionada amb l'esport, a causa de la gran quantitat d'instal·lacions esportives que acull. A la seva falda es troben les instal·lacions olímpiques que van acollir els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, com l'Estadi Olímpic Lluís Companys.


Park Güell

El Park Güell és un gran jardí amb elements arquitectònics situat a la part alta de Barcelona al vessant del turó del Carmel que mira al mar, no gaire lluny del Tibidabo. Va ser dissenyat per l'arquitecte Antoni Gaudí, màxim exponent del modernisme català construït entre els anys 1900 i 1914 i inaugurat com a parc públic el 1926. 


Conclusions -Què ens ha semblat? -Tornaries? -Què t'agrada't mes? -Que no t’agrada’t ? -Recomenaries la ciutat?

Guia Barcelona  

guia barcelona