Page 1

TALLER D’EDICIÓ FOTOGRÀFICA 30 d’abril de 2011

David Airob

©David Airob

- Candeal -

“ El autor tiene que saber editar sus imágenes; sino es así, no sabe lo que está haciendo. Lo que produce es meramente accidental o inconsciente. Me resulta muy extraño que un buen fotógrafo no sepa evaluar su propio trabajo. Es increíble que alguien consiga hacer una imagen absolutamente extraordinaria pero que, en el momento de elegir, se incline por una mala.” Miguel Río Branco (Conversaciones con fotógrafos - La Fábrica)

1

AFTM


30 d’abril de 2011

contingut del taller Un taller dirigit a fotògrafs i aficionats avançats

FOTOGRAFIA: edició fotogràfica. Torroella de Montgrí, el 30 d’abril de 2011, a Casa

TALLER D’EDICIO FOTOGRAFICA

Pastors.

2

Al taller treballarem conceptes com: afrontar un reportaje, la fotografía d´autor i la edició gràfica. Aspectes que ens ajudaran a prendre decicions a l’hora d’editar el nostre treball.

AFTM


TALLER D’EDICIO FOTOGRAFICA

30 d’abril de 2011

qui és en David Airob? Fotoperiodista. Barcelona 1967. Estudia imatge i so a l'escola EMAV. El 1984 comença a col·laborar amb diferents mitjans de comunicació. El 1990 publica les seves primeres imatges al rotatiu barceloní "La Vanguardia" on, mesos després, entrarà a formar part del seu dispositiu diari d'informació gràfica. Des de llavors ha combinat la seva activitat professional cobrint tot tipus d'esdeveniments informatius amb el desenvolupament de treballs més personals com "Zurich, el último gran Café" pel que obté el 1995 el Premi Agustí Centelles de Fotoperiodisme. Ha publicat reportatges en revistes internacionals com: "Time-Life", Paris Match, Der Spiegel, etc.

© David Airob

Cofundador del Centre de Fotografia Documental de Barcelona "lafotobcn", actualment és redactor en cap de fotografia del diari "La Vanguardia". realitza seminaris i conferències a la Universitat Autònoma de Barcelona, així com en diverses escoles de fotografia.

Entre els seus treballs recents destaquen les sèries que ha realitzat documentant els rodatges de les últimes pel lícules dels germans Trueba: "Soldats de Salamina" de David Trueba i "El embrujo de Shangai" de Fernando Trueba. El seu últim treball, "Bon dia Comunidade", emocionant retrat de la favela de Candeal a Salvador de Bahia, és també resultat de la participació en el rodatge de "El milagro de Candeal", l'últim llargmetratge de Fernando Trueba.

Per saber-ne més: http://www.thewside.com/

3

AFTM


TALLER D’EDICIO FOTOGRAFICA

30 d’abril de 2011

inscripció contacte

4

PREU DEL TALLER : 58 € PLACES LIMITADES LLOC: Casa Pastors, C/ Major 31- Torroella de Montgrí (Girona). ORGANITZA: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí. AFTM INFORMACIÓ: http://fototorroella.blogspot.com/ INSCRIPCIONS Y RESERVES: xevi@novo9.com DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: 25 / 04 / 2011 HORARI DEL TALLER: 30 / 04 / 2011 09:30 a 13:30 i 15:30 a 19:30

TALLER EDICIO FOTOGRAFICA  
TALLER EDICIO FOTOGRAFICA  

Al taller treballarem conceptes com:afrontar un reportaje, la fotografía d´autor i laedició gràfica. Aspectes que ens ajudaran aprendre deci...

Advertisement