Page 1

docway document library

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ


docway document library

Γνωρίστε το docway.gr Το docway.gr είναι η πρώτη Ελληνική πολυθεματική, ψηφιακή ιβλιοθήκη. Φιλοξενεί χιλιάδες εκδόσεις και έγγραφα κάθε κατηγορίας και ενδιαφέροντος.

Βιβλία

Υποδείγματα Νομικών Εγγράφων

Οδηγοί σπουδών

Εφημερίδες

Φόρμες Επιχειρηματικού Σχεδιασμού

Επιστημονικές εργασίες

Περιοδικά

Επαγγελματικά έντυπα

Πανεπιστημιακές Μελέτες

Κόμιξ

Παρουσιάσεις

Σχολικές Σημειώσεις

Λευκώματα

Εταιρικά προφίλ

Πανεπιστημιακές Σημειώσεις

Φωτογραφικά άλμπουμ

Διαφημιστικό υλικό

Δελτία τύπου

Λογοτεχνικά κείμενα

Μεθοδολογίες

Άρθρα & Απόψεις

Ποίηση

Βιογραφικά Σημειώματα

Εγχειρίδια

Ταξιδιωτικοί οδηγοί

Δημόσια έγγραφα & διαδικασίες

Πως να... Οδηγοί

Παρτιτούρες

Έρευνες

Κατάλογοι

Δοκίμια

Αρχειακό υλικό

Ομιλίες


Προσεγγίστε χιλιάδες νέους αναγνώστες Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και διανομής των εντύπων σας, προωθώντας παράλληλα μία σύγχρονη οικολογική αντίληψη για την διάθεση του υλικού σας. Ανεβάστε ψηφιακά έγγραφα και περιεχόμενο κάθε μορφής (Microsoft word, excel, Power Point, Adobe PDF, κλπ) και το docway θα τα προσαρμόσει σε προστατευμένη προβολή χρήστη.

Δημοσιεύσετε στο docway Το docway σχεδιάστηκε για εσάς Το docway θα σας εκπλήξει με την καθαρότητα παρουσίασης των εγγράφων σας και την ευκολία πλοήγησης στο περιεχόμενό του Παρουσιάστε όλο το αρχειακό σας υλικό. Ενημερώστε το κοινό που σας ακολουθεί και αυτοματοποιήστε την διαδικασία ενημέρωσής του για κάθε νέα σας δημοσίευση. Κατηγοριοποιήστε τα έγγραφά σας, βοηθώντας τους χρήστες στην γρήγορη ευρεσή του. Δώστε δείγμα των δημοσιεύσεων σας στους αναγνώστες, πριν από κάθε λήψη ή αγορά τους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ

Δημοσιεύστε εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο και κάθε φορητή συσκευή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ

Μπείτε στην νέα ψηφιακή εποχή


Προωθήστε έξυπνα το περιεχόμενο σας

Δώστε λέξεις κλειδιά στο περιεχόμενο σας και πάρτε υψηλή κατάταξη σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, (google, yahoo, msn, bing). Κοινοποιήστε τις δημοσιεύσεις σας, στο Facebook, το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα, αυξάνοντας τις επισκέψεις σας και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας. Κατηγοριοποιήστε θεματικά ή γεωγραφικά το περιεχόμενό σας και γίνετε «πρωτοσέλιδο» στους αναγνώστες θεματικού ενδιαφέροντος.

Μοιραστείτε με ένα κλικ Προωθήστε τις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιώντας έτοιμα εργαλεία marketing

4

Διαφημίστε δωρεάν τα έντυπά σας με ειδικές προβολές (πχ διαφημιστικά lidle) Ενημερώστε τους φίλους σας με email. Γνωστοποιήστε τους την δραστηριότητά σας, ή στείλτε τους ενδιαφέρον περιεχόμενο τρίτων. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό σας. Δείτε τι πιστεύουν οι αναγνώστες για εσάς και επικοινωνήστε μαζί τους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Εκμεταλευτείτε την δύναμη του docway και προωθήστε έξυπνα κάθε σας ανάρτηση

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ

Στο internet, σας γνωρίζουν όλοι


docway document library

5

Δημιουργήστε το προσωπικό ή εταιρικό σας ηλεκτρονικό περίπτερο, παρέχοντας στους νέους αναγνώστες σας συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας και πληροφορίες επικοινωνίας. Παρουσιάστε ο αρχειακό σας υλικό. Ενημερώστε το κοινό που σας ακολουθεί και αυτοματοποιήστε την διαδικασία ενημέρωσής του για κάθε νέα σας δημοσίευση. Ενημερωθείτε με λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για το αναγνωστικό σας κοινό.

Κερδίστε το κοινό σας

Δημιουργήστε Ομάδες

6

Δημιουργήστε κλειστές ή ανοιχτές ομάδες με ελεγχόμενη πρόσβαση περιεχομένου.

Μοιραστείτε αρχεία και ανταλλάξτε πληροφορίες με επιλεγμένους χρήστες του docway. Κινηθείτε σε προστατευμένο περιβάλλον δημοσιεύσεων Συμμετέχετε σε ανοιχτές ομάδες θεματικού ενδιαφέροντος. Ενώστε τις δυνάμεις σας με άλλα μέλη και αποκτήστε νέο κοινό Πάρτε τη γνώμη των μελλών για τις δημοσιεύσεις σας και βελτιώστε το περιεχόμενό σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ

Δώστε στους αναγνώστες σας μία ολοκληρωμένη εικόνα και κερδίστε φίλους που σας ακολουθύν.

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ

Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ


docway document library

Δημοσιεύστε με ασφάλεια

Προβάλετε μέρος ή ολόκληρες τις δημοσιεύσεις σας, ορίζοντας το αριθμό σελίδων που θέλετε να εμφανιστούν Δώστε δικαιώματα λήψης των αρχείων σας ή περιορίστε το δικαίωμα των χρηστών σε online προβολή. Ενσωματώστε την λειτουργικότητα του docway στην ιστοσελίδα σας και προβάλετε τα έγγραφα σας χωρίς διαφημίσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

7

Προστατέψτε το περιεχόμενο σας Προστατέψτε τα πνευματικά σας δικαιώματα και τις δημοσιεύσεις σας με την χρήση προηγμένων τεχνολογιών ελεγχόμενης πρόσβασης στο περιεχόμενό σας Προστατέψτε τα αρχεία σας από μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή και αναδιανομή Εισάγετε «ιδιωτικά» το ψηφιακό σας περιεχόμενο στο docway, με αποκλειστικά προσωπική πρόσβαση, χωρίς να το δημοσιεύσετε στο δίκτυο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαθέσετε τις δημοσιεύσεις σας στο δίκτυο

ΕΛΕΓΧΟΣ

Κρατήστε τον πλήρη έλεγχο


Ένα δίκτυο για εσάς

Δημοσιεύστε ελεύθερο περιεχόμενο, προωθήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο και διαφημιστείτε δωρεάν

Δημοσιεύστε περιεχόμενο γνώσης που ήδη έχετε και κερδίστε χρήματα. Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στα μέλη του δικτύου και ενισχύστε το εισόδημά σας. Υποδείγματα Νομικών εγγράφων, προσχέδια οικονομικών εγγράφων, τεχνικές μελέτες, σχέδια διεκπεραίωσης εργασιών, προσχέδια επιχειρηματικών πλάνων ... Πανεπιστημιακές μελέτες, συγγράμματα, διδακτορικές διατριβές, πανεπιστημιακές σημειώσεις, έρευνες αγοράς... Μεθοδολογίες και επιστημονικούς οδηγούς, τεχνικά εγχειρήδια, επιστημονικές συμβουλές...

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κερδίστε Χρήματα

Δημιουργήστε μόνοι σας την διαφήμισή σας στο docway και προβληθείτε στους χρήστες του δικτύου. Προωθήστε τα διαφημιστικά σας έντυπα αξιοποιόντας νέες καινοτόμες πρακτικές ψηφιακής διανομής Δημιουργήστε έξυπνες καμπάνιες, στοχεύοντας στο κοινό σας. Επιλέξτε την θεματικη ενότητα που σας ενδιαφέρει και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Κερδίστε διαφημιστική προβολή


docway document library Δημοσιεύστε

Υπηρεσίες Ψηφιακής Επικοινωνίας Κύπρου 2 - Μελίσσια 15127 Τηλ: (210) 6132150 - fax: (210) 810 08 02 email: info@publico.gr - Url: www.publico.gr

docway  

docway Διαφημιστικό Φυλλάδιο

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you