Skogsnolia 2019

Page 8

Visar bredd på årets Skogsnolia Mångfald är en prioriterad fråga för Holmen. På Skogsnolia i år kommer de därför visa upp en bredare sida av företaget än under tidigare år. Under flera år har Holmen arbetat för att ta viktiga steg mot en mer inkluderande arbetsplats. En förändringsresa som handlar om att bygga kunskap, skapa reflektion och därigenom få en ökad insikt. Holmen Skogs vd, Sören Petersson förklarar varför. – Jag är övertygad om att Holmen Skog har mycket att vinna på att jobba med jämställdhet och mångfald. Vi arbetar på en marknad som hela tiden förändras och behöver därför bli bra på

FOTO: Jonas Forsberg

Sören Petersson, vd på Holmen Skog är övertygad om att de har mycket att vinna på att jobba med jämställdhet och mångfald.

att utveckla nya förhållningssätt och oss själva. För att klara av det behöver vi en jämställd och öppen kultur.

medarbetare vars arbetsdagar består av till exempel rekrytering, IT-utveckling, statistik eller skogsskötsel.

Hur kommer då detta att avspegla sig på årets Skogsnolia? Maja Öberg, verksamhetsutvecklare på Holmen, berättar om deras satsning. – För att möta den breda målgruppen som besöker mässan kommer vi att visa upp en rad olika roller och arbetsuppgifter som ryms inom vårt företag. I vår monter kommer du kunna prata med

På plats kommer även personer som samarbetar nära Holmen att finnas, som till exempel maskinförare, entreprenörer och studenter, berättar Maja Öberg. – Vi vill helt berätta visa vår bredd och berätta om vår syn på mångfald och de vinster vi ser att det arbetet ger. Kom gärna förbi och prata med oss, avslutar Maja Öberg.

Du hittar oss i monter 1070

VÅRA PRODUKTER

Hinz försäljning EPSILON M12 – SKOGENS KONUNG

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Iggesund forest Läs mer på www.iggesundforest.se

MASKINSVÄRD

Epsilon M12 är det perfekta mötet mellan design, komfort och smarta lösningar. Kranen är skräddarsydd efter förarens behov och är lätt och bekväm att köra. Den moderna konstruktionen gör Epsilon M12 robust och slitstark och det lyhörda styrsystemet* ger hög manövrerbarhet och mycket känsla i spakarna.

KEDJOR

TILLBEHÖR

Enkel, modern och effektiv. Armlängder L-kran: 8,0, 8,3 och 9,7 m, Z-kran: 8,3, 9,1 och 10,5 m *Finns med både elstyrning och oljeservostyrning.

www.iggesundforest.se Tillsammans lyfter vi Sverige | www.hinz.se

facebook.com/iggesundforest order@iggesundforest.se

8