Page 1

AFA JCDecaux Outdoor News / maj 08

Outdoor, der ligner en million

Ny innovativ afdeling

Dagligvareserien

Digitale løsninger

Outdoor, der ligner en million I forbindelse med dette års modeuge kørte Dyrberg/Kern en opsigtsvækkende outdoor kampagne under temaet ”Hey you look like a million”. Til dem, der havde brug for lidt mere overbevisning, var der opstillet spejle i indre by, hvor man kunne aktivere en høj piftelyd ved at trykke på en knap. Spejlene blev blandt andet fulgt op af en landsdækkende Abribus kampagne, helfolierede læskærme og en række showcases med udvalgte smykker fra konceptet.


Ny innovativ afdeling i AFA JCDecaux

Outdoors absolut største styrke er mediegruppens store formater og dens uendelige muligheder for at udnytte disse kreativt. Såvel i Danmark som globalt oplever vi i JCDecaux øget fokus på netop kreative og innovative eksekveringer af outdoorkampagner. Som en konsekvens af denne udvikling har vi nu oprettet en innovativ afdeling i AFA JCDecaux. Line Gadegaard er tiltrådt stillingen som innovativ produktchef. Mange kender allerede Line fra hendes tidligere stilling som barselsvikar for vores analysechef Mai Britt Lundstrøm. ”Det bliver min fornemmeste opgave i samarbejde med en række yderst kompetente leverandører at udarbejde og implementere de kreative og innova-

tive løsninger, som vi oplever stigende efterspørgsel på. Vores medier leverer oplagte muligheder for kreativ udfoldelse med ekstra højt til loftet for dem, der ønsker at kommunikere med store armbevægelser eller ved brug af den nyeste teknologi. AFA JCDecaux’s kontrakter med landets største kommuner giver mulighed for at få de innovative kampagner ud til en hel masse mennesker. Som innovativ produktchef vil jeg kunne trække på mine analytiske erfaringer og generelle kendskab til vores medier, og jeg ser frem til opgaven.”


Dagligvareserien Den sidste påvirkning inden den endelige købsbeslutning. I en travl hverdag skriver de færreste indkøbssedler, og de der gør skriver dem sjældent mærkespecifikt. Netop dette er en af styrkerne ved Abribus Dagligvare – fire netværk på i alt 940 pladser som er placeret ved 797 af landets dagligvarebutikker og som tilbyder en sidste eksponeringsmulighed inden forbrugerens endelige beslutning. Sammenlagt dækker Abribus Dagligvare 39% af den samlede danske dagligvareomsætning (Stockmann, 2006) svarende til DKK. 45,6 mia. Vi oplever i større og større udstrækning, at annoncører efterspørger selekterede pladser. Dagligvareserien er ingen undtagelse, da distribution i de enkelte kæder naturligvis er afgørende for den enkelte annoncør. Netop derfor tilbyder vi, at man kan plukke ud i pladserne og eventuelt kombinere med almindelige Abribus netværk.

så er det sagt.... Der er flere årsager til at Royal Unibrew har valgt at fokusere på abribus i 2008. Til det siger Peter Soltoft : ”Først og fremmest har vi mange mærker – eller livstilsprodukter om man vil – som klæ’r buslæskærmene og omvendt. Abribusplakaterne er placeret hvor mange mennesker i netop vores målgruppe færdes dagligt. Og så synes jeg i øvrigt, at lyset får vores brands til at fremstå mere attraktivt i aften og nattetimerne. Mange af disse brands har ikke plads i budgettet til storstilede TV kampagner. Som den ”lille udfordrer” på markedet har abribus derfor været et oplagt alternativ, hvor vi kan være dominerende. I samarbejde med AFA JCDecaux har vi fået skræddersyet specielle Royal Unibrew serier, afhængig af produkt og målgruppe.”

Peter Soltoft Deputy Director, Marketing, Nordic, Royal Unibrew A/S


AFA JCDecaux as • AFA trafik reklame as info@outdoor.dk • www.afajcdecaux.dk • Tlf. 36 34 24 00 København: Industriholmen 82 • 2650 Hvidovre Århus: Sønder Allé 12 • 8000 Århus C

Digitale løsninger på outdoor Digitale løsninger er ikke til at komme udenom – heller ikke på outdoor. Sony Ericssons lancering af deres w890i er netop et eksempel på brugen af en række spændende digitale løsninger på outdoor: Illuminate plakater (plakater med lysledere) genererede yderligere opmærksomhed til søjlerne i midtbyen. Digitale skærme blev brugt, som display på telefonen, og herudover blev der

installeret AdEyes. Små bluetooth sensorer, som giver de forbipasserende mulighed for at downloade Sony Ericsson wallpaper, sange og ringetoner. En række digitale løsninger som helt igennem understøtter den nye w890i’s mange finesser, men som desværre ikke kommer til sin fulde ret her – se derfor mere på filmen, som vi har lagt ud på www.afajcdecaux.dk.

Bulletin_maj_2008  

Innovate outdoor news

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you