Page 1

ISSUU


Amb Issuu podem convertir gratuïtament els teus documents, fotografies i/o articles en elegants i impactants revistes, catà legs i periòdics virtuals.


Amb més de 20 característiques, aquesta eina permet als lectors navegar sobre el format sense necessitat de descàrregues o instal·lacions en el PC.


â—?

Es tracta d'una poderosa eina de comunicaciĂł que ajuda a transmetre les nostres idees en formats impecables amb dissenys personalitzats, permeten obtenir la versiĂł impresa i virtual del teu format predilecte.


Anรกlisis de costes


Aventatges Si volem facilitar la lectura als nostres alumnes, a través d'aquesta pàgina els nostres alumnes ja no hauran de descarregar la informació que els has enviat. Simplement, en fer clic sobre l'arxiu podran iniciar una àgil lectura.


Issuu és una senzilla llibreria online comunitària on els usuaris enviem els nostres arxius PDF, limitats a 100 MB/500 pàgines com a màxim per arxiu. Una vegada que l'arxiu PDF és pujat, es processarà els seus continguts per mostrar-los més tard, en format FLAIX, però permetent-nos navegar per les seves pàgines com si estiguéssim llegint una revista , amb opció de realitzar zoom i passar pàgines d'una manera senzilla, inclòs la manera a pantalla completa.


TambĂŠ podem crear la nostra llista d'amics per diferents mitjans, de manera que puguem fer el seguiment de les seves publicacions recentment afegides a travĂŠs d'una de les seccions que podem afegir en la nostra llibreria.


Com hem comentat abans, cada usuari pot dispossar de la seva pròpia pàgina on mostrarem el nostre perfil personal, la nostra xarxa d'amics, la possibilitat que uns altres ens deixin comentaris (modificable en la configuració del compte), i a més se'ns pot enviar missatges privats, afegir-nos a favorits, compartir els nostres perfils amb altres usuaris.


Una idea interessant, pràctica i amena, on d'aquesta manera tindrem la nostra llibreria online allà on estiguem, sempre que tinguem accés a internet.


Com sol ser habitual en aquest tipus d'eines socials, ens dรณna la possibilitat de deixar els nostres comentaris en cada perfil d'usuari i en cada document, marcarlos com a favorits, compartir-los mitjanรงant enllaรง o codi html personalitzat per qualsevol un altre assetjo web, deixar post-its virtuals per a alguns dels nostres amics, etc.

karlosafaclot  

avantatges de l'issuu