Page 1

www.wonenaandeboulevard.nl Ons volledige woningaanbod aan de Boulevard vindt u op: www.wonenaandeboulevard.nl (uniek initatief van ons kantoor)

Zomeraanbieding!

25% korting op onze basiscourtage!

Aerssens & Partners

Gratis:

Makelaars en taxateurs

Offerte Dit zomeraanbod is geldig tot 1 juli 2014 Ons kantoor ontvangt u graag: 9:00 – 17:00 (maandag tot en met vrijdag) Op afspraak (zaterdag)

Boulevard Bankert 158 4382 AC VLISSINGEN Tel: 0118-413920 Email: info@aenpmakelaars.nl

SCHAKELT

U ONS IN VOOR VERKOOP VERHUUR TAXATIES


TE KOOP Boulevard Bankert 264

Boulevard Bankert 338

Boulevard Bankert 320

Boulevard Bankert 512

Boulevard Bankert 884

Boulevard de Ruyter 52b

Boulevard Evertsen 250

Kenau Hasselaarstraat 393

Kenau Hasselaarstraat 483

Boulevard Bankert 50

Nieuwendijk 21 II

Bouevard Bankert 770

Boulevard Bankert 628630


ONLANGS SUCCESVOL VERKOCHT Boulevard Bankert 354

Boulevard Bankert 894

Boulevard Bankert 52

Boulevard Bankert 530

Boulevard Bankert 728

Boulevard Bankert 822-824

Boulevard Bankert 446

Boulevard Evertsen 110

Boulevard Bankert 852

Boulevard de Ruyer 398

Boulevard de Ruyter 374

Bouevard de Ruyter 110

Coosje Buskenstraat 26

Coosje Buskenstraat 65

Vanzelfsprekend vindt u ons ook op facebook

wonenaandeboulevardnl


Een woning verkopen

Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Vraag ik te veel of te weinig? Welke risico’s loop ik? Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk? Hoe stel ik een koopovereenkomst op? Welke notaris moet ik kiezen? U kunt dit allemaal zelf uitzoeken en oppakken. Krijgt u echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die u deze zorgen uit handen neemt? Klop dan aan bij Aerssens & Partners makelaars en taxateurs. Onze inzet kan u veel tijd, geld en moeite besparen. Wij zijn op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen uw woning en de koper. Als u besluit uw woning te verkopen, vraag dan nu een geheel vrijblijvend gesprek aan.

Taxatie

U wilt de waarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie uitvoert. Dat kan bij Aerssens & Partners makelaars en taxateurs. Onze makelaars zijn ingeschreven in het register van Stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerd taxateur. Onze makelaars ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. Onze makelaars zijn dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren. Dankzij een database die wordt bijgehouden door 4.000 NVM makelaars, hebben wij een schat aan informatie beschikbaar. Hierdoor kan een taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd. Door scherp te zijn op de actualiteit, zijn onze makelaars zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiĂŤle punten om de waarde van uw onroerend goed op een juiste wijze te bepalen.

Boulevard bankert magazine  
Boulevard bankert magazine  
Advertisement