Issuu on Google+

BRANSJEKONSEPT

Maritimt

Albert E. Olsen Drifts og vedlikeholdsprodukter til maritimt


Alt du trenger og mer finner du her... DVP® - Drift- og vedlikeholdsprodukter fra Albert E. Olsen. AEO har lange tradisjoner med å levere Drift- og Vedlikeholds produkter (DVP®)  til Maritim sektor. Vi har i mange år tilegnet oss kompetanse om næringen, og spesielt til skipsbransjen og skipsrelatert industri, mm. Som leverandør til det Maritime har vi de nødvendige godkjenninger som bla Achilles og Miljøfyrtårn. AEO tilbyr et bredt Sortiment mot den Maritime Bransjen som er tilpasset behovene innen miljø, sikkerhet og kvalitet. I tillegg kan vi skreddersy sortiment for kunden etter behov. Vi har også lang erfaring med å skaffe varer fra hele vårt leverandørnettverk og skreddersy produktløsninger, og spesielt på utrustning til båter.

Døgnbetjent / vakttelefon Alle AEO virksomhetene som leverer til Maritim sektor er tilgjengelig døgnet rundt på telefon for å løse kundebehov.

Produktspesialiteter Verne- og redningsutstyr Vaskemidler og rekvisita Høytrykksvaskere Løfte- og transportutstyr Slanger og hydraulikk Sveiseutstyr og tilsett

2

BRANSJEKONSEPT - Maritimt - www.aeo.no


Butikken vår - ditt varehus...

Vi hjelper deg › Våre industrivarehus ligger sentralt til med god parkering. Albert E. Olsen har Industrivarehus spredt ut over i Norge. Industrivarehusene har fra 5-20 000 artikler i butikken og i tillegg kan levere direkte fra vårt hovedlager i Oslo overnatt direkte til kundens adresse. I våre Industrivarehus ønsker vi at du kan komme inn å få se, ta på og prøve våre høy kvalitets produkter. Industrivarehusene har også salgskonsulenter med høy kompetanse som bistår deg med å finne det du trenger og i tillegg kan komme med gode råd dersom det er behov. Faste kunder kan opprette konto slik at de raskt kan komme i butikken og få hentet det de trenger. Åpningstidene tilpasser vi de lokale forholdene men stor sett er det åpent fra 0700 til 1600. Har man behov for varer utenom arbeidstid har vi vakttelefon som kan kontaktes for å få utlevert varer. Mange av Industrivarehusene har også hydraulikk service, vi presser hydraulikkslanger mens du venter. Skjer det et slangebrudd utenom arbeidstid har vi slangevakt som hjelper deg med en erstatningsslange.

› I våre industrivarehus kan du prøve og ta på våre kvalitetsprodukter. › AEO salgskonsulenter i butikk har høy kompetanse og hjelper deg med det å løse det meste. › Inngå en rammeavtale med AEO så kan vi skreddersy løsninger sammen med deg som kunde slik at du får optimal utnyttelse av samarbeidet med oss.

BRANSJEKONSEPT - Maritimt - www.aeo.no

3


Alt du trenger fra en leverandør når du trenger det

Sortiment

Etablere kundeavtale

Vi lagerfører et bredt sortiment mot maritimt, maskiner, rekvisita, personlig verneutstyr, arbeidstøy, vernesko, håndverktøy, skjærende verktøy og dreibenker, sveisemaskiner og tilsett, skruer, verksted og garderobe utrustning, slanger og løfteutstyr.

Vi besøker skipene ved ankomst på kaia. Da kan vi være klare med leveransene for å ta disse ombord. Det som trengs er en Avtale mellom Kunden og AEO og ikke minst etablere et kundesortiment.

Med dette sortimentet kan vi i samarbeid med kunden definere en maritim kundekatalog. I denne brosjyren ligger det ved et standard forslag fra AEO.

4

Vi tar kontakt med skipene FØR de ankommer. Når vi har fått på plass Kundeavtale har vi et konsept for å ta kontakt med båtene før de er ankommet havn for å ta opp bestillingene slik at det er leveringsklart.

BRANSJEKONSEPT - Maritimt - www.aeo.no


Vi tilbyr › Høy service. › Levering når skipene ønsker – også på kveldstid. › Levering på ”alt” du ønsker. › Dedikerte selgere som kan bransjen. › God kompetanse på varer opp mot maritimt miljø. › God på skaffevarer. › Vakttelefon, du kan alltid nå oss på telefon.

Skaffeservice Ut over de ca 100.000 artikler som ligger i vårt sortiment skaffer vi det som dere måtte trenge. Vi har bred erfaring på utstyr spisset mot maritim virksomhet. Ingen oppdrag som er for små eller for store. Vårt mål er å kunne betjene dere på en hurtig og profesjonell måte. Vi har et stort nettverk av leverandører som er behjelpelig til en hver tid. Fokus er at du som maritim kunde skal få hjelp og produkter når du trenger det, uansett tid og sted.

Spør oss… vi vet !

BRANSJEKONSEPT - Maritimt - www.aeo.no

5


VAREKATALOG MARITIMT

Katalogen er et utdrag av de mest kjøpte artiklene hos maritime kunder. Artikler merket med grønt er lagerført enten på vårt hovedlager, eller ved lokal avdeling. Vårt samlede varesortiment er svært bredt, og det er selvsagt mulig å bestille andre artikler på samme måte som før. Ordremail: Region Nord: aeonord@aeo.no Region Nordland: aeonordland@aeo.no Region Midt-Norge: aeomidt@aeo.no Region Vest: aeovest@aeo.no Region Øst: aeoost@aeo.no

6

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT KNEPUTER HH 79569 STD

FALLBLOKK 18M M/SVEIV F/TRIPOD

YTELSESNIVÅ 1. 240 mm x 147 mm x 20 mm. Ergonomisk form. Stor kontakt på gulv. Lav vekt. 100 % polyetylen. Sort.

Beskrivelse: Galvanisert stålwire. Aluminiumshus. Kan sveives opp eller ned. Festes på Tripod trebenstativ. Lengde 15 m. Vekt 15 kg. Godkjent etter EN360, EN1496.

Varenr

Navn

551639

KNEPUTER HH 79569 STD

Enhet PAR

Varenr

Navn

462395

FALLBLOKK 18M M/SVEIV F/TRIPOD

Enhet STK

TREBENSTATIV TRIPOD ALUM. SORBIX UNIVERSAL 20 KG SEKK

Beskrivelse: aluminium i materiale. Justerbart fra 1,55-2,55 m i høyden. Sammenslått 1,75 m. Bredde oppmontert 2,5 m. Sammenslått 0,2 m. Gummiføtter på ben for sklisikkerhet. Vekt: 15 kg. Brukes av to personer ved arbeide i sjakt, brønner, tanker etc. Godkjent etter EN360, EN1496.

Granulert absorberingsmiddel, basert på naturmineral med høy absorberingsevne.

Varenr

Navn

60880300

SORBIX UNIVERSAL 20 KG SEKK

SEK

Navn T-151 ABSORBENT 3M 1 PK=200A

Enhet PK

Høyeffektiv oljeabsorbent i ark for rask oppsamling om uhellet skulle være ute. HP antistatiske produkter er belagt med polypropylenbelegg med utladende effekt, og pakket i plastemballasje med tilsvarende virkning. Sikker, renslig, økonomisk både til bruk på land og vann. Bruksområder Ved dreiebenker, hydraulikk systemer, oljelager og overalt hvor det brukes olje og kjemikalier. Absorbsjonsevne: 2 ltr. pr. ark Navn

494025

ABSORBENT 3M HP-255 A 50 ARK

Enhet PK

ABSORBENT MB2001 RULL 40CMX46M

Navn

494027

ABSORBENT MB2001 RULL 40CMX46M

STK

HYDROGEL 125ML FLASKE

Varenr

Navn

268027

HYDROGEL 125ML FLASKE

Enhet STK

SOFT PLASTER 6CMX5M BLÅ REF.

Varenr

Navn

268031

SOFT PLASTER 6CMX5M BLÅ REF.

Enhet STK

PLASTERAUTOMAT 4907 Plasterautomat 1907 er lett å montere hvor som helst og tar liten plass. Kan ligge  i skrivebordskuffen. Det er lett å holde oversikt, samt enkelt å etterfylle plasterautomaten Varenr

Navn

451081

PLASTERAUTOMAT 4907

Enhet STK

SÅRSERVIETT RESERVE 3227

Vedlikeholdsabsorbenter er godt egnet for å hindre søl og lekkasjer fra oljer og skjærevæsker, slik at væskene ikke brer seg utover større områder. • Dimensjon 40 cm x 4,6 m • Absorpsjonskapasitet 117 l • Vekt 5,9 kg Varenr

Enhet

SOFT1 er et blodabsorberende, hudvennlig, tverrelastisk og limfritt plaster som gir stor bevegelighet i ledd. • Limfritt plaster er selvheftende og fester ikke til hud, hår eller sår. • Limfritt plaster hefter selv om huden er skitten eller våt.

ABSORBENT 3M HP-255 A 50 ARK

Varenr

TREBENSTATIV TRIPOD ALUM.

Praktisk sprayflaske på 125 ml som innholder flytende branngele til fukting og kjøling av brannskader. • Kjøler ned og beskytter brannsåret • Er sterilt og antibakteriellt • Lindrer smerten fra brannsåret • Irriterer ikke huden Alle brannskader bør kjøles i minimum 30 minutter. Riktig førstehjelp er å kjøle med kaldt vann ca. 2-3 min. og deretter temperert vann på ca. 20 grader. Ved store brannskader og åpne sår skal lege kontaktes.

Oljeabsorbenter i ark, 5 mm x 48 cm x 43 cm For kontroll av søl fra hydrokarboner på vann eller land. 3M Oljeabsorbenter frastøter vann og holder seg flytende. De blir vanligvis brukt på vann for å demme opp og absorbere hydrokarboner som befinner seg på overflaten eller som har emulgert i vannet. 494023

Navn

462396 Enhet

T-151 ABSORBENT 3M 1 PK=200A

Varenr

Varenr

Bestående av: 40 stk. Sårservietter antiseptiske.

Enhet RUL

Varenr

Navn

451085

SÅRSERVIETT RESERVE 3227

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet ESK

7


VAREKATALOG MARITIMT FØRSTEHJELPSVEGG CEDEROTH 4909

ØYESKYLLEKABINETT INKL 2FL 500

Den er velutstyrt og kjennetegnes av en unik og moderne design.Førstehjelpsstasjonen er delt inn i 3 seksjoner. Øverste og nedersteseksjon inneholder plaster, bandasjer og beskyttelsesutstyr til dagligforbruk og beredskap. Et transparent lokk og en gummilist beskytterproduktene mot støv og smuss. Den midtre seksjonen består av et ekstrarom for lagring av påfyllings- og supplerende førstehjelpsprodukter.Stasjonen har tydelige piktogrammer som viser riktigførstehjelpsinstruksjon. Eget felt for nødnummer. Innholder: • 2 stk  Cederroth 4-in-1 Blodstopper (REF 1910, art.nr 081510) • 3stk  Cederroth 4-in-1 mini Blodstopper (REF 1911, art.nr 081511) • 1stk  Cederroth Beskyttelsespakke (REF 2596, art.nr 026512) • 1 stkSalvequick Plasterautomat inkl 45 Plastplaster (REF 6036, art. nr182007 ) og 40 Tekstilplaster (REF 6444 ,art.nr 181005 ) • 2 stkSalvequick Sårvask, 20stk  (REF 3237, art.nr 026509) • 1 eskeSalvequick Quick Healing-plaster, 50stk (REF 673510, art.nr 182002) • 1stk Førstehjelpsinstruksjon • 1 stk Refillnøkkel (art.nr 025556)

Snøgg’s øyeskyllekabinett inneholder 2 stk. flasker à 500ml øyeskyllevann. Øyeskylleflasker skal finnes der hvor det er fare for irriterende smuss, eller væsker som kan forårsake skader på øyet. Snøggs øyeskyllevæske inneholder 0,9 % natriumkloridløsning, er steril og enkel å bruke. Øyeskylleflasken har en spesielt utviklet kopp som passer til øyets form og gir en skånsom og jevn skylling. Øynene er svært sårbare og ofte utsatt for små uhell. Du kan forhindre skader dersom du får iverksatt skylling så fort som mulig. Riktig plassering av Snøgg øyeskyllevæske kan være avgjørende for skadens omfang. Alle Snøggs øyeskyllesystemer tar liten plass og er enkle å montere. Ved å fastmontere kabinett, vet alle hvor øyeskylle fins til enhver tid.

Produktinformasjon: Høyde  56 cm Bredde  29 cm Dybde  12 cm   Varenr

Navn

451100

FØRSTEHJELPSVEGG CEDEROTH 4909

Varenr

Navn

453134

ØYESKYLLEKABINETT INKL 2FL 500

Enhet STK

ØYESKYLLEFLASKE 500ML REFILL Enhet STK

Snøgg`s øyeskyllevæske inneholder 0,9 % natriumkloridløsning, er steril og enkel å bruke. Øyeskylleflasken har en spesielt utviklet kopp som passer til øyets form og gir en skånsom og jevn skylling. Flaskene passer i de fleste enheter fra Snøgg, som gjør tilgjengeligheten enkel. Varenr

Navn

453136

ØYESKYLLEFLASKE 500ML REFILL

Enhet STK

PLASTERAUTOMAT SOFT 1 SOFT1 Plasterautomat har nytt moderne design, med transparent innerlokk som beskytter plasteret og gjør det enkelt å kontrollere og etterfylle plasterautomaten. Plasterautomaten leveres tom og er beregnet for Snøgg `s storselger SOFT1 6cm x 5m. Høyde 28 cm. Bredde 12 cm. Vekt 505 g. Varenr

Navn

268033

PLASTERAUTOMAT SOFT 1

ØYESKYLLEKABINETT M/PH NEUTRAL

Enhet STK

PH Neutral øyeskyllekabinett - Effektiv førstehjelp ved ulykker med syrer og baser. PH Neutral øyeskyllekabinett inneholder 200 ml pH Neutral og 500 ml Snøgg øyeskyllevæske. Dette er den perfekte kombinasjon ved ulykker med syrer og baser/lut. pH Neutral brukes først for effektivt å stoppe skaden som påføres øyet, og Snøgg øyeskyllevæske brukes under transport til lege. Øyeskyllekabinettet er støvtett og komplett med veggoppheng. Kabinettet kan enkelt gjøres om til en mobil enhet. Produktinformasjon Høyde    260 mm Bredde   170 mm Dybde      90 mm

SNØGG COMBI FØRSTEHJEPSKOFFERT Combi førstehjelpskoffert er en utrykningsenhet rikelig forsynt med alt du trenger på skadestedet.

Produktinformasjon: Høyde     250 mm Bredde    400 mm Dybde     130 mm Vekt        2,88 kg Navn

268140

SNØGG COMBI FØRSTEHJEPSKOFFERT

8

Navn

453150

ØYESKYLLEKABINETT M/PH NEUTRAL

Enhet STK

ØYESKYLLEFL.200ML M/PH NEUTRAL

Kofferten skal være sentralt plassert og holdes komplett for maksimal beredskap. Egner seg bra på anleggsområder og i produksjonslokaler. Kofferten er utstyrt med brakett for veggoppheng.

Varenr

Varenr

PH Neutral - Effektiv førstehjelp ved ulykker med syrer og baser. Kjemikalier kan komme i øyet  som fast, flytende eller gassaktig stoff. Et overoppladet bilbatteri som eksploderer, kan medføre alvorlige syreskader på øyet. Enda verre kan det gå med noen få dråper sterk base/lut, som på kort tid kan føre til en varig skade på hornhinnen. PH Neutral stopper effektivt etseskader i øynene og kan med like stor effekt brukes overalt ellers på kroppen.

Enhet STK

Varenr

Navn

453151

ØYESKYLLEFL.200ML M/PH NEUTRAL

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT VISIRHOLDER CB-14 PULSAFE

VARMEVIFTE 2KW 230V-1FAS

Er laget av solid acetat som er enkel å holde ren og beskytter både ansikt og panne. Gir fullverdig beskyttelse mot flygende partikler og væskesprut. Skjermen er lett og har justeringsmuligheter slik at den raskt kan tilpasses den enkelte bruker. Selve plastskjermen kan lett skiftes. Spesielt egnet for arbeid med etsende væsker. UV bestandig 99,5%.

Til oppvarming av mindre og mellomstore lokaler slik som:oppholdsrom, verksted, garasje, butikker, lagerrom, sommerhus etc.

Varenr

Navn

325020

VISIRHOLDER CB-14 PULSAFE

Enhet STK

Varenr

Navn

260044

VARMEVIFTE 2KW 230V-1FAS

Enhet STK

VISIR CV84A PULSAFE ACETAT Er laget av solid acetat som er enkel å holde ren og beskytter både ansikt og panne. Gir fullverdig beskyttelse mot flygende partikler og væskesprut. Skjermen er lett og har justeringsmuligheter slik at den raskt kan tilpasses den enkelte bruker. Selve plastskjermen kan lett skiftes. Spesielt egnet for arbeid med etsende væsker. UV bestandig 99,5%. Varenr

Navn

325025

VISIR CV84A PULSAFE ACETAT

GP BATTERI 40 PK.LR6 AA 1,5V

Enhet STK

Varenr

Navn

471301

GP BATTERI 40 PK.LR6 AA 1,5V

Enhet PK

BRANNTEPPE GLASSFIBER Brannteppe kveler brannen. Ved å “pakke” brannen inn i et brannhemmende stoff som ikke slipper inn oksygen, slukkes brannen.  

GP BATTERI LR20/D ULTRA ALKALI

Varenr

Navn

Str

Enhet

220008

BRANNTEPPE GLASSFIBER 120X120

 120x120

STK

220007

BRANNTEPPE GLASSFIBER 150X180

 150x180

STK

SKJØTEKABEL GUMMI 2-VEIS 25MTR

Et alkalisk batteri som er spesielt utviklet for produkter med høye strømuttak, f.eks. kameraer og lommelykter. Batteriene har ca. 20% lengre driftstid sammenlignet med et vanlig alkalisk batteri.   Varenr

Navn

471307

GP BATTERI LR20/D ULTRA ALKALI

Enhet PK

Kabeltype NMH - godkjent ute. Uttak med lokk.

Varenr

Navn

30500110

SKJØTEKABEL GUMMI 2-VEIS 25MTR

Enhet STK

VARMEVIFTE 3,3KW 230V-1FAS Til oppvarming av mindre og mellomstore lokaler slik som:oppholdsrom, verksted, garasje, butikker, lagerrom, sommerhus etc.

Varenr

Navn

260040

VARMEVIFTE 3,3KW 230V-1FAS

GP BATTERI AA LR6 ULTRA 4PK Et alkalisk batteri spesielt utviklet for produkter med høyt strømuttak. Ca. 20% lengre driftstid sammenlignet med et vanlig alkalisk batteri.

Varenr

Navn

471318

GP BATTERI AA LR6 ULTRA 4PK

STK

GP BATTERI LR03 AAA BULKPK 40P

Til oppvarming av mindre og mellomstore lokaler slik som:oppholdsrom, verksted, garasje, butikker, lagerrom, sommerhus etc.

Et alkalisk batteri som er egnet til de fleste produkter med middels til høyt strømforbruk som f.eks. leker og båndspillere.

Navn

260041

VARMEVIFTE 5KW 230V-3FAS

PK

Enhet

VARMEVIFTE 5KW 230V-3FAS

Varenr

Enhet

Enhet STK

Varenr

Navn

471324

GP BATTERI LR03 AAA BULKPK 40P

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet PK

9


VAREKATALOG MARITIMT HODELYKT H7.2 DIMBAR LED 250LM

HITACHI EKSENTERSLIPER SV 13YA

Verdensberømt klassiker i ny utgave med høy ytelse. I den nye LED LENSER® H7.2 har vi tatt utgangspunkt i forgjengerens sterke sider og lagt til flere praktiske funksjoner. Takket være materialene og den ergonomiske formen merker du knapt at du har på deg lykten. Vi har ikke bare gjort den velkjente dimmefunksjonen mer praktisk, vi har også forbedret den ved å legge til flere lysfunksjoner. I tillegg har LED LENSER® H7.2 både mer lysstyrke og lengre brukstid, samt et forbedret lysbilde gjennom den optimaliserte nye linsen.    Egenskaper: Vekt: 165g  Max lysstyrke: 250lm ANSI Max brenntid: 30t ANSI Strålelengde inntil 160m ANSI Vanntetthet: IPX4 Transportsikring Batteristyrkeindikator

• • • •

Varenr

Navn

469082

HODELYKT H7.2 DIMBAR LED 250LM

Enhet STK

HODELYKT H14.2 350LM BL Med nye LED LENSER® H14.2 har vi klart å gjøre en av de sterkeste lyktene i H-seien vår, LED LENSER® H14, enda bedre. Foruten en forbedring av spesifikasjonene, så har det nye designet gjort denne modellen mer ergonomisk, mer robust og enda mer komfortabel. Det nye bryterkonseptet er svært funksjonelt og gjør betjeningen av de praktiske lysfunksjonene enda enklere. Med dreiebryteren på batterikassetten kan lysstyrken og blinkfrekvens justeres trinnløst og komfortabelt. Fleksibiliteten har vi beholdt; den kan fortsatt festes i beltet, på lommer eller i multifunksjonsadapteren.   Egenskaper: Vekt: 340g Max lysstyrke: 350lm ANSI Max brenntid: 30t ANSI Strålelengde inntil 260m ANSI Vanntetthet IPX4 Transportsikring Batteristyrkeindikator Varenr

Navn

469084

HODELYKT H14.2 350LM BL

Enhet STK

• • • • •

 eget lett og kompakt M Beste pusse- og slipeeffekt i sin klasse! Ergonomisk gummibelagt etthåndsgrep Trinnløs variabel hastighet m/konstant kraft Effektivt støvavsug ”Pad Control System” (kontrollert oppstartshastighet for forhindring av utilsiktet resultat) Borrelåsfeste Borrelåspapir: Ø 125 mm Idèell for finere slipearbeid

Leveres med: Støvpose, slipepapir og koffert. Tekniske spesifikasjoner: Produkttype Eksentersliper 230W Typebetegnelse SV 13YA Effekt 230W Slipesåle 5”/125 mm Slipepapir Ø 125 mm Hastighet ubelastet 7.000 - 12.000 /min Vibrasjonsradius 3,2 mm Vibrasjonsnivå m/s² <7,0 Lydtrykksnivå dB (A) 79 Høyde 145 mm Vekt 1,4 kg Varenr

Navn

30101043

HITACHI EKSENTERSLIPER SV 13YA

Varenr

Navn

30360101

VARMLUFTPISTOL STEINEL HL1610S

DRILL TREKKER 14,4V EY7441LS2 Ergonomisk og kraftig 14,4V drill/trekker fra Panasonic med 2 stk 4,2Ah Li-Ion batterier. 50 min. brukbart ladet og 60 min. fulladet. Lav vekt pa 1,75 kg (inkl. batteri).  • 18 momenttrinn pluss drillposisjon.  • 13 mm ‹Heavy Duty› nokkelfri chuck.  • Elektronisk turtallsregulering.  • Elektrisk brems.  • Totrinns girboks/reversibel.  • Ergonomisk design.  • LED-lys.

HITACHI G13SB3/G23SR VINKEL-

10

STK

For fjerning av gammel maling, for lodding, for sveising av takpapp, for sveising av plast og gummiskjøter, for skismøring, for forming/ bøying av plastmaterialer, for opptining, for tørking og mange andre bruksområder. Elektronisk med automatisk temperaturkontroll. Navn

Navn

Enhet

VARMLUFTPISTOL STEINEL HL2010E

VARMLUFTPISTOL STEINEL HL2010E

DRILL TREKKER 14,4V EY7441LS2

STK

For fjerning av gammel maling, for lodding, for sveising av takpapp, for sveising av plast og gummiskjøter, for skismøring, for forming/ bøying av plastmaterialer, for opptining, for tørking og mange andre bruksområder.

30360105

30381371

Enhet

VARMLUFTPISTOL STEINEL HL1610S

Varenr

Varenr

                     

Enhet STK

Vinkelmaskinpakke bestående av: • G13SB, 1300W, skivediameter 125 mm • G23SR, 2000W, skivediameter 230 mm Enhet STK

Varenr

Navn

30101022

HITACHI G13SB3/G23SR VINKEL-

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT VINKELSLIPER G23UDY 2600W UVP

Varenr

Navn

30101060

VINKELSLIPER G23UDY 2600W UVP

VERKTØYSETT S240 BAHCO Pipenøkkelsett, metrisk. 1/2” DIN 3120/ISO 1174. Enhet STK

Disk diameter125mm. Vekt 2,3 kg. Maks 11500 rpm.

Navn

30210502

VINKELSLIPER G13SW 1200W

Materiale: KROMVANADIUM. Koffert i slagfast, olje- og temperaturbestandig Polyeten(HDPE). Piper med Dynamic Drive™ profil . Innhold: 24deler 18 stk. 1/2” sekskantpiper 10, 11, 12, 13, 14,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30 og 32 mm. 2 stk.1/2” forlengere 125/5” og 250 mm/10” 1 stk. 1/2” universalledd. 1 stk. 1/2” T-overgang. 1 stk. 1/2” leddhåndtak med to-komponents skaft 250 mm/10” 1 stk. 1/2” skrallemed to-komponents skaft, 60 tenner. 1 stk. uttakbar,3-delt plastboks med lokk.

VINKELSLIPER G13SW 1200W

Varenr

Utførelse: Mattforkrommet.

Enhet

Varenr

Navn

42350240

VERKTØYSETT S240 BAHCO

Enhet STK

STK

SKRALLE 1/2 SB8150RN 1/2 BELZE PIPESETT 1/4+1/2 LANGPIPE S103

Skralle 1/2” med 60 tenner og 6° arbeidsvinkel. Forsynt med to-komponents skaft. DIN 3122 og 3123 1/2” 12.5 DIN 3120/ISO 1174 Utførelse Forniklet og forkrommet, høyglanspolert. Materiale VANADIUM EKSTRA Varenr

Navn

42321070

SKRALLE 1/2 SB8150RN 1/2 BELZE

SKRALLE SB8150 BELZER

Enhet STK

1/2

Skralle 1/2” med 80 tenner og 4,5° arbeidsvinkel. Forsynt med to-komponents skaft. DIN 3122 og 3123 1/2” 12.5 DIN 3120/ISO 1174 Utførelse Forniklet og forkrommet, høyglanspolert. Materiale VANADIUM EKSTRA Varenr

Navn

42325001

SKRALLE SB8150 1/2 BELZER

Enhet STK

Pipenøkkelsett 1/4” og 1/2” med kombinasjonsnøkler av høykvalitets stål. Mattforkrommet. ISO 1174, DIN 3120. Koffert av HDPE-plast. Vekt 9 kg. Mål mm. 375x430x110. Inneholder 103 deler: • 12 st 1/4” sekskantpiper: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm • 6 st 1/4” lange sekskantpiper: 7, 8, 9, 10, 11, 13 mm • 1 st 1/4” forlengere med lås 100 mm • 1 st 1/4” universal ledd  • 1 st 1/4” Pipetrekker med to-komponents håndtak • 1 st 1/4” skralle, 72 tenner/5° arbeidsvinkel, hurtigfeste for pipen • 17 st 1/2” sekskantpiper: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 27, 30, 32, 34 mm • 6 st 1/2” lange sekskantpiper: 10, 13, 16, 17, 18, 19 mm • 2 st 1/2” forlengere 125 mm og 250 mm • 1 st 1/2” leddhåndtak 250 mm • 1 st 1/2” universalledd • 1 st 1/2” sekskant tennpluggpipe 16 mm • 1 st 1/2” sekskant tennpluggpipe 21 mm • 1 st 1/2” skralle, 72 tenner/5° arbeidsvinkel, hurtigfeste for pipen • 1 st 1/4” smidd bits skralle med 48 tänder • 1 st 1/4” x 1/4” bitsholder • 3 st 1/4” bits: PH 1, 2, 3 • 3 st 1/4” bits: PZ 1, 2, 3 • 6 st 1/4” bits: Sekskant 3, 4, 5, 6, 7, 8 mm • 9 st 1/4” bits: Torx® T6, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30, T40 • 1 st 1/2” x 5/16” bitsholder • 3 st 5/16” bits: Torx® T45, T50, T55 • 1 st adapter sekskant 1/4” til firkant 1/4” • 1 st overgang sekskant 1/4” til sekskant 1/4 med bitslås • 13 st Kombinasjonsnøkler: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 mm, i praktisk uttagbar holder • 9 st sekskantnøkler med kule: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 • 1 st plasteske med lokk og to rom Varenr

Navn

42351010

PIPESETT 1/4+1/2 LANGPIPE S103

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK

11


VAREKATALOG MARITIMT AVDRAGERSETT KUKKO 24- B

KOMBINASJONSNØKKEL BELZER 1952

Kulelageravdragersett for både utvendig og innvendig avdragning. Leveres i eske.

Kombinasjonsnøkkel, dobbeltbukket, metrisk. Kjeftvinkel 15°, ringen dobbeltbukket 10°. Forsynt med like dimensjoner i hver ende. Ring med innvendig tolvkant.

Innhold 1 stk toarmet avdrager 80 mm spennvidde 1 stk toarmet avdrager 160 mm spennvidde 1 stk kabelskoavdrager 55 mm spennvidde 8 stk inneravdrager 12-70 mm 2 stk mothold 1 stk avdragerchuch 5-32 mm Varenr

Navn

46527003

AVDRAGERSETT KUKKO 24- B

Utførelse: Forniklet og forkrommet, høyglanspolert. Størrelse 41 - 60 mm er ikke høyglanspolert. Materiale: VANADIUM EKSTRA DIN 3113/ISO 3318/7738. Enhet

Varenr

Navn

mm

Enhet

42254006

6MM KOMBNKL 1952M BELZER

 6

STK

42254007

7MM KOMBNKL 1952M BELZER

 7

STK

BENKSKRUSTIKKE AEO

42254008

8MM KOMBNKL 1952M BELZER

 8

STK

Av smidd stål. Kan monteres med rørkjefter og svingplate.

42254009

9MM KOMBNKL 1952M BELZER

 9

STK

42254010

10MM KOMBNKL 1952 BELZER

 10

STK

42254011

11MM KOMBNKL 1952M BELZER

 11

STK

42254012

12MM KOMBNKL 1952M BELZER

 12

STK

42254013

13MM KOMBNKL 1952M BELZER

 13

STK

42254014

14MM KOMBNKL 1952M BELZER

 14

STK

42254015

15MM KOMBNKL 1952M BELZER

 15

STK

42254016

16MM KOMBNKL 1952M BELZER

 16

STK

42254017

17MM KOMBNKL 1952M BELZER

 17

STK

42254018

18MM KOMBNKL 1952M BELZER

 18

STK

42254019

19MM KOMBNKL 1952M BELZER

 19

STK

42254020

20MM KOMBNKL 1952M BELZER

 20

STK

42254021

21MM KOMBNKL 1952M BELZER

 21

STK

42254022

22MM KOMBNKL 1952M BELZER

 22

STK

42254023

23MM KOMBNKL 1952M BELZER

 23

STK

42254024

24MM KOMBNKL 1952M BELZER

 24

STK

42254025

25MM KOMBNKL 1952M BELZER

 25

STK

42254026

26MM KOMBNKL 1952M BELZER

 26

STK

42254027

27MM KOMBNKL 1952M BELZER

 27

STK

42254028

28MM KOMBNKL 1952M BELZER

 28

STK

42254029

29MM KOMBNKL 1952M BELZER

 29

STK

42254030

30MM KOMBNKL 1952M BELZER

 30

STK

42254032

32MM KOMBNKL 1952M BELZER

 32

STK

42254034

34MM KOMBNKL 1952M BELZER

 34

STK

42254036

36MM KOMBNKL 1952M BELZER

 36

STK

42254041

41MM KOMB.NØKKEL 1952M BELZER

 41

STK

42254046

46MM KOMB.NØKKEL 1952M BELZER

 46

STK

42254050

50MM KOMB.NØKKEL 1952M BELZER

 50

STK

42254055

55MM KOMB.NØKKEL 1952M BELZER

 55

STK

42254060

60MM KOMB.NØKKEL 1952M BELZER

 60

STK

Varenr

Navn

46002100

SET

mm

Enhet

BENKSKRUSTIKKE AEO 100MM

 100

STK

46002125

BENKSKRUSTIKKE AEO 125MM

 125

STK

46002150

BENKSKRUSTIKKE AEO 150MM

 150

STK

46002175

BENKSKRUSTIKKE AEO 175MM

 175

STK

SKIPSVASKEKOST 116000 M/GJ

Varenr

Navn

47342022

SKIPSVASKEKOST 116000 M/GJ

Enhet STK

SKAFT TRE 150CM M/ GJENGER

Varenr

Navn

47342027

SKAFT TRE 150CM M/GJENGER

Enhet STK

6-32MM KOMBNKL 1952M/14T BELZ Sett med kombinasjonsnøkler, dobbeltbukket, metrisk. Kjeftvinkel 15°, ringen dobbeltbukket 10°. Forsynt med like dimensjoner i hver ende. Ring med innvendigtolvkant. Dynamic Drive profil. Settet leveres iplastmappe med følgende dimensjoner i mm: 6 8 9 10 13 14 15 17 19 22 24 27 30 32 DIN 3113/ISO 3318/7738. Utførelse: Forniklet og forkrommet. Materiale: VANADIUM EKSTRA. Varenr

Navn

42259010

6-32MM KOMBNKL 1952M/14T BELZ

12

Enhet SET

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT KOMBINASJONSNØKKEL BELSER 111

KOMB.NKL.SETT M/SKRALLE 8-19MM

Lik dimensjon i begge ender. Polert, høyglansforniklet og forkrommet vanadiumstål. Kjeftvinkel: 15°, ringen bukket 15°. Kort type. Ring med innvendlig tolvkant.

Skralle-kombinasjonsnøkkelsett, metrisk, med 12nøkler. DIN 3113/ISO3318. Ringenden er forsynt med skrallemed omskifter for rask endring av høyre og venstre retning. 5° arbeidsvinkel.15° vinklet hode. Med Dynamic Drive Profil ™. Sett med praktisk bærehåndtak, og hull forveggmontering. Dimensjoner: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 mm.

Varenr

Navn

mm

Enhet

42251055

5,5MM KOMBNKL 111M BELZER

 6

STK

42251007

7MM KOMBNKL 111M BELZER

 7

STK

42251008

8MM KOMBNKL 111M BELZER

 8

STK

42251009

9MM KOMBNKL 111M BELZER

 9

STK

42251010

10MM KOMBNKL 111M BELZER

 10

STK

42251011

11MM KOMBNKL 111M BELZER

 11

STK

42251012

12MM KOMBNKL 111M BELZER

 12

STK

42251013

13MM KOMBNKL 111M BELZER

 13

STK

42251014

14MM KOMBNKL 111M BELZER

 14

STK

42251015

15MM KOMBNKL 111M BELZER

 15

STK

42251016

16MM KOMBNKL 111M BELZER

 16

STK

42251017

17MM KOMBNKL 111M BELZER

 17

STK

42251018

18MM KOMBNKL 111M BELZER

 18

STK

42251019

19MM KOMBNKL 111M BELZER

 19

STK

42251020

20MM KOMBNKL 111M BELZER

 20

STK

42251021

21MM KOMBNKL 111M BELZER

 21

STK

42251022

22MM KOMBNKL 111M BELZER

 22

STK

42251023

23MM KOMBNKL 111M BELZER

 23

STK

42251024

24MM KOMBNKL 111M BELZER

 24

STK

42251025

25MM KOMBNKL 111M BELZER

 25

STK

42251026

26MM KOMBNKL 111M BELZER

 26

STK

42251027

27MM KOMBNKL 111M BELZER

 27

STK

42251028

28MM KOMBNKL 111M BELZER

 28

STK

42251029

29MM KOMBNKL 111M BELZER

 29

STK

42251030

30MM KOMBNKL 111M BELZER

 30

STK

42251032

32MM KOMBNKL 111M BELZER

 32

STK

42251034

34MM KOMBNKL 111M BELZER

 34

STK

MOMENTNØKKEL 7851200 BELZER Bahco momentnøkler med skala. Mekanisk momentnøkkle (klikknøkkel) Utførelse : Forkrommet. Klikknøkkel med lett avlesbart skalavindu gjør det enkelt å stille inn ønsket moment. Med omstillbar skralle. Nøyaktig og sikker tiltrekking: ± 3% (enten høyre eller venstre). Trykknapp (låsbar) for rask og enkel innstilling av moment. Kun et måleområde, gjør nøkkelen lett å bruke. Ferdigmontert skrallehode : 32 tenner/11,25° arbeidsvinkel. Låsemekanisme som holder fast pipen. Rask utskifting av pipen ved trykk på utløserknappen. Håndtak utformet for optimal brukerkomfort. Varenr

Navn

46501040

MOMENTNØKKEL 7851-200 BELZER

Enhet STK

Utførelse: Smidd, forniklet og forkrommet,høyglanspolert. Materiale: KROM VANADIUM. Varenr

Navn

42258861

KOMB.NKL.SETT M/SKRALLE 8-19MM

Enhet STK

KOPPNØKKELSETT BELZER 8845DM Pipenøkkelsett, metrisk. Leveres i brennlakkert stålkasse. 3/4” 20 DIN 3120/ISO 1174. 19-50mm Utførelse Forniklet og forkrommet, høyglanspolert. Materiale VANADIUM EKSTRA Varenr

Navn

42332200

KOPPNØKKELSETT BELZER 8845DM

Enhet SET

SKIFTNØKKEL BAHCO Med løperen helt skjult i skaftet. Målskala, parallelle gripeflater og tynne kjefter. Oppfyller DIN 3117 Form A, vinkel 15°. BS 6333, ISO 6787 og ASME B107,8M-1996. Utførelse Fosfatert. Fremstilt av kvalitetsstål, presisjonsherdet og rustbeskyttet. Varenr

Navn

42418069

SKIFTENØKKEL BAHCO 8069 110x13

L x Åpning mm  110x13

Enhet STK

42418070

SKIFTENØKKEL BAHCO 8070 155x20

 155x20

STK

42418071

SKIFTENØKKEL BAHCO 8071 205x27

 205x27

STK

42418072

SKIFTENØKKEL BAHCO 8072 255x30

 255x30

STK STK

42418073

SKIFTENØKKEL BAHCO 8073 305x34

 305x34

42418074

SKIFTENØKKEL BAHCO 8074 380x44

 380x44

STK

42418075

SKIFTENØKKEL BAHCO 8075 455x53

 455x53

STK

MOMENTNØKKEL 7851340 BELZER

BAHCO ERGO SKIFTNØKKEL M/STOR ÅPNING

Mekanisk momentnøkkel(klikknøkkel). • Klikknøkkel med lett avlesbart skalavindu, gjør det enkelt å stille inn ønsketmoment. • Nøyaktig og sikker tiltrekking: ± 3% (enten høyre eller venstre). • Trykknapp (låsbar)for rask og enkel innstilling av moment. • Kun ett måleområde, gjørnøkkelen lett å bruke. • Ferdigmontert skrallehode: 32 tenner/11,25°arbeidsvinkel. • Låsemekanisme som holder fast pipen. • Rask utskifting avpipen ved trykk på utløserknappen. • Håndtak utformet foroptimal brukerkomfort.

Spesialskiftenøkkel med ekstra stor kjeftåpning. Med termoplastisk, ergonomisk komforthåndtak. Venstregående mm-skala. Større åpning sammenliknet med en tradisjonell skiftenøkkel i tilsvarende størrelse, kombinert med bekvem lengde på håndtaket, og lav vekt. Tynn og smal kjeft, men likevel sterk. Spesielt egnet for rørleggere og andre håndverkere. Utførelse: Fosfatert, presisjonsherdet og rustbeskyttet. Materiale: SPESIALSTÅL Oppfyller DIN 3117 Form A, vinkel 15°, BS 6333, ISO 6787.

Utførelse: Forkrommet. Varenr

Navn

46501050

MOMENTNØKKEL 7851-340 BELZER

Varenr

Navn

Enhet

42419029

ERGO SKIFTENØKKEL 9029 170x32

 170x32

STK

STK

42419031

ERGO SKIFTENØKKEL 9031 218x38

 218x38

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

L x Åpning mm

Enhet

13


VAREKATALOG MARITIMT SKIFTENØKKEL, TRADISJONELL TYPE BAHCO

SNØSKUFFE 0160 (141650) •E  n stor og god aluminiumskuffe til alle typer snø. • Sterk nok til å stole på i de tunge takene.

Skiftenøkkel fosfatert. Tradisjonell type.  • Lengde: 614 mm. • Kjeft: 85 mm.

Varenr

Navn

L x Åpning mm

Enhet

42410086 42410087

SKIFTENØKKEL BAHCO 86 614x63

 614x63

STK

SKIFTENØKKEL BAHCO 87 770x85

 770x85

STK

TUSJPENN PENOL 777 SORT

Navn

40330192

TUSJPENN PENOL 777 SORT

Navn

45500012

SNØSKUFFE 0160 (141650)

Enhet STK

SNØSKUFFE PLAST 1160P •E  n lett og brukervennlig snøskuffe i slagfast plast som tåler streng kulde. • Det store bladet tar et skikkelig “jafs” hver gang, og jobben er gjort på et øyeblikk.

TUSJPENN PENOL 777 SORT

Varenr

Varenr

Enhet STK

Varenr

Navn

45500220

SNØSKUFFE PLAST 1160P

Enhet STK

TANKMÅL RUSTFRITT HULTAFORS Rustfritt, dypetset stålbånd i aluminiumsramme. Båndet har svært høy motstandskraft mot rust og korrosjon. Båndbredde 13 mm. Båndbegynnelse med spisset messinglodd, 70 mm/270 g, for tankmål. Varenr

Navn

SNØLETT 855

Meter

Enhet

40252095

TANKMÅL STÅL RUSTFRITT 20M-13

 20

STK

40252097

TANKMÅL STÅL RUSTFRITT 30M

 30

STK

BÅNDMÅL BAHCO RUSTFRITT

•K  an brukes både som måke og skuffe på alle underlag, og den jobber like godt med våt som tørr snø. • Med den lave vekten kan du lett kaste snøen både høyt og langt. Varenr

Navn

45500674

SNØLETT 855

Enhet STK

Målebånd 5 m eller 8 m, med automatisk låseknapp. Leveres med metriskemål. Enkelt å avlese. Bånd avrustfritt stål, rustbeskyttet, nylonbelagt. Forsyntmed magnetisk tupp. Varenr

Navn

Meter

Enhet

40250600

BAHCO RUSTFRITT BÅNDMÅL MTS-5-

 5

STK

40250601

BAHCO RUSTFRITT BÅNDMÅL MTS-8-

 8

STK

SNØRYDDER UTEN HJUL MOVER 730 x 810 mm • En utmerket snørydder som tar liten plass • Kan påmonteres hjul slik at den blir en praktisk og allsidig medhjelper i hagen hele året

SKYVELÆRE AEO 150MM

Varenr

Navn

40120050

SKYVELÆRE AEO 150MM

Varenr

Navn

45501060

SNØRYDDER UTEN HJUL MOVER

STK

Enhet STK

TOMMESTOKK HULTAFORS GLASSFIBER 61 Meterstokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. • Økt motstand mot fukt • Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje.

BARKESPADE M/42 SKAFT Smidd barkespade til barking, fjerning av is, murpuss, vegg og gulvbelegg osv. Med 42” skaft.  

Varenr

Navn

Meter

Enhet

40240024

TOMMESTOKK GLASSFIBER 1M 61

 1

STK

Varenr

Navn

40240026

TOMMESTOKK GLASSFIBER 2M 61

 2

STK

47060542

BARKESPADE M/42 SKAFT

14

Enhet

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT SKRUTREKKER SETT 5 VDE BE9881S

KULETREKKERSETT BONDHUS BLX13

Skrutrekkersett med 5 stk. isolerte skrutrekkere for spor- og Phillips®-skruer. Ergonomisk 3-komponents skaft av polypropylen og termoplastisk materiale. Fargekode og symbol i begge ender av skaftet gjør det lett å velge den riktige skrutrekkeren til oppgaven. • Godkjent til arbeid under spenning opp til 1000 volt. • Godkjent etter IEC 60900, DIN-EN 60900, VDE 0682 del 201. Kvalitetskontroll etter de nyeste nasjonale og internasjonale standarder: - kontroll av hver skrutrekker i vannbad med 10 KV. - merking med fabrikasjonsår. - utvidet kuldesjokk test.

Levert som sett i holder. Inneholder0,050 1/16 5/64 3/32 7/64 1/8 9/64 5/32 3/16 7/32 1/4 5/16 3/8 tommer.

Varenr

Navn

44250171

KULETREKKERSETT BONDHUS BLX13

Enhet SET

Utførelse: Helherdet, svartoksidert klinge. Materiale: VANADIUM EKSTRA Varenr

Navn

44009196

SKRUTREKKER SETT 5 VDE BE9881S

TORX KULETREKKER BONDHUS LTX8 Enhet STK

Inklusive Torx-skruer. For alle typer av innv. sekskt. hull. Opp til 20° vinkling av verktøy. Dim: T9, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40.

Varenr

Navn

44250300

TORX KULETREKKER BONDHUS LTX8

Enhet SET

ELEKTRON.SKRUTR.SET 706-5 Sett med 24 stk. presisjonsskrutrekkere, spor, Phillips®, Pozidriv®, Torx®, Unbrako® m. kule. 700-1-50: Flat 1x50 700-1.2-50: Flat 1.2x50 700-1.5-50: Flat 1.5x50 700-1.8-50: Flat 1.8x50 700-2-50: Flat 2x50 700-3-50: Flat 3x50 700-3.5-75: Flat 3.5x75 700-4-75: Flat 4x75 701-00-50: PH 00x50 701-0-50: PH 0x50 701-1-75: PH 1x75 702-0-50: PZ 0x50 702-1-75: PZ 1x75 703-6-50: T-6x50 703-7-50: T-7x50 703-8-50: T-8x50 703-9-50: T-9x50 703-10-50: T-10x50 703-15-75: T-15x75 703-20-75: T-20x75 704-1.5-50: Unbrako med kule 1.5x50 704-2-50: Unbrako med kule 2x50 704-2.5-50: Unbrako med kule 2.5x50 704-3-75: Unbrako med kule 3x75 Varenr

Navn

44009684

ELEKTRON.SKRUTR.SET 706-5

BAHCO SKRUTREKKER M/THÅNDTAK UNBRACO T-håndtak Unbrako®. Unbrako®-nøkkel med lang klinge og T-håndtak, som gir stort vrimoment. 2-komponents ”Soft grip” håndtak med praktisk opphengshull. Forsynt med ekstra Unbrako®-klinge i håndtaket, spesielt velegnet, der plassen er trang. Presisjonsbearbeidet svart spiss. Utførelse: Forniklet og forkrommet klinge. Materiale: KROM VANADIUM Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

44009685

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 2X100MM

 2x100

STK

44009686

UNBRAKONKL.T-HÅNDTAK 2,5X100MM

 2,5x100

STK

44009687

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 3X100MM

 3x100

STK

44009688

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 4X150MM

 4x150

STK

44009689

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 5X150MM

 5x150

STK

44009690

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 6X200MM

 6x200

STK

44009691

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 8X200MM

 8x200

STK

44009692

UNBRAKONKL. T-HÅNDTAK 10X200MM

 10x200

STK

Enhet STK

BE-9881 SKRUTREKKERSET SPOR/PH Skrutrekkersett med 6 stk.skrutrekkere for spor- og Phillips®-skruer. Ergonomisk 3-komponents skaft av polypropylen og termoplastisk materiale. Forsynt med herdet og svartoksidert spiss. Fargekode og symbol i begge ender av skaftet gjør det lett å velge den riktige skrutrekkeren til oppgaven.

KULETREKKERSETT BONDHUS BLX9MM Levert som sett i holder. Inneholder: 1,5 2,0 2,5 3,0 4,0 5,0 6,0 8,0 10,0 mm

Utførelse Mattforkrommetklinge. Materiale VANADIUM EKSTRA

Varenr

Navn

44250170

KULETREKKERSETT BONDHUS BLX9MM

Enhet SET

Varenr

Navn

44006962

BE-9881 SKRUTREKKERSET SPOR/PH

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK

15


VAREKATALOG MARITIMT SKRUUTDRAGERSETT 1418S 20 DEL.

BLIKKSAKS ERDI 47 5.1/2 Av rustfritt stål. Plasthåndtak og med fjær. Klipper: papir, plast, lær, tråd, blikk etc.

Skrueuttrekker-sett til brukne skruer og bolter. 20 deler. Leveres i plastboks. Utførelse Brunert. Materiale VANADIUM EKSTRA. Varenr

Navn

46181020

SKRUUTDRAGERSETT 1418S 20 DEL.

Varenr

Navn

46245036

BLIKKSAKS ERDI 47 5.1/2

Enhet STK

Enhet STK

BOLTEKUTTER BAHCO ART 4559 SIDEAVBITER BAHCO ART 2101G • • • • • • • • • •

Sideavbiter ISO 5749 Utførelse:Svartoksidert, rustbeskyttet. Materiale:Høykvalitets stål Ergonomiske to-komponents håndtak med store gripeflater, som sikrer overlegen grepskomfort Leddplassering som sikrer stor utveksling med minimalt kraftforbruk Smale og avrundete kjefter som gjør tangen velegnet hvor plassen er trang Forsynt med returfjær med on/off funksjon To avbitere i én Progressive skjær som kapper harde materialer som f.eks. pianotrådved å klippe nær leddet, og myke materialer som koppertråd og isolerteledninger ved å klippe med spissen

Varenr

Navn

mm

Enhet

43005125

SIDEAVBITER 2101G-125 BAHCO

 125

STK

43004140

SIDEAVBITER 2101G-140 BAHCO

 140

STK

43004160

SIDEAVBITER 2101G-160 BAHCO

 160

STK

43004180

SIDEAVBITER 2101G-180 BAHCO

 180

STK

43004200

SIDEAVBITER 2101G-200 BAHCO

 200

STK

Med utveksling og med plasthåndtak. Kap: 1,5 mm jernplate Kap: 1,2 mm rustfri plate ERGO-grep for økt komfort - redusert hånd tretthet! For kontinuerlig, rette kutt Kantene med mikro-serrrations for slip-proof arbeider Navn

46245019

BLIKKSAKS ERDI H 29BSS 260MM

Utførelse Fosfatert, rustbeskyttet, lakkerte håndtak. Materiale SPESIALSTÅL. Varenr

Navn

Tomme

Enhet

46207011

BOLTEKUTTER 4559-18 BAHCO

 18

STK

46207013

BOLTEKUTTER 4559-24 BAHCO

 24

STK

46207015

BOLTEKUTTER 4559-30 BAHCO

 30

STK

46207019

BOLTEKUTTER 4559-36 BAHCO

 36

STK

FLATTANG BAHCO ART 2421D Flattang. PVC-belagte håndtak. Flate, rektangulære kjefter med tverriflete gripeflater. Gir god tilgjengelighet på trange steder. ISO/DIN 5745 Utførelse Svartoksidert, rustbeskyttet.

BLIKKSAKS ERDI H 29BSS 260MM

Varenr

Boltekutter med stort anvendelsesområde. Størrelsene 18 - 36 mm har lett justerbare kjefter med enkelt, patentert system. Helsmidd kraftig boltekutter med presisjonsherdet kjefthode. Utveksling som sikrer optimal kapasitet med et minimum av kraft. God tilgjengelighet, også på trange steder. Maks.klippekapasitet: armeringsjern opp til 15 mm, fjærstål 9 mm.

Materiale KROM-VANADIUM. Varenr

Navn

mm

Enhet

43080140

FLATTANG BAHCO 2421D-140

 140

STK

43080160

FLATTANG BAHCO 2421D-160

 160

STK

Enhet STK

JERNBINDETANG KNIPEX ART 9901

BLIKKSAKS ERDI V 29BSSL 260MM

Jernbindetang, Enkel leddet. 280 mm, plastgrep.

Med utveksling og med plasthåndtak. Kap: 1,5 mm jernplate Kap: 1,2 mm rustfri plate ERGO-grep for økt komfort - redusert hånd tretthet! For kontinuerlig, rette kutt Kantene med mikro-serrations for slip-proof arbeider

Varenr

Navn

mm

Enhet

43142230

JERNBINDTANG 280MM KNIPEX 9901

 280

STK

Varenr

Navn

Enhet

43142221

JERNBINDTANG 220MM KNIPEX 9901

 220

STK

46245020

BLIKKSAKS ERDI V 29BSSL 260MM

STK

43142223

JERNBINDTANG 250MM KNIPEX 9901

 250

STK

16

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT KOPLINGSSKAPNØKKEL 001103

SEEGERINGTANG BAHCO RETT UTVENDIG

Koplingsskapnøkkel

Varenr

Navn

46561050

KOPLINGSSKAPNØKKEL 001103

Enhet STK

Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

43163500

LÅSERINGTANG 10-25MM RETT UT

  10,0 - 25,0

STK

43163510

LÅSERINGTANG 19-60MM RETT UT

  19 - 60

STK

43163520

LÅSERINGTANG 40-100MM RETT UT

  40 - 100

STK

KABELKUTTER 2233D-160 BAHCO

SEEGERINGTANG BAHCO 90’ UTVENDIG

Kan brukes til både klipping og avisolering/avmantling av kopper-/aluminiumskabler i.h.t. tabellen. Vendbare håndtak, og kjeftene kan da brukes til å klippe f.eks. emballasjebånd.

Sporringstang til utvendige sporringer. Med smidde,90° spisser.Forsynt medreturfjær. DIN 5254B

Utførelse Den smidde overflaten er fosfatert,kjeftenehøyglanspolert.

Utførelse: Svartoksidert,rustbeskyttet.

Materiale Kullstål. PVC-belagtehåndtak uten returfjær. Varenr

Navn

43222525

KABELKUTTER 2233D-160 BAHCO

Materiale: KROM-VANADIUM. PVC-belagte håndtak. Enhet STK

Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

43163600

LÅSERINGTANG 10- 25MM 90GR UT

  10,0 - 25,0

STK

43163610

LÅSERINGTANG 19-60MM 90GR UT

  19 - 60

STK

43163620

LÅSERINGTANG 40-100MM 90GR UT

  40 - 100

STK

KOMBINASJONSTANG BAHCO ERGO • • • • • • • • • •

 Kombinasjonstang. ISO/DIN 5746 Utførelse:Svartoksidert, rustbeskyttet. Materiale:KROM-VANADIUM. Ergonomiske to-komponents håndtak med store gripeflater, som sikrer overlegen grepskomfort. Leddplassering som sikrer stor utveksling med minimalt kraftforbruk. Avrundete kjefter som gjør tangen velegnet hvor plassen er trang. Nøyaktige og herdete skjær for klipping av harde materialer som pianotråd og fjærtråd. Den holdende delen er forsynt med riflete kjefter til fastholding av runde og flate emner. Forsynt med returfjær med on/off funksjon.

Varenr

Navn

43121160

SEEGERINGTANG BAHCO RETT INNVENDIG Sporringstang uten returfjær til innvendige sporringer. Med smidde, rette spisser. DIN 5256C Utførelse Svartoksidert, rustbeskyttet. Materiale KROM-VANADIUM. PVC-belagte håndtak.   Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

43162500

LÅSERINGTANG 12-25MM RETT INN

  12 - 125

STK

mm

Enhet

43162510

LÅSERINGTANG 19-60MM RETT INN

  19 - 60

STK

KOMBTANG BAHCO ERGO 2628G-160

 160

STK

43162520

LÅSERINGTANG 40-100MM RETT INN

  40 - 100

STK

43121180

KOMBTANG BAHCO ERGO 2628G-180

 180

STK

43121200

KOMBTANG BAHCO ERGO 2628G-200

 200

STK

KJEDERØRTANG RIDGID SEEGERINGTANG BAHCO 90’ INNVENDIG

Grov modell. Sikkert grep i begge retninger.Kjeden omspenner totalt 5” diameter på C-14, C-18, og C-24. På C-36 blir det 71/2”.

Sporringstang uten returfjær til innvendige sporringer. Med smidde, 90° spisser. DIN 5256D Utførelse Svartoksidert, rustbeskyttet. Materiale KROM-VANADIUM. PVC-belagte håndtak. Varenr

Navn

43162650 43162660

Varenr

Navn

Tomme

Enhet

46389123

KJEDERØRTANG C-12 RIDGID

 1

STK

46389124

KJEDERØRTANG C-14 RIDGID

 2

STK

Dim mm

Enhet

46389125

KJEDERØRTANG C-18 RIDGID

  2 1/2

STK

LÅSERINGTANG 12-25MM 90GR INN

  19 - 60

STK

46389126

KJEDERØRTANG C-24 RIDGID

 3

STK

LÅSERINGTANG 19-60MM 90GR INN

  40 - 100

STK

46389127

KJEDERØRTANG C-36 RIDGID

 5

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

17


VAREKATALOG MARITIMT STROPPETANG RIDGID

ERGO VANNPUMPETANG 8225-315 BA

Med nylonbånd og rødmalt håndtak av spesialstål.

Vannpumpetang. ISO/DIN 8976

Varenr

Navn

Tomme

Enhet

46389155

STROPPTANG NR 1-17” RIDGID

  1 - 17

STK

46389156

STROPPTANG NR 2-17” RIDGID

  2 - 17

STK

46389157

STROPPTANG NR 2-30”

  2 - 30

STK

46389159

STROPPTANG NR 5-30” RIDGID

  5 - 30

STK

Ergonomiske 2-komponents håndtak med store gripeflater, som sikrer overlegen grepskomfort. Parallelle spesialherdete kjefter med stor gripevidde, griper både flate og runde emner. Med unik tommelfingerlås for rask innstilling av tangen i opp til 13 forskjellige posisjoner Utførelse: Svartoksidert, rustbeskyttet. Materiale: KROMVANADIUM.

RØRTANG BAHCO Universalrørtang. DIN 5234. Overarmen er fremstilt av stålplate og avrundet i grepsvennlig fasong for god tilgjengelighet, også der det er vanskelig å komme til. Underarm av seigherdet stål og forsynt med stopp for innstillingsmutteren. Induksjonsherdete kjefter. Typene 141,142 og 143 kan brukes sammen med rørtanglås 142-3.

Materiale SPESIALSTÅL.  Varenr

Navn

Tomme

Enhet

46383140

RØRTANG 140-215 BAHCO

 3/4

STK

46383141

RØRTANG 141-280 BAHCO

 1

STK

46383142

RØRTANG 142-370 BAHCO

 2

STK

46383143

RØRTANG 143-555 BAHCO

 3

STK

46383144

RØRTANG 144-720MM BAHCO

 4

STK

46383147

RØRTANG 147-940 BAHCO

 5

STK

BAHCO GRIPTANG M/ TRÅKUTTER Gripetang. Lett buete og smale kjefter til de fleste oppgaver, og hvor plassen er trang. Enhåndsbetjent innstillingsskrue og hurtigutløser. Forsynt med trådklipper. Maks. klippekapasitet er angitt for jerntråd.

43142002

BAHCO GRIPTANG M/TRÅKUTTER

Enhet STK

SPISSTANG BAHCO 2427G160 BØYD Spisstang med skjær, bøyde spisser. Ergonomiske to-komponents håndtak med store gripeflater, som sikrer overlegen grepskomfort. Lange, halvsirkelformete kjefter med tverriflete gripeflater. Spisser bøyd 60°. Nøyaktige og herdete skjær for klipping av mykere materialer som kopper, plastisolerte kabler og hård ståltråd. Forsynt med returfjær med on/off funksjon ISO/DIN 5745

Navn SPISSTANG BAHCO 2427G-160 BØYD

18

STK

 KNIPEX Cobra® - HiTech vannpumpetang. Slutt på omstendelig utprøving av riktig åpningsvidde. I stedet legges øvre kjevedel på arbeidsstykker, trykk på knappen og skyv til nedre bakke - genialt enkelt. • Innstilling med trykknapp direkte på arbeidsstykket • Fininnstilling for optimal tilpassing til forskjellige arbeidsstykke størrelser og håndterlig grepstilling • selvklemmende på rør og muttere, ingen avrutsjing på arbeidsstykket, kraftsparende arbeid • Gripeflater med spesialherdete tenner, hardhet tenner ca. 61 HRC, varig sikker griping pga. høy slitefasthet • gjennomstukket ledd: høy stabilitet med dobbel føring • sikker låsing av leddbolten, ingen utilsiktet justering • Klembeskyttelse forhindrer klemskader • Krom-vanadin-elektrostål, smidd, oljeherdet   Varenr

Navn

mm

Enhet

43142557

VANNPUMPETANG 180 KNIPEX 8701

 180

STK

43142558

VANNPUMPETANG 250 KNIPEX 8701

 250

STK

43142560

VANNPUMPETANG 300 KNIPEX 8701

 300

STK

43142562

VANNPUMPETANG 400 KNIPEX 8701

 400

STK

WAVE - ny utgave av det mest populære Leatherman-verktøy i full størrelse. Større kniver, sterkere tenger, låsing av alle blader. Wave har utskiftbare blader og verktøy. Kropp og verktøy i rustfritt stål. Dekket av Leathermans 25-års garanti.WAVEinneholder følgende verktøy: Spisstang, kombitang, avbiter, wirekutter, kniv,kniv med bølgeskjær, sag, saks, tre/metallfil, diamantfil, stor bitsholder, liten bitsholder, stor flat skrutrekker,linjal, flaske/ boksåpner, avisolerer, nøkkelring. Varenr

Navn

47450050

LEATHERMAN WAVE MULTIVERKTØY

Enhet STK

MultiverktøyLeathermans nye Skeletool CX er laget i 154CM stål, og håndtaksmaterialet er i stål og karbonfiber. Svart overflate. Den fungerer godt til de fleste jobbber, og er godt utstyrt.    

Materiale KROM-VANADIUM. 43080183

Enhet

LEATHERMAN SKELETOOL CX KNIV

Utførelse Svartoksidert, rustbeskyttet.

Varenr

ERGO VANNPUMPETANG 8225-315 BA

LEATHERMAN WAVE MULTIVERKTØY

Utførelse Forkrommet for god rustbeskyttelse.   Navn

Navn

43200237

VANNPUMPETANG KNIPEX MOD 8701

Utførelse Svartoksidert, rustbeskyttet.

Varenr

Varenr

Enhet STK

Varenr

Navn

47450052

LEATHERMAN SKELETOOL CX KNIV

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT MEISEL OG DORSETT 3736 S/6

MINIBAUFIL 208 250MM BAHCO

Sett med 6 deler i brennlakkert antrasittgrå stålkasse. 3meisler, 1 kjørner og 2 dorer. Lakkert, kopperfarget. Med sikret,spesialherdet slagflate. Materiale VANADIUMEKSTRA.

Minibaufil, fremstilt i trykkstøpt lettmetall og med fastspenningsskruefor innstilling av bladets frie lengde. Til oppgaver hvor plassen er trang og andre stikksagoppgaver. Leveresmed 250 mm Sandflex® bimetallblad 24 tenner pr. tomme.

Sette inneholder:

Varenr

Navn

27196000

MINIBAUFIL 208 250MM BAHCO

Nr. 3756125x10x12 mm, 150x12x16mm

Enhet STK

Nr. 3735120x10x4 mm Nr.3749125x10x5 mm

MASKINSPETT 3680 BELZER

Nr. 3733120x10x3 mm,150x12x4 mm Varenr

Navn

46127006

MEISEL OG DORSETT 3736 S/6

Enhet SET

DORSETT SYLINDRISK 3734 S/6

Med en flat ende og konisk spiss. Velegnet til avmontering av fastrustete deler, og ved tilpasning av montasjeelementer. Fremstilt i VanadiumEkstra. Varenr

Navn

46881400

MASKINSPETT 3680 BELZER

Enhet STK

Sylindriske dorer i ståleske med lokk.

AVL.MATTE YOGA 1200X800 SORT Varenr

Navn

46127010

DORSETT SYLINDRISK 3734 S/6

Enhet SET

SKJÆRFILBUE JUNIOR 268 150MM Juniorbaufil i profesjonell utførelse med kraftig el-forzinket stålbue, og komfortabelt glassfiberhåndtak. Enkel innstilling av bladspenningen ved hjelp av fingerskrue. Leveres med kullstålblad 6” (150 mm), 32 tenner pr. tomme for stål. Varenr

Navn

27180268

SKJÆRFILBUE JUNIOR 268 150MM

Enhet

27181020

SKJÆRFILBUE PLUS 225 400MM

Enhet STK

BLAD F/JUNIORBUE 22832-5P MET

Navn

27195000

BLAD F/JUNIORBUE 228-32-5P MET

AVL.MATTE YOGA 1200X800 SORT

Enhet STK

Beholderne er utført i varmforsinket stålplate og leveres utvendig rødlakkert med selvlukkende lokk. • Selvlukkende lokk for kveling av åpen varme • Bein for å hindre overslag fra beholder til gulv Varenr

Navn

Liter

Enhet

290000

AVFALLSBEHOLDER 21 LTR FOR

 21

STK

290001

AVFALLSBEHOLDER 42 LTR FOR

 42

STK

290002

AVFALLSBEHOLDER 70 LTR FOR

 70

STK

H x B x D mm

Enhet

 1990x1000x435

STK

SSG VERKSTEDSKAP Med fire lakkerte hyller og hengslede dører. 3-punkts sylinderlås. Farge: Skrog RAL 7035, lys grå. Dører RAL 5010 blå. Mål H x B x D mm 1990x1000x435.

Reserveblad for juniorbaufiler. Produsert av herdet kullstål, med slipte og vikkete tenner. For metall: 12 tenner pr. cm, 32 tenner pr. tomme. For tre: 6 tenner pr. cm, 15 tenner pr. tomme.  Varenr

Navn

35200010

AVFALLSBEHOLDER FOR ILDSFARLIG AVFALL

Baufilbue i kompakt og robust utførelse med fjærbelastet spenningsmekanisme innebygget i håndtaket. Bladet kan spennes opp i en vinkel på 55°. Bladmagasin for ekstra blad i ryggskinnen. Kan anvendes som stikksag. Grepsvennlig, lukket håndtak med knokebeskytter. Leveres med Sandflex® bimetallblad 24 tenner pr. tomme. Navn

Varenr

STK

SKJÆRFILBUE PLUS 225 400MM

Varenr

Yoga Zon er en klassisk ringmatte av gummi for entreer med høy trafikk. Det kraftige ringmønsteret skraper effektivt av alt grovt smuss og gir maksimal sklibeskyttelse. Matten settes enkelt sammen til ønsket størrelse og kan kappes for nøyaktig tilpasning. Den åpne profilen gjør at matten kan romme store mengder smuss og snø. Den drenerte undersiden sørger for avrenning. Yoga Zon fungerer like bra utenfor som inne i entreen og kan plasseres i en fordypning i gulvet. Den er fremstilt av naturgummi som gir meget høy slitestyrke samt lys- og temperaturbestandighet. Yoga Zon er en rimelig matte for entreer med høy trafikk.

Enhet PK

Varenr

Navn

46832460

VERKSTEDSKAP 1990X1000X435MM

Albert E. Olsen - www.aeo.no

19


VAREKATALOG MARITIMT LOCTITE 3430 24 ML.EPOXY HURTI

LOCTITE 8005 400ML REMSPRAY

Tokomponent stålfylt lim for liming av stive deler. Anbefales for reparasjon av ødelagte støpte - og andre stålprodukter. Kan slipes og bearbeides • Viskositet: 35 Pa.s • Skjærstyrke: 21 N/mm • Skrellstyrke: < 1 N/mm • Brukstid: 4 min • Fikseringstid: 12 min • Farge: grå • Brukstemperatur: 100°C

Stopper sluring og forlenger levetiden av alle beltetyper av gummi, lær, kanvas og de fleste tekstiler. Leveres med miljøvennlig drivgass.

Varenr

Navn

60841051

LOCTITE 3430 24 ML.EPOXY HURTI

Enhet STK

ARALDITE kjennetegnes som det sterkeste, mest holdbare limet på markedet. Araldite ”gjør-det-selv” serien kan brukes på et stort antall reparasjoner og limer de fleste substrater inkludert glass, keramikk, lær, tre, metall, mur, de fleste harde plaster, gummi og mange fler. Limfugen blir supersterk, vannbestandig og kan males eller slipes. Den er dessuten fri for løsemidler Navn

60842000

LIM ARALDIT 2X15GR BLÅ STD

Navn

Enhet

60821164

LOCTITE 8005 400ML REMSPRAY

BOK

LOCTITE CA 480 20GR.FLEKSIBEL Sort, gummiforsterket lim for liming av metall til metall, og metall til gummi. Egner seg spesielt ved applikasjoner hvor høye skrellkrefter oppstår, og hvor sjokkbelastning forekommer. • Arbeidstemperatur opp til 100 °C • Fikseringstid (på stål): 60 - 120 sek. • Viskositet mPa.s: 300 • Spesielt beregnet til: metall/plastikk

LIM ARALDIT 2X15GR BLÅ STD

Varenr

Varenr

Varenr

Navn

60840004

LOCTITE CA 480 20GR.FLEKSIBEL

Enhet STK

Enhet STK

LOCTITE 278 50ML GJENGELÅSING LIM ARALDIT 2X15GR RØD RAPID ARALDITE kjennetegnes som det sterkeste, mest holdbare limet på markedet. Araldite ”gjør-det-selv” serien kan brukes på et stort antall reparasjoner og limer de fleste substrater inkludert glass, keramikk, lær, tre, metall, mur, de fleste harde plaster, gummi og mange fler. Limfugen blir supersterk, vannbestandig og kan males eller slipes. Den er dessuten fri for løsemidler. Varenr

Navn

60842010

LIM ARALDIT 2X15GR RØD RAPID

Enhet STK

LIME- OG FORSEGLINGSMASSE, HURTIGTØRKENDE

Loctite® 278 er et nytt kraftig gjengelåsingslim som er både oljetolerant og bestandig mot høye temperaturer. Ettersom produktet er anaerobisk, herder det når det lukkes inne mellom tettsittende metallflater der det ikke finnes luft. Så snart det er herdet hindrer det lekkasje og at delene løsner som følge av støt og vibrasjoner. Loctite® 278 er et godt allround gjengelåsingslim med høy styrke som kan brukes med utmerket resultat til mange anvendelser. Når man bruker Loctite® 278 på M10-muttere og -bolter, er festetiden vanligvis 10 til 15 minutter, mens tiden for full herding avhenger av underlaget og åpningen som skal limes. Selv om dette meget kraftige produktet er beregnet for bruk på permanente skjøter, er demontering mulig. Det kan gjøres ved å bruke varme på over 250 °C på den aktuelle mutteren eller bolten, og deretter anvende det nødvendige momentet ved den forhøyede temperaturen. Varenr

Navn

60840048

LOCTITE 278 50ML GJENGELÅSING

Enhet STK

Sikaflex®-11 FC er en 1-komponent polyuretan basert høymodulær fleksibel fugemasse. Sikaflex-11 FC er beregnet for innendørs og utendørs bruk.

LOCTITE 641 50ML LIM LAGERMONT

Bruksområder Fuger i bygningsindustrien, spesielt der en høymodulær masse med lavere bevegelseskapasitet er ønsket for fuger med liten eller medium bevegelse. • Forbindelsesfuger mellom vegg og gulv/trapper • Forbindelsesfuger mellom gulv og maskiner • Forsegling av skjøter/rørgjennomganger/ventilasjonssystemer • Stor anvendelighet på metall- og trekonstruksjoner

Anbefales for deler som krever påfølgende demontering,for eksempel kulelager på aksler eller i hus. • Håndteringsstyrke etter 30 min.(stål ved 20 grader) • Sylindriskt gap: opp til 0,1 mm • Driftstemperatur opp til: 150 °C

Produktegenskaper • God vedheft til de fleste bygningsmaterialer • Høy rivefasthet • Høymodulær fugemasse • Siger ikke • Bevegelseskapasitet 15 %

Varenr

Navn

60840050

LOCTITE 641 50ML LIM LAGERMONT

Godkjenninger/Standarder Tilfredsstiller kravene til ISEGA sertifikat for matvarer.

Syrefri silikonpakning, enkel å påføre. Permanentfleksibelsilikonpakning med arbeidstemperatur opp til 250 °C( kortvarig opp til 315°C )Møter de største bilprodusentersspesifikasjoner. Bruksområde: bunnpanner, deksler, motorer,transmisjoner, vannpumper, etc. Meget vibrasjonsmotstandsdyktig. Link til HMS Datablad

STK

LOCTITE 5980 200ML

Varenr

Navn

Farge

Enhet

60851300

SIKAFLEX-11FC BRUN PATRON 310

 Brun

STK

60851303

SIKAFLEX-11FC SORT PATRON 310M

 Sort

STK

60851305

SIKAFLEX-11FC GRÅ POSE 0,6L

 Grå

STK

Varenr

Navn

60851302

SIKAFLEX-11FC HVIT PATRON 310M

 Hvit

STK

60841032

LOCTITE 5980 200ML

20

Enhet

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT GJENGELÅSING LAV STYRKE

GJENGELÅSING, PERMANENT HØY STYRKE

Anbefales til liten styrke gjengesikring i ikke-jernmetaller, justerskruer, forsenket skruer og gjengetapper, på muffer, remskiver, verktøysholdere og betjeningshåndtak. Også på metaller med liten styrke som f.eks. aluminium eller messing, som kan gå i stykker under avmontering.

Skruelåsing med høy styrke for bolter opp til M80. Benyttes også for låsing av splinter og kileforbindelser. Kan også benyttes som rørtetting, hvor deler ikke skal demonteres. • Håndstyrke : opptil 30 min. • Funksjonell styrke : ca. 45 min. • Optimal styrke : 3-6 timer • Spaltefylling : 0,3 mm • Normalt egnet gjenge : opptil M80 • Temperaturområde : ÷55 +150˚C • Lagringstid : 3 år minimum

Egenskaper: • Farge: mørk fiolett. • Brukes opp til M36. Løsrivelsesmoment ved M10 6 Nm. • 25% styrke etter 20 min. 95% styrke etter 6 timer. • Arbeidstemperatur: -55 til +150º C. • Ved bruk av aktivator brukes 7240 eller 7649. Varenr

Navn

60840030

LOCTITE 222 50ML GJENGESIKRING

ml

Enhet

 10

STK

Varenr

Navn

60840043

LOCTITE 275 50ML GJENGESIKRING

ml

Enhet

 50

STK

MUTTERLÅSING, MEDIUMSTYRKE RØRTETTING FOR FINE GJENGER

Effektiv på alle typer av gjenger i metall. Beskytter mot løsning på vibrerende deler som pumper eller bolter i motorer, girkasser eller presser. Anbefales for bruk der hvor demontering med håndverktøy kreves for service og deler som er dekket av olje. Oljetolerant • Gjengedimensjon: opp til M36 • Styrke: medium • Funksjonell styrke ved 22 ºC: 2 timer • Løsrivningsmoment M10 bolt: 20 Nm • Maks langtidstemperatur: 150 ºC

Anbefales for fine gjenger som brukes i hydraulikk og trykkluft installasjoner og små fillings generelt. Har den tyske DVGW-godkjenningen (No.96.02e125), Testet i henhold til EN 751-1. Møter kravene BS 6956 type A for gassfittings. WRC godkjenning for bruk med drikke vann. • Maksimum gjengestørrelse: 3/4” • Temperaturmotstandsdyktig: 150 °C • Demonteringsstyrke: medium • Materialer som skal tettes: metall • Øyeblikkelig lavtrykkstetting: nei

Varenr

Navn

ml

Enhet

60841014

LOCTITE 243 GJENGESIKRING 5GR

 5

STK

60840037

LOCTITE 243 10ML GJENGESIKRING

 10

STK

Varenr

Navn

60840038

LOCTITE 243 50ML GJENGESIKRING

 50

STK

60840054

LOCTITE 542 50ML GJENGETETTING

ml

Enhet

 50

STK

GJENGESIKRING, STERK GJENGETETTING POLYAMIDE TRÅD

Til bruk på alle festeelementer av metall (inkludert rustfritt stål og materialer med beskyttende overflate belegg som for eksempel sink) hvor demontering for service ikke er nødvendig. Anbefales for permanent låsing av pinnebolter på motorblokk og pumpehus. Oljetolerant. • Gjengedimensjon: opp til M20 • Styrke: høy • Funksjonell styrke ved 22 ºC: 6 timer • Løsrivningsmoment M10 bolt: 38 Nm • Maks langtidstemperatur: 150 ºC Varenr

Navn

60840040

LOCTITE 270 10ML GJENGESIKR.

ml

Enhet

 10

STK

GJENGELÅSING HØY STYRKE Til bruk på alle festeelementer av metall (inkludert rustfritt stål og materialer med beskyttende overflate belegg som for eksempel sink) hvor demontering for service ikke er nødvendig. Anbefales for permanent låsing av pinnebolter på motorblokk og pumpehus. Oljetolerant • Gjengedimensjon: opp til M20 • Styrke: høy • Funksjonell styrke ved 22 ºC: 6 timer • Løsrivningsmoment M10 bolt: 38 Nm • Maks langtidstemperatur: 150 ºC

Kan trygt påføres metall- og plastfittings. Drikkevann: WRC-godkjent for bruk med vann opptil 85°C, møter kravene BS 6920. KTW anbefalt for kaldt og varmt vann. Gass og vann: har den tyske DVGW godkjenningen (DV5142AU0166), sammen med DIN 30660. Testet i henhold til EN751-2 Class ARp • Maksimum gjengestørrelse: 4” • Temperaturmotstandsdyktig: 130 °C • Demonteringsstyrke: lav • Materialer som skal tettes: metall, plastikk eller begge deler • Øyeblikkelig lavtrykkstetting: ja Varenr

Navn

Meter

Enhet

60840066

LOCTITE 55 GJENGETETTING B-50M

 50

STK

60840067

LOCTITE 55 GJENGETETTING B-150

 150

STK

ml

Enhet

 50

STK

LÅSEVÆSKE, HØY STYRKE For fastsetting av “tette” sylindriske deler (opp til 0,1 mm gap) og for sylindriske deler hvor grundig avfetting er umulig. Testet og godkjent av ledende kulelager produsenter. Høy styrke. Oljetolerang. • Håndteringsstyrke etter 10 min. (stål ved 20 grader) • Sylindrisk gap: opp til 0,1 mm • Arbeidstemperatur opp til: 150 °C

Varenr

Navn

ml

Enhet

60840046

LOCTITE 2701 5G GJENGESIKRING

 5

TUB

Varenr

Navn

60840042

LOCTITE 2701 50ML GJENGESIKRIN

 50

STK

60840045

LOCTITE 603 50ML OLJETOLERANG

Albert E. Olsen - www.aeo.no

21


VAREKATALOG MARITIMT LÅSEVÆSKE HØY STYRKE

RØRTETTING FOR GROVE GJENGER

Gir øket holdfasthet ved dynamisk, aksiell og radiell belastning. Anbefalt for fastsetting av aksler, drev, trinser og liknende sylindriske fastsettinger. Kan anvendes til sammenføyninger med gap opp til 0,25mm. Høy styrke. • Håndteringsstyrke etter 5 min. (stål ved 20 grader ) • Sylindrisk gap: opp til 0,25 mm • Driftstemperatur opp til: 150 °C Varenr

Navn

60840058

LOCTITE 638 50ML SYL FASTSETTI

Anbefales for alle grove gjenger i metall. Egnet for raske applikasjoner ved lav temperatur, for eksempel utendørs anlegg. Har den tyske DVGW godkjenningen (NG-5146 AR 0621). Testet i henhold til EN 751-1. Møter kravene i BS 6956 type B for tetting av gassfittings. WRC godkjent for bruk med drikkevann. ml

Enhet

 50

STK

Egenskaper • Beskrivelse: herdende pasta        • Maksimum gjengestørrelse: 3”       • Temperatur motstandsdyktig: +150 °C       • Demonteringsstyrke: medium       • Materiale som skal tettes: metall       • Øyeblikkelig lavtrykkstetting: ja

SYLINDRISK FASTSETTING, HØY STYRKE Sikring av sylindriske elementer. Anbefalt for fastsetting av deler med klaring eller ved presspasning. For eksempel hylser og kulelagre, tettinger, vifter og sylinderforinger. Bruksområder • Produkter med høy styrke - tåler høy belastning og eliminerer “fretting” • Tetter alle ujevnheter - beskytter mot korrosjon • Reduserer behovet for fine toleranser • 100% kontakt - last og stress blir fordelt over hele forbindelsen

Navn

60840061

LOCTITE 648 50ML SYL FASTSETTI

Varenr

Navn

ml

Enhet

60840064

LOCTITE 577 50ML GJENGETETTING

 50

STK

60840068

LOCTITE 577 250ML GJENGETETTIN

 250

STK

LOCTITE CA 495 20G LIM F/ PLAST

Egenskaper • Styrke som kreves: høy        • Håndteringsstyrke 1): 5 min.       • Diametral klaring: opp til 0,15 mm • Temperaturmotstandsdyktig: 175 °C       1) i romtemperatur på stålforbindelser Varenr

Bruksområder • Erstatter hamp, tape og pasta • Et produkt som sikrer fullstendig kontakt mellom gjengene og gir 100% tetting • Produktet vil ikke krype, krympe eller blokkere systemer (inkludert filtre) • Demontering kan gjøres lett med normalt verktøy

ml

Enhet

 50

STK

GJENGETETTING FOR GROVE METALLGJENGER Anbefales for alle grove metallgjenger. Langsom herding kreves for å forlenge tiden for justering av ventiler, hendler eller fillings. Møter kravene i BS 6956 type B for tetting av gassfittings. • Maksimum gjengestørrelse: 3” • Temperaturmotstandsdyktig: 150 °C • Demonteringsstyrke: medium • Materialer som skal tettes: metall • Øyeblikkelig lavtrykkstetting: ja

Til generelt bruk. Liming av plast og gummi sammen eller til metall. Limet har svært kort fikseringstid og god motstandsevne mot atmosfærisk påvirkning. • Viskositet: 40 mPa.s. (lav) • Fikseringstid: - Akryl: 8 - 16 sekunder - Abs: 5 - 20 sekunder - Polyamid: 3 - 5 sekunder - Stiv vinyl: 2 - 20 sekunder Varenr

Navn

60840010

LOCTITE CA 495 20G LIM F/PLAST

Enhet STK

LOCTITE 496 20G LIM F/METALL Medium viskositets superlim, spesielt designet for liming av metallemner. Kan lime metall/metall og metall/plastikk. Langsomtherdende, ca. 20 sek. på stål

Varenr

Navn

ml

Enhet

60840060

LOCTITE 572 50ML GJENGETETTING

 50

STK

60840065

LOCTITE 572 250ML GJENGETETTIN

 250

STK

Varenr

Navn

60840012

LOCTITE 496 20G LIM F/METALL

Enhet STK

LOCTITE 415 20G HURTIGLIM Hurtiglim til generelt bruk. Liming av metall, feritter, keramikk og plast som har en relativt stor spalte. Slagbestandig og høy slitestyrke.

GJENGETAPE

Egenskaper: Enkel montering. Påført lim ligger på plass før montering. For porøse overflater som tre, papir, kork. Limer silketrykksduk til treramme. Limer korkunderlag til treramme. Limer plastinnlegg i serveringsbrett av tre.

Varenr

Navn

BxL

Enhet

66140085

GJENGETAPE PTFE 12MMX12 MTR.

  12 mm x 12 m

RUL

Varenr

Navn

66140086

GJENGETAPE PTFE 12X5 MTR.TYKK

  12 mm x 5 m

RUL

60840015

LOCTITE 415 20G HURTIGLIM

22

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT LOCTITE 406 20G HURTIGLIM

LOCTITE PP128 KONTAKTLIM 1LTR

Limer de fleste plaster- og gummiblandinger. Ved limingav ”fete” flater bør man bruke primerforå få et godt resultat. • Arbeidstemperatur opp til 80 °C • Fikseringstid (på stål): 10 -20 sek. • Viskositet : m Pa.s 20 • Spesielt beregnet til: plastmaterial Varenr

Navn

60840017

LOCTITE 406 20G HURTIGLIM

Allroundlim for tre, papp, metall, gummi, lær, keramikk m.m.

Enhet

Navn LOCTITE 7240 AKTIVA.SPRAY 90ML

Enhet STK

60840116

LOCTITE 435 UNIV.HURTIGLIM 20G

STK

Varenr

Navn

60841006

LOCTITE 401 5G SUPERLIM

60840016

LOCTITE 401 20G HURTIGLIM

Innhold

Enhet

  5 gr

STK

  20 gr

STK

Gram

Enhet

 3

STK

 20

STK

HURTIGLIM ALLROUND, GELE Generelt lim for metall, kompositt materialer, tre, kork, skum, lær, kort, papir, plaster og uglasert keramikk. Anbefales for vertikale eller overhengende flater. • Arbeidstemperatur opp til 80 °C • Fikseringstid (på stål): 5 - 20 sek. • Viskositet mPa.s: 20 • Spesielt beregnet til: porøst underlag

Hurtigherdende lim, som er fargeløs og transparent med lav viskositet. Egnet til plast, gummi, metall, porøse og absorberende emner og syreholdige overflater. • Høy motstandsdyktighe for støt, chockbelastning m.m.    • God motstandsdyktighet i fuktige og/eller kjemiske miljøer. • Drifttemperatur -40 til +100º C. • Fikseringstid 10-20 sek. Ved bruk av primer brukes 7239 eller 770. Ved bruk av activator brukes 7458-7452 elle 7457 Navn

Enhet

Generelt lim for liming av materialer som plastikk, gummi, metall, kork og tre • Arbeidstemperatur opp til 80 °C • Fikseringstid (på stål): 5 - 20 sek. • Viskositet mPa.s: 110 • Spesielt beregnet til: allround

LOCTITE 435 UNIV.HURTIGLIM 20G

Varenr

LOCTITE PP128 KONTAKTLIM 1LTR

HURTIGLIM FOR GENERELL BRUK

Brukes i kombinasjon med følgende lim: 222, 243, 2701, 290, 510, 518, 5203, 5205,5208, 542, 572, 577, 603, 638, 641, 648 og 660. 7240 er en løsemiddelfri aktivator som øker herdehastigheten påpassive materialer som rustfritt stål, aluminium og andrepassive materialer. Bør brukes ved liming under 10 °C.

60840084

Navn

60842015

STK

LOCTITE 7240 AKTIVA.SPRAY 90ML

Varenr

Varenr

Enhet

Varenr

Navn

60841016

LOCTITE 454 3gr.SUPERLIM GELE

60840018

LOCTITE 454 20G HURTIGLIM.GELE

STK

LOCTITE 7063 UNIVERSALRENGJØRING Loctite 7063 vasker og avfetter. Kan brukes på metall, glass, gummi, de fleste plaster og malte flater. Tar bort fett, oljer og andre urenheter, ideell for bruk før liming og tetting.

LOCTITE 272 50ML HØYTEMP. Høy temperatur/høy styrke. Velegnet for temperaturer opp til 200°C. Rask herding mot de fleste overflater, inkludert deler som ”de er”. Typiske Applikasjoner: Anbefalt for bolter opp til 36 mm i diameter. Varme og håndverktøy er nødvendig ved demontering. Varenr

Navn

60840272

LOCTITE 272 50ML HØYTEMP.

Enhet STK

Varenr

Navn

ml

Enhet

60840023

LOCTITE 7063 SUPERRENS 150ML

 150

STK

60840094

LOCTITE 7063 400ML RENSEVÆSKE

 400

STK

UNIVERSALLIM, TUBE À 310 ML

LOCTITE PP126 KONTAKTLIM 50 ML Allroundlim for tre, papp, metall, gummi, lær m.m.

Varenr

Navn

60842012

LOCTITE PP126 KONTAKTLIM 50 ML

Varenr

Navn

Farge

Enhet

60847008

UNIVERSALLIM TEC7 SORT 310ML

 Sort

STK

60847012

UNIVERSALLIM TEC7 GRÅ 310ML

 Grå

STK

60847011

UNIVERSALLIM TEC7 LYSGRÅ 310ML

 Lysgrå

STK

Enhet

60847010

UNIVERSALLIM TEC7 HVIT 310ML

 Hvit

STK

STK

60847006

UNIVERSALLIM TEC7 TRANS 310ML

 Transparent

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

23


VAREKATALOG MARITIMT LOCTITE METAL SET S1-3471

PERMANENT FLEKSIBLE GUMMIPAKNING

(Epoxy Metal Set), ekstra sterk stålreparasjonsmasse. En stålfylt masse som er ideell for å lage sterke,permanente ”på stedet” reparasjoner av brukne, støpte detaljersom pumper, rør, ventiler og tanker, eller for å lage verktøy og avstøpninger. Pastabasis for fylling av store spalter.Kan benyttes på vertikale eller horisontale flater. • Vil ikke krympe. • Bestandig mot løsningsvæsker og smøremidler. • Kan males. • Kan bores, maskineres, gjenges eller files. • Ruster ikke. • ”Potlife” på 1 time ved 20 ˚C. • Funksjonell styrke på 10- 12 timer ved 20 ˚C. • Max. 120 °C. Varenr

Navn

60840302

LOCTITE METAL SET S1-3471

For bruk på plast eller kombinert plast-/ metalldeler. Fyller gap > 0,25 mm. Blir som gummi, avtagbar. Krymper ikke. • Enkomponent • Fyller alle hulrom - reduserer behovet for fin overflatefinish • Ingen skimeffekt - ikke behov for å ettertrekke bolter • Ideell for øyeblikkelig tetting • Tåler høyt trykk når den er ferdig herdet • Tillater demontering Flenstype : fleksibel Herdemetode : fukt Oljeresistent : god Vann-/glykolresistent : god Funksjonstemperatur : opp til +260°C

Enhet STK

LOCTITE METAL SET A1-3475

Navn

60840314

LOCTITE METAL SET A1-3475

Navn LOCTITE 310ML 5366 SILIKON

24

Enhet STK

60821123

LOCTITE 5926 310ML BLÅ SILIKON

 315

STK

Varenr

Navn

60840525

LOCTITE 5399 100ML RØD SILIKON

ml

Enhet

 100

STK

Enhet STK

FLEKSIBELT LIM/TETNINGSMIDDEL FOR HØYE TEMPERATURER Benyttes som lim, tettemiddel og flexible pakninger. De har god limstyrke og er sterke med høy miljøbestandighet. Brukes rett fra tube/ patron uten behov for blanding. • Herder ved romtemperatur. • Temperaturområde: ÷65 +230 °C. Rød = ÷65 - 315 °C. • Bestandig mot ”naturlige” og syntetiske oljer, frysevæsker, fett og girolje.

Benyttes som lim, tettemiddel og flexible pakninger. De har god limstyrke og er sterke med høy miljøbestandighet. Brukes rett fra tube/ patron uten behov for blanding. • Herder ved romtemperatur • Temperaturområde: ÷65 +230 °C. Rød = ÷65 - 315 °C. • Bestandig mot ”naturlige” og syntetiske oljer, frysevæsker, fett og girolje.

60840520

ml  100

Benyttes som lim, tettemiddel og flexible pakninger. De har god limstyrke og er sterke med høy miljøbestandighet. Brukes rett fra tube/ patron uten behov for blanding. • Herder ved romtemperatur. • Temperaturområde: ÷65 +230 °C. Rød = ÷65 - 315 °C. • Bestandig mot ”naturlige” og syntetiske oljer, frysevæsker, fett og girolje.

LOCTITE 310ML 5366 SILIKON

Varenr

Navn LOCTITE 5926 100ML BLÅ SILIKON

FLEKSIBELT LIM/TETNINGSMIDDEL FOR HØYE TEMPERATURER

(Epoxy Metal Set), ekstra sterk aluminium reparasjonsmasse.Spesielt utviklet for å ivareta reparasjon av aluminium og lettmetallstøp.Den herder til en mørk grå farge som kan pusses til en skinnende aluminiumsfinish. • Aluminiumsmasse; glatt finish. • Fyller store gap. • Reparerer aluminiumsstøp, ventiler, pumper, rør og tanker. • Kan benyttes på vertikale eller horisontale flater. • Vil ikke krympe. • Bestandig mot løsningsvæsker og smøremidler. • Kan males. • Kan bores, maskineres, gjenges eller files. • Ruster ikke. • «Potlife» på 1 time ved 20 ˚C. • Funksjonell styrke på 10- 12 timer ved 20 ˚C. Varenr

Varenr 60821122

Enhet STK

Varenr

Navn

60840530

LOCTITE 5399 310ML RØD SILIKON

Albert E. Olsen - www.aeo.no

ml

Enhet

 310

STK


VAREKATALOG MARITIMT AKRYLBELEGG, GRUNNER OG TOPPSTRØK 2,5 LITER

TOPPMALING, SPRAY Kombinert med grunnere gir HARD HAT toppmalinger særdeles sterk overflatebeskyttelse, selv under de mest ekstreme forhold. Denne kvalitetsmalingen har meget stor dekkevne, hurtig tørketid og høy glans.

Grunner og toppstrøk i ett. Alkydbasert maling som påføres direkte på bart stål eller rustet overflate som er rengjort for hånd. Kan også påføres tre. Combi Color er et belegg som kombinerer korrosjonsbeskyttelse med et skinnende toppbelegg. En filmtykkelse to ganger så stort som en vanlig maling blir påført med et eneste strøk. • Rusthindrende grunner og toppbelegg i ett. • Bly- og kromatfri. • Brukes på metall og tre, ute og inne. • Ypperlig dekkevne, glansfull. Varenr

Navn

60903215

MALING COMBIC 7354 2,5L ORANGE

60903237

MALING COMBIC 7377 2,5L BRUN

60903214

Varenr

Farge

Enhet

MALING SPRAY 2255 500ML ORANGE

 Fluoriserende orange

BOK

60903608

MALING SPRAY 2154 500ML ORANGE

  Orange ral 2000

BOK

60903607

MALING SPRAY 2152 500ML INT.

  Orange ral 2002

STK

60903621

MALING SPRAY 2242 500ML GUL

  Fluoriserende gul

BOK

60903622

Navn

Farge

Enhet

60903612

MALING SPRAY 2148 500ML GUL

  Gul ral 1007

BOK

  Orange ral 2000

BOK

60903634

MALING SPRAY 2145 500ML GUL

  Gul ral 1028

BOK

  Brun ral 8011

BOK

60903613

MALING SPRAY 2137 500ML MØGRØN

  Mørk grønn

BOK

MALING COMBIC 7348 2,5L GUL

  Gul ral 1007

BOK

60903611

MALING SPRAY 2127 500ML R-5002

  Blå ral 5002

BOK

60903205

MALING COMBIC 7343 2,5L GUL

  Gul ral 1018

BOK

60903627

MALING SPRAY 2126 500ML R-5010

  Blå ral 5010

BOK

60903244

MALING COMBIC RAL1023 2,5L GUL

  Gul ral 1023

BOK

60903633

MALING SPRAY 2123 500ML BLÅ

  Blå ral 5012

BOK

60903222

MALING COMBIC 7326 2,5L BLÅ

  Blå ral 5010

BOK

60903620

MALING SPRAY 2264 500ML RØDFLU

  Fluoriserende rød

BOK

60903235

MALING COMBIC 7323 2,5L BLÅ

  Blå ral 5012

BOK

60903624

MALING SPRAY 2136 500ML GRØNN

  Grønn ral 6001

BOK

60903227

MALING COMBIC 7336 2,5L GRØNN

  Grønn ral 6001

BOK

60903623

MALING SPRAY 2135 500ML GRØNN

  Grønn ral 6011

BOK

60903226

MALING COMBIC 7335 2,5L GRØNN

  Grønn ral 6011

BOK

60903609

MALING SPRAY 2165 500ML RØD

  Rød ral 3000

BOK

60903234

MALING COMBIC 7365 2,5L RØD

  Rød ral 3000

BOK

60903626

MALING SPRAY 2166 500ML RØD

  Rød ral 3020

BOK

60903245

MALING COMBIC 3002 2,5L RØD

  Rød ral 3002

BOK

60903614

MALING SPRAY 2179 500ML SORT

 Sort

BOK

60903233

MALING COMBIC 2,5L RØD RAL3020

  Rød ral 3020

BOK

60903210

MALING COMBIC 7379 2,5L SORT

 Sort

BOK

MALING SPRAY 7778 500ML SORT

  Sort Bar-B-Q 538 Celsius

BOK

60903367

MALING COMBIC 7381 2,5L LYSGRÅ

  Lys grå ral 7035

BOK

  Marine grå ral 7006

STK

60903618 60903619

MALING SPRAY 2178 500ML SORTMA

60903606

MALING SPRAY 2184 500ML GRÅ

60903202

MALING COMBIC 7386 2,5L MARGRÅ

60903603

MALING SPRAY 2186 500ML MARGRÅ

60903240

MALING COMBIC 7382 2,5 STÅLGRÅ

  Stål grå ral 7001

BOK

60903616

MALING SPRAY 2192 500ML HVIT

60903353

MALING COMBIC 7383 2,5L SØLVGR

  Sølv grå

BOK

60903617

MALING SPRAY 2190 500ML HVITMA

60903218

MALING COMBIC 7392 2,5L HVIT

  Hvit ral 9010

BOK

60903615

MALING SPRAY 2500 500ML KLAR

60903230

MALING COMBIC 7315 2,5L ALUM

 Alum

BOK

60903250

TYNNER COMBIC 7301 1L

 Tynner

BOK

  Sort matt

STK

 Grå

BOK

  Marine grå

BOK

 Hvit

BOK

  Hvit matt

BOK

 Klar

BOK

GLASSFIBERDUK M/ALU 600PT AL60 GALVA ZINK MALING 1 LITER

Varenr

Navn

Farge

Enhet

60903217

MALING GALVA ZINK ALU 1017.1lt

 Alum

STK

60903285

MALING GALVA ZINK 1085.1 ltr.

 Zink

STK

SINKRIK KALDFORSINKING, SPRAY Sinkrik kaldforsinking for bruk på bart stål som pumper, trapper, containere og transportbåndkonstruksjoner. HARD HAT SINKSPRAY gir en langvarig beskyttelse mot korroderende kjemikalier og mekanisk bruk. Den har meget god vedheft og gir langvarig katodisk beskyttelse. Galva-Plus-Silver ser nesten ut som ny galvanisering, og gir en finish omtrent lik ny på reparerte og skadete områder.

Glassfiberdukens mekaniske og fysiske egenskaper: Den er myk, føyelig og sterk. Det gjør den velegnet til varmeisolering avrør og kjeler eller som beskyttelsestepper i skips- og verkstedindustrien.Glassfiberduken er et godt alternativ for erstatning av asbestduk.Glassfiberduken kan syes ved hjelp av glass- sytråd. Står for arbeids- temperatur inntil 550˚C.Ved denne temperatur beholder duken fremdelesmeget stor bruddstyrke. Først ved 700 ˚C mister duken strekkfastheten, menbeholder sin fiberstruktur. Ved ca. 800 ˚C mykner trådene. I glassfiberdukmed aluminumsfolie benyttes ”adhesives” limstoffer som fester aluminiumsfolientil glassfiberduken. Limstoffet har imidlertid sin temperaturbegrensning og vil kunholde temperaturer inntil ca. 150˚C. Ved disse temperaturer vil aluminiumsfolienløsne fra glassfiberduken. Glassfiberduken er imidlertid særlig egnet til bruk somsveiseforheng etc., og virker dessuten varmereflekterende.Bredde ca 100 mm Varenr

Navn

60362236

GLASSFIBERDUK M/ALU 600PT AL60

Enhet M

PAKNINGSPLATE ML1 1,5MM

Varenr

Navn

Farge

Enhet

60903602

MALING SPRAY ZINK 2185 500ML

 Zink

BOK

60903600

MALING ZINKSPRAY 2180 500ML

 Zink-express

BOK

60903601

MALING SPRAY ZINK/ALU.2117 500

 Zink/alum

BOK

60903605

MALING SPRAY 2120 ZINK/SØLV

 Zink/sølv

STK

Varenr

Navn

60627059

PAKNINGSPLATE ML1 1,5MM

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet PLT

25


VAREKATALOG MARITIMT PAKNINSPLATE KLINGERSIL

ELEKTROTAPE 33+ 19 MM Tape for profesjonelt bruk • Smidig og lett å forme • Temp.område: ÷18 °C til +105 °C • Sort farge • Tåler oljedamp • UV-bestandig

Varenr

Navn

mm

Enhet

60502010

PAKNINGSPLATE 1MM KLINGERSIL

 1,0

PLT

60502015

PAKNINGSPLATE 1,5MM KLINGERSIL

 1,5

PLT

60502020

PAKNINGSPLATE 2MM KLINGERSIL

 2,0

PLT

60502030

PAKNINGSPLATE 3MM KLINGERSIL

 3,0

PLT

Egenskaper: • Kan strekkes 200 % • Tykkelse: 0,18mm • Gjennomslagsspenning: 50kV/mm • Selvslukkende • RoHS godkjent • IEC 60454-3-1-7/FPVCP/90 Varenr

Navn

Meter

Enhet

66121018

ELEKTRO TAPE 33+ 19MMX6M SORT

 6

STK

66121019

ELEKTRO TAPE 33+ 19MMX20M SORT

 20

STK

DUAL-LOCK SJ3551 SORT 25MMX46M LERRETS TAPE 3939 48MMX55M GRÅ

Dual Lock SJ 3551 er en sterk borrelås med en tetthet på 250 kroker per kvadrattomme eller 38 kroker per kvadratcentimeter. Bakside av 3M VHB™ akryl skumtape. Sort farge. Bruksområde: innendørs/utendørs for krevende miljøer. Varenr

Navn

60180016

DUAL-LOCK SJ3551 SORT 25MMX46M

Enhet RUL

DUAL LOCK SJ355D SORT 25MMX5M

Navn

60180040

DUAL LOCK SJ355D SORT 25MMX5M

Enhet STK

60184950

VHB TAPE 4950F 19MMX33M HVIT

26

LERRETS TAPE 3939 48MMX55M GRÅ

Enhet RUL

Varenr

Navn

66140050

LERRETS TAPE 6969 48MMX55M GRÅ

Enhet RUL

ANTISKLI TAPE 3M SAFETYWALK Sklisikkert belegg med sterk plastfilm belagt med et kornete plastikklag for å gi en myk, komfortabel, hygienisk og sklisikker overflate. For barfoteller lett skotrafikk.

Dobbeltklebende tape 4950 er en universal dobbeltklebende tape. Tapen har fast akrylskum, akryllim, er 1,1mm tykk. Hvit. Egner seg til høyenergi overflater. God rivestyrke og gode aldringsegenskaper.

Navn

Navn

66140040

Sølvgrå tekstiltape/lerretstape, 48mm x 55m

VHB TAPE 4950F 19MMX33M HVIT

Varenr

Varenr

LERRETS TAPE 6969 48MMX55M GRÅ

Dual Lock 355D er en sterk borrelås med en tetthet på 250 kroker per kvadrattomme eller 38 kroker per kvadratcentimeter. Bakside av 3M VHB™ akryl skumtape. Sort farge.   Bruksområde: innendørs/utendørs for krevende miljøer. Varenr

Lerretstape 3939 er en rimelig og god tape som har flere bruksområder, som tetting mot fuktighet, aircondition, varme og ventilasjon, tetting, maskering, fargekoding. Formbar og lett å rive. God vedheft, sølvgrå farge, etterlater ikke limrester. Gummilim.

Varenr

Navn

66140515

ANTISKLI TAPE 50MMX18M GROV SV

  Grov sort

RUL

Enhet

66140077

ANTISKLI TAPE 50MMX18M MED GRÅ

  Medium grå

STK

RUL

66140076

ANTISKLI TAPE 50MMX18M MED SV

  Medium sort

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Farge

Enhet


VAREKATALOG MARITIMT RUSTFRI KARABINKROK AISI 316

BÅNDSTROPP 2T GRØNN •P  olyester båndstropp med dobbel lag duk og kledde øyer. • Fargekodet iht. DIN- EN 1492-1 • Produsert i ht. Maskin Direktivet 98/37/EC • Båndstroppen leveres med perforert merkelapp som tydelig angir styrke (WLL) og lengde. • Båndstroppen er produsert i 100% polyester. • Hver stropp er pakket i plast, med eget test sertifikat i pakken.

Varenr

Navn

mm

Enhet

35310641

KARABINKROK A4 4X40MM AISI 316

 4x40

STK

35310650

KARABINKROK A4 5X50MM AISI 316

 5x50

STK

35310660

KARABINKROK A4 6X60MM AISI 316

 6x60

STK

Varenr

Navn

Meter

Enhet

35310670

KARABINKROK A4 7X70MM AISI 316

 7x70

STK

35495181

BÅNDSTROPP 2T 2M GRØNN

 2,0

STK

35310680

KARABINKROK A4 8X80MM AISI 316

 8x80

STK

35495182

BÅNDSTROPP 2T 3M GRØNN

 3,0

STK

35495183

BÅNDSTROPP 2T 4M GRØNN

 4,0

STK

35495184

BÅNDSTROPP 2T 5M GRØNN

 5,0

STK

35495185

BÅNDSTROPP 2T 6M GRØNN

 6,0

STK

35495180

BÅNDSTROPP 2T 8M GRØNN

 8,0

STK

35495160

BÅNDSTROPP 2T 10M GRØNN

 10,0

STK

35495161

BÅNDSTROPP 2T 12M GRØNN

 12,0

STK

RUD ØYEBOLT TYPE RS-M Åttekantet = grade 80. tydlig merket med kapasitet i ugunstig retninger. Smidd i høyfast stål, sikkerhetsfaktor 4.1

Varenr

Navn

Kg

Enhet

35660601

RUD RS ØYEBOLT M6 100KG

 100

STK

35660802

RUD RS ØYEBOLT M8 200KG

 200

STK

35661002

RUD RS ØYEBOLT M10 250KG

 250

STK

35661204

RUD RS ØYEBOLT M12 400KG

 400

STK

35661407

RUD RS ØYEBOLT M14 750KG

 750

STK

35661610

RUD RS ØYEBOLT M16 1000KG

 1000

STK

35662015

RUD RS ØYEBOLT M20 1500KG

 1500

STK

35662420

RUD RS ØYEBOLT M24 2000KG

 2000

STK

35663030

RUD RS ØYEBOLT M30 3000KG

 3000

STK

35663640

RUD RS ØYEBOLT M36 4000KG

 4000

STK

35664260

RUD RS ØYEBOLT M42 6000KG

 6000

STK

35664800

RUD RS ØYEBOLT M48 8000KG

 8000

STK

BÅNDSTROPP 3T GUL •P  olyester båndstropp med dobbel lag duk og kledde øyer. • Fargekodet iht. DIN- EN 1492-1 • Produsert i ht. Maskin Direktivet 98/37/EC • Båndstroppen leveres med perforert merkelapp som tydelig angir styrke (WLL) og lengde. • Båndstroppen er produsert i 100% polyester. • Hver stropp er pakket i plast, med eget test sertifikat i pakken. Varenr

Navn

Meter

Enhet

35495186

BÅNDSTROPP 3T 2M GUL

 2,0

STK

35495187

BÅNDSTROPP 3T 3M GUL

 3,0

STK

35495188

BÅNDSTROPP 3T 4M GUL

 4,0

STK

35495189

BÅNDSTROPP 3T 5M GUL

 5,0

STK

35495190

BÅNDSTROPP 3T 6M GUL

 6,0

STK

35495191

BÅNDSTROPP 3T 8M GUL

 8,0

STK

35495192

BÅNDSTROPP 3T 10M GUL

 10,0

STK

RUNDSLING 1T FARGE LILLA Polyester rundslings med kraftig vevet duk. Fargekoder iht. Din - EN 1492-2. Produsert iht. Maskin Direktivet 98/37/EC. Hver stropp har innvevet stripe som angir styrke. 1 stripe = 1 tonn WLL. Rundslingsen leveres med perforert merkelapp som angir styrke (WLL) og lengde. Duken på rundslingsen er produsert i kraftig vevet impregnert polyester duk som holder skitten ute. Hver stropp er pakket i plast, med eget sertifikat i pakken.

SJAKKEL H-OFFSHORE IHT DNV 2.7.1 Materiale: Høylegert stål , seigherdet Finish :Varmgalvanisert og merkefarget Sikkerhetsfaktor: iflg DNV 2.7.1 Sertifikat: Leveres med prøvesertifikat og sporbartmatrialsertifikat for bøyle og bolt i leveringstilstand. Varenr

Navn

Tonn

Enhet

35482266

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 2,0T

 2,0

STK

Varenr

Navn

Meter

Enhet

35482267

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 3,25T

 3,25

STK

35495000

RUNDSLING 1T 1M (0,5M ARB.L.)

 1,0

STK

35482268

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 4,75T

 4,75

STK

35495001

RUNDSLING 1T 2M (1,0M ARB.L.)

 2,0

STK

35482269

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 6,5T

 6,5

STK

35495002

RUNDSLING 1T 3M (1,5M ARB.L.)

 3,0

STK

35482270

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 8,5T

 8,5

STK

35495003

RUNDSLING 1T 4M (2,0M ARB.L.)

 4,0

STK

35482271

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 9,5T

 9,5

STK

35495004

RUNDSLING 1T 5M (2,5M ARB.L.)

 5,0

STK

35482272

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 12,0T

 12,0

STK

35495005

RUNDSLING 1T 6M (3,0M ARB.L.)

 6,0

STK

35482273

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 13,5T

 13,5

STK

35495007

RUNDSLING 1T 8M (4,0M ARB.L.)

 8,0

STK

35482274

SJAKKEL H-OFFSHORE WLL 17,0T

 17,0

STK

35495009

RUNDSLING 1T 10M (5,0M ARB.L)

 10,0

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

27


VAREKATALOG MARITIMT RUNDSLING 2T FARGE GRØNN

ELEPHANT JEKKETALJE TYPE Y-2

Polyester rundslings med kraftig vevet duk. Fargekoder iht. Din - EN 1492-2. Produsert iht. Maskin Direktivet 98/37/EC. Hver stropp har innvevet stripe som angir styrke. 1 stripe = 1 tonn WLL. Rundslingsen leveres med perforert merkelapp som angir styrke (WLL) og lengde. Duken på rundslingsen er produsert i kraftig vevet impregnert polyester duk som holder skitten ute. Hver stropp er pakket i plast, med eget sertifikat i pakken.

Kompakte og brukervennlige taljer av høy kvalitet. De har enkel frikobling av kjettingen for hurtig justering av lengden. Ideel til løfting, strekking og fastspenning under alle forhold og i alle stillinger.

Varenr

Navn

35495015

Varenr

Navn

Kg

Enhet

35021997

JEKKETALJE ELEPHANT 150KG Y2

 150

STK

35021999

JEKKETALJE ELEPHANT 250 KG Y2

 250

STK

35022000

JEKKETALJE ELEPHANT 500 KG Y2

 500

STK

35022002

JEKKETALJE ELEPHANT 800KG Y2

 800

STK

35022003

JEKKETALJE ELEPHANT 1000KG Y2

 1000

STK

35022004

JEKKETALJE ELEPHANT 1600KG Y2

 1600

STK

35022006

JEKKETALJE ELEPHANT 3200KG Y2

 3200

STK

Meter

Enhet

RUNDSLING 2T 1M (0,5M ARB.L.)

 1,0

STK

35495016

RUNDSLING 2T 2M (1,0M ARB.L.)

 2,0

STK

35495017

RUNDSLING 2T 3M (1,5M ARB.L.)

 3,0

STK

35495018

RUNDSLING 2T 4M (2,0M ARB.L.)

 4,0

STK

35495019

RUNDSLING 2T 5M (2,5M ARB.L.)

 5,0

STK

35495020

RUNDSLING 2T 6M (3,0M ARB.L.)

 6,0

STK

ELEPHANT KJETTINGTALJE TYPE C-21

35495021

RUNDSLING 2T 7M (3,5M ARB.L.)

 7,0

STK

35495022

RUNDSLING 2T 8M (4,0M ARB.L.)

 8,0

STK

35495024

RUNDSLING 2T 10M (5,0M ARB.L)

 10,0

STK

Grade 105 galvanisert løftekjetting (DIN 5684). Elforsinket hand kjetting. God industrikvalitet. Taljene er kompakte, har lav vekt og er enkle å bruke. Friksjonplater med lang levetid. Slitesterk. Elephant orginal long-life kjetting må brukes på denne taljen.

RUNDSLING 3T FARGE GUL Polyester rundslings med kraftig vevet duk. Fargekoder iht. Din - EN 1492-2. Produsert iht. Maskin Direktivet 98/37/ EC. Hver stropp har innvevet stripe som angir styrke. 1 stripe = 1 tonn WLL. Rundslingsen leveres med perforert merkelapp som angir styrke (WLL) og lengde. Duken på rundslingsen er produsert i kraftig vevet impregnert polyester duk som holder skitten ute. Hver stropp er pakket i plast, med eget sertifikat i pakken.

Varenr

Navn

Tonn

Enhet

35031012

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 500KG

 0,5

STK

35031013

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 1000KG

 1,0

STK

35031014

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 1500KG

 1,5

STK

35031015

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 2000KG

 2,0

STK

35031016

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 3000KG

 3,0

STK

35031017

HÅNDKJ TALJE ELEPH C-21 5000KG

 5,0

STK

JEKKETRALLE GALVANISERT 2000KG

Varenr

Navn

Meter

Enhet

35495030

RUNDSLING 3T 0,5T 1M(0,5M ARB.

 1,0

STK

35495031

RUNDSLING 3T 2M (1,0M ARB.L.)

 2,0

STK

Galvanisert jekketralle av god kvalitet, 2000kg løftekapasitet. Til bruk i våte miljøer, fryselager og andre tøffere bruksområder. Forkrommet løftestempel og ventiler. Galvanisert chassis, gafler, håndtak og hjulgafler.

35495032

RUNDSLING 3T 3M (1,5M ARB.L.)

 3,0

STK

Varenr

Navn

35495033

RUNDSLING 3T 4M (2,0M ARB.L.)

 4,0

STK

35186390

JEKKETRALLE GALVANISERT 2000KG

35495034

RUNDSLING 3T 5M (2,5M ARB.L.)

 5,0

STK

35495035

RUNDSLING 3T 6M(3,0M ARB.L.)

 6,0

STK

35495036

RUNDSLING 3T 7M (3,5M ARB.L.)

 7,0

STK

RUNDSLING 3T FARGE GUL Polyester rundslings med kraftig vevet duk. Fargekoder iht. Din - EN 1492-2. Produsert iht. Maskin Direktivet 98/37/ EC. Hver stropp har innvevet stripe som angir styrke. 1 stripe = 1 tonn WLL. Rundslingsen leveres med perforert merkelapp som angir styrke (WLL) og lengde. Duken på rundslingsen er produsert i kraftig vevet impregnert polyester duk som holder skitten ute. Hver stropp er pakket i plast, med eget sertifikat i pakken.

STK

JEKKETRALLE TYPE BSTQ BOGGI PU STYREHJUL GUMMI

Varenr

Navn

Gaffel lengde mm

Enhet

35186365

JEKKETRALLE 2500KG BSTQ1000TPR

 1000

STK

35186375

JEKKETRALLE 2500KG BSTQ1150TPR

 1150

STK

FATTRALLER KAP. 200KG For 1/4 - 1/2 og helfat. Regulerbar festebøyle.

Varenr

Navn

Meter

Enhet

35495037

RUNDSLING 3T 8M (4,0M ARB.L.)

 8,0

STK

Varenr

Navn

35495038

RUNDSLING 3T 10M (5,0M ARB.L)

 10,0

STK

35185076

FATTRALLER KAP. 200KG

28

Enhet

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT INSPEKSJONSKAMERA RIDGID SEE-

STØVSUGER VÅT-TØRR NT35/1TACT

SeeSnake® micro™ inspeksjonskamera gjør det lettere for deg å foreta visuelle inspeksjoner på steder som er vanskelig å nå, for eksempel hulrom i vegger, luftekanaler, ledningbokser og andre mørke bortgjemte steder. Enheten er standardmessig utstyrt med en halvfleksibel 90 cm kabel med et 17 mm kamerahode. Kabelen kan forlenges til 9 meter og er vanntett opptil 3 meter. En krok eller magnet laget for å gripe fatt i gjenstander kan festes til kamerahodet, det samme gelder et speil som gjør det mulig å inspisere steder fra en annen vinkel.

Standard tilbehør • Sugeslange, 2.5 m • Sugerør i metall 2 x 0.5 m • Gulvdyse for vått og tørt, 300 mm • Fugemunnstykke • Kobling for elektrovektøy • Automatisk stopp når maks nivå er nådd • Automatisk på/av-bryter for elektroverktøy • Antistatisk utstyr • Eco-filtersystem • Bøy • Sikkerhetsklasse, I • Hjul med brems • TACT-filtersystem • Vedlikeholdsfri sugeturbin

Varenr

Navn

46500100

INSPEKSJONSKAMERA RIDGID SEE-

Enhet STK

STAKEMASKIN K-25 RIDGID Praktisk til mindre oppgaver som rensing av kjøkkenvasker, håndvasker,badekar etc. Renser 3/4” - 2” rør diam. i max 7,6 mtr`s lengde. Leveres med standard utstyr som består av: 1 stk C-1 spiral 5/16” x 7,6 mtr. Varenr

Navn

37409155

STAKEMASKIN K-25 RIDGID

Enhet STK

BAHCO NÅLBANKER TRYKKLUFT 127

Navn

32011783

BAHCO NÅLBANKER TRYKKLUFT 127

Enhet STK

BAHCO MUTTERTREKKER 1/2 BP815 Slagtrekker 1/2” • Hus av kompositmaterial • Dobbel hammer • Utblåsning i håndtaket • Roterende lufttilkobling Varenr

Navn

32011790

BAHCO MUTTERTREKKER 1/2 BP815

Enhet STK

 us av kompositmateriale H Dobbel hammer Utblåsning i håndtaket Roterende lufttilkobling

Varenr

Navn

32011792

BAHCO MUTTERTREKKER 3/4 BP817

Navn

32338017

STØVSUGER VÅT-TØRR NT35/1TACT

Enhet STK

Den kjente grønne håndrens gel til skånsom rensning av olje, fett, tjære, maling og skitt fra huden. Effektiv som flekkfjerner på tøy, møbler og gulv; gni Swarfega på flekken og la den virke et par minutter. Vask deretter tøyet på vanlig måte. Økonomisk i bruk. Tilsatt hudpleiemiddel, som etterlater hendene myke og behagelige. Parfymert med en mild duft av sitrus. Varenr

Navn

Liter

Enhet

60862240

DEB SWARFEGA 1,1L HÅNDRENS

 1

BOK

60862242

DEB SWARFEGA 4,5L HÅNDRENS

 5

BOK

DEB SWARFEGA HEAVY DUTY HÅNDRENS M/KULER

BAHCO MUTTERTREKKER 3/4 BP817 • • • •

Varenr

DEB SWARFEGA HÅNDRENS U/ KULER

Nålebanker, 19 nåler 3 x 180 mm Varenr

Teknisk data Luftmengde (l/s) 61 Vakuum (mbar/kPa) 230/23 Beholderkapasitet (l) 35 Maks. effekt (W) 1380 Standard diamaterbredde  (mm) 35 Kabellengde (m) 7,5 Driftsstøy (dB(A)) 67 Beholdermaterial  Frekvens (Hz) 50-60 Spenning (V) 220-240 Vekt (kg) 12,5 Mål (l x b x h) (mm) 520x380x580

Kraftig dobbeltvirkende håndrens til fjerning av olje, fett, tjære, dieselolje, sotblandet olje og vanskelig skitt. Effektiv - inneholder mikro-polykuler som virker som en innebygget neglebørste og hjelper til med å fjerne den mest vanskelige skitt uten å ødelegge huden. Hurtigvirkende - høyt raffinert petroleum, godkjent til bruk i kosmetiske produkter, oppløser hurtig og effektivt olje og fettstoffer. • Lett å bruke - den avanserte gel-formulering gjør den lett å påføre hendene samt og fjerne igjen. • Økonomisk i bruk - kun en liten mengde er nødvendig for å fjerne selv den vanskeligste skitt. • Praktisk - fås i forskjellige emballasjestørrelser for å imøtekomme den individuelle brukers behov. • Pleiende - tilsatt  hudpleiemiddel som etterlater huden med en myk og behagelig følelse. • Parfymert - mild sitrus parfyme etterlater hendene med en lett frisk duft. Varenr

Navn

Liter

Enhet

Enhet

60862253

DEB SWARFEGA HVY 1L HÅNDRENS

 1

BOK

STK

60862254

DEB SWARFEGA HVY 4,5L HÅNDRENS

 5

BOK

60862255

DEB SWARFEGA HVY 15L HÅNDRENS

 14

BOK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

29


VAREKATALOG MARITIMT BLACK BOX 150 STK

MARISOL TERRA RENG.MIDDEL

Svært effektive - kraftige servietter Impregnert med en avansert formulering av håndrensevæske til rask og sikker rens av syntetisk-, 2-komponent- og cellulose maling, grunnmaling, lakker, adhesives, pakningsmateriale med mere. Renser hurtig og effektivt. • Sikker - regelmessig bruk på malerverkstedet forhindrer at maling/skitt setter seg fast på huden; en skånsom måte å rense hendene på. • Praktisk - det lett håndterlige spannet plasseres der hvor det er bruk for det på arbeidsplassen. eller i bilen. Brukes uten vann. • Hygienisk - oppbevares i et lukket spann som beskytter mot forurensning og sikrer at hver enkelt serviett er frisk når den tas i bruk. • Pleiende - inneholder Glyserin; en svært effektiv fuktighetsgiver som etterlater huden myk og smidig. • Parfymert - en behagelig duft av sitrus.

Vannbasert rengjøringsmiddel for maskin og dekk. Bruksområde Dekk: Oljesøl. Vinsj og dekkmaskineri. Lasteromog produkttankrengjøring. Bil- og lastebildekk. Sotvask

Varenr

Navn

Enhet

60862300

BLACK BOX 150 STK

BOK

Bruksområde Maskin: Utvendig rengjøring av hoved- og hjelpemotorer. Dekksoverflater og skott. Separatorrom og tanktopper. Luftfiltre. Marisol Terra har liten miljøpåvirkning og kan benyttes for rengjøring av både dekk og maskinrom. Utblandes med vann og påføres manuelt eller med høytrykksaggregat. Dosering: 2 – 10%. pH-verdi: 12,8. Flammepunkt: Ingen. Varenr

Navn

60866000

MARISOL TERRA RENGJ.MIDDEL 25L

Enhet KG

MARISOL DC RENGJØRING Rengjøring av separatortallerker (bløtlegging) Bruksområde Maskin: • Manuell rengjøring av separatortallerker • Fjerning av tunge avleiringer (karbonkarbonat og karbonisert olje) på separatortallerker. Separatortallerker legges i bløtlegging i bad i 2 til 4 timer ut i fra forurensingsgrad, effektiviteten økes ved oppvarming opp til 60 grader C. Dosering: 15 – 30%. pH-verdi: 1,5. Flammepunkt: Ingen.

DEB SWARFEGA HÅNDRENS LEMON 4L Mild håndrens basert på overflateaktive stoffer. Maisgranulat medvirker til effektivt å fjerne olje, fett, tjære, harpiks og skitt fra huden. Behagelig å bruke - skylles lett av hendene uten å etterlate dem fettede. Fuktighetsbevarende ingredienser, med bl.a. Lanolin, hindrer uttørring av huden. Parfymert - gir huden en frisk duft av sitrus. Varenr

Navn

Enhet

60865146

DEB SWARFEGA HÅNDRENS LEMON 4L

BOK

Varenr

Navn

Liter

Enhet

60866002

MARISOL DC DISC CLEANER 30KG

 25

LTR

MARISOL OC AVFETTING Sterkt avfettende / rengjøringsmiddel mot oljeforurensing. Bruksområde Maskin: Oljesøl, Motorrom, Pumperom, Separatorrom. Marisol OC er spesielt utviklet for rengjøring av oljeforurensinger og for å erstatte eksisterende giftige petroleumsbaserte løsninger. Marisol OC er mindre skadelig for helsen enn høyaromatiske produkter. Beregnet for bruk sammen med Floc- Bilge separasjon. (Separerer seg hurtig i bulktank etter bruk). Utblandes med vann og påføres manuelt. Dosering: 2 – 10%. pH-verdi: 13,0. Flammepunkt: Ingen.

DEB PUMPE F/4,5L PLASTKANNE Pet pumpe til 4,5 ltr. håndrens.

Varenr

Navn

60862296

DEB PUMPE F/4,5L PLASTKANNE

Varenr

Navn

60866003

MARISOL OC AVFETTING 25L

Enhet LTR

Enhet STK

MARISOL RC+ NERINGSMIDDEL RENGJØRING DEB JANITOL RENGJØRINGSMIDDEL Vannbasert all-round avfettingsmiddel til rengjøring av blant annet maskiner og svært skitne betongulv. pH-verdi: 11,5-12,5. Veiledende doseringer: Svært skitne betongulv: 10%. Alm. verkstedsgulv: 5%. Kjeramiske fliser, malte vegg- og gulvflater: 1%. Varenr

Navn

60862280

DEB JANITOL 5L RENGJØRINSMIDD

60862281

DEB JANITOL 25L RENGJØRINGSMID

60862282

DEB JANITOL 200L

30

Næringsmiddelrengjøring og desinfisering. Bruksområde Dekk: For lasterom før / etter utlasting av kjølt eller frossen last. For proviantrom. For lagerrom. For avfallscontainere og annen søppelbehandling. Marisol RC Plus fjerner effektivt animalsk og mineralsk fett og eliminerer videre bakterievekst. Den desinfiserende virkningen ivaretas ved at produktet inneholder aktivt klor. Utblandes med vann og påføres med lavtrykkspålegging. Dosering: 0,5 – 5%. pH-verdi: 13,0. Flammepunkt: Ingen.

Liter

Enhet

 5

KAN

Varenr

Navn

 25

KAN

60866005

MARISOL RC+NÆRINGSM.RENGJ.30KG

 200

FAT

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Kg

Enhet

 30

KG


VAREKATALOG MARITIMT MARISOL PC PIPE CLEAN

MARISOL OM RENGJ/AVFETTING OIL/ MUDD

Rensmiddel for rør og vakumsystemer. Forebyggende vedlikehold: Beskytter mot formasjoner og deponier i rør for kloakk og andre lukkede rørsystemer, når dosert i hht til vedlikeholdsplan. Benyttes også for fjerning av belegg i varme eksos- og rørsystemer. Komplett rengjøring Av belegg på 5 – 10 mm i rørsystem. Preventiv bruk: Dosering: Med 3 deler vann, doseres med ca 0,5 liter i delsystemene. Komplett rengjøring: Dosering: Med 5 – 6 deler vann i total vannmengde. pH-verdi: 1,5. Flammepunkt: Ingen. Varenr

Navn

60866008

MARISOL PC PIPE CLEAN 32,5KG

Bruksområde Dekk: Mud tankrengjøring. vinsjer og dekksmaskineri. Bil og lastebil dekk. Bruksområde maskin: Hoved & hjelpemotor overflater. Gulv og skott. Separator rom og tank topper. Luftfilter. MARISOL OM er spesielt formulert for rengjøring av slamtanker samt en effektiv dekk og motor rommet renere / avfettingsmiddel. Fortynn med vann. Påfør manuelt eller ved høytrykks-aggregat. Fortynning: 5-20%. pH-ryddig: 12.8. Flashpoint: Ingen. Enhet KG

Varenr

Navn

60866020

MARISOL OM RENGJ/AVFETTING 25L

Enhet LTR

MARISOL RW RUSTVASK

MARISOL SR SOT/BELEGGSFJ.

Rustvask. Bruksområde Dekk: Fjerner rustformasjoner og rustavleiringer. Fjerner sement og kalkavleiringer. Hvis utstyret eller overflaten som skal rengjøres er forurenset med fett eller olje, benytt Marisol AP først. Skyll med vann etter behandling, og overflaten er klar for maling. Marisol RW er ikke anbefalt benyttet for rengjøring av aluminium, her anbefaler vi Marisol MB isteden. Utblandes med vann, og påføres manuelt. Virketid: 10 til 30 minutter alt etter forurensingsgrad. Dosering: 10 – 40% alt etter forurensing. pH-verdi: 1,5. Flammepunkt: Ingen.

Rexus® Sot og beleggsfjerner. Bruksområde Maskin: Marisol SR er et pulver som inneholder katalytiske aktive bestanddeler for å bryte ned sot og belegg avgassiden på kjeler, eksoskjeler og luftforvarmere. Marisol SR reduserer også svovelsyreandelen som er i avgassen, og på bakgrunn av dette vil også korrosjon reduseres. Marisol SR er aktiv på lave avgassingstemperaturer. Dosering: For kjeler: 75 – 100 gram / 1000 kg brent olje. For eksos kjeler: 50 – 70 gram / 1000 kg brent olje på motor. pH-verdi: 7,0 – 8,0 (5 % løsning). Flammepunkt: Ingen.

Varenr

Navn

60866010

MARISOL RW RUSTVASK 30KG

Kg

Enhet

 30

KG

Varenr

Navn

60866026

MARISOL SR SOT/BELEGGSFJ.25KG

MARISOL FW SKUMVASKEMIDDEL

MARISOL VT PLUSS TANK CLEANER

Skumvaskemiddel. Bruksområde Dekk: Vinsj- og dekk maskineri. Lasterom. Bil- og lastebildekk. Bruksområde Maskin: Utvendig rengjøring av hoved- og hjelpemotorer. Dekksoverflater og skott. Luftfiltre. Marisol FW er spesielt effektiv ved vasking på vertikale flater. Skummet lar kjemikaliene trenge ned i overflaten i renseprosessen før avskylling med vann. Utblandes med vann og påføres manuelt eller med høytrykksaggregat. Dosering: 2 – 10 %. pH-verdi: 12,7. Flammepunkt: Ingen.

Dekk: Tank rensing av vegetabilsk olje eller animalsk olje / fett forurensning. Cargo rom etter lossing nedkjølt eller frossen last. Ordning butikker. Bysser. Avfallsbeholdere og omgivelser. Marisol VT-Plus fjerner effektivt dyr, fisk og grønnsaker fett samt eliminerer mugne innskudd. Fortynn med vann. Fortynning: 1 - 6%. pH-ryddig: 13.9. Flashpoint: Ingen.

Varenr

Navn

60866015

MARISOL FW SKUMVASKEMIDDEL 25L

Varenr

Navn

60866030

MARISOL VT PLUSS TANK CLEANER

Enhet KG

Enhet KG

Enhet LTR

MARISOL MB METAL BRIGHT

MARISOL AP ALL PURPOSE CLEANER

Metallfornyer. Bruksområde Dekk: Overflater som er forurenset med eksos. Ruststriper. Oksidert overflater på aluminium med utblandet løsning. Bemerk: For behandling før maling og fjerning av kraftigere rustangrep, benytt Marisol RW. Overflater som inneholder olje eller fett, rengjøres før behandling. Utblandes med vann i plastdunk og påføres manuelt. Husk bestandig å blande produktet inn i vannet og ikke motsatt. Virketid 5 – 30 minutter, skyll godt etterkant. Dosering: 10 – 40%. pH-verdi: 1,5 – 2,5. Flammepunkt: Ingen.

Universal rengjøringsmiddel. Bruksområde Dekk: Oljesøl. Vinsj og dekkmaskineri. Lasterom- og produkttankrengjøring. Bil- og lastebildekk. Bruksområde Maskin: Utvendig rengjøring av hoved- og hjelpemotorer. Dekksoverflater og skott. Separatorrom og tanktopper. Luftfiltre. Marisol AP er et sterkt alkalisk rengjøringsmiddel uten korrosjonsbeskyttelse. Produkter gir en filmfri overflate. Utblandes med vann og påføres manuelt eller med høytrykksaggregat. Dosering: 2 – 10%. pH-verdi: 13,5. Flammepunkt: Ingen.

Varenr

Navn

60866018

MARISOL METAL BRIGHT 30KG

Varenr

Navn

60866032

MARISOL AP ALL PURPOSE CLEANER

Enhet KG

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet LTR

31


VAREKATALOG MARITIMT PUSSEFILLER HVITE HT25L 25KG

SPIRALBOR HSS DIN338 THURMER

Hvite bomullsfiller i baller à 25 kg. Leveres kun i hele baller. For oppsug av olje.

Varenr

Navn

60880100

PUSSEFILLER HVITE HT25L 25KG

Enhet

Varenr

Navn

mm

Enhet

20190100

1,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,0

STK

20190110

1,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,1

STK

20190120

1,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,2

STK

20190130

1,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,3

STK

20190140

1,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,4

STK

20190150

1,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,5

STK

20190160

1,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,6

STK

20190170

1,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,7

STK

20190180

1,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,8

STK

20190190

1,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 1,9

STK

20190200

2,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,0

STK

20190210

2,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,1

STK

20190220

2,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,2

STK

20190230

2,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,3

STK

20190240

2,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,4

STK

20190250

2,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,5

STK

20190260

2,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,6

STK

20190270

2,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,7

STK

20190280

2,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,8

STK

20190290

2,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 2,9

STK

20190300

3,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,0

STK

20190310

3,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,1

STK

20190320

3,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,2

STK

20190330

3,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,3

STK

20190340

3,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,4

STK

20190350

3,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,5

STK

20190360

3,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,6

STK

20190370

3,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,7

STK

20190380

3,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,8

STK

20190390

3,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 3,9

STK

20190400

4,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,0

STK

20190410

4,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,1

STK

20190420

4,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,2

STK

20190430

4,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,3

STK

20190440

4,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,4

STK

20190450

4,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,5

STK

20190460

4,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,6

STK

Enhet

20190470

4,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,7

STK

RUL

20190490

4,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 4,9

STK

20190500

5,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,0

STK

20190510

5,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,1

STK

20190520

5,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,2

STK

20190530

5,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,3

STK

20190540

5,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,4

STK

20190550

5,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,5

STK

20190560

5,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,6

STK

20190570

5,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,7

STK

20190580

5,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,8

STK

20190590

5,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 5,9

STK

20190600

6,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,0

STK

20190610

6,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,1

STK

20190620

6,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,2

STK

20190630

6,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,3

STK

20190640

6,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,4

STK

20190650

6,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,5

STK

20190670

6,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,7

STK

20190680

6,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,8

STK

KG

PUSSEFILLER Kulørte makkofiller i baller à 25 kg. Leveres kun i hele baller.

Varenr

Navn

Kg

Enhet

60880109

PUSSEFILLER KULØRTE KM10L 10KG

 10

KG

60880108

PUSSEFILLER KULØRTE KM25L 25KG

 25

KG

GULVSTATIV TORX F/TØRKEPAPIR For store ruller (W1). Mobil dispenser med trygg og pålitelig avrivning, enkel påfyllingsfunksjon og ekstra stabil konstruksjon som er viktig i mange industrielle miljøer. • Robuste hjul for enkel flyttig og plassering. • Kraftige og holdbare glassfiberforstrekede tenner. • Innovativ rullstang: bytte av rull blir enkelt. • Kraftig metallkonstruksjon og gummihjul: sikrer stabilitet under dispensering. • Mønstret og ergonomisk håndtak: sikkert grep gjør det enkelt å flytte på dispenseren. Tekniske spesifikasjoner Bredde Høyde Dybde

646 mm 1006 mm 530 mm

Varenr

Navn

60880010

GULVSTATIV TORX F/TØRKEPAPIR

Enhet STK

PUSSEPAPIR 7 KG’S RULL 1150 M PUSSEPAPIR 7 KG’S RULL 1150 M Varenr

Navn

60880003

PUSSEPAPIR 7 KG’S RULL 1150 M

BØKER

Varenr

Navn

Type

Enhet

39999952

DEKKSDAGBOK INNENRIKS NORSK

 Innenriks

STK

39999954

DEKKSDAGBOK UTENRIKS ENGELSK

  Utenriks EN

STK

39999953

DEKKSDAGBOK UTENRIKS NORSK

  Utenriks NO

STK

39999955

RADIODAGBOK

TELENOR

STK

39999956

OLJEDAGBOK.

DEL 1.X1200

STK

39999957

SØPPELDAGBOK

39999950

MASKINDAGBOK

NORSK

STK

39999951

MASKINDAGBOK

ENGELSK)

STK

32

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT SPIRALBOR HSS DIN338 THURMER

SPIRALBOR HSS DIN338 THURMER

Varenr

Navn

mm

Enhet

Varenr

Navn

mm

Enhet

20190690

6,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 6,9

STK

20191350

13,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 13,5

STK

20190700

7,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,0

STK

20191400

14,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 14,0

STK

20190710

7,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,1

STK

20191450

14,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 14,5

STK

20190720

7,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,2

STK

20191500

15,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 15,0

STK

20190730

7,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,3

STK

20191650

16,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 16,5

STK

20190740

7,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,4

STK

20190750

7,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,5

STK

20190760

7,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,6

STK

20190770

7,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,7

STK

20190780

7,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,8

STK

20190790

7,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 7,9

STK

20190800

8,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,0

STK

20190810

8,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,1

STK

20190820

8,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,2

STK

20190830

8,3MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,3

STK

20190840

8,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,4

STK

20190850

8,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,5

STK

20190860

8,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,6

STK

20190870

8,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,7

STK

20190880

8,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,8

STK

20190890

8,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 8,9

STK

20190900

9,0MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,0

STK

20190910

9,1MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,1

STK

20190920

9,2MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,2

STK

20300048

BORKASETT A095 NR 203 6,0-10,0

20190940

9,4MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,4

STK

20300018

BORKASETT A095 NR 18

20190950

9,5MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,5

STK

20190960

9,6MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,6

STK

20190970

9,7MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,7

STK

20190980

9,8MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,8

STK

20190990

9,9MM SPIRALBOR SYL.HSS DIN338

 9,9

STK

20191000

10,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,0

STK

20191020

10,2MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,2

STK

3-16MM GJENGESETT KOMPL.TH.

20191030

10,3MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,3

STK

20191040

10,4MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,4

STK

3-16MM GJENGESETT KOMPL.TH.

20191050

10,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,5

STK

20191060

10,6MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,6

STK

20191070

10,7MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,7

STK

20191080

10,8MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,8

STK

20191090

10,9MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 10,9

STK

20191100

11,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,0

STK

20191110

11,1MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,1

STK

20191120

11,2MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,2

STK

20191130

11,3MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,3

STK

20191140

11,4MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,4

STK

20191150

11,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,5

STK

20191160

11,6MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,6

STK

20191180

11,8MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,8

STK

20191190

11,9MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 11,9

STK

20191200

12,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,0

STK

20191220

12,2MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,2

STK

20191230

12,3MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,3

STK

20191240

12,4MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,4

STK

20191250

12,5MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,5

STK

Varenr

Navn

20191260

12,6MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,6

STK

21601004

GJENGESETT M3-12 HSS THURMER

20191280

12,8MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,8

STK

20191290

12,9MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 12,9

STK

20191300

13,0MM SPIRALBOR SYL.HSSDIN338

 13,0

STK

DORMER BORKASETT A095 1-10 mm  og 1-13 mm. Stigning 0,5 mm. Tinn-belagt kvalitetsbor, slipevinkel 118 grader. Bruksområde: stål og rustfritt stål.  

Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

20300042

BORKASETT A095 NR.201 1-10MM

  1 - 10

STK

20300044

BORKASETT A095 NR.204 1-13MM

  1 - 13

STK

20300047

BORKASETT A095 202 1-6.0X0,1

  1,0 - 6,0

STK

20300051

BORKASETT A095 NR 209 1,0-10,0

 1,0-10,0x0,1

STK

 1,013,0x0,5+3,3-4,26,8 10,2

STK

 6,0-10,0x0,1

STK

 1/16-1/2x1/64

STK

20300050

BORKASETT A095 NR 206 1,0-13MM

Varenr

Navn

21550120

3-16MM GJENGESETT KOMPL.TH.

Enhet SET

GJENGESETT M3-12 HSS THURMER

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet SET

33


VAREKATALOG MARITIMT HULLSAGSETT EL-92 HS 3834

SPIKERSLANGEPISTOL MED SERIE 23 KUPLING

Med variabel tanndeling. Variabel tanndeling gir 20% raskere saging sammenlignet med konvensjonell regulærtanning. Skjærer mykere og roligere i alle bearbeidbare materialer fra treverk til rustfritt stål. Varenr

Navn

27164002

HULLSAGSETT EL-92 HS 3834

Kinkfri, svertefri høykvalites gummislange med påsatt Serie 23. Ombyttbar med: Hansen 3000, Cejn 310, Atlas Copco Quick 8

Enhet SET

HULLSAGSETT VERK-95 3834

Navn

27164004

HULLSAGSETT VERK-95 3834

Navn

1900010

SPIKERPISTSL.BLÅ 8MM 25MTR

Enhet SET

BAUFILBLAD BIMETAL

Enhet STK

Bruksområde: luft, vann, gasser, oljer og en rekke syrer ogkjemikalier. Oppgitt arbeidstrykk er synkende ved stigende temperatur.Slangen er i næringsmiddel kvalitet. Konstruksjon: innvendig ogutvendig klar PVC, forsterket med polyesterarmering. Klar cadiumfri PVC. Innlegg: polyester. Temperatur: ÷20°C til +55°C. Slangemrk.: Dim. -Trykk - FDA Appro materiellTegn.: Glassgaffel. Varenr

Navn

1020005

CODATEX PVC KLAR ARMERT 5MM

Ø x ø mm

Enhet

 4,8x10,4

1020006

CODATEX PVC KLAR ARMERT 6,3MM

M

 6,3x12

1020008

M

CODATEX PVC KLAR ARMERT 8MM

 7,9x13,5

M

1020010

CODATEX PVC KLAR ARMERT 10MM

 9,5x15,1

M

1020012

CODATEX PVC KLAR ARMERT 12,5MM

 12,7x18,3

M

1020016

CODATEX PVC KLAR ARMERT 16MM

 15,9x21,5

M

1020019

CODATEX PVC KLAR ARMERT 19MM

 19,1x25,7

M

1020025

CODATEX PVC KLAR ARMERT 25MM

 25,4x32,8

M

1020032

CODATEX PVC KLAR ARMERT 32MM

 32x42

M

1020038

CODATEX PVC KLAR ARMERT 38MM

 38x48

M

1020051

CODATEX PVC KLAR ARMERT 50MM

 51x64

M

INDUSTRIVANNSLANGE VEVVIKLET CODARØD

Sandflex® baufilblad i bimetall er et praktisk talt brudsikkert og splintsikkert blad til saging i alle materialer. Med et seigt fjærstål i ryggen og et hardt, slitesterkt HSS-stål i tennene, beholder bladet sin skarphet og slitestyrke mye lenger. Nye Sandflex® kombinerer meget høye skjæreegenskaper med en høy grad av fleksibilitet, og er ubetinget det mest sikre bladet, spesielt velegnet til installasjonsog monteringsoppgaver.

Bruksområde : Spyleslange for krevende bruksområder, f.eks.entrepenørbruk, byggeplasser, industri, idrettsanlegg etc. Anvendeligogså som lettere trykkluftslange. Konstruksjon : Utvendig rød NR/EPDMgummi. Innvendig sort SBR gummi. Innlegg : Polyesterarmering. Temperatur: ÷30°C til +80°C. Slangemerking : Codan Ind. Water hose 10 BAR.

Varenr

Navn

L x Tanning

Enhet

27140218

BAUFILBLAD 300-18-100 BIMETAL

 300x18

STK

27140224

BAUFILBLAD 300-24-100

 300x24

STK

Varenr

Navn

27140232

BAUFILBLAD 300-32-100 BIMETAL

 300x32

STK

1068012

INDUST.VANNSL.CODARØD 12,5MM

1068016

34

mm  8,0

ARMERT SLANGE NÆRINGSMIDDELKVALITET, CODATEX

Med variabel tanndeling. Variabel tanndeling gir 20% raskere saging sammenlignet med konvensjonell regulærtanning. Skjærer mykere og roligere i alle bearbeidbare materialer fra treverk til rustfritt stål. Varenr

Varenr

Ø x ø mm

Enhet

 12,5x19,5

M

INDUST.VANNSL.CODARØD 16MM

 16x23

M

1068019

INDUST.VANNSL.CODARØD 19MM

 19x27

M

1068025

INDUST.VANNSL.CODARØD 25MM

 25x33

M

1068032

INDUST.VANNSL.CODARØD 32MM

 32x42,4

M

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT SLANGEKLEMME SYREFAST

KOPPBØRSTE 65XM14 RUSTFRI TV. Koppbørster for bruk på bormaskin/vinkelsliper. 6 mm sylindrisk tapp, eller M 14 W, 5/8” gjenger på forespørsel.Seigherdet ståltråd og rustfri tråd.

Varenr

Navn

Dim mm

Enhet

59309650

SLANGEKLEMME ABA SYREF 8-14

  8 - 14

STK

Varenr

Navn

61270332

KOPPBØRSTE 65XM14 RUSTFRI TV.

Enhet

59309651

SLANGEKLEMME ABA SYREF 11-17

  11 - 17

STK

59309652

SLANGEKLEMME ABA SYREF 13-20

  13 - 20

STK

59309653

SLANGEKLEMME ABA SYREF 15-24

  15 - 24

STK

59309654

SLANGEKLEMME ABA SYREF 19-28

  19 - 28

STK

59309655

SLANGEKLEMME ABA SYREF 22-32

  22 - 38

STK

59309656

SLANGEKLEMME ABA SYREF 26-38

  26 - 38

STK

59309657

SLANGEKLEMME ABA SYREF 32-44

  32 - 44

STK

59309658

SLANGEKLEMME ABA SYREF 38-50

  38 - 50

STK

Varenr

Navn

mm

Enhet

RADIATORPENSEL 25X9 1574-025

 25

STK

STK

RADIATORPENSEL Av ren sort bust. Tre skaft.

59309659

SLANGEKLEMME ABA SYREF 44-56

  44 - 56

STK

47340025

59309660

SLANGEKLEMME ABA SYREF 50-65

  50 - 65

STK

47340035

RADIATORPENSEL 35X9 1574-035

 35

STK

59309661

SLANGEKLEMME ABA SYREF 58-75

  58 - 75

STK

47340050

RADIATORPENSEL 50X9 1574-050

 50

STK

59309662

SLANGEKLEMME ABA SYREF 68-85

  68 - 85

STK

47340070

RADIATORPENSEL 70MM

 70

STK

59309663

SLANGEKLEMME ABA SYREF 77-95

  77 - 95

STK

59309664

SLANGEKLEMME ABA SYREF 87-112

  87 - 112

STK

59309665

SLANGEKLEMME ABA SYREF 104-138

  104 - 138

STK

59309666

SLANGEKLEMME ABA SYREF 130-165

  130 - 165

STK

59309667

SLANGEKLEMME ABA SYREF 150-180

  150 - 180

STK

59309668

SLANGEKLEMME ABA SYREF 175-205

  175 - 205

STK

59309683

SLANGEKLEMME ABA SYREF 200-231

  200 - 231

STK

59309684

SLANGEKLEMME ABA SYREF 226-256

  226 - 256

STK

KAPPESKIVE NORTON ALUMINIUM X-Treme Alu er beste alternativ for kapping av aluminium. X-Treme Alu kappeskiver er utviklet for å gi lengst mulig levetid i kombinasjon med høy kappehastighet. Sortimentet omfatter også kappeskiver med 1,6 mm tykkelse. Disse kappeskivene gir kraftig reduserte kappetider og meget fine snitt. Egenskaper • Unikt slipe- og bindemiddelsystem optimert for ikke-jernmetaller Fordeler • Motvirker igjensetting og glassering ved kapping av ikke-jernmetaller • Lang levetid og hurtigere kapping Mer info:

LAMELLRONDELL C II KON P60 Cubitron II 967A lamellrondell er allsidig og fungerer utmerket på karbonstål og rustfritt stål.

Varenr

Navn

DIMENSJON

Enhet

61536461 61536462

LAMELLRONDELL C II KON P60 115

  115 MM

STK

LAMELLRONDELL C II KON P60 125

  125 MM

61536463

STK

LAMELLRONDELL C II KON P60 180

  180 MM

STK

Varenr

Navn

Ø x Tykk mm

Enhet

61721000

125X1,6X22 41R KAPPESKIVE ALU.

 125x1,6

STK

61723000

180X2,5X22 41R KAPPESKIVE ALU

 180x2,5

STK

61724000

230X2,5X22 ALU KAPPESKIVE ALU

 230x2,5

STK

KAPPESKIVE STÅL OAG Egnet for offshore

KOPPBØRSTE M-14 Axialbørster med gjenge med bølget tråd i stål. • Koppstålbørste med sentrumshull. • For bruk i vinkelslipemaskiner. • Tråd i stål for flatebearbeiding av metall og ulegert stål. • Ideell til rengjøring av store flater. • Enkel i bruk takket være fleksibel tråd. Mer info:

Varenr

Navn

Ø x Tykk mm

Enhet

61538730

KAPPESKIVE STÅL OAG

115X1,0

STK

61538731

KAPPESKIVE STÅL OAG

115X1,6

STK

61538732

KAPPESKIVE STÅL OAG

125X1,0

STK

61538733

KAPPESKIVE STÅL OAG

125X1,6

STK

61538734

KAPPESKIVE STÅL OAG

125X2,5

STK

61538735

KAPPESKIVE STÅL OAG

180X1,6

STK

61538736

KAPPESKIVE STÅL OAG

180X2,5

STK

Varenr

Navn

mm

Enhet

61538737

KAPPESKIVE STÅL OAG

230X1,9

STK

61270329

KOPPBØRSTE 60XM14

 60

STK

61538738

KAPPESKIVE STÅL OAG

230X2,5

STK

61270328

KOPPBØRSTE 65XM14 TVINNET

 65

STK

61538739

KAPPESKIVE STÅL OAG

125X4,0

STK

61270330

KOPPBØRSTE 100XM14

 100

STK

61538740

KAPPESKIVE STÅL OAG

180X4,0

STK

61270350

KOPPBØRSTE 120XM14

 120

STK

61538741

KAPPESKIVE STÅL OAG

230X4,0

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

35


VAREKATALOG MARITIMT SLIPESKIVE STÅL OAG

MOLYKOTE 321R 400ML GLIDELAKK

Egnet for offshore

Er en hurtigtørkende glidelakk som hindrer forkiling og rivning samt kliningav metall på skjæreflater. Til forbehandling av tannhjul, kamaksler, eksenterbolter,kiler, sleider og glidelagere. Permanent smøring av høyt belastede glideflater ved lavehastigheter og/ eller rykkvise bevegelser som f.eks. kuleledd og forspenningsverktøy • God festeevne. • Elektrisk ledende. • Reduserer risikoen for innkjøringsskader til et minimum. • Forlenger verktøyets levetid.

Varenr

Navn

ØxTykk mm

Enhet

61538742

SLIPESKIVE STÅL OAG

115X7,0

STK

61538743

SLIPESKIVE STÅL OAG

125X7,0

STK

61538744

SLIPESKIVE STÅL OAG

180X7,0

STK

61538745

SLIPESKIVE STÅL OAG

230X7,0

STK

Temperaturområde: ÷ 180˚C til + 450˚C Varenr

Navn

60081250

MOLYKOTE 321R 400ML GLIDELAKK

Enhet STK

LAMELLRONDELL OAG Egnet for offshore

MOLYKOTE 111 100GR SPESIALFETT Silikonfett for gummi- og plastdetaljer som pakninger, O-ringer og tetningslister. Påvirker ikke gummi og plast. Beskytter mot kjemikalier. Holder gummipakninger myke og gir øket levetid. Godkjent for næringsmiddelindustrien.

Varenr

Navn

Type

61538746

LAMELLRONDELL OAG

125X22 K40

Enhet STK

61538747

LAMELLRONDELL OAG

125X22 K60

STK

Temperaturområde: ÷40°C - +200C Varenr

Navn

60081282

MOLYKOTE 111 100GR SPESIALFETT

Enhet STK

PUSSEMATTE 158X224 A GRØNN 96 SCOTCH-BRITE™ 96 Grønn FLEKSIBLE HÅNDPADS Til grov rengjøring. Til rengjøring av vanskelige områder som kanter, hjørner, avrundede og buede gjenstander. Varenr

Navn

61750015

PUSSEMATTE 158X224 A GRØNN 96

MOLYKOTE 7439 PLUS 400ML SPRAY Kobberpasta som gir meget god rustbeskyttelse og hindrer fastbrenning. For smøring og montering av bremsedetaljer, hjulmuttere, hydraulikk, glidelagre og styringer. Enhet STK

SLIPELERRET PÅ RULL NORTON R222 38X25 Egenskaper • Bomullsrygg i J-tykkelse • Aluminiumoxid slipemiddel • Praktisk forpakning

Navn

61506060 61506080 61506100

Varenr

Navn

60081313

MOLYKOTE 7439 PLUS 400ML SPRAY

Temperaturområde: ÷50°C til +20°C Varenr

Navn

60081320

MOLYKOTE MS-4 50G SILIKONFETT

Enhet

ØKONOMIRULL 38X25 K60 R222

 60

RUL

ØKONOMIRULL 38x25 K80 R222

 80

RUL

ØKONOMIRULL 38X25 K100 R222

 100

RUL

61506120

ØKONOMIRULL 38X25 K120 R222

 120

RUL

61506150

ØKONOMIRULL 38X25 K150 R222

 150

RUL

61506180

ØKONOMIRULL 38X25 K180 R222

 180

RUL

61506220

ØKONOMIRULL 38X25 K220 R222

 220

RUL

61506240

ØKONOMIRULL 38X25 K240 R222

 240

RUL

61506280

ØKONOMIRULL 38X25 K280 R222

 280

RUL

61506320

ØKONOMIRULL 38X25 K320 R222

 320

RUL

61506400

ØKONOMIRULL 38X25 K400 R222

 400

RUL

Varenr

Navn

RUL

60178080

UNIVERSAL GREASE + EPS 400GR

36

ØKONOMIRULL 38X25 K600 R222

STK

Vanlig silikonfett i tuber. For dørlister i biler, batteripoler etc. Er elektrisk isolerende.

Korning

61506600

Enhet

MOLYKOTE MS-4 50G SILIKONFETT

Fordeler • Ideell for profilerte detaljer og runde metalldetaljer • Kan rives til ønsket lengde • For allment bruk • Ideell for grading og fjerning av rust • Enkel oppbevaring • Beskytter produktet Varenr

Temperaturområde: ÷30°C - +650 °C.  

 600

Enhet TUB

UNIVERSAL GREASE + EPS 400GR

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT CRC BRAKE CLEAN 500ML

FETTPRESSE ALEMITE F/ PATR./LØS

Renser og avfetter bremserog koblinger. Fjerner olje, bremsevæske, fett, skitt og avleiringer. Etterlater ingen rester. Uten klorinerte løsningsmidler.

Varenr

Navn

60180004

CRC BRAKE CLEAN 500ML

Fettpresse fra Alemite (rød) Fettpresse med hevarm for 400 g patron eller løsfett. • Leverer ca. 1,3 g fett pr. pumpetrykk. • Maks arbeidstrykk 700 bar. • Smørerør og 3-klørs munnstykke leveres som standard. Enhet STK

Varenr

Navn

62082028

FETTPRESSE ALEMITE F/PATR./LØS

Enhet STK

ROCOL SKJÆREVÆSKE SPRAYBOKS Er beregnet for direkte påføring på skjæreverktøyet. Brukes først og fremst ved langsomtgående skjærearbeider i seige legeringer, der god smørevirkning er viktig og hvor det ikke brukes spylende kjølevæske. Brukes såvel ved gjenging, boring, brotsjing eller ved annen sponavskillende bearbeiding.

FETTPRESSE ENHÅNDS (205 62SG)

Varenr

Navn

Enhet

60052100

ROCOL SKJÆREVÆSKE SPRAYBOKS

BOK

GJENGEOLJE

Varenr

Navn

60040020

GJENGEOLJE RIDGID 600ML SPRAY

Liter  1

STK

60040050

GJENGEOLJE RIDGID 5L KANNE

 5

KAN

Fettpresser, hevarmstype for den profesjonellesmører både for patroner og løst fett.Utstyrt med lufteplugg, støpt hode, vinylhåndgrep ogavtakbart baklokk. Leveres med rør og munnstykke. Variabelt trykk: halvt hevarmslag gir700 kp/cm2. Fullt hevarmslag gir 425 kp/cm2 Varenr

Navn

62082029

FETTPRESSE ENHÅNDS (205 62SG)

Enhet STK

Enhet

HYDRAULISK MUNNSTYKKE 4 KLØR Munnstykke med utfrest nøkkelspor • For hydrauliske nipler DIN 71412. • Med 4 herdede klør for lengre driftstid. • Gjenger: 1/8” NPT og 1/8” BSP. • Diameter: Ø15 mm.

AUTO.SMØRESYS.24 LAGD 125/WA2

Varenr

Navn

62081006

AUTO.SMØRESYS.24 LAGD 125/WA2

Varenr

Navn

62082075

HYDRAULISK MUNNSTYKKE 4 KLØR

Enhet STK

Enhet STK

SLANGE F/FETTPRESSER FETTPRESSE (205 12SG)

Smøreslange for fett, enkeltarmert. For maks trykk 400 bar.

Fettpresse fra Samoa For 400 g fettpatron eller løsfett. Tåler trykk opp til 300 bar. Smørerør og munnstykke med 4 klør leveres som standard.

Varenr

Navn

62082026

FETTPRESSE (205 12SG)

Enhet STK

Varenr

Navn

Str

Enhet

62082037

SLANGE 300MM F/FETTPRESSER

  300 mm

STK

62082040

SLANGE 450MM F/FETTPRESSER

  450 mm

STK

Albert E. Olsen - www.aeo.no

37


VAREKATALOG MARITIMT CRC LITHIUM GREASE 300ML

CRC-FRYSESPRAY (-50) 200ML

Et hvitt universalsmøremiddel som sprayes på som en olje og omdannes til fett. Gir langvarig smøring av alle bevegelige deler. Reduserer friksjon og slitasje. CRC WhiteLithium Grease etterlater en synlig hvit, vanntett film. Bruksområder: hengsler, dører, setemekanismer etc. Gir meget gode glideflater.

For hurtig søking etter periodiske feil på elektronisk utstyr. Kan brukes på termostater. Brukes som krympespray ved montering og demontering av mindre lager og akslinger etc.

Varenr

Navn

60178100

CRC LITHIUM GREASE 300ML

Enhet STK

Varenr

Navn

60180002

CRC-FRYSESPRAY (-50) 200ML

CRC SUPER HEFTEFETT 500ML

CRC-6-66 MARINE 300 ML 901693

En kraftig klisterolje med gode festeegenskaper. Utmerket for smøring av utsatte friksjonspunkter som må tåle tøft vær eller andre vanskelige forhold (salt, kaldt og varmt vann). De spesielle antikorrosjonstilsetningene beskytter metalldelene. Kompatibel med o-ringer.

Universalsmøremiddel for båt, båtutstyr, motorer og annet maritimt utstyr. Fordriver fuktighet. Hindrer elektriske feil pga.fuktighet. Smører. Fjerner gnisselyder og løsner fastrustede mekanismer. Også under vinterlagring.

Bruksområder: Girakslinger, åpne lager, aksler, MC-kjeder, gokart-kjeder etc. Sprayes som olje, omdannes til fett. Varenr

Navn

60178101

CRC SUPER HEFTEFETT 500ML

Enhet

Varenr

Navn

60180003

CRC-6-66 MARINE 300 ML 901693

CRC 2-26 ELECTRO 400 ML SPRAY

Rengjøringsmiddel for bremsedeler. Kraftfullt og hurtigtørkende middel. Rengjør og avfetter bremser og koblinger. Fjerner støv og rester fra friksjonsbelegg, olje, bremsevæske, fett, veiskitt og andre forherdede avleiringer. Etterlater ikke rester. Kan skade sensitiv plast. Uten klorinerte løsningsmidler.

Hindrer elektriske feil forårsaket av fuktighet og korrosjon. Fortrenger vann og fuktighet, gjenoppretter den elektriske resistens, stopper lekkasjer, krypstrømmerog kortslutninger. Brukes ved vannskade på elektrisk utstyr.Brukes ved skifting av lyspærer og lysstoffrør.

Navn

60178106

CRC BRAKLEEN 5L

Enhet BOX

Varenr

Navn

60180005

CRC 2-26 ELECTRO 400 ML SPRAY

CRC ROST-FLASH RUSTLØSER 500ML

CRC-ZINK 400 ML SPRAY 901784

Rustløser med frysesjokkeffekt. Hurtigvirkende: når sprayes på en rusten bolt, avkjølt (÷40 ° C) rusten og sprekker opp i mange småsprekker. Den aktive væsken trenger raskt inn i sprekkene og de fastrustede delene separeres lett. Rust Flash løser opp alle typer av gjengede deler, hengsler og bevegelige deler. Rust Flash inneholder ikke silikon og syrer.

Et høyverdig zink-rikt belegg som kjemisk hefter til jernholdige metaller for å gi en virkelig fin galvanisk beskyttelse selv under vanskelige forhold. Det selvofrende belegget bekjemper aktivt rust og korrosjon ved sin fleksible vedvarende film. Til generelt bruk hvor rene, avfettede flater trenger beskyttelse mot korrosjon, selv der hvor punktsveising er nødvendig og hvor det er risk for riping i metallet.

Varenr

Navn

60178118

CRC ROST-FLASH RUSTLØSER 500ML

Enhet STK

CRC QUICK CLEAN 500ML 901535

Navn

60178125

CRC QUICK CLEAN 500ML 901535

38

Enhet STK

Varenr

Navn

60180006

CRC-ZINK 400 ML SPRAY 901784

Enhet STK

Enhet STK

CRC SILICONE 400 ML SPRAY Beskytter og smører alle deler av plast og gummi mot sprekkdannelse og nedbryting. Brukes som slippmiddel, trekking av kabel, smøring. Tåler høye belastninger opp til 2000 p.s.i i temperaturområde fra ÷40 grader til +260 grader.

Løsemiddelbasert rengjørings- og avfettingsmiddel for service og reparasjon. Hurtigtørkende og kraftig middel som rengjør og avfetter alle metalldeler, maskiner og verktøy. Hurtigvirkende. Fjerner fett, olje og skitt. Varenr

STK

STK

CRC BRAKLEEN 5L

Varenr

Enhet

Enhet STK

Varenr

Navn

60180008

CRC SILICONE 400 ML SPRAY

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK


VAREKATALOG MARITIMT CRC SUPERCUT 300ML

LOCTITE 7200 400ML PAKNINGSFJ.

Effektiv skjæreolje for jernholdige og ikke jernholdige metaller. Danner et sterkt belegg som tåler ekstremt høyt trykk. Øker levetiden på verktøy og gjengesnitt. Smører og kjøler effektivt. Tillater høyere skjærehastigheter. Praktisk 360 graders (opp-ned) sprayventil for aerosoler.

Pakningsfjerner. Fjerner herdet pakningsstoff og løsner tradisjonelle pakninger fra de fleste overflater i løpet av 10-15 min

Varenr

Navn

60180009

CRC SUPERCUT 300ML

Enhet STK

Varenr

Navn

60841057

LOCTITE 7200 400ML PAKNINGSFJ.

Enhet STK

LOCTITE 8101 KJEDESMØR. SPRAY

CRC INDUSTRIAL DEGREASER 500ML Fjerner hurtig fuktighet, fett, olje, skitt, voks og andre forurensninger fra motorer, deler og annet elektrisk ogmekanisk utstyr.Er utmerket for bruk hvor hurtig resultatog lite lukt er nødvendig. Etterlater ingen rester.Ikke ledende, ikke korrosiv og setter ikke flekker.Svak lukt betyr bedre arbeidsforhold. Kan skade enkelte typer plast og maling. Ta en prøve på et lite område før bruk. Varenr

Navn

60180010

CRC INDUSTRIAL DEGREASER 500ML

Enhet STK

Vannfast kjedesmøring som ikke stivner. Brukes på åpne mekanismer som kjeder og drev. • Beskytter mot riving og skjæring under montering og drift • Forhindrer korrosjon og oksydering i kjemisk og termisk agressive miljøer • Trenger inn og frigjør korroderte monteringer   Egenskaper: • Utseende: amber “high tack” pasta • Basis olje og additiver: syntetisk E.P. • Viskositet: pasta • Tykner: lithiumsåpe • Dryppunkt: >190 °C • N.L.G.I. Class: 2 • Hastighetskarakteristikk DN Faktor: N.A. • Temperaturvalg: ÷25 til +170 °C • 4 kulerstest: 3150 Varenr

Navn

60841060

LOCTITE 8101 KJEDESMØR. SPRAY

Enhet STK

CRC-STØVFJERNER 200ML Blåsepistol på boks. Fjerner støv, smuss etc. fra dataprintere, fotoutstyr, TV, radio, kontormaskiner, optisk utstyr m.m. Etterlater ikke rester eller kondens.Ikke brennbar. Virker kjølende ved 90 graders spraying.

Varenr

Navn

60180039

CRC-STØVFJERNER 200ML

SITRUSRENS 3M Kraftig rense/avfettingsmiddel som er effektivt mot stoffer som er vanskelige å fjerne. Ikke-herdet lim, taperester, fett, olje og skitt. Produktet er basert på sitrusolje og inneholder ikke klorinerte stoffer eller løsemidler basert på petroleumsdestillater. Enhet STK Varenr

Navn

66150623

SITRUSRENS 3M KANNE 5LITER

60180014 60180012

Str

Enhet

  5 liter

STK

SITRUSRENS 171ML 3M PUMPESPRAY

  171 ml

BOK

SITRUSRENS 3M 500ML

  500 ml

BOK

CRC CONTACT CLEANER AE 300ML CRC 5-56 VERKTØY PÅ BOKS

Til rensing av elektrisk og elektronisk utstyr. Fordamper hurtig og etterlater ingen rester. Hurtig rensevirkning for fjerning av fluks, lette oljer, fingermerker og andre forurensninger. Ikke ledende og ikke korrosiv. Kan skade enkelte typer plast. Må ikke brukes på utstyr under spenning. Varenr

Navn

Enhet

60180046

CRC CONTACT CLEANER AE 300ML

BOK

«Verktøykasse på boks» er en universal servicespray for vedlikehold og beskyttelse. Den penetrerer, smører, fortrenger fuktighet, stopper gnisselyder, løser fastrustede deler, beskytter metall mot rust og korrosjon, starter fuktskadede motorer og rengjør. Varenr

Navn

ml

Enhet

60178122

CRC 5-56 UNIVERSAL 200ML SPRAY

 200

STK

60180001

CRC 5-56 UNIVERSAL 400ML SPRAY

 400

STK

CRC RUSTLØSER 300ML OIL + MOS2

SERVISOL VAPO 500 ML

Løsner og smører fastsittende mekanismer. Løsner fastrustede deler og smører med molybdendisulfid. Reduserer friksjon under demontering.

Krypende smøremiddel, som hurtig fortrenger fukt, renser og smører alle elektriske deler. Rustløser og rustbeskytter - motvirker rust og korrosjon på alle metalldeler. Oppløser rust, smører og beskytter bevegelige deler. Inneholder smøreolje. Inneholder ikke silikon.

Varenr

Navn

60180052

CRC RUSTLØSER 300ML OIL + MoS2

Enhet STK

Varenr

Navn

60178094

SERVISOL VAPO 500 ML

Albert E. Olsen - www.aeo.no

Enhet STK

39


VAREKATALOG MARITIMT INVERTEC V270-S ELEKTRODEMASKI

PLASMASKJÆRER LINCOLN ELECTRIC TOMAHAWK 1025 OG 1538, 400V

Sveiselikeretter med glimrende sveiseegenskaper. Stor kapasitet og lav vektkarakteriserer disse likeretterne. ”Lift TIG”teknologi av TIG-funksjon sværtlett betjening. Kan også leveres med vannkjølingsaggregat. TEKNISKE DATA: Nettspenning : 3-fas50 - 60 Hz 230/400 V Sikringer : 35A Strømområde : 5-270A Intermittens 35% : 270A Tomg. spenning : 80V Vekt : 14 kg

Tomahawk 1025 og 1538 plasmaskjæringsmaskiner er bygget for å kunne håndtere vanskelig omgivelsesbetingelser, ved hjelp av Lincoln`s tunellteknologi blir kretskort og sensitive deler separert fra kjøleluftstrømmen. Den forbedredte netttoleransen (+/-15%) og den robuste metallkassen med store gummihjørner, gjør maskinene passende for bruk utendørs med generator eller innen verkstedindustrien. Mer info:

Tilleggsutstyr: 8404771352 Sveisekabelsett 4m Tilleggsutstyr for TIG-sveising: 8411706437 TIG Pistol STR 26V 4m 8070430330 Regulator med 1 flowmeter 8410771310 Tralle Varenr

Navn

8312200285

INVERTEC V270-S ELEKTRODEMASKI

Varenr

Navn

Type

Enhet

8455120481

TOMAHAWK 1025 PLASMAUTSTYR

 1025

STK

8455120391

TOMAHAWK 1538 PLASMAUTSTYR

 1538

STK

Enhet STK

SXP 220-T AC/DC

POWERTEC PRO 305C, 355C OG 425C Powertec Pro serien for MIG sveising er tilpasset de fleste arbeidsoppgaver. Alle har god buekarakteristikk og lite sprut med argon miks eller 100% CO2 dekkgass. Powertec Pro serien har fordeler som 2/4 takt, sakte innføring av tråd, kaldmating av tråd og gasstest. To digitale metere som klart viser sveisespenning og strøm, som sammen med den synergiske kontrollen tillater en optimal og lett kontrollerbar innstilling. Avansert buekontroll • God buestart • God buestabilitet • Redusert tid for stabilisering • Minimal sprut Mer info: Varenr

Navn

Type

Enhet

8412140571

POWERTEC 305C PRO 230/400V 3PH

 305C

STK

8412140581

POWERTEC 355C PRO 230/400V3PH

 355C

STK

8412140591

POWERTEC 425C PRO 230/400V 3PH

 425C

STK

SPEEDTEC 200C En synergisk liten maskin med følgende 5 funksjoner: - MIG - Synergisk MIG - Rørtråd - Elektroder - Lift TIG Med kun 17,2 kg blir denne maskinen ekstremt universell. Maskinen kan kobles til strømnettet så vel som strømaggregat (min 5 KWA). Speedtec 200C har funksjonen ”Power Factor Correction” noe som gir opp til 30% høyere effekt i forhold til tradisjonelle sveisemaskiner, samtidig som den bruker mindre strøm. Dette gjør at maskinen etterkommer Europeisk standard. EN 61000-3-12, og er absolutt et ”grønt alternativ”. Speedtec 200C er en multiprosess sveisemaskin med et stort og oversiktlig standard fargedisplay som gjør betjeningen svært enkel. Med kraftig matemotor og 37mm matehjul går sveisingenav stål, rustfritt og aluminiumslegeringer som en drøm. Se dataark fra Sveiseeksperten    Varenr

Navn

8412140991

SPEEDTEC 200C

40

SXP TIG 220-T AC/DC er en enfas bærbar inverter med PFC (Power Factor CORRECTION) for MMA-, TIG DC - og TIG AC - sveising. Takket være denne spesielle anordningen kan man optimere strømforbruket fra nettet og garantere bedre ytelse fra maskinen. På 200V/1-fas/16A treg sikring ved TIG og 180A ved MMA sveising. Vekt: 17,5 kg. Tilleggsutstyr: 8404023840 Jordingskabel med godsklemme 8411006000 SXP TIG-pistol m/reg, 4m 8411006001 SXP TIG-pistol m/reg, 8m 8070430330 Gassregulator med 1 flowmeter 8411006003 RC02 Fotpedal 8411006004 RC02 kabel, 10m 8410771310 Tralle Varenr

Navn

8410000220

SXP 220-T AC/DC

Enhet STK

GASSMUNNST. 13,5MM FS15/ SP170

Varenr

Navn

8414125450

GASSMUNNST. 13,5MM FS15/SP170

Enhet STK

FORBRUKSDELER FOR PLASMA LINCOLN LC65 (TOMAHAWK 1025)

Varenr

Navn

8831089325

PLASMA ELEKTRODE LC65/100 5STK

Type

Enhet

 Elektrode

8831089305

PK

PLASMA GASSPREDER LC65 3STK

 Gasspreder

Enhet

PK

8831089343

PLASMA MELLOMRING LC65 2STK

 Mellomring

STK

PK

8831089348

PLASMA MUNNSTYKKE LC65 2STK

 Munnstykke

PK

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT FORBRUKSDELER FOR PLASMA LINCOLN LC105 (TOMAHAWK 1538)

MAPP ENGANGSFLASKE 450GR Ekstrem høy flammetemperatur opp til 2400°C. Miljø- og helsevennlig gass som brenner 35% lengre enn propan. Engangsflaske 400 gr.  

Varenr

Navn

8831089360

PLASMA ELEKTRODE LC105 5STK

8831089370

PLASMA GASSPREDER F/LC105 2STK

8831089366

PLASMA MELLOMRING LC105 1STK

8831089367

PLASMA KERAMIKK F/LC105 2STK PLASMA KERAMIKK FUG LC105 2STK

 Keramikkopp fug

PK

8831089369

Type

Enhet

 Elektrode

PK

 Gasspreder

PK

 Mellomring

STK

 Keramikkopp

PK

8831089364

PLASMA MUNNSTYKKE LC105 5STK

 Munnstykke

PK

8831089365

PLASMA MUNNST FUG LC105 5STK

  Munnstykke fug

PK

Varenr

Navn

90501662

MAPP ENGANGSFLASKE 450GR

Enhet STK

PROPANFLASKE E-400 Engangsflaske med propan E-400. - Tilkobling 1” - 20 NEF utvendig.

BRENNERSETT STK-99 (TURBOJET) GW261033 Turbojet En kompakt og robust brenner. Innebygdpiezotenner og låsing av avtrekker for konstant flamme. Endretbrenner som gir bedre justering av flammen ved lavere effekt,lavere temperatur på bernnerspissen og dermed lengreholbarhet på bernnere. ST-99 brennersett gir varmeoverføring på ca 1.260°C, syklonbrennermed piezotenning. Spesielt godt egnet til lodding - hardlodding av rør.Brennerrøret kan roteres 360°. Turbojet nr. 261033 Piezotenning Ja Anslutning US (E400 - M450) Arbeidstrykk, bar 0-3,5 Brennerdiameter Ø, mm 14 Gassforbruk g/t 295 Effekt, kW 3,8 Myklodding maks Ø, mm 40 Hardlodding maks Ø, mm 18 Varenr

Navn

90606100

BRENNERSETT STK-99 (TURBOJET)

Varenr

Navn

90605000

PROPANFLASKE E-400

Enhet STK

TACAB - BEISEPASTA Benyttes for fjerning av oksyd og anløpsfarge etter sveising. Benyttes også til å rense forbindelsesflatene før sveising og lodding på gamle eller oksyderte materialer.

Enhet SET

Varenr

Navn

Kg

Enhet

8269232466

BEISEPASTA 1KG TACAB

 1

FLS

METALJET BRENNERSETT 215512 Sievert MetalJet og UltraMapp gass er den mest kraftfulle og effektivebrennersystem på markedet. En kombinasjon av moderne forbrenningsteknologi og unik gassblanding gir en flammetemperatur på hele 2400°C.Varmearbeid, hardlodding og myklodding vil kunne utføres med denbeste kvalitet og effektivitet. Varenr

Navn

90624910

METALJET BRENNERSETT 215512

ELEKTRODE LINCOLN LIMAROSTA 316L, RUTILBASISK Enhet SET

For rustfritt og syrefast stål. Rutilbasisk elektrode for sveising av rustfritt og syrefast stål av type 316L. Molybdeninnhold minimum 2,7%. Meget god sveisbarhet, kan anvendes i alle sveisestillinger. Svært god slaggløsning (selvløsende) og meget pen overflate av sveisen. Sveisemetallet fukter pent mot grunnmaterialet, poresikker elektrode. Sveisbar på vekselstrøm (AC) og på likestrøm + pol (DC+). Strømtype : AC/DC elektr. +

ENGANGSBEHOLDER ULTRAMAP

Sveisestilling : PA, PB, PC

Varenr

Navn

90604000

ENGANGSBEHOLDER ULTRAMAP

Varenr

Navn

Ø x L mm

Enhet

8501091199

ELEKTRODE LIMAROSTA 316L 1.50

 1,5x350

KG

8501387597

ELEKTRODE LIMAROSTA 316L 2.00

 2,0x300

KG

8501382671

ELEKTRODE LIMAROSTA 316L 2.50

 2,50x350

KG

Enhet

8501382689

ELEKTRODE LIMAROSTA 316L 3.25

 3,25x350

KG

STK

8501382697

ELEKTRODE LIMAROSTA 316L 4.00

 4,0x450

KG

Albert E. Olsen - www.aeo.no

41


VAREKATALOG MARITIMT ELEKTRODE LINCOLN AROSTA 309MO, RUTILBASISK

ELEKTRODE LINCOLN OMNIA (GUL), RUTIL

For rustfritt og syrefast stål mot ulegert og lavlegert stål. Rutilbasisk elektrode av type 309 Mo er sveisbar i alle stillinger. Sveisemetallet har god korrosjonsmotstand. Elektrode for sveising av ulegert og lavlegert stål til rustfritt og syrefast stål. Anbefales som bufferelektrode ved sveising av kompound stål. For buttsveier av maks 12 mm tykke plater p.g.a dannelse av intermetallisk fase. Sveisbar på vekselstrøm (AC) og likestrøm + pol (DC+). Strømtype : AC/DC elektr. +POL Sveisestillinger : PA, PB, PC, PF, PE, PF Varenr

Navn

Ø x L mm

Enhet

8501387803

ELEKTRODE AROSTA 309 MO 2.00

 2,0x300

KG

8501091736

ELEKTRODE AROSTA 309 MO 2.50MM

 2,50x350

KG

8501091744

ELEKTRODE AROSTA 309 MO 3.25MM

 3,25x350

KG

8501091751

ELEKTRODE AROSTA 309 MO 4.00MM

 4,0x350

KG

For ulegert og lavlegert stål. Rutil universalelektrode for sveising i alle stillinger, også vertikalt fallende. Utmerket for hobbysveisere. Godt egnet for transformatorer med lav tomgangsspenning (min. 42V) Strømtype : AC/DC elektr. ÷ Sveisestillinger : PA, PB, PC, PF, PG, PE Varenr

Navn

Ø x L mm

Enhet

8500503401

ELEKTRODE OMNIA(GUL)2,5x350MM

 2,5x350

KG

8500430564

ELEKTRODE OMNIA(GUL)3,25X350

 3,25x350

KG

8500503524

ELEKTRODE OMNIA(GUL)4,0x350MM

 4,0x350

KG

SØLVLODD SXP 5600, 56% SØLV M/FLUSS For sølvlodding, 55% sølv Loddemetall av sølv, kobber, sink og tinn. Laveste smelteintervall, ca 630-660°C utenom Cd-holdige lodd. Flussmiddelbelagte staver er rosa. Bruksområde: På alle slags stål, høylegert stål, kobber og nikkellegeringer som har høyere smeltetemperatur enn loddemetallet selv. Meget gode kapillæregenskaper, enklest i bruk. Kortere oppvarmingstid enn lodd med lavere sølvinnhold. Benyttes overalt, også i næringsmiddelindustrien.

ELEKTRODE LINCOLN GRINOX 29 (REPTEC 29)

Flussmiddler: Benytt generelt SXP D-fluss. Benytt SXP S-fluss ved lodding av karbider og hardmetall

For vanskelig sveisbart stål. For binde- og påleggsveising av høylegert ståltyper. Spesielt egnet for sveising av problemstål og vanskelig sveisbart stål. Strømtype : AC/DC + elektr.

Varenr

Navn

mm

Enhet

8210415615

SØLVLODD SXP 5600 1,5MM FLUSS

 1,5

KG

8210415602

SØLVLODD SXP 5600 2,0MM FLUSS

 2,0

KG

Sveisestilling : PA, PB, PC, PF, PE, PF Varenr

Navn

mm

Enhet

8562392130

ELEKTRODE GRINOX 29 2,0MM

 2,0

KG

8562392635

ELEKTRODE GRINOX 29 2,5MM

 2,5

KG

8562393335

ELEKTRODE GRINOX 29 3,2MM

 3,2

KG

8562394135

ELEKTRODE GRINOX 29 4,0MM

 4,0

KG

ELEKTRODE LINCOLN BASO 120, BASISK For ulegert og lavlegert stål. Fuktighetsbestandig, basisk dekket lavhydrogenelektrode for sveising i alle stillinger. Elektroden er lite ømfintlig for grunnmaterialets sammensetning.

For rustfritt og syrefast stål. For sveising av austenittisk rustfritt stål (ikke magnetisk) av 316l type. Høyt Si-innhold gir glatte sveiser og lavt Carbon og høyt Molybdeninnhold sikrer gode korrosjonsegenskaper. Varenr

Navn

mm

Enhet

8201431322

TIGTRÅD LNT-316LSI 1,6MM 5KG

 1,6x1000

KG

8201431323

TIGTRÅD LNT-316LSI 2,0MM 5KG

 2,0x1000

KG

8201431324

TIGTRÅD LNT-316LSI 2,4MM 5KG

 2,4x1000

KG

TIGTRÅD LINCOLN LNT-25, 5KG FORPAKNING For ulegert og lavlegert stål. Massiv kobberbelagt tråd for sveising av rør og plate i ulegert konstruksjonsstårlog finkornstål. God fasthets- og seighetsverdier.

Strømtype: Vekselstrøm eller likestrøm ± pol. Sveisestillinger: PA, PB, PC, PF, PE Varenr

Navn

Ø x L mm

Enhet

8500238816

ELEKTRODE BASO 120 2,50 MM

 2,5x350

KG

8500366906

ELEKTRODE BASO 120 3,25 MM

 3,25x450

KG

8500366914

ELEKTRODE BASO 120 4,00 MM

 4,0x450

KG

8500570748

ELEKTRODE BASO 120 5,00MM PK

 5,0x450

KG

42

TIGTRÅD LINCOLN LNT-316LSI, 5KG PR PK

Varenr

Navn

Ø x L mm

Enhet

8202580334

TIGTRÅD LNT-25 1,6MM 5KG

 1,6x1000

KG

8202582789

TIGTRÅD LNT-25 2,0MM 5KG

 2,0x1000

KG

8202580358

TIGTRÅD LNT-25 2,4MM 5KG

 2,4x1000

KG

8202580341

TIGTRÅD LNT-25 3,0MM 5KG

 3,0x1000

KG

Albert E. Olsen - www.aeo.no


VAREKATALOG MARITIMT SPEEDGLAS SVEISEGLASS DIN 9 - 13

BORSKRUSTIKKE AEO

For Speedglas 9000

Varenr

Navn

Type

Enhet

8602431242

KASSETT DIN 9-13 F/SPEEDGLASS

 9002V

STK

8602431243

KASSETT DIN 9-13 F/SPEEDGLASS

 9002X

STK

8602807771

SVEISEMASKE GHOST RIDER

Navn

mm

Enhet

38189100

BORSKRUSTIKKE AEO MT3-80

 80

STK

38189105

BORSKRUSTIKKE AEO MT3-100

 100

STK

38189110

BORSKRUSTIKKE AEO MT3-120

 120

STK

       

En automatisk nedblendbar sveisemaske med solcelle som beskytter øyne og ansikt mot gnister, sprut og skadelige stråler under sveising. Trinnløs innstilling mellom DIN 9 og DIN 13 ved hjelp av bryter på utsiden. Kan også brukes til sliping. Navn

Varenr

RØHM 600 ROT. SENTERSPISS

SVEISEMASKE GHOST RIDER

Varenr

Faste bakker med prismespor. MTS-80: 80 mm bakkebredde - 65 mm spennvidde MTS-100: 100 mm bakkebredde - 90 mm spennvidde MTS-120: 120 mm bakkebredde - 110 mm spennvidde  

Varenr

Navn

Type

Enhet

38020003

RØHM 600 04 ROT.SENTERSPISS

 4

STK

Enhet

38020004

RØHM 600 08 ROT.SENTERSPISS

 8

STK

STK

38020005

RØHM 600 10 ROT.SENTERSPISS

 10

STK

RØHM SELVSP.CHUCK TYPE 136 SUPRA Selvspennende chuck. Med B-kon. (Presisjonsutførelse). Spiss form på hylsen, høy rundgangspresisjon. For høyre- og venstrerotasjon. Lett å løsne tross høy spennkraft. Alle slitedeler er herdet. Utskiftbare deler.

SVEISEMASKE SXP STANDARD  En automatisk nedblendbar sveisemaske med solcelle som beskytter øyne og ansikt mot gnister, sprut og skadelige stråler under sveising. Det selvblendende glasset blender automatisk ned når lysbuen tennes og går tilbake til lys stilling når lysbuen slukkes. Trinnløs innstilling mellom DIN 9 og DIN 13 ved hjelp av bryter på utsiden. Varenr

Navn

8602807772

SVEISEMASKE SXP STANDARD

Varenr

Navn

38063013

RØHM 136-13 SELVS.CHUCK 1/2-20

Str

Enhet

  1-13 1/2-20

38063019

STK

RØHM 136-13 SELVSP.CHUCK B-16

  1-13 B16

Enhet

STK

38063020

RØHM 136-16 SELVSP.CHUCK B-18

  3-16 B18

STK

STK

38063010

RØHM 136-10 SELVS.CHUCK 3/8-24

 3/8

STK

RØHM BORHYLSE TYPE 262 Borhylser innvendig og utvendig slipt. Helt herdet.

RØHM SELVSP.CHUCK TYPE 134 SPIRO

Varenr

Navn

MK

Enhet

38122010

RØHM 262 0-1MK BORHYLSE

 0-1

STK

38122021

RØHM 262 1-2MK BORHYLSE

 1-2

STK

38122031

RØHM 262 1-3MK BORYLSE

 1-3

STK

38122032

RØHM 262 2-3MK BORHYLSE

 2-3

STK

38122042

RØHM 262 2-4MK BORHYLSE

 2-4

STK

Enhet

38122043

RØHM 262 3-4MK BORHYLSE

 3-4

STK

RØHM 262 3-5MK BORHYLSE

 3-5

STK

RØHM 262 4-5MK BORHYLSE

 4-5

STK

Med B- kon. (Presisjonsutførelse). Spiss form på hylsen, høy rundgangspresisjon. For høyre og venstre rotasjon. Lett å løsne tross høy spennkraft. Alle slitedeler er herdet. Utskiftbare deler. Varenr

Navn

Str

38062013

RØHM 134-13 SELVSP.CHUCK B-16

 1-13

STK

38122053

38062016

RØHM 134-16 SELVSP.CHUCK B-18

 3-16

STK

38122054

Albert E. Olsen - www.aeo.no

43


Norges industrivarehus

Kategorier

Albert E. Olsen er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor. AEO er en ledende leverandør av kjente merkevarer og kvalitetsprodukter.

❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯

Vi dekker kundens behov, med høy produktkompetanse og bransjekunnskap. Det skal alltid gi økt verdi for våre kunder å velge AEO som samarbeidspartner. Spør etter våre bransjekataloger: BRANSJEKO

NSEPT

BRANSJEKO

NSEPT

Industri

Offshore

BRANSJEKO

NSEPT

Maritimt

BRANSJEKO

NSEPT

Bygg og a

nlegg

Bransjeko

nsept

Oppdrett Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til Offshore, utgave 1-201 2

Alber t vedlikehold E. Olsen til industri, sprodukter utgave 2013

Drifts og

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til maritimt, utgave 1-201 2

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen til Bygg og sprod anlegg, utgav ukter e 2013

Bekledning og fottøy Brann Elektriske artikler Elektroverktøy Håndverktøy Kulelager Lager- og verkstedinnredning Lim / fug / maling / tape Lås / beslag Løfte- og transportutstyr Maskiner Normdeler Rekvisita Renhold Reservedeler Skjærende verktøy Skruer / festemidler Slanger / hydraulikk Slip og kapp Smøremidler / kjemikalier Stiger / stillaser Sveise- og gassutstyr Transmisjoner Verktøymaskiner Verneutstyr og førstehjelp

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til oppdrett, utgave 1-201 2

Norges industrivarehus

www.aeo.no AEO Nord AS

AEO Nordland AS

AEO Midt-Norge AS

AEO Vest AS

AEO Øst AS

Kirkenes Alta Tromsø Harstad

Bodø Mo i Rana Mosjøen Sandnessjøen

Steinkjer Trondheim Orkanger Kristiansund

Bergen Stord

Hønefoss Hokksund Drammen Oslo

Tlf. 45 00 84 46 Tlf. 78 43 23 00 Tlf. 77 60 98 80 Tlf. 77 05 76 20

Tlf. 75 53 34 90 Tlf. 75 12 00 00 Tlf. 75 18 86 50 Tlf. 97 49 91 74

Tlf. 73 95 60 63 Tlf. 73 95 60 11 Tlf. 73 95 60 73 Tlf. 71 57 27 50

Tlf. 55 59 83 10 Tlf. 53 40 22 00

Tlf. 32 17 91 00 Tlf. 32 70 10 50 Tlf. 32 22 10 70 Tlf. 22 08 00 70


Maritimt