Issuu on Google+

BRANSJEKONSEPT

Bygg og anlegg

Albert E. Olsen Drifts og vedlikeholdsprodukter til Bygg og anlegg, utgave 2013


Alt du trenger og mer finner du her... DVP® - Drift- og vedlikeholdsprodukter fra Albert E. Olsen. AEO tilbyr et bredt sortiment mot industrien som er tilpasset behovene innen miljø, sikkerhet og kvalitet. Sortimentet er samlet i en AEO DVP-katalog der vi har definert ett sortiment fra våre merkevare­ leverandører på ca 20.000 produkter. I tillegg kan vi skreddersy sortiment for kunden etter behov ut i fra ett sortiment på mer enn 1 million varer fra våre leverandører.

Albert E. Olsen presenterer

Produkt kategorier

Vi ønsker med denne brosjyren å presentere vårt tilbud til våre Bygg og anleggskunder. Brosjyren inneholder et utvalg av produkter og leverandører som vi mener er aktuelle i dag, men vi tilpasser oss kontinuerlig for å dekke kundenes behov.

Bekledning og fottøy Verneutstyr og førstehjelp Brann Elektroverktøy Slip og kapp Skjærende verktøy Sveise- og gassutstyr Håndverktøy Maskiner Verktøymaskiner Stiger / stillasjer Lager- og verkstedinnredning Løfte- og transportutstyr Skruer / festemidler Lås / beslag Lim / fug / maling / tape Renhold Smøremidler / kjemikalier Rekvisita Elektriske artikler Slanger / hydraulikk

AEO har lange tradisjoner med å levere Drift- og vedlikeholdsprodukter (DVP®) til bygg- og anleggs­bransjen, spesielt til entreprenører og håndverkere. Produktene er tilpasset behovene innen miljø, sikkerhet og kvalitet. I tillegg kan vi skreddersy sortiment for kundene etter behov. Som leverandør til bransjen har vi de nødvendige godkjenninger som bla Startbank. Vi tilbyr også skreddersydde logistikkløsninger for Bygg og anleggskunder som måtte ønske det. Elektroniske bestillingsløsninger er tilgjengelig via vår nettbutikk og Punch Out løsning. 

2

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Butikken vår - ditt varehus...

Vi hjelper deg › Våre industrivarehus ligger sentralt til med god parkering. Albert E. Olsen har Industrivarehus spredt ut over i Norge. Industrivarehusene har fra 5-20  000 artikler i butikken og kan i tillegg levere direkte fra vårt hovedlager i Oslo over natt direkte til kundens adresse. I våre Industrivarehus ønsker vi at du kan komme inn å få se, ta på og prøve våre høykvalitets produkter. Industrivarehusene har også salgskonsulenter med høy kompetanse som bistår deg med å finne det du trenger og i tillegg kan komme med gode råd dersom det er behov. Faste kunder kan opprette konto slik at de raskt kan komme i butikken og få hentet det de trenger. Åpningstidene tilpasser vi de lokale forholdene men stor sett er det åpent fra 0700 til 1600. Har man behov for varer utenom arbeidstid har vi vakttelefon som kan kontaktes for å få utlevert varer. Mange av Industrivarehusene har også hydraulikk service, vi presser hydraulikkslanger mens du venter. Skjer det et slangebrudd utenom arbeidstid har vi slangevakt som hjelper deg med en erstatningsslange.

› I våre industrivarehus kan du prøve og ta på våre kvalitetsprodukter. › AEO salgskonsulenter i butikk har høy kompetanse og hjelper deg med det å løse det meste. › Inngå en rammeavtale med AEO så kan vi skreddersy løsninger sammen med deg som kunde slik at du får optimal utnyttelse av samarbeidet med oss.

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

3


Vi tilpasser oss til dine behov... Vi tilbyr i tillegg til vårt brede og kundetilpassede varesortiment en rekke tjenester for våre kunder. Varecontainer Varecontainer er et konsept tilpasset spesielt bygg- og anleggsbransjen som flytter seg fra prosjekt til prosjekt. Hver container innredes etter behov. Håndverkskunder kan også benytte seg av vår bestillingsløsning ved å bruke en håndterminal for å bestille på det definerte kundelagersortimentet mot AEO. Det er en forutsetning at varene i container løsning merkes opp med strekkoder.

Byggeplasslogistikk Vi har tilpasset et sortiement for å ivareta god logistikk på bygge plass. Platevogner, plateheiser, avfallsvogner, verktøyvogner, traller.

Byggeplassoppfølging Ved inngåelse av en prosjektavtale legger vi opp til en oppfølging etter avtale med kunden. Selgeroppfølging, elektroniske bestillinger/løsninger, råd og veiledning, produkt­dokumentasjon

Sertifisering Albert E. Olsen er kvalifisert og godkjent av flere organer for å kunne levere anbud til bla offshore, e-verk/kraftverk, transportnæringen og bygg og anleggs-bransjene.

4

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Vi tilpasser oss til dine behov... Rent bygg Stadig flere byggherrer stiller i sine kontrakter krav til rent bygg. For de utførende på byggeplass blir det derfor stadig viktigere å ha kjennskap til hvordan innfri krav til HMS og hvordan oppnå rent bygg. Vi ønsker å bidra med vårt ved å tilby: Verneutstyr, støvsugere/avsug og markering­sutstyr (avfallshåndtering)

HMS Kravene til Helse Miljø og Sikkerhet oppdateres stadig og vi er en samarbeidspartner innen: Risikoanalyse førstehjelp, kurs i varme arbeider, sikkerhetskurs elektroverktøy, kurs i fallsikring og HMS produktdokumentasjon.

Mitt sortiment I en verden der det er overflod av varer er kanskje det vanskeligste jobben å definere et sortiment og implementere det i bedriften. Her kommer vi inn med gode verktøy og kan bistå kundene våre med å få dette på plass. Vi gjennomfører: Behovsanalyser, skreddersøm av sortiment, enkle bestillingsrutiner, PuncOut-løsninger.

Service Noe av det mest irriterende som skjer på en byggeplass er at utstyret bryter sammen, og da gjelder det å ha gode støtteordninger. Vi ivaretar dette med: Utlånsbank av maskiner og utstyr etter nærmere avtale. Reparasjon av verktøy, maskiner. Kontroll og sertifisering av fallsikring. Kontroll og sertifisering av løfteutstyr. Brannvern.

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

5


Det snekker’n trenger Personlig utstyr og HMS For å gjøre en god jobb må vi være varme og komfortable. Vi har alt snekker’n trenger. Fra varmt undertøy til snekkerbukser, jakker, vester, spikertramp vernesko, verktøybelter, hansker, hjelmer, øyevern, hørselvern, åndedrettsvern, førstehjelpsutstyr med mer.

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger for å gjøre en god jobb. Skruautomat, verktøykasser, snekker­vinkel, gipsverktøy, hammer, øks, sag, tommestokk, vater, laser, spikerpistol, stikk- og sirkelsag, vinkelsliper, slagbormaskin, jern­ bindertang, fallsikringsutstyr med mer.

Forbruksmateriell Alt forbruksmateriellet får du hos oss. ­Spiker, skruer, festemidler, bitssett, fuge­ masser, silikon, trebor, sagblader, hull­ ­ sager, lim tape med mer.

Annet utstyr Annet utstyr du trenger har vi også. Gipsvogner, kompressorer, spikerpistolslanger, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr.

Finner du det ikke her, spør oss!

6

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Det elektriker’n trenger

Personlig utstyr og HMS

Forbruksmateriell

Elektriker’n har en viktig jobb og må ha den rette utrustningen. Vi har alt elektriker’n trenger. Fra, varmt undertøy til arbeidsbukser, jakker, spikertramp vernesko, verktøybelter, fallsikringsutstyr, hansker, hjelmer, øyevern, hørselvern, åndedrettsvern, førstehjelpsutstyr med mer.

Alt forbruksmateriellet får du hos oss. Spiker, skruer, festemidler, 1000 volt verktøy, murbor, sagblader, lim tape med mer.

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger. Elektrospray, håndrens, verktøykasser, hammer, sag, måleverktøy, hullsager laser, bor- og skrumaskiner med mer.

Annet utstyr Annet utstyr du trenger har vi også. Som høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr. Finner du det ikke her, spør oss!

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

7


Det betongarbeider’n trenger Forbruksmateriell Alt forbruksmateriellet får du hos oss, jernbinder tråd, skruer, murbor, stålbor, installasjonsbor, betongsagblader, murlodd, mursnor, lim, tape med mer.

Annet utstyr

Personlig utstyr og HMS Betongarbeider’n jobber mye ute og vi har alt betongarbeider’n trenger fra, varmt undertøy, til arbeidsbukser, jakker, spikertramp vernesko, verktøy belter, hansker, hjelmer, øye vern, hørselvern, åndedrettsvern, førstehjelpsutstyr med mer.

Annet utstyr du trenger har vi også, betongblandere, sveiseutstyr, høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr, murerbøtter, betongpumpeslanger, mørtelslanger, vannslanger, slangekoblinger.

Finner du det ikke her, spør oss!

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger jernbindemaskin, jernbindetenger, verktøykasser, murerverktøy, hammer, sager, brekkjern, meterstokker, vater, laser, stikk og sirkelsagmaskiner, borhammere, vinkelsliper, med mer.

8

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Det rørlegger’n trenger

Personlig utstyr og HMS

Annet utstyr

Rørlegger’n er høyt og lavt i byggeprosessen og vi har alt rørlegger’n trenger fra, varmt undertøy, til arbeidsbukser, jakker, vester, spikertramp vernesko, verktøy belter, hansker, hjelmer, øye vern, hørselvern, åndedrettsvern, førstehjelpsutstyr med mer.

Annet utstyr du trenger har vi også, skrustikker, rørbøyemaskiner, rørgjengemaskiner, sveiseutstyr, høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr, stålslanger, vannslanger, slangekoblinger, ventiler, vaskeslanger.

Personlig verktøy

Finner du det ikke her, spør oss!

Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger, verktøykasser, rørtenger, hammer, sager, måleverktøy, laser, elektroverktøy, med mer.

Forbruksmateriell Alt forbruksmateriellet får du hos oss, skruer, murbor, betongsagblader, hullsager, lim tape, håndrens, våtservietter med mer.

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

9


Det ventilasjonsarbeider’n trenger Personlig utstyr og HMS Vi har alt ventilasjonsarbeider’n trenger fra, varmt undertøy, til arbeidsbukser, jakker, spikertramp vernesko, verktøy belter, hansker, hjelmer, øye vern, hørselvern, åndedrettsvern, fallsikring, med mer.

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger, verktøykasser, hammer, sager, blikksakser, måleverktøy, laser, elektroverktøy og batterimaskiner, med mer.

Forbruksmateriell Alt forbruksmateriellet får du hos oss, skruer, murbor, strips, sagblader, hullsager, lim tape med mer.

Annet utstyr Annet utstyr du trenger har vi også, sveiseutstyr, høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr, luftslanger, stålslanger, ventilasjonsslanger.

Finner du det ikke her, spør oss!

10

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Det stålmontasjearbeider’n trenger

Personlig utstyr og HMS

Forbruksmateriell

Vi har alt stålmontasjearbeider’n trenger fra, Alt forbruksmateriellet får du hos oss, skruer, varmt undertøy, til arbeidsbukser, jakker, spi- hss bor, betongsagblader, hullsager, lim tape kertramp vernesko, verktøy belter, hansker, med mer. hjelmer, øye vern, hørselvern, åndedrettsvern, fallsikring og førstehjelpsutstyr med mer.

Annet utstyr

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger, verktøykasser, hammer, sager, måleverktøy, laser, elektroverktøy, med mer.

Annet utstyr du trenger har vi også, sveiseutstyr, sveiseslanger, ventilasjonsslanger, høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr.

Finner du det ikke her, spør oss!

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

11


Det anleggsarbeideren trenger

Personlig utstyr og HMS Vi har alt anleggsarbeider’n trenger fra, varmt undertøy, til arbeids­ bukser, jakker, spikertramp vernesko, verktøy belter, hansker, hjelmer, øye vern, hørselvern, åndedrettsvern med mer.

Personlig verktøy Vi utruster deg med alt det personlige utstyret du trenger, verktøykasser, hammer, sager, redskap, måleverktøy, laser, elektroverktøy, med mer.

Forbruksmateriell Alt forbruksmateriellet får du hos oss, skruer, murbor, betongsagblader, hullsager, lim tape med mer.

Annet utstyr Annet utstyr du trenger har vi også, sveiseutstyr, høytrykksvaskere, løfteutstyr, arbeidsbelysning, stiger og trapper, støvsugere, transportutstyr, vannslanger, luftslanger, suge og lensepumpeslanger, hydraulikkslanger og koblinger, oljeslanger med mer.

Finner du det ikke her, spør oss!

12

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no


Presentasjon av AEO merkevareprodukter Presentasjon av AEO merkevareprodukter AEO hargjennom gjennomsitt sitt globale avav leverandører og produsenter satt sammen et varesortiAEO har globalenettverk nettverk leverandører og produsenter satt sammen et ment som er tilpasset våre kunders behov. I tillegg kan vi fra vårt leverandørnett skaffe varer som varesortiment som er tilpasset våre kunders behov. I tillegg kan vi fra vårt leverandørnett kundene etterspør. AEO ønsker å byggeAEO sin merkevare gjennom å tilby andre kjente merkevarer. skaffe varer som kundene etterspør. ønsker å bygge sin merkevare gjennom å tilby andre kjente merkevarer.

AEO har som filosofi Det å er selge Trygt åvarer handleav hoshøy AEOkvalitet fra ledende merkevareprodusenter AEO har som filosofi å selge varer av høy kvalitet fra ledende merkevare produsenter.

alfra Mer enn 100 000 drift og vedlikeholdsprodukter til ethvert behov. Våre varegrupper Brann - Bekledning og fottøy - Elektriske artikler - Elektroverktøy- Sveise- og gassutstyr - HåndverktøyMer enn 100.000 drift- -og ethvert behov Lagerog verkstedinnredning Låsvedlikeholdsprodukter / beslag - Lim / fug / malingtil / tape - Løfteog transportutstyr Maskiner - Rekvisita – Renhold - Skjærende verktøy- Skruer / festemidler - Slanger / hydraulikk - Slip og kapp - Smøremidler / kjemikalier - Stiger / stillasj - Transmisjoner - Verktøymaskiner- Verneutstyr og førstehjelp - Kulelager

Våre varegrupper Brann - Bekledning og fottøy  - Elektriske artikler - Elektroverktøy- Sveise- og gassutstyr - Håndverktøy- Lager- og verkstedinnredning - Lås / beslag - Lim / fug / maling / tape - Løfte- og transportutstyr - Maskiner - Rekvisita – Renhold - Skjærende verktøy- Skruer / festemidler - Slanger / hydraulikk - Slip og kapp - Smøremidler / kjemikalier - Stiger / stillasj - Transmisjoner - Verktøymaskiner- Verneutstyr og førstehjelp - Kulelager

Det er trygt å handle hos AEO

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

13


Kundekonsepter vi tilbyr: Teknisk service Teknisk service utføres på alle merkevarer som vi selger som en trygghet for kunden. LINCOLN ELECTRIC, KARCHER, HITACHI, PANASONIC MED MER. Teknisk service produserer og sertifiserer løfteredskaper, Konseptet er tilgjengelig i Trondheim, Stord, Oslo, Alta, Mo i Rana

14

GE T N

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

EMM E N R’

Oslo, Moss, Drammen, Hokksund, Hønefoss, Stord, Mosjøen, Mo I Rana.

SLA

Slangeservice utføres på følgende steder


AEO-skolen: Kurs og kompetansebygging •F  allsikring (kursbevis) •F  ørstehjelp (hjerte og lungeredning) •V  arme arbeider (sertifisering/resertifisering) •S  ikkerhetskurs i bruk av elektroverktøy (555) •S  kreddersydd sikkerhetskurs i personlig verneutstyr

Albert E

. Olsen i

nviterer

24. og 25 . april 20 13 Kanalve ien 51, 5068 Be rgen

...

Kurs m ed 3M 3M

gjenno produkte mgår nyheter og r inne ta pe og over flarebeha /lim,slip ndling Gjennom gang av bestselg våre ere AEO-lage med fokus på rførte va rer. ❯ Cubitr on på slipem 2 - en revolusj on arkedet. ❯ Taper for tetting passive av hus / hus. ❯ Dobbe ltk VHB tape lebende tape og .

Albert E

. Olsen i

nviterer

Sertifiser ing i he le m Kanalvei en 51, 50 ai 2013 68 Berg en

...

Sertifis ering a v fallsikri ngsuts tyr ❯ Fa

Påmeldi ng lars.riise til @aeo.no

llsikrings utstyret sk minimum al sertifis eres en gang i året ❯ AEO se rtifiserer nå ditt fa lls ikringsuts ❯ Ta me tyr d ditt uts tyr inn til så sertifis AEO nå erer vi uts i mai, tyret for deg.

AEO-sko

len

www.ae

o.no

Velkomm

en!

Sted: Tidsrom: Kontakt:

AEO Ve st AS, Kanalve ien 51, 5068 Be rgen. Mai 2013

Jimmi N ielsen 97 40 02 29 jimmi.niel sen@aeo. no

AEO-sko

len

www.ae

o.no

Velkomm

en!

BRANSJEKONSEPT - Bygg og anlegg - www.aeo.no

15


Norges industrivarehus Albert E. Olsen er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor. AEO er en ledende leverandør av kjente merkevarer og kvalitetsprodukter. Vi dekker kundens behov, med høy produktkompetanse og bransjekunnskap. Det skal alltid gi økt verdi for våre kunder å velge AEO som samarbeidspartner. Spør etter våre bransjekataloger: BRANSJEKO

NSEPT

BRANSJEKO

NSEPT

Industri

BRANSJEKO

NSEPT

Maritimt

BRANSJEKO

NSEPT

Bygg og a

Offshore

nlegg

BRANSJEKO

NSEPT

Oppdrett Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til Offshore, utgave 1-201 2

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til industri utgave 1-201 2

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen sprodukter til maritimt, utgave 1-201 2

Alber t Drifts og vedlikehold E. Olsen til Bygg og sprod anlegg, utgav ukter e 2013

Kategorier ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯ ❯

Bekledning og fottøy Brann Elektriske artikler Elektroverktøy Håndverktøy Kulelager Lager- og verkstedinnredning Lim / fug / maling / tape Lås / beslag Løfte- og transportutstyr Maskiner Normdeler Rekvisita Renhold Reservedeler Skjærende verktøy Skruer / festemidler Slanger / hydraulikk Slip og kapp Smøremidler / kjemikalier Stiger / stillaser Sveise- og gassutstyr Transmisjoner Verktøymaskiner Verneutstyr og førstehjelp

Alber t vedlikehold E. Olsen til oppdrett, sprodukter utgave 2013

Drifts og

Norges industrivarehus

www.aeo.no AEO Nord AS

AEO Nordland AS

AEO Midt-Norge AS

AEO Vest AS

AEO Øst AS

Kirkenes Alta Tromsø Harstad

Bodø Mo i Rana Mosjøen Sandnessjøen

Steinkjer Trondheim Orkanger Kristiansund

Bergen Stord Stavanger

Hønefoss Hokksund Drammen Oslo

Tlf. 45 00 84 46 Tlf. 78 43 23 00 Tlf. 77 60 98 80 Tlf. 77 05 76 20

Tlf. 75 53 34 90 Tlf. 75 12 00 00 Tlf. 75 18 86 50 Tlf. 97 49 91 74

Tlf. 73 95 60 63 Tlf. 73 95 60 11 Tlf. 73 95 60 73 Tlf. 71 57 27 50

Tlf. 55 59 83 10 Tlf. 53 40 22 00 Tlf. 928 61 122

Tlf. 32 17 91 00 Tlf. 32 70 10 50 Tlf. 32 22 10 70 Tlf. 22 08 00 70


Bygg og anlegg