Page 1

PERSONLIG INVITATION

DENTSU AEGIS EXECUTIVE BOARD 2014


NÅR UDFORDRINGER, FORANDERLIGHED OG SVÆRE VALG ER DAGLIGDAG, SÅ ER DER BRUG FOR ET RUM TIL INSPIRATION, DISKUSSION OG REFLEKSION.

VELKOMMEN TIL DENTSU AEGIS EXECUTIVE BOARD 2014


I filmverdenen siges det, at dét at lave en efterfølger til en blockbuster, er det sværeste. Jeg har valgt at tage udfordringen op, og har en ambition om, at andet år af Dentsu Aegis Executive Board når usete højder. Så sæt dig godt tilrette og læs programmet – så håber jeg, at du vil give mig ret i, at 2014 tegner godt. Programmet er født med udgangspunkt i de ting, som fylder på din agenda. Det har vi krydret med de nyeste teknologier, forbrugertendenser og ikke mindst medietrends. Medlemskabet er personligt og naturligvis gratis, med undtagelse af studieturen. Vi har alle datoerne klar, og du vil inden for kort tid modtage kalenderindkaldelse til samtlige sessioner via mail. Jeg håber, at du finder det interessant og relevant at deltage i Dentsu Aegis Executive Board 2014. Jeg glæder mig til at se dig.

Ulrik Petersen


1-2-1 sessions Vi skaber bedre forretning for jer, når vi er tættere på jeres organisation og ikke mindst jeres forretning. Igen i år tilbyder vi 1-2-1 session med Ulrik. Vi tror på, at det er vigtigt at være tæt på kunderne for at forstå jeres forretning, og det kræver indsigt i jeres hverdag for at kunne skabe positive og kommercielle resultater for jer. Derfor tilbyder vi et besøg af Ulrik på cirka en times varighed, hvor I kan tale frit fra leveren og give jeres uforbeholdne feedback til os som samarbejdspartner.


PULSE14 Hvad kendetegner 2014, når det kommer til trends og tendenser? Og hvad er der i vente på kommunikationsfronten? Som annoncør skal man være med på beatet. Eksklusivt for DAEB, har vi derfor taget pulsen på markedet, og bringer jer hermed vores bud på de 10 skarpeste og mest brugbare trends og tendenser inden for forbrugere, kommunikation, medier, innovation og markedsføring anno 2014. Forbered jer på en session med inspiration – og interaktion.

Hvor: Dentsu Aegis Network, Åboulevarden 20, 1. sal, 8000 Aarhus C Hvornår: Torsdag 16. januar kl. 9-11.30.


DEN DIGITALE FORBRUGER Alle snakker om second screen, men hvor udbredt er det egentlig? I hvilken kontekst finder multiscreening sted, og hvad er motivationen? Dentsu Aegis Network foretager netop nu én af de største kvalitative studier af den digitale forbrugeradfærd i Danmark. I får - som de første - et eksklusivt indblik i vores findings; de nyeste tendenser inden for digital mediebrug, og vi fortæller, hvordan I kan bruge den viden i forretningsøjemed. Studiet bliver lavet i samarbejde med TV3, Specific Media, ebay og Berlingske Media, og består af seks måneders kvantitative og kvalitative studier af danskernes digitale medieadfærd. Vi slutter dagen af med lækker mad og god vin. HVOR: Dentsu Aegis Network, Åboulevarden 20, 1. sal, 8000 Aarhus C HVORNÅR: Eftermiddag & aften medio marts. Særskilt invitation følger.


ROI & SOCIAL MEDIA ”Hvilken salgsmæssig værdi giver social media?”, har I spurgt. Vi prøver at komme tættere på et svar, når vi dykker ned i, hvordan man kan konvertere likes til salg. Til dette arrangement kigger vi mod udlandet for at få inspiration og viden om, hvordan andre markeder har taget den udfordring op. Vi giver bud på, hvordan social media (mest hensigtsmæssigt) integreres med andre medieindsatser og diskuterer hvorvidt og hvordan social marketing indsatser kan skabe effekt på bundlinjen.

Hvor: Dentsu Aegis Network, Åboulevarden 20, 1. sal, 8000 Aarhus C Hvornår: Torsdag10. april kl. 9-12.


SMÅ BUDGETTER – STORE KAMPAGNER Hvilke ingredienser skal der til for at skabe en fantastisk kampagne for et minimalt budget? Denne formiddag leverer vi inspirerende og brugbare eksempler på, hvordan små marketingbudgetter kan resultere i store kampagner ved at gribe opgaver anderledes an, tænke i content eller udnytte medierne mest cost-effektivt. Vi giver konkrete og brugbare råd om, hvordan I kan skabe den fantastiske kampagne til minimalt budget. I får mulighed for at få løst de udfordringer, som I står over for netop nu. Medbring derfor en problemstilling og et budget til workshoppen i sidste del af arrangementet. HVOR: Dentsu Aegis Network, Åboulevarden 20, 1. sal, 8000 Aarhus C HVORNÅR: Torsdag 12. juni kl. 9-12.


HELDAGSARRANGEMENT

INSPIRATION CAMP I august er det tid til innovative og kreative indspark. Dette heldagsarrangement giver jer en ordentlig inspirations-indsprøjtning, som I forhåbentligt kan bruge til udarbejdelsen af jeres marketingstrategi for 2015. Det vil være en dag fyldt med kreative indspark, der både gælder ledelse og personlig udvikling, samt marketing og forretningsudvikling. Hvor: Auktionshuset, Mejlgade Hvornår: Torsdag 21. august, heldagsarrangement. Særskilt invitation følger.


STU DIE TUR

VI GENTAGER SUCCESEN! Sidste år gik turen til London, hvor vi blandt andet hørte om The Guardians indtog i USA og Australien via digitale medier. Hvor turen går hen i år er fortsat en hemmelighed, men vi kan røbe, at det bliver i september måned og mindst ligeså inspirerende, lærerigt og hyggeligt som sidste år.


SPONSORATER 3.0

Hvad er det nyeste og fedeste inden for sponsorering? Hvad er mulighederne inden for sponsorering vol. 3.0? Hvad er de mest cost-effektive valg? Skal I købe rettigheder eller skabe jeres eget? Og hvad byder fremtiden på? Vi introducerer jer til markedsføring og finansiering i sponsorverdenen og giver bud på de nyeste tendenser. Vi afslutter dagen med manér, når sabler og dyre dråber spiller hovedrollen under en fælles middag.

HVOR: Ny Moesgaard Museum HVORNÅR: Torsdag 13. november kl. 15-22.


J

ULEHYGGE En duft af gran, syn af røde kinder og smag af chokoladejulemænd. Til årets sidste session vælger vi at invitere dig og din familie til et par timers julehygge med gløgg og æbleskiver i skoven, hvor det også er muligt at fælde årets juletræ. Tag dine kære i hånden og husk nissehuen, så sørger vi for resten. Hvornår: Søndag 14. december. Særskilt invitation følger.


Det er en stor fornøjelse, at vi kan prÌsentere dig for en meget eksklusiv service, i form af Benjmin/Bonnier Bladpakken, som er skrÌddersyet til medlemmerne i Dentsu Aegis Executive Board. Frit valg af op til tre titler, som leveres til din privatadresse i hele 2014.

Send dine magasinvalg til julie.daugaard@dentsuaegis.com inden den 6. januar 2014.


SPØRGSMÅL OG TILMELDING TIL DENTSU AEGIS EXECUTIVE BOARD 2014: julie.daugaard@dentsuaegis.com

Dentsu Aegis Network Åboulevarden 20, 2. sal 8000 Aarhus C www.dentsuaegisnetwork.dk

Daeb 2014  

Dentsu Aegis Executive Board 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you