Page 1

Bijee p

te ive u

Kasteel de Wittenburg Op de rand van Den Haag en Wassenaar ligt Kasteel de Wittenburg als een groene oase in bebouwd gebied.

Slechts 30 minuten van Amsterdam of Rotterdam, en 20 minuten van de luchthaven Schiphol. De bereikbaarheid is goed omdat het landgoed op het kruispunt van de N44 en de N14 gelegen is.

Met 200 (gratis) parkeerplaatsen is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

De Wittenburg


Hi t i c e l c tie

Waarom kiezen voor De Wittenburg? Als u indruk wil maken op uw medewerkers of relaties is Kasteel de Wittenburg de uitgelezen plek om bijeen te komen. De ambiance is uniek, er heerst een relaxte sfeer. De verzorging is van uitzonderlijk hoog niveau. De dienstverlening is persoonlijk en privacy en security zijn er gegarandeerd. De kwaliteit is het beste wat u kunt verlangen. kunt uw evenementen met een gerust hart aan De Wittenburg overlaten. krijgt maatwerk op een professionele manier uitgevoerd.

Kennisuitwisseling en sociaal contact Niet alleen de zakelijke kant van een bijeenkomst is belangrijk, het sociale contact bij de koffie, borrel, lunch of diner is minstens zo belangrijk. Dit is waar Kasteel de Wittenburg zich uitstekend voor leent. Door het huiselijke gevoel, het kasteel is immers een privĂŠ woonhuis geweest, de intimiteit en de rijk gedecoreerde omgeving, gaat het leggen van contact bijna vanzelf. n een ongedwongen sfeer komt men tot diepgaande, interessante gesprekken.


St te f t e f ciliteite

t

Klasse en professionaliteit Kasteel de Wittenburg heeft de unieke combinatie van een klassieke ambiance en dienstverlening, met daarnaast high tech apparatuur en alle moderne communicatiemiddelen. Door het hele gebouw is een draadloze W -verbinding. De grote zaal heeft airconditioning, kan geheel verduisterd worden, heeft een hydraulisch beweegbaar podium en is vanaf de begane grond toegankelijk voor het naar binnen brengen van zaken als vleugels, auto’s enz. an kleinschalige bijeenkomsten tot grootschalige evenementen, alles is mogelijk.

Technische en culinaire kwaliteit hand in hand en geslaagde presentatie gaat niet zonder een goede afsluiting. n plaats van direct de file in te duiken, is het verstandiger om nog (na) te genieten van een mooie wijn of een exquise maaltijd. Dan pas gaat men met een echt voldaan gevoel naar huis. Deze nazorg is de specialiteit van Kasteel de Wittenburg. De Wittenburg beschikt over een uitstekende keuken en bedieningsploeg, die volgens traditie en bijna onopvallend culinaire hoogstandjes op tafel brengen. Zij kunnen dat niet alleen voor tientallen, maar ook voor honderden personen tegelijk.


Zaalinformatie Aantal personen Naam M2 Carre Theater Diner Feest ranse salon 39 12 25 18 50 Grote lounge 81 26 70 70 100 Kleine lounge 56 12 25 30 50 Serre 64 50 50 Bibliotheekzaal 47 14 25 30 50 Alle bovenzalen 320 200 300 Oranje Nassauzaal 316 60 300 240 400 Statendamzaal 128 20 40 40 100 Maximum aantal personen 400

voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen. T: F: E: I:

070 - 515 15 00 070 - 515 15 55 info@wittenburg.nl www.wittenburg.nl

landgoed de Wittenburg 1 2244 Bv te Wassenaar

In goed gezelschap Kasteel de Wittenburg is eigendom van het Nederlandse bedrijfsleven. Bijna alle grote ondernemingen zijn lid van de vereniging internationaal Ontvangstcentrum van het bedrijfsleven De Wittenburg en hebben daardoor gratis gebruik van de accommodatie. Ook de overheid maakt veel gebruik van de faciliteiten van Kasteel de Wittenburg. Als u voor een bijeenkomst op Kasteel de Wittenburg bent is de kans groot dat u bekenden tegenkomt.

Geen pottenkijkers Als u iets wil organiseren waar geen andere mensen bij mogen zijn, kan dat goed op Kasteel de Wittenburg. oor een groter gezelschap heeft u het kasteel voor uzelf alleen. Door de bedrijfsgrootte en de verdeling van de ruimtes heeft u nooit last van andere gezelschappen. Door de ligging van het kasteel is privacy en beveiliging uitstekend te verzorgen. De drukte en massaliteit van een hotelomgeving is niet aan de orde.

Kasteel de Wittenburg is gevestigd op:

Kasteel de Wittenburg  

Beschrijving

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you