Page 1

Boligkøb

Hvad kan en boligadvokat hjĂŚlpe dig med?


ator

Køb af bolig Vi rådgiver om køb og salg af fast ejendom for både private og i forbindelse med erhvervsejendomme. Det er altid en stor beslutning, som kræver en uvildig rådgiver. Som advokater er vi din eneste uafhængige rådgiver, der sikrer at det er dine interesser, der er i fokus. Hos Cator får du en grundig køberrådgivning om alle købets facetter. Det er vigtigt at undgå enhver form for faldgrube. Vi sørger for en grundig gennemgang af købsbsaftalen, udarbejder skøde og sørger for al ekspedition af dokumenter frem til alt vedrørende ejendomshandelen er afsluttet. Bolighandel på en tryg måde hos en boligadvokat.


ator

Køb af hus Der er mange dokumenter som skal gemmengåes i forbindelse med køb af et hus. Derfor vil vi anbefale en specialiserede advokat, som kan gennemgå vigtige dokumenter, heriblandt tilstandsrapporten. I købsaftale er det vigtigt at få indsat et advokatforbehold, for at hjælpe dig med dit huskøb.

Køb af ejerlejlighed Ejerlejligheder adskiller sig fra køb af hus, da den kommende bolg er en del af en fællesbygning. Det er derfor vigtigt, at du får undersøgt og gennemgået ejerforeningens økonomiske forhold, vedtægter og referater fra generalforsamlingen. Ydermere skal du være opmærksom på at der sædvanligvis ikke udarbejdes en tilstandsrapport. Derfor har du pligt til at se lejligheden grundigt igennem for fejl og mangler. Hvis du ikke påpeger disse inden du underskriver købsaftalem, er du selv ansvarlig for at udbedre fejlene.

Køb af andelsbolig Reglerne omkring andelsboliger er komplekse og det kan derfor være svært at gennemskue de jurdiske samt økonomiske dokumenter. Årsagen til dette er, at du bliver medlem af en andelsboligforening, som ejer ejendommen. Herigennem får du råderet over en del af ejendommen, som er din konkrete andelsbolig. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå dokumenter og derved skabe et overblik over andelsboligforeningen.


ator

Pris Udover udarbejdelse eller gennemgang af købsaftalen, rådgiver vi blandt andet om indholdet i tilstandsrapporter, geotekniske rapporter og tilsvarende, samt om planmæssige forhold som kommune- og lokalplaner, ligesom vi undersøger forholdene vedrørende forurening, støjkrav, miljø mv. • • • • •

Rådgivning om energimærke og tilstandsrapporter. Rådgivning for både privat bolig og erhvervsejendom. Rådgivning om finansiering, kurssikring mv. Ekspedition af ejendomshandlen, herunder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse mv. Tilhørernde rådgivning om testamente, ægtepagt mv.

Prisen for køberrådgivningen er 4.900 kr. inkl. moms.

ator Jadevej 17, 8541 Skødstrup Navenland 4, 2600 Glostrup Telefon Email Webside

70 23 86 00 info@cator.dk www.cator.dk

Profile for Advokatfirmaet Cator

Boligkøb  

En brochurer om hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med i forbindelse med et boligkøb.

Boligkøb  

En brochurer om hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med i forbindelse med et boligkøb.

Advertisement