Page 1

"\³gY^ckZgYZchi³ggZ!gZ_h!a²gd\deaZk

Thailand LAOS Belize Vietnam guatemala Australien tibet mexico

Grupperejser for unge

Guatemala Papua Ny Guinea Panama Venezuela Belize Bay Islands mexico Thailand Vietnam Cambodja Nepal Honduras adventure


CAMBODJA & THAILAND 2 måneder Elefanttrekking, indianere, flydende landsbyer og frivilligt arbejde på børnehjem. Mød den stolte og optimistiske befolkning, oplev Angkor Wat-templerne, et af verdens vidundere. Rejsen tager dig fra Thailand til Cambodja med templer, jungle, vandfald, historiske byer og Cambodjas hvide sandstrande. Hos stammefolket skal I på elefanttrekking i junglen, i Sihanoukville sejler I til øde øer, og i Siem Reap oplever I et vidunder fra varmluftsballon samt meget mere. På børnehjemmet hjælper I Cambodjas fattigste børn, og I kommer helt ind under huden på livet og kulturen i Cambodja.

Laos, Vietnam & Cambodja

2 måneder

Oplev det gamle franske Indokina med havkajak, tubing, strand, klatring, trekking og stammefolk. Rundrejsen er fyldt med oplevelser og udfordringer. I starter i det ukendte Laos og forsætter til Vietnam, hvor I rejser fra bjergene i nord til deltaet i syd. I oplever hellige huler, små landsbyer, rismarker, templer, munke, paladser, hvide sandstrande og Asiens smukkeste storby Hanoi. I kommer på tur i havkajak i den UNESCO-fredede Halongbugt, og gruppen trekker i Vietnams storslåede bjerge. I overnatter hos stammefolk og får indsigt i deres specielle levevis. Rundrejsen fortsætter til Cambodja, hvor hovedstaden Phnom Penh og de fantastiske Angkor-templer udforskes.


Nepal & Tibet

2-3 måneder

Rafting, trekking, kajak, junglesafari og frivilligt arbejde på børnehjem. Oplev de smukke Himalayabjerge og de hjertelige nepalesere. Rejsen starter blandt Kathmandus farverige stupaer og templer og fortsætter til landsbyer, jungle, bjergsøer og til Tibet. I flyver til Tibet og kører i jeeps fra Lhasa til Kathmandu med udsigt til Himalayabjergene. Den sidste del af rejsen består af frivilligt arbejde på børnehjem i Kathmandu. I bor på børnehjemmet og kommer helt tæt på børnene og dagligdagen. Gruppen mødes og tager til et resort, hvor naturen og mere adventure opleves!


Honduras & Bay Islands 2 måneder Opdag Mayariget og den caribiske kyst. Rejsen bringer jer rundt i ”bananrepublikken” og tæt på lokalbefolkningen. I oplever mayaruiner, vandfald, bananplantager, indianere og hvide sandstrande. Undervejs skal I rafte, prøve canopy, sejle i kajak i mangroveskove, og på Utila tager I dykkercertifikat ved verdens næststørste koralrev. Ved kysten har I spanskundervisning, og herefter laver I frivilligt arbejde på en skole eller i en børnehave. Den sidste uge er til fri afbenyttelse. Her kan I f.eks. vælge at tage til øen Roatan og svømme med delfiner eller rejse til Nicaragua.

Panama & Bocas Øerne 1-2 måneder Lær at surfe ved Stillehavets kyst, snorkel ved de 1000 Bocas-øer, trek til små indianerlandsbyer og oplev kaffeplantager og brusende vandfald. I Panama finder man stadig uberørte strande, et storslået dyreliv og indianerstammer. Første del af rejsen er rundrejse til den berømte Panamakanal, Stillehavskysten, højlandet, vandfald, kaffeplantager, mangroveskov og små indianerlandsbyer. Ved kysten skal I lære at surfe på de høje bølger - i højlandet en tur i raftingbåden på de brusende floder. De næste 3 uger arbejder gruppen frivilligt i et lille økosamfund i den sydlige del af Panama. Under det frivillige arbejde er der undervisning i spansk. Turen afsluttes med en friuge i den moderne storby Panama City.


Mexico, guatemala & belize

2 måneder

Tag med på en rejse gennem tre lande i Mayaernes fascinerende verden. Rundrejsen begynder på Yucatan-halvøen i Mexico, hvor gruppen starter med mountainbiking og smukke palmestrande. På øen Cozumel er der mulighed for at tage dykkercertifikat ved verdens næststørste koralrev. Turen går videre til dykkernes paradis Belize, øde jungleområder, naturreservater og den mægtigste Mayaruin i Guatemala. Rundrejsen byder på adventureaktiviteter og kulturelle oplevelser, men der er også tid til at slappe af på de mange smukke strande. Undervejs udfordres I med rapelling, mountainbiking, snorkling, kajak og zipline.


Venezuela expedition

2 måneder

Spansk, trekking, dyreliv og adventure helt ude i ødemarken. Ekspeditionen starter ved den Caribiske kyst med sydamerikansk kultur og lokale rytmer. I campen undervises gruppen i spansk og kajak. Turen går fra store sletter med cowboys, krokodiller og anakondaer til et kæmpe floddelta, hvor I udfordres med 120 km i kajak gennem intens jungle. Gruppen rejser videre sydpå til den store savanne, hvor det specielle landskab indtages, og bjerget Roraima bestiges. Til slut kan I tage dykkercertifikat eller besøge verdens højeste vandfald, Angel Falls. Efter to måneders intense oplevelser, kan I kombinere din rejse med frivilligt arbejde i backpackerbyen Merida.


Australien & Papua Ny Guinea

2 måneder

Surfing, dykkercertifikat, smukke strande, rafting, mountainbiking, trekking og stammefolk. Oplevelserne begynder med sightseeing i Sydney og fortsætter nordpå langs ”Guldkysten”. Fra Sydney til Byron Bay skal I på surfadventure og lære at fange bølgen. I oplever smukke øer og aboriginals. Ved verdens største koralrev tager I dykkercertifikat blandt skildpadder og hajer. I det uberørte Papua Ny Guinea venter helt specielle oplevelser med særprægede stammefolk og sjældne dyrearter. Rundrejsen er fyldt med adventure, kultur og natur. Undervejs er der fritid, hvor I kan møde backpackere fra hele verden, slappe af ved strandene, shoppe og opleve bylivet.


Grupperejser for unge 18-30 ĂĽr

adventure Canopy Mountainbiking riverrafting dykning kajak rapelling trekking surfing klatring paragliding studie sprog kultur historie Frivilligt arbejde skoler børnehjem stammefolk Rundrejse Strand Templer Elefanter munke indianere Adventure

adventuredk.dk

Adventuredk ApS - Bredgade 34 - 7400 Herning - Tlf.: 9721 6800 - info@adventuredk.dk Rejsegarantifonden nr. 1875. Vi tager forbehold for ĂŚndringer.

Adventuredk  

Grupperejser for unge 18-30 år