Page 1

Goed Genieten voor iedereen

Met de sterkste snackmerken en producten


Wij geloven in goed genieten Soms kiezen we voor lekker makkelijk, maar willen we toch de beste kwaliteit. Soms willen we gewoon superlekker, zonder ons zorgen te maken over wat we eten. Een heerlijke snack of appetizer op z’n tijd hoort er gewoon bij. Het maakt het leven leuker. Wij vinden dat goed genieten moet kunnen. Voor iedereen.


Waar dan ook. Met wie dan ook. Wanneer dan ook Consumenten hebben steeds meer behoefte aan verantwoorde producten om van te genieten. Ze willen het beste product voor het moment. Het beste product voor tussendoor, voor thuis of onderweg. Producten om alleen van te genieten of in goed gezelschap. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat het zo lekker is. Met de merken en producten van Van Geloven krijg je als ondernemer alle mogelijkheden om hier succesvol op in te spelen.

Bij ons vind je de allersterkste merken snacks en appetizers Wij bieden het grootste assortiment snacks en appetizers. Sterke merken die klanten een unieke beleving bieden en producten van de beste kwaliteit. We ontwikkelen onze producten vanuit kennis van klanten en consumenten. En we maken ze met liefde en vakmanschap.

We zijn trots op wat we maken en goed in wat we doen Onze merken en producten worden geproduceerd in een keten waar ondernemers op kunnen bouwen en vertrouwen. We zijn

flexibel door een supply chain in eigen beheer. Daardoor leveren we gegarandeerd wat een onderneming nodig heeft. We hebben de nieuwste technologieën in huis voor research en productie om nieuwe kansen snel en efficiënt te benutten.

Gericht op jouw succes We zijn er om ondernemers te ondersteunen. Door slim in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen. Door onze kennis te delen en klanten altijd centraal te stellen. Onze merken en concepten kom je overal in foodservice tegen. Een bewijs dat we in staat zijn om bij veel ondernemers bij te dragen aan duurzaam rendement. Samen genieten we van succes.

Wie weet wat goed genieten is, begrijpt waarom we er zuinig op zijn Van Geloven heeft 3 duurzame pijlers gedefinieerd. Daarmee zetten we onze bijdrage aan een duurzamere samenleving om in concrete actie- en verbeterprogramma’s. Om de continuïteit te waarborgen en onze duurzame stappen ook op financieel verantwoorde manier te zetten, is dat een proces dat in fases verloopt. Zo wordt goed genieten stap voor stap beter voor iedereen.


Het wordt goud met Van Dobben De meest gevraagde croquetten en bitterballen van het van oorsprong Amsterdamse Van Dobben zijn een begrip in heel Nederland. Geliefd vanwege de rijke ragout met lekkere blokjes rundvlees in een dun krokant jasje. De producten van Van Dobben zijn altijd (al meer dan 70 jaar!) van eerlijke slagerskwaliteit, stoer van vorm en royaal gevuld met alleen de allerbeste ingrediënten. Naast de croquetten en bitterballen maakt Van Dobben ook andere lekkernijen, zoals een borrelmix, saucijzenbroodjes en luxe kaassoufflés.

Croquetten De Van Dobben rundvleescroquet is gemaakt volgens het originele recept uit 1945 met de beste ingrediënten van vandaag. Een echte Van Dobben is kort, dik, stevig en

heeft nooit precies dezelfde vorm. Dankzij de verse, malse rundvleesblokjes, hoogwaardige patisseriebloem en echte roomboter is de ragout zacht vloeiend en vertrouwd lekker.


De Van Dobben croquetten zijn er in meedere varianten. De Kalfsvleescroquet heeft een unieke receptuur met nootmuskaat, peterselie, witte peper en het beste Nederlandse kalfsvlees. De Kaascroquet is een variant met oude Hollandse kaas voor een eerlijke Hollandse smaak, als een echte Van Dobben. En probeer ook de Kipsatécroquet. Fijn gekruid, rijk gevuld met stukjes kipfilet en afgemaakt met geroosterde pinda’s. De licht pittige twist is geschikt voor een groot publiek. En de Groentecroquet bewijst dat vegetarisch ook rijk kan smaken. De ragout is gemaakt zonder gelatine en bereid met een heerlijke mix van de lekkerste groenten.

Van Dobben Meesterlijcke Van Dobben Meesterlijcke is een lijn bijzonder lekkere croquetten en bitterballen. Vervaardigd met ambacht, passie en alleen de allerbeste ingrediënten. Speciaal voor ondernemers die zich willen onderscheiden op het gebied van smaak en kwaliteit bestaat dit assortiment uit een Rund VOC-Specerijencroquet en -bitterbal en een Kaas Grove Mosterdcroquet en -bitterbal.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Van Dobben assortiment

Van Dobben Croquetten 24002 Rundvleescroquetten

20 100 gr.

24010 Kalfsvleescroquetten

20 100 gr.

24012 Kaascroquetten

24 80 gr.

24014 Groentecroquetten

3

24025 Satécroquetten

24 80 gr. 20 100 gr.

Van Dobben Meesterlijcke 9970

Rund VOC-specerijen croquetten

24 80 gr.

9971

Rund VOC-specerijen bitterballen

54 30 gr.

9972

Kaas Grove Mosterd croquetten

24 80 gr.

9973

Kaas Grove Mosterd bitterballen

54 30 gr.

Van Dobben Bitterballen en Mini Snacks 26011 Rundvleesbitterballen

54 30 gr.

27000 Borrelgarnituur

4 x 15 70 gr.

26025 Kalfsvleesbitterballen

60 30 gr.

Overige Snacks 27300 Luxe Kaassoufflé

3

24 75 gr.

25001 Ragoutbroodjes Rundvlees

3

20 95 gr.

29500 Saucijzenbroodjes

3

30 95 gr.

Bitterballen en Mini Snacks De bitterbal is de held van het borrelmoment. Deze robuuste, smakelijke borrelsnack is gevuld met een romige ragout van rund- of kalfsvlees. Daarnaast biedt de borrelmix van Van Dobben variatie in gehaktballetjes, mini kaassoufflés, kalfsbitterballen en kipfiletstukjes in een krokant jasje.


Bourgondisch op zijn best In het Zuiden is het leven goed. Hier bereidt onze Kroketterij De Bourgondiër volgens traditioneel Brabants recept kroketten en bitterballen met speciaal geselecteerd draadjesvlees, goed gevuld met een smeuïge ragout en een heerlijk krokante korst. Een kroket die volgens kenners niet onderdoet voor ‘zelfgemaakt’. Een royale smaakbeleving waar nu heel Nederland van kan genieten. En er is een speciale lijn voor de oven. De Bourgondiër is exclusief verkrijgbaar binnen de foodservice markt. Laat uw gasten echt ouderwets genieten met een traktatie van De Bourgondiër!

Kroketterij De Bourgondiër De kroket en bitterbal worden ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerd draadjesrundvlees, goed gevuld en vol

van smaak met smeuïge ragout en een krokante korst. Alles volgens een typisch Brabants recept. Daarmee is het écht ouderwets genieten.


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

De Bourgondiër assortiment

20

100 gr.

Bourgondische Producten 9413

De Bourgondiër Rundvleeskroket

9446

De Bourgondiër Ovenkroket

9412

De Bourgondiër Rundvleesbitterbal

9447

De Bourgondiër Ovenbitterbal

3

3

20

100 gr.

48

35 gr.

48

35 gr.


Meer kaas, meer smaak Onze Souflesse is een kaassoufflé die te krijgen is in een groot aantal varianten. Dankzij de unieke vorm is de Souflesse niet alleen makkelijker te eten, de kaas is ook mooi gelijkmatig verdeeld over de hele soufflé. Zo genieten uw gasten bij iedere hap van die heerlijke kaassmaak. Daarnaast bevat een Souflesse meer kaas dan een gewone kaassoufflé. Want wie kiest voor een kaassoufflé, moet ook echte kaas proeven. Souflesse levert exclusief voor foodservice.


Varianten De uitvinders van de Souflesse zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe, exclusieve smaakvarianten waarmee je als ondernemer het verschil maakt. De Souflesse is verkrijgbaar in een groot aantal varianten en smaken waaronder kaas, ham-kaas, tomaat-mozzarella, kebab-kaas en ook als mini-kaas- en mini-assortibox.

Gewicht

1064

Souflesse Kaas Ovengeschikt

18

75 gr.

1065

Souflesse Kaas

20

75 gr.

1066

Souflesse Mini Kaas

60

25 gr.

1067

Souflesse Ham-Kaas

20

75 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Souflesse assortiment

Souflesse KaassoufflĂŠ 3

1072

Souflesse Mini Assorti

48

25 gr.

1079

Souflesse Kebab-Kaas

18

80 gr.

1092

Souflesse Tomaat-Mozzarella

20

75 gr.

1093

Souflesse Pikante Kaas

20

75 gr.

3


De snackuitvinders Met snackspecialiteiten als de Kipkorn®, Viandel® en de Sito Gold® heeft het innovatieve Mora een zeer stevige positie in de professionele én de consumentenmarkt veroverd. Met meer dan vijftig jaar ervaring weet Mora waar consumenten van genieten. Dit heeft gezorgd voor een zeer uitgebreid assortiment heerlijke snacks van een uitmuntende kwaliteit. Met Mora zet je gegarandeerd een gangmaker op de kaart voor de hele familie. Mmm...van Mora!


Aanprikproducten Mora heeft een uitgebreide reeks aantrekkelijke aanprikproducten. Een absolute topper uit deze reeks is de Sito Gold Stick®: een licht pittige combinatie van kalkoen en ui. Uniek en onweerstaanbaar.

Kipproducten Verrassend kip! Zo kun je de kipsnacks van Mora noemen. Van de knotsgekke Kipknots®: de kipsnack op een stokje, tot en met de Mora Kipkorn®: een heerlijke malse kip in een oorverdovend krokante laag. Onmisbaar in ieder assortiment.

Gehaktproducten Ook voor de stevige trek heeft Mora een aantal echte klassiekers in huis. Of de voorkeur nu uitgaat naar knapperig, gekruid of een combinatie van beiden: met de gehaktproducten van Mora bedien je elke gehaktliefhebber op zijn of haar wenken! Zo is onze Gehaktstaaf Pikanto® de gehaktstaaf vol vuur.


Mini Snacks De mini snacks van Mora maken van elke gelegenheid een feestje. Verkrijgbaar in verschillende varianten en diverse samenstellingen en altijd handig, lekker en verpakt in feestelijke pockets. Zoals onze geliefde Kipnuggets in pocket. Met Mora’s mini snacks kan het feest beginnen.

Deegproducten De loempia’s van Mora beginnen altijd met een knapperige flens, die rijk gevuld is met vlees en knapperige verse groenten. Maar ook populaire rollen als de Smulrol®, Satérol® en Shoarmarol® maken van Mora een naam die staat voor kwaliteit. Rollen dus om écht van te genieten.

Specialiteiten Mora creëert graag verrassende en nieuwe snacks. De specialiteiten van Mora zijn een verzameling verschillende snacks in vrolijke vormen waarmee je altijd iets feestelijks serveert. Zoals de Ragoezi®: een smeuïge combinatie van ham en groenten.


Vegetarisch

Ovengeschikt

21

125 gr.

9123 Ardeense Saté

21

105 gr.

9534 Voorgebakken Schaslick

27

120 gr.

9410 Zeestick

24

110 gr.

25

100 gr.

Aanprikproducten 3

28

80 gr.

Specialiteiten 9010 Ragoezi

Gewicht

9114 Vleeskroket de Luxe Oven (draadjes)

Stuks/doos

Kroketten

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Mora assortiment

3

30

100 gr.

Deegproducten

9113 Sito Gold

3

9101 Loempia Taugé

3

12

150 gr.

9711 Loempia Excellent

3

12

200 gr.

Frikandel

18

100 gr.

9125 Kipfrikandel

40

85 gr.

9714 Loempia Speciaal Kip

3

12

175 gr.

9129 Viandel

27

100 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9109 M-Frikandel Horeca Exclusief

40

100 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9777 Spicy Viandel

27

100 gr.

9193 Satérol

3

20

80 gr.

9813 Taco/Bocado

3

12

125 gr.

9201 Gehaktbal G’Ackie

3

20

125 gr.

9816 Shoarmarol

3

10

100 gr.

9021 Cajuncorn

3

24

110 gr.

5381 Pulled Porkrol

3

10

100 gr.

9105 Ribster

3

24

100 gr.

40

65 gr.

9322 Gehaktstaaf Pikanto

9128 Mini Loempia Kip

9301 Kaassouffle

Mini Snacks

9311 Zigeunerstick

Gehaktproducten

9032 Carrero 20 x 5 20 gr.

9071 Kipfingers incl. pockets

20 x 6 16 gr.

9108 Kipburger Excellent

20 x 6 19 gr.

9040 Fishburger

3

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

9455 Mini Kipkorns

3

9409 Lucifertjes

56

25 gr.

3

9535 Kroketburger

72

18 gr.

XL Range

48

23 gr.

9185 Mora Fishburger XL

36

80 gr.

Kipproducten 9103 Kipkorn

30

120 gr.

3

15

140 gr.

3

24

85 gr.

24

85 gr.

3

30

80 gr.

15

120 gr.

Burger

8799 Mini Loempia incl. pockets

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

9126 Mora Kipburger XL

3

15

110 gr.

8978 Mora Carreroburger XL

3

15

140 gr.

16

100 gr.

Homeservice / ZB verpakkingen

9329 Lucifer

20

95 gr.

9132 Kipknots

20

80 gr.

9135 Viandel ZB

3

18

120 gr.

9111 Sito Excellent Sleeve ZB

3

10

125 gr.

9138 Kipkorn ZB

3

12

80 gr.

9376 Macho

3

Bamiproducten 9321 Bami Schijven

36

100 gr.


De smaakvolste variatie Wie kent de naam Kwekkeboom niet? Met zijn eigen herkenbare signatuur, een scheutje slagroom om zijn producten perfect op smaak te brengen, is Kwekkeboom een begrip bij cafetaria’s. Rond 1900 begon de heer Herman Kwekkeboom met zijn eerste patisserie winkel op de Rapenburg in Amsterdam. Vandaag de dag heeft Kwekkeboom een breed assortiment; van Rundvlees Croquetten tot Goudse Kaassoufflés en Hollandse Garnalen Croquetten.

Croquetten De smaak van Kwekkeboom Rundvlees Croquetten is bijzonder. Kruidig, een beetje pittig, maar tegelijk heel zacht en romig. Dit hebben ze te danken aan de malse stukjes rundvlees, een snufje peper en de slagroom.

Kwekkeboom heeft veel verschillende smaken te bieden; van Rundvlees Croquetten, Saté en Goulash Croquetten tot Goudse Kaassoufflés, van Hollandse Garnalen Croquetten tot Aspergecroquetten.


Mini Snacks

Kaassoufflés

Voor iedereen die gek is op variatie. Of gewoon van alle smaken wil genieten. Van rundvlees- en draadjesvleesbitterballen, tot mini kaassoufflés, garnalencroquetjes en gemixte hapjes.

De Kwekkeboom kaassoufflés zijn gemaakt met echte kaas en zijn altijd perfect op smaak gebracht met een scheutje slagroom. Kwekkeboom kaassoufflés zijn verkrijgbaar met echte Goudse kaas of natuurlijke gerijpte Beemster kaas. En voor liefhebbers van pittig is er een variant Mexicaanse Jalapeño pepers.

Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

100 gr.

33330 Hollandse Mini Garnalen Croquetjes

40

30 gr.

100 gr.

34070 Rundvleesbitterballen

60

30 gr.

33160 Saté Croquetten

22

90 gr.

34170 Draadjesvleesbitterballen

54

30 gr.

33260 Goulash Croquetten

22

90 gr.

54

30 gr.

33270 Kalfsvlees Croquetten

22

90 gr.

Biologische Rundvleesbitterballen 34090 NL-BIO-01

33320 Hollandse Garnalen Croquetten

28

60 gr.

35100 Borrelbox Klassiek

40

30 gr.

33475 Asperge Croquetten (seiz.product)

22

90 gr.

24

70 gr.

18

90 gr.

36500 Goudse Kaassoufflé

24

70 gr.

90 gr.

36510 Pittige Kaassoufflé

24

75 gr.

Art. nr.

20 20

Gewicht

33026 Rundvlees Croquetten 33126 Draadjesvlees Croquetten

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Kwekkeboom assortiment

Kwekkeboom croquetten

Biologische Rundvlees Croquetten NL-BIO-01 Biologische Groente Croquetten 33470 NL-BIO-01

Kwekkeboom Mini Snacks

33465

3

18

Kwekkeboom Kaassoufflés 1709

Beemster Kaassoufflé


Favoriet in frikandel Van Lieshout Snackwaren is sinds 1977 de vertrouwde naam als het gaat om frikandellen, hamburgers en gehaktproducten. Een rijke historie en een toonaangevende naam voor authentieke en oorspronkelijke snacks met unieke recepturen, kruiden en bereidingswijzen, dat onderscheidt Van Lieshout Snackwaren al jaren op de markt. Van Lieshout Snackwaren staat voor uitmuntend vakmanschap en producten van een constante en hoge kwaliteit.

Frikandellen

Hamburgers

Dankzij de authentieke oorspronkelijke smaak en de consistente kwaliteit is Van Lieshout Snackwaren al jaren de trotse marktleider als het gaat om de frikandel.

Hamburgers maken ook deel uit van het assortiment van Van Lieshout Snackwaren. Voorgegaard dus voedselveilig, gemakkelijk en altijd van superieure kwaliteit. Zoals de King Size Hamburger: gemaakt van mals vlees met een stevige bite.


Gehaktproducten Bij Van Lieshout Snackwaren staat altijd een authentiek recept aan de basis. En daarom zijn de gehaktproducten echte klassiekers geworden. Heerlijk als onderdeel van de lunch of menu en ronduit onweerstaanbaar ‘uit het vuistje’.

Gewicht

1002

Goudfrik (40)

40

100 gr.

1003

Goudfrik (20)

20

85 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Van Lieshout Snackwaren assortiment

Frikandellen

1004

Goudfrik Excellent

40

85 gr.

1007

Van Lieshout Extra

40

100 gr.

1010

Bikfrik

40

100 gr.

1020

Horeca Extra

40

85 gr.

1084

Bikfrik Speciaal

32

85 gr.

1655

Minifrikandel

50

20 gr.

1060

Ovenfrikandel

40

85 gr.

1035

Kipfrikandel

40

85 gr.

1059

De Gigant

20

200 gr.

1619

De Super Gigant

18

250 gr.

1447

Beter Leven frikandel

40

100 gr.

3245

Berehap Gehaktbal

3235

Gehaktstaaf Classic

8640

Pittige Berehap

5157

Hamburger King Size

5158

Evenementenhamburger

3

Gehaktproducten 3

24

140 gr.

3

30

120 gr.

14

150 gr.

3

30

100 gr.

3

30

100 gr.

Hamburgers


De snackbarspecialist Laan Snacks staat voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige snacks. De roots van Laan Snacks liggen in Noord-Holland, waar het in 1968 begon met het maken van heerlijke kroketten. In de loop van de jaren is het merk flink gegroeid en biedt het een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige snacks, waaronder Oosterse snacks en kaassoufflés.

Kroketten

Oosterse Snacks

Laan Snacks biedt een brede keuze aan rund- en draadjes­ vleeskroketten met de heerlijkste toevoegingen zoals een kerriesmaak, een vleugje room of fijne kruiden. Daarnaast biedt Laan Snacks voor de echte liefhebbers een groot aantal speciaal kroketten zoals de kalfsvleeskroket, goulashkroket, satékroket, kipkroket, garnaalkroket, kaaskroket, kip/champignon kroket of de groentekroket.

Oosterse snacks zijn een echte specialiteit van Laan Snacks. Met de heerlijke gekruide bami- en nasispecialiteiten weet Laan Snacks iedereen te overtuigen.


Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Laan Snacks assortiment

Kroketten 11001

Kalfsvleeskroketten

21

90 gr.

11004

Rundvleeskroketten Populair

21

100 gr.

11012

Rundvleeskroketten Elite

18

100 gr.

11013

Satékroketten

21

100 gr.

11017

Groentekroketten

21

80 gr.

11022

Goulashkroketten

21

100 gr.

11025

Kaaskroketten

24

60 gr.

11028

Kipkroketten

24

100 gr.

11029

Kip-/Champignonkroketten

24

100 gr.

11031

Garnalenkroketten

24

60 gr.

Draadjesvleeskroketten

21

100 gr.

11220

3

Oosterse Snacks 65720

Nasischijven

3

18

115 gr.

65810

Bamirol

3

24

110 gr.

65821

Bamihap

3

24

125 gr.

65854

Bami Pittig

3

24

120 gr.

19815

Kaasburgers

26

70 gr.

66000

Kaassoufflés Rechthoek

40

65 gr.

66011

Kaassoufflés ½maan

32

65 gr.

Overige Specialiteiten

Rundvleesbitterballen

11009

Rundvleesbitterballen Elite

54

30 gr.

18025

Rundvleesbitterballen Populair

54

30 gr.


De uitvinders van de kaassoufflé Kaassouffléspecialist KB produceert al sinds 1969 de enige echte kaassoufflé. De roomzachte kaasvulling van de soufflés kent vele fans en maakt dat de kaassoufflé één van de populairste snacks van Nederland is geworden. De kaassoufflés zijn in diverse vormen, gewichten en smaken verkrijgbaar en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


Kaassoufflés Alle kaassoufflés van KB zijn rijk gevuld met een smeuïge kaasmelange en bereid met hoogwaardige ingrediënten. Het assortiment biedt een variatie in zowel smaak als gewicht en zijn allemaal omhuld met een heerlijk krokant jasje.

Gewicht

Kaassoufflé

50

60 gr.

12160

Super Kaassoufflé

24

70 gr.

12190

Mega Kaassoufflé

24

115 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

KB assortiment

KB Kaassoufflé 12001

12280

Super Kaashamsoufflé

24

70 gr.

KB mini Kaassoufflé

12135

Mini Kaassoufflé

100

25 gr.

12145

Mini Kaassoufflé

45

25 gr.


Werelds in bami en nasi Welten Snacks is dé leverancier van bami- en nasiproducten en onderdeel geworden van Van Geloven in 1993. Door hun typische smaak en ingrediënten vormen de bijzondere Oosterse producten van Welten Snacks binnen de snackwereld met recht een categorie met pit. Bami-en nasiproducten van Welten Snacks worden geroemd om hun geraffineerde smaakcomposities en unieke structuur, gevolg van het specifieke productieproces.

Bami- en Nasisnacks Wie aan Welten Snacks denkt, denkt aan het uitgebreide assortiment van bami- en nasiproducten. Kwaliteitsproducten die zijn ontwikkeld voor veeleisende, professionele gebruikers.

Het unieke productieproces zorgt voor lekker lange bami en altijd goed gevulde snacks zoals bijvoorbeeld in de Bami Oriëntal. Welten Snacks is marktleider in het Oosterse segment en waarom dat zo is proef je meteen!


Gewicht

4860

Bami Blokken Extra Pittig

20

125 gr.

4920

Bami Blokken

20

125 gr.

4930

Bami Blokken

5290

Bami Blokken Oven

4960

Bami Schijven Oriëntal

18

135 gr.

4900

Bami Schijven

24

100 gr.

4840

Bami Schijven

12

100 gr.

4905

Vegetarische Bami Schijven

24

90 gr.

4870

Bami Rollen

5380

Bami Saté Schijven

7970

Nasi Schijven Extra Pittig

7910 7950

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Welten Snacks assortiment

Bami producten

3

3

24

100 gr.

24

100 gr.

24

120 gr.

18

125 gr.

18

125 gr.

Nasi Schijven

24

100 gr.

Nasi Schijven

12

100 gr.

8095

Nasi Schijven Oriëntal

18

135 gr.

7920

Nasi Ballen Extra Pittig

16

125 gr.

Nasi Ballen

20

100 gr.

3

Nasi producten

7980

Mini Snacks 9452

Bamihapjes Oriëntal

72

20 gr.

9453

Nasihapjes Oriëntal

72

20 gr.

5235

Bami Schalen

8

400 gr.

8045

Nasi Schalen

8

400 gr.

6715

Macaroni Schalen

8

400 gr.

8655

Spaghetti Schalen

8

400 gr.

18

125 gr.

Maaltijden

Diversen 8700

Spablo

3


De krokettenkampioen Ad van Geloven Snacks is al vele jaren een begrip in het ‘Out-of-home’-segment. Ons succes bewaken we zorgvuldig door altijd met de beste ingrediënten te werken en met de modernste technieken onze snacks te produceren. Vanzelfsprekend doen we dat altijd met behoud van onze ambachtelijke tradities en juist dat maakt ons onder andere dé ragout- en krokettenexpert. Al sinds 1969.

Kroketten

Speciaal Kroketten

Ad van Geloven Snacks is een begrip als het om kroketten gaat. Een ruim assortiment dat vele succesnummers kent, zoals bijvoorbeeld de Vleeskroket GS28: een kruidige kroket met een lekkere pittige en ambachtelijke vleesvulling.

Voor de echte fijnproevers en liefhebbers van andere kroketten heeft Ad van Geloven Snacks de speciaal kroket. Eén daarvan is de Kalfskroket: mals kalfsvlees in een smeuïge ragout, omhuld door een lekker krokante korst.

Mini Snacks

Deegproducten

Echt gezellig wordt het met de mini-varianten van de populaire snacks van Ad van Geloven Snacks. In vele smaken verkrijgbaar dus voor elk wat wils. De Mini Snacks vallen altijd in de smaak bij feestjes en borrels.

De deegproducten van Ad van Geloven Snacks zijn een echte traktatie. De krokante flens omhult een smaakvolle vulling van vlees en knapperige groenten. De Loempia Classic is bij veel klanten misschien wel de meest populaire. Lekker als snack maar ook heerlijk om te combineren bij (Oosterse) gerechten of een buffet.


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

70 gr.

2500 20% Vleesbitterbal (draadjes)

100

20 gr.

100 gr.

2100 10% Vleesbitterbal (draadjes)

100

25 gr.

3990 20% Vleeskroket (draadjes)

28

90 gr.

2000 10% Vleesbitterbal (draadjes)

3950 20% Vleeskroket (draadjes)

28

80 gr.

8550 Kippets

32

70 gr.

24

70 gr.

3420 10% Vleeskroket GS28 (draadjes)

28

3340 10% Vleeskroket (draadjes)

28

Kroketten

Mini Snacks

3800 20% Vleeskroket (draadjes) 4520 20% Vleeskroket Oven (draadjes)

Art. nr.

32 28

Gewicht

4000 25% Vleeskroket (draadjes) 3870 20% Vleeskroket draadjes)

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Ad van Geloven Snacks assortiment

3

100

20 gr.

120

18 gr.

2015 Kalfsvlees bitterballen

48

30 gr.

1210 Garnaalballetje

96

20 gr.

100 gr.

1211 Kaasballetje

96

20 gr.

80 gr.

1212 Kipsaté (zonder saus)

56

20 gr.

5945 Minitopper

96

1776 gr.

3

3220 10% Vleeskroket S32 (draadjes)

32

70 gr.

3020 10% Vleeskroket G32 (draadjes)

32

60 gr.

3790 15% Rundvleeskroket (draadjes)

28

90 gr.

4673 Meestercroquette (blokjes)

24

100 gr.

3961 20% Rundvleeskroket (draadjes)

28

80 gr.

2710 Meesterbitterbal (blokjes)

56

30 gr.

28

80 gr.

4780 Meester Garnalencroquette

18

80 gr.

28

80 gr.

4720 Meester Kaascroquette

24

70 gr.

4675 Meester Kipcroquette

24

100 gr.

28

100 gr.

3915 15% Rundvleeskroket Classic (blokjes) 4508 15% Rundvleeskroket Oven (blokjes)

3

Specialiteiten 4070 Goulashkroket GS28

Meesterproducten

Deegproducten

4100 Goulashkroket

32

70 gr.

7190 Loempia Classic Folie

3

12

200 gr.

4150 Kip-Kerriekroket

32

70 gr.

7100 Loempia Kip

3

12

175 gr.

4620 Kalfsvleeskroket

21

90 gr.

7000 Mini Loempia

3

14

80 gr.

4160 20% Garnaalkroket (Noordzeegarnalen)

24

60 gr.

7805 Vegetarische Loempia

3

18

150 gr.

4170 Kaaskroket

24

50 gr.

4755 Kip Satékroket

28

90 gr.

28

80 gr.

4507 Kip Satékroket Oven

3

3


De gehaktspecialist De gehaktballen van Willie Dokter zijn al meer dan 25 jaar een begrip. Iedereen kent de smaak van onze klassieke gehaktbal. Elke gehaktbal wordt op ambachtelijke wijze bereid volgens een uniek recept dat al die tijd ongewijzigd is gebleven. Het assortiment van Willie Dokter kent ook hamburgers en miniballetjes.

Gehaktballen De Willie Dokter gehaktbal uit de jus is al jaren een begrip in Nederland. De rulle structuur en de heerlijk gekruide smaak

maken de gehaktbal geliefd bij uw gasten. Willie Dokter heeft veel verschillende smaken te bieden; van Gehaktbal, Boerenen Kalfsgehaktballen tot een Gehaktbal met ui.


Hamburgers De Texas Hamburger met een Amerikaanse twist is een echte publiekslieveling. Mooi rul van structuur en heerlijk gekruid. Uiteraard te presenteren met vele verschillende ingrediënten.

Mini gehaktballen De mini gehaktballen zijn bereid op basis van de herkenbare Willie Dokter receptuur en hebben een grove structuur en heerlijke bite. De borrelbal Pikant van Willie Dokter zijn kleine balletjes gehakt met een lekkere pittige smaak.

Gewicht

Gehaktballen

6001

Gehaktbal

40

100 gr.

6002

Gehaktbal

40

125 gr.

6003

Gehaktbal

30

150 gr.

6004

Boerenbal

30

175 gr.

6005

Boerenbal

30

150 gr.

6012

Gehaktbal met ui

30

150 gr.

6024

Kalfsgehaktbal

40

125 gr.

6026

Kalfsgehaktbal

30

150 gr.

6010

Texas Hamburger

20

130 gr.

6011

Texas Hamburger

30

100 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Willie Dokter assortiment

Hamburgers

Mini gehaktballen 6019

Borrelbal Pikant

112

18 gr.

6020

Gehaktbal

60

35 gr.

6060

Quicksnaxs Gehaktballen in Jus

12

125 gr.

Diversen


Mini's Van Geloven

27000 Borrelgarnituur 26025 Kalfsvleesbitterballen

Vegetarisch

Ovengeschikt

Gewicht

26011 Rundvleesbitterballen

Stuks/doos

Van Dobben

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Pick en Mix! Onze beste mini’s in één assortiment. Zelf de ultieme borrelmix samenstellen met de minisnacks die bij uw gasten het populairst zijn? Dat doet u met de mini's van Van Geloven. Klassiekers als de bitterbal en minifrikandel mogen niet ontbreken. Voor elke snackliefhebber zit er gegarandeerd wat lekkers bij…!

48

35 gr.

48

35 gr.

Kroketterij De Bourgondiër 54

30 gr.

4 x 15 70 gr. 60

30 gr.

9412 De Bourgondiër Rundvleesbitterbal 9447 De Bourgondiër Ovenbitterbal

3


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

11009 Rundvleesbitterballen Elite

54

30 gr.

25 gr.

18025 Rundvleesbitterballen Populair

54

30 gr.

Laan Snacks

Mora

KB

8799 Mini Loempia incl. pockets

20 x 5 20 gr.

9454 Kipfingers

72

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

9455 Mini Kipkorns

3

9409 Lucifertjes

Art. nr.

25 gr.

48

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

60

1072 Souflesse Mini Assorti

Art. nr. 1066 Souflesse Mini Kaas

Souflesse

16 gr.

12135 Mini Kaassoufflé

100

25 gr.

12145 Mini Kaassoufflé

45

25 gr.

20 x 6 19 gr. 56

25 gr.

Welten

72

18 gr.

9452 Bamihapjes Oriëntal

72

20 gr.

48

23 gr.

9453 Nasihapjes Oriëntal

72

20 gr.

Kwekkeboom

Ad van Geloven

33330 Hollandse Mini Garnalen Croquetjes

40

30 gr.

2500 20% Vleesbitterbal (draadjes)

100

20 gr.

34070 Rundvleesbitterballen

60

30 gr.

2100 10% Vleesbitterbal (draadjes)

100

25 gr.

34170 Draadjesvleesbitterballen

54

30 gr.

2000 10% Vleesbitterbal (draadjes) 8550 Kippets

Biologische Rundvleesbitterballen 34090 NL-BIO-01

54

30 gr.

35100 Borrelbox Klassiek

40

30 gr.

Van Lieshout 2016 Mini frikandellen

72

20 gr.

100

20 gr.

120

18 gr.

2015 Kalfsvlees bitterballen

48

30 gr.

1210 Garnaalballetje

96

20 gr.

1211 Kaasballetje

96

20 gr.

1212 Kipsaté (zonder saus)

56

20 gr.

5945 Minitopper

96

1776 gr.

3


Ad van Geloven

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Gehaktproducten

Kroketten 4520 20% Vleeskroket Oven (draadjes)

3

24

70 gr.

4508 15% Rundvleeskroket Oven (blokjes)

3

28

80 gr.

Specialiteiten 4507 Kip Satékroket Oven

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Ovengeschikt assortiment

3

28

80 gr.

3

120

18 gr.

3245 Berehap Gehaktbal

3

24

140 gr.

3235 Gehaktstaaf Classic

3

30

120 gr.

5157 Hamburger King Size

3

30

100 gr.

5158 Evenementenhamburger

3

30

100 gr.

Hamburgers

Mini Snacks 8550 Kippets

Welten Bami producten

Deegproducten 7200 Loempia Classic

3

12

200 gr.

5290 Bami Blokken

3

24

100 gr.

7190 Loempia Classic Folie

3

12

200 gr.

5380 Bami Satéschijven

3

18

125 gr.

7100 Loempia Kip

3

12

175 gr.

7000 Mini Loempia

3

14

80 gr.

3

18

125 gr.

7805 Vegetarische Loempia

3

18

150 gr.

25001 Ragoutbroodjes Rundvlees

3

20

95 gr.

29500 Saucijzenbroodjes

3

30

95 gr.

3

18

75 gr.

9114 15% Vleeskroket de Luxe Oven (draadjes) 3

28

80 gr.

30

100 gr.

3

Diversen 8700 Spablo

Van Dobben Overige Snacks

Kroketterij De Bourgondiër Bourgondische producten 9446 De Bourgondiër Ovenkroket

3

20

100 gr.

9447 De Bourgondiër Ovenbitterbal

3

48

35 gr.

Souflesse Souflesse Kaassoufflé

Van Geloven Van Geloven Mini Assortiment

1064 Souflesse kaas ovengeschikt

9522 Mora - Chick-Ins Sweet Chili

3

56

25 gr.

9455 Mora - Mini Kipkorns

3

72

18 gr.

Mora Kroketten

Van Lieshout Frikandellen 1060 Ovenfrikandel

Specialiteiten 3

40

85 gr.

9010 Ragoezi

3


Deegproducten

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Ovengeschikt assortiment

Aanprikproducten

9101 Loempia Taugé

3

12

150 gr.

9113 Sito Gold

3

21

125

9711 Loempia Excellent

3

12

200 gr.

9311 Zigeunerstick

3

25

100

9714 Loempia Speciaal Kip

3

12

175 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9201 Gehaktbal G’Ackie

3

20

125 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9021 Cajuncorn

3

24

110 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9105 Ribster

3

24

100 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9032 Carrero

3

15

140 gr.

9193 Satérol

3

20

80 gr.

9813 Taco/Bocado

3

12

125 gr.

9108 Kipburger Excellent

3

24

85 gr.

9816 Shoarmarol

3

10

100 gr.

9535 Kroketburger

3

30

80 gr.

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

56

25 gr.

9126 Mora Kipburger XL

3

15

110 gr.

9455 Mini Kipkorns

3

72

18 gr.

8978 Mora Carreroburger XL

3

15

140 gr.

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

Mini Snacks

Gehaktproducten

Burger

XL Range

20 x 6 19 gr.

Kipproducten

Homeservice / ZB verpakkingen 9135 Viandel ZB

3

16

100 gr.

9103 Kipkorn

3

36

80 gr.

9111 Sito Excellent Sleeve ZB

3

10

125 gr.

9376 Macho

3

18

120 gr.

9138 Kipkorn ZB

3

12

80 gr.

110 gr.

Vegetarisch assortiment 24014 Van Dobben - Groente Croquetten

3

27300 Van Dobben - Luxe Kaassoufflé 1092 Souflesse Tomaat-Mozzarella 33470

Kwekkeboom - Biologische Groente Croquetten NL-BIO-01

24

80 gr.

65810 Laan - Bamirol

3

24

3

24

75 gr.

65821 Laan - Bamihap

3

24

125 gr.

3

20

75 gr.

65854 Laan - Bami Pittig

3

24

120 gr.

3

18

90 gr.

4905 Welten - Vegetarische Bami Schijven

3

24

90 gr.

Ad van Geloven Snacks 7805 Vegetarische Loempia

3

18

150 gr.

11017 Laan - Groentekroketten

3

21

80 gr.

65720 Laan - Nasischijven

3

18

115 gr.


Onze drie duurzame pijlers: Goed leven Goed leven betekent voor ons dat we maatschappelijke betrokkenheid tonen door sociale interactie te bevorderen, daar waar dat niet vanzelfsprekend is. We steunen daarom goede doelen die zich hier hard voor maken, door inzet van eigen mensen en producten. Op landelijk, lokaal en persoonlijk niveau.

Duurzame samenstelling Duurzame Samenstelling betekent concreet voor ons: • verduurzamen van onze grondstoffen. • snacken met minder/ geen vlees stimuleren. • verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid middels het bieden van transparantie enerzijds en een programma om snacks meer verantwoord te maken anderzijds.

Duurzame productie Duurzame productie betekent voor ons dat we verant­ woordelijkheid nemen op gebied van milieu door actief en meetbaar te sturen op verkleining van onze milieu impact. Daarbij beginnen we eerst bij onszelf. CO2 footprint, energie-, water- en afvalmanagement zijn hier sleutelwoorden. Tevens betekent het voor ons veilig en verantwoord werken in de totale keten.

Van Geloven, Postbus 5047, 5004 EA Tilburg Nederland, T +31 (0)13 46 40 680, F +31 (0)13 46 33 092

Meer informatie over Van Geloven vindt u op vangeloven.com

Assortimentsbrochure Van Geloven 2018  
Assortimentsbrochure Van Geloven 2018  

Assortimentsbrochure Van Geloven

Advertisement