__MAIN_TEXT__

Page 1

Goed Genieten voor iedereen

Met de sterkste snackmerken en producten


Wij geloven in goed genieten Soms kiezen we voor lekker makkelijk, maar willen we toch de beste kwaliteit. Soms willen we gewoon superlekker, zonder ons zorgen te maken over wat we eten. Een heerlijke snack of appetizer op z’n tijd hoort er gewoon bij. Het maakt het leven leuker. Wij vinden dat goed genieten moet kunnen. Voor iedereen.


Waar dan ook. Met wie dan ook. Wanneer dan ook Consumenten hebben steeds meer behoefte aan verantwoorde producten om van te genieten. Ze willen het beste product voor het moment. Het beste product voor tussendoor, voor thuis of onderweg. Producten om alleen van te genieten of in goed gezelschap. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat het zo lekker is. Met de merken en producten van Van Geloven krijg je als ondernemer alle mogelijkheden om hier succesvol op in te spelen.

Bij ons vind je de allersterkste merken snacks en appetizers Wij bieden het grootste assortiment snacks en appetizers. Sterke merken die klanten een unieke beleving bieden en producten van de beste kwaliteit. We ontwikkelen onze producten vanuit kennis van klanten en consumenten. En we maken ze met liefde en vakmanschap.

We zijn trots op wat we maken en goed in wat we doen Onze merken en producten worden geproduceerd in een keten waar ondernemers op kunnen bouwen en vertrouwen. We zijn

flexibel door een supply chain in eigen beheer. Daardoor leveren we gegarandeerd wat een onderneming nodig heeft. We hebben de nieuwste technologieën in huis voor research en productie om nieuwe kansen snel en efficiënt te benutten.

Gericht op jouw succes We zijn er om ondernemers te ondersteunen. Door slim in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen. Door onze kennis te delen en klanten altijd centraal te stellen. Onze merken en concepten kom je overal in foodservice tegen. Een bewijs dat we in staat zijn om bij veel ondernemers bij te dragen aan duurzaam rendement. Samen genieten we van succes.

Wie weet wat goed genieten is, begrijpt waarom we er zuinig op zijn Van Geloven heeft 3 duurzame pijlers gedefinieerd. Daarmee zetten we onze bijdrage aan een duurzamere samenleving om in concrete actie- en verbeterprogramma’s. Om de continuïteit te waarborgen en onze duurzame stappen ook op financieel verantwoorde manier te zetten, is dat een proces dat in fases verloopt. Zo wordt goed genieten stap voor stap beter voor iedereen.


Ouderwets lekker. Sinds 1945. 28 juni 1945 is een historische dag: die dag opende slagersjongen Aat Van Dobben namelijk de Eetsalon Van Dobben aan de Korte Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Van Dobben maakt al sinds die tijd dezelfde iconische producten van eerlijke slagerskwaliteit waarmee het merk met trots is uitgegroeid tot een waar begrip in heel Nederland!

Croquetten Neem nou de Van Dobben Rundvleescroquet: stoer van vorm (kort en dik) en alom geliefd vanwege de rijke, zacht vloeiende

ragout gemaakt van echte roomboter met blokjes puur, mals rundvlees en de dunne, krokante korst.


Van Dobben Meesterlijcke Van Dobben Meesterlijcke is een lijn bijzonder lekkere croquetten en bitterballen. Vervaardigd met ambacht, passie en alleen de allerbeste ingrediënten. Speciaal voor ondernemers die zich willen onderscheiden op het gebied van smaak en kwaliteit bestaat dit assortiment uit een Rund VOC-Specerijencroquet en -bitterbal en een Kaas Grove Mosterdcroquet en -bitterbal.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Naast de Rundvleescroquet zijn er meerdere varianten Van Dobben croquetten. De Kalfsvleescroquet heeft een unieke receptuur met nootmuskaat, peterselie, witte peper en het beste Nederlandse kalfsvlees. De Kaascroquet is een variant met oude Hollandse kaas voor een eerlijke Hollandse smaak, als een echte Van Dobben. En probeer ook de Kipsatécroquet. Fijn gekruid, rijk gevuld met stukjes kipfilet en afgemaakt met geroosterde pinda’s. De licht pittige twist is geschikt voor een groot publiek. En de Groentecroquet bewijst dat vegetarisch ook rijk kan smaken. De ragout is gemaakt zonder gelatine en bereid met een heerlijke mix van de lekkerste groenten.

Ovengeschikt

Van Dobben assortiment

Van Dobben - croquetten 24002 Rundvleescroquetten

20 100 gr.

24010 Kalfsvleescroquetten

20 100 gr.

24012 Kaascroquetten 24014 Groentecroquetten

3

24025 Satécroquetten

24

80 gr.

24

80 gr.

20 100 gr.

Van Dobben - Meesterlijcke 9970

Rund VOC-specerijen croquetten

24

80 gr.

9971

Rund VOC-specerijen bitterballen

54

30 gr.

9972

Kaas Grove Mosterd croquetten

24

80 gr.

9973

Kaas Grove Mosterd bitterballen

54

30 gr.

54

30 gr.

Van Dobben - bitterballen en mini's 26011 Rundvleesbitterballen 27000 Borrelgarnituur

4 x 15 1425 gr.

26025 Kalfsvleesbitterballen

60

30 gr.

24

75 gr.

30

95 gr.

Van Dobben - overige producten 27300 Luxe Kaassoufflé 29500 Saucijzenbroodjes

3 3

Bitterballen en mini's De borrel is niet compleet zonder Rondje Van Dobben bitter­ballen erbij! Probeer naast de iconische Van Dobben Rund­vlees- ook onze heerlijke Kalfsvleesbitterballen. Op zoek naar meer variatie? Serveer dan de Van Dobben Borrelgarnituur bestaande uit gehaktballetjes, mini kaas­­soufflés, kalfsbitter­ballen en kipfiletstukjes in een krokant jasje.


Trots vanuit het zuiden In het zuiden van het land is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In het zuiden vindt Kroketterij De Bourgondiër zijn oorsprong. In onze Kroketterij bereiden we volgens traditioneel recept kroketten & bitterballen. De rundvlees kroketten & bitterballen kenmerken zich door een smeuïge ragout met rijkelijk gevuld draadjesvlees en een krokante korst. Kroketterij De Bourgondiër levert exclusief voor foodservice.

Kroketterij De Bourgondiër De kroketten en bitterballen worden bereid volgens traditioneel recept met speciaal geselecteerd

draadjesrundvlees. Rijk gevuld, vol van smaak en met een krokante korst. Ook verkrijgbaar voor in de oven.


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Kroketterij De Bourgondiër assortiment

20

100 gr.

3

20

100 gr.

3

Kroketterij De Bourgondiër - kroketten 9413

De Bourgondiër Rundvleeskroket

9446

De Bourgondiër Ovenkroket

Kroketterij De Bourgondiër - bitterballen 9412

De Bourgondiër Rundvleesbitterbal

48

35 gr.

9447

De Bourgondiër Ovenbitterbal

48

35 gr.


Meer kaas, meer smaak Onze Souflesse is een kaassoufflé die te krijgen is in een groot aantal varianten. Dankzij de unieke vorm is de Souflesse niet alleen makkelijker te eten, de kaas is ook mooi gelijkmatig verdeeld over de hele soufflé. Zo genieten uw gasten bij iedere hap van die heerlijke kaassmaak. Daarnaast bevat een Souflesse meer kaas dan een gewone kaassoufflé. Want wie kiest voor een kaassoufflé, moet ook echte kaas proeven. Souflesse levert exclusief voor foodservice.


Varianten De uitvinders van de Souflesse zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe, exclusieve smaakvarianten waarmee je als ondernemer het verschil maakt. De Souflesse is verkrijgbaar in een groot aantal varianten en smaken waaronder kaas, ham-kaas, tomaat-mozzarella, kebab-kaas en ook als mini-kaas- en mini-assortibox.

Gewicht

1064

Souflesse Kaas Ovengeschikt

18

75 gr.

1065

Souflesse Kaas

20

75 gr.

1067

Souflesse Ham-Kaas

20

75 gr.

1079

Souflesse Kebab-Kaas

18

80 gr.

1092

Souflesse Tomaat-Mozzarella

20

75 gr.

1093

Souflesse Pikante Kaas

20

75 gr.

1066

Souflesse Mini Kaas

60

25 gr.

1072

Souflesse Mini Assorti

48

25 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Souflesse assortiment

Souflesse - kaassoufflĂŠs 3

3

Souflesse - mini's


De snackuitvinders Met snackspecialiteiten als de Kipkorn®, Viandel® en de Sito Gold® heeft het innovatieve Mora een zeer stevige positie in de professionele én de consumentenmarkt veroverd. Met meer dan vijftig jaar ervaring weet Mora waar consumenten van genieten. Dit heeft gezorgd voor een zeer uitgebreid assortiment heerlijke snacks van een uitmuntende kwaliteit. Met Mora zet je gegarandeerd een gangmaker op de kaart voor de hele familie. Mmm...van Mora!


Aanprikproducten Mora heeft een uitgebreide reeks aantrekkelijke aanprikproducten. Een absolute topper uit deze reeks is de Sito Gold Stick®: een licht pittige combinatie van kalkoen en ui. Uniek en onweerstaanbaar.

Kipproducten Verrassend kip! Zo kun je de kipsnacks van Mora noemen. Van de knotsgekke Kipknots®: de kipsnack op een stokje, tot en met de Mora Kipkorn®: een heerlijke malse kip in een oorverdovend krokante laag. Onmisbaar in ieder assortiment.

Gehaktproducten Ook voor de stevige trek heeft Mora een aantal echte klassiekers in huis. Of de voorkeur nu uitgaat naar knapperig, gekruid of een combinatie van beiden: met de gehaktproducten van Mora bedien je elke gehaktliefhebber op zijn of haar wenken! Zo is onze Gehaktstaaf Pikanto® de gehaktstaaf vol vuur.


Mini's De mini snacks van Mora maken van elke gelegenheid een feestje. Verkrijgbaar in verschillende varianten en diverse samenstellingen en altijd handig, lekker en verpakt in feestelijke pockets. Zoals onze geliefde Kipnuggets in pocket. Met Mora’s mini snacks kan het feest beginnen.

Deegproducten De loempia’s van Mora beginnen altijd met een knapperige flens, die rijk gevuld is met vlees en knapperige verse groenten. Maar ook populaire rollen als de Smulrol®, Satérol® en Shoarmarol® maken van Mora een naam die staat voor kwaliteit. Rollen dus om écht van te genieten.

Specialiteiten Mora creëert graag verrassende en nieuwe snacks. De specialiteiten van Mora zijn een verzameling verschillende snacks in vrolijke vormen waarmee je altijd iets feestelijks serveert. Zoals de Ragoezi®: een smeuïge combinatie van ham en groenten.


Vegetarisch

Ovengeschikt

21

125 gr.

9123 Ardeense Saté

21

105 gr.

9534 Voorgebakken Schaslick

27

120 gr.

9410 Zeestick

24

110 gr.

25

100 gr.

Mora - aanprikproducten 3

28

80 gr.

Mora - specialiteiten 9010 Ragoezi

Gewicht

9114 Vleeskroket de Luxe Oven (draadjes)

Stuks/doos

Mora - kroketten

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Mora assortiment

3

30

100 gr.

Mora - deegproducten

9113 Sito Gold

3

9101 Loempia Taugé

3

12

150 gr.

9711 Loempia Excellent

3

12

200 gr.

18

100 gr.

9125 Kipfrikandel

40

85 gr.

9714 Loempia Speciaal Kip

3

12

175 gr.

9129 Viandel

27

100 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9109 M-Frikandel Horeca Exclusief

40

100 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9777 Spicy Viandel

27

100 gr.

9193 Satérol

3

20

80 gr.

9813 Taco/Bocado

3

12

125 gr.

9201 Gehaktbal G’Ackie

3

20

125 gr.

9816 Shoarmarol

3

10

100 gr.

9021 Cajuncorn

3

24

110 gr.

5381 Pulled Porkrol

3

10

100 gr.

9105 Ribster

3

24

100 gr.

40

65 gr.

9322 Gehaktstaaf Pikanto

9128 Mini Loempia Kip

9301 Kaassouffle

Mora - mini's

9311 Zigeunerstick

Mora - gehaktproducten

9032 Carrero 20 x 5 20 gr.

9071 Kipfingers incl. pockets

20 x 6 16 gr.

9108 Kipburger Excellent

20 x 6 19 gr.

9040 Fishburger

3

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

9455 Mini Kipkorns

3

9409 Lucifertjes

56

25 gr.

3

9535 Kroketburger

72

18 gr.

Mora - XL range

48

23 gr.

9185 Mora Fishburger XL

36

80 gr.

Mora - kipproducten 9103 Kipkorn

30

120 gr.

3

15

140 gr.

3

24

85 gr.

24

85 gr.

3

30

80 gr.

15

120 gr.

Mora - burgers

8799 Mini Loempia incl. pockets

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

Mora - frikandellen

9126 Mora Kipburger XL

3

15

110 gr.

8978 Mora Carreroburger XL

3

15

140 gr.

16

100 gr.

Mora - homeservice / ZB verpakkingen

9329 Lucifer

20

95 gr.

9132 Kipknots

20

80 gr.

9135 Viandel ZB

3

18

120 gr.

9111 Sito Excellent Sleeve ZB

3

10

125 gr.

9138 Kipkorn ZB

3

12

80 gr.

9376 Macho

3

Mora - bamiproducten 9321 Bami Schijven

36

100 gr.


Verfijnde kwaliteit Wie kent de naam Kwekkeboom niet? Met zijn eigen herkenbare signatuur, een scheutje slagroom om zijn producten perfect op smaak te brengen, is Kwekkeboom een begrip bij horeca en cafetaria's. Rond 1900 begon de heer Herman Kwekkeboom met zijn eerste patisserie winkel op de Rapenburg in Amsterdam. Vandaag de dag heeft Kwekkeboom een breed assortiment; van Rundvlees Croquetten tot Goudse Kaassoufflés en Hollandse Mini Garnalen Croquetjes.

Croquetten De smaak van Kwekkeboom Rundvlees Croquetten is bijzonder. Kruidig, een beetje pittig, maar tegelijk heel zacht en romig. Dit hebben ze te danken aan de malse stukjes rundvlees, een snufje peper en de slagroom.

Kwekkeboom heeft veel verschillende smaken te bieden; van Rundvlees Croquetten, Saté en Goulash Croquetten tot Goudse Kaassoufflés.


Mini's

Kaassoufflés

Voor iedereen die gek is op variatie. Of gewoon van alle smaken wil genieten. Van Rundvlees- en Draadjesvlees­ bitterballen, tot Hollandse Mini Garnalen Croquetjes of de Borrelbox met gemixte hapjes.

De Kwekkeboom Kaassoufflé is gemaakt met echte kaas en is altijd perfect op smaak gebracht met een scheutje slagroom. De kaassoufflés zijn verkrijgbaar met echte Goudse kaas of natuurlijk gerijpte Beemster kaas. En voor liefhebbers van pittig is er een variant Mexicaanse Jalapeño pepers.

Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

20

100 gr.

33330 Hollandse Mini Garnalen Croquetjes

40

30 gr.

33126 Draadjesvlees Croquetten

20

100 gr.

33160 Saté Croquetten

22

90 gr.

34070 Rundvleesbitterballen

60

30 gr.

34170 Draadjesvleesbitterballen

54

30 gr.

33260 Goulash Croquetten

22

90 gr.

35100 Borrelbox Klassiek

33270 Kalfsvlees Croquetten

22

90 gr.

33475 Asperge Croquetten (seiz.product)

22

90 gr.

1709

24

70 gr.

18

90 gr.

36500 Goudse Kaassoufflé

24

70 gr.

18

90 gr.

36510 Pittige Kaassoufflé

24

75 gr.

Art. nr.

Gewicht

33026 Rundvlees Croquetten

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Kwekkeboom assortiment

Kwekkeboom - croquetten

Biologische Rundvlees Croquetten 33465 NL-BIO-01 Biologische Groente Croquetten 33470 NL-BIO-01

Kwekkeboom - mini's

3

4 x 10 30 gr.

Kwekkeboom - kaassoufflés Beemster Kaassoufflé


Favoriet in frikandel Van Lieshout Snackwaren is sinds 1977 de vertrouwde naam als het gaat om frikandellen, hamburgers en gehaktproducten. Een rijke historie en een toonaangevende naam voor authentieke en oorspronkelijke snacks met unieke recepturen, kruiden en bereidingswijzen, dat onderscheidt Van Lieshout Snackwaren al jaren op de markt. Van Lieshout Snackwaren staat voor uitmuntend vakmanschap en producten van een constante en hoge kwaliteit.

Frikandellen

Hamburgers

Dankzij de authentieke oorspronkelijke smaak en de consistente kwaliteit is Van Lieshout Snackwaren al jaren de trotse marktleider als het gaat om de frikandel.

Hamburgers maken ook deel uit van het assortiment van Van Lieshout Snackwaren. Voorgegaard dus voedselveilig, gemakkelijk en altijd van superieure kwaliteit. Zoals de King Size Hamburger: gemaakt van mals vlees met een stevige bite.


Gehaktproducten Bij Van Lieshout Snackwaren staat altijd een authentiek recept aan de basis. En daarom zijn de gehaktproducten echte klassiekers geworden. Heerlijk als onderdeel van de lunch of menu en ronduit onweerstaanbaar ‘uit het vuistje’.

Gewicht

1002

Goudfrik (40)

40

100 gr.

1003

Goudfrik (20)

20

85 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Van Lieshout Snackwaren assortiment Van Lieshout Snackwaren - frikandellen

1004

Goudfrik Excellent

40

85 gr.

1007

Van Lieshout Extra

40

100 gr.

1010

Bikfrik

40

100 gr.

1020

Horeca Extra

40

85 gr.

1084

Bikfrik Speciaal

32

85 gr.

1060

Ovenfrikandel

40

85 gr.

1035

Kipfrikandel

40

85 gr.

1059

De Gigant

20

200 gr.

1619

De Super Gigant

18

250 gr.

1447

Beter Leven frikandel

40

100 gr.

3245

Berehap Gehaktbal

3

24

140 gr.

3235

Gehaktstaaf Classic

3

30

120 gr.

8640

Pittige Berehap

14

150 gr.

5157

Hamburger King Size

3

30

100 gr.

5158

Evenementenhamburger

3

30

100 gr.

3

Van Lieshout Snackwaren - gehaktproducten

Van Lieshout Snackwaren - hamburgers

Van Lieshout Snackwaren - mini's 1655

Minifrikandel

50

20 gr.

2016

Mini frikandellen

72

20 gr.


De snackbarspecialist Laan Snacks staat voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige snacks. De roots van Laan Snacks liggen in Noord-Holland, waar het in 1968 begon met het maken van heerlijke kroketten. In de loop van de jaren is het merk gegroeid en biedt het een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige snacks, waaronder Oosterse snacks en kaassoufflés.

Kroketten

Oosterse snacks

Laan Snacks biedt een brede keuze aan rund- en draadjes­ vleeskroketten met de heerlijkste toevoegingen zoals een kerriesmaak, een vleugje room of fijne kruiden. Daarnaast biedt Laan Snacks voor de echte liefhebbers een groot aantal speciaal kroketten zoals de kalfsvleeskroket, goulashkroket, satékroket, kipkroket, kaaskroket of de groentekroket.

Oosterse snacks zijn een echte specialiteit van Laan Snacks. Met de heerlijke gekruide bamispecialiteiten weet Laan Snacks iedereen te overtuigen.


Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Laan Snacks assortiment

Laan Snacks - kroketten 11001

Kalfsvleeskroketten

21

90 gr.

11004

Rundvleeskroketten Populair

21

100 gr.

11012

Rundvleeskroketten Elite

18

100 gr.

11013

Satékroketten

21

100 gr.

11017

Groentekroketten

21

80 gr.

11022

Goulashkroketten

21

100 gr.

11025

Kaaskroketten

24

60 gr.

11028

Kipkroketten

24

80 gr.

Draadjesvleeskroketten

21

80 gr.

11220

3

Laan Snacks - Oosterse snacks 65810

Bamirol

3

24

110 gr.

65821

Bamihap

3

24

125 gr.

Bami Pittig

3

24

120 gr.

65854

Laan Snacks - kaassoufflés 66000

Kaassoufflés Rechthoek

40

65 gr.

66011

Kaassoufflés ½maan

32

65 gr.

Laan Snacks - bitterballen

11009

Rundvleesbitterballen Elite

54

30 gr.

18025

Rundvleesbitterballen Populair

54

30 gr.


De uitvinders van de kaassoufflé Kaassouffléspecialist KB produceert al sinds 1969 de enige echte kaassoufflé. De roomzachte kaasvulling van de soufflés kent vele fans en maakt dat de kaassoufflé één van de populairste snacks van Nederland is geworden. De kaassoufflés zijn in diverse vormen, gewichten en smaken verkrijgbaar en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


Kaassoufflés Alle kaassoufflés van KB zijn rijk gevuld met een smeuïge kaasmelange en bereid met hoogwaardige ingrediënten. Het assortiment biedt een variatie in zowel smaak als gewicht en zijn allemaal omhuld met een heerlijk krokant jasje.

Gewicht

Kaassoufflé

50

60 gr.

12160

Super Kaassoufflé

24

70 gr.

12190

Mega Kaassoufflé

24

115 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

KB assortiment

KB - kaassoufflés 12001

12280

Super Kaashamsoufflé

24

70 gr.

KB - mini's

12135

Mini Kaassoufflé

100

25 gr.

12145

Mini Kaassoufflé

45

25 gr.


Werelds in bami en nasi Welten Snacks is dé leverancier van bami- en nasiproducten en onderdeel geworden van Van Geloven in 1993. Door hun typische smaak en ingrediënten vormen de bijzondere Oosterse producten van Welten Snacks binnen de snackwereld met recht een categorie met pit. Bami-en nasiproducten van Welten Snacks worden geroemd om hun geraffineerde smaakcomposities en unieke structuur, gevolg van het specifieke productieproces.

Bami- en nasiproducten Wie aan Welten Snacks denkt, denkt aan het uitgebreide assortiment van bami- en nasiproducten. Kwaliteitsproducten die zijn ontwikkeld voor veeleisende, professionele gebruikers.

Het unieke productieproces zorgt voor lekker lange bami en altijd goed gevulde snacks zoals bijvoorbeeld in de Bami Oriëntal. Welten Snacks is marktleider in het Oosterse segment en waarom dat zo is proef je meteen!


Gewicht

4860

Bami Blokken Extra Pittig

20

125 gr.

4920

Bami Blokken

20

125 gr.

4930

Bami Blokken

5290

Bami Blokken Oven

4960

Bami Schijven Oriëntal

18

135 gr.

4900

Bami Schijven

24

100 gr.

4840

Bami Schijven

12

100 gr.

4905

Vegetarische Bami Schijven

24

90 gr.

4870

Bami Rollen

5380

Bami Saté Schijven

7970

Nasi Schijven Extra Pittig

7910 7950

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Welten Snacks assortiment

Welten Snacks - bamiproducten

3

3

24

100 gr.

24

100 gr.

24

120 gr.

18

125 gr.

18

125 gr.

Nasi Schijven

24

100 gr.

Nasi Schijven

12

100 gr.

8095

Nasi Schijven Oriëntal

18

135 gr.

7920

Nasi Ballen Extra Pittig

16

125 gr.

Nasi Ballen

20

100 gr.

3

Welten Snacks - nasiproducten

7980

Welten Snacks - mini's 9452

Bamihapjes Oriëntal

72

20 gr.

9453

Nasihapjes Oriëntal

72

20 gr.

5235

Bami Schalen

8

400 gr.

8045

Nasi Schalen

8

400 gr.

6715

Macaroni Schalen

8

400 gr.

8655

Spaghetti Schalen

8

400 gr.

Welten Snacks - maaltijden


De krokettenkampioen Ad van Geloven Snacks is al vele jaren een begrip in het ‘Out-of-home’-segment. Ons succes bewaken we zorgvuldig door altijd met de beste ingrediënten te werken en met de modernste technieken onze snacks te produceren. Vanzelfsprekend doen we dat altijd met behoud van onze ambachtelijke tradities en juist dat maakt ons onder andere dé ragout- en krokettenexpert. Al sinds 1969.

Kroketten

Speciaal kroketten

Ad van Geloven Snacks is een begrip als het om kroketten gaat. Een ruim assortiment dat vele succesnummers kent, zoals bijvoorbeeld de Vleeskroket GS28: een kruidige kroket met een lekkere pittige en ambachtelijke vleesvulling.

Voor de echte fijnproevers en liefhebbers van andere kroketten heeft Ad van Geloven Snacks de speciaal kroket. Eén daarvan is de Kalfskroket: mals kalfsvlees in een smeuïge ragout, omhuld door een lekker krokante korst.

Mini's

Deegproducten

Echt gezellig wordt het met de mini-varianten van de populaire snacks van Ad van Geloven Snacks. In vele smaken verkrijgbaar dus voor elk wat wils. De mini snacks vallen altijd in de smaak bij feestjes en borrels.

De deegproducten van Ad van Geloven Snacks zijn een echte traktatie. De krokante flens omhult een smaakvolle vulling van vlees en knapperige groenten. De Loempia Classic is bij veel klanten misschien wel de meest populaire. Lekker als snack maar ook heerlijk om te combineren bij (Oosterse) gerechten of een buffet.


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

70 gr.

2500 20% Vleesbitterbal (draadjes)

100

20 gr.

100 gr.

2100 10% Vleesbitterbal (draadjes)

100

25 gr.

3990 20% Vleeskroket (draadjes)

28

90 gr.

2000 10% Vleesbitterbal (draadjes)

3950 20% Vleeskroket (draadjes)

28

80 gr.

8550 Kippets

32

70 gr.

24

70 gr.

3420 10% Vleeskroket GS28 (draadjes)

28

3340 10% Vleeskroket (draadjes)

28

Ad van Geloven Snacks - kroketten

3800 20% Vleeskroket (draadjes) 4520 20% Vleeskroket Oven (draadjes)

3

Art. nr.

32 28

Gewicht

4000 25% Vleeskroket (draadjes) 3870 20% Vleeskroket (draadjes)

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Ad van Geloven Snacks assortiment

Ad van Geloven Snacks - mini's

100

20 gr.

120

18 gr.

2015 Kalfsvlees bitterballen

48

30 gr.

1210 Garnaalballetje

96

20 gr.

100 gr.

1211 Kaasballetje

96

20 gr.

80 gr.

1212 Kipsaté (zonder saus)

56

20 gr.

5945 Mini Toppers

96

1776 gr.

3

3220 10% Vleeskroket S32 (draadjes)

32

70 gr.

3020 10% Vleeskroket G32 (draadjes)

32

60 gr.

3790 15% Rundvleeskroket (draadjes)

28

90 gr.

4673 Meestercroquette (blokjes)

24

100 gr.

3961 20% Rundvleeskroket (draadjes)

28

80 gr.

2710 Meesterbitterbal (blokjes)

56

30 gr.

28

80 gr.

4780 Meester Garnalencroquette

18

80 gr.

28

80 gr.

4720 Meester Kaascroquette

24

70 gr.

4675 Meester Kipcroquette

24

100 gr.

28

100 gr.

3915 15% Rundvleeskroket Classic (blokjes) 4508 15% Rundvleeskroket Oven (blokjes)

3

Ad van Geloven Snacks - specialiteiten 4070 Goulashkroket GS28

Ad van Geloven Snacks - Meesterproducten

Ad van Geloven Snacks - deegproducten

4100 Goulashkroket

32

70 gr.

7190 Loempia Classic Folie

3

12

200 gr.

4150 Kip-Kerriekroket

32

70 gr.

7100 Loempia Kip

3

12

175 gr.

4620 Kalfsvleeskroket

21

90 gr.

7000 Mini Loempia

3

14

80 gr.

4160 20% Garnaalkroket (Noordzeegarnalen)

24

60 gr.

7805 Vegetarische Loempia

3

18

150 gr.

4170 Kaaskroket

24

50 gr.

4755 Kip Satékroket

28

90 gr.

4507 Kip Satékroket Oven 8700 Spablo

3

28

80 gr.

18

125 gr.

3


De gehaktspecialist De gehaktballen van Willie Dokter zijn al meer dan 25 jaar een begrip. Iedereen kent de smaak van onze klassieke gehaktbal. Elke gehaktbal wordt op ambachtelijke wijze bereid volgens een uniek recept dat al die tijd ongewijzigd is gebleven. Het assortiment van Willie Dokter kent ook hamburgers en miniballetjes.

Gehaktballen De Willie Dokter gehaktbal uit de jus is al jaren een begrip in Nederland. De rulle structuur en de heerlijk gekruide smaak

maken de gehaktbal geliefd bij uw gasten. Willie Dokter heeft veel verschillende smaken te bieden; van Gehaktbal, Boerenen Kalfsgehaktballen tot een Gehaktbal met ui.


Hamburgers De Texas Hamburger met een Amerikaanse twist is een echte publiekslieveling. Mooi rul van structuur en heerlijk gekruid. Uiteraard te presenteren met vele verschillende ingrediënten.

Mini's De mini gehaktballen zijn bereid op basis van de herkenbare Willie Dokter receptuur en hebben een grove structuur en heerlijke bite. De borrelbal Pikant van Willie Dokter zijn kleine balletjes gehakt met een lekkere pittige smaak.

Gewicht

Willie Dokter - gehaktballen

6001

Gehaktbal

40

100 gr.

6002

Gehaktbal

40

125 gr.

6003

Gehaktbal

30

150 gr.

6004

Boerenbal

30

175 gr.

6005

Boerenbal

30

150 gr.

6012

Gehaktbal met ui

30

150 gr.

Kalfsgehaktbal

40

125 gr.

Art. nr.

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Willie Dokter assortiment

6024

Willie Dokter - hamburgers 6010

Texas Hamburger

20

130 gr.

6011

Texas Hamburger

30

100 gr.

6019

Borrelbal Pikant

112

18 gr.

6020

Gehaktbal

60

35 gr.

Willie Dokter - mini's


Mini's Van Geloven

Van Dobben 26011 Rundvleesbitterballen 27000 Borrelgarnituur 26025 Kalfsvleesbitterballen

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Pick en Mix! Onze beste mini’s in één assortiment. Zelf de ultieme borrelmix samenstellen met de minisnacks die bij uw gasten het populairst zijn? Dat doet u met de mini's van Van Geloven. Klassiekers als de bitterbal en minifrikandel mogen niet ontbreken. Voor elke snackliefhebber zit er gegarandeerd wat lekkers bij…!

Van Dobben - Meesterlijcke 54

30 gr.

4 x 15 1425 gr. 60

30 gr.

9971 Rund VOC-specerijen bitterballen

54

30 gr.

9973 Kaas Grove Mosterd bitterballen

54

30 gr.


Stuks/doos

Gewicht

Vegetarisch

Ovengeschikt

1655 Minifrikandel

50

20 gr.

35 gr.

2016 Mini frikandellen

72

20 gr.

Van Lieshout Snackwaren

9412 De Bourgondiër Rundvleesbitterbal 9447 De Bourgondiër Ovenbitterbal

Art. nr.

35 gr.

48

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Art. nr.

48

Kroketterij De Bourgondiër

3

Souflesse

Laan Snacks

1066 Souflesse Mini Kaas

60

25 gr.

11009 Rundvleesbitterballen Elite

54

30 gr.

1072 Souflesse Mini Assorti

48

25 gr.

18025 Rundvleesbitterballen Populair

54

30 gr.

Mora

KB

8799 Mini Loempia incl. pockets 9454 Kipfingers

20 x 5

20 gr.

12135 Mini Kaassoufflé

100

25 gr.

72

16 gr.

12145 Mini Kaassoufflé

45

25 gr.

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

20 x 6

19 gr.

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

56

25 gr.

9455 Mini Kipkorns

3

9409 Lucifertjes

Welten Snacks

72

18 gr.

9452 Bamihapjes Oriëntal

72

20 gr.

48

23 gr.

9453 Nasihapjes Oriëntal

72

20 gr.

Kwekkeboom

Ad van Geloven Snacks

33330 Hollandse Mini Garnalen Croquetjes

40

30 gr.

2500 20% Vleesbitterbal (draadjes)

100

20 gr.

34070 Rundvleesbitterballen

60

30 gr.

2100 10% Vleesbitterbal (draadjes)

100

25 gr.

34170 Draadjesvleesbitterballen

54

30 gr.

2000 10% Vleesbitterbal (draadjes)

35100 Borrelbox Klassiek

40

30 gr.

8550 Kippets

100

20 gr.

120

18 gr.

2015 Kalfsvlees bitterballen

48

30 gr.

1210 Garnaalballetje

96

20 gr.

1211 Kaasballetje

96

20 gr.

1212 Kipsaté (zonder saus)

56

20 gr.

5945 Mini Toppers

96

1776 gr.

3


Ad van Geloven Snacks Kroketten 3

24

70 gr.

4508 15% Rundvleeskroket Oven (blokjes)

3

28

80 gr.

Specialiteiten 4507 Kip Satékroket Oven

3

28

80 gr.

8700 Spablo

3

18

125 gr.

3

120

18 gr.

7200 Loempia Classic

3

12

200 gr.

7190 Loempia Classic Folie

3

12

200 gr.

7100 Loempia Kip

3

12

175 gr.

7000 Mini Loempia

3

7805 Vegetarische Loempia

3

Mini's

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

3245 Berehap Gehaktbal

3

24

140 gr.

3235 Gehaktstaaf Classic

3

30

120 gr.

5157 Hamburger King Size

3

30

100 gr.

5158 Evenementenhamburger

3

30

100 gr.

Hamburgers

Welten Snacks

Deegproducten

3

14

80 gr.

18

150 gr.

Kroketterij De Bourgondiër

Bamiproducten 5290 Bami Blokken

3

24

100 gr.

5380 Bami Satéschijven

3

18

125 gr.

3

30

95 gr.

3

18

75 gr.

9114 15% Vleeskroket de Luxe Oven (draadjes) 3

28

80 gr.

30

100 gr.

Van Dobben Overige producten 29500 Saucijzenbroodjes

Souflesse

Kroketten 9446 De Bourgondiër Ovenkroket

Ovengeschikt

Gehaktproducten

4520 20% Vleeskroket Oven (draadjes)

8550 Kippets

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Ovengeschikt assortiment

Kaassoufflés 3

20

100 gr.

3

48

35 gr.

1064 Souflesse kaas ovengeschikt

Bitterballen 9447 De Bourgondiër Ovenbitterbal

Mora Kroketten

Van Lieshout Snackwaren Frikandellen 1060 Ovenfrikandel

Specialiteiten 3

40

85 gr.

9010 Ragoezi

3


Deegproducten

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Ovengeschikt

Art. nr.

Gewicht

Stuks/doos

Vegetarisch

Art. nr.

Ovengeschikt

Ovengeschikt assortiment

Aanprikproducten

9101 Loempia Taugé

3

12

150 gr.

9113 Sito Gold

3

21

125

9711 Loempia Excellent

3

12

200 gr.

9311 Zigeunerstick

3

25

100

9714 Loempia Speciaal Kip

3

12

175 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9201 Gehaktbal G’Ackie

3

20

125 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9021 Cajuncorn

3

24

110 gr.

9511 Kroepia Excellent

3

12

170 gr.

9105 Ribster

3

24

100 gr.

9805 Smulrol

3

21

125 gr.

9032 Carrero

3

15

140 gr.

9193 Satérol

3

20

80 gr.

9813 Taco/Bocado

3

12

125 gr.

9108 Kipburger Excellent

3

24

85 gr.

9816 Shoarmarol

3

10

100 gr.

9535 Kroketburger

3

30

80 gr.

9522 Mora Chick-Ins Sweet Chili

3

56

25 gr.

9126 Mora Kipburger XL

3

15

110 gr.

9455 Mini Kipkorns

3

72

18 gr.

8978 Mora Carreroburger XL

3

15

140 gr.

9247 Kipnuggets incl. pockets

3

Mini's

Gehaktproducten

Burgers

XL range

20 x 6 19 gr.

Kipproducten

Homeservice / ZB verpakkingen 9135 Viandel ZB

3

16

100 gr.

9103 Kipkorn

3

36

80 gr.

9111 Sito Excellent Sleeve ZB

3

10

125 gr.

9376 Macho

3

18

120 gr.

9138 Kipkorn ZB

3

12

80 gr.

110 gr.

Vegetarisch assortiment 24014 Van Dobben - Groente Croquetten

3

27300 Van Dobben - Luxe Kaassoufflé 1092 Souflesse Tomaat-Mozzarella 33470

Kwekkeboom - Biologische Groente Croquetten NL-BIO-01

11017 Laan - Groentekroketten

24

80 gr.

65810 Laan - Bamirol

3

24

3

24

75 gr.

65821 Laan - Bamihap

3

24

125 gr.

3

20

75 gr.

65854 Laan - Bami Pittig

3

24

120 gr.

3

18

90 gr.

4905 Welten - Vegetarische Bami Schijven

3

24

90 gr.

80 gr.

Ad van Geloven Snacks 7805 Vegetarische Loempia

3

18

150 gr.

3

21


Onze drie duurzame pijlers: Goed leven Goed leven betekent voor ons dat we maatschappelijke betrokkenheid tonen door sociale interactie te bevorderen, daar waar dat niet vanzelfsprekend is. We steunen daarom goede doelen die zich hier hard voor maken, door inzet van eigen mensen en producten. Op landelijk, lokaal en persoonlijk niveau.

Duurzame samenstelling Duurzame Samenstelling betekent concreet voor ons: • verduurzamen van onze grondstoffen. • snacken met minder/ geen vlees stimuleren. • verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid middels het bieden van transparantie enerzijds en een programma om snacks meer verantwoord te maken anderzijds.

Duurzame productie Duurzame productie betekent voor ons dat we verant­ woordelijkheid nemen op gebied van milieu door actief en meetbaar te sturen op verkleining van onze milieu impact. Daarbij beginnen we eerst bij onszelf. CO2 footprint, energie-, water- en afvalmanagement zijn hier sleutelwoorden. Tevens betekent het voor ons veilig en verantwoord werken in de totale keten.

Van Geloven, Postbus 5047, 5004 EA Tilburg Nederland, T +31 (0)13 46 40 680, F +31 (0)13 46 33 092

Meer informatie over Van Geloven vindt u op vangeloven.com

Profile for Ad van Geloven

Assortimentsbrochure Van Geloven 2018  

Assortimentsbrochure Van Geloven

Assortimentsbrochure Van Geloven 2018  

Assortimentsbrochure Van Geloven

Profile for advang
Advertisement