Page 1

SAMEN MET AD ULTIMA GROUP KLAAR VOOR INDUSTRIE 4.0

IoT/Smart, Connected Products Smart Manufacturing/ Industry 4.0 Smart Cities, Fields, & Worksites Connected Services / Maintenance

Bij Ad Ultima Group implementeren we niet langer IT-projecten, maar helpen wij onze klanten bij het investeren in de toekomst van hun bedrijf. FILIP BOSSUYT - CEO


PTC® CREO® PARAMETRIC™ ESSENTIALS PAKKETTEN Krachtige 3D CAD software om uw productontwikkeling te optimaliseren

Bedrijven met intensieve productontwikkeling staan onder een constante druk om meer te ontwikkelen in minder tijd en dit zonder in te boeten op innovatie en kwaliteit. PTC’s 3D software voor productontwikkeling, PTC Creo Parametric, voorziet designers met de juiste tools om productontwerpen in de hoogste kwaliteit en snelst mogelijke timeframe af te werken. PTC biedt u de meest schaalbare pakketten aan voor 3D CAD-productontwikkeling. De Essentials pakketten zijn gemakkelijk in gebruik en altijd upgradebaar. Dit alles zal u in staat stellen om de talloze uitdagingen op te vangen naarmate u verder groeit. Welk pakket u ook kiest, uw team kan ten alle tijde gebruik maken van een krachtige, intuïtieve en veelomvattende verzameling van 3D CAD mogelijkheden. Mede door de integratie van PTC Creo Parametric met PTC’s Product Development System zal uw 3D CAD software naadloos connecteren met verschillende toonaangevende oplossingen van PTC. Inclusief PTC Windchill® voor Product Data/ Product Lifecycle Management (PDM/PLM) en PTC MathCad® voor technische berekeningen.


PTC® WINDCHILL® 11 SMART CONNECTED PLM Innovatieve PLM voor uw innovatieve producten

Innovatieve producten vragen steeds meer van uw bedrijf. Ze vragen bijvoorbeeld meer van productontwikkeling: zoals de nood om multidisciplinaire teams te laten samenwerken en daardoor een antwoord te bieden op de huidige markt van sterk geïntegreerde hardware, software en geconnecteerde toepassingen. Ze vragen ook steeds meer van uw organisatie, zoals procesefficiëntie. Nodig om uw producten sneller op de markt te brengen en zo de voordelen van “first-mover” uit te kunnen spelen. Ten slotte vragen deze innovatieve producten steeds meer van uw bedrijfstechnologieën: zoals het vermogen om de verschillende eisen zo te schalen dat deze uw bedrijfsprocessen en haar gebruikers niet te vertragen. PTC Windchill® 11 is het eerste PLM platform dat baanbrekende vooruitgang boekt in productontwikkelingsdata en bijhorende processen, inclusief: - Slimme oplevering van rollen-gebaseerde PLM data naar de juiste belanghebbenden op het juiste moment. - Gebruiksgegevens van geconnecteerde producten wat ideaal is voor IoT technologie met “closed-loop” processen. - Volledig gedefinieerde data model voor onderhouden van producten. - Flexibele implementatie, perfect schaalbaar naar uw noden en wensen – inclusief Cloud, SaaS en subscription model.

ERP | CAD | PLM | CRM | BI | DOCUMENT MANAGEMENT | COLLABORATION | INFRASTRUCTURE


ERP | CAD | PLM | CRM | BI | DOCUMENT MANAGEMENT | COLLABORATION | INFRASTRUCTURE

INZICHT IN UW BEDRIJFSPROCESSEN Ad Ultima Group ondersteunt uw business met technologie en verhoogt de performantie van uw bedrijf. Op basis van het inzicht in uw bedrijfsprocessen zoeken we samen naar mogelijke verbeteringen die we nadien samen uitvoeren. Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit uw sector. De effectiviteit van uw processen meten we aan de hand van KPI’s waarbij we verder gaan dan klassieke rapporten en dashboards. Onze Business Analytics geven u inzicht in uw operationele werking: waar uw vandaag bedrijf staat (analyse) en met een blik op de toekomst (wat als).

Contacteer ons AD ULTIMA GROUP HQ

+32 56 740 740

AD ULTIMA GROUP NL

+31 317 419 164 OF VIA MAIL :

info@adultimagroup.com

INNOVATIE, GROEI EN EFFICIĂ‹NTIE Bedrijven zoeken meer dan ooit naar manieren om hun end-to-end processen te optimaliseren. Klantgerichte businessprocessen zijn nu belangrijker dan productgerichte processen. Voor meer innovatie, optimaliseren productiebedrijven hun Product Development Process (PDP). Daarmee integreert men de ontwikkeling van producten en diensten in alle disciplines, van innovatie tot productie, supply chain en customer service.

HET NIEUWE WERKEN Werknemers willen overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Ook de dynamiek tussen bedrijven en hun klanten wijzigt door nieuwe vormen van samenwerken. Cloud computing is daarbij niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven zien er de voordelen van in: betere spreiding van investeringen, verbeterde beveiliging en prestaties, eenvoudige integratie tussen toepassingen, centralisatie van gegevens en uw organisatie toelaten om van overal te werken.

Ad Ultima Group HQ Beneluxpark 7 - 8500 Kortrijk, BE

www.adultimagroup.com KORTRIJK | LEUVEN | TURNHOUT | EDE | LYON | PARIS

Samen met Ad Ultima Group klaar voor industrie 4.0  
Samen met Ad Ultima Group klaar voor industrie 4.0  

Bij Ad Ultima Group implementeren we niet langer IT-projecten, maar helpen wij onze klanten bij het investeren in de toekomst van hun bedrij...

Advertisement