Page 1

G | MONITORING | COMMUNICATIE | OBSERVATIE

TOTAALOPLOSSINGEN

ADT Fire & Security Totaaloplossingen voor justitie

A Tyco International Company


Meldkamer & bedienpost De meldkamer is het kloppend hart van uw beveiliging. De centralisten van de meldkamer reageren 24 uur per dag op diverse meldingen en stuurt de juiste hulpdiensten snel en efficiënt naar de juiste bestemming. Met de oplossing van ADT kunt u alle interacties van de meldkamer onder brengen in één beheersysteem. Niet alleen worden veel schakelingen direct automatisch en controleerbaar verricht maar ook zal de meldkamer één gebruikersinterface hebben voor alle gekoppelde onderliggende systemen.

Klantenservice Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten en services van ADT Fire & Security. We streven er dan ook naar u de hoogste service en kwaliteit te bieden. U als klant kunt bij ons terecht met uw vragen of uw ervaringen via onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Trainingen Een goede training is van belang om het maximale uit mensen en middelen te halen. De medewerkers van Customer Support van ADT verzorgen trainingen die precies aansluiten op uw vragen en behoeften. ADT verzorgt onder andere de volgende trainingen: training cameraobservatiesysteem, training elektronische artikelbeveiliging, training beheerder Brandmeldinstallaties.

Service en onderhoud ADT gaat verder dan het alleen leveren van een oplossing. Service en onderhoud zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geleverde systemen te kunnen waarborgen. Vanuit de vier Competence Centres kunt u rekenen op onze dienstverlening voor inspecties, preventief onderhoud aan systemen en kleine blusmiddelen, alsmede het opheffen van storingen. Regelmatig onderhoud is de beste garantie om uw systemen en apparatuur in topconditie te houden.Wij kunnen u verschillende typen van onderhoudsovereenkomsten aanbieden voor service op maat. Het is mogelijk om uitsluitend een overeenkomst af te sluiten voor inspectie en preventief onderhoud. Om het risico voor u te verminderen, worden de overeenkomsten in de meeste gevallen inclusief correctief onderhoud afgesloten. Een op uw behoefte afgestemde responstijd is dan overeen te komen. Uiteraard hebben we voor de verschillende disciplines 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst ter beschikking. Ook overeenkomsten met aanvullende services in de vorm van ‘life cycle management’ kunnen worden verzorgd. Dat wil zeggen dat de functionaliteit van de systemen wordt gegarandeerd gedurende een van tevoren bepaald aantal jaren.

Communicatiesystemen ADT Fire & Security biedt een breed spectrum van systemen om grote groepen mensen onder moeilijke omstandigheden aan te spreken en de individuele communicatie op afstand zeker te stellen. Voorbeelden zijn intercom-, paging-, DECT-, conferentie-, en audiovisuele systemen.


ADT Fire & Security, uw vertrouwde leverancier van totaaloplossingen Als onderdeel van het internationale Tyco-concern beschikt ADT Fire & Security over een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van systeemontwerp, integratie, installatie en life cycle management. ADT Fire & Security is de specialist voor security, brandbeveiliging en communicatie die u kunt adviseren over oplossingen op maat. Een partner die niet alleen individuele systemen ontwerpt en levert, maar ook combinaties integreert tot een samenhangend, werkend geheel dat volledig wordt aangepast aan de eisen binnen uw organisatie. ADT Fire & Security beschikt over een uitgebreide kennis van alle verschillende oplossingen en systemen die in de markt beschikbaar zijn. Op basis van deze kennis kunnen wij u verzekeren van een oplossing die een goede prijs/kwaliteitsverhouding biedt, volledig overeenkomt met de modernste technologie en bovendien goed aansluit bij het geformuleerde eisenpakket voor uw organisatie. ADT Fire & Security staat voor topmerken, project-uitvoering op maat, goed gedocumenteerde systemen en zorgvuldig onderhoud. Dat is de basis voor een kwalitatief hoogwaardig systeem dat volledig aansluit bij uw organisatie.

ADT Fire & Security is... Onderdeel van Tyco International Wereldwijd één van de grootste aanbieders van (brand) beveiligings- en veiligheidsoplossingen De specialist voor (brand)beveiliging, veiligheidsoplossingen en (elektronische) beveiligingsoplossingen De aanbieder van geïntegreerde totaaloplossingen De adviseur die oplossingen op maat realiseert De expert voor uw veiligheid De naam voor veiligheid en betrouwbaarheid De organisatie voor innovatieve technologie met een wereldwijd netwerk van experts De deskundige voor perfecte service

Technologieën IP Wij zijn ook uw partner op gebied van IP. Wij leveren diverse diensten op basis van deze netwerktechnologie zoals alarm (service) diensten, service op afstand, cameradiensten en monitoring. Daarnaast bieden wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van IP, van simpele videomanagement- of inbraakpakket tot compleet op maat gemaakte fire en securitymanagementsystemen.

Rijkspas De Rijkspas draagt bij aan de flexibilisering van de Rijksoverheid en past binnen een samenhangend concept voor een veilige, flexibele, effectieve en efficiënt geregelde toegangscontrole bij de Rijksoverheid. Het doel van het programma Rijkspas is het ontwikkelen en realiseren van een uniforme Rijkspas. Dit concept wordt in eerste instantie geïmplementeerd bij de ministeries (kerndepartementen) in Den Haag. Het concept is echter onbeperkt opschaalbaar wat betreft het aantal deelnemende organisaties én de functionaliteiten.


Agressiedetectie ADT biedt naast cameratoezicht en agressiedrukknoppen ook agressiedetectie. Een agressiedetector is in staat om agressie in iemands stemgeluid te herkennen. Signalen van agressief gedrag kunnen zo in een vroeg stadium worden gemeld naar medewerkers. De detector werkt op zichzelf staand of kan cameratoezicht activeren. De agressiedetector is speciaal ontwikkeld voor gebruik in meerpersoonscellen, gemeenschappelijke ruimtes, trappenhuizen, spreekkamers, douches en arbeidszalen.

Levensfunctie detectie Het ADT levensfunctie detectie systeem is een aanvulling voor het personeel binnen een justitiĂŤle inrichting. Het systeem meet continue of de aanwezige persoon in de cel nog beweegt/ademt. Wanneer gedetineerden drugs en of alcohol hebben gebruikt of last van psychose hebben zijn ze vaak een bedreiging voor anderen en zichzelf. Juist hiervoor biedt het ADT levensfunctie detectie systeem een uitkomst. Mocht de persoon in de cel stoppen met bewegen/ademen dan geeft het systeemdirect een alarm, juist in deze gevallen is elke minuut van onschatbare waarde.

Sleutelbosbeheer & lockermanagement systeem Sleuteluitgifte kan een tijdrovende aangelegenheid worden indien er veel beveiligde toegangen zijn. Daarnaast moeten de sleutelbossen door verschillende personen op verschillende tijdstippen gebruikt kunnen worden. Uit veiligheidsoverwegingen kan het bovendien nodig zijn om sleutels en/of sleutelbossen geconditoneerd uit te geven en in te nemen waarmee wordt voorkomen dat sleutelbossen het pand verlaten. Met ons lockermanagementsysteem is het bovendien mogelijk om persoonlijke bezittingen beschermd op te bergen. Zowel het sleutelbosbeheersysteem als het lockermanagementsysteem functioneert als een volledig ingeraal onderdeel van het toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole Wie heeft wanneer en waar toegang. De toegangscontrolesystemen van ADT Fire & Security zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging. De systemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van de organisatie. Wijzigingen kunt u gemakkelijk zelf doorvoeren, zodat iedere medewerker altijd het juiste toegangsprofiel meekrijgt.

Biometrie Alleen toegangscontrole volstaat niet in alle gevallen. Uit veiligheidsoverwegingen kan het nodig zijn om een dubbele controle uit te voeren om overdracht van gegevens, kaarten, sleutels of pincodes uit te sluiten. ADT past biometrische identificatie, het gebruik van unieke lichamelijke kenmerken voor identificatie toe. Een biometrisch systeem vergelijkt eerder ingevoerde persoonlijke gegevens met de aangeboden identificatie.

Persoonsbeveiliging & personenzoek ADT biedt oplossingen om de bereikbaarheid en veiligheid van personeel te vergroten. In gevaarlijke situaties moet het personeel ervan verzekerd zijn dat zij op hulp kunnen rekenen als er iets fout gaat. Een PZI- of persoonsbeveiligingssysteem geeft personeel de zekerheid dat met een druk op de knop hulp onderweg is. Een personenzoeksysteem bespaart het personeel veel tijd en verhoogt de productiviteit. Immers, de locatie van het incident wordt gemeld bij de centrale, het personeel kan snel en doeltreffend actie ondernemen.

Cameraobservatie & videoanalyse Een beeld zegt vaak meer dan honderden woorden. Met een cameraobservatiesysteem heeft u overal ogen en kunt u snel reageren op ongewenste situaties. Observeren kost veel concentratie.


De videoanalyse technologie van ADT biedt een goede oplossing en helpt operators door op automatische wijze situaties te herkennen die speciale aandacht vereisen, zodat de operators snel de informatie krijgen en hier adequaat op kunnen reageren.

Terrein & hekwerkbewaking ADT biedt diverse terrein en hekwerkbewakingsoplossingen. Zo biedt het portfolio van ADT een gronddetectiesysteem wat ontworpen is om de omtrek van zowel grote als kleine terreinen te voorzien van een hoog beveiligingsniveau. Het portfolio van hekdetectie bestaat uit oplossingen die indringers detecteren welke proberen over het hek te klimmen of het hek te saborteren.

Branddetectie en brandmelding ADT Fire & Security biedt een uitgebreide keuze voor beveiliging van elk brandrisico. Daarbij is een zorgvuldige analyse van de brandrisico’s voor mensen, materialen en gebouwen de basis van onze aanpak. Hierbij kan de meest doeltreffende branddetectiemethode worden geselecteerd om trefzeker te reageren op de eerste brandverschijnselen.

Brandblussystemen Vooral op locaties waar de veiligheid van mensen in het geding is of dure elektronische apparatuur dient te worden beveiligd, kan de toepassing van een effectief, veilig en milieuvriendelijk blusgas een goede oplossing zijn. ADT levert een breed scala aan kleine blusmiddelen en blusstoffen. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer brandblussers (zoals poeder-, schuim- en koolzuursneeuwblussers), brandslanghaspels, brandweermaterialen, schuimarmaturen en blusaanhangers.

Ontruiming & evacuatie Ontruimingssystemen zijn gericht op een snelle, adequate en ordelijke ontruiming van een gebouw in geval van een brand of andere calamiteit. Vooral op locaties waar veel mensen komen zijn de ontruimings- en evacuatiesystemen van ADT Fire & Security van levensbelang. De systemen zijn ontworpen om hulp te bieden bij het redden van levens, door tijdens noodsituaties mensen naar een veilige locatie te leiden.

Multimedia technozuil Een professionele benadering en het voorkomen van verveling vermindert onrust bij gedetineerden, draagt bij aan de veiligheid van het personeel en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. De multimedia technozuil van ADT is een doeltreffende, robuuste oplossing voor het centraal ontsluiten van diensten. Vanuit de cel kunnen voorzieningen eenvoudig worden bediend, kan informatie worden geraadpleegd en afleiding worden geboden. De zuil is uitermate vandaalbestendig, bedrijfszeker en veilig.

Celtelefonie De komende jaren zal de traditionele telefonie, evenals ISDN, plaatsmaken voor VoIP (Voice over IP). Vooruitlopend hierop biedt ADT een digitale celcommunicatie installatie welke communiceert op basis van de voor VoIP gebruikelijke standaarden zoals bijvoorbeeld SIP. ADT biedt hiervoor een passende oplossing op basis van een cel communicatieterminal welke geschikt is voor zowel de telefonie als intercom waarbij in feite geen verschil meer wordt gemaakt tussen deze beide vormen van communicatie.

Intercom Voor een goede afhandeling van intercom oproepen voor toegang tot bepaalde gebouwen, zones en ruimtes biedt de geïntegreerde intercom oplossing van ADT de mogelijkheid om dit gecontroleerd uit te voeren in een grafische pc omgeving met bijbehorende deur- en slagboombesturingen. Hiermee kan intercom op een eenvoudige wijze deel uitmaken van een integraal beveiligings- en beheersysteem.


TOEGANGSCONTROLE | CCTV | EAS | BRANDBEVEILIGING | INBRAAKBEVEILIGING

ADT Fire & Security

ADT Fire & Security

Competence Center Security

Competence Center Branddetectie

Vlierbaan 6 - 12

en blusgassystemen

2908 LR Capelle aan den IJssel

Vlierbaan 11 -13

Postbus 285

2908 LR Capelle aan den IJssel

2900 AG Capelle aan den IJssel

Postbus 285 2900 AG Capelle aan den IJssel

ADT Fire & Security Competence Center Integrated Solutions

ADT Fire & Security

Laan van Diepenvoorde 9 - 14

Draagbare blusmiddelen

5582 LA Waalre

Gewenten 12

Postbus 816

4704 RD Roosendaal

5600 AV Eindhoven E-mail: ADT Fire & Security

adt.nl@tycoint.com

Competence Center Water- en

adt.be@tycoint.com

schuimblussystemen Humaniteitslaan 241A

Website:

1620 Drogenbos

www.adtfireandsecurity.nl

BelgiĂŤ

www.adt-belgium.be

Voor meer informatie over de oplossingen van ADT Fire & Security kunt u contact opnemen met:

NL: 0800 - 225 52 38 BE: 0800 - 14 0 33

ADT Fire & Security NL is een handelsnaam van Tyco Fire & Security Nederland BV, gevestigd op Vlierbaan 6 - 12, 2908 LR in Capelle aan den IJssel. ADT Fire & Security BE is een handelsnaam van Tyco Fire & Integrated Solutions NV, gevestigd op Humaniteitslaan 241A, 1620 in Drogenbos. ADT Fire & Security behoudt zich het recht voor om producten en services aan tepassen of in te trekken zonder kennisgeving. ADT Fire & Security en het logo van ADT Fire & Security zijn geregistreerde handelsmerken van ADT Services AG en worden gebruikt onder licentie.

World leader in fire and security solutions

Brochure ADT Fire & Security - Totaaloplossingen justitie  

Totaaloplossingen voor justitie A Tyco International Company | MONITORING | COMMUNICATIE | OBSERVATIE TOTAALOPLOSSINGEN