Page 1

G | MONITORING | COMMUNICATIE | OBSERVATIE

TOTAALOPLOSSINGEN

ADT Fire & Security Totaaloplossingen

A Tyco International Company


Security Operations Centre / meldkamer Ons Security Operations Centre is één van de modernste, geautomatiseerde voorzieningen in zijn soort. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat er een vakbekwaam team voor u klaar. Met alle gespecialiseerde en geavanceerde middelen om adequaat en snel te kunnen handelen bij melding van inbraak of overval (afhankelijk van uw wensen). Als officieel toegelaten Particuliere Alarm Centrale door het Ministerie van Justitie voldoet het ADT Security Operations Centre vanzelfsprekend aan alle wettelijke eisen.

Klantenservice Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten en services van ADT Fire & Security. We streven er dan ook naar u de hoogste service en kwaliteit te bieden. U als klant kunt bij ons terecht met uw vragen of uw ervaringen via onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Trainingen Een goede training is van belang om het maximale uit mensen en middelen te halen. De medewerkers van Customer Support van ADT verzorgen trainingen die precies aansluiten op uw vragen en behoeften. ADT verzorgt onder andere de volgende trainingen: training cameraobservatiesysteem, training elektronische artikelbeveiliging, training beheerder Brandmeldinstallaties.

Service en onderhoud ADT gaat verder dan het alleen leveren van een oplossing. Service en onderhoud zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geleverde systemen te kunnen waarborgen. Vanuit de vier expertise centra kunt u rekenen op onze dienstverlening voor inspecties, preventief onderhoud aan systemen en kleine blusmiddelen, alsmede het opheffen van storingen. Regelmatig onderhoud is de beste garantie om uw systemen en apparatuur in topconditie te houden. Wij kunnen u verschillende typen van onderhoudsovereenkomsten aanbieden voor service op maat. Het is mogelijk om uitsluitend een overeenkomst af te sluiten voor inspectie en preventief onderhoud. Om het risico voor u te verminderen, worden de overeenkomsten in de meeste gevallen inclusief correctief onderhoud afgesloten. Een op uw behoefte afgestemde responstijd is dan overeen te komen. Uiteraard hebben we voor de verschillende disciplines 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst ter beschikking. Ook overeenkomsten met aanvullende services in de vorm van ‘life cycle management’ kunnen worden verzorgd. Dat wil zeggen dat de functionaliteit van de systemen wordt gegarandeerd gedurende een van tevoren bepaald aantal jaren.


ADT Fire & Security, uw vertrouwde leverancier van totaaloplossingen Als onderdeel van het internationale Tyco-concern beschikt ADT Fire & Security over een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van systeemontwerp, integratie, installatie en life cycle management. ADT Fire & Security is de specialist voor security, brandbeveiliging en communicatie die u kunt adviseren over oplossingen op maat. Een partner die niet alleen individuele systemen ontwerpt en levert, maar ook combinaties integreert tot een samenhangend, werkend geheel dat volledig wordt aangepast aan de eisen binnen uw organisatie. ADT Fire & Security beschikt over een uitgebreide kennis van alle verschillende oplossingen en systemen die in de markt beschikbaar zijn. Op basis van deze kennis kunnen wij u verzekeren van een oplossing die een goede prijs/kwaliteitsverhouding biedt, volledig overeenkomt met de modernste technologie en bovendien goed aansluit bij het geformuleerde eisenpakket voor uw organisatie. ADT Fire & Security staat voor topmerken, project-uitvoering op maat, goed gedocumenteerde systemen en zorgvuldig onderhoud. Dat is de basis voor een kwalitatief hoogwaardig systeem dat volledig aansluit bij uw organisatie.

ADT Fire & Security is... Onderdeel van Tyco International Wereldwijd één van de grootste aanbieders van (brand) beveiligings- en veiligheidsoplossingen De specialist voor (brand)beveiliging, veiligheidsoplossingen en (elektronische) beveiligingsoplossingen De aanbieder van geïntegreerde totaaloplossingen De adviseur die oplossingen op maat realiseert De expert voor uw veiligheid De naam voor veiligheid en betrouwbaarheid De organisatie voor innovatieve technologie met een wereldwijd netwerk van experts De deskundige voor perfecte service

Technologieën IP Wij zijn ook uw partner op gebied van IP. Wij leveren diverse diensten op basis van deze netwerktechnologie zoals alarm (service) diensten, service op afstand, cameradiensten en monitoring. Daarnaast bieden wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van IP, van simpele videomanagement- of inbraakpakket tot compleet op maat gemaakte fire en securitymanagementsystemen.

RFID De ADT Sensormatic RFID Systemen maken uw goederenstroom effi ciënter en veiliger en helpen uw verkoop te verhogen en kosten te verlagen. In de concurrerende business vandaag de dag kan RFID zorgen voor nieuwe kosteneffectieve oplossingen voor de vele uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben.


Communicatiesystemen ADT Fire & Security biedt een breed spectrum van systemen om grote groepen mensen onder moeilijke omstandigheden aan te spreken en de individuele communicatie op afstand zeker te stellen. Voorbeelden zijn intercom-, paging-, DECT-, conferentie-, en audiovisuele systemen.

Verpleegoproep en zorgcommunicatie In de zorg worden steeds hogere eisen gesteld aan de zorgcommunicatie. ADT Fire & Security verzorgt verpleegoproep voor alle typen zorginstellingen, variĂŤrend van basissystemen tot geavanceerde ziekenhuiscommunicatiesystemen. Integratie van zorgtelefoons voor extramurale zorg behoort ook tot de mogelijkheden.

Security Management Systemen Organisaties beschikken vaak over een grote diversiteit van beveiligingssystemen. Met een security managementsysteem van ADT behoudt u het overzicht en kunt u het beheer van deze systemen eenvoudig coĂśrdineren. Zo vormt de beveiliging een goed werkend en op elkaar afgestemd geheel.

Inbraaksignalering Ook buiten de normale openingstijden wilt u gebouwen en complexen goed laten bewaken, zodat geen ongewenste indringers zich toegang kunnen verschaffen. Daarom wordt toegangscontrole veelvuldig gecombineerd met inbraaksignalering.

Toegangscontrole Wie heeft wanneer en waar toegang. De toegangscontrole-systemen van ADT Fire & Security zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging. De systemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van de organisatie. Wijzigingen kunt u gemakkelijk zelf doorvoeren, zodat iedere medewerker altijd het juiste toegangsprofiel meekrijgt.

Verkeerssurveillance Mobiliteit is van groot belang, maar komt al snel onder druk te staan als zich problemen voordoen. Juist op snelwegen, (spoor-)tunnels, stations en vliegvelden is de integratie van bewakings-, communicatieen brandbeveiligingssystemen essentieel. ADT heeft hierin een ruime ervaring en draagt bij aan de veiligheid van de infrastructuur.

Persoonsbeveiliging ADT biedt oplossingen om de bereikbaarheid en veiligheid van personeel te vergroten. In gevaarlijke situaties moet het personeel ervan verzekerd zijn dat zij op hulp kunnen rekenen als er iets fout gaat. Een PZI- of persoonsbeveiligingssysteem geeft personeel de zekerheid dat met een druk op de knop hulp onderweg is. Een personenzoeksysteem bespaart het personeel veel tijd en verhoogt de productiviteit. Immers, de locatie van het incident wordt gemeld bij de centrale, het personeel kan snel en doeltreffend actie ondernemen.

Camera-observatie Een beeld zegt vaak meer dan honderd woorden. Met een camera observatie systeem heeft u overal ogen en kunt u snel reageren op ongewenste situaties.


Elektronische artikelbeveiliging (EAS) Elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) kunnen dieven afschrikken en detecteren, terwijl klanten kunnen winkelen in een open winkelomgeving. ADT biedt een brede keuze in EAS oplossingen gebaseerd op de UltraMax ® Akoestisch Magnetische technologie, de voorkeursoplossing voor vele grote en kleine retailers wereldwijd. De EAS systemen kunnen zo ontworpen worden dat het in iedere omgeving past, zo min mogelijk vloerruimte inneemt en er zo voor zorgen dat de impact op het winkelen van uw eerlijke klanten minimaal is.

Branddetectie en brandmelding ADT Fire & Security biedt een uitgebreide keuze voor beveiliging van elk brandrisico. Daarbij is een zorgvuldige analyse van de brandrisico’s voor mensen, materialen en gebouwen de basis van onze aanpak. Hierbij kan de meest doeltreffende branddetectiemethode worden geselecteerd om trefzeker te reageren op de eerste brandverschijnselen.

Blusgassen Vooral op locaties waar de veiligheid van mensen in het geding is of dure elektronische apparatuur dient te worden beveiligd, kan de toepassing van een effectief, veilig en milieuvriendelijk blusgas een goede oplossing zijn. Ook in de scheepvaart worden onze blusgassen toegepast. Veel grootkeukens zijn beveiligd met een automatische blusinstallatie van ADT.

Kleine blusmiddelen Meer dan 85% van alle beginbranden worden geblust met behulp van kleine blusmiddelen. ADT levert een breed scala aan kleine blusmiddelen en blusstoffen. U kunt bij ons terecht voor onder meer brandblussers (zoals poeder-, schuim- en koolzuursneeuwblussers), brandslanghaspels, brandweermaterialen, schuimarmaturen en blusaanhangers.

Sprinkler-, schuimblus- en watermistsystemen Het oudste blusmiddel is ongetwijfeld water. Voor de meest effectieve inzet van dit betrouwbare blusmiddel kunnen diverse systemen worden toegepast, geheel afhankelijk van de brandrisico’s. Hieronder vallen bijvoorbeeld sprinkler-, deluge-, schuimblus- en watermistsystemen.

Ontruiming & evacuatie Ontruimingssystemen zijn gericht op een snelle, adequate en ordelijke ontruiming van een gebouw in geval van een brand of andere calamiteit. Vooral op locaties waar veel mensen komen zijn de ontruimings- en evacuatiesystemen van ADT Fire & Security van levensbelang. De systemen zijn ontworpen om hulp te bieden bij het redden van levens, door tijdens noodsituaties mensen naar een veilige locatie te leiden.

Bronbeveiligingsoplossingen Bronbeveiliging is een integraal onderdeel van de logistieke keten – het biedt fabrikanten de mogelijkheid hun producten te beveiligen en deze kant-en-klaar aan te bieden aan de retailers. Voor retailers kan bronbeveiliging helpen de verkoop, het productassortiment en de winst te maximaliseren. Bronbeveiliging kan ook helpen de winst te verhogen en derving te verminderen.


TOEGANGSCONTROLE | CCTV | EAS | BRANDBEVEILIGING | INBRAAKBEVEILIGING

ADT Fire & Security

ADT Fire & Security

Competence Center Security

Competence Center Branddetectie

Vlierbaan 6 - 12

en blusgassystemen

2908 LR Capelle aan den IJssel

Trasmolenlaan 5

Postbus 285

3447 GZ Woerden

2900 AG Capelle aan den IJssel

Postbus 283

Tel: +31 (0)10 258 48 48

3440 AG Woerden

Fax: +31 (0)10 442 32 50

Tel: +31 (0)348 494 294 Fax: +31 (0)348 431 318

ADT Fire & Security Competence Center

ADT Fire & Security

Integrated Solutions

Draagbare blusmiddelen

Laan van Diepenvoorde 9 - 14

Gewenten 12

5582 LA Waalre

4704 RD Roosendaal

Postbus 816

Tel: +31 (0)165 530 003

5600 AV Eindhoven

Fax: +31 (0)165 398 233

Tel: +31 (0)40 223 23 23 Fax: +31 (0)40 223 24 24 E-mail: ADT Fire & Security

adt.nl@tycoint.com

Competence Center

adt.be@tycoint.com

Water- en schuimblussystemen Humaniteitslaan 241A

Website:

1620 Drogenbos

www.adtfireandsecurity.nl

BelgiĂŤ

www.adt-belgium.be

Tel: +32 (0)2 467 7811 Fax: +32 (0)2 466 0534 Voor meer informatie over de oplossingen van ADT Fire & Security kunt u contact opnemen met:

NL: 0800 - 225 52 38 BE: 02 467 78 11

ADT Fire & Security NL is een handelsnaam van Tyco Fire & Security Nederland BV, gevestigd op Vlierbaan 6 - 12, 2908 LR in Capelle aan den IJssel. ADT Fire & Security BE is een handelsnaam van Tyco Fire & Integrated Solutions NV, gevestigd op Humaniteitslaan 241A, 1620 in Drogenbos. ADT Fire & Security behoudt zich het recht voor om producten en services aan te passen of in te trekken zonder kennisgeving. ADT Fire & Security en het logo van ADT Fire & Security zijn geregistreerde handelsmerken van ADT Services AG en worden gebruikt onder licentie.

World leader in fire and security solutions

Brochure ADT Fire & Security - Totaaloplossingen ADT  

Totaaloplossingen A Tyco International Company | MONITORING | COMMUNICATIE | OBSERVATIE TOTAALOPLOSSINGEN Security Operations Centre / meldk...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you